Σιγουρα σιγουρα δε μπορω να πω για τπτ απλως λεω τι μου φανηκε σωστο εμενα. Επειδη μου εμεινε ενα 5 λεπτο ξαναγυρισα στο reading που παντα κανω πρωτο και το κοιταξα ξανα στα γρηγορα. Το μονο που αλλαξα ηταν αυτο για τα πετρελαια και εβαλα οτι μιλαει για προβλημα στην οικονομια της περιοχης αντι για τα υπερ και τα κατα που ειχα αρχικα. Τα αλλα μου φανηκαν οκ αλλα τα θυμαμαι αμυδρα πια για να μιλαω για σιγουρια.
Στο listening να πω μερικα σκορπια ακομα που θυμηθηκα ελαχιστα
αεροστρατα
-τα αεροστρατα ηταν προγενεστερη εφευρεση σε συγκριση με τα αεροπλανα
-σκεφτηκαν να χρησιμοποιησουν την ιδεα στον γαλλικο στρατο
-βρηκαν κατα τυχη την πατεντα
-στην αρχη φοβοντουσαν να ανεβουν πανω σε αυτα οι εθελοντες
κατασκευη γεφυρας - the bends
-η τυπισσα ηταν σημαντικη γιατι συνεχισε την εκπονηση του εργου με τη γεφυρα (τελευταια ερωτηση)
-ονομαστηκε the bends γιατι εμφανιστηκε ταση να λυγιζουν το σωμα τους απο τον πονο οι πασχοντες
-σημερα αντιμετωπιζεται με θαλαμους αποσυμπιεσης (αυτο δε το προσεξα καν οταν το λεγε με τη λογικη το απαντησα)
φυτα σε κτιρια
-τα φυτα στις ταρατσες δεν ηταν επαρκης λυση γιατι συνολικα η εκταση στις ταρατσες ηταν μικρη
-το κτιριο θα εχει αιολικη ενεργεια (αυτο εβαλα εγω αλλα πραγματικα στην τυχη ειχα αφεραιθει παλι οταν το λεγε)
Τεσπες παιδια θα μαθουμε σε κανα διμηνο. Ξερετε μηπως αν στα αποτελεσματα σου λενε ακριβως το σκορ σε καθε παρτ πχ 30/40 grammar η απλα το γενικο βαθμο σε στυλ gcvr = BF / BP / P κλπ?
α ναι μπραβο αυτη η μεθοδος που υστερουσε υστερουσε επειδη μερικες μετρησεις ηταν δυσκολο να εξακριβωθουν γιατι τις ψιλοβαζαν στην τυχη για εκρηξεις που ειχαν γινει πολυ παλια
btw ειναι αεροστατο και οχι αεροστρατο που εγραψα δυο φορες απο βιασυνη