science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 17:41 Η science_lover: #941 04-08-12 17:41 Καλύτερα να σοβαρευτεί η H.A.U. γιατί δεν βλέπω , έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, να τς σκάνε για πολύ καιρό ακόμα 180€ και να ανέχονται τα καπρίτσια της !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calvinklein Νεοφερμένο μέλος Ο calvinklein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 18:35 Ο calvinklein: #942 04-08-12 18:35 Πήρα τηλ στην ΕΑ και μου το είπαν. Καρατσεκαρισμένο και από άλλους 2 φίλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 19:26 Η rafita έγραψε: #943 04-08-12 19:26 Αρχική Δημοσίευση από calvinklein: Πήρα τηλ στην ΕΑ και μου το είπαν. Καρατσεκαρισμένο και από άλλους 2 φίλους. Click για ανάπτυξη... το πιο πιθανόν είναι για τις 9/8. και εμένα το ίδιο μου είπαν και επίσης πολλοί που είχαν ρωτήσει τους είχαν πει προς το τέλος της άλλης εβδομάδας (το είχαν αναφέρει αρκετοί) μακάρι να βγούν έστω τότε... αλλά να βγούν!!!! δεν αντεχεται η αναμονη αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:39 Ο Wild_Boy έγραψε: #944 05-08-12 17:39 Exam Results Examination: ECCE MAY 2012 Final: P ORAL: HP LST: HP LST Score: 885 GVR: HP GVR Score: 875 WRI: LP We are pleased to inform you that you have passed the examination you requested the results for. Congratulations! ΝΑΙ!!!!!! (Την έκθεσή μου μέσα ) jj! εσύ τι είχες πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:46 Ο KotCoC100: #945 05-08-12 17:46 ναι το writing εκαψε πολλα παιδια!! εγω παλι καλα ειμαι pyrex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:48 Ο justin19 έγραψε: #946 05-08-12 17:48 Κι εγώ στο ECPE στο writing δεν τα έχω πάει καλά,και ανησυχώ,γι'αυτό ας ελπίσω να έχω LP στη χειρότερη!!!!Ενώ έχω καλή εισαγωγή,γραμματικά,συντακτικά σωστά κλπ,το λεξιλόγιο είναι απλό και έχω γράψει 1,5 σελίδα,όχι παραπάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Ο Wild_Boy έγραψε: #947 05-08-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από KotCoC100: ναι το writing εκαψε πολλα παιδια!! εγω παλι καλα ειμαι pyrex Click για ανάπτυξη... Έχω την υποψία, ότι πήρα LP λόγω της άποψης που εξέφρασα. Δε λέω ότι είχα και το τέλειο λεξιλόγιο και τη σωστότερη σύνταξη, αλλά είχε τη σωστή δομή, ήταν οργανωμένη. Έχω καταλήξει ότι σε τέτοιες εκθέσεις δε χωράνε ριζοσπαστικές ιδέες. Πρέπει να γράφεις την ευρέως αποδεκτή άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:59 Ο KotCoC100: #948 05-08-12 17:59 Ναι μας το εχει πει και η καθηγητρια μου να μην ειμαστε τοσο ριζοσπαστες.. ωστοσο οταν τελειωσα και ξαναδιαβασα την εκθεση που εγραψα ειπα παει ουτε BF δεν θα πιασω... ειχα γραψει και πολυ καλυτερες... προς εκπληξη μου ειχα ΗΡ... και το αφησα ετσι το θεμα :Ρ δεν το εψαξα χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:48 Η _Silence_: #949 05-08-12 18:48 Δεν ισχύει αυτό !! Αν έχεις μια άριστη έκθεση ,χ€στηκαν για την ιδεολογία σου !Αρκεί να είσαι μέσα στο θέμα ,να έχεις λεξιλόγιο ,δομή ,σωστή έκφραση κτλ !Άλλωστε δεν σου βάζουν ένα θέμα για να δουν τις απόψεις σου ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ !Παιδί τους είσαι ?! Ά κ σκεφτείτε ...τώρα λέτε ότι όσοι παραθέτουν ριζοσπαστικές απόψεις τους βάζουν χαμηλό βαθμό ,δλδ μόνο οι εξεταζόμενοι είστε είναι ριζοσπάστες και καλά ? Δεν θα μπορούσε να ήταν κ ο εξεταστής και να τους έβαζε βαθμάρα ? Aυτά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:20 Η DrMimi έγραψε: #950 05-08-12 19:20 Εγώ το μόνο που φοβάμαι στο ecpe είναι το listening...σε κάποια στιγμή παίζει να το έχω χάσει τελείως και μερικές απαντήσεις ήταν στην τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:34 Ο Wild_Boy έγραψε: #951 05-08-12 19:34 Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:03 Ο KotCoC100: #952 05-08-12 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Click για ανάπτυξη... Έτσι! Αυτό μετράει...! Συγχαρητήρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:48 Η aggressive: #953 05-08-12 21:48 Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Μπορείτε να μου πείτε τι θέμα έπεσε στην έκθεση στο ecce και ποια ήταν τα 2 θέματα στο ecpe????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:00 Ο justin19 έγραψε: #954 06-08-12 00:00 Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:05 Ο nikosxdxd: #955 06-08-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από justin19: Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Click για ανάπτυξη... Tι ωραια θεματα! Εμενα μου ειχε πεσει αν η γυμναστικη που προσφερει το wii υποκαθιστα την κανονικη γυμναστικη(γιατι ηταν τοτε που ειχε πρωτοβγει το wii..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:25 Ο jj! έγραψε: #956 06-08-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: jj! εσύ τι είχες πάρει; Click για ανάπτυξη... Μεγάλη η χάρη μου Σου είπα στο chat (). Για τους υπόλοιπους, υπάρχει αναφορά στα αντίστοιχα θέματα (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:36 Ο SparklingGrey: #957 06-08-12 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Click για ανάπτυξη... Αν τεκμηριώσεις ορθά την άποψή σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μη σου πω ότι οι περισσότεροι θα κοιτάξουν την έκφρασή σου και τη σωστή χρήση της γλώσσας, παρά το περιεχόμενο. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό νομίζω ότι έκαναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyrad Νεοφερμένο μέλος Ο spyrad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:45 Ο spyrad έγραψε: #958 06-08-12 01:45 ,Εγω για λιγο δεν πηρα hp,στο στα αλλα ειχα τα ιδια αλλα στην εκθεση μετραει να εχεις γραψει μια αποδεκτι γνωμη.Εγω ειχα γραψει μια εκθεση για τα πειραματα στα ζωα και η καθηγητρια μου μου ειχε βαλει E γιατι ημουν ηπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 15:05 Η science_lover: #959 06-08-12 15:05 Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλύτερα να σοβαρευτεί η H.A.U. γιατί δεν βλέπω , έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, να τς σκάνε για πολύ καιρό ακόμα 180€ και να ανέχονται τα καπρίτσια της !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
calvinklein Νεοφερμένο μέλος Ο calvinklein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 18:35 Ο calvinklein: #942 04-08-12 18:35 Πήρα τηλ στην ΕΑ και μου το είπαν. Καρατσεκαρισμένο και από άλλους 2 φίλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 19:26 Η rafita έγραψε: #943 04-08-12 19:26 Αρχική Δημοσίευση από calvinklein: Πήρα τηλ στην ΕΑ και μου το είπαν. Καρατσεκαρισμένο και από άλλους 2 φίλους. Click για ανάπτυξη... το πιο πιθανόν είναι για τις 9/8. και εμένα το ίδιο μου είπαν και επίσης πολλοί που είχαν ρωτήσει τους είχαν πει προς το τέλος της άλλης εβδομάδας (το είχαν αναφέρει αρκετοί) μακάρι να βγούν έστω τότε... αλλά να βγούν!!!! δεν αντεχεται η αναμονη αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:39 Ο Wild_Boy έγραψε: #944 05-08-12 17:39 Exam Results Examination: ECCE MAY 2012 Final: P ORAL: HP LST: HP LST Score: 885 GVR: HP GVR Score: 875 WRI: LP We are pleased to inform you that you have passed the examination you requested the results for. Congratulations! ΝΑΙ!!!!!! (Την έκθεσή μου μέσα ) jj! εσύ τι είχες πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:46 Ο KotCoC100: #945 05-08-12 17:46 ναι το writing εκαψε πολλα παιδια!! εγω παλι καλα ειμαι pyrex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:48 Ο justin19 έγραψε: #946 05-08-12 17:48 Κι εγώ στο ECPE στο writing δεν τα έχω πάει καλά,και ανησυχώ,γι'αυτό ας ελπίσω να έχω LP στη χειρότερη!!!!Ενώ έχω καλή εισαγωγή,γραμματικά,συντακτικά σωστά κλπ,το λεξιλόγιο είναι απλό και έχω γράψει 1,5 σελίδα,όχι παραπάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Ο Wild_Boy έγραψε: #947 05-08-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από KotCoC100: ναι το writing εκαψε πολλα παιδια!! εγω παλι καλα ειμαι pyrex Click για ανάπτυξη... Έχω την υποψία, ότι πήρα LP λόγω της άποψης που εξέφρασα. Δε λέω ότι είχα και το τέλειο λεξιλόγιο και τη σωστότερη σύνταξη, αλλά είχε τη σωστή δομή, ήταν οργανωμένη. Έχω καταλήξει ότι σε τέτοιες εκθέσεις δε χωράνε ριζοσπαστικές ιδέες. Πρέπει να γράφεις την ευρέως αποδεκτή άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:59 Ο KotCoC100: #948 05-08-12 17:59 Ναι μας το εχει πει και η καθηγητρια μου να μην ειμαστε τοσο ριζοσπαστες.. ωστοσο οταν τελειωσα και ξαναδιαβασα την εκθεση που εγραψα ειπα παει ουτε BF δεν θα πιασω... ειχα γραψει και πολυ καλυτερες... προς εκπληξη μου ειχα ΗΡ... και το αφησα ετσι το θεμα :Ρ δεν το εψαξα χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:48 Η _Silence_: #949 05-08-12 18:48 Δεν ισχύει αυτό !! Αν έχεις μια άριστη έκθεση ,χ€στηκαν για την ιδεολογία σου !Αρκεί να είσαι μέσα στο θέμα ,να έχεις λεξιλόγιο ,δομή ,σωστή έκφραση κτλ !Άλλωστε δεν σου βάζουν ένα θέμα για να δουν τις απόψεις σου ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ !Παιδί τους είσαι ?! Ά κ σκεφτείτε ...τώρα λέτε ότι όσοι παραθέτουν ριζοσπαστικές απόψεις τους βάζουν χαμηλό βαθμό ,δλδ μόνο οι εξεταζόμενοι είστε είναι ριζοσπάστες και καλά ? Δεν θα μπορούσε να ήταν κ ο εξεταστής και να τους έβαζε βαθμάρα ? Aυτά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:20 Η DrMimi έγραψε: #950 05-08-12 19:20 Εγώ το μόνο που φοβάμαι στο ecpe είναι το listening...σε κάποια στιγμή παίζει να το έχω χάσει τελείως και μερικές απαντήσεις ήταν στην τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:34 Ο Wild_Boy έγραψε: #951 05-08-12 19:34 Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:03 Ο KotCoC100: #952 05-08-12 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Click για ανάπτυξη... Έτσι! Αυτό μετράει...! Συγχαρητήρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:48 Η aggressive: #953 05-08-12 21:48 Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Μπορείτε να μου πείτε τι θέμα έπεσε στην έκθεση στο ecce και ποια ήταν τα 2 θέματα στο ecpe????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:00 Ο justin19 έγραψε: #954 06-08-12 00:00 Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:05 Ο nikosxdxd: #955 06-08-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από justin19: Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Click για ανάπτυξη... Tι ωραια θεματα! Εμενα μου ειχε πεσει αν η γυμναστικη που προσφερει το wii υποκαθιστα την κανονικη γυμναστικη(γιατι ηταν τοτε που ειχε πρωτοβγει το wii..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:25 Ο jj! έγραψε: #956 06-08-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: jj! εσύ τι είχες πάρει; Click για ανάπτυξη... Μεγάλη η χάρη μου Σου είπα στο chat (). Για τους υπόλοιπους, υπάρχει αναφορά στα αντίστοιχα θέματα (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:36 Ο SparklingGrey: #957 06-08-12 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Click για ανάπτυξη... Αν τεκμηριώσεις ορθά την άποψή σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μη σου πω ότι οι περισσότεροι θα κοιτάξουν την έκφρασή σου και τη σωστή χρήση της γλώσσας, παρά το περιεχόμενο. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό νομίζω ότι έκαναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyrad Νεοφερμένο μέλος Ο spyrad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:45 Ο spyrad έγραψε: #958 06-08-12 01:45 ,Εγω για λιγο δεν πηρα hp,στο στα αλλα ειχα τα ιδια αλλα στην εκθεση μετραει να εχεις γραψει μια αποδεκτι γνωμη.Εγω ειχα γραψει μια εκθεση για τα πειραματα στα ζωα και η καθηγητρια μου μου ειχε βαλει E γιατι ημουν ηπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 15:05 Η science_lover: #959 06-08-12 15:05 Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πήρα τηλ στην ΕΑ και μου το είπαν. Καρατσεκαρισμένο και από άλλους 2 φίλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 19:26 Η rafita έγραψε: #943 04-08-12 19:26 Αρχική Δημοσίευση από calvinklein: Πήρα τηλ στην ΕΑ και μου το είπαν. Καρατσεκαρισμένο και από άλλους 2 φίλους. Click για ανάπτυξη... το πιο πιθανόν είναι για τις 9/8. και εμένα το ίδιο μου είπαν και επίσης πολλοί που είχαν ρωτήσει τους είχαν πει προς το τέλος της άλλης εβδομάδας (το είχαν αναφέρει αρκετοί) μακάρι να βγούν έστω τότε... αλλά να βγούν!!!! δεν αντεχεται η αναμονη αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:39 Ο Wild_Boy έγραψε: #944 05-08-12 17:39 Exam Results Examination: ECCE MAY 2012 Final: P ORAL: HP LST: HP LST Score: 885 GVR: HP GVR Score: 875 WRI: LP We are pleased to inform you that you have passed the examination you requested the results for. Congratulations! ΝΑΙ!!!!!! (Την έκθεσή μου μέσα ) jj! εσύ τι είχες πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:46 Ο KotCoC100: #945 05-08-12 17:46 ναι το writing εκαψε πολλα παιδια!! εγω παλι καλα ειμαι pyrex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:48 Ο justin19 έγραψε: #946 05-08-12 17:48 Κι εγώ στο ECPE στο writing δεν τα έχω πάει καλά,και ανησυχώ,γι'αυτό ας ελπίσω να έχω LP στη χειρότερη!!!!Ενώ έχω καλή εισαγωγή,γραμματικά,συντακτικά σωστά κλπ,το λεξιλόγιο είναι απλό και έχω γράψει 1,5 σελίδα,όχι παραπάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Ο Wild_Boy έγραψε: #947 05-08-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από KotCoC100: ναι το writing εκαψε πολλα παιδια!! εγω παλι καλα ειμαι pyrex Click για ανάπτυξη... Έχω την υποψία, ότι πήρα LP λόγω της άποψης που εξέφρασα. Δε λέω ότι είχα και το τέλειο λεξιλόγιο και τη σωστότερη σύνταξη, αλλά είχε τη σωστή δομή, ήταν οργανωμένη. Έχω καταλήξει ότι σε τέτοιες εκθέσεις δε χωράνε ριζοσπαστικές ιδέες. Πρέπει να γράφεις την ευρέως αποδεκτή άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:59 Ο KotCoC100: #948 05-08-12 17:59 Ναι μας το εχει πει και η καθηγητρια μου να μην ειμαστε τοσο ριζοσπαστες.. ωστοσο οταν τελειωσα και ξαναδιαβασα την εκθεση που εγραψα ειπα παει ουτε BF δεν θα πιασω... ειχα γραψει και πολυ καλυτερες... προς εκπληξη μου ειχα ΗΡ... και το αφησα ετσι το θεμα :Ρ δεν το εψαξα χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:48 Η _Silence_: #949 05-08-12 18:48 Δεν ισχύει αυτό !! Αν έχεις μια άριστη έκθεση ,χ€στηκαν για την ιδεολογία σου !Αρκεί να είσαι μέσα στο θέμα ,να έχεις λεξιλόγιο ,δομή ,σωστή έκφραση κτλ !Άλλωστε δεν σου βάζουν ένα θέμα για να δουν τις απόψεις σου ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ !Παιδί τους είσαι ?! Ά κ σκεφτείτε ...τώρα λέτε ότι όσοι παραθέτουν ριζοσπαστικές απόψεις τους βάζουν χαμηλό βαθμό ,δλδ μόνο οι εξεταζόμενοι είστε είναι ριζοσπάστες και καλά ? Δεν θα μπορούσε να ήταν κ ο εξεταστής και να τους έβαζε βαθμάρα ? Aυτά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:20 Η DrMimi έγραψε: #950 05-08-12 19:20 Εγώ το μόνο που φοβάμαι στο ecpe είναι το listening...σε κάποια στιγμή παίζει να το έχω χάσει τελείως και μερικές απαντήσεις ήταν στην τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:34 Ο Wild_Boy έγραψε: #951 05-08-12 19:34 Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:03 Ο KotCoC100: #952 05-08-12 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Click για ανάπτυξη... Έτσι! Αυτό μετράει...! Συγχαρητήρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:48 Η aggressive: #953 05-08-12 21:48 Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Μπορείτε να μου πείτε τι θέμα έπεσε στην έκθεση στο ecce και ποια ήταν τα 2 θέματα στο ecpe????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:00 Ο justin19 έγραψε: #954 06-08-12 00:00 Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:05 Ο nikosxdxd: #955 06-08-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από justin19: Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Click για ανάπτυξη... Tι ωραια θεματα! Εμενα μου ειχε πεσει αν η γυμναστικη που προσφερει το wii υποκαθιστα την κανονικη γυμναστικη(γιατι ηταν τοτε που ειχε πρωτοβγει το wii..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:25 Ο jj! έγραψε: #956 06-08-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: jj! εσύ τι είχες πάρει; Click για ανάπτυξη... Μεγάλη η χάρη μου Σου είπα στο chat (). Για τους υπόλοιπους, υπάρχει αναφορά στα αντίστοιχα θέματα (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:36 Ο SparklingGrey: #957 06-08-12 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Click για ανάπτυξη... Αν τεκμηριώσεις ορθά την άποψή σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μη σου πω ότι οι περισσότεροι θα κοιτάξουν την έκφρασή σου και τη σωστή χρήση της γλώσσας, παρά το περιεχόμενο. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό νομίζω ότι έκαναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyrad Νεοφερμένο μέλος Ο spyrad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:45 Ο spyrad έγραψε: #958 06-08-12 01:45 ,Εγω για λιγο δεν πηρα hp,στο στα αλλα ειχα τα ιδια αλλα στην εκθεση μετραει να εχεις γραψει μια αποδεκτι γνωμη.Εγω ειχα γραψει μια εκθεση για τα πειραματα στα ζωα και η καθηγητρια μου μου ειχε βαλει E γιατι ημουν ηπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 15:05 Η science_lover: #959 06-08-12 15:05 Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από calvinklein: Πήρα τηλ στην ΕΑ και μου το είπαν. Καρατσεκαρισμένο και από άλλους 2 φίλους. Click για ανάπτυξη... το πιο πιθανόν είναι για τις 9/8. και εμένα το ίδιο μου είπαν και επίσης πολλοί που είχαν ρωτήσει τους είχαν πει προς το τέλος της άλλης εβδομάδας (το είχαν αναφέρει αρκετοί) μακάρι να βγούν έστω τότε... αλλά να βγούν!!!! δεν αντεχεται η αναμονη αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:39 Ο Wild_Boy έγραψε: #944 05-08-12 17:39 Exam Results Examination: ECCE MAY 2012 Final: P ORAL: HP LST: HP LST Score: 885 GVR: HP GVR Score: 875 WRI: LP We are pleased to inform you that you have passed the examination you requested the results for. Congratulations! ΝΑΙ!!!!!! (Την έκθεσή μου μέσα ) jj! εσύ τι είχες πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:46 Ο KotCoC100: #945 05-08-12 17:46 ναι το writing εκαψε πολλα παιδια!! εγω παλι καλα ειμαι pyrex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:48 Ο justin19 έγραψε: #946 05-08-12 17:48 Κι εγώ στο ECPE στο writing δεν τα έχω πάει καλά,και ανησυχώ,γι'αυτό ας ελπίσω να έχω LP στη χειρότερη!!!!Ενώ έχω καλή εισαγωγή,γραμματικά,συντακτικά σωστά κλπ,το λεξιλόγιο είναι απλό και έχω γράψει 1,5 σελίδα,όχι παραπάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Ο Wild_Boy έγραψε: #947 05-08-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από KotCoC100: ναι το writing εκαψε πολλα παιδια!! εγω παλι καλα ειμαι pyrex Click για ανάπτυξη... Έχω την υποψία, ότι πήρα LP λόγω της άποψης που εξέφρασα. Δε λέω ότι είχα και το τέλειο λεξιλόγιο και τη σωστότερη σύνταξη, αλλά είχε τη σωστή δομή, ήταν οργανωμένη. Έχω καταλήξει ότι σε τέτοιες εκθέσεις δε χωράνε ριζοσπαστικές ιδέες. Πρέπει να γράφεις την ευρέως αποδεκτή άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:59 Ο KotCoC100: #948 05-08-12 17:59 Ναι μας το εχει πει και η καθηγητρια μου να μην ειμαστε τοσο ριζοσπαστες.. ωστοσο οταν τελειωσα και ξαναδιαβασα την εκθεση που εγραψα ειπα παει ουτε BF δεν θα πιασω... ειχα γραψει και πολυ καλυτερες... προς εκπληξη μου ειχα ΗΡ... και το αφησα ετσι το θεμα :Ρ δεν το εψαξα χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:48 Η _Silence_: #949 05-08-12 18:48 Δεν ισχύει αυτό !! Αν έχεις μια άριστη έκθεση ,χ€στηκαν για την ιδεολογία σου !Αρκεί να είσαι μέσα στο θέμα ,να έχεις λεξιλόγιο ,δομή ,σωστή έκφραση κτλ !Άλλωστε δεν σου βάζουν ένα θέμα για να δουν τις απόψεις σου ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ !Παιδί τους είσαι ?! Ά κ σκεφτείτε ...τώρα λέτε ότι όσοι παραθέτουν ριζοσπαστικές απόψεις τους βάζουν χαμηλό βαθμό ,δλδ μόνο οι εξεταζόμενοι είστε είναι ριζοσπάστες και καλά ? Δεν θα μπορούσε να ήταν κ ο εξεταστής και να τους έβαζε βαθμάρα ? Aυτά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:20 Η DrMimi έγραψε: #950 05-08-12 19:20 Εγώ το μόνο που φοβάμαι στο ecpe είναι το listening...σε κάποια στιγμή παίζει να το έχω χάσει τελείως και μερικές απαντήσεις ήταν στην τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:34 Ο Wild_Boy έγραψε: #951 05-08-12 19:34 Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:03 Ο KotCoC100: #952 05-08-12 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Click για ανάπτυξη... Έτσι! Αυτό μετράει...! Συγχαρητήρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:48 Η aggressive: #953 05-08-12 21:48 Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Μπορείτε να μου πείτε τι θέμα έπεσε στην έκθεση στο ecce και ποια ήταν τα 2 θέματα στο ecpe????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:00 Ο justin19 έγραψε: #954 06-08-12 00:00 Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:05 Ο nikosxdxd: #955 06-08-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από justin19: Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Click για ανάπτυξη... Tι ωραια θεματα! Εμενα μου ειχε πεσει αν η γυμναστικη που προσφερει το wii υποκαθιστα την κανονικη γυμναστικη(γιατι ηταν τοτε που ειχε πρωτοβγει το wii..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:25 Ο jj! έγραψε: #956 06-08-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: jj! εσύ τι είχες πάρει; Click για ανάπτυξη... Μεγάλη η χάρη μου Σου είπα στο chat (). Για τους υπόλοιπους, υπάρχει αναφορά στα αντίστοιχα θέματα (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:36 Ο SparklingGrey: #957 06-08-12 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Click για ανάπτυξη... Αν τεκμηριώσεις ορθά την άποψή σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μη σου πω ότι οι περισσότεροι θα κοιτάξουν την έκφρασή σου και τη σωστή χρήση της γλώσσας, παρά το περιεχόμενο. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό νομίζω ότι έκαναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyrad Νεοφερμένο μέλος Ο spyrad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:45 Ο spyrad έγραψε: #958 06-08-12 01:45 ,Εγω για λιγο δεν πηρα hp,στο στα αλλα ειχα τα ιδια αλλα στην εκθεση μετραει να εχεις γραψει μια αποδεκτι γνωμη.Εγω ειχα γραψει μια εκθεση για τα πειραματα στα ζωα και η καθηγητρια μου μου ειχε βαλει E γιατι ημουν ηπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 15:05 Η science_lover: #959 06-08-12 15:05 Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Exam Results Examination: ECCE MAY 2012 Final: P ORAL: HP LST: HP LST Score: 885 GVR: HP GVR Score: 875 WRI: LP We are pleased to inform you that you have passed the examination you requested the results for. Congratulations! ΝΑΙ!!!!!! (Την έκθεσή μου μέσα ) jj! εσύ τι είχες πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:46 Ο KotCoC100: #945 05-08-12 17:46 ναι το writing εκαψε πολλα παιδια!! εγω παλι καλα ειμαι pyrex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:48 Ο justin19 έγραψε: #946 05-08-12 17:48 Κι εγώ στο ECPE στο writing δεν τα έχω πάει καλά,και ανησυχώ,γι'αυτό ας ελπίσω να έχω LP στη χειρότερη!!!!Ενώ έχω καλή εισαγωγή,γραμματικά,συντακτικά σωστά κλπ,το λεξιλόγιο είναι απλό και έχω γράψει 1,5 σελίδα,όχι παραπάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Ο Wild_Boy έγραψε: #947 05-08-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από KotCoC100: ναι το writing εκαψε πολλα παιδια!! εγω παλι καλα ειμαι pyrex Click για ανάπτυξη... Έχω την υποψία, ότι πήρα LP λόγω της άποψης που εξέφρασα. Δε λέω ότι είχα και το τέλειο λεξιλόγιο και τη σωστότερη σύνταξη, αλλά είχε τη σωστή δομή, ήταν οργανωμένη. Έχω καταλήξει ότι σε τέτοιες εκθέσεις δε χωράνε ριζοσπαστικές ιδέες. Πρέπει να γράφεις την ευρέως αποδεκτή άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:59 Ο KotCoC100: #948 05-08-12 17:59 Ναι μας το εχει πει και η καθηγητρια μου να μην ειμαστε τοσο ριζοσπαστες.. ωστοσο οταν τελειωσα και ξαναδιαβασα την εκθεση που εγραψα ειπα παει ουτε BF δεν θα πιασω... ειχα γραψει και πολυ καλυτερες... προς εκπληξη μου ειχα ΗΡ... και το αφησα ετσι το θεμα :Ρ δεν το εψαξα χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:48 Η _Silence_: #949 05-08-12 18:48 Δεν ισχύει αυτό !! Αν έχεις μια άριστη έκθεση ,χ€στηκαν για την ιδεολογία σου !Αρκεί να είσαι μέσα στο θέμα ,να έχεις λεξιλόγιο ,δομή ,σωστή έκφραση κτλ !Άλλωστε δεν σου βάζουν ένα θέμα για να δουν τις απόψεις σου ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ !Παιδί τους είσαι ?! Ά κ σκεφτείτε ...τώρα λέτε ότι όσοι παραθέτουν ριζοσπαστικές απόψεις τους βάζουν χαμηλό βαθμό ,δλδ μόνο οι εξεταζόμενοι είστε είναι ριζοσπάστες και καλά ? Δεν θα μπορούσε να ήταν κ ο εξεταστής και να τους έβαζε βαθμάρα ? Aυτά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:20 Η DrMimi έγραψε: #950 05-08-12 19:20 Εγώ το μόνο που φοβάμαι στο ecpe είναι το listening...σε κάποια στιγμή παίζει να το έχω χάσει τελείως και μερικές απαντήσεις ήταν στην τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:34 Ο Wild_Boy έγραψε: #951 05-08-12 19:34 Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:03 Ο KotCoC100: #952 05-08-12 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Click για ανάπτυξη... Έτσι! Αυτό μετράει...! Συγχαρητήρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:48 Η aggressive: #953 05-08-12 21:48 Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Μπορείτε να μου πείτε τι θέμα έπεσε στην έκθεση στο ecce και ποια ήταν τα 2 θέματα στο ecpe????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:00 Ο justin19 έγραψε: #954 06-08-12 00:00 Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:05 Ο nikosxdxd: #955 06-08-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από justin19: Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Click για ανάπτυξη... Tι ωραια θεματα! Εμενα μου ειχε πεσει αν η γυμναστικη που προσφερει το wii υποκαθιστα την κανονικη γυμναστικη(γιατι ηταν τοτε που ειχε πρωτοβγει το wii..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:25 Ο jj! έγραψε: #956 06-08-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: jj! εσύ τι είχες πάρει; Click για ανάπτυξη... Μεγάλη η χάρη μου Σου είπα στο chat (). Για τους υπόλοιπους, υπάρχει αναφορά στα αντίστοιχα θέματα (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:36 Ο SparklingGrey: #957 06-08-12 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Click για ανάπτυξη... Αν τεκμηριώσεις ορθά την άποψή σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μη σου πω ότι οι περισσότεροι θα κοιτάξουν την έκφρασή σου και τη σωστή χρήση της γλώσσας, παρά το περιεχόμενο. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό νομίζω ότι έκαναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyrad Νεοφερμένο μέλος Ο spyrad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:45 Ο spyrad έγραψε: #958 06-08-12 01:45 ,Εγω για λιγο δεν πηρα hp,στο στα αλλα ειχα τα ιδια αλλα στην εκθεση μετραει να εχεις γραψει μια αποδεκτι γνωμη.Εγω ειχα γραψει μια εκθεση για τα πειραματα στα ζωα και η καθηγητρια μου μου ειχε βαλει E γιατι ημουν ηπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 15:05 Η science_lover: #959 06-08-12 15:05 Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι το writing εκαψε πολλα παιδια!! εγω παλι καλα ειμαι pyrex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:48 Ο justin19 έγραψε: #946 05-08-12 17:48 Κι εγώ στο ECPE στο writing δεν τα έχω πάει καλά,και ανησυχώ,γι'αυτό ας ελπίσω να έχω LP στη χειρότερη!!!!Ενώ έχω καλή εισαγωγή,γραμματικά,συντακτικά σωστά κλπ,το λεξιλόγιο είναι απλό και έχω γράψει 1,5 σελίδα,όχι παραπάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Ο Wild_Boy έγραψε: #947 05-08-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από KotCoC100: ναι το writing εκαψε πολλα παιδια!! εγω παλι καλα ειμαι pyrex Click για ανάπτυξη... Έχω την υποψία, ότι πήρα LP λόγω της άποψης που εξέφρασα. Δε λέω ότι είχα και το τέλειο λεξιλόγιο και τη σωστότερη σύνταξη, αλλά είχε τη σωστή δομή, ήταν οργανωμένη. Έχω καταλήξει ότι σε τέτοιες εκθέσεις δε χωράνε ριζοσπαστικές ιδέες. Πρέπει να γράφεις την ευρέως αποδεκτή άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:59 Ο KotCoC100: #948 05-08-12 17:59 Ναι μας το εχει πει και η καθηγητρια μου να μην ειμαστε τοσο ριζοσπαστες.. ωστοσο οταν τελειωσα και ξαναδιαβασα την εκθεση που εγραψα ειπα παει ουτε BF δεν θα πιασω... ειχα γραψει και πολυ καλυτερες... προς εκπληξη μου ειχα ΗΡ... και το αφησα ετσι το θεμα :Ρ δεν το εψαξα χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:48 Η _Silence_: #949 05-08-12 18:48 Δεν ισχύει αυτό !! Αν έχεις μια άριστη έκθεση ,χ€στηκαν για την ιδεολογία σου !Αρκεί να είσαι μέσα στο θέμα ,να έχεις λεξιλόγιο ,δομή ,σωστή έκφραση κτλ !Άλλωστε δεν σου βάζουν ένα θέμα για να δουν τις απόψεις σου ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ !Παιδί τους είσαι ?! Ά κ σκεφτείτε ...τώρα λέτε ότι όσοι παραθέτουν ριζοσπαστικές απόψεις τους βάζουν χαμηλό βαθμό ,δλδ μόνο οι εξεταζόμενοι είστε είναι ριζοσπάστες και καλά ? Δεν θα μπορούσε να ήταν κ ο εξεταστής και να τους έβαζε βαθμάρα ? Aυτά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:20 Η DrMimi έγραψε: #950 05-08-12 19:20 Εγώ το μόνο που φοβάμαι στο ecpe είναι το listening...σε κάποια στιγμή παίζει να το έχω χάσει τελείως και μερικές απαντήσεις ήταν στην τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:34 Ο Wild_Boy έγραψε: #951 05-08-12 19:34 Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:03 Ο KotCoC100: #952 05-08-12 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Click για ανάπτυξη... Έτσι! Αυτό μετράει...! Συγχαρητήρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:48 Η aggressive: #953 05-08-12 21:48 Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Μπορείτε να μου πείτε τι θέμα έπεσε στην έκθεση στο ecce και ποια ήταν τα 2 θέματα στο ecpe????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:00 Ο justin19 έγραψε: #954 06-08-12 00:00 Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:05 Ο nikosxdxd: #955 06-08-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από justin19: Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Click για ανάπτυξη... Tι ωραια θεματα! Εμενα μου ειχε πεσει αν η γυμναστικη που προσφερει το wii υποκαθιστα την κανονικη γυμναστικη(γιατι ηταν τοτε που ειχε πρωτοβγει το wii..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:25 Ο jj! έγραψε: #956 06-08-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: jj! εσύ τι είχες πάρει; Click για ανάπτυξη... Μεγάλη η χάρη μου Σου είπα στο chat (). Για τους υπόλοιπους, υπάρχει αναφορά στα αντίστοιχα θέματα (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:36 Ο SparklingGrey: #957 06-08-12 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Click για ανάπτυξη... Αν τεκμηριώσεις ορθά την άποψή σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μη σου πω ότι οι περισσότεροι θα κοιτάξουν την έκφρασή σου και τη σωστή χρήση της γλώσσας, παρά το περιεχόμενο. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό νομίζω ότι έκαναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyrad Νεοφερμένο μέλος Ο spyrad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:45 Ο spyrad έγραψε: #958 06-08-12 01:45 ,Εγω για λιγο δεν πηρα hp,στο στα αλλα ειχα τα ιδια αλλα στην εκθεση μετραει να εχεις γραψει μια αποδεκτι γνωμη.Εγω ειχα γραψει μια εκθεση για τα πειραματα στα ζωα και η καθηγητρια μου μου ειχε βαλει E γιατι ημουν ηπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 15:05 Η science_lover: #959 06-08-12 15:05 Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ στο ECPE στο writing δεν τα έχω πάει καλά,και ανησυχώ,γι'αυτό ας ελπίσω να έχω LP στη χειρότερη!!!!Ενώ έχω καλή εισαγωγή,γραμματικά,συντακτικά σωστά κλπ,το λεξιλόγιο είναι απλό και έχω γράψει 1,5 σελίδα,όχι παραπάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Ο Wild_Boy έγραψε: #947 05-08-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από KotCoC100: ναι το writing εκαψε πολλα παιδια!! εγω παλι καλα ειμαι pyrex Click για ανάπτυξη... Έχω την υποψία, ότι πήρα LP λόγω της άποψης που εξέφρασα. Δε λέω ότι είχα και το τέλειο λεξιλόγιο και τη σωστότερη σύνταξη, αλλά είχε τη σωστή δομή, ήταν οργανωμένη. Έχω καταλήξει ότι σε τέτοιες εκθέσεις δε χωράνε ριζοσπαστικές ιδέες. Πρέπει να γράφεις την ευρέως αποδεκτή άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:59 Ο KotCoC100: #948 05-08-12 17:59 Ναι μας το εχει πει και η καθηγητρια μου να μην ειμαστε τοσο ριζοσπαστες.. ωστοσο οταν τελειωσα και ξαναδιαβασα την εκθεση που εγραψα ειπα παει ουτε BF δεν θα πιασω... ειχα γραψει και πολυ καλυτερες... προς εκπληξη μου ειχα ΗΡ... και το αφησα ετσι το θεμα :Ρ δεν το εψαξα χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:48 Η _Silence_: #949 05-08-12 18:48 Δεν ισχύει αυτό !! Αν έχεις μια άριστη έκθεση ,χ€στηκαν για την ιδεολογία σου !Αρκεί να είσαι μέσα στο θέμα ,να έχεις λεξιλόγιο ,δομή ,σωστή έκφραση κτλ !Άλλωστε δεν σου βάζουν ένα θέμα για να δουν τις απόψεις σου ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ !Παιδί τους είσαι ?! Ά κ σκεφτείτε ...τώρα λέτε ότι όσοι παραθέτουν ριζοσπαστικές απόψεις τους βάζουν χαμηλό βαθμό ,δλδ μόνο οι εξεταζόμενοι είστε είναι ριζοσπάστες και καλά ? Δεν θα μπορούσε να ήταν κ ο εξεταστής και να τους έβαζε βαθμάρα ? Aυτά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:20 Η DrMimi έγραψε: #950 05-08-12 19:20 Εγώ το μόνο που φοβάμαι στο ecpe είναι το listening...σε κάποια στιγμή παίζει να το έχω χάσει τελείως και μερικές απαντήσεις ήταν στην τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:34 Ο Wild_Boy έγραψε: #951 05-08-12 19:34 Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:03 Ο KotCoC100: #952 05-08-12 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Click για ανάπτυξη... Έτσι! Αυτό μετράει...! Συγχαρητήρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:48 Η aggressive: #953 05-08-12 21:48 Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Μπορείτε να μου πείτε τι θέμα έπεσε στην έκθεση στο ecce και ποια ήταν τα 2 θέματα στο ecpe????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:00 Ο justin19 έγραψε: #954 06-08-12 00:00 Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:05 Ο nikosxdxd: #955 06-08-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από justin19: Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Click για ανάπτυξη... Tι ωραια θεματα! Εμενα μου ειχε πεσει αν η γυμναστικη που προσφερει το wii υποκαθιστα την κανονικη γυμναστικη(γιατι ηταν τοτε που ειχε πρωτοβγει το wii..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:25 Ο jj! έγραψε: #956 06-08-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: jj! εσύ τι είχες πάρει; Click για ανάπτυξη... Μεγάλη η χάρη μου Σου είπα στο chat (). Για τους υπόλοιπους, υπάρχει αναφορά στα αντίστοιχα θέματα (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:36 Ο SparklingGrey: #957 06-08-12 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Click για ανάπτυξη... Αν τεκμηριώσεις ορθά την άποψή σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μη σου πω ότι οι περισσότεροι θα κοιτάξουν την έκφρασή σου και τη σωστή χρήση της γλώσσας, παρά το περιεχόμενο. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό νομίζω ότι έκαναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyrad Νεοφερμένο μέλος Ο spyrad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:45 Ο spyrad έγραψε: #958 06-08-12 01:45 ,Εγω για λιγο δεν πηρα hp,στο στα αλλα ειχα τα ιδια αλλα στην εκθεση μετραει να εχεις γραψει μια αποδεκτι γνωμη.Εγω ειχα γραψει μια εκθεση για τα πειραματα στα ζωα και η καθηγητρια μου μου ειχε βαλει E γιατι ημουν ηπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 15:05 Η science_lover: #959 06-08-12 15:05 Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KotCoC100: ναι το writing εκαψε πολλα παιδια!! εγω παλι καλα ειμαι pyrex Click για ανάπτυξη... Έχω την υποψία, ότι πήρα LP λόγω της άποψης που εξέφρασα. Δε λέω ότι είχα και το τέλειο λεξιλόγιο και τη σωστότερη σύνταξη, αλλά είχε τη σωστή δομή, ήταν οργανωμένη. Έχω καταλήξει ότι σε τέτοιες εκθέσεις δε χωράνε ριζοσπαστικές ιδέες. Πρέπει να γράφεις την ευρέως αποδεκτή άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:59 Ο KotCoC100: #948 05-08-12 17:59 Ναι μας το εχει πει και η καθηγητρια μου να μην ειμαστε τοσο ριζοσπαστες.. ωστοσο οταν τελειωσα και ξαναδιαβασα την εκθεση που εγραψα ειπα παει ουτε BF δεν θα πιασω... ειχα γραψει και πολυ καλυτερες... προς εκπληξη μου ειχα ΗΡ... και το αφησα ετσι το θεμα :Ρ δεν το εψαξα χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:48 Η _Silence_: #949 05-08-12 18:48 Δεν ισχύει αυτό !! Αν έχεις μια άριστη έκθεση ,χ€στηκαν για την ιδεολογία σου !Αρκεί να είσαι μέσα στο θέμα ,να έχεις λεξιλόγιο ,δομή ,σωστή έκφραση κτλ !Άλλωστε δεν σου βάζουν ένα θέμα για να δουν τις απόψεις σου ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ !Παιδί τους είσαι ?! Ά κ σκεφτείτε ...τώρα λέτε ότι όσοι παραθέτουν ριζοσπαστικές απόψεις τους βάζουν χαμηλό βαθμό ,δλδ μόνο οι εξεταζόμενοι είστε είναι ριζοσπάστες και καλά ? Δεν θα μπορούσε να ήταν κ ο εξεταστής και να τους έβαζε βαθμάρα ? Aυτά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:20 Η DrMimi έγραψε: #950 05-08-12 19:20 Εγώ το μόνο που φοβάμαι στο ecpe είναι το listening...σε κάποια στιγμή παίζει να το έχω χάσει τελείως και μερικές απαντήσεις ήταν στην τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:34 Ο Wild_Boy έγραψε: #951 05-08-12 19:34 Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:03 Ο KotCoC100: #952 05-08-12 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Click για ανάπτυξη... Έτσι! Αυτό μετράει...! Συγχαρητήρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:48 Η aggressive: #953 05-08-12 21:48 Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Μπορείτε να μου πείτε τι θέμα έπεσε στην έκθεση στο ecce και ποια ήταν τα 2 θέματα στο ecpe????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:00 Ο justin19 έγραψε: #954 06-08-12 00:00 Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:05 Ο nikosxdxd: #955 06-08-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από justin19: Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Click για ανάπτυξη... Tι ωραια θεματα! Εμενα μου ειχε πεσει αν η γυμναστικη που προσφερει το wii υποκαθιστα την κανονικη γυμναστικη(γιατι ηταν τοτε που ειχε πρωτοβγει το wii..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:25 Ο jj! έγραψε: #956 06-08-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: jj! εσύ τι είχες πάρει; Click για ανάπτυξη... Μεγάλη η χάρη μου Σου είπα στο chat (). Για τους υπόλοιπους, υπάρχει αναφορά στα αντίστοιχα θέματα (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:36 Ο SparklingGrey: #957 06-08-12 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Click για ανάπτυξη... Αν τεκμηριώσεις ορθά την άποψή σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μη σου πω ότι οι περισσότεροι θα κοιτάξουν την έκφρασή σου και τη σωστή χρήση της γλώσσας, παρά το περιεχόμενο. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό νομίζω ότι έκαναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyrad Νεοφερμένο μέλος Ο spyrad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:45 Ο spyrad έγραψε: #958 06-08-12 01:45 ,Εγω για λιγο δεν πηρα hp,στο στα αλλα ειχα τα ιδια αλλα στην εκθεση μετραει να εχεις γραψει μια αποδεκτι γνωμη.Εγω ειχα γραψει μια εκθεση για τα πειραματα στα ζωα και η καθηγητρια μου μου ειχε βαλει E γιατι ημουν ηπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 15:05 Η science_lover: #959 06-08-12 15:05 Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι μας το εχει πει και η καθηγητρια μου να μην ειμαστε τοσο ριζοσπαστες.. ωστοσο οταν τελειωσα και ξαναδιαβασα την εκθεση που εγραψα ειπα παει ουτε BF δεν θα πιασω... ειχα γραψει και πολυ καλυτερες... προς εκπληξη μου ειχα ΗΡ... και το αφησα ετσι το θεμα :Ρ δεν το εψαξα χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:48 Η _Silence_: #949 05-08-12 18:48 Δεν ισχύει αυτό !! Αν έχεις μια άριστη έκθεση ,χ€στηκαν για την ιδεολογία σου !Αρκεί να είσαι μέσα στο θέμα ,να έχεις λεξιλόγιο ,δομή ,σωστή έκφραση κτλ !Άλλωστε δεν σου βάζουν ένα θέμα για να δουν τις απόψεις σου ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ !Παιδί τους είσαι ?! Ά κ σκεφτείτε ...τώρα λέτε ότι όσοι παραθέτουν ριζοσπαστικές απόψεις τους βάζουν χαμηλό βαθμό ,δλδ μόνο οι εξεταζόμενοι είστε είναι ριζοσπάστες και καλά ? Δεν θα μπορούσε να ήταν κ ο εξεταστής και να τους έβαζε βαθμάρα ? Aυτά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:20 Η DrMimi έγραψε: #950 05-08-12 19:20 Εγώ το μόνο που φοβάμαι στο ecpe είναι το listening...σε κάποια στιγμή παίζει να το έχω χάσει τελείως και μερικές απαντήσεις ήταν στην τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:34 Ο Wild_Boy έγραψε: #951 05-08-12 19:34 Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:03 Ο KotCoC100: #952 05-08-12 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Click για ανάπτυξη... Έτσι! Αυτό μετράει...! Συγχαρητήρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:48 Η aggressive: #953 05-08-12 21:48 Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Μπορείτε να μου πείτε τι θέμα έπεσε στην έκθεση στο ecce και ποια ήταν τα 2 θέματα στο ecpe????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:00 Ο justin19 έγραψε: #954 06-08-12 00:00 Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:05 Ο nikosxdxd: #955 06-08-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από justin19: Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Click για ανάπτυξη... Tι ωραια θεματα! Εμενα μου ειχε πεσει αν η γυμναστικη που προσφερει το wii υποκαθιστα την κανονικη γυμναστικη(γιατι ηταν τοτε που ειχε πρωτοβγει το wii..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:25 Ο jj! έγραψε: #956 06-08-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: jj! εσύ τι είχες πάρει; Click για ανάπτυξη... Μεγάλη η χάρη μου Σου είπα στο chat (). Για τους υπόλοιπους, υπάρχει αναφορά στα αντίστοιχα θέματα (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:36 Ο SparklingGrey: #957 06-08-12 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Click για ανάπτυξη... Αν τεκμηριώσεις ορθά την άποψή σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μη σου πω ότι οι περισσότεροι θα κοιτάξουν την έκφρασή σου και τη σωστή χρήση της γλώσσας, παρά το περιεχόμενο. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό νομίζω ότι έκαναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyrad Νεοφερμένο μέλος Ο spyrad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:45 Ο spyrad έγραψε: #958 06-08-12 01:45 ,Εγω για λιγο δεν πηρα hp,στο στα αλλα ειχα τα ιδια αλλα στην εκθεση μετραει να εχεις γραψει μια αποδεκτι γνωμη.Εγω ειχα γραψει μια εκθεση για τα πειραματα στα ζωα και η καθηγητρια μου μου ειχε βαλει E γιατι ημουν ηπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 15:05 Η science_lover: #959 06-08-12 15:05 Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ισχύει αυτό !! Αν έχεις μια άριστη έκθεση ,χ€στηκαν για την ιδεολογία σου !Αρκεί να είσαι μέσα στο θέμα ,να έχεις λεξιλόγιο ,δομή ,σωστή έκφραση κτλ !Άλλωστε δεν σου βάζουν ένα θέμα για να δουν τις απόψεις σου ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ !Παιδί τους είσαι ?! Ά κ σκεφτείτε ...τώρα λέτε ότι όσοι παραθέτουν ριζοσπαστικές απόψεις τους βάζουν χαμηλό βαθμό ,δλδ μόνο οι εξεταζόμενοι είστε είναι ριζοσπάστες και καλά ? Δεν θα μπορούσε να ήταν κ ο εξεταστής και να τους έβαζε βαθμάρα ? Aυτά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:20 Η DrMimi έγραψε: #950 05-08-12 19:20 Εγώ το μόνο που φοβάμαι στο ecpe είναι το listening...σε κάποια στιγμή παίζει να το έχω χάσει τελείως και μερικές απαντήσεις ήταν στην τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:34 Ο Wild_Boy έγραψε: #951 05-08-12 19:34 Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:03 Ο KotCoC100: #952 05-08-12 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Click για ανάπτυξη... Έτσι! Αυτό μετράει...! Συγχαρητήρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:48 Η aggressive: #953 05-08-12 21:48 Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Μπορείτε να μου πείτε τι θέμα έπεσε στην έκθεση στο ecce και ποια ήταν τα 2 θέματα στο ecpe????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:00 Ο justin19 έγραψε: #954 06-08-12 00:00 Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:05 Ο nikosxdxd: #955 06-08-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από justin19: Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Click για ανάπτυξη... Tι ωραια θεματα! Εμενα μου ειχε πεσει αν η γυμναστικη που προσφερει το wii υποκαθιστα την κανονικη γυμναστικη(γιατι ηταν τοτε που ειχε πρωτοβγει το wii..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:25 Ο jj! έγραψε: #956 06-08-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: jj! εσύ τι είχες πάρει; Click για ανάπτυξη... Μεγάλη η χάρη μου Σου είπα στο chat (). Για τους υπόλοιπους, υπάρχει αναφορά στα αντίστοιχα θέματα (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:36 Ο SparklingGrey: #957 06-08-12 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Click για ανάπτυξη... Αν τεκμηριώσεις ορθά την άποψή σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μη σου πω ότι οι περισσότεροι θα κοιτάξουν την έκφρασή σου και τη σωστή χρήση της γλώσσας, παρά το περιεχόμενο. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό νομίζω ότι έκαναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyrad Νεοφερμένο μέλος Ο spyrad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:45 Ο spyrad έγραψε: #958 06-08-12 01:45 ,Εγω για λιγο δεν πηρα hp,στο στα αλλα ειχα τα ιδια αλλα στην εκθεση μετραει να εχεις γραψει μια αποδεκτι γνωμη.Εγω ειχα γραψει μια εκθεση για τα πειραματα στα ζωα και η καθηγητρια μου μου ειχε βαλει E γιατι ημουν ηπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 15:05 Η science_lover: #959 06-08-12 15:05 Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ το μόνο που φοβάμαι στο ecpe είναι το listening...σε κάποια στιγμή παίζει να το έχω χάσει τελείως και μερικές απαντήσεις ήταν στην τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:34 Ο Wild_Boy έγραψε: #951 05-08-12 19:34 Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:03 Ο KotCoC100: #952 05-08-12 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Click για ανάπτυξη... Έτσι! Αυτό μετράει...! Συγχαρητήρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:48 Η aggressive: #953 05-08-12 21:48 Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Μπορείτε να μου πείτε τι θέμα έπεσε στην έκθεση στο ecce και ποια ήταν τα 2 θέματα στο ecpe????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:00 Ο justin19 έγραψε: #954 06-08-12 00:00 Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:05 Ο nikosxdxd: #955 06-08-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από justin19: Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Click για ανάπτυξη... Tι ωραια θεματα! Εμενα μου ειχε πεσει αν η γυμναστικη που προσφερει το wii υποκαθιστα την κανονικη γυμναστικη(γιατι ηταν τοτε που ειχε πρωτοβγει το wii..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:25 Ο jj! έγραψε: #956 06-08-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: jj! εσύ τι είχες πάρει; Click για ανάπτυξη... Μεγάλη η χάρη μου Σου είπα στο chat (). Για τους υπόλοιπους, υπάρχει αναφορά στα αντίστοιχα θέματα (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:36 Ο SparklingGrey: #957 06-08-12 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Click για ανάπτυξη... Αν τεκμηριώσεις ορθά την άποψή σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μη σου πω ότι οι περισσότεροι θα κοιτάξουν την έκφρασή σου και τη σωστή χρήση της γλώσσας, παρά το περιεχόμενο. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό νομίζω ότι έκαναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyrad Νεοφερμένο μέλος Ο spyrad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:45 Ο spyrad έγραψε: #958 06-08-12 01:45 ,Εγω για λιγο δεν πηρα hp,στο στα αλλα ειχα τα ιδια αλλα στην εκθεση μετραει να εχεις γραψει μια αποδεκτι γνωμη.Εγω ειχα γραψει μια εκθεση για τα πειραματα στα ζωα και η καθηγητρια μου μου ειχε βαλει E γιατι ημουν ηπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 15:05 Η science_lover: #959 06-08-12 15:05 Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KotCoC100 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KotCoC100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:03 Ο KotCoC100: #952 05-08-12 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Click για ανάπτυξη... Έτσι! Αυτό μετράει...! Συγχαρητήρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:48 Η aggressive: #953 05-08-12 21:48 Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Μπορείτε να μου πείτε τι θέμα έπεσε στην έκθεση στο ecce και ποια ήταν τα 2 θέματα στο ecpe????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:00 Ο justin19 έγραψε: #954 06-08-12 00:00 Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:05 Ο nikosxdxd: #955 06-08-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από justin19: Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Click για ανάπτυξη... Tι ωραια θεματα! Εμενα μου ειχε πεσει αν η γυμναστικη που προσφερει το wii υποκαθιστα την κανονικη γυμναστικη(γιατι ηταν τοτε που ειχε πρωτοβγει το wii..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:25 Ο jj! έγραψε: #956 06-08-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: jj! εσύ τι είχες πάρει; Click για ανάπτυξη... Μεγάλη η χάρη μου Σου είπα στο chat (). Για τους υπόλοιπους, υπάρχει αναφορά στα αντίστοιχα θέματα (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:36 Ο SparklingGrey: #957 06-08-12 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Click για ανάπτυξη... Αν τεκμηριώσεις ορθά την άποψή σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μη σου πω ότι οι περισσότεροι θα κοιτάξουν την έκφρασή σου και τη σωστή χρήση της γλώσσας, παρά το περιεχόμενο. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό νομίζω ότι έκαναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyrad Νεοφερμένο μέλος Ο spyrad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:45 Ο spyrad έγραψε: #958 06-08-12 01:45 ,Εγω για λιγο δεν πηρα hp,στο στα αλλα ειχα τα ιδια αλλα στην εκθεση μετραει να εχεις γραψει μια αποδεκτι γνωμη.Εγω ειχα γραψει μια εκθεση για τα πειραματα στα ζωα και η καθηγητρια μου μου ειχε βαλει E γιατι ημουν ηπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 15:05 Η science_lover: #959 06-08-12 15:05 Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Οι εξεταστές παίρνουν εντολές, δε βαθμολογούν προσωπικά. Υπάρχει ένα μοντέλο, ένα σύστημα βαθμολόγησης. Εν τέλει δεν ξέρω τι συμβαίνει, δε με νοιάζει κιόλας, αφού το πήρα Click για ανάπτυξη... Έτσι! Αυτό μετράει...! Συγχαρητήρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 21:48 Η aggressive: #953 05-08-12 21:48 Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Μπορείτε να μου πείτε τι θέμα έπεσε στην έκθεση στο ecce και ποια ήταν τα 2 θέματα στο ecpe????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:00 Ο justin19 έγραψε: #954 06-08-12 00:00 Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:05 Ο nikosxdxd: #955 06-08-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από justin19: Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Click για ανάπτυξη... Tι ωραια θεματα! Εμενα μου ειχε πεσει αν η γυμναστικη που προσφερει το wii υποκαθιστα την κανονικη γυμναστικη(γιατι ηταν τοτε που ειχε πρωτοβγει το wii..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:25 Ο jj! έγραψε: #956 06-08-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: jj! εσύ τι είχες πάρει; Click για ανάπτυξη... Μεγάλη η χάρη μου Σου είπα στο chat (). Για τους υπόλοιπους, υπάρχει αναφορά στα αντίστοιχα θέματα (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:36 Ο SparklingGrey: #957 06-08-12 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Click για ανάπτυξη... Αν τεκμηριώσεις ορθά την άποψή σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μη σου πω ότι οι περισσότεροι θα κοιτάξουν την έκφρασή σου και τη σωστή χρήση της γλώσσας, παρά το περιεχόμενο. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό νομίζω ότι έκαναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyrad Νεοφερμένο μέλος Ο spyrad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:45 Ο spyrad έγραψε: #958 06-08-12 01:45 ,Εγω για λιγο δεν πηρα hp,στο στα αλλα ειχα τα ιδια αλλα στην εκθεση μετραει να εχεις γραψει μια αποδεκτι γνωμη.Εγω ειχα γραψει μια εκθεση για τα πειραματα στα ζωα και η καθηγητρια μου μου ειχε βαλει E γιατι ημουν ηπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 15:05 Η science_lover: #959 06-08-12 15:05 Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Μπορείτε να μου πείτε τι θέμα έπεσε στην έκθεση στο ecce και ποια ήταν τα 2 θέματα στο ecpe????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
justin19 Νεοφερμένο μέλος Ο justin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:00 Ο justin19 έγραψε: #954 06-08-12 00:00 Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:05 Ο nikosxdxd: #955 06-08-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από justin19: Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Click για ανάπτυξη... Tι ωραια θεματα! Εμενα μου ειχε πεσει αν η γυμναστικη που προσφερει το wii υποκαθιστα την κανονικη γυμναστικη(γιατι ηταν τοτε που ειχε πρωτοβγει το wii..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:25 Ο jj! έγραψε: #956 06-08-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: jj! εσύ τι είχες πάρει; Click για ανάπτυξη... Μεγάλη η χάρη μου Σου είπα στο chat (). Για τους υπόλοιπους, υπάρχει αναφορά στα αντίστοιχα θέματα (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:36 Ο SparklingGrey: #957 06-08-12 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Click για ανάπτυξη... Αν τεκμηριώσεις ορθά την άποψή σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μη σου πω ότι οι περισσότεροι θα κοιτάξουν την έκφρασή σου και τη σωστή χρήση της γλώσσας, παρά το περιεχόμενο. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό νομίζω ότι έκαναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyrad Νεοφερμένο μέλος Ο spyrad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:45 Ο spyrad έγραψε: #958 06-08-12 01:45 ,Εγω για λιγο δεν πηρα hp,στο στα αλλα ειχα τα ιδια αλλα στην εκθεση μετραει να εχεις γραψει μια αποδεκτι γνωμη.Εγω ειχα γραψει μια εκθεση για τα πειραματα στα ζωα και η καθηγητρια μου μου ειχε βαλει E γιατι ημουν ηπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 15:05 Η science_lover: #959 06-08-12 15:05 Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:05 Ο nikosxdxd: #955 06-08-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από justin19: Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Click για ανάπτυξη... Tι ωραια θεματα! Εμενα μου ειχε πεσει αν η γυμναστικη που προσφερει το wii υποκαθιστα την κανονικη γυμναστικη(γιατι ηταν τοτε που ειχε πρωτοβγει το wii..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:25 Ο jj! έγραψε: #956 06-08-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: jj! εσύ τι είχες πάρει; Click για ανάπτυξη... Μεγάλη η χάρη μου Σου είπα στο chat (). Για τους υπόλοιπους, υπάρχει αναφορά στα αντίστοιχα θέματα (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:36 Ο SparklingGrey: #957 06-08-12 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Click για ανάπτυξη... Αν τεκμηριώσεις ορθά την άποψή σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μη σου πω ότι οι περισσότεροι θα κοιτάξουν την έκφρασή σου και τη σωστή χρήση της γλώσσας, παρά το περιεχόμενο. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό νομίζω ότι έκαναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyrad Νεοφερμένο μέλος Ο spyrad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:45 Ο spyrad έγραψε: #958 06-08-12 01:45 ,Εγω για λιγο δεν πηρα hp,στο στα αλλα ειχα τα ιδια αλλα στην εκθεση μετραει να εχεις γραψει μια αποδεκτι γνωμη.Εγω ειχα γραψει μια εκθεση για τα πειραματα στα ζωα και η καθηγητρια μου μου ειχε βαλει E γιατι ημουν ηπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 15:05 Η science_lover: #959 06-08-12 15:05 Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από justin19: Στο ECPE το πρώτο θέμα ήταν αν είμαστε υπέρ ή κατά του να παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη μετά από κάποια ηλικία,ή αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.Το δεύτερο θέμα ήταν για τις μαθητικές ποδιές,αν θα πρέπει να τις φοράνε οι μαθητές ή όχι! Click για ανάπτυξη... Tι ωραια θεματα! Εμενα μου ειχε πεσει αν η γυμναστικη που προσφερει το wii υποκαθιστα την κανονικη γυμναστικη(γιατι ηταν τοτε που ειχε πρωτοβγει το wii..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 00:25 Ο jj! έγραψε: #956 06-08-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: jj! εσύ τι είχες πάρει; Click για ανάπτυξη... Μεγάλη η χάρη μου Σου είπα στο chat (). Για τους υπόλοιπους, υπάρχει αναφορά στα αντίστοιχα θέματα (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:36 Ο SparklingGrey: #957 06-08-12 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Click για ανάπτυξη... Αν τεκμηριώσεις ορθά την άποψή σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μη σου πω ότι οι περισσότεροι θα κοιτάξουν την έκφρασή σου και τη σωστή χρήση της γλώσσας, παρά το περιεχόμενο. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό νομίζω ότι έκαναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyrad Νεοφερμένο μέλος Ο spyrad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:45 Ο spyrad έγραψε: #958 06-08-12 01:45 ,Εγω για λιγο δεν πηρα hp,στο στα αλλα ειχα τα ιδια αλλα στην εκθεση μετραει να εχεις γραψει μια αποδεκτι γνωμη.Εγω ειχα γραψει μια εκθεση για τα πειραματα στα ζωα και η καθηγητρια μου μου ειχε βαλει E γιατι ημουν ηπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 15:05 Η science_lover: #959 06-08-12 15:05 Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: jj! εσύ τι είχες πάρει; Click για ανάπτυξη... Μεγάλη η χάρη μου Σου είπα στο chat (). Για τους υπόλοιπους, υπάρχει αναφορά στα αντίστοιχα θέματα (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:36 Ο SparklingGrey: #957 06-08-12 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Click για ανάπτυξη... Αν τεκμηριώσεις ορθά την άποψή σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μη σου πω ότι οι περισσότεροι θα κοιτάξουν την έκφρασή σου και τη σωστή χρήση της γλώσσας, παρά το περιεχόμενο. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό νομίζω ότι έκαναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyrad Νεοφερμένο μέλος Ο spyrad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:45 Ο spyrad έγραψε: #958 06-08-12 01:45 ,Εγω για λιγο δεν πηρα hp,στο στα αλλα ειχα τα ιδια αλλα στην εκθεση μετραει να εχεις γραψει μια αποδεκτι γνωμη.Εγω ειχα γραψει μια εκθεση για τα πειραματα στα ζωα και η καθηγητρια μου μου ειχε βαλει E γιατι ημουν ηπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 15:05 Η science_lover: #959 06-08-12 15:05 Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Καλού κακού, στην έκθεση γράφουμε την κοινωνικά αποδεκτή άποψη. Click για ανάπτυξη... Αν τεκμηριώσεις ορθά την άποψή σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μη σου πω ότι οι περισσότεροι θα κοιτάξουν την έκφρασή σου και τη σωστή χρήση της γλώσσας, παρά το περιεχόμενο. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό νομίζω ότι έκαναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyrad Νεοφερμένο μέλος Ο spyrad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 01:45 Ο spyrad έγραψε: #958 06-08-12 01:45 ,Εγω για λιγο δεν πηρα hp,στο στα αλλα ειχα τα ιδια αλλα στην εκθεση μετραει να εχεις γραψει μια αποδεκτι γνωμη.Εγω ειχα γραψει μια εκθεση για τα πειραματα στα ζωα και η καθηγητρια μου μου ειχε βαλει E γιατι ημουν ηπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 15:05 Η science_lover: #959 06-08-12 15:05 Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
,Εγω για λιγο δεν πηρα hp,στο στα αλλα ειχα τα ιδια αλλα στην εκθεση μετραει να εχεις γραψει μια αποδεκτι γνωμη.Εγω ειχα γραψει μια εκθεση για τα πειραματα στα ζωα και η καθηγητρια μου μου ειχε βαλει E γιατι ημουν ηπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
science_lover Νεοφερμένο μέλος Η science_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 15:05 Η science_lover: #959 06-08-12 15:05 Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ακόμα να βγει ανακοίνωση !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Hephaestus: #960 06-08-12 16:38 παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παιδια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα μεσα στηνεβδομαδα... πηρε κανεις και του ειπαν τιποτα διαφορετικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.