renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η renia_1995: #221 20-05-12 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Όχι ακριβώς. Αλλά κάπως μου συμβαίνει αυτό που λες. Δεν ξέρω, φταίει η συνεχής ενασχόληση με τις ξένες σειρές και το ίντερνετ που το κάνει, αλλά βλέπω πως συνήθως ξέρω κάτι παραπάνω από τους άλλους. Δεν άνοιγα βιβλίο σε τεστ, ειλικρινά μιλάω και έγραφα πάντα υψηλά! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα. Μην αγχώνεσαι καν τότε, θα τα πας μια χαρά! Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 23:57 Ο Fedde le Grand: #222 20-05-12 23:57 Aha. Ok τότε. Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 00:31 Η @Maraki@ έγραψε: #223 21-05-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: Kαλημερα ! Σημερα δινω προφορικα ECCE!!!! Ο μονος μου φοβος ειναι το αγχος μου ........................... Κανεις που δινει σημερα; Click για ανάπτυξη... Maraki πώς τα πήγες; Σου τύχανε εύκολα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 07:17 Η Maraki7 έγραψε: #224 21-05-12 07:17 Αρχική Δημοσίευση από lia16: καλη επιτυχια μας .Εχεις αγχος??/ Click για ανάπτυξη... Καθολου! Το αγχος μου ηταν τα προφορικα οποτε τωρα χαλαρα...Νομιζω ειναι αρκετα ευκολο το γραπτο του ECCE. Που δινεις; Αρχική Δημοσίευση από @Maraki@: Maraki πώς τα πήγες; Σου τύχανε εύκολα θέματα; Click για ανάπτυξη... Πιστευω απο Pass και πανω Τα θεματα ηταν πολυ απλα και απο αλλους που ακουγα... Εμενα ετυχε να μου πεσει ενα θεμα που ειχα συζητησει την προηγουμενη μερα με την καθηγητρια μου και ημουν τυχερη Η εξεταστρια εχει ενα γιο που κανει πολλα αθληματα αλλα στα μαθηματα δεν τα παει καλα και με ρωτησε αν πρεπει να τα σταματησει ολα η να τον αφησει αφου ξερει οτι δεν ειναι καλος μαθητης. Της ειπα εγω ενδιαμεσα οτι μπορει να του πει να σταματησει για λιγο καιρο να ανεβασει τους βαθμους και να δει τι εκανε λαθος και μετα να ξεκινησει να κανει και τα 2 μαζι... Μετα με ρωτησε με τι ασχολουμαι της ειπα πινγκ πονγκ και μετα αρχισε να με ρωταει μονο για αυτο Τι μου προσφερει κλπ..! Ειχα πολυ αγχος μονο για το πως θα συγκρατησω τον εαυτο μου,αλλα μολις ειδα την εξεταστρια (πολυ καλη!) μου εφυγε και μιλουσα ανετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2012 elfaki Νεοφερμένο μέλος Η elfaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 11:25 Η elfaki έγραψε: #225 21-05-12 11:25 Αρχική Δημοσίευση από lia16: εγω δινω το σαββατο αλλα εχω δωσει προφορικα και τα πηγα τελεια!!! κανενας αλλος που δινει ecce ή θα δωσει??? Click για ανάπτυξη... κι εγώ δίνω το σάββατο γραπτά...!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 11:30 Η lia16 έγραψε: #226 21-05-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από elfaki: κι εγώ δίνω το σάββατο γραπτά...!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! Click για ανάπτυξη... ααχ και εγω το ιδιο μακαρι να τα παμε καλα!!!! μπορει να μου πει καποιος που εχει δωσει ecce τι να προσεξουμε στα γραπτα και τι πεφτει συνηθως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinaki Νεοφερμένο μέλος Η athinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 20:21 Η athinaki έγραψε: #227 21-05-12 20:21 Γεια σας. Δίνω τώρα τώρα το Ecpe στις 27... Ήθελα να ρωτήσω τα sample test που βγάζει κάθε χρόνο το Michigan το θέμα της έκθεσης που περιέχει το Sample test σχετίζεται με αυτό που θα πέσει στις εξετάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2012 MariaHemsworth Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 21:12 Η MariaHemsworth: #228 21-05-12 21:12 Λοιπόν γειά σας δίνω και εγώ ECPE στις 27 του μηνός και την Τετάρτη (23/05) δίνω προφορικά.. Αν έχει δώσει κανένας προφoρικά μπορεί να πει περίπου το θέμα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 22 Μαΐου 2012 στις 10:16 Η maria90 έγραψε: #229 22-05-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από athinaki: Γεια σας. Δίνω τώρα τώρα το Ecpe στις 27... Ήθελα να ρωτήσω τα sample test που βγάζει κάθε χρόνο το Michigan το θέμα της έκθεσης που περιέχει το Sample test σχετίζεται με αυτό που θα πέσει στις εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Απο οσο ξερω οχι! Απλα ειναι ενα δειγμα.. καλη σου επιτυχια! Οταν δωσεις μπορεις να μας πεις τι σου επεσε προφορικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinaki Νεοφερμένο μέλος Η athinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Μαΐου 2012 στις 20:04 Η athinaki έγραψε: #230 22-05-12 20:04 ναι,θα το δημοσιεύσω αλλά δίνω 9 ιούνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Normal έγραψε: #231 23-05-12 18:48 Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 14:13 Η marw27 έγραψε: #232 24-05-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nm06051 Νεοφερμένο μέλος Ο nm06051 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 17:22 Ο nm06051 έγραψε: #233 24-05-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από loo: αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Click για ανάπτυξη... Μα τώρα που συμψηφίζονται έιναι καλύτερα για'μας! μπορείς να βγάλεις τα σπασμένα από τα Grammar/Close/Reading. Παιδιά πρόλαβα-έδωσε κάποιος ECPE ;;; Να μας πει πως του φάνηκαν τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Μαΐου 2012 Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 18:27 Ο Fedde le Grand: #234 24-05-12 18:27 Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 01:12 Ο Normal έγραψε: #235 25-05-12 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Click για ανάπτυξη... Δυσκολο να σε κόψουν αλλά το ΗP δεν το δίνουν εύκολα. Με μια σχετικά καλή γνώση γραμματικής και χωρίς άγχος ένα P μπορείς να το πάρεις. Spoiler Επίσης πρόσεξε τον χρόνο σου στο Writing γιατί είναι σχεδόν μηδαμινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 10:11 Η maria90 έγραψε: #236 25-05-12 10:11 κανεις που να εχει δωσει προφορικα ECPE???? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Fedde le Grand: #237 25-05-12 11:55 Ο χρόνος μου φτάνει. Διακόσιες λέξεις σε ένα τεταρτάκι τις γράφω οπότε πρόβλημα με τον χρόνο δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 14:44 Ο jackass έγραψε: #238 25-05-12 14:44 εσσεται ημαρ για το ECPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 18:12 Η lia16 έγραψε: #239 25-05-12 18:12 παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Όχι ακριβώς. Αλλά κάπως μου συμβαίνει αυτό που λες. Δεν ξέρω, φταίει η συνεχής ενασχόληση με τις ξένες σειρές και το ίντερνετ που το κάνει, αλλά βλέπω πως συνήθως ξέρω κάτι παραπάνω από τους άλλους. Δεν άνοιγα βιβλίο σε τεστ, ειλικρινά μιλάω και έγραφα πάντα υψηλά! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα. Μην αγχώνεσαι καν τότε, θα τα πας μια χαρά! Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 23:57 Ο Fedde le Grand: #222 20-05-12 23:57 Aha. Ok τότε. Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 00:31 Η @Maraki@ έγραψε: #223 21-05-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: Kαλημερα ! Σημερα δινω προφορικα ECCE!!!! Ο μονος μου φοβος ειναι το αγχος μου ........................... Κανεις που δινει σημερα; Click για ανάπτυξη... Maraki πώς τα πήγες; Σου τύχανε εύκολα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 07:17 Η Maraki7 έγραψε: #224 21-05-12 07:17 Αρχική Δημοσίευση από lia16: καλη επιτυχια μας .Εχεις αγχος??/ Click για ανάπτυξη... Καθολου! Το αγχος μου ηταν τα προφορικα οποτε τωρα χαλαρα...Νομιζω ειναι αρκετα ευκολο το γραπτο του ECCE. Που δινεις; Αρχική Δημοσίευση από @Maraki@: Maraki πώς τα πήγες; Σου τύχανε εύκολα θέματα; Click για ανάπτυξη... Πιστευω απο Pass και πανω Τα θεματα ηταν πολυ απλα και απο αλλους που ακουγα... Εμενα ετυχε να μου πεσει ενα θεμα που ειχα συζητησει την προηγουμενη μερα με την καθηγητρια μου και ημουν τυχερη Η εξεταστρια εχει ενα γιο που κανει πολλα αθληματα αλλα στα μαθηματα δεν τα παει καλα και με ρωτησε αν πρεπει να τα σταματησει ολα η να τον αφησει αφου ξερει οτι δεν ειναι καλος μαθητης. Της ειπα εγω ενδιαμεσα οτι μπορει να του πει να σταματησει για λιγο καιρο να ανεβασει τους βαθμους και να δει τι εκανε λαθος και μετα να ξεκινησει να κανει και τα 2 μαζι... Μετα με ρωτησε με τι ασχολουμαι της ειπα πινγκ πονγκ και μετα αρχισε να με ρωταει μονο για αυτο Τι μου προσφερει κλπ..! Ειχα πολυ αγχος μονο για το πως θα συγκρατησω τον εαυτο μου,αλλα μολις ειδα την εξεταστρια (πολυ καλη!) μου εφυγε και μιλουσα ανετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2012 elfaki Νεοφερμένο μέλος Η elfaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 11:25 Η elfaki έγραψε: #225 21-05-12 11:25 Αρχική Δημοσίευση από lia16: εγω δινω το σαββατο αλλα εχω δωσει προφορικα και τα πηγα τελεια!!! κανενας αλλος που δινει ecce ή θα δωσει??? Click για ανάπτυξη... κι εγώ δίνω το σάββατο γραπτά...!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 11:30 Η lia16 έγραψε: #226 21-05-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από elfaki: κι εγώ δίνω το σάββατο γραπτά...!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! Click για ανάπτυξη... ααχ και εγω το ιδιο μακαρι να τα παμε καλα!!!! μπορει να μου πει καποιος που εχει δωσει ecce τι να προσεξουμε στα γραπτα και τι πεφτει συνηθως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinaki Νεοφερμένο μέλος Η athinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 20:21 Η athinaki έγραψε: #227 21-05-12 20:21 Γεια σας. Δίνω τώρα τώρα το Ecpe στις 27... Ήθελα να ρωτήσω τα sample test που βγάζει κάθε χρόνο το Michigan το θέμα της έκθεσης που περιέχει το Sample test σχετίζεται με αυτό που θα πέσει στις εξετάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2012 MariaHemsworth Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 21:12 Η MariaHemsworth: #228 21-05-12 21:12 Λοιπόν γειά σας δίνω και εγώ ECPE στις 27 του μηνός και την Τετάρτη (23/05) δίνω προφορικά.. Αν έχει δώσει κανένας προφoρικά μπορεί να πει περίπου το θέμα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 22 Μαΐου 2012 στις 10:16 Η maria90 έγραψε: #229 22-05-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από athinaki: Γεια σας. Δίνω τώρα τώρα το Ecpe στις 27... Ήθελα να ρωτήσω τα sample test που βγάζει κάθε χρόνο το Michigan το θέμα της έκθεσης που περιέχει το Sample test σχετίζεται με αυτό που θα πέσει στις εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Απο οσο ξερω οχι! Απλα ειναι ενα δειγμα.. καλη σου επιτυχια! Οταν δωσεις μπορεις να μας πεις τι σου επεσε προφορικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinaki Νεοφερμένο μέλος Η athinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Μαΐου 2012 στις 20:04 Η athinaki έγραψε: #230 22-05-12 20:04 ναι,θα το δημοσιεύσω αλλά δίνω 9 ιούνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Normal έγραψε: #231 23-05-12 18:48 Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 14:13 Η marw27 έγραψε: #232 24-05-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nm06051 Νεοφερμένο μέλος Ο nm06051 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 17:22 Ο nm06051 έγραψε: #233 24-05-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από loo: αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Click για ανάπτυξη... Μα τώρα που συμψηφίζονται έιναι καλύτερα για'μας! μπορείς να βγάλεις τα σπασμένα από τα Grammar/Close/Reading. Παιδιά πρόλαβα-έδωσε κάποιος ECPE ;;; Να μας πει πως του φάνηκαν τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Μαΐου 2012 Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 18:27 Ο Fedde le Grand: #234 24-05-12 18:27 Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 01:12 Ο Normal έγραψε: #235 25-05-12 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Click για ανάπτυξη... Δυσκολο να σε κόψουν αλλά το ΗP δεν το δίνουν εύκολα. Με μια σχετικά καλή γνώση γραμματικής και χωρίς άγχος ένα P μπορείς να το πάρεις. Spoiler Επίσης πρόσεξε τον χρόνο σου στο Writing γιατί είναι σχεδόν μηδαμινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 10:11 Η maria90 έγραψε: #236 25-05-12 10:11 κανεις που να εχει δωσει προφορικα ECPE???? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Fedde le Grand: #237 25-05-12 11:55 Ο χρόνος μου φτάνει. Διακόσιες λέξεις σε ένα τεταρτάκι τις γράφω οπότε πρόβλημα με τον χρόνο δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 14:44 Ο jackass έγραψε: #238 25-05-12 14:44 εσσεται ημαρ για το ECPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 18:12 Η lia16 έγραψε: #239 25-05-12 18:12 παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aha. Ok τότε. Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 00:31 Η @Maraki@ έγραψε: #223 21-05-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: Kαλημερα ! Σημερα δινω προφορικα ECCE!!!! Ο μονος μου φοβος ειναι το αγχος μου ........................... Κανεις που δινει σημερα; Click για ανάπτυξη... Maraki πώς τα πήγες; Σου τύχανε εύκολα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 07:17 Η Maraki7 έγραψε: #224 21-05-12 07:17 Αρχική Δημοσίευση από lia16: καλη επιτυχια μας .Εχεις αγχος??/ Click για ανάπτυξη... Καθολου! Το αγχος μου ηταν τα προφορικα οποτε τωρα χαλαρα...Νομιζω ειναι αρκετα ευκολο το γραπτο του ECCE. Που δινεις; Αρχική Δημοσίευση από @Maraki@: Maraki πώς τα πήγες; Σου τύχανε εύκολα θέματα; Click για ανάπτυξη... Πιστευω απο Pass και πανω Τα θεματα ηταν πολυ απλα και απο αλλους που ακουγα... Εμενα ετυχε να μου πεσει ενα θεμα που ειχα συζητησει την προηγουμενη μερα με την καθηγητρια μου και ημουν τυχερη Η εξεταστρια εχει ενα γιο που κανει πολλα αθληματα αλλα στα μαθηματα δεν τα παει καλα και με ρωτησε αν πρεπει να τα σταματησει ολα η να τον αφησει αφου ξερει οτι δεν ειναι καλος μαθητης. Της ειπα εγω ενδιαμεσα οτι μπορει να του πει να σταματησει για λιγο καιρο να ανεβασει τους βαθμους και να δει τι εκανε λαθος και μετα να ξεκινησει να κανει και τα 2 μαζι... Μετα με ρωτησε με τι ασχολουμαι της ειπα πινγκ πονγκ και μετα αρχισε να με ρωταει μονο για αυτο Τι μου προσφερει κλπ..! Ειχα πολυ αγχος μονο για το πως θα συγκρατησω τον εαυτο μου,αλλα μολις ειδα την εξεταστρια (πολυ καλη!) μου εφυγε και μιλουσα ανετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2012 elfaki Νεοφερμένο μέλος Η elfaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 11:25 Η elfaki έγραψε: #225 21-05-12 11:25 Αρχική Δημοσίευση από lia16: εγω δινω το σαββατο αλλα εχω δωσει προφορικα και τα πηγα τελεια!!! κανενας αλλος που δινει ecce ή θα δωσει??? Click για ανάπτυξη... κι εγώ δίνω το σάββατο γραπτά...!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 11:30 Η lia16 έγραψε: #226 21-05-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από elfaki: κι εγώ δίνω το σάββατο γραπτά...!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! Click για ανάπτυξη... ααχ και εγω το ιδιο μακαρι να τα παμε καλα!!!! μπορει να μου πει καποιος που εχει δωσει ecce τι να προσεξουμε στα γραπτα και τι πεφτει συνηθως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinaki Νεοφερμένο μέλος Η athinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 20:21 Η athinaki έγραψε: #227 21-05-12 20:21 Γεια σας. Δίνω τώρα τώρα το Ecpe στις 27... Ήθελα να ρωτήσω τα sample test που βγάζει κάθε χρόνο το Michigan το θέμα της έκθεσης που περιέχει το Sample test σχετίζεται με αυτό που θα πέσει στις εξετάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2012 MariaHemsworth Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 21:12 Η MariaHemsworth: #228 21-05-12 21:12 Λοιπόν γειά σας δίνω και εγώ ECPE στις 27 του μηνός και την Τετάρτη (23/05) δίνω προφορικά.. Αν έχει δώσει κανένας προφoρικά μπορεί να πει περίπου το θέμα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 22 Μαΐου 2012 στις 10:16 Η maria90 έγραψε: #229 22-05-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από athinaki: Γεια σας. Δίνω τώρα τώρα το Ecpe στις 27... Ήθελα να ρωτήσω τα sample test που βγάζει κάθε χρόνο το Michigan το θέμα της έκθεσης που περιέχει το Sample test σχετίζεται με αυτό που θα πέσει στις εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Απο οσο ξερω οχι! Απλα ειναι ενα δειγμα.. καλη σου επιτυχια! Οταν δωσεις μπορεις να μας πεις τι σου επεσε προφορικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinaki Νεοφερμένο μέλος Η athinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Μαΐου 2012 στις 20:04 Η athinaki έγραψε: #230 22-05-12 20:04 ναι,θα το δημοσιεύσω αλλά δίνω 9 ιούνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Normal έγραψε: #231 23-05-12 18:48 Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 14:13 Η marw27 έγραψε: #232 24-05-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nm06051 Νεοφερμένο μέλος Ο nm06051 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 17:22 Ο nm06051 έγραψε: #233 24-05-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από loo: αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Click για ανάπτυξη... Μα τώρα που συμψηφίζονται έιναι καλύτερα για'μας! μπορείς να βγάλεις τα σπασμένα από τα Grammar/Close/Reading. Παιδιά πρόλαβα-έδωσε κάποιος ECPE ;;; Να μας πει πως του φάνηκαν τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Μαΐου 2012 Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 18:27 Ο Fedde le Grand: #234 24-05-12 18:27 Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 01:12 Ο Normal έγραψε: #235 25-05-12 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Click για ανάπτυξη... Δυσκολο να σε κόψουν αλλά το ΗP δεν το δίνουν εύκολα. Με μια σχετικά καλή γνώση γραμματικής και χωρίς άγχος ένα P μπορείς να το πάρεις. Spoiler Επίσης πρόσεξε τον χρόνο σου στο Writing γιατί είναι σχεδόν μηδαμινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 10:11 Η maria90 έγραψε: #236 25-05-12 10:11 κανεις που να εχει δωσει προφορικα ECPE???? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Fedde le Grand: #237 25-05-12 11:55 Ο χρόνος μου φτάνει. Διακόσιες λέξεις σε ένα τεταρτάκι τις γράφω οπότε πρόβλημα με τον χρόνο δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 14:44 Ο jackass έγραψε: #238 25-05-12 14:44 εσσεται ημαρ για το ECPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 18:12 Η lia16 έγραψε: #239 25-05-12 18:12 παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: Kαλημερα ! Σημερα δινω προφορικα ECCE!!!! Ο μονος μου φοβος ειναι το αγχος μου ........................... Κανεις που δινει σημερα; Click για ανάπτυξη... Maraki πώς τα πήγες; Σου τύχανε εύκολα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 07:17 Η Maraki7 έγραψε: #224 21-05-12 07:17 Αρχική Δημοσίευση από lia16: καλη επιτυχια μας .Εχεις αγχος??/ Click για ανάπτυξη... Καθολου! Το αγχος μου ηταν τα προφορικα οποτε τωρα χαλαρα...Νομιζω ειναι αρκετα ευκολο το γραπτο του ECCE. Που δινεις; Αρχική Δημοσίευση από @Maraki@: Maraki πώς τα πήγες; Σου τύχανε εύκολα θέματα; Click για ανάπτυξη... Πιστευω απο Pass και πανω Τα θεματα ηταν πολυ απλα και απο αλλους που ακουγα... Εμενα ετυχε να μου πεσει ενα θεμα που ειχα συζητησει την προηγουμενη μερα με την καθηγητρια μου και ημουν τυχερη Η εξεταστρια εχει ενα γιο που κανει πολλα αθληματα αλλα στα μαθηματα δεν τα παει καλα και με ρωτησε αν πρεπει να τα σταματησει ολα η να τον αφησει αφου ξερει οτι δεν ειναι καλος μαθητης. Της ειπα εγω ενδιαμεσα οτι μπορει να του πει να σταματησει για λιγο καιρο να ανεβασει τους βαθμους και να δει τι εκανε λαθος και μετα να ξεκινησει να κανει και τα 2 μαζι... Μετα με ρωτησε με τι ασχολουμαι της ειπα πινγκ πονγκ και μετα αρχισε να με ρωταει μονο για αυτο Τι μου προσφερει κλπ..! Ειχα πολυ αγχος μονο για το πως θα συγκρατησω τον εαυτο μου,αλλα μολις ειδα την εξεταστρια (πολυ καλη!) μου εφυγε και μιλουσα ανετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2012 elfaki Νεοφερμένο μέλος Η elfaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 11:25 Η elfaki έγραψε: #225 21-05-12 11:25 Αρχική Δημοσίευση από lia16: εγω δινω το σαββατο αλλα εχω δωσει προφορικα και τα πηγα τελεια!!! κανενας αλλος που δινει ecce ή θα δωσει??? Click για ανάπτυξη... κι εγώ δίνω το σάββατο γραπτά...!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 11:30 Η lia16 έγραψε: #226 21-05-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από elfaki: κι εγώ δίνω το σάββατο γραπτά...!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! Click για ανάπτυξη... ααχ και εγω το ιδιο μακαρι να τα παμε καλα!!!! μπορει να μου πει καποιος που εχει δωσει ecce τι να προσεξουμε στα γραπτα και τι πεφτει συνηθως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinaki Νεοφερμένο μέλος Η athinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 20:21 Η athinaki έγραψε: #227 21-05-12 20:21 Γεια σας. Δίνω τώρα τώρα το Ecpe στις 27... Ήθελα να ρωτήσω τα sample test που βγάζει κάθε χρόνο το Michigan το θέμα της έκθεσης που περιέχει το Sample test σχετίζεται με αυτό που θα πέσει στις εξετάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2012 MariaHemsworth Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 21:12 Η MariaHemsworth: #228 21-05-12 21:12 Λοιπόν γειά σας δίνω και εγώ ECPE στις 27 του μηνός και την Τετάρτη (23/05) δίνω προφορικά.. Αν έχει δώσει κανένας προφoρικά μπορεί να πει περίπου το θέμα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 22 Μαΐου 2012 στις 10:16 Η maria90 έγραψε: #229 22-05-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από athinaki: Γεια σας. Δίνω τώρα τώρα το Ecpe στις 27... Ήθελα να ρωτήσω τα sample test που βγάζει κάθε χρόνο το Michigan το θέμα της έκθεσης που περιέχει το Sample test σχετίζεται με αυτό που θα πέσει στις εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Απο οσο ξερω οχι! Απλα ειναι ενα δειγμα.. καλη σου επιτυχια! Οταν δωσεις μπορεις να μας πεις τι σου επεσε προφορικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinaki Νεοφερμένο μέλος Η athinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Μαΐου 2012 στις 20:04 Η athinaki έγραψε: #230 22-05-12 20:04 ναι,θα το δημοσιεύσω αλλά δίνω 9 ιούνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Normal έγραψε: #231 23-05-12 18:48 Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 14:13 Η marw27 έγραψε: #232 24-05-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nm06051 Νεοφερμένο μέλος Ο nm06051 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 17:22 Ο nm06051 έγραψε: #233 24-05-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από loo: αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Click για ανάπτυξη... Μα τώρα που συμψηφίζονται έιναι καλύτερα για'μας! μπορείς να βγάλεις τα σπασμένα από τα Grammar/Close/Reading. Παιδιά πρόλαβα-έδωσε κάποιος ECPE ;;; Να μας πει πως του φάνηκαν τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Μαΐου 2012 Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 18:27 Ο Fedde le Grand: #234 24-05-12 18:27 Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 01:12 Ο Normal έγραψε: #235 25-05-12 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Click για ανάπτυξη... Δυσκολο να σε κόψουν αλλά το ΗP δεν το δίνουν εύκολα. Με μια σχετικά καλή γνώση γραμματικής και χωρίς άγχος ένα P μπορείς να το πάρεις. Spoiler Επίσης πρόσεξε τον χρόνο σου στο Writing γιατί είναι σχεδόν μηδαμινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 10:11 Η maria90 έγραψε: #236 25-05-12 10:11 κανεις που να εχει δωσει προφορικα ECPE???? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Fedde le Grand: #237 25-05-12 11:55 Ο χρόνος μου φτάνει. Διακόσιες λέξεις σε ένα τεταρτάκι τις γράφω οπότε πρόβλημα με τον χρόνο δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 14:44 Ο jackass έγραψε: #238 25-05-12 14:44 εσσεται ημαρ για το ECPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 18:12 Η lia16 έγραψε: #239 25-05-12 18:12 παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lia16: καλη επιτυχια μας .Εχεις αγχος??/ Click για ανάπτυξη... Καθολου! Το αγχος μου ηταν τα προφορικα οποτε τωρα χαλαρα...Νομιζω ειναι αρκετα ευκολο το γραπτο του ECCE. Που δινεις; Αρχική Δημοσίευση από @Maraki@: Maraki πώς τα πήγες; Σου τύχανε εύκολα θέματα; Click για ανάπτυξη... Πιστευω απο Pass και πανω Τα θεματα ηταν πολυ απλα και απο αλλους που ακουγα... Εμενα ετυχε να μου πεσει ενα θεμα που ειχα συζητησει την προηγουμενη μερα με την καθηγητρια μου και ημουν τυχερη Η εξεταστρια εχει ενα γιο που κανει πολλα αθληματα αλλα στα μαθηματα δεν τα παει καλα και με ρωτησε αν πρεπει να τα σταματησει ολα η να τον αφησει αφου ξερει οτι δεν ειναι καλος μαθητης. Της ειπα εγω ενδιαμεσα οτι μπορει να του πει να σταματησει για λιγο καιρο να ανεβασει τους βαθμους και να δει τι εκανε λαθος και μετα να ξεκινησει να κανει και τα 2 μαζι... Μετα με ρωτησε με τι ασχολουμαι της ειπα πινγκ πονγκ και μετα αρχισε να με ρωταει μονο για αυτο Τι μου προσφερει κλπ..! Ειχα πολυ αγχος μονο για το πως θα συγκρατησω τον εαυτο μου,αλλα μολις ειδα την εξεταστρια (πολυ καλη!) μου εφυγε και μιλουσα ανετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elfaki Νεοφερμένο μέλος Η elfaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 11:25 Η elfaki έγραψε: #225 21-05-12 11:25 Αρχική Δημοσίευση από lia16: εγω δινω το σαββατο αλλα εχω δωσει προφορικα και τα πηγα τελεια!!! κανενας αλλος που δινει ecce ή θα δωσει??? Click για ανάπτυξη... κι εγώ δίνω το σάββατο γραπτά...!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 11:30 Η lia16 έγραψε: #226 21-05-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από elfaki: κι εγώ δίνω το σάββατο γραπτά...!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! Click για ανάπτυξη... ααχ και εγω το ιδιο μακαρι να τα παμε καλα!!!! μπορει να μου πει καποιος που εχει δωσει ecce τι να προσεξουμε στα γραπτα και τι πεφτει συνηθως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinaki Νεοφερμένο μέλος Η athinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 20:21 Η athinaki έγραψε: #227 21-05-12 20:21 Γεια σας. Δίνω τώρα τώρα το Ecpe στις 27... Ήθελα να ρωτήσω τα sample test που βγάζει κάθε χρόνο το Michigan το θέμα της έκθεσης που περιέχει το Sample test σχετίζεται με αυτό που θα πέσει στις εξετάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2012 MariaHemsworth Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 21:12 Η MariaHemsworth: #228 21-05-12 21:12 Λοιπόν γειά σας δίνω και εγώ ECPE στις 27 του μηνός και την Τετάρτη (23/05) δίνω προφορικά.. Αν έχει δώσει κανένας προφoρικά μπορεί να πει περίπου το θέμα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 22 Μαΐου 2012 στις 10:16 Η maria90 έγραψε: #229 22-05-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από athinaki: Γεια σας. Δίνω τώρα τώρα το Ecpe στις 27... Ήθελα να ρωτήσω τα sample test που βγάζει κάθε χρόνο το Michigan το θέμα της έκθεσης που περιέχει το Sample test σχετίζεται με αυτό που θα πέσει στις εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Απο οσο ξερω οχι! Απλα ειναι ενα δειγμα.. καλη σου επιτυχια! Οταν δωσεις μπορεις να μας πεις τι σου επεσε προφορικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinaki Νεοφερμένο μέλος Η athinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Μαΐου 2012 στις 20:04 Η athinaki έγραψε: #230 22-05-12 20:04 ναι,θα το δημοσιεύσω αλλά δίνω 9 ιούνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Normal έγραψε: #231 23-05-12 18:48 Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 14:13 Η marw27 έγραψε: #232 24-05-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nm06051 Νεοφερμένο μέλος Ο nm06051 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 17:22 Ο nm06051 έγραψε: #233 24-05-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από loo: αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Click για ανάπτυξη... Μα τώρα που συμψηφίζονται έιναι καλύτερα για'μας! μπορείς να βγάλεις τα σπασμένα από τα Grammar/Close/Reading. Παιδιά πρόλαβα-έδωσε κάποιος ECPE ;;; Να μας πει πως του φάνηκαν τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Μαΐου 2012 Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 18:27 Ο Fedde le Grand: #234 24-05-12 18:27 Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 01:12 Ο Normal έγραψε: #235 25-05-12 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Click για ανάπτυξη... Δυσκολο να σε κόψουν αλλά το ΗP δεν το δίνουν εύκολα. Με μια σχετικά καλή γνώση γραμματικής και χωρίς άγχος ένα P μπορείς να το πάρεις. Spoiler Επίσης πρόσεξε τον χρόνο σου στο Writing γιατί είναι σχεδόν μηδαμινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 10:11 Η maria90 έγραψε: #236 25-05-12 10:11 κανεις που να εχει δωσει προφορικα ECPE???? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Fedde le Grand: #237 25-05-12 11:55 Ο χρόνος μου φτάνει. Διακόσιες λέξεις σε ένα τεταρτάκι τις γράφω οπότε πρόβλημα με τον χρόνο δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 14:44 Ο jackass έγραψε: #238 25-05-12 14:44 εσσεται ημαρ για το ECPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 18:12 Η lia16 έγραψε: #239 25-05-12 18:12 παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lia16: εγω δινω το σαββατο αλλα εχω δωσει προφορικα και τα πηγα τελεια!!! κανενας αλλος που δινει ecce ή θα δωσει??? Click για ανάπτυξη... κι εγώ δίνω το σάββατο γραπτά...!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 11:30 Η lia16 έγραψε: #226 21-05-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από elfaki: κι εγώ δίνω το σάββατο γραπτά...!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! Click για ανάπτυξη... ααχ και εγω το ιδιο μακαρι να τα παμε καλα!!!! μπορει να μου πει καποιος που εχει δωσει ecce τι να προσεξουμε στα γραπτα και τι πεφτει συνηθως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinaki Νεοφερμένο μέλος Η athinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 20:21 Η athinaki έγραψε: #227 21-05-12 20:21 Γεια σας. Δίνω τώρα τώρα το Ecpe στις 27... Ήθελα να ρωτήσω τα sample test που βγάζει κάθε χρόνο το Michigan το θέμα της έκθεσης που περιέχει το Sample test σχετίζεται με αυτό που θα πέσει στις εξετάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2012 MariaHemsworth Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 21:12 Η MariaHemsworth: #228 21-05-12 21:12 Λοιπόν γειά σας δίνω και εγώ ECPE στις 27 του μηνός και την Τετάρτη (23/05) δίνω προφορικά.. Αν έχει δώσει κανένας προφoρικά μπορεί να πει περίπου το θέμα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 22 Μαΐου 2012 στις 10:16 Η maria90 έγραψε: #229 22-05-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από athinaki: Γεια σας. Δίνω τώρα τώρα το Ecpe στις 27... Ήθελα να ρωτήσω τα sample test που βγάζει κάθε χρόνο το Michigan το θέμα της έκθεσης που περιέχει το Sample test σχετίζεται με αυτό που θα πέσει στις εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Απο οσο ξερω οχι! Απλα ειναι ενα δειγμα.. καλη σου επιτυχια! Οταν δωσεις μπορεις να μας πεις τι σου επεσε προφορικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinaki Νεοφερμένο μέλος Η athinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Μαΐου 2012 στις 20:04 Η athinaki έγραψε: #230 22-05-12 20:04 ναι,θα το δημοσιεύσω αλλά δίνω 9 ιούνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Normal έγραψε: #231 23-05-12 18:48 Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 14:13 Η marw27 έγραψε: #232 24-05-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nm06051 Νεοφερμένο μέλος Ο nm06051 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 17:22 Ο nm06051 έγραψε: #233 24-05-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από loo: αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Click για ανάπτυξη... Μα τώρα που συμψηφίζονται έιναι καλύτερα για'μας! μπορείς να βγάλεις τα σπασμένα από τα Grammar/Close/Reading. Παιδιά πρόλαβα-έδωσε κάποιος ECPE ;;; Να μας πει πως του φάνηκαν τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Μαΐου 2012 Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 18:27 Ο Fedde le Grand: #234 24-05-12 18:27 Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 01:12 Ο Normal έγραψε: #235 25-05-12 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Click για ανάπτυξη... Δυσκολο να σε κόψουν αλλά το ΗP δεν το δίνουν εύκολα. Με μια σχετικά καλή γνώση γραμματικής και χωρίς άγχος ένα P μπορείς να το πάρεις. Spoiler Επίσης πρόσεξε τον χρόνο σου στο Writing γιατί είναι σχεδόν μηδαμινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 10:11 Η maria90 έγραψε: #236 25-05-12 10:11 κανεις που να εχει δωσει προφορικα ECPE???? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Fedde le Grand: #237 25-05-12 11:55 Ο χρόνος μου φτάνει. Διακόσιες λέξεις σε ένα τεταρτάκι τις γράφω οπότε πρόβλημα με τον χρόνο δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 14:44 Ο jackass έγραψε: #238 25-05-12 14:44 εσσεται ημαρ για το ECPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 18:12 Η lia16 έγραψε: #239 25-05-12 18:12 παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elfaki: κι εγώ δίνω το σάββατο γραπτά...!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! Click για ανάπτυξη... ααχ και εγω το ιδιο μακαρι να τα παμε καλα!!!! μπορει να μου πει καποιος που εχει δωσει ecce τι να προσεξουμε στα γραπτα και τι πεφτει συνηθως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinaki Νεοφερμένο μέλος Η athinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 20:21 Η athinaki έγραψε: #227 21-05-12 20:21 Γεια σας. Δίνω τώρα τώρα το Ecpe στις 27... Ήθελα να ρωτήσω τα sample test που βγάζει κάθε χρόνο το Michigan το θέμα της έκθεσης που περιέχει το Sample test σχετίζεται με αυτό που θα πέσει στις εξετάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2012 MariaHemsworth Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 21:12 Η MariaHemsworth: #228 21-05-12 21:12 Λοιπόν γειά σας δίνω και εγώ ECPE στις 27 του μηνός και την Τετάρτη (23/05) δίνω προφορικά.. Αν έχει δώσει κανένας προφoρικά μπορεί να πει περίπου το θέμα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 22 Μαΐου 2012 στις 10:16 Η maria90 έγραψε: #229 22-05-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από athinaki: Γεια σας. Δίνω τώρα τώρα το Ecpe στις 27... Ήθελα να ρωτήσω τα sample test που βγάζει κάθε χρόνο το Michigan το θέμα της έκθεσης που περιέχει το Sample test σχετίζεται με αυτό που θα πέσει στις εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Απο οσο ξερω οχι! Απλα ειναι ενα δειγμα.. καλη σου επιτυχια! Οταν δωσεις μπορεις να μας πεις τι σου επεσε προφορικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinaki Νεοφερμένο μέλος Η athinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Μαΐου 2012 στις 20:04 Η athinaki έγραψε: #230 22-05-12 20:04 ναι,θα το δημοσιεύσω αλλά δίνω 9 ιούνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Normal έγραψε: #231 23-05-12 18:48 Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 14:13 Η marw27 έγραψε: #232 24-05-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nm06051 Νεοφερμένο μέλος Ο nm06051 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 17:22 Ο nm06051 έγραψε: #233 24-05-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από loo: αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Click για ανάπτυξη... Μα τώρα που συμψηφίζονται έιναι καλύτερα για'μας! μπορείς να βγάλεις τα σπασμένα από τα Grammar/Close/Reading. Παιδιά πρόλαβα-έδωσε κάποιος ECPE ;;; Να μας πει πως του φάνηκαν τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Μαΐου 2012 Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 18:27 Ο Fedde le Grand: #234 24-05-12 18:27 Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 01:12 Ο Normal έγραψε: #235 25-05-12 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Click για ανάπτυξη... Δυσκολο να σε κόψουν αλλά το ΗP δεν το δίνουν εύκολα. Με μια σχετικά καλή γνώση γραμματικής και χωρίς άγχος ένα P μπορείς να το πάρεις. Spoiler Επίσης πρόσεξε τον χρόνο σου στο Writing γιατί είναι σχεδόν μηδαμινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 10:11 Η maria90 έγραψε: #236 25-05-12 10:11 κανεις που να εχει δωσει προφορικα ECPE???? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Fedde le Grand: #237 25-05-12 11:55 Ο χρόνος μου φτάνει. Διακόσιες λέξεις σε ένα τεταρτάκι τις γράφω οπότε πρόβλημα με τον χρόνο δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 14:44 Ο jackass έγραψε: #238 25-05-12 14:44 εσσεται ημαρ για το ECPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 18:12 Η lia16 έγραψε: #239 25-05-12 18:12 παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας. Δίνω τώρα τώρα το Ecpe στις 27... Ήθελα να ρωτήσω τα sample test που βγάζει κάθε χρόνο το Michigan το θέμα της έκθεσης που περιέχει το Sample test σχετίζεται με αυτό που θα πέσει στις εξετάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaHemsworth Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Μαΐου 2012 στις 21:12 Η MariaHemsworth: #228 21-05-12 21:12 Λοιπόν γειά σας δίνω και εγώ ECPE στις 27 του μηνός και την Τετάρτη (23/05) δίνω προφορικά.. Αν έχει δώσει κανένας προφoρικά μπορεί να πει περίπου το θέμα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 22 Μαΐου 2012 στις 10:16 Η maria90 έγραψε: #229 22-05-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από athinaki: Γεια σας. Δίνω τώρα τώρα το Ecpe στις 27... Ήθελα να ρωτήσω τα sample test που βγάζει κάθε χρόνο το Michigan το θέμα της έκθεσης που περιέχει το Sample test σχετίζεται με αυτό που θα πέσει στις εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Απο οσο ξερω οχι! Απλα ειναι ενα δειγμα.. καλη σου επιτυχια! Οταν δωσεις μπορεις να μας πεις τι σου επεσε προφορικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinaki Νεοφερμένο μέλος Η athinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Μαΐου 2012 στις 20:04 Η athinaki έγραψε: #230 22-05-12 20:04 ναι,θα το δημοσιεύσω αλλά δίνω 9 ιούνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Normal έγραψε: #231 23-05-12 18:48 Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 14:13 Η marw27 έγραψε: #232 24-05-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nm06051 Νεοφερμένο μέλος Ο nm06051 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 17:22 Ο nm06051 έγραψε: #233 24-05-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από loo: αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Click για ανάπτυξη... Μα τώρα που συμψηφίζονται έιναι καλύτερα για'μας! μπορείς να βγάλεις τα σπασμένα από τα Grammar/Close/Reading. Παιδιά πρόλαβα-έδωσε κάποιος ECPE ;;; Να μας πει πως του φάνηκαν τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Μαΐου 2012 Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 18:27 Ο Fedde le Grand: #234 24-05-12 18:27 Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 01:12 Ο Normal έγραψε: #235 25-05-12 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Click για ανάπτυξη... Δυσκολο να σε κόψουν αλλά το ΗP δεν το δίνουν εύκολα. Με μια σχετικά καλή γνώση γραμματικής και χωρίς άγχος ένα P μπορείς να το πάρεις. Spoiler Επίσης πρόσεξε τον χρόνο σου στο Writing γιατί είναι σχεδόν μηδαμινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 10:11 Η maria90 έγραψε: #236 25-05-12 10:11 κανεις που να εχει δωσει προφορικα ECPE???? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Fedde le Grand: #237 25-05-12 11:55 Ο χρόνος μου φτάνει. Διακόσιες λέξεις σε ένα τεταρτάκι τις γράφω οπότε πρόβλημα με τον χρόνο δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 14:44 Ο jackass έγραψε: #238 25-05-12 14:44 εσσεται ημαρ για το ECPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 18:12 Η lia16 έγραψε: #239 25-05-12 18:12 παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν γειά σας δίνω και εγώ ECPE στις 27 του μηνός και την Τετάρτη (23/05) δίνω προφορικά.. Αν έχει δώσει κανένας προφoρικά μπορεί να πει περίπου το θέμα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 22 Μαΐου 2012 στις 10:16 Η maria90 έγραψε: #229 22-05-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από athinaki: Γεια σας. Δίνω τώρα τώρα το Ecpe στις 27... Ήθελα να ρωτήσω τα sample test που βγάζει κάθε χρόνο το Michigan το θέμα της έκθεσης που περιέχει το Sample test σχετίζεται με αυτό που θα πέσει στις εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Απο οσο ξερω οχι! Απλα ειναι ενα δειγμα.. καλη σου επιτυχια! Οταν δωσεις μπορεις να μας πεις τι σου επεσε προφορικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinaki Νεοφερμένο μέλος Η athinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Μαΐου 2012 στις 20:04 Η athinaki έγραψε: #230 22-05-12 20:04 ναι,θα το δημοσιεύσω αλλά δίνω 9 ιούνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Normal έγραψε: #231 23-05-12 18:48 Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 14:13 Η marw27 έγραψε: #232 24-05-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nm06051 Νεοφερμένο μέλος Ο nm06051 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 17:22 Ο nm06051 έγραψε: #233 24-05-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από loo: αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Click για ανάπτυξη... Μα τώρα που συμψηφίζονται έιναι καλύτερα για'μας! μπορείς να βγάλεις τα σπασμένα από τα Grammar/Close/Reading. Παιδιά πρόλαβα-έδωσε κάποιος ECPE ;;; Να μας πει πως του φάνηκαν τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Μαΐου 2012 Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 18:27 Ο Fedde le Grand: #234 24-05-12 18:27 Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 01:12 Ο Normal έγραψε: #235 25-05-12 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Click για ανάπτυξη... Δυσκολο να σε κόψουν αλλά το ΗP δεν το δίνουν εύκολα. Με μια σχετικά καλή γνώση γραμματικής και χωρίς άγχος ένα P μπορείς να το πάρεις. Spoiler Επίσης πρόσεξε τον χρόνο σου στο Writing γιατί είναι σχεδόν μηδαμινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 10:11 Η maria90 έγραψε: #236 25-05-12 10:11 κανεις που να εχει δωσει προφορικα ECPE???? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Fedde le Grand: #237 25-05-12 11:55 Ο χρόνος μου φτάνει. Διακόσιες λέξεις σε ένα τεταρτάκι τις γράφω οπότε πρόβλημα με τον χρόνο δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 14:44 Ο jackass έγραψε: #238 25-05-12 14:44 εσσεται ημαρ για το ECPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 18:12 Η lia16 έγραψε: #239 25-05-12 18:12 παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από athinaki: Γεια σας. Δίνω τώρα τώρα το Ecpe στις 27... Ήθελα να ρωτήσω τα sample test που βγάζει κάθε χρόνο το Michigan το θέμα της έκθεσης που περιέχει το Sample test σχετίζεται με αυτό που θα πέσει στις εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Απο οσο ξερω οχι! Απλα ειναι ενα δειγμα.. καλη σου επιτυχια! Οταν δωσεις μπορεις να μας πεις τι σου επεσε προφορικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinaki Νεοφερμένο μέλος Η athinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Μαΐου 2012 στις 20:04 Η athinaki έγραψε: #230 22-05-12 20:04 ναι,θα το δημοσιεύσω αλλά δίνω 9 ιούνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Normal έγραψε: #231 23-05-12 18:48 Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 14:13 Η marw27 έγραψε: #232 24-05-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nm06051 Νεοφερμένο μέλος Ο nm06051 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 17:22 Ο nm06051 έγραψε: #233 24-05-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από loo: αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Click για ανάπτυξη... Μα τώρα που συμψηφίζονται έιναι καλύτερα για'μας! μπορείς να βγάλεις τα σπασμένα από τα Grammar/Close/Reading. Παιδιά πρόλαβα-έδωσε κάποιος ECPE ;;; Να μας πει πως του φάνηκαν τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Μαΐου 2012 Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 18:27 Ο Fedde le Grand: #234 24-05-12 18:27 Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 01:12 Ο Normal έγραψε: #235 25-05-12 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Click για ανάπτυξη... Δυσκολο να σε κόψουν αλλά το ΗP δεν το δίνουν εύκολα. Με μια σχετικά καλή γνώση γραμματικής και χωρίς άγχος ένα P μπορείς να το πάρεις. Spoiler Επίσης πρόσεξε τον χρόνο σου στο Writing γιατί είναι σχεδόν μηδαμινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 10:11 Η maria90 έγραψε: #236 25-05-12 10:11 κανεις που να εχει δωσει προφορικα ECPE???? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Fedde le Grand: #237 25-05-12 11:55 Ο χρόνος μου φτάνει. Διακόσιες λέξεις σε ένα τεταρτάκι τις γράφω οπότε πρόβλημα με τον χρόνο δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 14:44 Ο jackass έγραψε: #238 25-05-12 14:44 εσσεται ημαρ για το ECPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 18:12 Η lia16 έγραψε: #239 25-05-12 18:12 παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι,θα το δημοσιεύσω αλλά δίνω 9 ιούνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Normal έγραψε: #231 23-05-12 18:48 Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 14:13 Η marw27 έγραψε: #232 24-05-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nm06051 Νεοφερμένο μέλος Ο nm06051 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 17:22 Ο nm06051 έγραψε: #233 24-05-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από loo: αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Click για ανάπτυξη... Μα τώρα που συμψηφίζονται έιναι καλύτερα για'μας! μπορείς να βγάλεις τα σπασμένα από τα Grammar/Close/Reading. Παιδιά πρόλαβα-έδωσε κάποιος ECPE ;;; Να μας πει πως του φάνηκαν τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Μαΐου 2012 Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 18:27 Ο Fedde le Grand: #234 24-05-12 18:27 Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 01:12 Ο Normal έγραψε: #235 25-05-12 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Click για ανάπτυξη... Δυσκολο να σε κόψουν αλλά το ΗP δεν το δίνουν εύκολα. Με μια σχετικά καλή γνώση γραμματικής και χωρίς άγχος ένα P μπορείς να το πάρεις. Spoiler Επίσης πρόσεξε τον χρόνο σου στο Writing γιατί είναι σχεδόν μηδαμινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 10:11 Η maria90 έγραψε: #236 25-05-12 10:11 κανεις που να εχει δωσει προφορικα ECPE???? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Fedde le Grand: #237 25-05-12 11:55 Ο χρόνος μου φτάνει. Διακόσιες λέξεις σε ένα τεταρτάκι τις γράφω οπότε πρόβλημα με τον χρόνο δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 14:44 Ο jackass έγραψε: #238 25-05-12 14:44 εσσεται ημαρ για το ECPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 18:12 Η lia16 έγραψε: #239 25-05-12 18:12 παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 14:13 Η marw27 έγραψε: #232 24-05-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nm06051 Νεοφερμένο μέλος Ο nm06051 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 17:22 Ο nm06051 έγραψε: #233 24-05-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από loo: αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Click για ανάπτυξη... Μα τώρα που συμψηφίζονται έιναι καλύτερα για'μας! μπορείς να βγάλεις τα σπασμένα από τα Grammar/Close/Reading. Παιδιά πρόλαβα-έδωσε κάποιος ECPE ;;; Να μας πει πως του φάνηκαν τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Μαΐου 2012 Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 18:27 Ο Fedde le Grand: #234 24-05-12 18:27 Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 01:12 Ο Normal έγραψε: #235 25-05-12 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Click για ανάπτυξη... Δυσκολο να σε κόψουν αλλά το ΗP δεν το δίνουν εύκολα. Με μια σχετικά καλή γνώση γραμματικής και χωρίς άγχος ένα P μπορείς να το πάρεις. Spoiler Επίσης πρόσεξε τον χρόνο σου στο Writing γιατί είναι σχεδόν μηδαμινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 10:11 Η maria90 έγραψε: #236 25-05-12 10:11 κανεις που να εχει δωσει προφορικα ECPE???? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Fedde le Grand: #237 25-05-12 11:55 Ο χρόνος μου φτάνει. Διακόσιες λέξεις σε ένα τεταρτάκι τις γράφω οπότε πρόβλημα με τον χρόνο δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 14:44 Ο jackass έγραψε: #238 25-05-12 14:44 εσσεται ημαρ για το ECPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 18:12 Η lia16 έγραψε: #239 25-05-12 18:12 παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nm06051 Νεοφερμένο μέλος Ο nm06051 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 17:22 Ο nm06051 έγραψε: #233 24-05-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από loo: αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Click για ανάπτυξη... Μα τώρα που συμψηφίζονται έιναι καλύτερα για'μας! μπορείς να βγάλεις τα σπασμένα από τα Grammar/Close/Reading. Παιδιά πρόλαβα-έδωσε κάποιος ECPE ;;; Να μας πει πως του φάνηκαν τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Μαΐου 2012 Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 18:27 Ο Fedde le Grand: #234 24-05-12 18:27 Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 01:12 Ο Normal έγραψε: #235 25-05-12 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Click για ανάπτυξη... Δυσκολο να σε κόψουν αλλά το ΗP δεν το δίνουν εύκολα. Με μια σχετικά καλή γνώση γραμματικής και χωρίς άγχος ένα P μπορείς να το πάρεις. Spoiler Επίσης πρόσεξε τον χρόνο σου στο Writing γιατί είναι σχεδόν μηδαμινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 10:11 Η maria90 έγραψε: #236 25-05-12 10:11 κανεις που να εχει δωσει προφορικα ECPE???? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Fedde le Grand: #237 25-05-12 11:55 Ο χρόνος μου φτάνει. Διακόσιες λέξεις σε ένα τεταρτάκι τις γράφω οπότε πρόβλημα με τον χρόνο δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 14:44 Ο jackass έγραψε: #238 25-05-12 14:44 εσσεται ημαρ για το ECPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 18:12 Η lia16 έγραψε: #239 25-05-12 18:12 παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από loo: αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος Click για ανάπτυξη... Μα τώρα που συμψηφίζονται έιναι καλύτερα για'μας! μπορείς να βγάλεις τα σπασμένα από τα Grammar/Close/Reading. Παιδιά πρόλαβα-έδωσε κάποιος ECPE ;;; Να μας πει πως του φάνηκαν τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 24 Μαΐου 2012 στις 18:27 Ο Fedde le Grand: #234 24-05-12 18:27 Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 01:12 Ο Normal έγραψε: #235 25-05-12 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Click για ανάπτυξη... Δυσκολο να σε κόψουν αλλά το ΗP δεν το δίνουν εύκολα. Με μια σχετικά καλή γνώση γραμματικής και χωρίς άγχος ένα P μπορείς να το πάρεις. Spoiler Επίσης πρόσεξε τον χρόνο σου στο Writing γιατί είναι σχεδόν μηδαμινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 10:11 Η maria90 έγραψε: #236 25-05-12 10:11 κανεις που να εχει δωσει προφορικα ECPE???? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Fedde le Grand: #237 25-05-12 11:55 Ο χρόνος μου φτάνει. Διακόσιες λέξεις σε ένα τεταρτάκι τις γράφω οπότε πρόβλημα με τον χρόνο δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 14:44 Ο jackass έγραψε: #238 25-05-12 14:44 εσσεται ημαρ για το ECPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 18:12 Η lia16 έγραψε: #239 25-05-12 18:12 παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 01:12 Ο Normal έγραψε: #235 25-05-12 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Click για ανάπτυξη... Δυσκολο να σε κόψουν αλλά το ΗP δεν το δίνουν εύκολα. Με μια σχετικά καλή γνώση γραμματικής και χωρίς άγχος ένα P μπορείς να το πάρεις. Spoiler Επίσης πρόσεξε τον χρόνο σου στο Writing γιατί είναι σχεδόν μηδαμινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 10:11 Η maria90 έγραψε: #236 25-05-12 10:11 κανεις που να εχει δωσει προφορικα ECPE???? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Fedde le Grand: #237 25-05-12 11:55 Ο χρόνος μου φτάνει. Διακόσιες λέξεις σε ένα τεταρτάκι τις γράφω οπότε πρόβλημα με τον χρόνο δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 14:44 Ο jackass έγραψε: #238 25-05-12 14:44 εσσεται ημαρ για το ECPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 18:12 Η lia16 έγραψε: #239 25-05-12 18:12 παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα! Click για ανάπτυξη... Δυσκολο να σε κόψουν αλλά το ΗP δεν το δίνουν εύκολα. Με μια σχετικά καλή γνώση γραμματικής και χωρίς άγχος ένα P μπορείς να το πάρεις. Spoiler Επίσης πρόσεξε τον χρόνο σου στο Writing γιατί είναι σχεδόν μηδαμινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 10:11 Η maria90 έγραψε: #236 25-05-12 10:11 κανεις που να εχει δωσει προφορικα ECPE???? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Fedde le Grand: #237 25-05-12 11:55 Ο χρόνος μου φτάνει. Διακόσιες λέξεις σε ένα τεταρτάκι τις γράφω οπότε πρόβλημα με τον χρόνο δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 14:44 Ο jackass έγραψε: #238 25-05-12 14:44 εσσεται ημαρ για το ECPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 18:12 Η lia16 έγραψε: #239 25-05-12 18:12 παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κανεις που να εχει δωσει προφορικα ECPE???? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Fedde le Grand: #237 25-05-12 11:55 Ο χρόνος μου φτάνει. Διακόσιες λέξεις σε ένα τεταρτάκι τις γράφω οπότε πρόβλημα με τον χρόνο δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 14:44 Ο jackass έγραψε: #238 25-05-12 14:44 εσσεται ημαρ για το ECPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 18:12 Η lia16 έγραψε: #239 25-05-12 18:12 παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο χρόνος μου φτάνει. Διακόσιες λέξεις σε ένα τεταρτάκι τις γράφω οπότε πρόβλημα με τον χρόνο δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 14:44 Ο jackass έγραψε: #238 25-05-12 14:44 εσσεται ημαρ για το ECPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 18:12 Η lia16 έγραψε: #239 25-05-12 18:12 παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εσσεται ημαρ για το ECPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 18:12 Η lia16 έγραψε: #239 25-05-12 18:12 παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:40 Η renia_1995: #240 25-05-12 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Normal: Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ.... Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.