~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:35 Η ~Melania~: #361 16-06-11 11:35 Αφού το έχουν ανακοινώσει!!!! Αλλά πιστεύω θα βγουν το μεσημέρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panabarbes Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:36 Ο panabarbes: #362 16-06-11 11:36 Το μόνο που έχω είναι το άσπρο χαρτί που μου δώσανε στο φροντιστήριο (αυτό που πάνω λέει απόδειξη-ταυτότητα) και πάνω σε αυτό γράφει που θα δώσω και τις ώρες που θα δώσω.Εξετάσεις έδωσα με αυτό και την ταυτότητά μου ΑΓΝΗ το άλλο site θέλει να κάνω εγγραφή και μου ζητάει έναν ID NUMBER τον οποίο πάλι δεν έχω Παρεπιπτόντως,το πράσινο χαρτί από πού το πήρατε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #363 16-06-11 11:36 Αρχική Δημοσίευση από eirinitkd1996: αμμααν ποτε θα βγουν???σγρα βγαινουν σημερα? Click για ανάπτυξη... Nαι ρε συ 1000 τα εκατό. Εγώ βλέπω ταινία - galipoli( ω ναι αυτην την χαρούμενη διάλεξα ) - και σας μιλάω ταυτόχρονα.. χαχα..πω ρε συ .. αντε πόσο αργούνε; Μα βλέπω μέχρι το βράδυ εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:38 Η ~Melania~: #364 16-06-11 11:38 Εμένα μου το έδωσαν σε ένα φάκελο στο φροντιστήριο μαζί με την απόδειξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #365 16-06-11 11:39 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Το μόνο που έχω είναι το άσπρο χαρτί που μου δώσανε στο φροντιστήριο (αυτό που πάνω λέει απόδειξη-ταυτότητα) και πάνω σε αυτό γράφει που θα δώσω και τις ώρες που θα δώσω.Εξετάσεις έδωσα με αυτό και την ταυτότητά μου ΑΓΝΗ το άλλο site θέλει να κάνω εγγραφή και μου ζητάει έναν ID NUMBER τον οποίο πάλι δεν έχω Παρεπιπτόντως,το πράσινο χαρτί από πού το πήρατε εσείς; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εδώ: https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp Γράφεις τα στοιχεια ακριβώς όπως τα είχες γράψει όταν έκανες εγγραφή και θα στο δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:39 Η ~Melania~: #366 16-06-11 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Nαι ρε συ 1000 τα εκατό. Εγώ βλέπω ταινία - galipoli( ω ναι αυτην την χαρούμενη διάλεξα ) - και σας μιλάω ταυτόχρονα.. χαχα..πω ρε συ .. αντε πόσο αργούνε; Μα βλέπω μέχρι το βράδυ εδώ.. Click για ανάπτυξη... Τα είπαμε αυτά... Θα μείνουμε όλοι εδώ μαζί μέχρι το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:41 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #367 16-06-11 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Τα είπαμε αυτά... Θα μείνουμε όλοι εδώ μαζί μέχρι το βράδυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό είναι πάνω απο δέκα ώρες. Πόσες ταινίες του γκιμπσον θα αναγκαστω να δω; Πάντως πέρα από την πλάκα μου φαίνεται πως μάλλον θα μείνουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panabarbes Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:44 Ο panabarbes: #368 16-06-11 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Λοιπόν εδώ: https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp Γράφεις τα στοιχεια ακριβώς όπως τα είχες γράψει όταν έκανες εγγραφή και θα στο δώσει Click για ανάπτυξη... Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #369 16-06-11 11:45 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Tοτε θα πρέπει να απευθυνθείς στο φροντιστηριο.Περίεργα πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:45 Η LiViNGtheLiFE: #370 16-06-11 11:45 ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:46 Η ~Melania~: #371 16-06-11 11:46 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Λες τελικά να μην έδωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:48 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #372 16-06-11 11:48 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Click για ανάπτυξη... Αχ δεν το πιστεύω.Κρίμα ρε συ.Και αυτοί δεν δίνουν σημασία.Αυτοί δεν έχουν αγχωθεί ποτέ; Αιντε... Αχ δεν μπορώ άλλο.Και ούτε να ανακοινώσουν την ώρα. Πέρσι κάποιοι πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:52 Η ~Melania~: #373 16-06-11 11:52 Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #374 16-06-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Πω ρε ανυπομονώ κάποιος από εσάς να γράψει : βγήκαν τα αποτελέσματα. πέρασα. η κατι τετοιο.αχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Ο manospar έγραψε: #375 16-06-11 11:55 παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:57 Η ~Melania~: #376 16-06-11 11:57 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #377 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Πήρες; Ωραία; Μέχρι αύριο; Σήμερα δεν θα έβγαιναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirinitkd1996 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η eirinitkd1996: #378 16-06-11 11:58 λοιπον εγω θα παρω τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ~Melania~: #379 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφού το έχουν ανακοινώσει!!!! Αλλά πιστεύω θα βγουν το μεσημέρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panabarbes Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:36 Ο panabarbes: #362 16-06-11 11:36 Το μόνο που έχω είναι το άσπρο χαρτί που μου δώσανε στο φροντιστήριο (αυτό που πάνω λέει απόδειξη-ταυτότητα) και πάνω σε αυτό γράφει που θα δώσω και τις ώρες που θα δώσω.Εξετάσεις έδωσα με αυτό και την ταυτότητά μου ΑΓΝΗ το άλλο site θέλει να κάνω εγγραφή και μου ζητάει έναν ID NUMBER τον οποίο πάλι δεν έχω Παρεπιπτόντως,το πράσινο χαρτί από πού το πήρατε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #363 16-06-11 11:36 Αρχική Δημοσίευση από eirinitkd1996: αμμααν ποτε θα βγουν???σγρα βγαινουν σημερα? Click για ανάπτυξη... Nαι ρε συ 1000 τα εκατό. Εγώ βλέπω ταινία - galipoli( ω ναι αυτην την χαρούμενη διάλεξα ) - και σας μιλάω ταυτόχρονα.. χαχα..πω ρε συ .. αντε πόσο αργούνε; Μα βλέπω μέχρι το βράδυ εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:38 Η ~Melania~: #364 16-06-11 11:38 Εμένα μου το έδωσαν σε ένα φάκελο στο φροντιστήριο μαζί με την απόδειξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #365 16-06-11 11:39 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Το μόνο που έχω είναι το άσπρο χαρτί που μου δώσανε στο φροντιστήριο (αυτό που πάνω λέει απόδειξη-ταυτότητα) και πάνω σε αυτό γράφει που θα δώσω και τις ώρες που θα δώσω.Εξετάσεις έδωσα με αυτό και την ταυτότητά μου ΑΓΝΗ το άλλο site θέλει να κάνω εγγραφή και μου ζητάει έναν ID NUMBER τον οποίο πάλι δεν έχω Παρεπιπτόντως,το πράσινο χαρτί από πού το πήρατε εσείς; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εδώ: https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp Γράφεις τα στοιχεια ακριβώς όπως τα είχες γράψει όταν έκανες εγγραφή και θα στο δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:39 Η ~Melania~: #366 16-06-11 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Nαι ρε συ 1000 τα εκατό. Εγώ βλέπω ταινία - galipoli( ω ναι αυτην την χαρούμενη διάλεξα ) - και σας μιλάω ταυτόχρονα.. χαχα..πω ρε συ .. αντε πόσο αργούνε; Μα βλέπω μέχρι το βράδυ εδώ.. Click για ανάπτυξη... Τα είπαμε αυτά... Θα μείνουμε όλοι εδώ μαζί μέχρι το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:41 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #367 16-06-11 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Τα είπαμε αυτά... Θα μείνουμε όλοι εδώ μαζί μέχρι το βράδυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό είναι πάνω απο δέκα ώρες. Πόσες ταινίες του γκιμπσον θα αναγκαστω να δω; Πάντως πέρα από την πλάκα μου φαίνεται πως μάλλον θα μείνουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panabarbes Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:44 Ο panabarbes: #368 16-06-11 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Λοιπόν εδώ: https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp Γράφεις τα στοιχεια ακριβώς όπως τα είχες γράψει όταν έκανες εγγραφή και θα στο δώσει Click για ανάπτυξη... Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #369 16-06-11 11:45 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Tοτε θα πρέπει να απευθυνθείς στο φροντιστηριο.Περίεργα πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:45 Η LiViNGtheLiFE: #370 16-06-11 11:45 ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:46 Η ~Melania~: #371 16-06-11 11:46 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Λες τελικά να μην έδωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:48 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #372 16-06-11 11:48 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Click για ανάπτυξη... Αχ δεν το πιστεύω.Κρίμα ρε συ.Και αυτοί δεν δίνουν σημασία.Αυτοί δεν έχουν αγχωθεί ποτέ; Αιντε... Αχ δεν μπορώ άλλο.Και ούτε να ανακοινώσουν την ώρα. Πέρσι κάποιοι πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:52 Η ~Melania~: #373 16-06-11 11:52 Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #374 16-06-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Πω ρε ανυπομονώ κάποιος από εσάς να γράψει : βγήκαν τα αποτελέσματα. πέρασα. η κατι τετοιο.αχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Ο manospar έγραψε: #375 16-06-11 11:55 παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:57 Η ~Melania~: #376 16-06-11 11:57 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #377 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Πήρες; Ωραία; Μέχρι αύριο; Σήμερα δεν θα έβγαιναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirinitkd1996 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η eirinitkd1996: #378 16-06-11 11:58 λοιπον εγω θα παρω τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ~Melania~: #379 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το μόνο που έχω είναι το άσπρο χαρτί που μου δώσανε στο φροντιστήριο (αυτό που πάνω λέει απόδειξη-ταυτότητα) και πάνω σε αυτό γράφει που θα δώσω και τις ώρες που θα δώσω.Εξετάσεις έδωσα με αυτό και την ταυτότητά μου ΑΓΝΗ το άλλο site θέλει να κάνω εγγραφή και μου ζητάει έναν ID NUMBER τον οποίο πάλι δεν έχω Παρεπιπτόντως,το πράσινο χαρτί από πού το πήρατε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #363 16-06-11 11:36 Αρχική Δημοσίευση από eirinitkd1996: αμμααν ποτε θα βγουν???σγρα βγαινουν σημερα? Click για ανάπτυξη... Nαι ρε συ 1000 τα εκατό. Εγώ βλέπω ταινία - galipoli( ω ναι αυτην την χαρούμενη διάλεξα ) - και σας μιλάω ταυτόχρονα.. χαχα..πω ρε συ .. αντε πόσο αργούνε; Μα βλέπω μέχρι το βράδυ εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:38 Η ~Melania~: #364 16-06-11 11:38 Εμένα μου το έδωσαν σε ένα φάκελο στο φροντιστήριο μαζί με την απόδειξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #365 16-06-11 11:39 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Το μόνο που έχω είναι το άσπρο χαρτί που μου δώσανε στο φροντιστήριο (αυτό που πάνω λέει απόδειξη-ταυτότητα) και πάνω σε αυτό γράφει που θα δώσω και τις ώρες που θα δώσω.Εξετάσεις έδωσα με αυτό και την ταυτότητά μου ΑΓΝΗ το άλλο site θέλει να κάνω εγγραφή και μου ζητάει έναν ID NUMBER τον οποίο πάλι δεν έχω Παρεπιπτόντως,το πράσινο χαρτί από πού το πήρατε εσείς; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εδώ: https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp Γράφεις τα στοιχεια ακριβώς όπως τα είχες γράψει όταν έκανες εγγραφή και θα στο δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:39 Η ~Melania~: #366 16-06-11 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Nαι ρε συ 1000 τα εκατό. Εγώ βλέπω ταινία - galipoli( ω ναι αυτην την χαρούμενη διάλεξα ) - και σας μιλάω ταυτόχρονα.. χαχα..πω ρε συ .. αντε πόσο αργούνε; Μα βλέπω μέχρι το βράδυ εδώ.. Click για ανάπτυξη... Τα είπαμε αυτά... Θα μείνουμε όλοι εδώ μαζί μέχρι το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:41 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #367 16-06-11 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Τα είπαμε αυτά... Θα μείνουμε όλοι εδώ μαζί μέχρι το βράδυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό είναι πάνω απο δέκα ώρες. Πόσες ταινίες του γκιμπσον θα αναγκαστω να δω; Πάντως πέρα από την πλάκα μου φαίνεται πως μάλλον θα μείνουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panabarbes Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:44 Ο panabarbes: #368 16-06-11 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Λοιπόν εδώ: https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp Γράφεις τα στοιχεια ακριβώς όπως τα είχες γράψει όταν έκανες εγγραφή και θα στο δώσει Click για ανάπτυξη... Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #369 16-06-11 11:45 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Tοτε θα πρέπει να απευθυνθείς στο φροντιστηριο.Περίεργα πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:45 Η LiViNGtheLiFE: #370 16-06-11 11:45 ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:46 Η ~Melania~: #371 16-06-11 11:46 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Λες τελικά να μην έδωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:48 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #372 16-06-11 11:48 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Click για ανάπτυξη... Αχ δεν το πιστεύω.Κρίμα ρε συ.Και αυτοί δεν δίνουν σημασία.Αυτοί δεν έχουν αγχωθεί ποτέ; Αιντε... Αχ δεν μπορώ άλλο.Και ούτε να ανακοινώσουν την ώρα. Πέρσι κάποιοι πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:52 Η ~Melania~: #373 16-06-11 11:52 Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #374 16-06-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Πω ρε ανυπομονώ κάποιος από εσάς να γράψει : βγήκαν τα αποτελέσματα. πέρασα. η κατι τετοιο.αχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Ο manospar έγραψε: #375 16-06-11 11:55 παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:57 Η ~Melania~: #376 16-06-11 11:57 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #377 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Πήρες; Ωραία; Μέχρι αύριο; Σήμερα δεν θα έβγαιναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirinitkd1996 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η eirinitkd1996: #378 16-06-11 11:58 λοιπον εγω θα παρω τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ~Melania~: #379 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eirinitkd1996: αμμααν ποτε θα βγουν???σγρα βγαινουν σημερα? Click για ανάπτυξη... Nαι ρε συ 1000 τα εκατό. Εγώ βλέπω ταινία - galipoli( ω ναι αυτην την χαρούμενη διάλεξα ) - και σας μιλάω ταυτόχρονα.. χαχα..πω ρε συ .. αντε πόσο αργούνε; Μα βλέπω μέχρι το βράδυ εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:38 Η ~Melania~: #364 16-06-11 11:38 Εμένα μου το έδωσαν σε ένα φάκελο στο φροντιστήριο μαζί με την απόδειξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #365 16-06-11 11:39 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Το μόνο που έχω είναι το άσπρο χαρτί που μου δώσανε στο φροντιστήριο (αυτό που πάνω λέει απόδειξη-ταυτότητα) και πάνω σε αυτό γράφει που θα δώσω και τις ώρες που θα δώσω.Εξετάσεις έδωσα με αυτό και την ταυτότητά μου ΑΓΝΗ το άλλο site θέλει να κάνω εγγραφή και μου ζητάει έναν ID NUMBER τον οποίο πάλι δεν έχω Παρεπιπτόντως,το πράσινο χαρτί από πού το πήρατε εσείς; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εδώ: https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp Γράφεις τα στοιχεια ακριβώς όπως τα είχες γράψει όταν έκανες εγγραφή και θα στο δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:39 Η ~Melania~: #366 16-06-11 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Nαι ρε συ 1000 τα εκατό. Εγώ βλέπω ταινία - galipoli( ω ναι αυτην την χαρούμενη διάλεξα ) - και σας μιλάω ταυτόχρονα.. χαχα..πω ρε συ .. αντε πόσο αργούνε; Μα βλέπω μέχρι το βράδυ εδώ.. Click για ανάπτυξη... Τα είπαμε αυτά... Θα μείνουμε όλοι εδώ μαζί μέχρι το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:41 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #367 16-06-11 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Τα είπαμε αυτά... Θα μείνουμε όλοι εδώ μαζί μέχρι το βράδυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό είναι πάνω απο δέκα ώρες. Πόσες ταινίες του γκιμπσον θα αναγκαστω να δω; Πάντως πέρα από την πλάκα μου φαίνεται πως μάλλον θα μείνουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panabarbes Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:44 Ο panabarbes: #368 16-06-11 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Λοιπόν εδώ: https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp Γράφεις τα στοιχεια ακριβώς όπως τα είχες γράψει όταν έκανες εγγραφή και θα στο δώσει Click για ανάπτυξη... Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #369 16-06-11 11:45 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Tοτε θα πρέπει να απευθυνθείς στο φροντιστηριο.Περίεργα πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:45 Η LiViNGtheLiFE: #370 16-06-11 11:45 ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:46 Η ~Melania~: #371 16-06-11 11:46 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Λες τελικά να μην έδωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:48 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #372 16-06-11 11:48 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Click για ανάπτυξη... Αχ δεν το πιστεύω.Κρίμα ρε συ.Και αυτοί δεν δίνουν σημασία.Αυτοί δεν έχουν αγχωθεί ποτέ; Αιντε... Αχ δεν μπορώ άλλο.Και ούτε να ανακοινώσουν την ώρα. Πέρσι κάποιοι πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:52 Η ~Melania~: #373 16-06-11 11:52 Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #374 16-06-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Πω ρε ανυπομονώ κάποιος από εσάς να γράψει : βγήκαν τα αποτελέσματα. πέρασα. η κατι τετοιο.αχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Ο manospar έγραψε: #375 16-06-11 11:55 παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:57 Η ~Melania~: #376 16-06-11 11:57 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #377 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Πήρες; Ωραία; Μέχρι αύριο; Σήμερα δεν θα έβγαιναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirinitkd1996 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η eirinitkd1996: #378 16-06-11 11:58 λοιπον εγω θα παρω τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ~Melania~: #379 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα μου το έδωσαν σε ένα φάκελο στο φροντιστήριο μαζί με την απόδειξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #365 16-06-11 11:39 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Το μόνο που έχω είναι το άσπρο χαρτί που μου δώσανε στο φροντιστήριο (αυτό που πάνω λέει απόδειξη-ταυτότητα) και πάνω σε αυτό γράφει που θα δώσω και τις ώρες που θα δώσω.Εξετάσεις έδωσα με αυτό και την ταυτότητά μου ΑΓΝΗ το άλλο site θέλει να κάνω εγγραφή και μου ζητάει έναν ID NUMBER τον οποίο πάλι δεν έχω Παρεπιπτόντως,το πράσινο χαρτί από πού το πήρατε εσείς; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εδώ: https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp Γράφεις τα στοιχεια ακριβώς όπως τα είχες γράψει όταν έκανες εγγραφή και θα στο δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:39 Η ~Melania~: #366 16-06-11 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Nαι ρε συ 1000 τα εκατό. Εγώ βλέπω ταινία - galipoli( ω ναι αυτην την χαρούμενη διάλεξα ) - και σας μιλάω ταυτόχρονα.. χαχα..πω ρε συ .. αντε πόσο αργούνε; Μα βλέπω μέχρι το βράδυ εδώ.. Click για ανάπτυξη... Τα είπαμε αυτά... Θα μείνουμε όλοι εδώ μαζί μέχρι το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:41 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #367 16-06-11 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Τα είπαμε αυτά... Θα μείνουμε όλοι εδώ μαζί μέχρι το βράδυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό είναι πάνω απο δέκα ώρες. Πόσες ταινίες του γκιμπσον θα αναγκαστω να δω; Πάντως πέρα από την πλάκα μου φαίνεται πως μάλλον θα μείνουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panabarbes Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:44 Ο panabarbes: #368 16-06-11 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Λοιπόν εδώ: https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp Γράφεις τα στοιχεια ακριβώς όπως τα είχες γράψει όταν έκανες εγγραφή και θα στο δώσει Click για ανάπτυξη... Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #369 16-06-11 11:45 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Tοτε θα πρέπει να απευθυνθείς στο φροντιστηριο.Περίεργα πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:45 Η LiViNGtheLiFE: #370 16-06-11 11:45 ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:46 Η ~Melania~: #371 16-06-11 11:46 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Λες τελικά να μην έδωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:48 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #372 16-06-11 11:48 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Click για ανάπτυξη... Αχ δεν το πιστεύω.Κρίμα ρε συ.Και αυτοί δεν δίνουν σημασία.Αυτοί δεν έχουν αγχωθεί ποτέ; Αιντε... Αχ δεν μπορώ άλλο.Και ούτε να ανακοινώσουν την ώρα. Πέρσι κάποιοι πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:52 Η ~Melania~: #373 16-06-11 11:52 Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #374 16-06-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Πω ρε ανυπομονώ κάποιος από εσάς να γράψει : βγήκαν τα αποτελέσματα. πέρασα. η κατι τετοιο.αχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Ο manospar έγραψε: #375 16-06-11 11:55 παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:57 Η ~Melania~: #376 16-06-11 11:57 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #377 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Πήρες; Ωραία; Μέχρι αύριο; Σήμερα δεν θα έβγαιναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirinitkd1996 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η eirinitkd1996: #378 16-06-11 11:58 λοιπον εγω θα παρω τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ~Melania~: #379 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Το μόνο που έχω είναι το άσπρο χαρτί που μου δώσανε στο φροντιστήριο (αυτό που πάνω λέει απόδειξη-ταυτότητα) και πάνω σε αυτό γράφει που θα δώσω και τις ώρες που θα δώσω.Εξετάσεις έδωσα με αυτό και την ταυτότητά μου ΑΓΝΗ το άλλο site θέλει να κάνω εγγραφή και μου ζητάει έναν ID NUMBER τον οποίο πάλι δεν έχω Παρεπιπτόντως,το πράσινο χαρτί από πού το πήρατε εσείς; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εδώ: https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp Γράφεις τα στοιχεια ακριβώς όπως τα είχες γράψει όταν έκανες εγγραφή και θα στο δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:39 Η ~Melania~: #366 16-06-11 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Nαι ρε συ 1000 τα εκατό. Εγώ βλέπω ταινία - galipoli( ω ναι αυτην την χαρούμενη διάλεξα ) - και σας μιλάω ταυτόχρονα.. χαχα..πω ρε συ .. αντε πόσο αργούνε; Μα βλέπω μέχρι το βράδυ εδώ.. Click για ανάπτυξη... Τα είπαμε αυτά... Θα μείνουμε όλοι εδώ μαζί μέχρι το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:41 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #367 16-06-11 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Τα είπαμε αυτά... Θα μείνουμε όλοι εδώ μαζί μέχρι το βράδυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό είναι πάνω απο δέκα ώρες. Πόσες ταινίες του γκιμπσον θα αναγκαστω να δω; Πάντως πέρα από την πλάκα μου φαίνεται πως μάλλον θα μείνουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panabarbes Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:44 Ο panabarbes: #368 16-06-11 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Λοιπόν εδώ: https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp Γράφεις τα στοιχεια ακριβώς όπως τα είχες γράψει όταν έκανες εγγραφή και θα στο δώσει Click για ανάπτυξη... Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #369 16-06-11 11:45 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Tοτε θα πρέπει να απευθυνθείς στο φροντιστηριο.Περίεργα πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:45 Η LiViNGtheLiFE: #370 16-06-11 11:45 ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:46 Η ~Melania~: #371 16-06-11 11:46 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Λες τελικά να μην έδωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:48 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #372 16-06-11 11:48 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Click για ανάπτυξη... Αχ δεν το πιστεύω.Κρίμα ρε συ.Και αυτοί δεν δίνουν σημασία.Αυτοί δεν έχουν αγχωθεί ποτέ; Αιντε... Αχ δεν μπορώ άλλο.Και ούτε να ανακοινώσουν την ώρα. Πέρσι κάποιοι πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:52 Η ~Melania~: #373 16-06-11 11:52 Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #374 16-06-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Πω ρε ανυπομονώ κάποιος από εσάς να γράψει : βγήκαν τα αποτελέσματα. πέρασα. η κατι τετοιο.αχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Ο manospar έγραψε: #375 16-06-11 11:55 παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:57 Η ~Melania~: #376 16-06-11 11:57 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #377 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Πήρες; Ωραία; Μέχρι αύριο; Σήμερα δεν θα έβγαιναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirinitkd1996 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η eirinitkd1996: #378 16-06-11 11:58 λοιπον εγω θα παρω τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ~Melania~: #379 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Nαι ρε συ 1000 τα εκατό. Εγώ βλέπω ταινία - galipoli( ω ναι αυτην την χαρούμενη διάλεξα ) - και σας μιλάω ταυτόχρονα.. χαχα..πω ρε συ .. αντε πόσο αργούνε; Μα βλέπω μέχρι το βράδυ εδώ.. Click για ανάπτυξη... Τα είπαμε αυτά... Θα μείνουμε όλοι εδώ μαζί μέχρι το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:41 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #367 16-06-11 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Τα είπαμε αυτά... Θα μείνουμε όλοι εδώ μαζί μέχρι το βράδυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό είναι πάνω απο δέκα ώρες. Πόσες ταινίες του γκιμπσον θα αναγκαστω να δω; Πάντως πέρα από την πλάκα μου φαίνεται πως μάλλον θα μείνουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panabarbes Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:44 Ο panabarbes: #368 16-06-11 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Λοιπόν εδώ: https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp Γράφεις τα στοιχεια ακριβώς όπως τα είχες γράψει όταν έκανες εγγραφή και θα στο δώσει Click για ανάπτυξη... Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #369 16-06-11 11:45 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Tοτε θα πρέπει να απευθυνθείς στο φροντιστηριο.Περίεργα πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:45 Η LiViNGtheLiFE: #370 16-06-11 11:45 ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:46 Η ~Melania~: #371 16-06-11 11:46 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Λες τελικά να μην έδωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:48 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #372 16-06-11 11:48 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Click για ανάπτυξη... Αχ δεν το πιστεύω.Κρίμα ρε συ.Και αυτοί δεν δίνουν σημασία.Αυτοί δεν έχουν αγχωθεί ποτέ; Αιντε... Αχ δεν μπορώ άλλο.Και ούτε να ανακοινώσουν την ώρα. Πέρσι κάποιοι πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:52 Η ~Melania~: #373 16-06-11 11:52 Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #374 16-06-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Πω ρε ανυπομονώ κάποιος από εσάς να γράψει : βγήκαν τα αποτελέσματα. πέρασα. η κατι τετοιο.αχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Ο manospar έγραψε: #375 16-06-11 11:55 παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:57 Η ~Melania~: #376 16-06-11 11:57 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #377 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Πήρες; Ωραία; Μέχρι αύριο; Σήμερα δεν θα έβγαιναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirinitkd1996 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η eirinitkd1996: #378 16-06-11 11:58 λοιπον εγω θα παρω τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ~Melania~: #379 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Τα είπαμε αυτά... Θα μείνουμε όλοι εδώ μαζί μέχρι το βράδυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό είναι πάνω απο δέκα ώρες. Πόσες ταινίες του γκιμπσον θα αναγκαστω να δω; Πάντως πέρα από την πλάκα μου φαίνεται πως μάλλον θα μείνουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panabarbes Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:44 Ο panabarbes: #368 16-06-11 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Λοιπόν εδώ: https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp Γράφεις τα στοιχεια ακριβώς όπως τα είχες γράψει όταν έκανες εγγραφή και θα στο δώσει Click για ανάπτυξη... Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #369 16-06-11 11:45 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Tοτε θα πρέπει να απευθυνθείς στο φροντιστηριο.Περίεργα πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:45 Η LiViNGtheLiFE: #370 16-06-11 11:45 ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:46 Η ~Melania~: #371 16-06-11 11:46 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Λες τελικά να μην έδωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:48 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #372 16-06-11 11:48 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Click για ανάπτυξη... Αχ δεν το πιστεύω.Κρίμα ρε συ.Και αυτοί δεν δίνουν σημασία.Αυτοί δεν έχουν αγχωθεί ποτέ; Αιντε... Αχ δεν μπορώ άλλο.Και ούτε να ανακοινώσουν την ώρα. Πέρσι κάποιοι πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:52 Η ~Melania~: #373 16-06-11 11:52 Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #374 16-06-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Πω ρε ανυπομονώ κάποιος από εσάς να γράψει : βγήκαν τα αποτελέσματα. πέρασα. η κατι τετοιο.αχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Ο manospar έγραψε: #375 16-06-11 11:55 παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:57 Η ~Melania~: #376 16-06-11 11:57 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #377 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Πήρες; Ωραία; Μέχρι αύριο; Σήμερα δεν θα έβγαιναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirinitkd1996 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η eirinitkd1996: #378 16-06-11 11:58 λοιπον εγω θα παρω τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ~Melania~: #379 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Λοιπόν εδώ: https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp Γράφεις τα στοιχεια ακριβώς όπως τα είχες γράψει όταν έκανες εγγραφή και θα στο δώσει Click για ανάπτυξη... Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #369 16-06-11 11:45 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Tοτε θα πρέπει να απευθυνθείς στο φροντιστηριο.Περίεργα πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:45 Η LiViNGtheLiFE: #370 16-06-11 11:45 ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:46 Η ~Melania~: #371 16-06-11 11:46 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Λες τελικά να μην έδωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:48 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #372 16-06-11 11:48 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Click για ανάπτυξη... Αχ δεν το πιστεύω.Κρίμα ρε συ.Και αυτοί δεν δίνουν σημασία.Αυτοί δεν έχουν αγχωθεί ποτέ; Αιντε... Αχ δεν μπορώ άλλο.Και ούτε να ανακοινώσουν την ώρα. Πέρσι κάποιοι πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:52 Η ~Melania~: #373 16-06-11 11:52 Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #374 16-06-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Πω ρε ανυπομονώ κάποιος από εσάς να γράψει : βγήκαν τα αποτελέσματα. πέρασα. η κατι τετοιο.αχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Ο manospar έγραψε: #375 16-06-11 11:55 παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:57 Η ~Melania~: #376 16-06-11 11:57 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #377 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Πήρες; Ωραία; Μέχρι αύριο; Σήμερα δεν θα έβγαιναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirinitkd1996 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η eirinitkd1996: #378 16-06-11 11:58 λοιπον εγω θα παρω τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ~Melania~: #379 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Tοτε θα πρέπει να απευθυνθείς στο φροντιστηριο.Περίεργα πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:45 Η LiViNGtheLiFE: #370 16-06-11 11:45 ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:46 Η ~Melania~: #371 16-06-11 11:46 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Λες τελικά να μην έδωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:48 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #372 16-06-11 11:48 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Click για ανάπτυξη... Αχ δεν το πιστεύω.Κρίμα ρε συ.Και αυτοί δεν δίνουν σημασία.Αυτοί δεν έχουν αγχωθεί ποτέ; Αιντε... Αχ δεν μπορώ άλλο.Και ούτε να ανακοινώσουν την ώρα. Πέρσι κάποιοι πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:52 Η ~Melania~: #373 16-06-11 11:52 Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #374 16-06-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Πω ρε ανυπομονώ κάποιος από εσάς να γράψει : βγήκαν τα αποτελέσματα. πέρασα. η κατι τετοιο.αχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Ο manospar έγραψε: #375 16-06-11 11:55 παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:57 Η ~Melania~: #376 16-06-11 11:57 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #377 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Πήρες; Ωραία; Μέχρι αύριο; Σήμερα δεν θα έβγαιναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirinitkd1996 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η eirinitkd1996: #378 16-06-11 11:58 λοιπον εγω θα παρω τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ~Melania~: #379 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:46 Η ~Melania~: #371 16-06-11 11:46 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Λες τελικά να μην έδωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:48 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #372 16-06-11 11:48 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Click για ανάπτυξη... Αχ δεν το πιστεύω.Κρίμα ρε συ.Και αυτοί δεν δίνουν σημασία.Αυτοί δεν έχουν αγχωθεί ποτέ; Αιντε... Αχ δεν μπορώ άλλο.Και ούτε να ανακοινώσουν την ώρα. Πέρσι κάποιοι πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:52 Η ~Melania~: #373 16-06-11 11:52 Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #374 16-06-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Πω ρε ανυπομονώ κάποιος από εσάς να γράψει : βγήκαν τα αποτελέσματα. πέρασα. η κατι τετοιο.αχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Ο manospar έγραψε: #375 16-06-11 11:55 παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:57 Η ~Melania~: #376 16-06-11 11:57 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #377 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Πήρες; Ωραία; Μέχρι αύριο; Σήμερα δεν θα έβγαιναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirinitkd1996 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η eirinitkd1996: #378 16-06-11 11:58 λοιπον εγω θα παρω τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ~Melania~: #379 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... Λες τελικά να μην έδωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:48 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #372 16-06-11 11:48 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Click για ανάπτυξη... Αχ δεν το πιστεύω.Κρίμα ρε συ.Και αυτοί δεν δίνουν σημασία.Αυτοί δεν έχουν αγχωθεί ποτέ; Αιντε... Αχ δεν μπορώ άλλο.Και ούτε να ανακοινώσουν την ώρα. Πέρσι κάποιοι πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:52 Η ~Melania~: #373 16-06-11 11:52 Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #374 16-06-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Πω ρε ανυπομονώ κάποιος από εσάς να γράψει : βγήκαν τα αποτελέσματα. πέρασα. η κατι τετοιο.αχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Ο manospar έγραψε: #375 16-06-11 11:55 παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:57 Η ~Melania~: #376 16-06-11 11:57 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #377 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Πήρες; Ωραία; Μέχρι αύριο; Σήμερα δεν θα έβγαιναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirinitkd1996 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η eirinitkd1996: #378 16-06-11 11:58 λοιπον εγω θα παρω τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ~Melania~: #379 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ποοο ναι θα νυχτωσουμε! ... θα πορωθουμε! ασε που δεν βγηκαν ουτε του σχολειου... πηγα κατα τις 10 και μου παν σε 2-3 ωρες! σιγα μη ξαναπαω! αυριο! θα χαμε μια παρηγορια οσο να ναι... καλου κακου! Click για ανάπτυξη... Αχ δεν το πιστεύω.Κρίμα ρε συ.Και αυτοί δεν δίνουν σημασία.Αυτοί δεν έχουν αγχωθεί ποτέ; Αιντε... Αχ δεν μπορώ άλλο.Και ούτε να ανακοινώσουν την ώρα. Πέρσι κάποιοι πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:52 Η ~Melania~: #373 16-06-11 11:52 Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #374 16-06-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Πω ρε ανυπομονώ κάποιος από εσάς να γράψει : βγήκαν τα αποτελέσματα. πέρασα. η κατι τετοιο.αχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Ο manospar έγραψε: #375 16-06-11 11:55 παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:57 Η ~Melania~: #376 16-06-11 11:57 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #377 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Πήρες; Ωραία; Μέχρι αύριο; Σήμερα δεν θα έβγαιναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirinitkd1996 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η eirinitkd1996: #378 16-06-11 11:58 λοιπον εγω θα παρω τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ~Melania~: #379 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #374 16-06-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Πω ρε ανυπομονώ κάποιος από εσάς να γράψει : βγήκαν τα αποτελέσματα. πέρασα. η κατι τετοιο.αχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Ο manospar έγραψε: #375 16-06-11 11:55 παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:57 Η ~Melania~: #376 16-06-11 11:57 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #377 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Πήρες; Ωραία; Μέχρι αύριο; Σήμερα δεν θα έβγαιναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirinitkd1996 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η eirinitkd1996: #378 16-06-11 11:58 λοιπον εγω θα παρω τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ~Melania~: #379 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Λέτε να βγουν τώρα στις 12 ή μπα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Πω ρε ανυπομονώ κάποιος από εσάς να γράψει : βγήκαν τα αποτελέσματα. πέρασα. η κατι τετοιο.αχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:55 Ο manospar έγραψε: #375 16-06-11 11:55 παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:57 Η ~Melania~: #376 16-06-11 11:57 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #377 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Πήρες; Ωραία; Μέχρι αύριο; Σήμερα δεν θα έβγαιναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirinitkd1996 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η eirinitkd1996: #378 16-06-11 11:58 λοιπον εγω θα παρω τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ~Melania~: #379 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:57 Η ~Melania~: #376 16-06-11 11:57 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #377 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Πήρες; Ωραία; Μέχρι αύριο; Σήμερα δεν θα έβγαιναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirinitkd1996 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η eirinitkd1996: #378 16-06-11 11:58 λοιπον εγω θα παρω τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ~Melania~: #379 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #377 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Πήρες; Ωραία; Μέχρι αύριο; Σήμερα δεν θα έβγαιναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirinitkd1996 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η eirinitkd1996: #378 16-06-11 11:58 λοιπον εγω θα παρω τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ~Melania~: #379 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από manospar: παιδια για να μην ανγωνεστε ... πηρα στο βρετανικο συμβουλιο και μου ειπαν το μεσημερι-απογευμα νομιζω παντως οτι μας το λενε ετσι για να μην τους περνουμε τηλεφωνο ... σιγουρα η ιστοσελιδα που θα βρειτε τα αποτελεσματα μεχρι αυριο : https://www.examination-services.gr/greek/results.asp καλη επιτυχια σε ολους τους σημετεχοντες Click για ανάπτυξη... Πήρες; Ωραία; Μέχρι αύριο; Σήμερα δεν θα έβγαιναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirinitkd1996 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η eirinitkd1996: #378 16-06-11 11:58 λοιπον εγω θα παρω τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ~Melania~: #379 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λοιπον εγω θα παρω τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 11:58 Η ~Melania~: #379 16-06-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι γιατί θα έλεγε την ώρα πιο πριν Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Ότι θα ανακοινώσουν την ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 12:00 Η LiViNGtheLiFE: #380 16-06-11 12:00 Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από panabarbes: Ο υποψήφιος δε βρέθηκε τα νεύρα μου Click για ανάπτυξη... περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα..! μπορει να μην εχουν καταχωρησει τα ονοματα ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.