Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #141 05-05-11 17:56 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Composition σαν ορολογια δεν θα βρειτε στο test paper.Εssay θα βρειτε και ειναι το ιδιο πραγμα. Η διαφορα του article απο το essay ειναι πως στο article γραφεις και τιτλο και αναλογα το target group εχεις και το αναλογο υφος. Click για ανάπτυξη... That' s right! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 18:19 Η LiViNGtheLiFE: #142 05-05-11 18:19 review και story δεν μου λενε και πολλα... article κατι παει και ερχεται... τα αλλα μου αρεσουν... ειδικα opinion και application Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 18:59 Η alis έγραψε: #143 05-05-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: review και story δεν μου λενε και πολλα... article κατι παει και ερχεται... τα αλλα μου αρεσουν... ειδικα opinion και application Click για ανάπτυξη... Εγώ στο FCE έκανα πάντα story αν υπήρχε σε όλα τα past papers και στο ίδιο το τεστ. Γαμώτο στο CPE δεν έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 19:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #144 05-05-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από alis: Εγώ στο FCE έκανα πάντα story αν υπήρχε σε όλα τα past papers και στο ίδιο το τεστ. Γαμώτο στο CPE δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για Story!!! Η φαντασία μου οργιάζει και καταλαβαίνεις πως είναι το στοιχείο μου!!! Ερώτηση: Μετράει καθόλου στο βαθμό τι έχουμε επιλέξει;; Δηλαδή μετράει καλύτερα αν γράψεις essay παρά story??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 19:20 Ο Isaak έγραψε: #145 05-05-11 19:20 καλά το application είναι φανταστικό...πάντα οι μαθητές δίνουν τις καλύετρες εκθέσεις σε αυτό το είδος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 19:22 Ο Τάσος97 έγραψε: #146 05-05-11 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Isaak: καλά το application είναι φανταστικό...πάντα οι μαθητές δίνουν τις καλύετρες εκθέσεις σε αυτό το είδος... Click για ανάπτυξη... Ωραίο είναι αλλά εξαρτάται και από το τι θέμα θα έχει το application. Και το complaint είναι υπέροχο.. Γενικά μου αρέσουν οι εκθέσεις με formal ύφος,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:01 Η LiViNGtheLiFE: #147 05-05-11 23:01 story και review ειναι που δεν μου αρεσουν καθολου... ειδικα story!... ναι και complaint μου αρεσει παρα πολυ δυστυχως δεν πεφτει ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:14 Η alis έγραψε: #148 05-05-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Πεθαίνω για Story!!! Η φαντασία μου οργιάζει και καταλαβαίνεις πως είναι το στοιχείο μου!!! Ερώτηση: Μετράει καθόλου στο βαθμό τι έχουμε επιλέξει;; Δηλαδή μετράει καλύτερα αν γράψεις essay παρά story??? Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια, ό,τι θες διαλέγεις χωρίς επιπτώσεις.... Παιδιά έχω απίστευτο άγχος για το CPE... Καμία συμβουλή της τελευταίας στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:20 Η LiViNGtheLiFE: #149 05-05-11 23:20 Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:29 Η alis έγραψε: #150 05-05-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Click για ανάπτυξη... Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 07:30 Ο Τάσος97 έγραψε: #151 06-05-11 07:30 Αρχική Δημοσίευση από alis: Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Παιδιά σήμερα άκουσα πως στις εξετάσεις του Cambridge γίνεται της Πόπης μέσα στην αίθουσα: αντιγράφει όποιος θέλει κτλ... Ισχύει κάτι τέτοιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2011 LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:25 Η LiViNGtheLiFE: #152 06-05-11 15:25 εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #153 06-05-11 15:51 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Click για ανάπτυξη... Ναι μου είπαν πως ο επιτηρητής ήταν γιούχου.. FCEfS or FCE θα δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:06 Η alis έγραψε: #154 06-05-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:09 Ο Τάσος97 έγραψε: #155 06-05-11 19:09 Αρχική Δημοσίευση από alis: Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ που δίνω FCE είχα παστ πέιπερς στα οποία ήμουν οριακά(βλέπε γιουζ οφ ινγλις).. Το θέμα είναι εκεί τι θα κάνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:20 Η alis έγραψε: #156 06-05-11 19:20 Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #157 06-05-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από alis: Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Click για ανάπτυξη... Εγώ προφορικά στο Αθηναΐς, Αθηναίς(δεν ξέρω που τονίζεται!!) και γραπτα στο συνεδριακό κεντρο της εθνικής ασφαλιστικης! Θα είναι κανένας εκεί;;; i don't want to be alone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:04 Ο teol20 έγραψε: #158 06-05-11 21:04 Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #159 06-05-11 21:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Composition σαν ορολογια δεν θα βρειτε στο test paper.Εssay θα βρειτε και ειναι το ιδιο πραγμα. Η διαφορα του article απο το essay ειναι πως στο article γραφεις και τιτλο και αναλογα το target group εχεις και το αναλογο υφος. Click για ανάπτυξη... That' s right! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 18:19 Η LiViNGtheLiFE: #142 05-05-11 18:19 review και story δεν μου λενε και πολλα... article κατι παει και ερχεται... τα αλλα μου αρεσουν... ειδικα opinion και application Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 18:59 Η alis έγραψε: #143 05-05-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: review και story δεν μου λενε και πολλα... article κατι παει και ερχεται... τα αλλα μου αρεσουν... ειδικα opinion και application Click για ανάπτυξη... Εγώ στο FCE έκανα πάντα story αν υπήρχε σε όλα τα past papers και στο ίδιο το τεστ. Γαμώτο στο CPE δεν έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 19:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #144 05-05-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από alis: Εγώ στο FCE έκανα πάντα story αν υπήρχε σε όλα τα past papers και στο ίδιο το τεστ. Γαμώτο στο CPE δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για Story!!! Η φαντασία μου οργιάζει και καταλαβαίνεις πως είναι το στοιχείο μου!!! Ερώτηση: Μετράει καθόλου στο βαθμό τι έχουμε επιλέξει;; Δηλαδή μετράει καλύτερα αν γράψεις essay παρά story??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 19:20 Ο Isaak έγραψε: #145 05-05-11 19:20 καλά το application είναι φανταστικό...πάντα οι μαθητές δίνουν τις καλύετρες εκθέσεις σε αυτό το είδος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 19:22 Ο Τάσος97 έγραψε: #146 05-05-11 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Isaak: καλά το application είναι φανταστικό...πάντα οι μαθητές δίνουν τις καλύετρες εκθέσεις σε αυτό το είδος... Click για ανάπτυξη... Ωραίο είναι αλλά εξαρτάται και από το τι θέμα θα έχει το application. Και το complaint είναι υπέροχο.. Γενικά μου αρέσουν οι εκθέσεις με formal ύφος,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:01 Η LiViNGtheLiFE: #147 05-05-11 23:01 story και review ειναι που δεν μου αρεσουν καθολου... ειδικα story!... ναι και complaint μου αρεσει παρα πολυ δυστυχως δεν πεφτει ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:14 Η alis έγραψε: #148 05-05-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Πεθαίνω για Story!!! Η φαντασία μου οργιάζει και καταλαβαίνεις πως είναι το στοιχείο μου!!! Ερώτηση: Μετράει καθόλου στο βαθμό τι έχουμε επιλέξει;; Δηλαδή μετράει καλύτερα αν γράψεις essay παρά story??? Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια, ό,τι θες διαλέγεις χωρίς επιπτώσεις.... Παιδιά έχω απίστευτο άγχος για το CPE... Καμία συμβουλή της τελευταίας στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:20 Η LiViNGtheLiFE: #149 05-05-11 23:20 Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:29 Η alis έγραψε: #150 05-05-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Click για ανάπτυξη... Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 07:30 Ο Τάσος97 έγραψε: #151 06-05-11 07:30 Αρχική Δημοσίευση από alis: Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Παιδιά σήμερα άκουσα πως στις εξετάσεις του Cambridge γίνεται της Πόπης μέσα στην αίθουσα: αντιγράφει όποιος θέλει κτλ... Ισχύει κάτι τέτοιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2011 LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:25 Η LiViNGtheLiFE: #152 06-05-11 15:25 εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #153 06-05-11 15:51 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Click για ανάπτυξη... Ναι μου είπαν πως ο επιτηρητής ήταν γιούχου.. FCEfS or FCE θα δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:06 Η alis έγραψε: #154 06-05-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:09 Ο Τάσος97 έγραψε: #155 06-05-11 19:09 Αρχική Δημοσίευση από alis: Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ που δίνω FCE είχα παστ πέιπερς στα οποία ήμουν οριακά(βλέπε γιουζ οφ ινγλις).. Το θέμα είναι εκεί τι θα κάνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:20 Η alis έγραψε: #156 06-05-11 19:20 Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #157 06-05-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από alis: Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Click για ανάπτυξη... Εγώ προφορικά στο Αθηναΐς, Αθηναίς(δεν ξέρω που τονίζεται!!) και γραπτα στο συνεδριακό κεντρο της εθνικής ασφαλιστικης! Θα είναι κανένας εκεί;;; i don't want to be alone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:04 Ο teol20 έγραψε: #158 06-05-11 21:04 Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #159 06-05-11 21:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
review και story δεν μου λενε και πολλα... article κατι παει και ερχεται... τα αλλα μου αρεσουν... ειδικα opinion και application Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 18:59 Η alis έγραψε: #143 05-05-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: review και story δεν μου λενε και πολλα... article κατι παει και ερχεται... τα αλλα μου αρεσουν... ειδικα opinion και application Click για ανάπτυξη... Εγώ στο FCE έκανα πάντα story αν υπήρχε σε όλα τα past papers και στο ίδιο το τεστ. Γαμώτο στο CPE δεν έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 19:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #144 05-05-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από alis: Εγώ στο FCE έκανα πάντα story αν υπήρχε σε όλα τα past papers και στο ίδιο το τεστ. Γαμώτο στο CPE δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για Story!!! Η φαντασία μου οργιάζει και καταλαβαίνεις πως είναι το στοιχείο μου!!! Ερώτηση: Μετράει καθόλου στο βαθμό τι έχουμε επιλέξει;; Δηλαδή μετράει καλύτερα αν γράψεις essay παρά story??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 19:20 Ο Isaak έγραψε: #145 05-05-11 19:20 καλά το application είναι φανταστικό...πάντα οι μαθητές δίνουν τις καλύετρες εκθέσεις σε αυτό το είδος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 19:22 Ο Τάσος97 έγραψε: #146 05-05-11 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Isaak: καλά το application είναι φανταστικό...πάντα οι μαθητές δίνουν τις καλύετρες εκθέσεις σε αυτό το είδος... Click για ανάπτυξη... Ωραίο είναι αλλά εξαρτάται και από το τι θέμα θα έχει το application. Και το complaint είναι υπέροχο.. Γενικά μου αρέσουν οι εκθέσεις με formal ύφος,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:01 Η LiViNGtheLiFE: #147 05-05-11 23:01 story και review ειναι που δεν μου αρεσουν καθολου... ειδικα story!... ναι και complaint μου αρεσει παρα πολυ δυστυχως δεν πεφτει ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:14 Η alis έγραψε: #148 05-05-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Πεθαίνω για Story!!! Η φαντασία μου οργιάζει και καταλαβαίνεις πως είναι το στοιχείο μου!!! Ερώτηση: Μετράει καθόλου στο βαθμό τι έχουμε επιλέξει;; Δηλαδή μετράει καλύτερα αν γράψεις essay παρά story??? Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια, ό,τι θες διαλέγεις χωρίς επιπτώσεις.... Παιδιά έχω απίστευτο άγχος για το CPE... Καμία συμβουλή της τελευταίας στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:20 Η LiViNGtheLiFE: #149 05-05-11 23:20 Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:29 Η alis έγραψε: #150 05-05-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Click για ανάπτυξη... Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 07:30 Ο Τάσος97 έγραψε: #151 06-05-11 07:30 Αρχική Δημοσίευση από alis: Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Παιδιά σήμερα άκουσα πως στις εξετάσεις του Cambridge γίνεται της Πόπης μέσα στην αίθουσα: αντιγράφει όποιος θέλει κτλ... Ισχύει κάτι τέτοιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2011 LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:25 Η LiViNGtheLiFE: #152 06-05-11 15:25 εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #153 06-05-11 15:51 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Click για ανάπτυξη... Ναι μου είπαν πως ο επιτηρητής ήταν γιούχου.. FCEfS or FCE θα δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:06 Η alis έγραψε: #154 06-05-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:09 Ο Τάσος97 έγραψε: #155 06-05-11 19:09 Αρχική Δημοσίευση από alis: Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ που δίνω FCE είχα παστ πέιπερς στα οποία ήμουν οριακά(βλέπε γιουζ οφ ινγλις).. Το θέμα είναι εκεί τι θα κάνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:20 Η alis έγραψε: #156 06-05-11 19:20 Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #157 06-05-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από alis: Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Click για ανάπτυξη... Εγώ προφορικά στο Αθηναΐς, Αθηναίς(δεν ξέρω που τονίζεται!!) και γραπτα στο συνεδριακό κεντρο της εθνικής ασφαλιστικης! Θα είναι κανένας εκεί;;; i don't want to be alone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:04 Ο teol20 έγραψε: #158 06-05-11 21:04 Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #159 06-05-11 21:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: review και story δεν μου λενε και πολλα... article κατι παει και ερχεται... τα αλλα μου αρεσουν... ειδικα opinion και application Click για ανάπτυξη... Εγώ στο FCE έκανα πάντα story αν υπήρχε σε όλα τα past papers και στο ίδιο το τεστ. Γαμώτο στο CPE δεν έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 19:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #144 05-05-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από alis: Εγώ στο FCE έκανα πάντα story αν υπήρχε σε όλα τα past papers και στο ίδιο το τεστ. Γαμώτο στο CPE δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για Story!!! Η φαντασία μου οργιάζει και καταλαβαίνεις πως είναι το στοιχείο μου!!! Ερώτηση: Μετράει καθόλου στο βαθμό τι έχουμε επιλέξει;; Δηλαδή μετράει καλύτερα αν γράψεις essay παρά story??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 19:20 Ο Isaak έγραψε: #145 05-05-11 19:20 καλά το application είναι φανταστικό...πάντα οι μαθητές δίνουν τις καλύετρες εκθέσεις σε αυτό το είδος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 19:22 Ο Τάσος97 έγραψε: #146 05-05-11 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Isaak: καλά το application είναι φανταστικό...πάντα οι μαθητές δίνουν τις καλύετρες εκθέσεις σε αυτό το είδος... Click για ανάπτυξη... Ωραίο είναι αλλά εξαρτάται και από το τι θέμα θα έχει το application. Και το complaint είναι υπέροχο.. Γενικά μου αρέσουν οι εκθέσεις με formal ύφος,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:01 Η LiViNGtheLiFE: #147 05-05-11 23:01 story και review ειναι που δεν μου αρεσουν καθολου... ειδικα story!... ναι και complaint μου αρεσει παρα πολυ δυστυχως δεν πεφτει ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:14 Η alis έγραψε: #148 05-05-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Πεθαίνω για Story!!! Η φαντασία μου οργιάζει και καταλαβαίνεις πως είναι το στοιχείο μου!!! Ερώτηση: Μετράει καθόλου στο βαθμό τι έχουμε επιλέξει;; Δηλαδή μετράει καλύτερα αν γράψεις essay παρά story??? Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια, ό,τι θες διαλέγεις χωρίς επιπτώσεις.... Παιδιά έχω απίστευτο άγχος για το CPE... Καμία συμβουλή της τελευταίας στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:20 Η LiViNGtheLiFE: #149 05-05-11 23:20 Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:29 Η alis έγραψε: #150 05-05-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Click για ανάπτυξη... Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 07:30 Ο Τάσος97 έγραψε: #151 06-05-11 07:30 Αρχική Δημοσίευση από alis: Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Παιδιά σήμερα άκουσα πως στις εξετάσεις του Cambridge γίνεται της Πόπης μέσα στην αίθουσα: αντιγράφει όποιος θέλει κτλ... Ισχύει κάτι τέτοιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2011 LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:25 Η LiViNGtheLiFE: #152 06-05-11 15:25 εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #153 06-05-11 15:51 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Click για ανάπτυξη... Ναι μου είπαν πως ο επιτηρητής ήταν γιούχου.. FCEfS or FCE θα δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:06 Η alis έγραψε: #154 06-05-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:09 Ο Τάσος97 έγραψε: #155 06-05-11 19:09 Αρχική Δημοσίευση από alis: Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ που δίνω FCE είχα παστ πέιπερς στα οποία ήμουν οριακά(βλέπε γιουζ οφ ινγλις).. Το θέμα είναι εκεί τι θα κάνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:20 Η alis έγραψε: #156 06-05-11 19:20 Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #157 06-05-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από alis: Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Click για ανάπτυξη... Εγώ προφορικά στο Αθηναΐς, Αθηναίς(δεν ξέρω που τονίζεται!!) και γραπτα στο συνεδριακό κεντρο της εθνικής ασφαλιστικης! Θα είναι κανένας εκεί;;; i don't want to be alone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:04 Ο teol20 έγραψε: #158 06-05-11 21:04 Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #159 06-05-11 21:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alis: Εγώ στο FCE έκανα πάντα story αν υπήρχε σε όλα τα past papers και στο ίδιο το τεστ. Γαμώτο στο CPE δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για Story!!! Η φαντασία μου οργιάζει και καταλαβαίνεις πως είναι το στοιχείο μου!!! Ερώτηση: Μετράει καθόλου στο βαθμό τι έχουμε επιλέξει;; Δηλαδή μετράει καλύτερα αν γράψεις essay παρά story??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 19:20 Ο Isaak έγραψε: #145 05-05-11 19:20 καλά το application είναι φανταστικό...πάντα οι μαθητές δίνουν τις καλύετρες εκθέσεις σε αυτό το είδος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 19:22 Ο Τάσος97 έγραψε: #146 05-05-11 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Isaak: καλά το application είναι φανταστικό...πάντα οι μαθητές δίνουν τις καλύετρες εκθέσεις σε αυτό το είδος... Click για ανάπτυξη... Ωραίο είναι αλλά εξαρτάται και από το τι θέμα θα έχει το application. Και το complaint είναι υπέροχο.. Γενικά μου αρέσουν οι εκθέσεις με formal ύφος,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:01 Η LiViNGtheLiFE: #147 05-05-11 23:01 story και review ειναι που δεν μου αρεσουν καθολου... ειδικα story!... ναι και complaint μου αρεσει παρα πολυ δυστυχως δεν πεφτει ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:14 Η alis έγραψε: #148 05-05-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Πεθαίνω για Story!!! Η φαντασία μου οργιάζει και καταλαβαίνεις πως είναι το στοιχείο μου!!! Ερώτηση: Μετράει καθόλου στο βαθμό τι έχουμε επιλέξει;; Δηλαδή μετράει καλύτερα αν γράψεις essay παρά story??? Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια, ό,τι θες διαλέγεις χωρίς επιπτώσεις.... Παιδιά έχω απίστευτο άγχος για το CPE... Καμία συμβουλή της τελευταίας στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:20 Η LiViNGtheLiFE: #149 05-05-11 23:20 Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:29 Η alis έγραψε: #150 05-05-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Click για ανάπτυξη... Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 07:30 Ο Τάσος97 έγραψε: #151 06-05-11 07:30 Αρχική Δημοσίευση από alis: Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Παιδιά σήμερα άκουσα πως στις εξετάσεις του Cambridge γίνεται της Πόπης μέσα στην αίθουσα: αντιγράφει όποιος θέλει κτλ... Ισχύει κάτι τέτοιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2011 LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:25 Η LiViNGtheLiFE: #152 06-05-11 15:25 εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #153 06-05-11 15:51 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Click για ανάπτυξη... Ναι μου είπαν πως ο επιτηρητής ήταν γιούχου.. FCEfS or FCE θα δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:06 Η alis έγραψε: #154 06-05-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:09 Ο Τάσος97 έγραψε: #155 06-05-11 19:09 Αρχική Δημοσίευση από alis: Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ που δίνω FCE είχα παστ πέιπερς στα οποία ήμουν οριακά(βλέπε γιουζ οφ ινγλις).. Το θέμα είναι εκεί τι θα κάνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:20 Η alis έγραψε: #156 06-05-11 19:20 Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #157 06-05-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από alis: Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Click για ανάπτυξη... Εγώ προφορικά στο Αθηναΐς, Αθηναίς(δεν ξέρω που τονίζεται!!) και γραπτα στο συνεδριακό κεντρο της εθνικής ασφαλιστικης! Θα είναι κανένας εκεί;;; i don't want to be alone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:04 Ο teol20 έγραψε: #158 06-05-11 21:04 Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #159 06-05-11 21:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλά το application είναι φανταστικό...πάντα οι μαθητές δίνουν τις καλύετρες εκθέσεις σε αυτό το είδος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 19:22 Ο Τάσος97 έγραψε: #146 05-05-11 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Isaak: καλά το application είναι φανταστικό...πάντα οι μαθητές δίνουν τις καλύετρες εκθέσεις σε αυτό το είδος... Click για ανάπτυξη... Ωραίο είναι αλλά εξαρτάται και από το τι θέμα θα έχει το application. Και το complaint είναι υπέροχο.. Γενικά μου αρέσουν οι εκθέσεις με formal ύφος,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:01 Η LiViNGtheLiFE: #147 05-05-11 23:01 story και review ειναι που δεν μου αρεσουν καθολου... ειδικα story!... ναι και complaint μου αρεσει παρα πολυ δυστυχως δεν πεφτει ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:14 Η alis έγραψε: #148 05-05-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Πεθαίνω για Story!!! Η φαντασία μου οργιάζει και καταλαβαίνεις πως είναι το στοιχείο μου!!! Ερώτηση: Μετράει καθόλου στο βαθμό τι έχουμε επιλέξει;; Δηλαδή μετράει καλύτερα αν γράψεις essay παρά story??? Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια, ό,τι θες διαλέγεις χωρίς επιπτώσεις.... Παιδιά έχω απίστευτο άγχος για το CPE... Καμία συμβουλή της τελευταίας στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:20 Η LiViNGtheLiFE: #149 05-05-11 23:20 Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:29 Η alis έγραψε: #150 05-05-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Click για ανάπτυξη... Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 07:30 Ο Τάσος97 έγραψε: #151 06-05-11 07:30 Αρχική Δημοσίευση από alis: Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Παιδιά σήμερα άκουσα πως στις εξετάσεις του Cambridge γίνεται της Πόπης μέσα στην αίθουσα: αντιγράφει όποιος θέλει κτλ... Ισχύει κάτι τέτοιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2011 LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:25 Η LiViNGtheLiFE: #152 06-05-11 15:25 εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #153 06-05-11 15:51 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Click για ανάπτυξη... Ναι μου είπαν πως ο επιτηρητής ήταν γιούχου.. FCEfS or FCE θα δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:06 Η alis έγραψε: #154 06-05-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:09 Ο Τάσος97 έγραψε: #155 06-05-11 19:09 Αρχική Δημοσίευση από alis: Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ που δίνω FCE είχα παστ πέιπερς στα οποία ήμουν οριακά(βλέπε γιουζ οφ ινγλις).. Το θέμα είναι εκεί τι θα κάνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:20 Η alis έγραψε: #156 06-05-11 19:20 Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #157 06-05-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από alis: Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Click για ανάπτυξη... Εγώ προφορικά στο Αθηναΐς, Αθηναίς(δεν ξέρω που τονίζεται!!) και γραπτα στο συνεδριακό κεντρο της εθνικής ασφαλιστικης! Θα είναι κανένας εκεί;;; i don't want to be alone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:04 Ο teol20 έγραψε: #158 06-05-11 21:04 Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #159 06-05-11 21:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isaak: καλά το application είναι φανταστικό...πάντα οι μαθητές δίνουν τις καλύετρες εκθέσεις σε αυτό το είδος... Click για ανάπτυξη... Ωραίο είναι αλλά εξαρτάται και από το τι θέμα θα έχει το application. Και το complaint είναι υπέροχο.. Γενικά μου αρέσουν οι εκθέσεις με formal ύφος,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:01 Η LiViNGtheLiFE: #147 05-05-11 23:01 story και review ειναι που δεν μου αρεσουν καθολου... ειδικα story!... ναι και complaint μου αρεσει παρα πολυ δυστυχως δεν πεφτει ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:14 Η alis έγραψε: #148 05-05-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Πεθαίνω για Story!!! Η φαντασία μου οργιάζει και καταλαβαίνεις πως είναι το στοιχείο μου!!! Ερώτηση: Μετράει καθόλου στο βαθμό τι έχουμε επιλέξει;; Δηλαδή μετράει καλύτερα αν γράψεις essay παρά story??? Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια, ό,τι θες διαλέγεις χωρίς επιπτώσεις.... Παιδιά έχω απίστευτο άγχος για το CPE... Καμία συμβουλή της τελευταίας στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:20 Η LiViNGtheLiFE: #149 05-05-11 23:20 Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:29 Η alis έγραψε: #150 05-05-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Click για ανάπτυξη... Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 07:30 Ο Τάσος97 έγραψε: #151 06-05-11 07:30 Αρχική Δημοσίευση από alis: Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Παιδιά σήμερα άκουσα πως στις εξετάσεις του Cambridge γίνεται της Πόπης μέσα στην αίθουσα: αντιγράφει όποιος θέλει κτλ... Ισχύει κάτι τέτοιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2011 LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:25 Η LiViNGtheLiFE: #152 06-05-11 15:25 εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #153 06-05-11 15:51 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Click για ανάπτυξη... Ναι μου είπαν πως ο επιτηρητής ήταν γιούχου.. FCEfS or FCE θα δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:06 Η alis έγραψε: #154 06-05-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:09 Ο Τάσος97 έγραψε: #155 06-05-11 19:09 Αρχική Δημοσίευση από alis: Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ που δίνω FCE είχα παστ πέιπερς στα οποία ήμουν οριακά(βλέπε γιουζ οφ ινγλις).. Το θέμα είναι εκεί τι θα κάνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:20 Η alis έγραψε: #156 06-05-11 19:20 Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #157 06-05-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από alis: Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Click για ανάπτυξη... Εγώ προφορικά στο Αθηναΐς, Αθηναίς(δεν ξέρω που τονίζεται!!) και γραπτα στο συνεδριακό κεντρο της εθνικής ασφαλιστικης! Θα είναι κανένας εκεί;;; i don't want to be alone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:04 Ο teol20 έγραψε: #158 06-05-11 21:04 Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #159 06-05-11 21:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
story και review ειναι που δεν μου αρεσουν καθολου... ειδικα story!... ναι και complaint μου αρεσει παρα πολυ δυστυχως δεν πεφτει ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:14 Η alis έγραψε: #148 05-05-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Πεθαίνω για Story!!! Η φαντασία μου οργιάζει και καταλαβαίνεις πως είναι το στοιχείο μου!!! Ερώτηση: Μετράει καθόλου στο βαθμό τι έχουμε επιλέξει;; Δηλαδή μετράει καλύτερα αν γράψεις essay παρά story??? Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια, ό,τι θες διαλέγεις χωρίς επιπτώσεις.... Παιδιά έχω απίστευτο άγχος για το CPE... Καμία συμβουλή της τελευταίας στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:20 Η LiViNGtheLiFE: #149 05-05-11 23:20 Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:29 Η alis έγραψε: #150 05-05-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Click για ανάπτυξη... Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 07:30 Ο Τάσος97 έγραψε: #151 06-05-11 07:30 Αρχική Δημοσίευση από alis: Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Παιδιά σήμερα άκουσα πως στις εξετάσεις του Cambridge γίνεται της Πόπης μέσα στην αίθουσα: αντιγράφει όποιος θέλει κτλ... Ισχύει κάτι τέτοιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2011 LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:25 Η LiViNGtheLiFE: #152 06-05-11 15:25 εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #153 06-05-11 15:51 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Click για ανάπτυξη... Ναι μου είπαν πως ο επιτηρητής ήταν γιούχου.. FCEfS or FCE θα δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:06 Η alis έγραψε: #154 06-05-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:09 Ο Τάσος97 έγραψε: #155 06-05-11 19:09 Αρχική Δημοσίευση από alis: Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ που δίνω FCE είχα παστ πέιπερς στα οποία ήμουν οριακά(βλέπε γιουζ οφ ινγλις).. Το θέμα είναι εκεί τι θα κάνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:20 Η alis έγραψε: #156 06-05-11 19:20 Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #157 06-05-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από alis: Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Click για ανάπτυξη... Εγώ προφορικά στο Αθηναΐς, Αθηναίς(δεν ξέρω που τονίζεται!!) και γραπτα στο συνεδριακό κεντρο της εθνικής ασφαλιστικης! Θα είναι κανένας εκεί;;; i don't want to be alone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:04 Ο teol20 έγραψε: #158 06-05-11 21:04 Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #159 06-05-11 21:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Πεθαίνω για Story!!! Η φαντασία μου οργιάζει και καταλαβαίνεις πως είναι το στοιχείο μου!!! Ερώτηση: Μετράει καθόλου στο βαθμό τι έχουμε επιλέξει;; Δηλαδή μετράει καλύτερα αν γράψεις essay παρά story??? Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια, ό,τι θες διαλέγεις χωρίς επιπτώσεις.... Παιδιά έχω απίστευτο άγχος για το CPE... Καμία συμβουλή της τελευταίας στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:20 Η LiViNGtheLiFE: #149 05-05-11 23:20 Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:29 Η alis έγραψε: #150 05-05-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Click για ανάπτυξη... Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 07:30 Ο Τάσος97 έγραψε: #151 06-05-11 07:30 Αρχική Δημοσίευση από alis: Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Παιδιά σήμερα άκουσα πως στις εξετάσεις του Cambridge γίνεται της Πόπης μέσα στην αίθουσα: αντιγράφει όποιος θέλει κτλ... Ισχύει κάτι τέτοιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2011 LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:25 Η LiViNGtheLiFE: #152 06-05-11 15:25 εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #153 06-05-11 15:51 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Click για ανάπτυξη... Ναι μου είπαν πως ο επιτηρητής ήταν γιούχου.. FCEfS or FCE θα δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:06 Η alis έγραψε: #154 06-05-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:09 Ο Τάσος97 έγραψε: #155 06-05-11 19:09 Αρχική Δημοσίευση από alis: Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ που δίνω FCE είχα παστ πέιπερς στα οποία ήμουν οριακά(βλέπε γιουζ οφ ινγλις).. Το θέμα είναι εκεί τι θα κάνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:20 Η alis έγραψε: #156 06-05-11 19:20 Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #157 06-05-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από alis: Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Click για ανάπτυξη... Εγώ προφορικά στο Αθηναΐς, Αθηναίς(δεν ξέρω που τονίζεται!!) και γραπτα στο συνεδριακό κεντρο της εθνικής ασφαλιστικης! Θα είναι κανένας εκεί;;; i don't want to be alone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:04 Ο teol20 έγραψε: #158 06-05-11 21:04 Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #159 06-05-11 21:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 5 Μαΐου 2011 στις 23:29 Η alis έγραψε: #150 05-05-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Click για ανάπτυξη... Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 07:30 Ο Τάσος97 έγραψε: #151 06-05-11 07:30 Αρχική Δημοσίευση από alis: Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Παιδιά σήμερα άκουσα πως στις εξετάσεις του Cambridge γίνεται της Πόπης μέσα στην αίθουσα: αντιγράφει όποιος θέλει κτλ... Ισχύει κάτι τέτοιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2011 LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:25 Η LiViNGtheLiFE: #152 06-05-11 15:25 εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #153 06-05-11 15:51 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Click για ανάπτυξη... Ναι μου είπαν πως ο επιτηρητής ήταν γιούχου.. FCEfS or FCE θα δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:06 Η alis έγραψε: #154 06-05-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:09 Ο Τάσος97 έγραψε: #155 06-05-11 19:09 Αρχική Δημοσίευση από alis: Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ που δίνω FCE είχα παστ πέιπερς στα οποία ήμουν οριακά(βλέπε γιουζ οφ ινγλις).. Το θέμα είναι εκεί τι θα κάνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:20 Η alis έγραψε: #156 06-05-11 19:20 Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #157 06-05-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από alis: Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Click για ανάπτυξη... Εγώ προφορικά στο Αθηναΐς, Αθηναίς(δεν ξέρω που τονίζεται!!) και γραπτα στο συνεδριακό κεντρο της εθνικής ασφαλιστικης! Θα είναι κανένας εκεί;;; i don't want to be alone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:04 Ο teol20 έγραψε: #158 06-05-11 21:04 Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #159 06-05-11 21:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια! Click για ανάπτυξη... Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 07:30 Ο Τάσος97 έγραψε: #151 06-05-11 07:30 Αρχική Δημοσίευση από alis: Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Παιδιά σήμερα άκουσα πως στις εξετάσεις του Cambridge γίνεται της Πόπης μέσα στην αίθουσα: αντιγράφει όποιος θέλει κτλ... Ισχύει κάτι τέτοιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2011 LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:25 Η LiViNGtheLiFE: #152 06-05-11 15:25 εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #153 06-05-11 15:51 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Click για ανάπτυξη... Ναι μου είπαν πως ο επιτηρητής ήταν γιούχου.. FCEfS or FCE θα δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:06 Η alis έγραψε: #154 06-05-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:09 Ο Τάσος97 έγραψε: #155 06-05-11 19:09 Αρχική Δημοσίευση από alis: Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ που δίνω FCE είχα παστ πέιπερς στα οποία ήμουν οριακά(βλέπε γιουζ οφ ινγλις).. Το θέμα είναι εκεί τι θα κάνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:20 Η alis έγραψε: #156 06-05-11 19:20 Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #157 06-05-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από alis: Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Click για ανάπτυξη... Εγώ προφορικά στο Αθηναΐς, Αθηναίς(δεν ξέρω που τονίζεται!!) και γραπτα στο συνεδριακό κεντρο της εθνικής ασφαλιστικης! Θα είναι κανένας εκεί;;; i don't want to be alone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:04 Ο teol20 έγραψε: #158 06-05-11 21:04 Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #159 06-05-11 21:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alis: Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Παιδιά σήμερα άκουσα πως στις εξετάσεις του Cambridge γίνεται της Πόπης μέσα στην αίθουσα: αντιγράφει όποιος θέλει κτλ... Ισχύει κάτι τέτοιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:25 Η LiViNGtheLiFE: #152 06-05-11 15:25 εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #153 06-05-11 15:51 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Click για ανάπτυξη... Ναι μου είπαν πως ο επιτηρητής ήταν γιούχου.. FCEfS or FCE θα δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:06 Η alis έγραψε: #154 06-05-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:09 Ο Τάσος97 έγραψε: #155 06-05-11 19:09 Αρχική Δημοσίευση από alis: Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ που δίνω FCE είχα παστ πέιπερς στα οποία ήμουν οριακά(βλέπε γιουζ οφ ινγλις).. Το θέμα είναι εκεί τι θα κάνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:20 Η alis έγραψε: #156 06-05-11 19:20 Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #157 06-05-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από alis: Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Click για ανάπτυξη... Εγώ προφορικά στο Αθηναΐς, Αθηναίς(δεν ξέρω που τονίζεται!!) και γραπτα στο συνεδριακό κεντρο της εθνικής ασφαλιστικης! Θα είναι κανένας εκεί;;; i don't want to be alone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:04 Ο teol20 έγραψε: #158 06-05-11 21:04 Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #159 06-05-11 21:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 15:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #153 06-05-11 15:51 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Click για ανάπτυξη... Ναι μου είπαν πως ο επιτηρητής ήταν γιούχου.. FCEfS or FCE θα δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:06 Η alis έγραψε: #154 06-05-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:09 Ο Τάσος97 έγραψε: #155 06-05-11 19:09 Αρχική Δημοσίευση από alis: Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ που δίνω FCE είχα παστ πέιπερς στα οποία ήμουν οριακά(βλέπε γιουζ οφ ινγλις).. Το θέμα είναι εκεί τι θα κάνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:20 Η alis έγραψε: #156 06-05-11 19:20 Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #157 06-05-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από alis: Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Click για ανάπτυξη... Εγώ προφορικά στο Αθηναΐς, Αθηναίς(δεν ξέρω που τονίζεται!!) και γραπτα στο συνεδριακό κεντρο της εθνικής ασφαλιστικης! Θα είναι κανένας εκεί;;; i don't want to be alone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:04 Ο teol20 έγραψε: #158 06-05-11 21:04 Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #159 06-05-11 21:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες Click για ανάπτυξη... Ναι μου είπαν πως ο επιτηρητής ήταν γιούχου.. FCEfS or FCE θα δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:06 Η alis έγραψε: #154 06-05-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:09 Ο Τάσος97 έγραψε: #155 06-05-11 19:09 Αρχική Δημοσίευση από alis: Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ που δίνω FCE είχα παστ πέιπερς στα οποία ήμουν οριακά(βλέπε γιουζ οφ ινγλις).. Το θέμα είναι εκεί τι θα κάνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:20 Η alis έγραψε: #156 06-05-11 19:20 Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #157 06-05-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από alis: Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Click για ανάπτυξη... Εγώ προφορικά στο Αθηναΐς, Αθηναίς(δεν ξέρω που τονίζεται!!) και γραπτα στο συνεδριακό κεντρο της εθνικής ασφαλιστικης! Θα είναι κανένας εκεί;;; i don't want to be alone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:04 Ο teol20 έγραψε: #158 06-05-11 21:04 Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #159 06-05-11 21:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:09 Ο Τάσος97 έγραψε: #155 06-05-11 19:09 Αρχική Δημοσίευση από alis: Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ που δίνω FCE είχα παστ πέιπερς στα οποία ήμουν οριακά(βλέπε γιουζ οφ ινγλις).. Το θέμα είναι εκεί τι θα κάνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:20 Η alis έγραψε: #156 06-05-11 19:20 Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #157 06-05-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από alis: Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Click για ανάπτυξη... Εγώ προφορικά στο Αθηναΐς, Αθηναίς(δεν ξέρω που τονίζεται!!) και γραπτα στο συνεδριακό κεντρο της εθνικής ασφαλιστικης! Θα είναι κανένας εκεί;;; i don't want to be alone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:04 Ο teol20 έγραψε: #158 06-05-11 21:04 Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #159 06-05-11 21:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alis: Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ που δίνω FCE είχα παστ πέιπερς στα οποία ήμουν οριακά(βλέπε γιουζ οφ ινγλις).. Το θέμα είναι εκεί τι θα κάνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:20 Η alis έγραψε: #156 06-05-11 19:20 Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #157 06-05-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από alis: Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Click για ανάπτυξη... Εγώ προφορικά στο Αθηναΐς, Αθηναίς(δεν ξέρω που τονίζεται!!) και γραπτα στο συνεδριακό κεντρο της εθνικής ασφαλιστικης! Θα είναι κανένας εκεί;;; i don't want to be alone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:04 Ο teol20 έγραψε: #158 06-05-11 21:04 Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #159 06-05-11 21:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #157 06-05-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από alis: Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Click για ανάπτυξη... Εγώ προφορικά στο Αθηναΐς, Αθηναίς(δεν ξέρω που τονίζεται!!) και γραπτα στο συνεδριακό κεντρο της εθνικής ασφαλιστικης! Θα είναι κανένας εκεί;;; i don't want to be alone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:04 Ο teol20 έγραψε: #158 06-05-11 21:04 Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #159 06-05-11 21:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alis: Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω.... Click για ανάπτυξη... Εγώ προφορικά στο Αθηναΐς, Αθηναίς(δεν ξέρω που τονίζεται!!) και γραπτα στο συνεδριακό κεντρο της εθνικής ασφαλιστικης! Θα είναι κανένας εκεί;;; i don't want to be alone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:04 Ο teol20 έγραψε: #158 06-05-11 21:04 Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #159 06-05-11 21:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #159 06-05-11 21:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα. Θα χρειαστειτε: 1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα) 2)Μια σβηστρα 3)2 στιλο μπλε ή μαυρο 4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως 5)Το Statement of Entry 6)Ενα μπουκαλακι νερο Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα. Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο! Click για ανάπτυξη... Γιατί;; Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο! Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο! Παιδιά, το 'χετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο teol20 έγραψε: #160 06-05-11 21:18 Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιατι στο CPE ειδικα τελειωνεις σχεδον ενα 8ωρο μετα. Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.