Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 23:52 Ο Kirdou έγραψε: #21 13-03-13 23:52 Δεν μας βάζουν και εμάς στις Ιστορίες εξετάση με ανοιχτά βιβλία...Βαρέθηκα να προσπαθώ να θυμηθώ 793553636342 ημερομηνίες και ονόματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2013 στις 03:20 Η Dalian έγραψε: #22 14-03-13 03:20 Το να γράφω με ανοιχτό το βιβλίο θα με μπέρδευε πιο πολύ παρά θα με βοηθούσε θεωρώ. Άσε που θα χανόταν πολύτιμος χρόνος ψάχνοντας την τάδε σελίδα,τάδε παράγραφο...σε ένα πανεπιστημιακό σύγγραμμα εκατοντάδων σελίδων και αγχώνομαι απίστευτα όταν χασομεράω ενώ θα μπορούσα να είχα συμπληρώσει ήδη μια απάντηση που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2013 στις 17:27 Η BLUE SEA έγραψε: #23 14-03-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Το να γράφω με ανοιχτό το βιβλίο θα με μπέρδευε πιο πολύ παρά θα με βοηθούσε θεωρώ. Άσε που θα χανόταν πολύτιμος χρόνος ψάχνοντας την τάδε σελίδα,τάδε παράγραφο...σε ένα πανεπιστημιακό σύγγραμμα εκατοντάδων σελίδων και αγχώνομαι απίστευτα όταν χασομεράω ενώ θα μπορούσα να είχα συμπληρώσει ήδη μια απάντηση που λέει ο λόγος. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ λογικό αυτό που λες. Το ίδιο ακριβώς μου είπε και μια φίλη μου από το ίδιο τμήμα μ' εμένα, που εξετάστηκε με ανοιχτά βιβλία στο μάθημα "Εξ' αποστάσεως εκπαίδευση". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:20 Η BLUE SEA έγραψε: #24 19-06-13 00:20 Αυτό που έχω να πω είναι ότι κατά τη διάρκεια της γραπτής εξέτασης με ενοχλούσε πολύ ο θόρυβος από το χρατς χρατς των σελίδων και ενίοτε μου αποσπούσε την προσοχή! Σε κάποια φάση μάλιστα αγχώθηκα να ψάχνω στις σελίδες, έκλεισα τα βιβλία και άρχισα να γράφω αυτά που ξέρω. Ως προς αυτό ίσως να έκανα βλακεία. Anyway! Περιμένω υπομονετικά το πόρισμα της νεκραψίας. Εν τέλει προτιμώ τις εξετάσεις με κλειστά βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 09:56 Η Nina-nana: #25 19-06-13 09:56 "Εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία" είναι ένας άλλος τρόπος για να πεις "δύσκολες εξετάσεις που απαιτούν καλή κατανόηση της ύλης και κριτική σκέψη". Αν σε εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία, ψάχνεις στα βιβλία για τις απαντήσεις, τότε μάλλον έχεις χάσει το νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:14 Η BLUE SEA έγραψε: #26 19-06-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: "Εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία" είναι ένας άλλος τρόπος για να πεις "δύσκολες εξετάσεις που απαιτούν καλή κατανόηση της ύλης και κριτική σκέψη". Αν σε εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία, ψάχνεις στα βιβλία για τις απαντήσεις, τότε μάλλον έχεις χάσει το νόημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ η έρμη ξεσκίστηκα, υπερέβην εαυτού κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ό,τι περισσότερο μπόρεσα κατανόησα. Εννοείται πώς τα θέματα απαιτούσαν κριτική ικανότητα και όχι αντιγραφή κομματιών από το βιβλίο. Δεν θα είχε νόημα κάτι τέτοιο. Ήταν η πρώτη μου φορά που αντιμετώπισα τέτοιο είδος εξέτασης και νομίζω ότι δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ σωστά. Ένιωσα ότι διευκολύνομαι περισσότερο να αναπτύξω τα μισά ερωτήματα με κλειστά βιβλία, με βάση τις γνώσεις που είχα αποκομίσει από τα βιβλία του ΕΑΠ και εκτός ΕΑΠ. Η βαθμολογία θα δείξει αν κινήθηκα σωστά ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:54 Η Ariana_Era: #27 19-06-13 17:54 Εξεταση με ανοιχτα βιβλια στο μαθημα της πληροφορικης ( το "θεωρητικο" κατα τ'αλλα κομματι, παλι αλγοριθμους γραφαμε) αποτελεσμα : πληρη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:37 Η RafAspa94: #28 19-06-13 19:37 Στην πρώτη πρόοδο του μαθήματος εισαγωγή στη ποίηση μας είπε ο καθηγητής να έχουμε ανοιχτές σημειώσεις αλλά θα εξεταστούμε σε ένα άγνωστο κείμενο!Πράγματι και έτσι έγινε βέβαια την ημέρα των αποτελεσμάτων να αριστεύσουμε 32/40 άτομα να έχουν γράψει 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:54 Ο Civilara έγραψε: #29 19-06-13 19:54 Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 20:18 Η PolySol έγραψε: #30 19-06-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Ισχύει,αλλά υπάρχει και η κατηγορία καθηγητών που επιτρέπει ανοιχτά βιβλία/σημειώσεις μόνο και μόνο για να σου πει "φίλε κάνε ό,τι θες,αλλά που να χτυπιέσαι δεν περνάς"...καθηγητοτρολλάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η BLUE SEA έγραψε: #31 20-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Να σκεφτείς ότι η εν λόγω ενότητα μέχρι και το 2012 εξεταζόταν με ανοιχτά βιβλία. Κανείς/μία δεν μας αιτιολόγησε ποτέ γιατί εφέτος άλλαξε ο τρόπος εξέτασης. Έχω μείνει με την απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 01:13 Η aggressive: #32 20-06-13 01:13 Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 09:10 Η BLUE SEA έγραψε: #33 20-06-13 09:10 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μιλάμε για διαφορετική περίπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 11:53 Η BLUE SEA έγραψε: #34 23-06-13 11:53 7 πήρα τελικά. Πάλι καλά. Ευτυχώς πήρα 10 στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, οπότε δεν κατέβηκε πολύ ο μέσος όρος. Πάντως ένα ψιλοσοκ το πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Η Genesis έγραψε: #35 27-06-13 21:30 Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:41 Ο Trolletarian: #36 27-06-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 :P Click για ανάπτυξη... εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:47 Η Genesis έγραψε: #37 27-06-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Ωωωω ζόρι... Καλή Επιτυχία Και εγώ 3,5 γνώριζα αλλά κάποια άλλα παιδιά είπαν 3,7 με 4..Ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας... Δηλ. δεν ειναι στανταρ η βάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 00:26 Η BLUE SEA έγραψε: #38 16-11-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:02 Η BLUE SEA έγραψε: #39 27-12-13 23:02 Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno Angelos12345 skkins Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν μας βάζουν και εμάς στις Ιστορίες εξετάση με ανοιχτά βιβλία...Βαρέθηκα να προσπαθώ να θυμηθώ 793553636342 ημερομηνίες και ονόματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2013 στις 03:20 Η Dalian έγραψε: #22 14-03-13 03:20 Το να γράφω με ανοιχτό το βιβλίο θα με μπέρδευε πιο πολύ παρά θα με βοηθούσε θεωρώ. Άσε που θα χανόταν πολύτιμος χρόνος ψάχνοντας την τάδε σελίδα,τάδε παράγραφο...σε ένα πανεπιστημιακό σύγγραμμα εκατοντάδων σελίδων και αγχώνομαι απίστευτα όταν χασομεράω ενώ θα μπορούσα να είχα συμπληρώσει ήδη μια απάντηση που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2013 στις 17:27 Η BLUE SEA έγραψε: #23 14-03-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Το να γράφω με ανοιχτό το βιβλίο θα με μπέρδευε πιο πολύ παρά θα με βοηθούσε θεωρώ. Άσε που θα χανόταν πολύτιμος χρόνος ψάχνοντας την τάδε σελίδα,τάδε παράγραφο...σε ένα πανεπιστημιακό σύγγραμμα εκατοντάδων σελίδων και αγχώνομαι απίστευτα όταν χασομεράω ενώ θα μπορούσα να είχα συμπληρώσει ήδη μια απάντηση που λέει ο λόγος. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ λογικό αυτό που λες. Το ίδιο ακριβώς μου είπε και μια φίλη μου από το ίδιο τμήμα μ' εμένα, που εξετάστηκε με ανοιχτά βιβλία στο μάθημα "Εξ' αποστάσεως εκπαίδευση". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:20 Η BLUE SEA έγραψε: #24 19-06-13 00:20 Αυτό που έχω να πω είναι ότι κατά τη διάρκεια της γραπτής εξέτασης με ενοχλούσε πολύ ο θόρυβος από το χρατς χρατς των σελίδων και ενίοτε μου αποσπούσε την προσοχή! Σε κάποια φάση μάλιστα αγχώθηκα να ψάχνω στις σελίδες, έκλεισα τα βιβλία και άρχισα να γράφω αυτά που ξέρω. Ως προς αυτό ίσως να έκανα βλακεία. Anyway! Περιμένω υπομονετικά το πόρισμα της νεκραψίας. Εν τέλει προτιμώ τις εξετάσεις με κλειστά βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 09:56 Η Nina-nana: #25 19-06-13 09:56 "Εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία" είναι ένας άλλος τρόπος για να πεις "δύσκολες εξετάσεις που απαιτούν καλή κατανόηση της ύλης και κριτική σκέψη". Αν σε εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία, ψάχνεις στα βιβλία για τις απαντήσεις, τότε μάλλον έχεις χάσει το νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:14 Η BLUE SEA έγραψε: #26 19-06-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: "Εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία" είναι ένας άλλος τρόπος για να πεις "δύσκολες εξετάσεις που απαιτούν καλή κατανόηση της ύλης και κριτική σκέψη". Αν σε εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία, ψάχνεις στα βιβλία για τις απαντήσεις, τότε μάλλον έχεις χάσει το νόημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ η έρμη ξεσκίστηκα, υπερέβην εαυτού κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ό,τι περισσότερο μπόρεσα κατανόησα. Εννοείται πώς τα θέματα απαιτούσαν κριτική ικανότητα και όχι αντιγραφή κομματιών από το βιβλίο. Δεν θα είχε νόημα κάτι τέτοιο. Ήταν η πρώτη μου φορά που αντιμετώπισα τέτοιο είδος εξέτασης και νομίζω ότι δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ σωστά. Ένιωσα ότι διευκολύνομαι περισσότερο να αναπτύξω τα μισά ερωτήματα με κλειστά βιβλία, με βάση τις γνώσεις που είχα αποκομίσει από τα βιβλία του ΕΑΠ και εκτός ΕΑΠ. Η βαθμολογία θα δείξει αν κινήθηκα σωστά ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:54 Η Ariana_Era: #27 19-06-13 17:54 Εξεταση με ανοιχτα βιβλια στο μαθημα της πληροφορικης ( το "θεωρητικο" κατα τ'αλλα κομματι, παλι αλγοριθμους γραφαμε) αποτελεσμα : πληρη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:37 Η RafAspa94: #28 19-06-13 19:37 Στην πρώτη πρόοδο του μαθήματος εισαγωγή στη ποίηση μας είπε ο καθηγητής να έχουμε ανοιχτές σημειώσεις αλλά θα εξεταστούμε σε ένα άγνωστο κείμενο!Πράγματι και έτσι έγινε βέβαια την ημέρα των αποτελεσμάτων να αριστεύσουμε 32/40 άτομα να έχουν γράψει 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:54 Ο Civilara έγραψε: #29 19-06-13 19:54 Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 20:18 Η PolySol έγραψε: #30 19-06-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Ισχύει,αλλά υπάρχει και η κατηγορία καθηγητών που επιτρέπει ανοιχτά βιβλία/σημειώσεις μόνο και μόνο για να σου πει "φίλε κάνε ό,τι θες,αλλά που να χτυπιέσαι δεν περνάς"...καθηγητοτρολλάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η BLUE SEA έγραψε: #31 20-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Να σκεφτείς ότι η εν λόγω ενότητα μέχρι και το 2012 εξεταζόταν με ανοιχτά βιβλία. Κανείς/μία δεν μας αιτιολόγησε ποτέ γιατί εφέτος άλλαξε ο τρόπος εξέτασης. Έχω μείνει με την απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 01:13 Η aggressive: #32 20-06-13 01:13 Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 09:10 Η BLUE SEA έγραψε: #33 20-06-13 09:10 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μιλάμε για διαφορετική περίπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 11:53 Η BLUE SEA έγραψε: #34 23-06-13 11:53 7 πήρα τελικά. Πάλι καλά. Ευτυχώς πήρα 10 στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, οπότε δεν κατέβηκε πολύ ο μέσος όρος. Πάντως ένα ψιλοσοκ το πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Η Genesis έγραψε: #35 27-06-13 21:30 Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:41 Ο Trolletarian: #36 27-06-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 :P Click για ανάπτυξη... εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:47 Η Genesis έγραψε: #37 27-06-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Ωωωω ζόρι... Καλή Επιτυχία Και εγώ 3,5 γνώριζα αλλά κάποια άλλα παιδιά είπαν 3,7 με 4..Ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας... Δηλ. δεν ειναι στανταρ η βάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 00:26 Η BLUE SEA έγραψε: #38 16-11-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:02 Η BLUE SEA έγραψε: #39 27-12-13 23:02 Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno Angelos12345 skkins Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το να γράφω με ανοιχτό το βιβλίο θα με μπέρδευε πιο πολύ παρά θα με βοηθούσε θεωρώ. Άσε που θα χανόταν πολύτιμος χρόνος ψάχνοντας την τάδε σελίδα,τάδε παράγραφο...σε ένα πανεπιστημιακό σύγγραμμα εκατοντάδων σελίδων και αγχώνομαι απίστευτα όταν χασομεράω ενώ θα μπορούσα να είχα συμπληρώσει ήδη μια απάντηση που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2013 στις 17:27 Η BLUE SEA έγραψε: #23 14-03-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Το να γράφω με ανοιχτό το βιβλίο θα με μπέρδευε πιο πολύ παρά θα με βοηθούσε θεωρώ. Άσε που θα χανόταν πολύτιμος χρόνος ψάχνοντας την τάδε σελίδα,τάδε παράγραφο...σε ένα πανεπιστημιακό σύγγραμμα εκατοντάδων σελίδων και αγχώνομαι απίστευτα όταν χασομεράω ενώ θα μπορούσα να είχα συμπληρώσει ήδη μια απάντηση που λέει ο λόγος. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ λογικό αυτό που λες. Το ίδιο ακριβώς μου είπε και μια φίλη μου από το ίδιο τμήμα μ' εμένα, που εξετάστηκε με ανοιχτά βιβλία στο μάθημα "Εξ' αποστάσεως εκπαίδευση". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:20 Η BLUE SEA έγραψε: #24 19-06-13 00:20 Αυτό που έχω να πω είναι ότι κατά τη διάρκεια της γραπτής εξέτασης με ενοχλούσε πολύ ο θόρυβος από το χρατς χρατς των σελίδων και ενίοτε μου αποσπούσε την προσοχή! Σε κάποια φάση μάλιστα αγχώθηκα να ψάχνω στις σελίδες, έκλεισα τα βιβλία και άρχισα να γράφω αυτά που ξέρω. Ως προς αυτό ίσως να έκανα βλακεία. Anyway! Περιμένω υπομονετικά το πόρισμα της νεκραψίας. Εν τέλει προτιμώ τις εξετάσεις με κλειστά βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 09:56 Η Nina-nana: #25 19-06-13 09:56 "Εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία" είναι ένας άλλος τρόπος για να πεις "δύσκολες εξετάσεις που απαιτούν καλή κατανόηση της ύλης και κριτική σκέψη". Αν σε εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία, ψάχνεις στα βιβλία για τις απαντήσεις, τότε μάλλον έχεις χάσει το νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:14 Η BLUE SEA έγραψε: #26 19-06-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: "Εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία" είναι ένας άλλος τρόπος για να πεις "δύσκολες εξετάσεις που απαιτούν καλή κατανόηση της ύλης και κριτική σκέψη". Αν σε εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία, ψάχνεις στα βιβλία για τις απαντήσεις, τότε μάλλον έχεις χάσει το νόημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ η έρμη ξεσκίστηκα, υπερέβην εαυτού κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ό,τι περισσότερο μπόρεσα κατανόησα. Εννοείται πώς τα θέματα απαιτούσαν κριτική ικανότητα και όχι αντιγραφή κομματιών από το βιβλίο. Δεν θα είχε νόημα κάτι τέτοιο. Ήταν η πρώτη μου φορά που αντιμετώπισα τέτοιο είδος εξέτασης και νομίζω ότι δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ σωστά. Ένιωσα ότι διευκολύνομαι περισσότερο να αναπτύξω τα μισά ερωτήματα με κλειστά βιβλία, με βάση τις γνώσεις που είχα αποκομίσει από τα βιβλία του ΕΑΠ και εκτός ΕΑΠ. Η βαθμολογία θα δείξει αν κινήθηκα σωστά ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:54 Η Ariana_Era: #27 19-06-13 17:54 Εξεταση με ανοιχτα βιβλια στο μαθημα της πληροφορικης ( το "θεωρητικο" κατα τ'αλλα κομματι, παλι αλγοριθμους γραφαμε) αποτελεσμα : πληρη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:37 Η RafAspa94: #28 19-06-13 19:37 Στην πρώτη πρόοδο του μαθήματος εισαγωγή στη ποίηση μας είπε ο καθηγητής να έχουμε ανοιχτές σημειώσεις αλλά θα εξεταστούμε σε ένα άγνωστο κείμενο!Πράγματι και έτσι έγινε βέβαια την ημέρα των αποτελεσμάτων να αριστεύσουμε 32/40 άτομα να έχουν γράψει 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:54 Ο Civilara έγραψε: #29 19-06-13 19:54 Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 20:18 Η PolySol έγραψε: #30 19-06-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Ισχύει,αλλά υπάρχει και η κατηγορία καθηγητών που επιτρέπει ανοιχτά βιβλία/σημειώσεις μόνο και μόνο για να σου πει "φίλε κάνε ό,τι θες,αλλά που να χτυπιέσαι δεν περνάς"...καθηγητοτρολλάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η BLUE SEA έγραψε: #31 20-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Να σκεφτείς ότι η εν λόγω ενότητα μέχρι και το 2012 εξεταζόταν με ανοιχτά βιβλία. Κανείς/μία δεν μας αιτιολόγησε ποτέ γιατί εφέτος άλλαξε ο τρόπος εξέτασης. Έχω μείνει με την απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 01:13 Η aggressive: #32 20-06-13 01:13 Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 09:10 Η BLUE SEA έγραψε: #33 20-06-13 09:10 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μιλάμε για διαφορετική περίπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 11:53 Η BLUE SEA έγραψε: #34 23-06-13 11:53 7 πήρα τελικά. Πάλι καλά. Ευτυχώς πήρα 10 στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, οπότε δεν κατέβηκε πολύ ο μέσος όρος. Πάντως ένα ψιλοσοκ το πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Η Genesis έγραψε: #35 27-06-13 21:30 Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:41 Ο Trolletarian: #36 27-06-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 :P Click για ανάπτυξη... εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:47 Η Genesis έγραψε: #37 27-06-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Ωωωω ζόρι... Καλή Επιτυχία Και εγώ 3,5 γνώριζα αλλά κάποια άλλα παιδιά είπαν 3,7 με 4..Ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας... Δηλ. δεν ειναι στανταρ η βάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 00:26 Η BLUE SEA έγραψε: #38 16-11-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:02 Η BLUE SEA έγραψε: #39 27-12-13 23:02 Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno Angelos12345 skkins Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Το να γράφω με ανοιχτό το βιβλίο θα με μπέρδευε πιο πολύ παρά θα με βοηθούσε θεωρώ. Άσε που θα χανόταν πολύτιμος χρόνος ψάχνοντας την τάδε σελίδα,τάδε παράγραφο...σε ένα πανεπιστημιακό σύγγραμμα εκατοντάδων σελίδων και αγχώνομαι απίστευτα όταν χασομεράω ενώ θα μπορούσα να είχα συμπληρώσει ήδη μια απάντηση που λέει ο λόγος. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ λογικό αυτό που λες. Το ίδιο ακριβώς μου είπε και μια φίλη μου από το ίδιο τμήμα μ' εμένα, που εξετάστηκε με ανοιχτά βιβλία στο μάθημα "Εξ' αποστάσεως εκπαίδευση". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:20 Η BLUE SEA έγραψε: #24 19-06-13 00:20 Αυτό που έχω να πω είναι ότι κατά τη διάρκεια της γραπτής εξέτασης με ενοχλούσε πολύ ο θόρυβος από το χρατς χρατς των σελίδων και ενίοτε μου αποσπούσε την προσοχή! Σε κάποια φάση μάλιστα αγχώθηκα να ψάχνω στις σελίδες, έκλεισα τα βιβλία και άρχισα να γράφω αυτά που ξέρω. Ως προς αυτό ίσως να έκανα βλακεία. Anyway! Περιμένω υπομονετικά το πόρισμα της νεκραψίας. Εν τέλει προτιμώ τις εξετάσεις με κλειστά βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 09:56 Η Nina-nana: #25 19-06-13 09:56 "Εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία" είναι ένας άλλος τρόπος για να πεις "δύσκολες εξετάσεις που απαιτούν καλή κατανόηση της ύλης και κριτική σκέψη". Αν σε εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία, ψάχνεις στα βιβλία για τις απαντήσεις, τότε μάλλον έχεις χάσει το νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:14 Η BLUE SEA έγραψε: #26 19-06-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: "Εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία" είναι ένας άλλος τρόπος για να πεις "δύσκολες εξετάσεις που απαιτούν καλή κατανόηση της ύλης και κριτική σκέψη". Αν σε εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία, ψάχνεις στα βιβλία για τις απαντήσεις, τότε μάλλον έχεις χάσει το νόημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ η έρμη ξεσκίστηκα, υπερέβην εαυτού κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ό,τι περισσότερο μπόρεσα κατανόησα. Εννοείται πώς τα θέματα απαιτούσαν κριτική ικανότητα και όχι αντιγραφή κομματιών από το βιβλίο. Δεν θα είχε νόημα κάτι τέτοιο. Ήταν η πρώτη μου φορά που αντιμετώπισα τέτοιο είδος εξέτασης και νομίζω ότι δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ σωστά. Ένιωσα ότι διευκολύνομαι περισσότερο να αναπτύξω τα μισά ερωτήματα με κλειστά βιβλία, με βάση τις γνώσεις που είχα αποκομίσει από τα βιβλία του ΕΑΠ και εκτός ΕΑΠ. Η βαθμολογία θα δείξει αν κινήθηκα σωστά ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:54 Η Ariana_Era: #27 19-06-13 17:54 Εξεταση με ανοιχτα βιβλια στο μαθημα της πληροφορικης ( το "θεωρητικο" κατα τ'αλλα κομματι, παλι αλγοριθμους γραφαμε) αποτελεσμα : πληρη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:37 Η RafAspa94: #28 19-06-13 19:37 Στην πρώτη πρόοδο του μαθήματος εισαγωγή στη ποίηση μας είπε ο καθηγητής να έχουμε ανοιχτές σημειώσεις αλλά θα εξεταστούμε σε ένα άγνωστο κείμενο!Πράγματι και έτσι έγινε βέβαια την ημέρα των αποτελεσμάτων να αριστεύσουμε 32/40 άτομα να έχουν γράψει 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:54 Ο Civilara έγραψε: #29 19-06-13 19:54 Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 20:18 Η PolySol έγραψε: #30 19-06-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Ισχύει,αλλά υπάρχει και η κατηγορία καθηγητών που επιτρέπει ανοιχτά βιβλία/σημειώσεις μόνο και μόνο για να σου πει "φίλε κάνε ό,τι θες,αλλά που να χτυπιέσαι δεν περνάς"...καθηγητοτρολλάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η BLUE SEA έγραψε: #31 20-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Να σκεφτείς ότι η εν λόγω ενότητα μέχρι και το 2012 εξεταζόταν με ανοιχτά βιβλία. Κανείς/μία δεν μας αιτιολόγησε ποτέ γιατί εφέτος άλλαξε ο τρόπος εξέτασης. Έχω μείνει με την απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 01:13 Η aggressive: #32 20-06-13 01:13 Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 09:10 Η BLUE SEA έγραψε: #33 20-06-13 09:10 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μιλάμε για διαφορετική περίπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 11:53 Η BLUE SEA έγραψε: #34 23-06-13 11:53 7 πήρα τελικά. Πάλι καλά. Ευτυχώς πήρα 10 στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, οπότε δεν κατέβηκε πολύ ο μέσος όρος. Πάντως ένα ψιλοσοκ το πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Η Genesis έγραψε: #35 27-06-13 21:30 Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:41 Ο Trolletarian: #36 27-06-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 :P Click για ανάπτυξη... εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:47 Η Genesis έγραψε: #37 27-06-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Ωωωω ζόρι... Καλή Επιτυχία Και εγώ 3,5 γνώριζα αλλά κάποια άλλα παιδιά είπαν 3,7 με 4..Ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας... Δηλ. δεν ειναι στανταρ η βάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 00:26 Η BLUE SEA έγραψε: #38 16-11-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:02 Η BLUE SEA έγραψε: #39 27-12-13 23:02 Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno Angelos12345 skkins Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό που έχω να πω είναι ότι κατά τη διάρκεια της γραπτής εξέτασης με ενοχλούσε πολύ ο θόρυβος από το χρατς χρατς των σελίδων και ενίοτε μου αποσπούσε την προσοχή! Σε κάποια φάση μάλιστα αγχώθηκα να ψάχνω στις σελίδες, έκλεισα τα βιβλία και άρχισα να γράφω αυτά που ξέρω. Ως προς αυτό ίσως να έκανα βλακεία. Anyway! Περιμένω υπομονετικά το πόρισμα της νεκραψίας. Εν τέλει προτιμώ τις εξετάσεις με κλειστά βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 09:56 Η Nina-nana: #25 19-06-13 09:56 "Εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία" είναι ένας άλλος τρόπος για να πεις "δύσκολες εξετάσεις που απαιτούν καλή κατανόηση της ύλης και κριτική σκέψη". Αν σε εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία, ψάχνεις στα βιβλία για τις απαντήσεις, τότε μάλλον έχεις χάσει το νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:14 Η BLUE SEA έγραψε: #26 19-06-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: "Εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία" είναι ένας άλλος τρόπος για να πεις "δύσκολες εξετάσεις που απαιτούν καλή κατανόηση της ύλης και κριτική σκέψη". Αν σε εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία, ψάχνεις στα βιβλία για τις απαντήσεις, τότε μάλλον έχεις χάσει το νόημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ η έρμη ξεσκίστηκα, υπερέβην εαυτού κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ό,τι περισσότερο μπόρεσα κατανόησα. Εννοείται πώς τα θέματα απαιτούσαν κριτική ικανότητα και όχι αντιγραφή κομματιών από το βιβλίο. Δεν θα είχε νόημα κάτι τέτοιο. Ήταν η πρώτη μου φορά που αντιμετώπισα τέτοιο είδος εξέτασης και νομίζω ότι δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ σωστά. Ένιωσα ότι διευκολύνομαι περισσότερο να αναπτύξω τα μισά ερωτήματα με κλειστά βιβλία, με βάση τις γνώσεις που είχα αποκομίσει από τα βιβλία του ΕΑΠ και εκτός ΕΑΠ. Η βαθμολογία θα δείξει αν κινήθηκα σωστά ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:54 Η Ariana_Era: #27 19-06-13 17:54 Εξεταση με ανοιχτα βιβλια στο μαθημα της πληροφορικης ( το "θεωρητικο" κατα τ'αλλα κομματι, παλι αλγοριθμους γραφαμε) αποτελεσμα : πληρη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:37 Η RafAspa94: #28 19-06-13 19:37 Στην πρώτη πρόοδο του μαθήματος εισαγωγή στη ποίηση μας είπε ο καθηγητής να έχουμε ανοιχτές σημειώσεις αλλά θα εξεταστούμε σε ένα άγνωστο κείμενο!Πράγματι και έτσι έγινε βέβαια την ημέρα των αποτελεσμάτων να αριστεύσουμε 32/40 άτομα να έχουν γράψει 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:54 Ο Civilara έγραψε: #29 19-06-13 19:54 Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 20:18 Η PolySol έγραψε: #30 19-06-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Ισχύει,αλλά υπάρχει και η κατηγορία καθηγητών που επιτρέπει ανοιχτά βιβλία/σημειώσεις μόνο και μόνο για να σου πει "φίλε κάνε ό,τι θες,αλλά που να χτυπιέσαι δεν περνάς"...καθηγητοτρολλάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η BLUE SEA έγραψε: #31 20-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Να σκεφτείς ότι η εν λόγω ενότητα μέχρι και το 2012 εξεταζόταν με ανοιχτά βιβλία. Κανείς/μία δεν μας αιτιολόγησε ποτέ γιατί εφέτος άλλαξε ο τρόπος εξέτασης. Έχω μείνει με την απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 01:13 Η aggressive: #32 20-06-13 01:13 Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 09:10 Η BLUE SEA έγραψε: #33 20-06-13 09:10 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μιλάμε για διαφορετική περίπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 11:53 Η BLUE SEA έγραψε: #34 23-06-13 11:53 7 πήρα τελικά. Πάλι καλά. Ευτυχώς πήρα 10 στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, οπότε δεν κατέβηκε πολύ ο μέσος όρος. Πάντως ένα ψιλοσοκ το πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Η Genesis έγραψε: #35 27-06-13 21:30 Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:41 Ο Trolletarian: #36 27-06-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 :P Click για ανάπτυξη... εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:47 Η Genesis έγραψε: #37 27-06-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Ωωωω ζόρι... Καλή Επιτυχία Και εγώ 3,5 γνώριζα αλλά κάποια άλλα παιδιά είπαν 3,7 με 4..Ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας... Δηλ. δεν ειναι στανταρ η βάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 00:26 Η BLUE SEA έγραψε: #38 16-11-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:02 Η BLUE SEA έγραψε: #39 27-12-13 23:02 Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno Angelos12345 skkins Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"Εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία" είναι ένας άλλος τρόπος για να πεις "δύσκολες εξετάσεις που απαιτούν καλή κατανόηση της ύλης και κριτική σκέψη". Αν σε εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία, ψάχνεις στα βιβλία για τις απαντήσεις, τότε μάλλον έχεις χάσει το νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:14 Η BLUE SEA έγραψε: #26 19-06-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: "Εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία" είναι ένας άλλος τρόπος για να πεις "δύσκολες εξετάσεις που απαιτούν καλή κατανόηση της ύλης και κριτική σκέψη". Αν σε εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία, ψάχνεις στα βιβλία για τις απαντήσεις, τότε μάλλον έχεις χάσει το νόημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ η έρμη ξεσκίστηκα, υπερέβην εαυτού κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ό,τι περισσότερο μπόρεσα κατανόησα. Εννοείται πώς τα θέματα απαιτούσαν κριτική ικανότητα και όχι αντιγραφή κομματιών από το βιβλίο. Δεν θα είχε νόημα κάτι τέτοιο. Ήταν η πρώτη μου φορά που αντιμετώπισα τέτοιο είδος εξέτασης και νομίζω ότι δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ σωστά. Ένιωσα ότι διευκολύνομαι περισσότερο να αναπτύξω τα μισά ερωτήματα με κλειστά βιβλία, με βάση τις γνώσεις που είχα αποκομίσει από τα βιβλία του ΕΑΠ και εκτός ΕΑΠ. Η βαθμολογία θα δείξει αν κινήθηκα σωστά ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:54 Η Ariana_Era: #27 19-06-13 17:54 Εξεταση με ανοιχτα βιβλια στο μαθημα της πληροφορικης ( το "θεωρητικο" κατα τ'αλλα κομματι, παλι αλγοριθμους γραφαμε) αποτελεσμα : πληρη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:37 Η RafAspa94: #28 19-06-13 19:37 Στην πρώτη πρόοδο του μαθήματος εισαγωγή στη ποίηση μας είπε ο καθηγητής να έχουμε ανοιχτές σημειώσεις αλλά θα εξεταστούμε σε ένα άγνωστο κείμενο!Πράγματι και έτσι έγινε βέβαια την ημέρα των αποτελεσμάτων να αριστεύσουμε 32/40 άτομα να έχουν γράψει 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:54 Ο Civilara έγραψε: #29 19-06-13 19:54 Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 20:18 Η PolySol έγραψε: #30 19-06-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Ισχύει,αλλά υπάρχει και η κατηγορία καθηγητών που επιτρέπει ανοιχτά βιβλία/σημειώσεις μόνο και μόνο για να σου πει "φίλε κάνε ό,τι θες,αλλά που να χτυπιέσαι δεν περνάς"...καθηγητοτρολλάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η BLUE SEA έγραψε: #31 20-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Να σκεφτείς ότι η εν λόγω ενότητα μέχρι και το 2012 εξεταζόταν με ανοιχτά βιβλία. Κανείς/μία δεν μας αιτιολόγησε ποτέ γιατί εφέτος άλλαξε ο τρόπος εξέτασης. Έχω μείνει με την απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 01:13 Η aggressive: #32 20-06-13 01:13 Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 09:10 Η BLUE SEA έγραψε: #33 20-06-13 09:10 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μιλάμε για διαφορετική περίπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 11:53 Η BLUE SEA έγραψε: #34 23-06-13 11:53 7 πήρα τελικά. Πάλι καλά. Ευτυχώς πήρα 10 στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, οπότε δεν κατέβηκε πολύ ο μέσος όρος. Πάντως ένα ψιλοσοκ το πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Η Genesis έγραψε: #35 27-06-13 21:30 Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:41 Ο Trolletarian: #36 27-06-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 :P Click για ανάπτυξη... εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:47 Η Genesis έγραψε: #37 27-06-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Ωωωω ζόρι... Καλή Επιτυχία Και εγώ 3,5 γνώριζα αλλά κάποια άλλα παιδιά είπαν 3,7 με 4..Ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας... Δηλ. δεν ειναι στανταρ η βάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 00:26 Η BLUE SEA έγραψε: #38 16-11-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:02 Η BLUE SEA έγραψε: #39 27-12-13 23:02 Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno Angelos12345 skkins Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: "Εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία" είναι ένας άλλος τρόπος για να πεις "δύσκολες εξετάσεις που απαιτούν καλή κατανόηση της ύλης και κριτική σκέψη". Αν σε εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία, ψάχνεις στα βιβλία για τις απαντήσεις, τότε μάλλον έχεις χάσει το νόημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ η έρμη ξεσκίστηκα, υπερέβην εαυτού κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ό,τι περισσότερο μπόρεσα κατανόησα. Εννοείται πώς τα θέματα απαιτούσαν κριτική ικανότητα και όχι αντιγραφή κομματιών από το βιβλίο. Δεν θα είχε νόημα κάτι τέτοιο. Ήταν η πρώτη μου φορά που αντιμετώπισα τέτοιο είδος εξέτασης και νομίζω ότι δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ σωστά. Ένιωσα ότι διευκολύνομαι περισσότερο να αναπτύξω τα μισά ερωτήματα με κλειστά βιβλία, με βάση τις γνώσεις που είχα αποκομίσει από τα βιβλία του ΕΑΠ και εκτός ΕΑΠ. Η βαθμολογία θα δείξει αν κινήθηκα σωστά ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:54 Η Ariana_Era: #27 19-06-13 17:54 Εξεταση με ανοιχτα βιβλια στο μαθημα της πληροφορικης ( το "θεωρητικο" κατα τ'αλλα κομματι, παλι αλγοριθμους γραφαμε) αποτελεσμα : πληρη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:37 Η RafAspa94: #28 19-06-13 19:37 Στην πρώτη πρόοδο του μαθήματος εισαγωγή στη ποίηση μας είπε ο καθηγητής να έχουμε ανοιχτές σημειώσεις αλλά θα εξεταστούμε σε ένα άγνωστο κείμενο!Πράγματι και έτσι έγινε βέβαια την ημέρα των αποτελεσμάτων να αριστεύσουμε 32/40 άτομα να έχουν γράψει 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:54 Ο Civilara έγραψε: #29 19-06-13 19:54 Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 20:18 Η PolySol έγραψε: #30 19-06-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Ισχύει,αλλά υπάρχει και η κατηγορία καθηγητών που επιτρέπει ανοιχτά βιβλία/σημειώσεις μόνο και μόνο για να σου πει "φίλε κάνε ό,τι θες,αλλά που να χτυπιέσαι δεν περνάς"...καθηγητοτρολλάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η BLUE SEA έγραψε: #31 20-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Να σκεφτείς ότι η εν λόγω ενότητα μέχρι και το 2012 εξεταζόταν με ανοιχτά βιβλία. Κανείς/μία δεν μας αιτιολόγησε ποτέ γιατί εφέτος άλλαξε ο τρόπος εξέτασης. Έχω μείνει με την απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 01:13 Η aggressive: #32 20-06-13 01:13 Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 09:10 Η BLUE SEA έγραψε: #33 20-06-13 09:10 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μιλάμε για διαφορετική περίπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 11:53 Η BLUE SEA έγραψε: #34 23-06-13 11:53 7 πήρα τελικά. Πάλι καλά. Ευτυχώς πήρα 10 στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, οπότε δεν κατέβηκε πολύ ο μέσος όρος. Πάντως ένα ψιλοσοκ το πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Η Genesis έγραψε: #35 27-06-13 21:30 Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:41 Ο Trolletarian: #36 27-06-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 :P Click για ανάπτυξη... εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:47 Η Genesis έγραψε: #37 27-06-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Ωωωω ζόρι... Καλή Επιτυχία Και εγώ 3,5 γνώριζα αλλά κάποια άλλα παιδιά είπαν 3,7 με 4..Ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας... Δηλ. δεν ειναι στανταρ η βάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 00:26 Η BLUE SEA έγραψε: #38 16-11-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:02 Η BLUE SEA έγραψε: #39 27-12-13 23:02 Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno Angelos12345 skkins Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εξεταση με ανοιχτα βιβλια στο μαθημα της πληροφορικης ( το "θεωρητικο" κατα τ'αλλα κομματι, παλι αλγοριθμους γραφαμε) αποτελεσμα : πληρη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:37 Η RafAspa94: #28 19-06-13 19:37 Στην πρώτη πρόοδο του μαθήματος εισαγωγή στη ποίηση μας είπε ο καθηγητής να έχουμε ανοιχτές σημειώσεις αλλά θα εξεταστούμε σε ένα άγνωστο κείμενο!Πράγματι και έτσι έγινε βέβαια την ημέρα των αποτελεσμάτων να αριστεύσουμε 32/40 άτομα να έχουν γράψει 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:54 Ο Civilara έγραψε: #29 19-06-13 19:54 Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 20:18 Η PolySol έγραψε: #30 19-06-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Ισχύει,αλλά υπάρχει και η κατηγορία καθηγητών που επιτρέπει ανοιχτά βιβλία/σημειώσεις μόνο και μόνο για να σου πει "φίλε κάνε ό,τι θες,αλλά που να χτυπιέσαι δεν περνάς"...καθηγητοτρολλάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η BLUE SEA έγραψε: #31 20-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Να σκεφτείς ότι η εν λόγω ενότητα μέχρι και το 2012 εξεταζόταν με ανοιχτά βιβλία. Κανείς/μία δεν μας αιτιολόγησε ποτέ γιατί εφέτος άλλαξε ο τρόπος εξέτασης. Έχω μείνει με την απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 01:13 Η aggressive: #32 20-06-13 01:13 Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 09:10 Η BLUE SEA έγραψε: #33 20-06-13 09:10 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μιλάμε για διαφορετική περίπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 11:53 Η BLUE SEA έγραψε: #34 23-06-13 11:53 7 πήρα τελικά. Πάλι καλά. Ευτυχώς πήρα 10 στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, οπότε δεν κατέβηκε πολύ ο μέσος όρος. Πάντως ένα ψιλοσοκ το πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Η Genesis έγραψε: #35 27-06-13 21:30 Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:41 Ο Trolletarian: #36 27-06-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 :P Click για ανάπτυξη... εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:47 Η Genesis έγραψε: #37 27-06-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Ωωωω ζόρι... Καλή Επιτυχία Και εγώ 3,5 γνώριζα αλλά κάποια άλλα παιδιά είπαν 3,7 με 4..Ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας... Δηλ. δεν ειναι στανταρ η βάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 00:26 Η BLUE SEA έγραψε: #38 16-11-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:02 Η BLUE SEA έγραψε: #39 27-12-13 23:02 Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno Angelos12345 skkins Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην πρώτη πρόοδο του μαθήματος εισαγωγή στη ποίηση μας είπε ο καθηγητής να έχουμε ανοιχτές σημειώσεις αλλά θα εξεταστούμε σε ένα άγνωστο κείμενο!Πράγματι και έτσι έγινε βέβαια την ημέρα των αποτελεσμάτων να αριστεύσουμε 32/40 άτομα να έχουν γράψει 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:54 Ο Civilara έγραψε: #29 19-06-13 19:54 Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 20:18 Η PolySol έγραψε: #30 19-06-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Ισχύει,αλλά υπάρχει και η κατηγορία καθηγητών που επιτρέπει ανοιχτά βιβλία/σημειώσεις μόνο και μόνο για να σου πει "φίλε κάνε ό,τι θες,αλλά που να χτυπιέσαι δεν περνάς"...καθηγητοτρολλάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η BLUE SEA έγραψε: #31 20-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Να σκεφτείς ότι η εν λόγω ενότητα μέχρι και το 2012 εξεταζόταν με ανοιχτά βιβλία. Κανείς/μία δεν μας αιτιολόγησε ποτέ γιατί εφέτος άλλαξε ο τρόπος εξέτασης. Έχω μείνει με την απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 01:13 Η aggressive: #32 20-06-13 01:13 Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 09:10 Η BLUE SEA έγραψε: #33 20-06-13 09:10 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μιλάμε για διαφορετική περίπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 11:53 Η BLUE SEA έγραψε: #34 23-06-13 11:53 7 πήρα τελικά. Πάλι καλά. Ευτυχώς πήρα 10 στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, οπότε δεν κατέβηκε πολύ ο μέσος όρος. Πάντως ένα ψιλοσοκ το πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Η Genesis έγραψε: #35 27-06-13 21:30 Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:41 Ο Trolletarian: #36 27-06-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 :P Click για ανάπτυξη... εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:47 Η Genesis έγραψε: #37 27-06-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Ωωωω ζόρι... Καλή Επιτυχία Και εγώ 3,5 γνώριζα αλλά κάποια άλλα παιδιά είπαν 3,7 με 4..Ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας... Δηλ. δεν ειναι στανταρ η βάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 00:26 Η BLUE SEA έγραψε: #38 16-11-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:02 Η BLUE SEA έγραψε: #39 27-12-13 23:02 Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno Angelos12345 skkins Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 20:18 Η PolySol έγραψε: #30 19-06-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Ισχύει,αλλά υπάρχει και η κατηγορία καθηγητών που επιτρέπει ανοιχτά βιβλία/σημειώσεις μόνο και μόνο για να σου πει "φίλε κάνε ό,τι θες,αλλά που να χτυπιέσαι δεν περνάς"...καθηγητοτρολλάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η BLUE SEA έγραψε: #31 20-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Να σκεφτείς ότι η εν λόγω ενότητα μέχρι και το 2012 εξεταζόταν με ανοιχτά βιβλία. Κανείς/μία δεν μας αιτιολόγησε ποτέ γιατί εφέτος άλλαξε ο τρόπος εξέτασης. Έχω μείνει με την απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 01:13 Η aggressive: #32 20-06-13 01:13 Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 09:10 Η BLUE SEA έγραψε: #33 20-06-13 09:10 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μιλάμε για διαφορετική περίπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 11:53 Η BLUE SEA έγραψε: #34 23-06-13 11:53 7 πήρα τελικά. Πάλι καλά. Ευτυχώς πήρα 10 στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, οπότε δεν κατέβηκε πολύ ο μέσος όρος. Πάντως ένα ψιλοσοκ το πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Η Genesis έγραψε: #35 27-06-13 21:30 Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:41 Ο Trolletarian: #36 27-06-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 :P Click για ανάπτυξη... εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:47 Η Genesis έγραψε: #37 27-06-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Ωωωω ζόρι... Καλή Επιτυχία Και εγώ 3,5 γνώριζα αλλά κάποια άλλα παιδιά είπαν 3,7 με 4..Ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας... Δηλ. δεν ειναι στανταρ η βάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 00:26 Η BLUE SEA έγραψε: #38 16-11-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:02 Η BLUE SEA έγραψε: #39 27-12-13 23:02 Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno Angelos12345 skkins Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Ισχύει,αλλά υπάρχει και η κατηγορία καθηγητών που επιτρέπει ανοιχτά βιβλία/σημειώσεις μόνο και μόνο για να σου πει "φίλε κάνε ό,τι θες,αλλά που να χτυπιέσαι δεν περνάς"...καθηγητοτρολλάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η BLUE SEA έγραψε: #31 20-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Να σκεφτείς ότι η εν λόγω ενότητα μέχρι και το 2012 εξεταζόταν με ανοιχτά βιβλία. Κανείς/μία δεν μας αιτιολόγησε ποτέ γιατί εφέτος άλλαξε ο τρόπος εξέτασης. Έχω μείνει με την απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 01:13 Η aggressive: #32 20-06-13 01:13 Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 09:10 Η BLUE SEA έγραψε: #33 20-06-13 09:10 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μιλάμε για διαφορετική περίπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 11:53 Η BLUE SEA έγραψε: #34 23-06-13 11:53 7 πήρα τελικά. Πάλι καλά. Ευτυχώς πήρα 10 στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, οπότε δεν κατέβηκε πολύ ο μέσος όρος. Πάντως ένα ψιλοσοκ το πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Η Genesis έγραψε: #35 27-06-13 21:30 Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:41 Ο Trolletarian: #36 27-06-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 :P Click για ανάπτυξη... εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:47 Η Genesis έγραψε: #37 27-06-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Ωωωω ζόρι... Καλή Επιτυχία Και εγώ 3,5 γνώριζα αλλά κάποια άλλα παιδιά είπαν 3,7 με 4..Ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας... Δηλ. δεν ειναι στανταρ η βάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 00:26 Η BLUE SEA έγραψε: #38 16-11-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:02 Η BLUE SEA έγραψε: #39 27-12-13 23:02 Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno Angelos12345 skkins Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Στις πολυτεχνικές σχολές είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση οι γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων να γίνονται με ανοιχτά βιβλία. Όχι βέβαια σε όλα τα μαθήματα αλλά στα μαθήματα μηχανοτεχνίας (engineering courses). Για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, χρειάζονται τύποι, εξισώσεις, πίνακες, διαγράμματα κλπ. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι καθηγητές υποχρεώνουν τους φοιτητές να ξέρουν απ' έξω τους τύπους ή δίνουν τυπολόγιο, οπότε τα βιβλία είναι κλειστά. Click για ανάπτυξη... Να σκεφτείς ότι η εν λόγω ενότητα μέχρι και το 2012 εξεταζόταν με ανοιχτά βιβλία. Κανείς/μία δεν μας αιτιολόγησε ποτέ γιατί εφέτος άλλαξε ο τρόπος εξέτασης. Έχω μείνει με την απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 01:13 Η aggressive: #32 20-06-13 01:13 Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 09:10 Η BLUE SEA έγραψε: #33 20-06-13 09:10 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μιλάμε για διαφορετική περίπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 11:53 Η BLUE SEA έγραψε: #34 23-06-13 11:53 7 πήρα τελικά. Πάλι καλά. Ευτυχώς πήρα 10 στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, οπότε δεν κατέβηκε πολύ ο μέσος όρος. Πάντως ένα ψιλοσοκ το πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Η Genesis έγραψε: #35 27-06-13 21:30 Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:41 Ο Trolletarian: #36 27-06-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 :P Click για ανάπτυξη... εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:47 Η Genesis έγραψε: #37 27-06-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Ωωωω ζόρι... Καλή Επιτυχία Και εγώ 3,5 γνώριζα αλλά κάποια άλλα παιδιά είπαν 3,7 με 4..Ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας... Δηλ. δεν ειναι στανταρ η βάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 00:26 Η BLUE SEA έγραψε: #38 16-11-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:02 Η BLUE SEA έγραψε: #39 27-12-13 23:02 Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno Angelos12345 skkins Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 09:10 Η BLUE SEA έγραψε: #33 20-06-13 09:10 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μιλάμε για διαφορετική περίπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 11:53 Η BLUE SEA έγραψε: #34 23-06-13 11:53 7 πήρα τελικά. Πάλι καλά. Ευτυχώς πήρα 10 στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, οπότε δεν κατέβηκε πολύ ο μέσος όρος. Πάντως ένα ψιλοσοκ το πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Η Genesis έγραψε: #35 27-06-13 21:30 Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:41 Ο Trolletarian: #36 27-06-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 :P Click για ανάπτυξη... εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:47 Η Genesis έγραψε: #37 27-06-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Ωωωω ζόρι... Καλή Επιτυχία Και εγώ 3,5 γνώριζα αλλά κάποια άλλα παιδιά είπαν 3,7 με 4..Ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας... Δηλ. δεν ειναι στανταρ η βάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 00:26 Η BLUE SEA έγραψε: #38 16-11-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:02 Η BLUE SEA έγραψε: #39 27-12-13 23:02 Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno Angelos12345 skkins Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Και εμείς φέτος γράφαμε στα διαγωνίσματα/απροειδοποίητα της ιστορίας με το βιβλίο ανοιχτό από κάτω. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μιλάμε για διαφορετική περίπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 11:53 Η BLUE SEA έγραψε: #34 23-06-13 11:53 7 πήρα τελικά. Πάλι καλά. Ευτυχώς πήρα 10 στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, οπότε δεν κατέβηκε πολύ ο μέσος όρος. Πάντως ένα ψιλοσοκ το πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Η Genesis έγραψε: #35 27-06-13 21:30 Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:41 Ο Trolletarian: #36 27-06-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 :P Click για ανάπτυξη... εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:47 Η Genesis έγραψε: #37 27-06-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Ωωωω ζόρι... Καλή Επιτυχία Και εγώ 3,5 γνώριζα αλλά κάποια άλλα παιδιά είπαν 3,7 με 4..Ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας... Δηλ. δεν ειναι στανταρ η βάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 00:26 Η BLUE SEA έγραψε: #38 16-11-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:02 Η BLUE SEA έγραψε: #39 27-12-13 23:02 Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno Angelos12345 skkins Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
7 πήρα τελικά. Πάλι καλά. Ευτυχώς πήρα 10 στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, οπότε δεν κατέβηκε πολύ ο μέσος όρος. Πάντως ένα ψιλοσοκ το πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Η Genesis έγραψε: #35 27-06-13 21:30 Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:41 Ο Trolletarian: #36 27-06-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 :P Click για ανάπτυξη... εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:47 Η Genesis έγραψε: #37 27-06-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Ωωωω ζόρι... Καλή Επιτυχία Και εγώ 3,5 γνώριζα αλλά κάποια άλλα παιδιά είπαν 3,7 με 4..Ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας... Δηλ. δεν ειναι στανταρ η βάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 00:26 Η BLUE SEA έγραψε: #38 16-11-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:02 Η BLUE SEA έγραψε: #39 27-12-13 23:02 Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno Angelos12345 skkins Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:41 Ο Trolletarian: #36 27-06-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 :P Click για ανάπτυξη... εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:47 Η Genesis έγραψε: #37 27-06-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Ωωωω ζόρι... Καλή Επιτυχία Και εγώ 3,5 γνώριζα αλλά κάποια άλλα παιδιά είπαν 3,7 με 4..Ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας... Δηλ. δεν ειναι στανταρ η βάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 00:26 Η BLUE SEA έγραψε: #38 16-11-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:02 Η BLUE SEA έγραψε: #39 27-12-13 23:02 Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno Angelos12345 skkins Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Μέχρι στιγμής ένα μάθημα γνωρίζω στο οποίο χρησιμοποιούμε ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις...Ηλεκτρομαγνητισμός λέγεται και είναι 6ου Εξαμήνου...!Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής μιας και έχει αρκετές προαπαιτούμενες γνώσεις και κριτική σκέψη στην επίλυση των ασκήσεων..Ανάλογα μάλιστα με το ποσοστό επιτυχίας διαλέγουν την βάση...Αν είναι χαμηλό, η βάση φθάνει μέχρι το 3,7 :P Click για ανάπτυξη... εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 22:47 Η Genesis έγραψε: #37 27-06-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Ωωωω ζόρι... Καλή Επιτυχία Και εγώ 3,5 γνώριζα αλλά κάποια άλλα παιδιά είπαν 3,7 με 4..Ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας... Δηλ. δεν ειναι στανταρ η βάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 00:26 Η BLUE SEA έγραψε: #38 16-11-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:02 Η BLUE SEA έγραψε: #39 27-12-13 23:02 Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno Angelos12345 skkins Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: εσύ πρέπει να είσαι φυσικός Αύριο δίνω το εν λόγω μάθημα και έχω κλάσει μαλλί. Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Ωωωω ζόρι... Καλή Επιτυχία Και εγώ 3,5 γνώριζα αλλά κάποια άλλα παιδιά είπαν 3,7 με 4..Ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας... Δηλ. δεν ειναι στανταρ η βάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 00:26 Η BLUE SEA έγραψε: #38 16-11-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:02 Η BLUE SEA έγραψε: #39 27-12-13 23:02 Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno Angelos12345 skkins Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Όσο για τον τρόπο εξέτασης, με ανοιχτά βιβλία δηλαδή, είναι αρκετά ύπουλος. ps: 3,7 ??? Εγώ 3,5 ξέρω Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:02 Η BLUE SEA έγραψε: #39 27-12-13 23:02 Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τις πιο πολλές φορές τα θέματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν εξετάζεται το μάθημα με τον συμβατικό τρόπο (με κλειστά βιβλία). Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ που πέρασα τον Ιούνιο με εκείνο το πολύ ανοιχτό θέμα που αφορούσε τη συσχέτιση των ενεργειακών χρήσεων με την πολεοδομία και τη χωροταξία (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση, έχει περάσει καιρός). Πάλι καλί που δεν έπεσε καμιά τεχνική υδρολογία, γιατί θα πήγαινα γγια επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 07:48 Ο giannis4ever: #40 28-12-13 07:48 Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στις εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία σου επιτρέπουν να έχεις την ώρα που γράφεις το σύγγραμμα του μαθήματος καθώς και τις σημειώσεις του μαθήματος δηλαδή, έτσι ώστε να κοιτάς από εκεί τις απαντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.