Δεν θυμάμαι πόσο ''έπιανε'' η κάθε σωστή ερώτηση, ούτε και ποιος ήταν ο βαθμός της αρνητικής βαθμολόγησης.Σκέφτηκα κι εγώ να κάνω ένσταση ή αίτηση να δω το γραπτό μου, αλλά δεν βρίσκω ποιο το νόημα, απ' τη στιγμή που τελικά σε αφήνουν να δεις το γραπτό σου, χωρίς καμία σημείωση-ένδειξη για το πώς βαθμολόγησαν.Τι να κάνω λοιπόν?Να πάω να δω το γραπτό μου για να ξαναγνωριστούμε? Θυμάμαι πώς το άφησα...Αναβαθμολόγηση δεν υφίσταται στον ασεπ.Η ένσταση, όπως ορίζει ο θεσμός, στοχεύει στο να αποκατασταθούν τα λάθη που τυχόν έχουν γίνει στις προσαυξήσεις (μεταπτυχιακό, προϋπηρεσία).Όσον αφορά την ειδική διδακτική, το ότι υπάρχει η επιλογή να απαντηθεί στα Ελληνικά, δεν σημαίνει ότι το κάνει κάποιος καθηγητής ξένης γλώσσας..πιστεύω πως ένα τέτοιο γραπτό θα κοβόταν αυτόματα...(ίσως να κάνω και λάθος) το γιατί υπάρχει αυτή η επιλογή, ούτε εγώ το κατάλαβα.Τέλος, σχετικά με τα συγχαρητήρια σε επιτυχόντες-μη διοριστέους, αφορούν στην προσπάθειά τους.Μην ξεχνάμε όμως ότι οι επιτυχόντες με αρκετά μόρια παίρνουν το εισητήριο της αναπλήρωσης, και διεκδικούν θέση στους πίνακες 24μήνου, οπότε και εντός λίγων ετών διορισμό.Τώρα για όσους δεν θα έχουν ούτε αυτήν την τύχη, είναι κατά βάση το χρύσωμα στο χάπι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.