Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 19:50 Η Deutsch... Lover: #501 23-05-14 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Τώρα όμως να τις δω το βράδυ!!Άντε ότι προλάβεις σήμερα,μέχρι τις 10 τα θέλω!!Βγες από το ischool Εε καλά εννοείται αυτό,μην χάσεις Δηλαδή καταλαβαίνω,δηλαδή περίπου καταλαβαίνω,δηλαδή κατάλαβες! Click για ανάπτυξη... Οχι! Πρεπει να κανω και ενα τεστ στην βιολογια. Αντε και οι 2 . Αυριο Ελενακι μου καλο... Εχω πολυ καιρο να σου πω ποσο σε αγαπω;;; Ποσο σε σκεφτομαι; Ποσο υπεροχη φυσικος θα γινεις; Ποσο ισπανιδα δειχνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 19:56 Η Soleado Febrero ~: #502 23-05-14 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Οχι! Πρεπει να κανω και ενα τεστ στην βιολογια. Αντε και οι 2 . Αυριο Ελενακι μου καλο... Εχω πολυ καιρο να σου πω ποσο σε αγαπω;;; Ποσο σε σκεφτομαι; Ποσο υπεροχη φυσικος θα γινεις; Ποσο ισπανιδα δειχνεις; Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πρέπει και εγώ να διαβάσω.Αρχαία ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Αχ του χρόνου θα έχουμε τράπεζα!!!Μμμ τώρα σε έπιασαν οι αγάπες εσένα,αλλά ναι το ξέρω πως θα γίνω εκπληκτική φυσικός και είμαι ίδια με ισπανίδα και πως με αγαπάς πολύ αλλά είσαι μια ώρες ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 20:00 Η Deutsch... Lover: #503 23-05-14 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ξέρεις πρέπει και εγώ να διαβάσω.Αρχαία ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Αχ του χρόνου θα έχουμε τράπεζα!!!Μμμ τώρα σε έπιασαν οι αγάπες εσένα,αλλά ναι το ξέρω πως θα γίνω εκπληκτική φυσικός και είμαι ίδια με ισπανίδα και πως με αγαπάς πολύ αλλά είσαι μια ώρες ώρες!!! Click για ανάπτυξη... Τα παραπονα σου στην κυρια Ευαγγελια που με εχει τρελανει 3 μερες . Ειμαι ειμαι ειμαι Αντε παω να διαβασω! Βασικα να τσεκαρω κατι στο LMU για το μεταπτυχιακο που λεγαμε παω... Και μετα κατευθειαν για τα τεστ! Καλη συνεχεια στο διαβασμα παιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 20:04 Η Soleado Febrero ~: #504 23-05-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα παραπονα σου στην κυρια Ευαγγελια που με εχει τρελανει 3 μερες . Ειμαι ειμαι ειμαι Αντε παω να διαβασω! Βασικα να τσεκαρω κατι στο LMU για το μεταπτυχιακο που λεγαμε παω... Και μετα κατευθειαν για τα τεστ! Καλη συνεχεια στο διαβασμα παιδες! Click για ανάπτυξη... Η κυρία Ευαγγελία;Γιατί; Τα τεστ τα δικά μου είπαμε Ευχαριστούμε!!Ευχαριστούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 21:33 Η Deutsch... Lover: #505 23-05-14 21:33 Για να δεις οτι ειμαι καλο κοριτσι καθομαι και σου γραφω μειλ με τις απαντησεις ενος τεστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnowLover Νεοφερμένο μέλος Ο SnowLover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 22:13 Ο SnowLover: #506 23-05-14 22:13 φετος δεν εχω τοσο αγχος για τις εξετασρις.Ειμαι ο μονος η υπαρχουν και αλλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merden Νεοφερμένο μέλος Ο merden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 10:11 Ο merden έγραψε: #507 24-05-14 10:11 Εμεις την Πέμπτη Ιστορία-Φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 11:22 Η Deutsch... Lover: #508 24-05-14 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: φετος δεν εχω τοσο αγχος για τις εξετασρις.Ειμαι ο μονος η υπαρχουν και αλλοι; Click για ανάπτυξη... Εγω βασικα δεν εχω αγχος μην δεν γραψω καλα... Το μονο που εχω ειναι να μην δεν γραψω τελεια στα μαθηματικα. Αρχική Δημοσίευση από merden: Εμεις την Πέμπτη Ιστορία-Φυσική. Click για ανάπτυξη... Ιστορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnowLover Νεοφερμένο μέλος Ο SnowLover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Ο SnowLover: #509 24-05-14 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ξέρεις πρέπει και εγώ να διαβάσω.Αρχαία ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Αχ του χρόνου θα έχουμε τράπεζα!!!Μμμ τώρα σε έπιασαν οι αγάπες εσένα,αλλά ναι το ξέρω πως θα γίνω εκπληκτική φυσικός και είμαι ίδια με ισπανίδα και πως με αγαπάς πολύ αλλά είσαι μια ώρες ώρες!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:14 Ο nPb έγραψε: #510 24-05-14 12:14 Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί στενοχωριέσαι; Αν πάρεις 19 δεν θα σου αγοράσουν το νέο παιχνίδι στο play station; Δεν πάτε καλά μου φαίνεται. Ζήστε λίγο την εφηβεία σας και εφόσον πάτε καλά με βαθμούς, δεν χρειάζονται υπερβολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:16 Η Soleado Febrero ~: #511 24-05-14 18:16 Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:18 Η Deutsch... Lover: #512 24-05-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Click για ανάπτυξη... Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:23 Η Soleado Febrero ~: #513 24-05-14 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:24 Η Deutsch... Lover: #514 24-05-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:27 Η Soleado Febrero ~: #515 24-05-14 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Click για ανάπτυξη... ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:30 Η Deutsch... Lover: #516 24-05-14 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Click για ανάπτυξη... 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:36 Η Soleado Febrero ~: #517 24-05-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Click για ανάπτυξη... Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:44 Η Deutsch... Lover: #518 24-05-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Click για ανάπτυξη... Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Soleado Febrero ~: #519 24-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Τώρα όμως να τις δω το βράδυ!!Άντε ότι προλάβεις σήμερα,μέχρι τις 10 τα θέλω!!Βγες από το ischool Εε καλά εννοείται αυτό,μην χάσεις Δηλαδή καταλαβαίνω,δηλαδή περίπου καταλαβαίνω,δηλαδή κατάλαβες! Click για ανάπτυξη... Οχι! Πρεπει να κανω και ενα τεστ στην βιολογια. Αντε και οι 2 . Αυριο Ελενακι μου καλο... Εχω πολυ καιρο να σου πω ποσο σε αγαπω;;; Ποσο σε σκεφτομαι; Ποσο υπεροχη φυσικος θα γινεις; Ποσο ισπανιδα δειχνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 19:56 Η Soleado Febrero ~: #502 23-05-14 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Οχι! Πρεπει να κανω και ενα τεστ στην βιολογια. Αντε και οι 2 . Αυριο Ελενακι μου καλο... Εχω πολυ καιρο να σου πω ποσο σε αγαπω;;; Ποσο σε σκεφτομαι; Ποσο υπεροχη φυσικος θα γινεις; Ποσο ισπανιδα δειχνεις; Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πρέπει και εγώ να διαβάσω.Αρχαία ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Αχ του χρόνου θα έχουμε τράπεζα!!!Μμμ τώρα σε έπιασαν οι αγάπες εσένα,αλλά ναι το ξέρω πως θα γίνω εκπληκτική φυσικός και είμαι ίδια με ισπανίδα και πως με αγαπάς πολύ αλλά είσαι μια ώρες ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 20:00 Η Deutsch... Lover: #503 23-05-14 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ξέρεις πρέπει και εγώ να διαβάσω.Αρχαία ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Αχ του χρόνου θα έχουμε τράπεζα!!!Μμμ τώρα σε έπιασαν οι αγάπες εσένα,αλλά ναι το ξέρω πως θα γίνω εκπληκτική φυσικός και είμαι ίδια με ισπανίδα και πως με αγαπάς πολύ αλλά είσαι μια ώρες ώρες!!! Click για ανάπτυξη... Τα παραπονα σου στην κυρια Ευαγγελια που με εχει τρελανει 3 μερες . Ειμαι ειμαι ειμαι Αντε παω να διαβασω! Βασικα να τσεκαρω κατι στο LMU για το μεταπτυχιακο που λεγαμε παω... Και μετα κατευθειαν για τα τεστ! Καλη συνεχεια στο διαβασμα παιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 20:04 Η Soleado Febrero ~: #504 23-05-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα παραπονα σου στην κυρια Ευαγγελια που με εχει τρελανει 3 μερες . Ειμαι ειμαι ειμαι Αντε παω να διαβασω! Βασικα να τσεκαρω κατι στο LMU για το μεταπτυχιακο που λεγαμε παω... Και μετα κατευθειαν για τα τεστ! Καλη συνεχεια στο διαβασμα παιδες! Click για ανάπτυξη... Η κυρία Ευαγγελία;Γιατί; Τα τεστ τα δικά μου είπαμε Ευχαριστούμε!!Ευχαριστούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 21:33 Η Deutsch... Lover: #505 23-05-14 21:33 Για να δεις οτι ειμαι καλο κοριτσι καθομαι και σου γραφω μειλ με τις απαντησεις ενος τεστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnowLover Νεοφερμένο μέλος Ο SnowLover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 22:13 Ο SnowLover: #506 23-05-14 22:13 φετος δεν εχω τοσο αγχος για τις εξετασρις.Ειμαι ο μονος η υπαρχουν και αλλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merden Νεοφερμένο μέλος Ο merden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 10:11 Ο merden έγραψε: #507 24-05-14 10:11 Εμεις την Πέμπτη Ιστορία-Φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 11:22 Η Deutsch... Lover: #508 24-05-14 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: φετος δεν εχω τοσο αγχος για τις εξετασρις.Ειμαι ο μονος η υπαρχουν και αλλοι; Click για ανάπτυξη... Εγω βασικα δεν εχω αγχος μην δεν γραψω καλα... Το μονο που εχω ειναι να μην δεν γραψω τελεια στα μαθηματικα. Αρχική Δημοσίευση από merden: Εμεις την Πέμπτη Ιστορία-Φυσική. Click για ανάπτυξη... Ιστορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnowLover Νεοφερμένο μέλος Ο SnowLover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Ο SnowLover: #509 24-05-14 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ξέρεις πρέπει και εγώ να διαβάσω.Αρχαία ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Αχ του χρόνου θα έχουμε τράπεζα!!!Μμμ τώρα σε έπιασαν οι αγάπες εσένα,αλλά ναι το ξέρω πως θα γίνω εκπληκτική φυσικός και είμαι ίδια με ισπανίδα και πως με αγαπάς πολύ αλλά είσαι μια ώρες ώρες!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:14 Ο nPb έγραψε: #510 24-05-14 12:14 Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί στενοχωριέσαι; Αν πάρεις 19 δεν θα σου αγοράσουν το νέο παιχνίδι στο play station; Δεν πάτε καλά μου φαίνεται. Ζήστε λίγο την εφηβεία σας και εφόσον πάτε καλά με βαθμούς, δεν χρειάζονται υπερβολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:16 Η Soleado Febrero ~: #511 24-05-14 18:16 Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:18 Η Deutsch... Lover: #512 24-05-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Click για ανάπτυξη... Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:23 Η Soleado Febrero ~: #513 24-05-14 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:24 Η Deutsch... Lover: #514 24-05-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:27 Η Soleado Febrero ~: #515 24-05-14 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Click για ανάπτυξη... ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:30 Η Deutsch... Lover: #516 24-05-14 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Click για ανάπτυξη... 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:36 Η Soleado Febrero ~: #517 24-05-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Click για ανάπτυξη... Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:44 Η Deutsch... Lover: #518 24-05-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Click για ανάπτυξη... Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Soleado Febrero ~: #519 24-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Οχι! Πρεπει να κανω και ενα τεστ στην βιολογια. Αντε και οι 2 . Αυριο Ελενακι μου καλο... Εχω πολυ καιρο να σου πω ποσο σε αγαπω;;; Ποσο σε σκεφτομαι; Ποσο υπεροχη φυσικος θα γινεις; Ποσο ισπανιδα δειχνεις; Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πρέπει και εγώ να διαβάσω.Αρχαία ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Αχ του χρόνου θα έχουμε τράπεζα!!!Μμμ τώρα σε έπιασαν οι αγάπες εσένα,αλλά ναι το ξέρω πως θα γίνω εκπληκτική φυσικός και είμαι ίδια με ισπανίδα και πως με αγαπάς πολύ αλλά είσαι μια ώρες ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 20:00 Η Deutsch... Lover: #503 23-05-14 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ξέρεις πρέπει και εγώ να διαβάσω.Αρχαία ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Αχ του χρόνου θα έχουμε τράπεζα!!!Μμμ τώρα σε έπιασαν οι αγάπες εσένα,αλλά ναι το ξέρω πως θα γίνω εκπληκτική φυσικός και είμαι ίδια με ισπανίδα και πως με αγαπάς πολύ αλλά είσαι μια ώρες ώρες!!! Click για ανάπτυξη... Τα παραπονα σου στην κυρια Ευαγγελια που με εχει τρελανει 3 μερες . Ειμαι ειμαι ειμαι Αντε παω να διαβασω! Βασικα να τσεκαρω κατι στο LMU για το μεταπτυχιακο που λεγαμε παω... Και μετα κατευθειαν για τα τεστ! Καλη συνεχεια στο διαβασμα παιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 20:04 Η Soleado Febrero ~: #504 23-05-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα παραπονα σου στην κυρια Ευαγγελια που με εχει τρελανει 3 μερες . Ειμαι ειμαι ειμαι Αντε παω να διαβασω! Βασικα να τσεκαρω κατι στο LMU για το μεταπτυχιακο που λεγαμε παω... Και μετα κατευθειαν για τα τεστ! Καλη συνεχεια στο διαβασμα παιδες! Click για ανάπτυξη... Η κυρία Ευαγγελία;Γιατί; Τα τεστ τα δικά μου είπαμε Ευχαριστούμε!!Ευχαριστούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 21:33 Η Deutsch... Lover: #505 23-05-14 21:33 Για να δεις οτι ειμαι καλο κοριτσι καθομαι και σου γραφω μειλ με τις απαντησεις ενος τεστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnowLover Νεοφερμένο μέλος Ο SnowLover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 22:13 Ο SnowLover: #506 23-05-14 22:13 φετος δεν εχω τοσο αγχος για τις εξετασρις.Ειμαι ο μονος η υπαρχουν και αλλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merden Νεοφερμένο μέλος Ο merden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 10:11 Ο merden έγραψε: #507 24-05-14 10:11 Εμεις την Πέμπτη Ιστορία-Φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 11:22 Η Deutsch... Lover: #508 24-05-14 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: φετος δεν εχω τοσο αγχος για τις εξετασρις.Ειμαι ο μονος η υπαρχουν και αλλοι; Click για ανάπτυξη... Εγω βασικα δεν εχω αγχος μην δεν γραψω καλα... Το μονο που εχω ειναι να μην δεν γραψω τελεια στα μαθηματικα. Αρχική Δημοσίευση από merden: Εμεις την Πέμπτη Ιστορία-Φυσική. Click για ανάπτυξη... Ιστορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnowLover Νεοφερμένο μέλος Ο SnowLover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Ο SnowLover: #509 24-05-14 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ξέρεις πρέπει και εγώ να διαβάσω.Αρχαία ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Αχ του χρόνου θα έχουμε τράπεζα!!!Μμμ τώρα σε έπιασαν οι αγάπες εσένα,αλλά ναι το ξέρω πως θα γίνω εκπληκτική φυσικός και είμαι ίδια με ισπανίδα και πως με αγαπάς πολύ αλλά είσαι μια ώρες ώρες!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:14 Ο nPb έγραψε: #510 24-05-14 12:14 Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί στενοχωριέσαι; Αν πάρεις 19 δεν θα σου αγοράσουν το νέο παιχνίδι στο play station; Δεν πάτε καλά μου φαίνεται. Ζήστε λίγο την εφηβεία σας και εφόσον πάτε καλά με βαθμούς, δεν χρειάζονται υπερβολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:16 Η Soleado Febrero ~: #511 24-05-14 18:16 Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:18 Η Deutsch... Lover: #512 24-05-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Click για ανάπτυξη... Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:23 Η Soleado Febrero ~: #513 24-05-14 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:24 Η Deutsch... Lover: #514 24-05-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:27 Η Soleado Febrero ~: #515 24-05-14 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Click για ανάπτυξη... ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:30 Η Deutsch... Lover: #516 24-05-14 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Click για ανάπτυξη... 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:36 Η Soleado Febrero ~: #517 24-05-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Click για ανάπτυξη... Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:44 Η Deutsch... Lover: #518 24-05-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Click για ανάπτυξη... Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Soleado Febrero ~: #519 24-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ξέρεις πρέπει και εγώ να διαβάσω.Αρχαία ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Αχ του χρόνου θα έχουμε τράπεζα!!!Μμμ τώρα σε έπιασαν οι αγάπες εσένα,αλλά ναι το ξέρω πως θα γίνω εκπληκτική φυσικός και είμαι ίδια με ισπανίδα και πως με αγαπάς πολύ αλλά είσαι μια ώρες ώρες!!! Click για ανάπτυξη... Τα παραπονα σου στην κυρια Ευαγγελια που με εχει τρελανει 3 μερες . Ειμαι ειμαι ειμαι Αντε παω να διαβασω! Βασικα να τσεκαρω κατι στο LMU για το μεταπτυχιακο που λεγαμε παω... Και μετα κατευθειαν για τα τεστ! Καλη συνεχεια στο διαβασμα παιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 20:04 Η Soleado Febrero ~: #504 23-05-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα παραπονα σου στην κυρια Ευαγγελια που με εχει τρελανει 3 μερες . Ειμαι ειμαι ειμαι Αντε παω να διαβασω! Βασικα να τσεκαρω κατι στο LMU για το μεταπτυχιακο που λεγαμε παω... Και μετα κατευθειαν για τα τεστ! Καλη συνεχεια στο διαβασμα παιδες! Click για ανάπτυξη... Η κυρία Ευαγγελία;Γιατί; Τα τεστ τα δικά μου είπαμε Ευχαριστούμε!!Ευχαριστούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 21:33 Η Deutsch... Lover: #505 23-05-14 21:33 Για να δεις οτι ειμαι καλο κοριτσι καθομαι και σου γραφω μειλ με τις απαντησεις ενος τεστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnowLover Νεοφερμένο μέλος Ο SnowLover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 22:13 Ο SnowLover: #506 23-05-14 22:13 φετος δεν εχω τοσο αγχος για τις εξετασρις.Ειμαι ο μονος η υπαρχουν και αλλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merden Νεοφερμένο μέλος Ο merden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 10:11 Ο merden έγραψε: #507 24-05-14 10:11 Εμεις την Πέμπτη Ιστορία-Φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 11:22 Η Deutsch... Lover: #508 24-05-14 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: φετος δεν εχω τοσο αγχος για τις εξετασρις.Ειμαι ο μονος η υπαρχουν και αλλοι; Click για ανάπτυξη... Εγω βασικα δεν εχω αγχος μην δεν γραψω καλα... Το μονο που εχω ειναι να μην δεν γραψω τελεια στα μαθηματικα. Αρχική Δημοσίευση από merden: Εμεις την Πέμπτη Ιστορία-Φυσική. Click για ανάπτυξη... Ιστορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnowLover Νεοφερμένο μέλος Ο SnowLover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Ο SnowLover: #509 24-05-14 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ξέρεις πρέπει και εγώ να διαβάσω.Αρχαία ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Αχ του χρόνου θα έχουμε τράπεζα!!!Μμμ τώρα σε έπιασαν οι αγάπες εσένα,αλλά ναι το ξέρω πως θα γίνω εκπληκτική φυσικός και είμαι ίδια με ισπανίδα και πως με αγαπάς πολύ αλλά είσαι μια ώρες ώρες!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:14 Ο nPb έγραψε: #510 24-05-14 12:14 Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί στενοχωριέσαι; Αν πάρεις 19 δεν θα σου αγοράσουν το νέο παιχνίδι στο play station; Δεν πάτε καλά μου φαίνεται. Ζήστε λίγο την εφηβεία σας και εφόσον πάτε καλά με βαθμούς, δεν χρειάζονται υπερβολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:16 Η Soleado Febrero ~: #511 24-05-14 18:16 Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:18 Η Deutsch... Lover: #512 24-05-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Click για ανάπτυξη... Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:23 Η Soleado Febrero ~: #513 24-05-14 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:24 Η Deutsch... Lover: #514 24-05-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:27 Η Soleado Febrero ~: #515 24-05-14 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Click για ανάπτυξη... ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:30 Η Deutsch... Lover: #516 24-05-14 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Click για ανάπτυξη... 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:36 Η Soleado Febrero ~: #517 24-05-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Click για ανάπτυξη... Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:44 Η Deutsch... Lover: #518 24-05-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Click για ανάπτυξη... Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Soleado Febrero ~: #519 24-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα παραπονα σου στην κυρια Ευαγγελια που με εχει τρελανει 3 μερες . Ειμαι ειμαι ειμαι Αντε παω να διαβασω! Βασικα να τσεκαρω κατι στο LMU για το μεταπτυχιακο που λεγαμε παω... Και μετα κατευθειαν για τα τεστ! Καλη συνεχεια στο διαβασμα παιδες! Click για ανάπτυξη... Η κυρία Ευαγγελία;Γιατί; Τα τεστ τα δικά μου είπαμε Ευχαριστούμε!!Ευχαριστούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 21:33 Η Deutsch... Lover: #505 23-05-14 21:33 Για να δεις οτι ειμαι καλο κοριτσι καθομαι και σου γραφω μειλ με τις απαντησεις ενος τεστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnowLover Νεοφερμένο μέλος Ο SnowLover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 22:13 Ο SnowLover: #506 23-05-14 22:13 φετος δεν εχω τοσο αγχος για τις εξετασρις.Ειμαι ο μονος η υπαρχουν και αλλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merden Νεοφερμένο μέλος Ο merden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 10:11 Ο merden έγραψε: #507 24-05-14 10:11 Εμεις την Πέμπτη Ιστορία-Φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 11:22 Η Deutsch... Lover: #508 24-05-14 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: φετος δεν εχω τοσο αγχος για τις εξετασρις.Ειμαι ο μονος η υπαρχουν και αλλοι; Click για ανάπτυξη... Εγω βασικα δεν εχω αγχος μην δεν γραψω καλα... Το μονο που εχω ειναι να μην δεν γραψω τελεια στα μαθηματικα. Αρχική Δημοσίευση από merden: Εμεις την Πέμπτη Ιστορία-Φυσική. Click για ανάπτυξη... Ιστορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnowLover Νεοφερμένο μέλος Ο SnowLover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Ο SnowLover: #509 24-05-14 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ξέρεις πρέπει και εγώ να διαβάσω.Αρχαία ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Αχ του χρόνου θα έχουμε τράπεζα!!!Μμμ τώρα σε έπιασαν οι αγάπες εσένα,αλλά ναι το ξέρω πως θα γίνω εκπληκτική φυσικός και είμαι ίδια με ισπανίδα και πως με αγαπάς πολύ αλλά είσαι μια ώρες ώρες!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:14 Ο nPb έγραψε: #510 24-05-14 12:14 Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί στενοχωριέσαι; Αν πάρεις 19 δεν θα σου αγοράσουν το νέο παιχνίδι στο play station; Δεν πάτε καλά μου φαίνεται. Ζήστε λίγο την εφηβεία σας και εφόσον πάτε καλά με βαθμούς, δεν χρειάζονται υπερβολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:16 Η Soleado Febrero ~: #511 24-05-14 18:16 Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:18 Η Deutsch... Lover: #512 24-05-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Click για ανάπτυξη... Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:23 Η Soleado Febrero ~: #513 24-05-14 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:24 Η Deutsch... Lover: #514 24-05-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:27 Η Soleado Febrero ~: #515 24-05-14 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Click για ανάπτυξη... ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:30 Η Deutsch... Lover: #516 24-05-14 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Click για ανάπτυξη... 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:36 Η Soleado Febrero ~: #517 24-05-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Click για ανάπτυξη... Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:44 Η Deutsch... Lover: #518 24-05-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Click για ανάπτυξη... Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Soleado Febrero ~: #519 24-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να δεις οτι ειμαι καλο κοριτσι καθομαι και σου γραφω μειλ με τις απαντησεις ενος τεστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SnowLover Νεοφερμένο μέλος Ο SnowLover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 23 Μαΐου 2014 στις 22:13 Ο SnowLover: #506 23-05-14 22:13 φετος δεν εχω τοσο αγχος για τις εξετασρις.Ειμαι ο μονος η υπαρχουν και αλλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merden Νεοφερμένο μέλος Ο merden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 10:11 Ο merden έγραψε: #507 24-05-14 10:11 Εμεις την Πέμπτη Ιστορία-Φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 11:22 Η Deutsch... Lover: #508 24-05-14 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: φετος δεν εχω τοσο αγχος για τις εξετασρις.Ειμαι ο μονος η υπαρχουν και αλλοι; Click για ανάπτυξη... Εγω βασικα δεν εχω αγχος μην δεν γραψω καλα... Το μονο που εχω ειναι να μην δεν γραψω τελεια στα μαθηματικα. Αρχική Δημοσίευση από merden: Εμεις την Πέμπτη Ιστορία-Φυσική. Click για ανάπτυξη... Ιστορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnowLover Νεοφερμένο μέλος Ο SnowLover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Ο SnowLover: #509 24-05-14 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ξέρεις πρέπει και εγώ να διαβάσω.Αρχαία ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Αχ του χρόνου θα έχουμε τράπεζα!!!Μμμ τώρα σε έπιασαν οι αγάπες εσένα,αλλά ναι το ξέρω πως θα γίνω εκπληκτική φυσικός και είμαι ίδια με ισπανίδα και πως με αγαπάς πολύ αλλά είσαι μια ώρες ώρες!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:14 Ο nPb έγραψε: #510 24-05-14 12:14 Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί στενοχωριέσαι; Αν πάρεις 19 δεν θα σου αγοράσουν το νέο παιχνίδι στο play station; Δεν πάτε καλά μου φαίνεται. Ζήστε λίγο την εφηβεία σας και εφόσον πάτε καλά με βαθμούς, δεν χρειάζονται υπερβολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:16 Η Soleado Febrero ~: #511 24-05-14 18:16 Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:18 Η Deutsch... Lover: #512 24-05-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Click για ανάπτυξη... Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:23 Η Soleado Febrero ~: #513 24-05-14 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:24 Η Deutsch... Lover: #514 24-05-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:27 Η Soleado Febrero ~: #515 24-05-14 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Click για ανάπτυξη... ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:30 Η Deutsch... Lover: #516 24-05-14 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Click για ανάπτυξη... 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:36 Η Soleado Febrero ~: #517 24-05-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Click για ανάπτυξη... Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:44 Η Deutsch... Lover: #518 24-05-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Click για ανάπτυξη... Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Soleado Febrero ~: #519 24-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φετος δεν εχω τοσο αγχος για τις εξετασρις.Ειμαι ο μονος η υπαρχουν και αλλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merden Νεοφερμένο μέλος Ο merden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 10:11 Ο merden έγραψε: #507 24-05-14 10:11 Εμεις την Πέμπτη Ιστορία-Φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 11:22 Η Deutsch... Lover: #508 24-05-14 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: φετος δεν εχω τοσο αγχος για τις εξετασρις.Ειμαι ο μονος η υπαρχουν και αλλοι; Click για ανάπτυξη... Εγω βασικα δεν εχω αγχος μην δεν γραψω καλα... Το μονο που εχω ειναι να μην δεν γραψω τελεια στα μαθηματικα. Αρχική Δημοσίευση από merden: Εμεις την Πέμπτη Ιστορία-Φυσική. Click για ανάπτυξη... Ιστορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnowLover Νεοφερμένο μέλος Ο SnowLover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Ο SnowLover: #509 24-05-14 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ξέρεις πρέπει και εγώ να διαβάσω.Αρχαία ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Αχ του χρόνου θα έχουμε τράπεζα!!!Μμμ τώρα σε έπιασαν οι αγάπες εσένα,αλλά ναι το ξέρω πως θα γίνω εκπληκτική φυσικός και είμαι ίδια με ισπανίδα και πως με αγαπάς πολύ αλλά είσαι μια ώρες ώρες!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:14 Ο nPb έγραψε: #510 24-05-14 12:14 Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί στενοχωριέσαι; Αν πάρεις 19 δεν θα σου αγοράσουν το νέο παιχνίδι στο play station; Δεν πάτε καλά μου φαίνεται. Ζήστε λίγο την εφηβεία σας και εφόσον πάτε καλά με βαθμούς, δεν χρειάζονται υπερβολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:16 Η Soleado Febrero ~: #511 24-05-14 18:16 Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:18 Η Deutsch... Lover: #512 24-05-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Click για ανάπτυξη... Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:23 Η Soleado Febrero ~: #513 24-05-14 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:24 Η Deutsch... Lover: #514 24-05-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:27 Η Soleado Febrero ~: #515 24-05-14 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Click για ανάπτυξη... ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:30 Η Deutsch... Lover: #516 24-05-14 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Click για ανάπτυξη... 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:36 Η Soleado Febrero ~: #517 24-05-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Click για ανάπτυξη... Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:44 Η Deutsch... Lover: #518 24-05-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Click για ανάπτυξη... Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Soleado Febrero ~: #519 24-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμεις την Πέμπτη Ιστορία-Φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 11:22 Η Deutsch... Lover: #508 24-05-14 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: φετος δεν εχω τοσο αγχος για τις εξετασρις.Ειμαι ο μονος η υπαρχουν και αλλοι; Click για ανάπτυξη... Εγω βασικα δεν εχω αγχος μην δεν γραψω καλα... Το μονο που εχω ειναι να μην δεν γραψω τελεια στα μαθηματικα. Αρχική Δημοσίευση από merden: Εμεις την Πέμπτη Ιστορία-Φυσική. Click για ανάπτυξη... Ιστορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnowLover Νεοφερμένο μέλος Ο SnowLover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Ο SnowLover: #509 24-05-14 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ξέρεις πρέπει και εγώ να διαβάσω.Αρχαία ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Αχ του χρόνου θα έχουμε τράπεζα!!!Μμμ τώρα σε έπιασαν οι αγάπες εσένα,αλλά ναι το ξέρω πως θα γίνω εκπληκτική φυσικός και είμαι ίδια με ισπανίδα και πως με αγαπάς πολύ αλλά είσαι μια ώρες ώρες!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:14 Ο nPb έγραψε: #510 24-05-14 12:14 Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί στενοχωριέσαι; Αν πάρεις 19 δεν θα σου αγοράσουν το νέο παιχνίδι στο play station; Δεν πάτε καλά μου φαίνεται. Ζήστε λίγο την εφηβεία σας και εφόσον πάτε καλά με βαθμούς, δεν χρειάζονται υπερβολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:16 Η Soleado Febrero ~: #511 24-05-14 18:16 Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:18 Η Deutsch... Lover: #512 24-05-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Click για ανάπτυξη... Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:23 Η Soleado Febrero ~: #513 24-05-14 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:24 Η Deutsch... Lover: #514 24-05-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:27 Η Soleado Febrero ~: #515 24-05-14 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Click για ανάπτυξη... ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:30 Η Deutsch... Lover: #516 24-05-14 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Click για ανάπτυξη... 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:36 Η Soleado Febrero ~: #517 24-05-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Click για ανάπτυξη... Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:44 Η Deutsch... Lover: #518 24-05-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Click για ανάπτυξη... Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Soleado Febrero ~: #519 24-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: φετος δεν εχω τοσο αγχος για τις εξετασρις.Ειμαι ο μονος η υπαρχουν και αλλοι; Click για ανάπτυξη... Εγω βασικα δεν εχω αγχος μην δεν γραψω καλα... Το μονο που εχω ειναι να μην δεν γραψω τελεια στα μαθηματικα. Αρχική Δημοσίευση από merden: Εμεις την Πέμπτη Ιστορία-Φυσική. Click για ανάπτυξη... Ιστορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SnowLover Νεοφερμένο μέλος Ο SnowLover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Ο SnowLover: #509 24-05-14 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ξέρεις πρέπει και εγώ να διαβάσω.Αρχαία ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Αχ του χρόνου θα έχουμε τράπεζα!!!Μμμ τώρα σε έπιασαν οι αγάπες εσένα,αλλά ναι το ξέρω πως θα γίνω εκπληκτική φυσικός και είμαι ίδια με ισπανίδα και πως με αγαπάς πολύ αλλά είσαι μια ώρες ώρες!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:14 Ο nPb έγραψε: #510 24-05-14 12:14 Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί στενοχωριέσαι; Αν πάρεις 19 δεν θα σου αγοράσουν το νέο παιχνίδι στο play station; Δεν πάτε καλά μου φαίνεται. Ζήστε λίγο την εφηβεία σας και εφόσον πάτε καλά με βαθμούς, δεν χρειάζονται υπερβολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:16 Η Soleado Febrero ~: #511 24-05-14 18:16 Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:18 Η Deutsch... Lover: #512 24-05-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Click για ανάπτυξη... Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:23 Η Soleado Febrero ~: #513 24-05-14 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:24 Η Deutsch... Lover: #514 24-05-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:27 Η Soleado Febrero ~: #515 24-05-14 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Click για ανάπτυξη... ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:30 Η Deutsch... Lover: #516 24-05-14 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Click για ανάπτυξη... 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:36 Η Soleado Febrero ~: #517 24-05-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Click για ανάπτυξη... Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:44 Η Deutsch... Lover: #518 24-05-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Click για ανάπτυξη... Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Soleado Febrero ~: #519 24-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ξέρεις πρέπει και εγώ να διαβάσω.Αρχαία ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Αχ του χρόνου θα έχουμε τράπεζα!!!Μμμ τώρα σε έπιασαν οι αγάπες εσένα,αλλά ναι το ξέρω πως θα γίνω εκπληκτική φυσικός και είμαι ίδια με ισπανίδα και πως με αγαπάς πολύ αλλά είσαι μια ώρες ώρες!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:14 Ο nPb έγραψε: #510 24-05-14 12:14 Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί στενοχωριέσαι; Αν πάρεις 19 δεν θα σου αγοράσουν το νέο παιχνίδι στο play station; Δεν πάτε καλά μου φαίνεται. Ζήστε λίγο την εφηβεία σας και εφόσον πάτε καλά με βαθμούς, δεν χρειάζονται υπερβολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:16 Η Soleado Febrero ~: #511 24-05-14 18:16 Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:18 Η Deutsch... Lover: #512 24-05-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Click για ανάπτυξη... Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:23 Η Soleado Febrero ~: #513 24-05-14 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:24 Η Deutsch... Lover: #514 24-05-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:27 Η Soleado Febrero ~: #515 24-05-14 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Click για ανάπτυξη... ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:30 Η Deutsch... Lover: #516 24-05-14 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Click για ανάπτυξη... 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:36 Η Soleado Febrero ~: #517 24-05-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Click για ανάπτυξη... Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:44 Η Deutsch... Lover: #518 24-05-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Click για ανάπτυξη... Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Soleado Febrero ~: #519 24-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SnowLover: Και εγω αυτο παθαινω με τα Μαθηματικα.Θελω 20.Και 19 να παρω στενοχ ωριεμα Click για ανάπτυξη... Γιατί στενοχωριέσαι; Αν πάρεις 19 δεν θα σου αγοράσουν το νέο παιχνίδι στο play station; Δεν πάτε καλά μου φαίνεται. Ζήστε λίγο την εφηβεία σας και εφόσον πάτε καλά με βαθμούς, δεν χρειάζονται υπερβολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:16 Η Soleado Febrero ~: #511 24-05-14 18:16 Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:18 Η Deutsch... Lover: #512 24-05-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Click για ανάπτυξη... Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:23 Η Soleado Febrero ~: #513 24-05-14 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:24 Η Deutsch... Lover: #514 24-05-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:27 Η Soleado Febrero ~: #515 24-05-14 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Click για ανάπτυξη... ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:30 Η Deutsch... Lover: #516 24-05-14 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Click για ανάπτυξη... 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:36 Η Soleado Febrero ~: #517 24-05-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Click για ανάπτυξη... Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:44 Η Deutsch... Lover: #518 24-05-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Click για ανάπτυξη... Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Soleado Febrero ~: #519 24-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:18 Η Deutsch... Lover: #512 24-05-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Click για ανάπτυξη... Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:23 Η Soleado Febrero ~: #513 24-05-14 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:24 Η Deutsch... Lover: #514 24-05-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:27 Η Soleado Febrero ~: #515 24-05-14 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Click για ανάπτυξη... ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:30 Η Deutsch... Lover: #516 24-05-14 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Click για ανάπτυξη... 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:36 Η Soleado Febrero ~: #517 24-05-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Click για ανάπτυξη... Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:44 Η Deutsch... Lover: #518 24-05-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Click για ανάπτυξη... Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Soleado Febrero ~: #519 24-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Κανένα σαιτ με ασκήσεις για αρχαία; Click για ανάπτυξη... Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:23 Η Soleado Febrero ~: #513 24-05-14 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:24 Η Deutsch... Lover: #514 24-05-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:27 Η Soleado Febrero ~: #515 24-05-14 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Click για ανάπτυξη... ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:30 Η Deutsch... Lover: #516 24-05-14 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Click για ανάπτυξη... 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:36 Η Soleado Febrero ~: #517 24-05-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Click για ανάπτυξη... Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:44 Η Deutsch... Lover: #518 24-05-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Click για ανάπτυξη... Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Soleado Febrero ~: #519 24-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγω περυσι εβγαλα την υλη ως γνωστον σε 3 μερες χωρις να ξερω τιποτα με βοηθεια τον Ελληνικο Πολιτισμο! ΒΟΗΘΑΕΙ πολυ! Και οι online ασκησεις του! Επισης, ανοιξε το βοηθημα απο τις εκδοσεις Βολονακη εχει ωραιες ασκησεις και λυσεις του σχολικου βιβλιου για να αυτοτσεκαρεσαι! Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:24 Η Deutsch... Lover: #514 24-05-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:27 Η Soleado Febrero ~: #515 24-05-14 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Click για ανάπτυξη... ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:30 Η Deutsch... Lover: #516 24-05-14 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Click για ανάπτυξη... 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:36 Η Soleado Febrero ~: #517 24-05-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Click για ανάπτυξη... Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:44 Η Deutsch... Lover: #518 24-05-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Click για ανάπτυξη... Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Soleado Febrero ~: #519 24-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Πολύ ενδιαφέρον ο Ελληνικός Πολιτισμός!!!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:27 Η Soleado Febrero ~: #515 24-05-14 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Click για ανάπτυξη... ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:30 Η Deutsch... Lover: #516 24-05-14 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Click για ανάπτυξη... 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:36 Η Soleado Febrero ~: #517 24-05-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Click για ανάπτυξη... Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:44 Η Deutsch... Lover: #518 24-05-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Click για ανάπτυξη... Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Soleado Febrero ~: #519 24-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Nichts zu danken meine Liebe :* . Θελουν πολυ διαβασμα τα ατιμα τα αρχαια Click για ανάπτυξη... ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:30 Η Deutsch... Lover: #516 24-05-14 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Click για ανάπτυξη... 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:36 Η Soleado Febrero ~: #517 24-05-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Click για ανάπτυξη... Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:44 Η Deutsch... Lover: #518 24-05-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Click για ανάπτυξη... Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Soleado Febrero ~: #519 24-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ναι ρε... σε πόσες είπες έβγαλες την ύλη πέρυσι;17 είχες γράψει; Click για ανάπτυξη... 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:36 Η Soleado Febrero ~: #517 24-05-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Click για ανάπτυξη... Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:44 Η Deutsch... Lover: #518 24-05-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Click για ανάπτυξη... Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Soleado Febrero ~: #519 24-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 μερες! Ohne Facebook. Ξυπνουσα το πρωι στις 9 και στις 9 κ μιση το αργοτερο ειχα στρωθει... Εκανα 2 pause την μερα... Ενα για φαγητο το μεσημερι κι ενα για ξεκουραση το απογευμα που εμπαινα λιγο εδω... Για τοσο διαβασμα το 17 με στενοχωρησε... * Πολλα θελεις Ντοιτς αφου δεν ειχες ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια Click για ανάπτυξη... Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:44 Η Deutsch... Lover: #518 24-05-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Click για ανάπτυξη... Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Soleado Febrero ~: #519 24-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Η πρώην κυρία φιλόλογος λέει πως κενά δεν έχεις φέτος..έχε χάρη που αύριο θέλω να ευχηθώ στην αδερφή μιας φίλης μου(δεν την ξέρεις)και μετά adios facebook.Το 17 για αρχαία είναι τέλειος βαθμός,ανάλογα βέβαια με την δυσκολία των θέματων αν έχεις για καθηγήτρια την δική μου καθηγήτρια με το 17 σου στήνουν άγαλμα,πέρυσι ο μεγαλύτερος βαθμός στις εξετάσεις στα αρχαία ήταν 16 της εκπληκτική μου φίλης φαντάσου φέτος εγώ 15 Click για ανάπτυξη... Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Soleado Febrero ~: #519 24-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τα θεματα ηταν πανδυσκολα *γιατι δεν τη ξερω;;;;;;;;;; Δεν εχω ρε καθολου η φιλτατη μου φιλολογος μου λεει πως το 18 στα τριμηνα ηταν για την εξαισια μεταφραση μου και την ικανοτητα μου στη συνταξη ( οπου δυσκολα εγω παρουσα). Click για ανάπτυξη... Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #520 24-05-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Σκέψου παιδί μου λίγο Και τις εκπληκτικές ασκήσεις του παθητικού αόριστου Όντως εσύ είσαι των δύσκολων Click για ανάπτυξη... Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.