anna-maria_97 Νεοφερμένο μέλος Η anna-maria_97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 11:13 Η anna-maria_97: #101 10-05-11 11:13 εγω δινω σημερα προφορικα για A2..μηπως ξερει κανενας τι θεματα πεφτουν περιπου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 22:10 Η alex-paula: #102 13-05-11 22:10 Καλησπέρα! Έδωσε κανείς dalf c2 σήμερα στη Θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 22:58 Η iwanna έγραψε: #103 13-05-11 22:58 εγώ εδωσα σημερα C2 Πειραιά όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 12:02 Ο stathakis: #104 14-05-11 12:02 ευχομαι εστω και οριακα να εχω περασει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 12:48 Η *Serena* έγραψε: #105 14-05-11 12:48 ααχ μολις τελειωσα τα προφορικα του β2 και μπορω να πω οτι ολη η εξεταση ηταν πανευκολη!!! καμια σχεση με αυτα που εκανα για προετοιμασια που επαιζα στο τζοκερ τη justification... οι σωστες απαντησεις φωναζανεεε και το προφορικο ηταν απο τα πιο σοσ : pour ou contre les jeux video... ααχ τερμα τα γαλλλικα για την ωρααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 17:50 Η alex-paula: #106 14-05-11 17:50 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: εγώ εδωσα σημερα C2 Πειραιά όμως.... Click για ανάπτυξη... Τι θέμα σας έπεσε? Ή μήπως έχουμε τα ίδια...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 18:30 Η iwanna έγραψε: #107 14-05-11 18:30 Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 20:43 Η alex-paula: #108 14-05-11 20:43 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Ναι, τα ίδια είχαμε. Εγώ το γράμμα διάλεξα. αν και είχα ξεκινήσει το άρθρο και στον δρόμο το μετάνιωσα! Καλή επιτυχία και στα προφορικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-maria_97 Νεοφερμένο μέλος Η anna-maria_97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:47 Η anna-maria_97: #109 14-05-11 21:47 εγω εγραψα σημερα γραπτα a2 και ηταν σχετικα ευκολα εκτος απο το ακουστικο..!!τα προφορικα ηταν κατι παραπανω απο πανευκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:51 Ο gregory nub: #110 14-05-11 21:51 Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:56 Η alex-paula: #111 14-05-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 01:43 Η iwanna έγραψε: #112 15-05-11 01:43 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Click για ανάπτυξη... δεν το θυμαμαι ακριβως οχι αλλα ηταν κατι τυπου mon enfant veut devenir ecrivain! κάτι τέτοιο ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 02:02 Ο Settler7 έγραψε: #113 15-05-11 02:02 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Καλησπέρα! Έδωσε κανείς dalf c2 σήμερα στη Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... Εγώ έδινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 12:55 Η alex-paula: #114 15-05-11 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Settler7: Εγώ έδινα! Click για ανάπτυξη... Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:33 Ο Settler7 έγραψε: #115 15-05-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Click για ανάπτυξη... Δυο είμασταν... Ο πίσω ήμουν εγώ... Το τίτλο δεν τον θυμάμαι καθόλου...γιατί δεν χρησιμοποίησα και τίποτα από αυτό εν τέλει... Έγραψα στο περιοδικό... Τις διαφορές του καλό συγγραφέα από κάποιον που απλά γράφει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:01 Ο stathakis: #116 15-05-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο,γιατι και εγω που εδινα περυσι μου φανηκε παλουκι!και ηταν!!!!επειδη εμαθα πολλοι πως τα ειχαν παει,καποιοι δεν ξεπερνουσαν το 5 η' το 8!και να φανταστεις οτι και εγω που εδινα φετος γ1,το ακουστικο,πιο καλο μου φανηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #117 15-05-11 23:05 Πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει από 12.5 και πάνω στο ακουστικό του delf B2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:26 Η Espoir έγραψε: #118 18-05-11 13:26 Όσοι δίνατε C1, πώς σας φάνηκαν τα θεματα και πώς τα πήγατε; Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το ακουστικό... Το κείμενο ήταν αρκετά εύκολο , η synthese επίσης, ενώ η έκθεση πήγε καλούτσικα. Τα προφορικά αργούν ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η Espoir έγραψε: #119 18-05-11 13:58 Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimitris9 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω δινω σημερα προφορικα για A2..μηπως ξερει κανενας τι θεματα πεφτουν περιπου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 22:10 Η alex-paula: #102 13-05-11 22:10 Καλησπέρα! Έδωσε κανείς dalf c2 σήμερα στη Θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 22:58 Η iwanna έγραψε: #103 13-05-11 22:58 εγώ εδωσα σημερα C2 Πειραιά όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 12:02 Ο stathakis: #104 14-05-11 12:02 ευχομαι εστω και οριακα να εχω περασει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 12:48 Η *Serena* έγραψε: #105 14-05-11 12:48 ααχ μολις τελειωσα τα προφορικα του β2 και μπορω να πω οτι ολη η εξεταση ηταν πανευκολη!!! καμια σχεση με αυτα που εκανα για προετοιμασια που επαιζα στο τζοκερ τη justification... οι σωστες απαντησεις φωναζανεεε και το προφορικο ηταν απο τα πιο σοσ : pour ou contre les jeux video... ααχ τερμα τα γαλλλικα για την ωρααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 17:50 Η alex-paula: #106 14-05-11 17:50 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: εγώ εδωσα σημερα C2 Πειραιά όμως.... Click για ανάπτυξη... Τι θέμα σας έπεσε? Ή μήπως έχουμε τα ίδια...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 18:30 Η iwanna έγραψε: #107 14-05-11 18:30 Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 20:43 Η alex-paula: #108 14-05-11 20:43 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Ναι, τα ίδια είχαμε. Εγώ το γράμμα διάλεξα. αν και είχα ξεκινήσει το άρθρο και στον δρόμο το μετάνιωσα! Καλή επιτυχία και στα προφορικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-maria_97 Νεοφερμένο μέλος Η anna-maria_97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:47 Η anna-maria_97: #109 14-05-11 21:47 εγω εγραψα σημερα γραπτα a2 και ηταν σχετικα ευκολα εκτος απο το ακουστικο..!!τα προφορικα ηταν κατι παραπανω απο πανευκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:51 Ο gregory nub: #110 14-05-11 21:51 Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:56 Η alex-paula: #111 14-05-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 01:43 Η iwanna έγραψε: #112 15-05-11 01:43 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Click για ανάπτυξη... δεν το θυμαμαι ακριβως οχι αλλα ηταν κατι τυπου mon enfant veut devenir ecrivain! κάτι τέτοιο ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 02:02 Ο Settler7 έγραψε: #113 15-05-11 02:02 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Καλησπέρα! Έδωσε κανείς dalf c2 σήμερα στη Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... Εγώ έδινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 12:55 Η alex-paula: #114 15-05-11 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Settler7: Εγώ έδινα! Click για ανάπτυξη... Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:33 Ο Settler7 έγραψε: #115 15-05-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Click για ανάπτυξη... Δυο είμασταν... Ο πίσω ήμουν εγώ... Το τίτλο δεν τον θυμάμαι καθόλου...γιατί δεν χρησιμοποίησα και τίποτα από αυτό εν τέλει... Έγραψα στο περιοδικό... Τις διαφορές του καλό συγγραφέα από κάποιον που απλά γράφει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:01 Ο stathakis: #116 15-05-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο,γιατι και εγω που εδινα περυσι μου φανηκε παλουκι!και ηταν!!!!επειδη εμαθα πολλοι πως τα ειχαν παει,καποιοι δεν ξεπερνουσαν το 5 η' το 8!και να φανταστεις οτι και εγω που εδινα φετος γ1,το ακουστικο,πιο καλο μου φανηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #117 15-05-11 23:05 Πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει από 12.5 και πάνω στο ακουστικό του delf B2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:26 Η Espoir έγραψε: #118 18-05-11 13:26 Όσοι δίνατε C1, πώς σας φάνηκαν τα θεματα και πώς τα πήγατε; Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το ακουστικό... Το κείμενο ήταν αρκετά εύκολο , η synthese επίσης, ενώ η έκθεση πήγε καλούτσικα. Τα προφορικά αργούν ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η Espoir έγραψε: #119 18-05-11 13:58 Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimitris9 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Έδωσε κανείς dalf c2 σήμερα στη Θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 22:58 Η iwanna έγραψε: #103 13-05-11 22:58 εγώ εδωσα σημερα C2 Πειραιά όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 12:02 Ο stathakis: #104 14-05-11 12:02 ευχομαι εστω και οριακα να εχω περασει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 12:48 Η *Serena* έγραψε: #105 14-05-11 12:48 ααχ μολις τελειωσα τα προφορικα του β2 και μπορω να πω οτι ολη η εξεταση ηταν πανευκολη!!! καμια σχεση με αυτα που εκανα για προετοιμασια που επαιζα στο τζοκερ τη justification... οι σωστες απαντησεις φωναζανεεε και το προφορικο ηταν απο τα πιο σοσ : pour ou contre les jeux video... ααχ τερμα τα γαλλλικα για την ωρααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 17:50 Η alex-paula: #106 14-05-11 17:50 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: εγώ εδωσα σημερα C2 Πειραιά όμως.... Click για ανάπτυξη... Τι θέμα σας έπεσε? Ή μήπως έχουμε τα ίδια...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 18:30 Η iwanna έγραψε: #107 14-05-11 18:30 Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 20:43 Η alex-paula: #108 14-05-11 20:43 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Ναι, τα ίδια είχαμε. Εγώ το γράμμα διάλεξα. αν και είχα ξεκινήσει το άρθρο και στον δρόμο το μετάνιωσα! Καλή επιτυχία και στα προφορικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-maria_97 Νεοφερμένο μέλος Η anna-maria_97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:47 Η anna-maria_97: #109 14-05-11 21:47 εγω εγραψα σημερα γραπτα a2 και ηταν σχετικα ευκολα εκτος απο το ακουστικο..!!τα προφορικα ηταν κατι παραπανω απο πανευκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:51 Ο gregory nub: #110 14-05-11 21:51 Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:56 Η alex-paula: #111 14-05-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 01:43 Η iwanna έγραψε: #112 15-05-11 01:43 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Click για ανάπτυξη... δεν το θυμαμαι ακριβως οχι αλλα ηταν κατι τυπου mon enfant veut devenir ecrivain! κάτι τέτοιο ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 02:02 Ο Settler7 έγραψε: #113 15-05-11 02:02 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Καλησπέρα! Έδωσε κανείς dalf c2 σήμερα στη Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... Εγώ έδινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 12:55 Η alex-paula: #114 15-05-11 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Settler7: Εγώ έδινα! Click για ανάπτυξη... Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:33 Ο Settler7 έγραψε: #115 15-05-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Click για ανάπτυξη... Δυο είμασταν... Ο πίσω ήμουν εγώ... Το τίτλο δεν τον θυμάμαι καθόλου...γιατί δεν χρησιμοποίησα και τίποτα από αυτό εν τέλει... Έγραψα στο περιοδικό... Τις διαφορές του καλό συγγραφέα από κάποιον που απλά γράφει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:01 Ο stathakis: #116 15-05-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο,γιατι και εγω που εδινα περυσι μου φανηκε παλουκι!και ηταν!!!!επειδη εμαθα πολλοι πως τα ειχαν παει,καποιοι δεν ξεπερνουσαν το 5 η' το 8!και να φανταστεις οτι και εγω που εδινα φετος γ1,το ακουστικο,πιο καλο μου φανηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #117 15-05-11 23:05 Πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει από 12.5 και πάνω στο ακουστικό του delf B2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:26 Η Espoir έγραψε: #118 18-05-11 13:26 Όσοι δίνατε C1, πώς σας φάνηκαν τα θεματα και πώς τα πήγατε; Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το ακουστικό... Το κείμενο ήταν αρκετά εύκολο , η synthese επίσης, ενώ η έκθεση πήγε καλούτσικα. Τα προφορικά αργούν ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η Espoir έγραψε: #119 18-05-11 13:58 Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimitris9 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ εδωσα σημερα C2 Πειραιά όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 12:02 Ο stathakis: #104 14-05-11 12:02 ευχομαι εστω και οριακα να εχω περασει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 12:48 Η *Serena* έγραψε: #105 14-05-11 12:48 ααχ μολις τελειωσα τα προφορικα του β2 και μπορω να πω οτι ολη η εξεταση ηταν πανευκολη!!! καμια σχεση με αυτα που εκανα για προετοιμασια που επαιζα στο τζοκερ τη justification... οι σωστες απαντησεις φωναζανεεε και το προφορικο ηταν απο τα πιο σοσ : pour ou contre les jeux video... ααχ τερμα τα γαλλλικα για την ωρααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 17:50 Η alex-paula: #106 14-05-11 17:50 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: εγώ εδωσα σημερα C2 Πειραιά όμως.... Click για ανάπτυξη... Τι θέμα σας έπεσε? Ή μήπως έχουμε τα ίδια...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 18:30 Η iwanna έγραψε: #107 14-05-11 18:30 Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 20:43 Η alex-paula: #108 14-05-11 20:43 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Ναι, τα ίδια είχαμε. Εγώ το γράμμα διάλεξα. αν και είχα ξεκινήσει το άρθρο και στον δρόμο το μετάνιωσα! Καλή επιτυχία και στα προφορικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-maria_97 Νεοφερμένο μέλος Η anna-maria_97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:47 Η anna-maria_97: #109 14-05-11 21:47 εγω εγραψα σημερα γραπτα a2 και ηταν σχετικα ευκολα εκτος απο το ακουστικο..!!τα προφορικα ηταν κατι παραπανω απο πανευκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:51 Ο gregory nub: #110 14-05-11 21:51 Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:56 Η alex-paula: #111 14-05-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 01:43 Η iwanna έγραψε: #112 15-05-11 01:43 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Click για ανάπτυξη... δεν το θυμαμαι ακριβως οχι αλλα ηταν κατι τυπου mon enfant veut devenir ecrivain! κάτι τέτοιο ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 02:02 Ο Settler7 έγραψε: #113 15-05-11 02:02 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Καλησπέρα! Έδωσε κανείς dalf c2 σήμερα στη Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... Εγώ έδινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 12:55 Η alex-paula: #114 15-05-11 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Settler7: Εγώ έδινα! Click για ανάπτυξη... Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:33 Ο Settler7 έγραψε: #115 15-05-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Click για ανάπτυξη... Δυο είμασταν... Ο πίσω ήμουν εγώ... Το τίτλο δεν τον θυμάμαι καθόλου...γιατί δεν χρησιμοποίησα και τίποτα από αυτό εν τέλει... Έγραψα στο περιοδικό... Τις διαφορές του καλό συγγραφέα από κάποιον που απλά γράφει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:01 Ο stathakis: #116 15-05-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο,γιατι και εγω που εδινα περυσι μου φανηκε παλουκι!και ηταν!!!!επειδη εμαθα πολλοι πως τα ειχαν παει,καποιοι δεν ξεπερνουσαν το 5 η' το 8!και να φανταστεις οτι και εγω που εδινα φετος γ1,το ακουστικο,πιο καλο μου φανηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #117 15-05-11 23:05 Πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει από 12.5 και πάνω στο ακουστικό του delf B2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:26 Η Espoir έγραψε: #118 18-05-11 13:26 Όσοι δίνατε C1, πώς σας φάνηκαν τα θεματα και πώς τα πήγατε; Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το ακουστικό... Το κείμενο ήταν αρκετά εύκολο , η synthese επίσης, ενώ η έκθεση πήγε καλούτσικα. Τα προφορικά αργούν ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η Espoir έγραψε: #119 18-05-11 13:58 Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimitris9 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχομαι εστω και οριακα να εχω περασει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 12:48 Η *Serena* έγραψε: #105 14-05-11 12:48 ααχ μολις τελειωσα τα προφορικα του β2 και μπορω να πω οτι ολη η εξεταση ηταν πανευκολη!!! καμια σχεση με αυτα που εκανα για προετοιμασια που επαιζα στο τζοκερ τη justification... οι σωστες απαντησεις φωναζανεεε και το προφορικο ηταν απο τα πιο σοσ : pour ou contre les jeux video... ααχ τερμα τα γαλλλικα για την ωρααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 17:50 Η alex-paula: #106 14-05-11 17:50 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: εγώ εδωσα σημερα C2 Πειραιά όμως.... Click για ανάπτυξη... Τι θέμα σας έπεσε? Ή μήπως έχουμε τα ίδια...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 18:30 Η iwanna έγραψε: #107 14-05-11 18:30 Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 20:43 Η alex-paula: #108 14-05-11 20:43 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Ναι, τα ίδια είχαμε. Εγώ το γράμμα διάλεξα. αν και είχα ξεκινήσει το άρθρο και στον δρόμο το μετάνιωσα! Καλή επιτυχία και στα προφορικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-maria_97 Νεοφερμένο μέλος Η anna-maria_97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:47 Η anna-maria_97: #109 14-05-11 21:47 εγω εγραψα σημερα γραπτα a2 και ηταν σχετικα ευκολα εκτος απο το ακουστικο..!!τα προφορικα ηταν κατι παραπανω απο πανευκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:51 Ο gregory nub: #110 14-05-11 21:51 Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:56 Η alex-paula: #111 14-05-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 01:43 Η iwanna έγραψε: #112 15-05-11 01:43 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Click για ανάπτυξη... δεν το θυμαμαι ακριβως οχι αλλα ηταν κατι τυπου mon enfant veut devenir ecrivain! κάτι τέτοιο ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 02:02 Ο Settler7 έγραψε: #113 15-05-11 02:02 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Καλησπέρα! Έδωσε κανείς dalf c2 σήμερα στη Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... Εγώ έδινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 12:55 Η alex-paula: #114 15-05-11 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Settler7: Εγώ έδινα! Click για ανάπτυξη... Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:33 Ο Settler7 έγραψε: #115 15-05-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Click για ανάπτυξη... Δυο είμασταν... Ο πίσω ήμουν εγώ... Το τίτλο δεν τον θυμάμαι καθόλου...γιατί δεν χρησιμοποίησα και τίποτα από αυτό εν τέλει... Έγραψα στο περιοδικό... Τις διαφορές του καλό συγγραφέα από κάποιον που απλά γράφει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:01 Ο stathakis: #116 15-05-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο,γιατι και εγω που εδινα περυσι μου φανηκε παλουκι!και ηταν!!!!επειδη εμαθα πολλοι πως τα ειχαν παει,καποιοι δεν ξεπερνουσαν το 5 η' το 8!και να φανταστεις οτι και εγω που εδινα φετος γ1,το ακουστικο,πιο καλο μου φανηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #117 15-05-11 23:05 Πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει από 12.5 και πάνω στο ακουστικό του delf B2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:26 Η Espoir έγραψε: #118 18-05-11 13:26 Όσοι δίνατε C1, πώς σας φάνηκαν τα θεματα και πώς τα πήγατε; Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το ακουστικό... Το κείμενο ήταν αρκετά εύκολο , η synthese επίσης, ενώ η έκθεση πήγε καλούτσικα. Τα προφορικά αργούν ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η Espoir έγραψε: #119 18-05-11 13:58 Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimitris9 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ααχ μολις τελειωσα τα προφορικα του β2 και μπορω να πω οτι ολη η εξεταση ηταν πανευκολη!!! καμια σχεση με αυτα που εκανα για προετοιμασια που επαιζα στο τζοκερ τη justification... οι σωστες απαντησεις φωναζανεεε και το προφορικο ηταν απο τα πιο σοσ : pour ou contre les jeux video... ααχ τερμα τα γαλλλικα για την ωρααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 17:50 Η alex-paula: #106 14-05-11 17:50 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: εγώ εδωσα σημερα C2 Πειραιά όμως.... Click για ανάπτυξη... Τι θέμα σας έπεσε? Ή μήπως έχουμε τα ίδια...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 18:30 Η iwanna έγραψε: #107 14-05-11 18:30 Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 20:43 Η alex-paula: #108 14-05-11 20:43 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Ναι, τα ίδια είχαμε. Εγώ το γράμμα διάλεξα. αν και είχα ξεκινήσει το άρθρο και στον δρόμο το μετάνιωσα! Καλή επιτυχία και στα προφορικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-maria_97 Νεοφερμένο μέλος Η anna-maria_97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:47 Η anna-maria_97: #109 14-05-11 21:47 εγω εγραψα σημερα γραπτα a2 και ηταν σχετικα ευκολα εκτος απο το ακουστικο..!!τα προφορικα ηταν κατι παραπανω απο πανευκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:51 Ο gregory nub: #110 14-05-11 21:51 Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:56 Η alex-paula: #111 14-05-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 01:43 Η iwanna έγραψε: #112 15-05-11 01:43 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Click για ανάπτυξη... δεν το θυμαμαι ακριβως οχι αλλα ηταν κατι τυπου mon enfant veut devenir ecrivain! κάτι τέτοιο ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 02:02 Ο Settler7 έγραψε: #113 15-05-11 02:02 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Καλησπέρα! Έδωσε κανείς dalf c2 σήμερα στη Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... Εγώ έδινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 12:55 Η alex-paula: #114 15-05-11 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Settler7: Εγώ έδινα! Click για ανάπτυξη... Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:33 Ο Settler7 έγραψε: #115 15-05-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Click για ανάπτυξη... Δυο είμασταν... Ο πίσω ήμουν εγώ... Το τίτλο δεν τον θυμάμαι καθόλου...γιατί δεν χρησιμοποίησα και τίποτα από αυτό εν τέλει... Έγραψα στο περιοδικό... Τις διαφορές του καλό συγγραφέα από κάποιον που απλά γράφει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:01 Ο stathakis: #116 15-05-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο,γιατι και εγω που εδινα περυσι μου φανηκε παλουκι!και ηταν!!!!επειδη εμαθα πολλοι πως τα ειχαν παει,καποιοι δεν ξεπερνουσαν το 5 η' το 8!και να φανταστεις οτι και εγω που εδινα φετος γ1,το ακουστικο,πιο καλο μου φανηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #117 15-05-11 23:05 Πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει από 12.5 και πάνω στο ακουστικό του delf B2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:26 Η Espoir έγραψε: #118 18-05-11 13:26 Όσοι δίνατε C1, πώς σας φάνηκαν τα θεματα και πώς τα πήγατε; Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το ακουστικό... Το κείμενο ήταν αρκετά εύκολο , η synthese επίσης, ενώ η έκθεση πήγε καλούτσικα. Τα προφορικά αργούν ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η Espoir έγραψε: #119 18-05-11 13:58 Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimitris9 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από iwanna: εγώ εδωσα σημερα C2 Πειραιά όμως.... Click για ανάπτυξη... Τι θέμα σας έπεσε? Ή μήπως έχουμε τα ίδια...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 18:30 Η iwanna έγραψε: #107 14-05-11 18:30 Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 20:43 Η alex-paula: #108 14-05-11 20:43 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Ναι, τα ίδια είχαμε. Εγώ το γράμμα διάλεξα. αν και είχα ξεκινήσει το άρθρο και στον δρόμο το μετάνιωσα! Καλή επιτυχία και στα προφορικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-maria_97 Νεοφερμένο μέλος Η anna-maria_97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:47 Η anna-maria_97: #109 14-05-11 21:47 εγω εγραψα σημερα γραπτα a2 και ηταν σχετικα ευκολα εκτος απο το ακουστικο..!!τα προφορικα ηταν κατι παραπανω απο πανευκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:51 Ο gregory nub: #110 14-05-11 21:51 Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:56 Η alex-paula: #111 14-05-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 01:43 Η iwanna έγραψε: #112 15-05-11 01:43 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Click για ανάπτυξη... δεν το θυμαμαι ακριβως οχι αλλα ηταν κατι τυπου mon enfant veut devenir ecrivain! κάτι τέτοιο ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 02:02 Ο Settler7 έγραψε: #113 15-05-11 02:02 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Καλησπέρα! Έδωσε κανείς dalf c2 σήμερα στη Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... Εγώ έδινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 12:55 Η alex-paula: #114 15-05-11 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Settler7: Εγώ έδινα! Click για ανάπτυξη... Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:33 Ο Settler7 έγραψε: #115 15-05-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Click για ανάπτυξη... Δυο είμασταν... Ο πίσω ήμουν εγώ... Το τίτλο δεν τον θυμάμαι καθόλου...γιατί δεν χρησιμοποίησα και τίποτα από αυτό εν τέλει... Έγραψα στο περιοδικό... Τις διαφορές του καλό συγγραφέα από κάποιον που απλά γράφει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:01 Ο stathakis: #116 15-05-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο,γιατι και εγω που εδινα περυσι μου φανηκε παλουκι!και ηταν!!!!επειδη εμαθα πολλοι πως τα ειχαν παει,καποιοι δεν ξεπερνουσαν το 5 η' το 8!και να φανταστεις οτι και εγω που εδινα φετος γ1,το ακουστικο,πιο καλο μου φανηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #117 15-05-11 23:05 Πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει από 12.5 και πάνω στο ακουστικό του delf B2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:26 Η Espoir έγραψε: #118 18-05-11 13:26 Όσοι δίνατε C1, πώς σας φάνηκαν τα θεματα και πώς τα πήγατε; Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το ακουστικό... Το κείμενο ήταν αρκετά εύκολο , η synthese επίσης, ενώ η έκθεση πήγε καλούτσικα. Τα προφορικά αργούν ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η Espoir έγραψε: #119 18-05-11 13:58 Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimitris9 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 20:43 Η alex-paula: #108 14-05-11 20:43 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Ναι, τα ίδια είχαμε. Εγώ το γράμμα διάλεξα. αν και είχα ξεκινήσει το άρθρο και στον δρόμο το μετάνιωσα! Καλή επιτυχία και στα προφορικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-maria_97 Νεοφερμένο μέλος Η anna-maria_97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:47 Η anna-maria_97: #109 14-05-11 21:47 εγω εγραψα σημερα γραπτα a2 και ηταν σχετικα ευκολα εκτος απο το ακουστικο..!!τα προφορικα ηταν κατι παραπανω απο πανευκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:51 Ο gregory nub: #110 14-05-11 21:51 Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:56 Η alex-paula: #111 14-05-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 01:43 Η iwanna έγραψε: #112 15-05-11 01:43 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Click για ανάπτυξη... δεν το θυμαμαι ακριβως οχι αλλα ηταν κατι τυπου mon enfant veut devenir ecrivain! κάτι τέτοιο ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 02:02 Ο Settler7 έγραψε: #113 15-05-11 02:02 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Καλησπέρα! Έδωσε κανείς dalf c2 σήμερα στη Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... Εγώ έδινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 12:55 Η alex-paula: #114 15-05-11 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Settler7: Εγώ έδινα! Click για ανάπτυξη... Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:33 Ο Settler7 έγραψε: #115 15-05-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Click για ανάπτυξη... Δυο είμασταν... Ο πίσω ήμουν εγώ... Το τίτλο δεν τον θυμάμαι καθόλου...γιατί δεν χρησιμοποίησα και τίποτα από αυτό εν τέλει... Έγραψα στο περιοδικό... Τις διαφορές του καλό συγγραφέα από κάποιον που απλά γράφει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:01 Ο stathakis: #116 15-05-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο,γιατι και εγω που εδινα περυσι μου φανηκε παλουκι!και ηταν!!!!επειδη εμαθα πολλοι πως τα ειχαν παει,καποιοι δεν ξεπερνουσαν το 5 η' το 8!και να φανταστεις οτι και εγω που εδινα φετος γ1,το ακουστικο,πιο καλο μου φανηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #117 15-05-11 23:05 Πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει από 12.5 και πάνω στο ακουστικό του delf B2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:26 Η Espoir έγραψε: #118 18-05-11 13:26 Όσοι δίνατε C1, πώς σας φάνηκαν τα θεματα και πώς τα πήγατε; Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το ακουστικό... Το κείμενο ήταν αρκετά εύκολο , η synthese επίσης, ενώ η έκθεση πήγε καλούτσικα. Τα προφορικά αργούν ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η Espoir έγραψε: #119 18-05-11 13:58 Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimitris9 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Ναι, τα ίδια είχαμε. Εγώ το γράμμα διάλεξα. αν και είχα ξεκινήσει το άρθρο και στον δρόμο το μετάνιωσα! Καλή επιτυχία και στα προφορικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna-maria_97 Νεοφερμένο μέλος Η anna-maria_97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:47 Η anna-maria_97: #109 14-05-11 21:47 εγω εγραψα σημερα γραπτα a2 και ηταν σχετικα ευκολα εκτος απο το ακουστικο..!!τα προφορικα ηταν κατι παραπανω απο πανευκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:51 Ο gregory nub: #110 14-05-11 21:51 Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:56 Η alex-paula: #111 14-05-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 01:43 Η iwanna έγραψε: #112 15-05-11 01:43 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Click για ανάπτυξη... δεν το θυμαμαι ακριβως οχι αλλα ηταν κατι τυπου mon enfant veut devenir ecrivain! κάτι τέτοιο ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 02:02 Ο Settler7 έγραψε: #113 15-05-11 02:02 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Καλησπέρα! Έδωσε κανείς dalf c2 σήμερα στη Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... Εγώ έδινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 12:55 Η alex-paula: #114 15-05-11 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Settler7: Εγώ έδινα! Click για ανάπτυξη... Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:33 Ο Settler7 έγραψε: #115 15-05-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Click για ανάπτυξη... Δυο είμασταν... Ο πίσω ήμουν εγώ... Το τίτλο δεν τον θυμάμαι καθόλου...γιατί δεν χρησιμοποίησα και τίποτα από αυτό εν τέλει... Έγραψα στο περιοδικό... Τις διαφορές του καλό συγγραφέα από κάποιον που απλά γράφει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:01 Ο stathakis: #116 15-05-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο,γιατι και εγω που εδινα περυσι μου φανηκε παλουκι!και ηταν!!!!επειδη εμαθα πολλοι πως τα ειχαν παει,καποιοι δεν ξεπερνουσαν το 5 η' το 8!και να φανταστεις οτι και εγω που εδινα φετος γ1,το ακουστικο,πιο καλο μου φανηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #117 15-05-11 23:05 Πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει από 12.5 και πάνω στο ακουστικό του delf B2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:26 Η Espoir έγραψε: #118 18-05-11 13:26 Όσοι δίνατε C1, πώς σας φάνηκαν τα θεματα και πώς τα πήγατε; Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το ακουστικό... Το κείμενο ήταν αρκετά εύκολο , η synthese επίσης, ενώ η έκθεση πήγε καλούτσικα. Τα προφορικά αργούν ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η Espoir έγραψε: #119 18-05-11 13:58 Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimitris9 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω εγραψα σημερα γραπτα a2 και ηταν σχετικα ευκολα εκτος απο το ακουστικο..!!τα προφορικα ηταν κατι παραπανω απο πανευκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:51 Ο gregory nub: #110 14-05-11 21:51 Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:56 Η alex-paula: #111 14-05-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 01:43 Η iwanna έγραψε: #112 15-05-11 01:43 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Click για ανάπτυξη... δεν το θυμαμαι ακριβως οχι αλλα ηταν κατι τυπου mon enfant veut devenir ecrivain! κάτι τέτοιο ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 02:02 Ο Settler7 έγραψε: #113 15-05-11 02:02 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Καλησπέρα! Έδωσε κανείς dalf c2 σήμερα στη Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... Εγώ έδινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 12:55 Η alex-paula: #114 15-05-11 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Settler7: Εγώ έδινα! Click για ανάπτυξη... Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:33 Ο Settler7 έγραψε: #115 15-05-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Click για ανάπτυξη... Δυο είμασταν... Ο πίσω ήμουν εγώ... Το τίτλο δεν τον θυμάμαι καθόλου...γιατί δεν χρησιμοποίησα και τίποτα από αυτό εν τέλει... Έγραψα στο περιοδικό... Τις διαφορές του καλό συγγραφέα από κάποιον που απλά γράφει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:01 Ο stathakis: #116 15-05-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο,γιατι και εγω που εδινα περυσι μου φανηκε παλουκι!και ηταν!!!!επειδη εμαθα πολλοι πως τα ειχαν παει,καποιοι δεν ξεπερνουσαν το 5 η' το 8!και να φανταστεις οτι και εγω που εδινα φετος γ1,το ακουστικο,πιο καλο μου φανηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #117 15-05-11 23:05 Πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει από 12.5 και πάνω στο ακουστικό του delf B2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:26 Η Espoir έγραψε: #118 18-05-11 13:26 Όσοι δίνατε C1, πώς σας φάνηκαν τα θεματα και πώς τα πήγατε; Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το ακουστικό... Το κείμενο ήταν αρκετά εύκολο , η synthese επίσης, ενώ η έκθεση πήγε καλούτσικα. Τα προφορικά αργούν ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η Espoir έγραψε: #119 18-05-11 13:58 Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimitris9 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 21:56 Η alex-paula: #111 14-05-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 01:43 Η iwanna έγραψε: #112 15-05-11 01:43 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Click για ανάπτυξη... δεν το θυμαμαι ακριβως οχι αλλα ηταν κατι τυπου mon enfant veut devenir ecrivain! κάτι τέτοιο ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 02:02 Ο Settler7 έγραψε: #113 15-05-11 02:02 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Καλησπέρα! Έδωσε κανείς dalf c2 σήμερα στη Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... Εγώ έδινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 12:55 Η alex-paula: #114 15-05-11 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Settler7: Εγώ έδινα! Click για ανάπτυξη... Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:33 Ο Settler7 έγραψε: #115 15-05-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Click για ανάπτυξη... Δυο είμασταν... Ο πίσω ήμουν εγώ... Το τίτλο δεν τον θυμάμαι καθόλου...γιατί δεν χρησιμοποίησα και τίποτα από αυτό εν τέλει... Έγραψα στο περιοδικό... Τις διαφορές του καλό συγγραφέα από κάποιον που απλά γράφει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:01 Ο stathakis: #116 15-05-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο,γιατι και εγω που εδινα περυσι μου φανηκε παλουκι!και ηταν!!!!επειδη εμαθα πολλοι πως τα ειχαν παει,καποιοι δεν ξεπερνουσαν το 5 η' το 8!και να φανταστεις οτι και εγω που εδινα φετος γ1,το ακουστικο,πιο καλο μου φανηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #117 15-05-11 23:05 Πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει από 12.5 και πάνω στο ακουστικό του delf B2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:26 Η Espoir έγραψε: #118 18-05-11 13:26 Όσοι δίνατε C1, πώς σας φάνηκαν τα θεματα και πώς τα πήγατε; Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το ακουστικό... Το κείμενο ήταν αρκετά εύκολο , η synthese επίσης, ενώ η έκθεση πήγε καλούτσικα. Τα προφορικά αργούν ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η Espoir έγραψε: #119 18-05-11 13:58 Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimitris9 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Δεν ξερω, μαλλον τα ιδια ειναι ομως... για τους συγγραφεις μας βαλανε, διαλεξα το θεμα που ελεγε τι χρειαζεται να εχει ενας καλος συγγραφεας εκτος του να γραφει καλα... Ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες, καλα αποτελεσματα να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 01:43 Η iwanna έγραψε: #112 15-05-11 01:43 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Click για ανάπτυξη... δεν το θυμαμαι ακριβως οχι αλλα ηταν κατι τυπου mon enfant veut devenir ecrivain! κάτι τέτοιο ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 02:02 Ο Settler7 έγραψε: #113 15-05-11 02:02 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Καλησπέρα! Έδωσε κανείς dalf c2 σήμερα στη Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... Εγώ έδινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 12:55 Η alex-paula: #114 15-05-11 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Settler7: Εγώ έδινα! Click για ανάπτυξη... Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:33 Ο Settler7 έγραψε: #115 15-05-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Click για ανάπτυξη... Δυο είμασταν... Ο πίσω ήμουν εγώ... Το τίτλο δεν τον θυμάμαι καθόλου...γιατί δεν χρησιμοποίησα και τίποτα από αυτό εν τέλει... Έγραψα στο περιοδικό... Τις διαφορές του καλό συγγραφέα από κάποιον που απλά γράφει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:01 Ο stathakis: #116 15-05-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο,γιατι και εγω που εδινα περυσι μου φανηκε παλουκι!και ηταν!!!!επειδη εμαθα πολλοι πως τα ειχαν παει,καποιοι δεν ξεπερνουσαν το 5 η' το 8!και να φανταστεις οτι και εγω που εδινα φετος γ1,το ακουστικο,πιο καλο μου φανηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #117 15-05-11 23:05 Πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει από 12.5 και πάνω στο ακουστικό του delf B2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:26 Η Espoir έγραψε: #118 18-05-11 13:26 Όσοι δίνατε C1, πώς σας φάνηκαν τα θεματα και πώς τα πήγατε; Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το ακουστικό... Το κείμενο ήταν αρκετά εύκολο , η synthese επίσης, ενώ η έκθεση πήγε καλούτσικα. Τα προφορικά αργούν ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η Espoir έγραψε: #119 18-05-11 13:58 Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimitris9 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Μήπως θυμάσαι τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Τα άλλα δύο τα βρήκα στο internet! Click για ανάπτυξη... δεν το θυμαμαι ακριβως οχι αλλα ηταν κατι τυπου mon enfant veut devenir ecrivain! κάτι τέτοιο ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 02:02 Ο Settler7 έγραψε: #113 15-05-11 02:02 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Καλησπέρα! Έδωσε κανείς dalf c2 σήμερα στη Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... Εγώ έδινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 12:55 Η alex-paula: #114 15-05-11 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Settler7: Εγώ έδινα! Click για ανάπτυξη... Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:33 Ο Settler7 έγραψε: #115 15-05-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Click για ανάπτυξη... Δυο είμασταν... Ο πίσω ήμουν εγώ... Το τίτλο δεν τον θυμάμαι καθόλου...γιατί δεν χρησιμοποίησα και τίποτα από αυτό εν τέλει... Έγραψα στο περιοδικό... Τις διαφορές του καλό συγγραφέα από κάποιον που απλά γράφει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:01 Ο stathakis: #116 15-05-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο,γιατι και εγω που εδινα περυσι μου φανηκε παλουκι!και ηταν!!!!επειδη εμαθα πολλοι πως τα ειχαν παει,καποιοι δεν ξεπερνουσαν το 5 η' το 8!και να φανταστεις οτι και εγω που εδινα φετος γ1,το ακουστικο,πιο καλο μου φανηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #117 15-05-11 23:05 Πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει από 12.5 και πάνω στο ακουστικό του delf B2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:26 Η Espoir έγραψε: #118 18-05-11 13:26 Όσοι δίνατε C1, πώς σας φάνηκαν τα θεματα και πώς τα πήγατε; Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το ακουστικό... Το κείμενο ήταν αρκετά εύκολο , η synthese επίσης, ενώ η έκθεση πήγε καλούτσικα. Τα προφορικά αργούν ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η Espoir έγραψε: #119 18-05-11 13:58 Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimitris9 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Καλησπέρα! Έδωσε κανείς dalf c2 σήμερα στη Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... Εγώ έδινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex-paula Νεοφερμένο μέλος Η alex-paula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 12:55 Η alex-paula: #114 15-05-11 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Settler7: Εγώ έδινα! Click για ανάπτυξη... Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:33 Ο Settler7 έγραψε: #115 15-05-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Click για ανάπτυξη... Δυο είμασταν... Ο πίσω ήμουν εγώ... Το τίτλο δεν τον θυμάμαι καθόλου...γιατί δεν χρησιμοποίησα και τίποτα από αυτό εν τέλει... Έγραψα στο περιοδικό... Τις διαφορές του καλό συγγραφέα από κάποιον που απλά γράφει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:01 Ο stathakis: #116 15-05-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο,γιατι και εγω που εδινα περυσι μου φανηκε παλουκι!και ηταν!!!!επειδη εμαθα πολλοι πως τα ειχαν παει,καποιοι δεν ξεπερνουσαν το 5 η' το 8!και να φανταστεις οτι και εγω που εδινα φετος γ1,το ακουστικο,πιο καλο μου φανηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #117 15-05-11 23:05 Πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει από 12.5 και πάνω στο ακουστικό του delf B2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:26 Η Espoir έγραψε: #118 18-05-11 13:26 Όσοι δίνατε C1, πώς σας φάνηκαν τα θεματα και πώς τα πήγατε; Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το ακουστικό... Το κείμενο ήταν αρκετά εύκολο , η synthese επίσης, ενώ η έκθεση πήγε καλούτσικα. Τα προφορικά αργούν ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η Espoir έγραψε: #119 18-05-11 13:58 Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimitris9 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Settler7: Εγώ έδινα! Click για ανάπτυξη... Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Settler7 Νεοφερμένο μέλος Ο Settler7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:33 Ο Settler7 έγραψε: #115 15-05-11 20:33 Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Click για ανάπτυξη... Δυο είμασταν... Ο πίσω ήμουν εγώ... Το τίτλο δεν τον θυμάμαι καθόλου...γιατί δεν χρησιμοποίησα και τίποτα από αυτό εν τέλει... Έγραψα στο περιοδικό... Τις διαφορές του καλό συγγραφέα από κάποιον που απλά γράφει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:01 Ο stathakis: #116 15-05-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο,γιατι και εγω που εδινα περυσι μου φανηκε παλουκι!και ηταν!!!!επειδη εμαθα πολλοι πως τα ειχαν παει,καποιοι δεν ξεπερνουσαν το 5 η' το 8!και να φανταστεις οτι και εγω που εδινα φετος γ1,το ακουστικο,πιο καλο μου φανηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #117 15-05-11 23:05 Πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει από 12.5 και πάνω στο ακουστικό του delf B2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:26 Η Espoir έγραψε: #118 18-05-11 13:26 Όσοι δίνατε C1, πώς σας φάνηκαν τα θεματα και πώς τα πήγατε; Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το ακουστικό... Το κείμενο ήταν αρκετά εύκολο , η synthese επίσης, ενώ η έκθεση πήγε καλούτσικα. Τα προφορικά αργούν ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η Espoir έγραψε: #119 18-05-11 13:58 Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimitris9 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alex-paula: Ε δεν είχε και πολλούς άντρες στην αίθουσα. Δύο αν είδα καλά. Μήπως θυμάσαι εσύ τον τίτλο του πρώτου κειμένου? Ποιο από τα δύο έγραψες εσύ? Click για ανάπτυξη... Δυο είμασταν... Ο πίσω ήμουν εγώ... Το τίτλο δεν τον θυμάμαι καθόλου...γιατί δεν χρησιμοποίησα και τίποτα από αυτό εν τέλει... Έγραψα στο περιοδικό... Τις διαφορές του καλό συγγραφέα από κάποιον που απλά γράφει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:01 Ο stathakis: #116 15-05-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο,γιατι και εγω που εδινα περυσι μου φανηκε παλουκι!και ηταν!!!!επειδη εμαθα πολλοι πως τα ειχαν παει,καποιοι δεν ξεπερνουσαν το 5 η' το 8!και να φανταστεις οτι και εγω που εδινα φετος γ1,το ακουστικο,πιο καλο μου φανηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #117 15-05-11 23:05 Πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει από 12.5 και πάνω στο ακουστικό του delf B2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:26 Η Espoir έγραψε: #118 18-05-11 13:26 Όσοι δίνατε C1, πώς σας φάνηκαν τα θεματα και πώς τα πήγατε; Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το ακουστικό... Το κείμενο ήταν αρκετά εύκολο , η synthese επίσης, ενώ η έκθεση πήγε καλούτσικα. Τα προφορικά αργούν ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η Espoir έγραψε: #119 18-05-11 13:58 Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimitris9 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Τα ακουστικα στο Β2 ηταν παλουκια... Ειδικα το δευτερο με την απογραφη στην ευρωπη, μονο 2 απο τις 7 ερωτησεις τις απαντησα επειδη τις ακουσα μεσα. Ολες τις αλλες η τυχαια, η αυτα με προτασεις γραφω ο,τι μου κατεβει μπας και παρω καμια παραπανω μοναδα Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο,γιατι και εγω που εδινα περυσι μου φανηκε παλουκι!και ηταν!!!!επειδη εμαθα πολλοι πως τα ειχαν παει,καποιοι δεν ξεπερνουσαν το 5 η' το 8!και να φανταστεις οτι και εγω που εδινα φετος γ1,το ακουστικο,πιο καλο μου φανηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #117 15-05-11 23:05 Πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει από 12.5 και πάνω στο ακουστικό του delf B2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:26 Η Espoir έγραψε: #118 18-05-11 13:26 Όσοι δίνατε C1, πώς σας φάνηκαν τα θεματα και πώς τα πήγατε; Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το ακουστικό... Το κείμενο ήταν αρκετά εύκολο , η synthese επίσης, ενώ η έκθεση πήγε καλούτσικα. Τα προφορικά αργούν ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η Espoir έγραψε: #119 18-05-11 13:58 Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimitris9 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει από 12.5 και πάνω στο ακουστικό του delf B2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:26 Η Espoir έγραψε: #118 18-05-11 13:26 Όσοι δίνατε C1, πώς σας φάνηκαν τα θεματα και πώς τα πήγατε; Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το ακουστικό... Το κείμενο ήταν αρκετά εύκολο , η synthese επίσης, ενώ η έκθεση πήγε καλούτσικα. Τα προφορικά αργούν ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η Espoir έγραψε: #119 18-05-11 13:58 Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimitris9 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όσοι δίνατε C1, πώς σας φάνηκαν τα θεματα και πώς τα πήγατε; Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά το ακουστικό... Το κείμενο ήταν αρκετά εύκολο , η synthese επίσης, ενώ η έκθεση πήγε καλούτσικα. Τα προφορικά αργούν ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Espoir Νεοφερμένο μέλος Η Espoir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 13:58 Η Espoir έγραψε: #119 18-05-11 13:58 Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εσείς πότε δίνετε προφορικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Μαΐου 2011 στις 17:54 Ο gregory nub: #120 18-05-11 17:54 Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το σαββατο που περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.