Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su
Διάσημο μέλος

Χωρίς να υπονοώ κάτι για τα προηγούμενα μέλη που ποσταραν, δεν έχω συναντήσει κανέναν που να μη τα πηγαίνει καλά στο ακουστικό και να μη ρίχνει την ευθύνη στο κασετόφωνο...
Στο ντελφ τα ακουστικά ειναι γερό παλούκι..το λέω γιατί τα πέρασα και εγώ..

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδια, επειδη θα αρχισω και παλι γαλλικα, μπορει καποιος να μου θυμισει τη δομη του Dalf C2? Ευχαριστω!!
gregory nub
Διάσημο μέλος

Εγω απο το Α1 μεχρι το Β2 παντα τη βαση επαιρνα στο ακουστικοΕυτυχως με εσωζαν τα προφορικα που επαιρνα κοντα στο 25...Κολαση το Β2 παντως, το ειχα δωσει το Μαιο 2008, παλια
...
Παιδια, επειδη θα αρχισω και παλι γαλλικα, μπορει καποιος να μου θυμισει τη δομη του Dalf C2? Ευχαριστω!!
Αν εχεις σταματησει τα γαλλικα και θες να δωσεις κατευθειαν σε2 καλη τυχη!

https://www.ift.gr/gr/Exam/delf_dalf.htm
DALF C2 : πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο γνώσης της γαλλικής γλώσσας χωρίς όμως να έχει τη φιλοδοξία να συγκριθεί με το επίπεδο του Γάλλου ομιλητή. Όλοι οι κάτοχοι αυτού του διπλώματος έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν την Επάρκεια διδασκαλίας της γαλλικής γλώσσας που χορηγείται από το ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Κατανόηση και παραγωγή προφορικού λόγου - Διάρκεια : Εξέταση 30 λεπτά προετοιμασία 1 ώρα - Βαθμολογία /50
Εξέταση σε τρία μέρη:
- Απολογισμός του περιεχομένου ενός ακουστικού κειμένου (δύο φορές το ακουστικό)
- Προσωπική ανάπτυξη βάσει του προβληματισμού που εκτίθεται στο κείμενο
- Συζήτηση με την επιτροπή
2 ειδικότητες στην επιλογή του υποψηφίου: Φιλολογία και ανθρωπιστικές επιστήμες, επιστήμες
Κατανόηση και παραγωγή γραπτού λόγου - Διάρκεια : 3 ώρες και 30 λεπτά - Βαθμολογία /50
Παραγωγή ενός δομημένου κειμένου (άρθρο, κύριο άρθρο, αναφορά, ομιλία…) βάσει ενός φακέλλου κειμένων περίπου 2000 λέξεων.
2 ειδικότητες στην επιλογή του υποψηφίου: Φιλολογία και ανθρωπιστικές επιστήμες, επιστήμες
Συνολική διάρκεια των ομαδικών εξετάσεων : 3 ώρες και 30 λεπτά
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Dalf C2, ε; Καλή ... τύχη!

Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοιτα, δεν θα δωσω το Μάιο, δεν προλαβαινω...ή το Δεκεμβρη ή του χρονου το Μαη...Αλλα θελω να τα τελειωσω, αλλωστε ειναι μια γλωσσα που αγαπησα και μου εχει λειψει

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους!!
Κοιτα, δεν θα δωσω το Μάιο, δεν προλαβαινω...ή το Δεκεμβρη ή του χρονου το Μαη...Αλλα θελω να τα τελειωσω, αλλωστε ειναι μια γλωσσα που αγαπησα και μου εχει λειψει![]()
Από τις ωραιότερες γλώσσες.

Off: Μακάρι σε δύο χρόνια να το λέω αυτό από τη δική σου θέση. Και λέγοντας αυτό, εννοώ όντας φοιτητής στη νομική του ΕΚΠΑ.

Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

Από τις ωραιότερες γλώσσες.
Off: Μακάρι σε δύο χρόνια να το λέω αυτό από τη δική σου θέση. Και λέγοντας αυτό, εννοώ όντας φοιτητής στη νομική του ΕΚΠΑ.![]()
Θα πετυχεις

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Θα πετυχειςΣε περιμενουμε και οταν ερθει η ωρα εδω ειμαστε για βοηθεια!!!
![]()
Ας το ελπίσουμε! Θετική σκέψη και όλα γίνονται!

pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Muxu Su
Διάσημο μέλος

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Félicitations!το πήρα το β2![]()

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Delf. Το Sorbonne δεν έχει βγει ακόμα...delf η sorbonne?

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Χωρίς να υπονοώ κάτι για τα προηγούμενα μέλη που ποσταραν, δεν έχω συναντήσει κανέναν που να μη τα πηγαίνει καλά στο ακουστικό και να μη ρίχνει την ευθύνη στο κασετόφωνο...
Στο ντελφ τα ακουστικά ειναι γερό παλούκι..το λέω γιατί τα πέρασα και εγώ..
Δεν είπα οτι είναι εύκολα... Είπα το τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται οι περισσότεροι την αποτυχία. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Το Μάιο βγήκαν περίπου μία εβδομάδα μετά από τα delf/dalf.
Με τη μόνη διαφορά ότι τη Τρίτη αρχίζουν οι εγγραφές για τον Μάιο.
Muxu Su
Διάσημο μέλος

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.