Όταν θα ερθει ο καιρος της Θετικης (κι εγω θετικη θελω

), θα κατσω αναγκαστικα. Τωρα ομως ΟΧΙ.
Καταρχας σε αγαπω

(που θες θετικη!

) αλλα θα σου πω κατι και θελω να το παρεις σαν συμβουλη και εμενα μου την εχει δωσει ο μαθηματικος μου και η αδερφη μου. Τα μαθηματικα οπως και ολα τα θετικα αν τα αφησεις θα σε αφησουν. Αν δεν παρεις τις ΣΩΣΤΕΣ βασεις δυσκολα συνεχιζεις. Ξεκινα τωρα που ειναι νωρις για να μην τα αφησεις να σου καταστρεψουν το μελλον και το ονειρο σου!Τωρα ειναι νωρις ακομα εχεις περιθωρια βελτιωσης!

ον: Φυσικουυυλα σημερα

Θεματακια:
θεμα 1ο: 1.1: ποιος ο τυπος της μεσης ταχητητας; 1.2: να συμπληρωσεις το παρακατω πινακα ( ειχε την μεση ταχυτητα και επρεπε να βαλεις συμβολο και μοναδα στο S.I οπως και το διαστημα και το Δt

δεν θυμομουν την ονομασια και ετσι ακυρωσα το θεμα) 1.3: να βρεις την μεση ταχυτητα αν ενα αυτοκινητο κανει 100 μετρα σε 20 δευτερολεπτα
Θεμα 2ο: Να κανεις την παρακατω αντιστοιχιση: ειχε απο τη μια πχ δυναμικη ενεργεια και απο διπλα στην αλλη στηλη τον τυπο.
Θεμα 3ο: 3.1 Να διατιπωσεις τον 1ο νομο του Νευτωνα. 3.2: να συμπληρωσεις την λεξη που λειπει: η ταση των σωματων να αντιστεκονται σε οποιαδηποτε μεταβολη της κινητικης τους καταστασης ονομαζετε ........................... ( αδρανεια

)3.3: Ενα σωμα κινηται ευθυγραμμα και με σταθερη ταχυτητα 20 m/s ποση ειναι η συνισταμενη δυναμη του;
Θεμα 4ο: Πολλαπλης επιλογης ( γελοια)
Θεμα 5ο: Ενας πελαργος μαζας 2 Kg πεταει σε υψος δεν θυμαμαι

με ταχυτητα δεν θυμααι

να βρειτε την κινητικη του ενεργεια. την δυναμικη του και την μηχανικη

( το πηρα απο υποχρεωση αλλα το εκανα)
Θεμα 6ο: ενα παιδι παιζει κατι δεν θυμαμαι πως το ελεγε

με εναν ελεφαντα

οπως φαινεται στο διπλανο σχημα

( εμμ απο τη μια τραβουσε το παιδι και απο την αλλη ο ελεφαντας) α. Ο ελεφαντας ασκει μεγαλυτερη δυναμη β. το παιδι ασκει μεγαλυτερη δυναμη γ. και οι 2 ασκουν την ιδια δυναμη.
Θεμα 7ο: Υπολογισμος συνισταμενης σε καθετες δυναμης και ενα με 2 ομμοροπες και 1 αντιρροπη!

Θεμα 8ο: 8.1: να συμπληρωσετε τα παρακατω κενα ( ηταν τριτος νομος του νευτωνα!

) 8.2: ενας φιλος σας υποστηριζει οτι η συνισταμενη της δρασης και της αντιδρασης ειναι 0. Συμφωνητε; να δικαιολογισετε την απαντηση σας

Θεμα 9ο: Το διπλανο σωμα κινηται επι την επιρροη της δυναμης F= χεχε δεν θυμαμαι

και η τριβη του ειναι ιση με 10 νομιζω!

να υπολογισετε το εργο της δυναμης F και της τριβης