Γενικό -  Εξετάσεις Α' Λυκείου

Θετική και εγώ:clapup:
όχι που δεν θα πεταγόμουν:redface:
Στην Γ' θα δείξει,αν και πάλι θετική θα πάω(ο στόχος είναι ένας:D) θέλω να το πηγαίνω βήμα-βήμα.Μπορεί και να αλλάζω γνώμη ποιος ξέρει;Για 5ο μάθημα σκέφτομαι Ιστορία για παιδαγωγικά αλλά μαθηματικά κατευθύνσης με ιστορία γενικής δεν μου πολυκολλάει.Θα δείξει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ θα δώσω το επιλογής κορίτσια, ( τα γερμανικά) για να έχω πρόσβαση στην φιλολογία
* βρε, περικυκλώθηκα από θετικούς :O
** σήμερα όταν τίκαρα το ''ανθρωπιστικές σπουδές'' ένιωσα ΤΟΣΟ αμήχανα που αν δεν ήταν η γερμανικών μέσα θα είχα αλλάξει κατεύθυνση τώρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ θα δώσω το επιλογής κορίτσια, ( τα γερμανικά) για να έχω πρόσβαση στην φιλολογία
* βρε, περικυκλώθηκα από θετικούς :O
** σήμερα όταν τίκαρα το ''ανθρωπιστικές σπουδές'' ένιωσα ΤΟΣΟ αμήχανα που αν δεν ήταν η γερμανικών μέσα θα είχα αλλάξει κατεύθυνση τώρα.

:hug::inlove:

Μείνε μόνη στην θεωρητική:P

:redface::redface:
* Ναι ναι κάνε τέτοια να αλλάξεις κατεύθυνση και αν θα με ξαναδείς να με γράψεις:P ( κυρία)

και ναι παιδιά στην φεμπρέρο χρωστάω τον στόχο μου:redface:

Σωστά... Σκέφτεσαι και για 5ο μάθημα;

Αν το θες πραγματικά και διαβάσεις, θα τα καταφέρεις ;) Εσύ σκέφτεσαι για 5ο μάθημα; :P

Nαι,σωστα:D
Δεν εχω σκεφτει ακομα για 5ο μαθημα εσυ;

Και εγώ θεωρητική με ειδικά μαθήματα ξενόγλωσσα για φιλολογίες. :)

Και εγώ θεωρητική με ειδικά μαθήματα ξενόγλωσσα για φιλολογίες. :)

η Αλμα είναι δική μου η άλμα είναι δικήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Στοχεύεις αγγλική, ιταλική και μτφρ να υποθέσω:hmm:

Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα.

Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα.

Γράφω αύριο :hehe:

Mααλισταα :hehe:
Διαβασες;

Μόλις τελείωσα:P
Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά:P

Μόλις τελείωσα:P
Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά:P

Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη:/:
Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια!:D

Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη:/:
Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια!:D

Ελπίζω να γράψω:P εμάς αυτός είναι πολύ αυστηρός και βάζει πολύ δύσκολα. Να καταλάβεις, το άριστα γι αυτόν είναι το 16-17:P

Γράφω βιολογία, σας το είπααα; :happy:

Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως).
Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. :redface:

Τελευταία επεξεργασία:
Γράφω βιολογία, σας το είπααα; :happy:

Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως).
Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. :redface:

Άντε να σε έχω στην φιλοσοφική κούκλα:P
Βιο έγραψα.
Όπως επίσης και χημεία σήμερα :| καλά έλεγα εγώ πως τον φοβάμαι αυτόν :|

Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. :P

Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. :P

Θα είμαστε 8)
Θα καεί η φιλοσοφική:P:P:P:P
* Μόνο μην μας κάψουν και εμάς μαζί:redface:
Εγώ τώρα γράφω άλγεβρα. Και ευτυχώς, ακόμα δεν αγχώνομαι καθόλου καθώς έχω βγάλει ήδη πιθανότητες και προόδους και μου μένουν μόνο εξισώσεις-ανισώσεις.

Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. :P

Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. :P

Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω.

Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. :look:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back