Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 14:09 Η Soleado Febrero ~: #1.981 04-06-15 14:09 Θετική και εγώ Spoiler όχι που δεν θα πεταγόμουν Στην Γ' θα δείξει,αν και πάλι θετική θα πάω(ο στόχος είναι ένας) θέλω να το πηγαίνω βήμα-βήμα.Μπορεί και να αλλάζω γνώμη ποιος ξέρει;Για 5ο μάθημα σκέφτομαι Ιστορία για παιδαγωγικά αλλά μαθηματικά κατευθύνσης με ιστορία γενικής δεν μου πολυκολλάει.Θα δείξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 14:10 Η Deutsch... Lover: #1.982 04-06-15 14:10 Εγώ θα δώσω το επιλογής κορίτσια, ( τα γερμανικά) για να έχω πρόσβαση στην φιλολογία * βρε, περικυκλώθηκα από θετικούς :O ** σήμερα όταν τίκαρα το ''ανθρωπιστικές σπουδές'' ένιωσα ΤΟΣΟ αμήχανα που αν δεν ήταν η γερμανικών μέσα θα είχα αλλάξει κατεύθυνση τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 14:12 Η Soleado Febrero ~: #1.983 04-06-15 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ θα δώσω το επιλογής κορίτσια, ( τα γερμανικά) για να έχω πρόσβαση στην φιλολογία * βρε, περικυκλώθηκα από θετικούς :O ** σήμερα όταν τίκαρα το ''ανθρωπιστικές σπουδές'' ένιωσα ΤΟΣΟ αμήχανα που αν δεν ήταν η γερμανικών μέσα θα είχα αλλάξει κατεύθυνση τώρα. Click για ανάπτυξη... Μείνε μόνη στην θεωρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 14:13 Η Deutsch... Lover: #1.984 04-06-15 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Click για ανάπτυξη... * Ναι ναι κάνε τέτοια να αλλάξεις κατεύθυνση και αν θα με ξαναδείς να με γράψεις ( κυρία) και ναι παιδιά στην φεμπρέρο χρωστάω τον στόχο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 14:15 Η Mar.ia έγραψε: #1.985 04-06-15 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Σωστά... Σκέφτεσαι και για 5ο μάθημα; Αν το θες πραγματικά και διαβάσεις, θα τα καταφέρεις Εσύ σκέφτεσαι για 5ο μάθημα; Click για ανάπτυξη... Nαι,σωστα Δεν εχω σκεφτει ακομα για 5ο μαθημα εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 15:30 Η Alma Libre: #1.986 04-06-15 15:30 Και εγώ θεωρητική με ειδικά μαθήματα ξενόγλωσσα για φιλολογίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 15:55 Η Deutsch... Lover: #1.987 04-06-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ θεωρητική με ειδικά μαθήματα ξενόγλωσσα για φιλολογίες. Click για ανάπτυξη... η Αλμα είναι δική μου η άλμα είναι δικήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου Στοχεύεις αγγλική, ιταλική και μτφρ να υποθέσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 17:57 Η Mar.ia έγραψε: #1.988 04-06-15 17:57 Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 18:49 Η Deutsch... Lover: #1.989 04-06-15 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα. Click για ανάπτυξη... Γράφω αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 18:57 Η Mar.ia έγραψε: #1.990 04-06-15 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γράφω αύριο Click για ανάπτυξη... Mααλισταα Διαβασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 19:42 Η Deutsch... Lover: #1.991 04-06-15 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Mααλισταα Διαβασες; Click για ανάπτυξη... Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:11 Η Mar.ia έγραψε: #1.992 04-06-15 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Click για ανάπτυξη... Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η Deutsch... Lover: #1.993 04-06-15 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να γράψω εμάς αυτός είναι πολύ αυστηρός και βάζει πολύ δύσκολα. Να καταλάβεις, το άριστα γι αυτόν είναι το 16-17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 00:09 Η Alma Libre: #1.994 05-06-15 00:09 Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουνίου 2015 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Η Deutsch... Lover: #1.995 05-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Click για ανάπτυξη... Άντε να σε έχω στην φιλοσοφική κούκλα Βιο έγραψα. Όπως επίσης και χημεία σήμερα καλά έλεγα εγώ πως τον φοβάμαι αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:01 Η Alma Libre: #1.996 05-06-15 17:01 Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:04 Η Deutsch... Lover: #1.997 05-06-15 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 8) Θα καεί η φιλοσοφική * Μόνο μην μας κάψουν και εμάς μαζί Εγώ τώρα γράφω άλγεβρα. Και ευτυχώς, ακόμα δεν αγχώνομαι καθόλου καθώς έχω βγάλει ήδη πιθανότητες και προόδους και μου μένουν μόνο εξισώσεις-ανισώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:16 Η Alma Libre: #1.998 05-06-15 17:16 Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #1.999 05-06-15 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θετική και εγώ Spoiler όχι που δεν θα πεταγόμουν Στην Γ' θα δείξει,αν και πάλι θετική θα πάω(ο στόχος είναι ένας) θέλω να το πηγαίνω βήμα-βήμα.Μπορεί και να αλλάζω γνώμη ποιος ξέρει;Για 5ο μάθημα σκέφτομαι Ιστορία για παιδαγωγικά αλλά μαθηματικά κατευθύνσης με ιστορία γενικής δεν μου πολυκολλάει.Θα δείξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 14:10 Η Deutsch... Lover: #1.982 04-06-15 14:10 Εγώ θα δώσω το επιλογής κορίτσια, ( τα γερμανικά) για να έχω πρόσβαση στην φιλολογία * βρε, περικυκλώθηκα από θετικούς :O ** σήμερα όταν τίκαρα το ''ανθρωπιστικές σπουδές'' ένιωσα ΤΟΣΟ αμήχανα που αν δεν ήταν η γερμανικών μέσα θα είχα αλλάξει κατεύθυνση τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 14:12 Η Soleado Febrero ~: #1.983 04-06-15 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ θα δώσω το επιλογής κορίτσια, ( τα γερμανικά) για να έχω πρόσβαση στην φιλολογία * βρε, περικυκλώθηκα από θετικούς :O ** σήμερα όταν τίκαρα το ''ανθρωπιστικές σπουδές'' ένιωσα ΤΟΣΟ αμήχανα που αν δεν ήταν η γερμανικών μέσα θα είχα αλλάξει κατεύθυνση τώρα. Click για ανάπτυξη... Μείνε μόνη στην θεωρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 14:13 Η Deutsch... Lover: #1.984 04-06-15 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Click για ανάπτυξη... * Ναι ναι κάνε τέτοια να αλλάξεις κατεύθυνση και αν θα με ξαναδείς να με γράψεις ( κυρία) και ναι παιδιά στην φεμπρέρο χρωστάω τον στόχο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 14:15 Η Mar.ia έγραψε: #1.985 04-06-15 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Σωστά... Σκέφτεσαι και για 5ο μάθημα; Αν το θες πραγματικά και διαβάσεις, θα τα καταφέρεις Εσύ σκέφτεσαι για 5ο μάθημα; Click για ανάπτυξη... Nαι,σωστα Δεν εχω σκεφτει ακομα για 5ο μαθημα εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 15:30 Η Alma Libre: #1.986 04-06-15 15:30 Και εγώ θεωρητική με ειδικά μαθήματα ξενόγλωσσα για φιλολογίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 15:55 Η Deutsch... Lover: #1.987 04-06-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ θεωρητική με ειδικά μαθήματα ξενόγλωσσα για φιλολογίες. Click για ανάπτυξη... η Αλμα είναι δική μου η άλμα είναι δικήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου Στοχεύεις αγγλική, ιταλική και μτφρ να υποθέσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 17:57 Η Mar.ia έγραψε: #1.988 04-06-15 17:57 Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 18:49 Η Deutsch... Lover: #1.989 04-06-15 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα. Click για ανάπτυξη... Γράφω αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 18:57 Η Mar.ia έγραψε: #1.990 04-06-15 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γράφω αύριο Click για ανάπτυξη... Mααλισταα Διαβασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 19:42 Η Deutsch... Lover: #1.991 04-06-15 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Mααλισταα Διαβασες; Click για ανάπτυξη... Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:11 Η Mar.ia έγραψε: #1.992 04-06-15 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Click για ανάπτυξη... Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η Deutsch... Lover: #1.993 04-06-15 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να γράψω εμάς αυτός είναι πολύ αυστηρός και βάζει πολύ δύσκολα. Να καταλάβεις, το άριστα γι αυτόν είναι το 16-17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 00:09 Η Alma Libre: #1.994 05-06-15 00:09 Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουνίου 2015 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Η Deutsch... Lover: #1.995 05-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Click για ανάπτυξη... Άντε να σε έχω στην φιλοσοφική κούκλα Βιο έγραψα. Όπως επίσης και χημεία σήμερα καλά έλεγα εγώ πως τον φοβάμαι αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:01 Η Alma Libre: #1.996 05-06-15 17:01 Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:04 Η Deutsch... Lover: #1.997 05-06-15 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 8) Θα καεί η φιλοσοφική * Μόνο μην μας κάψουν και εμάς μαζί Εγώ τώρα γράφω άλγεβρα. Και ευτυχώς, ακόμα δεν αγχώνομαι καθόλου καθώς έχω βγάλει ήδη πιθανότητες και προόδους και μου μένουν μόνο εξισώσεις-ανισώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:16 Η Alma Libre: #1.998 05-06-15 17:16 Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #1.999 05-06-15 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θα δώσω το επιλογής κορίτσια, ( τα γερμανικά) για να έχω πρόσβαση στην φιλολογία * βρε, περικυκλώθηκα από θετικούς :O ** σήμερα όταν τίκαρα το ''ανθρωπιστικές σπουδές'' ένιωσα ΤΟΣΟ αμήχανα που αν δεν ήταν η γερμανικών μέσα θα είχα αλλάξει κατεύθυνση τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 14:12 Η Soleado Febrero ~: #1.983 04-06-15 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ θα δώσω το επιλογής κορίτσια, ( τα γερμανικά) για να έχω πρόσβαση στην φιλολογία * βρε, περικυκλώθηκα από θετικούς :O ** σήμερα όταν τίκαρα το ''ανθρωπιστικές σπουδές'' ένιωσα ΤΟΣΟ αμήχανα που αν δεν ήταν η γερμανικών μέσα θα είχα αλλάξει κατεύθυνση τώρα. Click για ανάπτυξη... Μείνε μόνη στην θεωρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 14:13 Η Deutsch... Lover: #1.984 04-06-15 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Click για ανάπτυξη... * Ναι ναι κάνε τέτοια να αλλάξεις κατεύθυνση και αν θα με ξαναδείς να με γράψεις ( κυρία) και ναι παιδιά στην φεμπρέρο χρωστάω τον στόχο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 14:15 Η Mar.ia έγραψε: #1.985 04-06-15 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Σωστά... Σκέφτεσαι και για 5ο μάθημα; Αν το θες πραγματικά και διαβάσεις, θα τα καταφέρεις Εσύ σκέφτεσαι για 5ο μάθημα; Click για ανάπτυξη... Nαι,σωστα Δεν εχω σκεφτει ακομα για 5ο μαθημα εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 15:30 Η Alma Libre: #1.986 04-06-15 15:30 Και εγώ θεωρητική με ειδικά μαθήματα ξενόγλωσσα για φιλολογίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 15:55 Η Deutsch... Lover: #1.987 04-06-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ θεωρητική με ειδικά μαθήματα ξενόγλωσσα για φιλολογίες. Click για ανάπτυξη... η Αλμα είναι δική μου η άλμα είναι δικήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου Στοχεύεις αγγλική, ιταλική και μτφρ να υποθέσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 17:57 Η Mar.ia έγραψε: #1.988 04-06-15 17:57 Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 18:49 Η Deutsch... Lover: #1.989 04-06-15 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα. Click για ανάπτυξη... Γράφω αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 18:57 Η Mar.ia έγραψε: #1.990 04-06-15 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γράφω αύριο Click για ανάπτυξη... Mααλισταα Διαβασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 19:42 Η Deutsch... Lover: #1.991 04-06-15 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Mααλισταα Διαβασες; Click για ανάπτυξη... Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:11 Η Mar.ia έγραψε: #1.992 04-06-15 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Click για ανάπτυξη... Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η Deutsch... Lover: #1.993 04-06-15 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να γράψω εμάς αυτός είναι πολύ αυστηρός και βάζει πολύ δύσκολα. Να καταλάβεις, το άριστα γι αυτόν είναι το 16-17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 00:09 Η Alma Libre: #1.994 05-06-15 00:09 Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουνίου 2015 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Η Deutsch... Lover: #1.995 05-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Click για ανάπτυξη... Άντε να σε έχω στην φιλοσοφική κούκλα Βιο έγραψα. Όπως επίσης και χημεία σήμερα καλά έλεγα εγώ πως τον φοβάμαι αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:01 Η Alma Libre: #1.996 05-06-15 17:01 Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:04 Η Deutsch... Lover: #1.997 05-06-15 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 8) Θα καεί η φιλοσοφική * Μόνο μην μας κάψουν και εμάς μαζί Εγώ τώρα γράφω άλγεβρα. Και ευτυχώς, ακόμα δεν αγχώνομαι καθόλου καθώς έχω βγάλει ήδη πιθανότητες και προόδους και μου μένουν μόνο εξισώσεις-ανισώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:16 Η Alma Libre: #1.998 05-06-15 17:16 Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #1.999 05-06-15 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ θα δώσω το επιλογής κορίτσια, ( τα γερμανικά) για να έχω πρόσβαση στην φιλολογία * βρε, περικυκλώθηκα από θετικούς :O ** σήμερα όταν τίκαρα το ''ανθρωπιστικές σπουδές'' ένιωσα ΤΟΣΟ αμήχανα που αν δεν ήταν η γερμανικών μέσα θα είχα αλλάξει κατεύθυνση τώρα. Click για ανάπτυξη... Μείνε μόνη στην θεωρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 14:13 Η Deutsch... Lover: #1.984 04-06-15 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Click για ανάπτυξη... * Ναι ναι κάνε τέτοια να αλλάξεις κατεύθυνση και αν θα με ξαναδείς να με γράψεις ( κυρία) και ναι παιδιά στην φεμπρέρο χρωστάω τον στόχο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 14:15 Η Mar.ia έγραψε: #1.985 04-06-15 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Σωστά... Σκέφτεσαι και για 5ο μάθημα; Αν το θες πραγματικά και διαβάσεις, θα τα καταφέρεις Εσύ σκέφτεσαι για 5ο μάθημα; Click για ανάπτυξη... Nαι,σωστα Δεν εχω σκεφτει ακομα για 5ο μαθημα εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 15:30 Η Alma Libre: #1.986 04-06-15 15:30 Και εγώ θεωρητική με ειδικά μαθήματα ξενόγλωσσα για φιλολογίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 15:55 Η Deutsch... Lover: #1.987 04-06-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ θεωρητική με ειδικά μαθήματα ξενόγλωσσα για φιλολογίες. Click για ανάπτυξη... η Αλμα είναι δική μου η άλμα είναι δικήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου Στοχεύεις αγγλική, ιταλική και μτφρ να υποθέσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 17:57 Η Mar.ia έγραψε: #1.988 04-06-15 17:57 Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 18:49 Η Deutsch... Lover: #1.989 04-06-15 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα. Click για ανάπτυξη... Γράφω αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 18:57 Η Mar.ia έγραψε: #1.990 04-06-15 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γράφω αύριο Click για ανάπτυξη... Mααλισταα Διαβασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 19:42 Η Deutsch... Lover: #1.991 04-06-15 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Mααλισταα Διαβασες; Click για ανάπτυξη... Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:11 Η Mar.ia έγραψε: #1.992 04-06-15 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Click για ανάπτυξη... Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η Deutsch... Lover: #1.993 04-06-15 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να γράψω εμάς αυτός είναι πολύ αυστηρός και βάζει πολύ δύσκολα. Να καταλάβεις, το άριστα γι αυτόν είναι το 16-17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 00:09 Η Alma Libre: #1.994 05-06-15 00:09 Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουνίου 2015 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Η Deutsch... Lover: #1.995 05-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Click για ανάπτυξη... Άντε να σε έχω στην φιλοσοφική κούκλα Βιο έγραψα. Όπως επίσης και χημεία σήμερα καλά έλεγα εγώ πως τον φοβάμαι αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:01 Η Alma Libre: #1.996 05-06-15 17:01 Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:04 Η Deutsch... Lover: #1.997 05-06-15 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 8) Θα καεί η φιλοσοφική * Μόνο μην μας κάψουν και εμάς μαζί Εγώ τώρα γράφω άλγεβρα. Και ευτυχώς, ακόμα δεν αγχώνομαι καθόλου καθώς έχω βγάλει ήδη πιθανότητες και προόδους και μου μένουν μόνο εξισώσεις-ανισώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:16 Η Alma Libre: #1.998 05-06-15 17:16 Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #1.999 05-06-15 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Click για ανάπτυξη... * Ναι ναι κάνε τέτοια να αλλάξεις κατεύθυνση και αν θα με ξαναδείς να με γράψεις ( κυρία) και ναι παιδιά στην φεμπρέρο χρωστάω τον στόχο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 14:15 Η Mar.ia έγραψε: #1.985 04-06-15 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Σωστά... Σκέφτεσαι και για 5ο μάθημα; Αν το θες πραγματικά και διαβάσεις, θα τα καταφέρεις Εσύ σκέφτεσαι για 5ο μάθημα; Click για ανάπτυξη... Nαι,σωστα Δεν εχω σκεφτει ακομα για 5ο μαθημα εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 15:30 Η Alma Libre: #1.986 04-06-15 15:30 Και εγώ θεωρητική με ειδικά μαθήματα ξενόγλωσσα για φιλολογίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 15:55 Η Deutsch... Lover: #1.987 04-06-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ θεωρητική με ειδικά μαθήματα ξενόγλωσσα για φιλολογίες. Click για ανάπτυξη... η Αλμα είναι δική μου η άλμα είναι δικήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου Στοχεύεις αγγλική, ιταλική και μτφρ να υποθέσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 17:57 Η Mar.ia έγραψε: #1.988 04-06-15 17:57 Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 18:49 Η Deutsch... Lover: #1.989 04-06-15 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα. Click για ανάπτυξη... Γράφω αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 18:57 Η Mar.ia έγραψε: #1.990 04-06-15 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γράφω αύριο Click για ανάπτυξη... Mααλισταα Διαβασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 19:42 Η Deutsch... Lover: #1.991 04-06-15 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Mααλισταα Διαβασες; Click για ανάπτυξη... Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:11 Η Mar.ia έγραψε: #1.992 04-06-15 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Click για ανάπτυξη... Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η Deutsch... Lover: #1.993 04-06-15 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να γράψω εμάς αυτός είναι πολύ αυστηρός και βάζει πολύ δύσκολα. Να καταλάβεις, το άριστα γι αυτόν είναι το 16-17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 00:09 Η Alma Libre: #1.994 05-06-15 00:09 Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουνίου 2015 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Η Deutsch... Lover: #1.995 05-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Click για ανάπτυξη... Άντε να σε έχω στην φιλοσοφική κούκλα Βιο έγραψα. Όπως επίσης και χημεία σήμερα καλά έλεγα εγώ πως τον φοβάμαι αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:01 Η Alma Libre: #1.996 05-06-15 17:01 Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:04 Η Deutsch... Lover: #1.997 05-06-15 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 8) Θα καεί η φιλοσοφική * Μόνο μην μας κάψουν και εμάς μαζί Εγώ τώρα γράφω άλγεβρα. Και ευτυχώς, ακόμα δεν αγχώνομαι καθόλου καθώς έχω βγάλει ήδη πιθανότητες και προόδους και μου μένουν μόνο εξισώσεις-ανισώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:16 Η Alma Libre: #1.998 05-06-15 17:16 Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #1.999 05-06-15 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Σωστά... Σκέφτεσαι και για 5ο μάθημα; Αν το θες πραγματικά και διαβάσεις, θα τα καταφέρεις Εσύ σκέφτεσαι για 5ο μάθημα; Click για ανάπτυξη... Nαι,σωστα Δεν εχω σκεφτει ακομα για 5ο μαθημα εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 15:30 Η Alma Libre: #1.986 04-06-15 15:30 Και εγώ θεωρητική με ειδικά μαθήματα ξενόγλωσσα για φιλολογίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 15:55 Η Deutsch... Lover: #1.987 04-06-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ θεωρητική με ειδικά μαθήματα ξενόγλωσσα για φιλολογίες. Click για ανάπτυξη... η Αλμα είναι δική μου η άλμα είναι δικήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου Στοχεύεις αγγλική, ιταλική και μτφρ να υποθέσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 17:57 Η Mar.ia έγραψε: #1.988 04-06-15 17:57 Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 18:49 Η Deutsch... Lover: #1.989 04-06-15 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα. Click για ανάπτυξη... Γράφω αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 18:57 Η Mar.ia έγραψε: #1.990 04-06-15 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γράφω αύριο Click για ανάπτυξη... Mααλισταα Διαβασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 19:42 Η Deutsch... Lover: #1.991 04-06-15 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Mααλισταα Διαβασες; Click για ανάπτυξη... Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:11 Η Mar.ia έγραψε: #1.992 04-06-15 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Click για ανάπτυξη... Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η Deutsch... Lover: #1.993 04-06-15 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να γράψω εμάς αυτός είναι πολύ αυστηρός και βάζει πολύ δύσκολα. Να καταλάβεις, το άριστα γι αυτόν είναι το 16-17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 00:09 Η Alma Libre: #1.994 05-06-15 00:09 Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουνίου 2015 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Η Deutsch... Lover: #1.995 05-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Click για ανάπτυξη... Άντε να σε έχω στην φιλοσοφική κούκλα Βιο έγραψα. Όπως επίσης και χημεία σήμερα καλά έλεγα εγώ πως τον φοβάμαι αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:01 Η Alma Libre: #1.996 05-06-15 17:01 Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:04 Η Deutsch... Lover: #1.997 05-06-15 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 8) Θα καεί η φιλοσοφική * Μόνο μην μας κάψουν και εμάς μαζί Εγώ τώρα γράφω άλγεβρα. Και ευτυχώς, ακόμα δεν αγχώνομαι καθόλου καθώς έχω βγάλει ήδη πιθανότητες και προόδους και μου μένουν μόνο εξισώσεις-ανισώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:16 Η Alma Libre: #1.998 05-06-15 17:16 Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #1.999 05-06-15 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ θεωρητική με ειδικά μαθήματα ξενόγλωσσα για φιλολογίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 15:55 Η Deutsch... Lover: #1.987 04-06-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ θεωρητική με ειδικά μαθήματα ξενόγλωσσα για φιλολογίες. Click για ανάπτυξη... η Αλμα είναι δική μου η άλμα είναι δικήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου Στοχεύεις αγγλική, ιταλική και μτφρ να υποθέσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 17:57 Η Mar.ia έγραψε: #1.988 04-06-15 17:57 Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 18:49 Η Deutsch... Lover: #1.989 04-06-15 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα. Click για ανάπτυξη... Γράφω αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 18:57 Η Mar.ia έγραψε: #1.990 04-06-15 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γράφω αύριο Click για ανάπτυξη... Mααλισταα Διαβασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 19:42 Η Deutsch... Lover: #1.991 04-06-15 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Mααλισταα Διαβασες; Click για ανάπτυξη... Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:11 Η Mar.ia έγραψε: #1.992 04-06-15 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Click για ανάπτυξη... Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η Deutsch... Lover: #1.993 04-06-15 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να γράψω εμάς αυτός είναι πολύ αυστηρός και βάζει πολύ δύσκολα. Να καταλάβεις, το άριστα γι αυτόν είναι το 16-17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 00:09 Η Alma Libre: #1.994 05-06-15 00:09 Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουνίου 2015 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Η Deutsch... Lover: #1.995 05-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Click για ανάπτυξη... Άντε να σε έχω στην φιλοσοφική κούκλα Βιο έγραψα. Όπως επίσης και χημεία σήμερα καλά έλεγα εγώ πως τον φοβάμαι αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:01 Η Alma Libre: #1.996 05-06-15 17:01 Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:04 Η Deutsch... Lover: #1.997 05-06-15 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 8) Θα καεί η φιλοσοφική * Μόνο μην μας κάψουν και εμάς μαζί Εγώ τώρα γράφω άλγεβρα. Και ευτυχώς, ακόμα δεν αγχώνομαι καθόλου καθώς έχω βγάλει ήδη πιθανότητες και προόδους και μου μένουν μόνο εξισώσεις-ανισώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:16 Η Alma Libre: #1.998 05-06-15 17:16 Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #1.999 05-06-15 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ θεωρητική με ειδικά μαθήματα ξενόγλωσσα για φιλολογίες. Click για ανάπτυξη... η Αλμα είναι δική μου η άλμα είναι δικήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου Στοχεύεις αγγλική, ιταλική και μτφρ να υποθέσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 17:57 Η Mar.ia έγραψε: #1.988 04-06-15 17:57 Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 18:49 Η Deutsch... Lover: #1.989 04-06-15 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα. Click για ανάπτυξη... Γράφω αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 18:57 Η Mar.ia έγραψε: #1.990 04-06-15 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γράφω αύριο Click για ανάπτυξη... Mααλισταα Διαβασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 19:42 Η Deutsch... Lover: #1.991 04-06-15 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Mααλισταα Διαβασες; Click για ανάπτυξη... Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:11 Η Mar.ia έγραψε: #1.992 04-06-15 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Click για ανάπτυξη... Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η Deutsch... Lover: #1.993 04-06-15 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να γράψω εμάς αυτός είναι πολύ αυστηρός και βάζει πολύ δύσκολα. Να καταλάβεις, το άριστα γι αυτόν είναι το 16-17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 00:09 Η Alma Libre: #1.994 05-06-15 00:09 Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουνίου 2015 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Η Deutsch... Lover: #1.995 05-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Click για ανάπτυξη... Άντε να σε έχω στην φιλοσοφική κούκλα Βιο έγραψα. Όπως επίσης και χημεία σήμερα καλά έλεγα εγώ πως τον φοβάμαι αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:01 Η Alma Libre: #1.996 05-06-15 17:01 Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:04 Η Deutsch... Lover: #1.997 05-06-15 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 8) Θα καεί η φιλοσοφική * Μόνο μην μας κάψουν και εμάς μαζί Εγώ τώρα γράφω άλγεβρα. Και ευτυχώς, ακόμα δεν αγχώνομαι καθόλου καθώς έχω βγάλει ήδη πιθανότητες και προόδους και μου μένουν μόνο εξισώσεις-ανισώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:16 Η Alma Libre: #1.998 05-06-15 17:16 Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #1.999 05-06-15 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 18:49 Η Deutsch... Lover: #1.989 04-06-15 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα. Click για ανάπτυξη... Γράφω αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 18:57 Η Mar.ia έγραψε: #1.990 04-06-15 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γράφω αύριο Click για ανάπτυξη... Mααλισταα Διαβασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 19:42 Η Deutsch... Lover: #1.991 04-06-15 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Mααλισταα Διαβασες; Click για ανάπτυξη... Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:11 Η Mar.ia έγραψε: #1.992 04-06-15 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Click για ανάπτυξη... Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η Deutsch... Lover: #1.993 04-06-15 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να γράψω εμάς αυτός είναι πολύ αυστηρός και βάζει πολύ δύσκολα. Να καταλάβεις, το άριστα γι αυτόν είναι το 16-17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 00:09 Η Alma Libre: #1.994 05-06-15 00:09 Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουνίου 2015 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Η Deutsch... Lover: #1.995 05-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Click για ανάπτυξη... Άντε να σε έχω στην φιλοσοφική κούκλα Βιο έγραψα. Όπως επίσης και χημεία σήμερα καλά έλεγα εγώ πως τον φοβάμαι αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:01 Η Alma Libre: #1.996 05-06-15 17:01 Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:04 Η Deutsch... Lover: #1.997 05-06-15 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 8) Θα καεί η φιλοσοφική * Μόνο μην μας κάψουν και εμάς μαζί Εγώ τώρα γράφω άλγεβρα. Και ευτυχώς, ακόμα δεν αγχώνομαι καθόλου καθώς έχω βγάλει ήδη πιθανότητες και προόδους και μου μένουν μόνο εξισώσεις-ανισώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:16 Η Alma Libre: #1.998 05-06-15 17:16 Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #1.999 05-06-15 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εχει γραψει κανείς χημεία να μου πει τι έπεσε;Να έχω μια ιδέα. Click για ανάπτυξη... Γράφω αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 18:57 Η Mar.ia έγραψε: #1.990 04-06-15 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γράφω αύριο Click για ανάπτυξη... Mααλισταα Διαβασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 19:42 Η Deutsch... Lover: #1.991 04-06-15 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Mααλισταα Διαβασες; Click για ανάπτυξη... Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:11 Η Mar.ia έγραψε: #1.992 04-06-15 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Click για ανάπτυξη... Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η Deutsch... Lover: #1.993 04-06-15 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να γράψω εμάς αυτός είναι πολύ αυστηρός και βάζει πολύ δύσκολα. Να καταλάβεις, το άριστα γι αυτόν είναι το 16-17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 00:09 Η Alma Libre: #1.994 05-06-15 00:09 Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουνίου 2015 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Η Deutsch... Lover: #1.995 05-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Click για ανάπτυξη... Άντε να σε έχω στην φιλοσοφική κούκλα Βιο έγραψα. Όπως επίσης και χημεία σήμερα καλά έλεγα εγώ πως τον φοβάμαι αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:01 Η Alma Libre: #1.996 05-06-15 17:01 Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:04 Η Deutsch... Lover: #1.997 05-06-15 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 8) Θα καεί η φιλοσοφική * Μόνο μην μας κάψουν και εμάς μαζί Εγώ τώρα γράφω άλγεβρα. Και ευτυχώς, ακόμα δεν αγχώνομαι καθόλου καθώς έχω βγάλει ήδη πιθανότητες και προόδους και μου μένουν μόνο εξισώσεις-ανισώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:16 Η Alma Libre: #1.998 05-06-15 17:16 Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #1.999 05-06-15 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γράφω αύριο Click για ανάπτυξη... Mααλισταα Διαβασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 19:42 Η Deutsch... Lover: #1.991 04-06-15 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Mααλισταα Διαβασες; Click για ανάπτυξη... Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:11 Η Mar.ia έγραψε: #1.992 04-06-15 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Click για ανάπτυξη... Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η Deutsch... Lover: #1.993 04-06-15 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να γράψω εμάς αυτός είναι πολύ αυστηρός και βάζει πολύ δύσκολα. Να καταλάβεις, το άριστα γι αυτόν είναι το 16-17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 00:09 Η Alma Libre: #1.994 05-06-15 00:09 Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουνίου 2015 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Η Deutsch... Lover: #1.995 05-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Click για ανάπτυξη... Άντε να σε έχω στην φιλοσοφική κούκλα Βιο έγραψα. Όπως επίσης και χημεία σήμερα καλά έλεγα εγώ πως τον φοβάμαι αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:01 Η Alma Libre: #1.996 05-06-15 17:01 Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:04 Η Deutsch... Lover: #1.997 05-06-15 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 8) Θα καεί η φιλοσοφική * Μόνο μην μας κάψουν και εμάς μαζί Εγώ τώρα γράφω άλγεβρα. Και ευτυχώς, ακόμα δεν αγχώνομαι καθόλου καθώς έχω βγάλει ήδη πιθανότητες και προόδους και μου μένουν μόνο εξισώσεις-ανισώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:16 Η Alma Libre: #1.998 05-06-15 17:16 Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #1.999 05-06-15 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Mααλισταα Διαβασες; Click για ανάπτυξη... Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:11 Η Mar.ia έγραψε: #1.992 04-06-15 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Click για ανάπτυξη... Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η Deutsch... Lover: #1.993 04-06-15 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να γράψω εμάς αυτός είναι πολύ αυστηρός και βάζει πολύ δύσκολα. Να καταλάβεις, το άριστα γι αυτόν είναι το 16-17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 00:09 Η Alma Libre: #1.994 05-06-15 00:09 Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουνίου 2015 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Η Deutsch... Lover: #1.995 05-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Click για ανάπτυξη... Άντε να σε έχω στην φιλοσοφική κούκλα Βιο έγραψα. Όπως επίσης και χημεία σήμερα καλά έλεγα εγώ πως τον φοβάμαι αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:01 Η Alma Libre: #1.996 05-06-15 17:01 Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:04 Η Deutsch... Lover: #1.997 05-06-15 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 8) Θα καεί η φιλοσοφική * Μόνο μην μας κάψουν και εμάς μαζί Εγώ τώρα γράφω άλγεβρα. Και ευτυχώς, ακόμα δεν αγχώνομαι καθόλου καθώς έχω βγάλει ήδη πιθανότητες και προόδους και μου μένουν μόνο εξισώσεις-ανισώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:16 Η Alma Libre: #1.998 05-06-15 17:16 Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #1.999 05-06-15 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μόλις τελείωσα Μέχρι το 4ο τα ξέρω καλά. Αλλά το τέταρτο σκατά Click για ανάπτυξη... Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η Deutsch... Lover: #1.993 04-06-15 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να γράψω εμάς αυτός είναι πολύ αυστηρός και βάζει πολύ δύσκολα. Να καταλάβεις, το άριστα γι αυτόν είναι το 16-17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 00:09 Η Alma Libre: #1.994 05-06-15 00:09 Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουνίου 2015 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Η Deutsch... Lover: #1.995 05-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Click για ανάπτυξη... Άντε να σε έχω στην φιλοσοφική κούκλα Βιο έγραψα. Όπως επίσης και χημεία σήμερα καλά έλεγα εγώ πως τον φοβάμαι αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:01 Η Alma Libre: #1.996 05-06-15 17:01 Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:04 Η Deutsch... Lover: #1.997 05-06-15 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 8) Θα καεί η φιλοσοφική * Μόνο μην μας κάψουν και εμάς μαζί Εγώ τώρα γράφω άλγεβρα. Και ευτυχώς, ακόμα δεν αγχώνομαι καθόλου καθώς έχω βγάλει ήδη πιθανότητες και προόδους και μου μένουν μόνο εξισώσεις-ανισώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:16 Η Alma Libre: #1.998 05-06-15 17:16 Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #1.999 05-06-15 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Και μένα η στοιχειομετρία με δυσκολεύει.Και λογικα εμας θα πεσουν 2 θεματα με στοιχειομετρια γιατι η υλη μας ειναι λιγη Αλλα πιστευω θα γραψω καλα.Το 'χω στη χημεια! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να γράψω εμάς αυτός είναι πολύ αυστηρός και βάζει πολύ δύσκολα. Να καταλάβεις, το άριστα γι αυτόν είναι το 16-17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 00:09 Η Alma Libre: #1.994 05-06-15 00:09 Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουνίου 2015 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Η Deutsch... Lover: #1.995 05-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Click για ανάπτυξη... Άντε να σε έχω στην φιλοσοφική κούκλα Βιο έγραψα. Όπως επίσης και χημεία σήμερα καλά έλεγα εγώ πως τον φοβάμαι αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:01 Η Alma Libre: #1.996 05-06-15 17:01 Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:04 Η Deutsch... Lover: #1.997 05-06-15 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 8) Θα καεί η φιλοσοφική * Μόνο μην μας κάψουν και εμάς μαζί Εγώ τώρα γράφω άλγεβρα. Και ευτυχώς, ακόμα δεν αγχώνομαι καθόλου καθώς έχω βγάλει ήδη πιθανότητες και προόδους και μου μένουν μόνο εξισώσεις-ανισώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:16 Η Alma Libre: #1.998 05-06-15 17:16 Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #1.999 05-06-15 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Η Deutsch... Lover: #1.995 05-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Click για ανάπτυξη... Άντε να σε έχω στην φιλοσοφική κούκλα Βιο έγραψα. Όπως επίσης και χημεία σήμερα καλά έλεγα εγώ πως τον φοβάμαι αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:01 Η Alma Libre: #1.996 05-06-15 17:01 Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:04 Η Deutsch... Lover: #1.997 05-06-15 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 8) Θα καεί η φιλοσοφική * Μόνο μην μας κάψουν και εμάς μαζί Εγώ τώρα γράφω άλγεβρα. Και ευτυχώς, ακόμα δεν αγχώνομαι καθόλου καθώς έχω βγάλει ήδη πιθανότητες και προόδους και μου μένουν μόνο εξισώσεις-ανισώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:16 Η Alma Libre: #1.998 05-06-15 17:16 Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #1.999 05-06-15 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γράφω βιολογία, σας το είπααα; Προσθήκη: Ντόιτς ναι, αυτά σκέφτομαι (και τμήματα κινηματογράφου, κοινωνιολογίας και πολιτικές επιστήμες ίσως). Επίσης σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα, να πάρω ένα γκομενάκι και να πάω να ζήσω στο Ροσκόμον. Click για ανάπτυξη... Άντε να σε έχω στην φιλοσοφική κούκλα Βιο έγραψα. Όπως επίσης και χημεία σήμερα καλά έλεγα εγώ πως τον φοβάμαι αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:01 Η Alma Libre: #1.996 05-06-15 17:01 Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:04 Η Deutsch... Lover: #1.997 05-06-15 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 8) Θα καεί η φιλοσοφική * Μόνο μην μας κάψουν και εμάς μαζί Εγώ τώρα γράφω άλγεβρα. Και ευτυχώς, ακόμα δεν αγχώνομαι καθόλου καθώς έχω βγάλει ήδη πιθανότητες και προόδους και μου μένουν μόνο εξισώσεις-ανισώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:16 Η Alma Libre: #1.998 05-06-15 17:16 Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #1.999 05-06-15 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:04 Η Deutsch... Lover: #1.997 05-06-15 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 8) Θα καεί η φιλοσοφική * Μόνο μην μας κάψουν και εμάς μαζί Εγώ τώρα γράφω άλγεβρα. Και ευτυχώς, ακόμα δεν αγχώνομαι καθόλου καθώς έχω βγάλει ήδη πιθανότητες και προόδους και μου μένουν μόνο εξισώσεις-ανισώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:16 Η Alma Libre: #1.998 05-06-15 17:16 Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #1.999 05-06-15 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εύκολα τα θέματα μας στη βιολογία, αν είμαστε μαζί θα καλοπεράσουμε ρε. Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 8) Θα καεί η φιλοσοφική * Μόνο μην μας κάψουν και εμάς μαζί Εγώ τώρα γράφω άλγεβρα. Και ευτυχώς, ακόμα δεν αγχώνομαι καθόλου καθώς έχω βγάλει ήδη πιθανότητες και προόδους και μου μένουν μόνο εξισώσεις-ανισώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:16 Η Alma Libre: #1.998 05-06-15 17:16 Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #1.999 05-06-15 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #1.999 05-06-15 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α εγώ τη Δευτέρα γράφω φυσική. Click για ανάπτυξη... Αιωνία σου η μνήμη. Φυσική γράφω Τετάρτη αλλά σίγουρα θα γράψω καλύτερα από την χημεία. Το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2015 στις 17:21 Η Alma Libre: #2.000 05-06-15 17:21 Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θέλω να γράψω 6 για να περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.