Γενικό -  Εξετάσεις Α' Λυκείου

• Thread starter Thread starter Vivian.
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ααα και εμείς μια απ'τα ίδια! Μας έπεσε το 74 και ένα άσχετο παράθεμα που μίλαγε για τα δεινά του πολέμου! :Ρ Γραμματική μας έδιναν πέντε ουσιαστικά και εμείς έπρεπε να γράψουμε στον τύπο που μας τα ζητούσε. Είχε βάλει και κάτι ρήματα ,ακριβώς το ίδιο να κάνουμε. Συντακτικό ναι , έπεσαν κάτι επιρρηματικοί .. :mad: Είχε και άσκηση να βρούμε δευτερεύουσες σε μια παράγραφο.. Μετά και 3 ερωτήσεις για ποιον λόγο οι δημοκρατικοί νίκησαν,πως συμπερηφέρθηκαν οι ολιγαρχικοί και μία ερώτηση με βοήθεια του παραθέματος. Ντάξει την παλέψαμε. Κανένα 16.. :confused: Γι'αυτό δεν πρόκειται να πατήσω θεωρητική! Όχι ότι είμαι τέλεια και στη Φυσική και τα Μαθηματικά, αλλά λέμε.. :worry:

Τεχνολογική και έχει ο Θεός μετά...:DΘεωρητική με την καμία όμως..αν και το σκεφτόμουν για κανά μήνα :hmm: αλλά αρχιτεκτονική που σκέφτομαι θέλει τεχνολογικήη:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τεχνολογική και έχει ο Θεός μετά...:DΘεωρητική με την καμία όμως..αν και το σκεφτόμουν για κανά μήνα :hmm: αλλά αρχιτεκτονική που σκέφτομαι θέλει τεχνολογικήη:D
εγω σκεφτομαι την πιθανοτητα να παω θεωρητικη για να μαθω λατινικα και αρχαια:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στην γραμματικη μας ειπε να βαλουμε το ος στον αλλον αριθμο πως ειναι ?:worry: (jj:P)
οἵ
Αναφορική αντωνυμία ειναι. Εγώ θυμάμαι τις καταλήξεις των ουσιαστικών:hehe:

Σχολιασμός θεμάτων: ΠΟΥΤΣΑ, ΠΟΥΤΣΑ, ΠΟΥΤΣΑ!!!!! Άριστοι μαθητές έβγαιναν κλαμμένοι. Φανταστείτε, εγώ είχα περισσότερα σωστά από τα φροντ boys and girls:P
Το 4ο θέμα ήταν παλουκάρα!!

Επόμενο:
ay6443-2.jpg

ΚΑΨΤΕ ΤΟ!!!

Βγαλε αυτο το βιβλιο απο μπροστα μου ανατριχιασα και μονο που το ειδα......ΨΟΦΟΣ ΨΟΦΟΣ ΨΟΦΟΣ!!!!!!!!!!!!

:'( Γιατί ρε αγόρια, εμένα μου αρέσει η ιστορία... :redface: :P

Εντάξει ο Τάσος δικαιολογείται. Ο Τζέι όμως; :sly:

εγω σκεφτομαι την πιθανοτητα να παω θεωρητικη για να μαθω λατινικα και αρχαια:hmm:

Είναι ωραία τα λατινικά.:redface:..Τώρα αρχαία..σε όλο το γυμνάσιο δεν τα ήθελα ενώ φέτος έχουν αρχίσει να μου αρέσουν..Έχουμε και πολύ καλή φιλόλογο...:DΌσο για την κατεύθυνση εξαρτάται βέβαια και με το τι θες περίπου να γίνεις όταν τελειώσεις το λύκειο...:hmm:

PS:Θρησκευτικά έχετε γράψει;;:worry:

Είναι ωραία τα λατινικά.:redface:..Τώρα αρχαία..σε όλο το γυμνάσιο δεν τα ήθελα ενώ φέτος έχουν αρχίσει να μου αρέσουν..Έχουμε και πολύ καλή φιλόλογο...:DΌσο για την κατεύθυνση εξαρτάται βέβαια και με το τι θες περίπου να γίνεις όταν τελειώσεις το λύκειο...:hmm:

Εγω φαρμακευτικος ερευνητης θελω να γινω αλλα εχω ενα παθος με το να μαθαινω ξενες γλωσσες για αυτο:redface:
θρησκευτικα οχι ακομα :P

Γιατί επαναλαμβάνετε τις λέξεις; :P

Ολοι γραψαν χαλια, ΧΑΛΙΑ. Τα θεματα ηταν αισχος, ΑΙΣΧΟΣ.
ΠΟΥΤΣΑ, ΠΟΥΤΣΑ, ΠΟΥΤΣΑ!!!!!
ΨΟΦΟΣ ΨΟΦΟΣ ΨΟΦΟΣ!!!!!!!!!!!!

Εγώ γράφω την Πέμπτη :P.

Και εγώ Πέμπτη γράφω:clapup:Αύριο αρχίζω διάβασμα...Σήμερα με τίποτα:D

Και εγώ Πέμπτη γράφω:clapup:Αύριο αρχίζω διάβασμα...Σήμερα με τίποτα:D

Χαχα έλα καλή μας επιτυχία! :D Εγώ θα διαβάσω αύριο, αλλά σήμερα θα διαβάσω για Βιολογία και Αρχές Οικονομίας.
Ο καλός μας ο καθηγητής που λες, μας έχει βάλει αρκετά κεφάλαια αλλά μόνο 3 τα έχουμε ολόκληρα! Από τα άλλα μας έχει βάλει μια ερώτηση για το κάθε ένα και αυτό ήταν. :P

Χαχα έλα καλή μας επιτυχία! :D Εγώ θα διαβάσω αύριο, αλλά σήμερα θα διαβάσω για Βιολογία και Αρχές Οικονομίας.
Ο καλός μας ο καθηγητής που λες, μας έχει βάλει αρκετά κεφάλαια αλλά μόνο 3 τα έχουμε ολόκληρα! Από τα άλλα μας έχει βάλει μια ερώτηση για το κάθε ένα και αυτό ήταν. :P

Αααα ωραιόταταα:D Εμάς Αρχές Οικον. μας έχουν βάλει πολλά κεφάλαια...δεν έβγαλε σχεδόν κανένα..Βιολογία η καθηγήτρια ήρθε μετά τον Νοέμβρη και έχουμε πολύ λίγα να διαβάσουμε..:yahoo:

Σήμερα γράψαμε ιστορία .
α1 θέμα να βάλουμε τα παρακάτω γεγονότα σε σωστή χρονολογική σειρά : μάχη στην Ιψό της Φρυγίας , ίδρυση αθηναϊκής συμμαχίας , μάχη του Μαραθώνα , τέλος πελοποννησιακού πολέμου , Καλλίειος ειρήνη.
α2 θέμα να συμπληρώσουμε κάτι κενά( εύκολο)
β1 να δώσουμε ορισμούς στις παρακάτω έννοιες : οπλιτική φάλαγγα , χορηγεία , συμπολιτείες
β2 αίτια β αποικισμού και ιατρική και γεωμετρία στην αρχαία Αίγυπτο
γ παράθεμα για τις πολιτικές των τυρράνων
1) τι γνωριζετε για τους τυρρανους ,ποιες οι πολιτικες τους συμφωνα με τον αριστοτέλη
2) ποια αλλα πολιτευματα γνωριζετε.
δ παραθεμα για τους στοχους του φιλιππου
1) ποιο οι στοχοι του φιλιππου
2) τι αποφασιστηκε στο συνεδριο της κορινθου (377 π.Χ)
γενικα ευκολα :whistle:

Λοιπον λοιπον σημερα γραφαμε Αλγεβρα :D (επιτελους και ενα "θετικο" μαθημα)
Τα θεματα μου φανηκαν παρα πολυ ευκολα με εξαιρεση το Σωστο-Λαθος που πρεπει απο βλακεια μου να εκανα ενα,δυο λαθακια.
Θεμα Α
Ορισμος αριθμιτικης προοδου και αποδειξη
Σ-Λ
Θεμα Β
Μετατροπη κλασματων με αρρητους εκθετες και μια ανισωση με απολυτη τιμη
Θεμα Γ
Δευτεροβαθμια εξισωση παραμετρικη την οποια μετα επρεπε να τη λυσουμε και ως ανισωση
Θεμα Δ
Να αποδειξουμε οτι η παρασταση αν=4ν-5 ειναι αριθμιτικη προοδος και να βρουμε τα α1 και ω
:)

Εμείς άλγεβρα!!!!!Ξέρει κανείς αν τα θέματα της Άλγεβρας πιάνουν ίσες μονάδες;

Εμένα θα μου απαντήσει κανεις; :P

:'( Γιατί ρε αγόρια, εμένα μου αρέσει η ιστορία... :redface: :P

Εντάξει ο Τάσος δικαιολογείται. Ο Τζέι όμως; :sly:
Ο Τζέι δε θέλει να βλέπει ιστορία μπροστά του:hehe: Ξεχνάς ότι ήθελα θετική:pfff:

Τα λατινικά είναι τόσο όμορφα:inlove:

Έγραψα την Πέμπτη, εγώ.
Γιατί επαναλαμβάνετε τις λέξεις; :P
Για έμφαση:P

Και για πείτε όσοι έχουν γράψει θρησκευτικά τι έπεσε;:D

Εμάς έλεος, μας έχουν βάλει 17 κεφάλαια θρησκευτικά..:P

Είναι όντως!Και για πες τι έπεσε θρησκευτικά;;:D
Έκανα delete, πραγματικά:P

Στην κρίσεως έπεσε: Εκκλησιασμός: Ανάγκη ή Συνήθεια:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back