Στο σχολείο μου από 100 περίπου παιδιά της Β είχαμε 3 άριστα: 18,9 - 18,5 - 18,1. Βγήκα 2ος (και καταϊδρωμένος) αλλά η 1η φεύγει σε άλλη πόλη (στρατιωτικός πατέρας). Έτσι μου κληρονομεί: 3 απουσιολόγια, 1 σημαία και 1 κοντάρι. Καλό καλοκαίρι και σε σένα.

διάβασα και το προηγούμενο σχόλιό σου για τα παιδιά που μείνανε στην Β', και τώρα πόσοι αρίστευσαν, και όντως πρέπει να είναι αρκετά αυστηροί καθηγητές!! εντάξει, και η τάξη σας στο μέσο όρο της δεν πρέπει να έχει πολυ καλό επίπεδο, αλλά σε 100 παιδιά, 5 μένουν 3 αριστεύουν; πρώτη φορά ακούω στο λύκειο να μένουν παραπάνω από όσους αρίστευσαν! άλλωστε, θέλει ΠΑΡΑ πολλή προσπαθεια για να μείνεις, δεν είναι όπως στο γυμνάσιο που πρέπει να περάσεις το κάθε μάθημα ξεχωριστά, πρέπει να μείνεις στο μ.ο.!
τέλος πάντων, σε μας δεν έμεινε κανείς [βέβαια, όλη η Β' είμαστε 38 παιδιά

]... έμεινε μόνο 1 παιδί από την Α'. με ενδιέφερε και μένα το ζήτημα, γιατί ο ξάδελφός μου, που είναι και συμμαθητής μου, κινδύνευε να μείνει, και διαβάσαμε μαζί πολλά μαθήματα στις εξετάσεις, για να τον βοηθήσω να περάσει... τελικά τα καταφέραμε!

εγώ έβγαλα 19,1 και είμαι επίσης δεύτερη, μαζί με μια άλλη κοπέλα που έβγαλε το ίδιο... η πρώτη 19,3! γενικά, έχουμε πάρα πολύ καλό μαθητικό επίπεδο στην τάξη μου [έτυχε!] και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, με την καλή του έννοια... πρέπει να εχουν αριστεύσει αρκετοί, όπως και κάθε χρονιά στην δική μας τάξη... πάντα, στις γιορτές που δίνονται τα αριστεία της προηγούμενης χρονιάς, μένουμε μία ώρα στην τάξη μας, ενώ οι άλλες έχουν 2-3 το πολύ!

τέλος πάντων, συγχαρητήρια σε όλους

άντε, και καλό κουράγιο για τα καλοκαιρινά και την χρονιά που μας περιμένει!!!