εμείς γράψαμε αρχαία κατ. μαντίθεος έπεσε, παρ 4-6 απο εισαγωγή τί ειναι η διήγηση ενός ρητ.λόγου κ μετά διάφορα για το κειμενο [δε τα 8υμαμαι:Ρ] κ απο άγνωστο ξενοφώντας, σχετικά εύκολος με μερικά κομματάκια λίγο ζόρικα... έχω γράψει κάπου 95.
κ φιλοσοφία που μας έβαλε για τους σοφιστές κ τον Αριστοτέλη κ τις διαφορές τους, για τον Μπέρκλευ, μας έβαλε διάφορες έννοιες να γράψουμε αν είναι επάλληλες κλπ κ κάτι άλλες να γράψουμε αντίθετες-αντιφατικές, κ μετα 2 κρίσεως, η μια για θεωρητική κ πρακτική ηθική [για μια καπνοβιομηχανία που αν και λειτουργεί νόμιμα, βλάπτει με τα προιόντα της πολύ κόσμο κλπ] κ ενα κείμενο για την χρησιμότητα της φιλοσοφίας στη ζωή... ειλικρινά δε ξέρω τί έχω γράψει!!
κ τώρα λατινικά γι αυριο...! κ αλγεβρα για πέμπτη που θελω να γράψω καλά γιατί του χρονου θέλω να παρω μαθηματικά για επιλογής...
πόσα κέιμενα έχετε για τις εξετάσεις?
εμείς 8 -4 πεζά [Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου-Βιζυηνός, Η Φόνισσα-Παπαδιαμάντης, Ζορμπάς-Καζαντζάκης κ το νούμερο 31328-Βενέζης] κ 4 ποιήματα [Είμαστε κάτι...-Καρυωτάκης, Επί ασπαλάθων-Σεφέρης, Πούσι-Καββαδίας κ Το άξιον εστί-Ελύτης...]
νομίζω ότι τα 9 τα δικά σου έιναι καλά... κάπου τόσα έχουν όλοι
παιδια εμας η καθηγητρια των αρχαιων μας εβγαλε απο την υλη ΟΛΟ τον μαντιθεο και μας εβαλε απο την λυρικη ποιηση μιμνερμο,σαπφο και αρχιλοχο!!!!!!! εχει συμβει σε κανεναν αλλο κατι παρομοιο???
Δημοσθένη; Ισοκράτη;
εγώ προσωπικά δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο!!
εμάς μας έβαλε 4-13 Μαντίθεο, 5-9 μεταφρασμένο Δημοσθένη κ 17-20 πρωτότυπο κ 1-2 κ 14-16 Ισοκράτη...
Λυρική ποίηση δεν έχουμε κάνει καν! η δικιά μας ήθελε να κάνουμε λίγο απλά για να δούμε πως έιναι η λυρική, όχι για να μας τα βάλει για εξετάσεις, αλλα τελικά δεν προλάβαμε!

πάντως, οι περισσότεροι που ξέρω δεν κάνουν καν λυρική.. το πολύ πολυ, λίγο στο τελος έτσι απλά για να την δουν... δε ξέρω κανένα που να την έχει για εξετάσεις