frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 21:28 Η frofru έγραψε: #2.281 05-06-14 21:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ιστορία σήμερα. Έγραψα πάρα πολύ καλά, δεν έχω παράπονα. Οι πηγές πόσο γελοίες!! Και να μην είχες διαβάσει έγραφες... Click για ανάπτυξη... Μηπως θυμασαι ενα δυο θεματακια απο αυτα που επεσαν; Γραφω την Τεταρτη κι οπως οι περισσοτεροι δεν εχω ανοιξει βιβλιο παρα μονο στο διαγωνισμα. Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 21:30 Ο jj! έγραψε: #2.282 05-06-14 21:30 Αρχική Δημοσίευση από frofru: Μηπως θυμασαι ενα δυο θεματακια απο αυτα που επεσαν; Γραφω την Τεταρτη κι οπως οι περισσοτεροι δεν εχω ανοιξει βιβλιο παρα μονο στο διαγωνισμα. Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Τα sos Σταυροφορίες, σχίσμα, εικονομαχία, άλωση. Και η μία πηγή ήταν για την αναγέννηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 22:04 Η frofru έγραψε: #2.283 05-06-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα sos Σταυροφορίες, σχίσμα, εικονομαχία, άλωση. Και η μία πηγή ήταν για την αναγέννηση. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 07:42 Η aggressive: #2.284 06-06-14 07:42 Βρήκα και αυτά τα sites: -https://hatzakisbagelis.blogspot.gr/2013/05/blog-post.html (σοσ ερωτήσεις) -https://mnimiexams.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4599.html (ανάλυση πηγών) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 15:29 Ο Fedde le Grand: #2.285 06-06-14 15:29 Έχω μια ερώτηση για τα Μαθ. Κατ. Θέλω να διαβάσω τις αποδείξεις του σχολικού αλλά δεν ξέρω ποιες θεωρούνται αποδείξεις. Υπάρχουν σε όλο το βιβλίο διαφόρου είδους αποδείξεις στις οποίες όμως δε γράφει πριν ξεκινήσουν τη λέξη "απόδειξη" όπως σε κάποιες άλλες. Τις διαβάζω ως αποδείξεις ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 15:37 Ο Αντικειμενικός: #2.286 06-06-14 15:37 Αποδιξεις απο οτι θυμαμαι ειναι η διανυσματικα ακτινα μεσου η προβολη οι συντεταγμενες των ακρων δε θυμαμαι αλλα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #2.287 06-06-14 16:53 Είναι και άλλες. Απλώς αναρωτιέμαι εάν αποδείξεις θεωρούνται μόνο αυτές που γράφει στο βιβλίο ρητά τη λέξη "απόδειξη" ή εάν είναι και οι άλλες. Υπάρχουν αρκετές αποδεικτικές θεωρίες οι οποίες όμως δε γράφει "Απόδειξη" πάνω από αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Η Vivian. έγραψε: #2.288 06-06-14 16:57 ^ και αυτά, αλλά και η απόδειξη εφαπτομένης κύκλου και οι ιδιότητες εσωτερικού γινομένου. Εμάς μας είπε οτι πιο σος είναι η προβολή, η εφαπτομένη κύκλου και οι ιδιότητες εσωτ. γινομένου<--------(αυτές μας έβαλε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:58 Ο Fedde le Grand: #2.289 06-06-14 16:58 Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamingo Νεοφερμένο μέλος Ο flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:59 Ο flamingo έγραψε: #2.290 06-06-14 16:59 Αποδείξεις τύπων ή θεωρημάτων δεν είναι μόνο αυτές που γράφει από πάνω τη λέξη απόδειξη. Καλά, δεν σας διευκρίνησε ο καθηγητής σας στο τέλος της χρονιάς ποιες αποδείξεις να διαβάσετε για τις εξετάσεις; Και αν δεν το έκανε αυτός, θα έπρεπε να τον ρωτήσετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:08 Η Vivian. έγραψε: #2.291 06-06-14 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Click για ανάπτυξη... Όχι Πάντως όντως όλες οι ασκήσεις είναι ίδιες και απίστευτα βαρετές... Πραγματικά σκυλοβαρέθηκα όταν διάβαζα μαθηματικά για τις εξετάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο Fedde le Grand: #2.292 06-06-14 17:46 Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο vasilakis13: #2.293 06-06-14 19:04 Έχει γράψει κανένας γεωμετρία να μας πει πάνω κάτω τι έπεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η Vivian. έγραψε: #2.294 06-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Click για ανάπτυξη... Για αυτό είναι βαρετές Τους τελευταίους 2 μήνες έλυνα συνέχεια του ίδιου τύπου ασκήσεις...δεν υπήρχε ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:28 Ο Fedde le Grand: #2.295 06-06-14 19:28 Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η Vivian. έγραψε: #2.296 06-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Click για ανάπτυξη... Ωραιότατα Και συνδυαστικά με κύκλο και παραβολή να κάνεις και θα είσαι μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:53 Ο Fedde le Grand: #2.297 06-06-14 19:53 Παραβολή = Ευθεία και διανύσματα (Ευτυχώς!). Οπότε μόνο τις εξισώσεις να θυμηθώ και θα 'μαι ΟΚ. Καλό διάβασμα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Ο johnietraf: #2.298 07-06-14 11:21 Ποοοοοο ποιος διαααζειιιι αρχαια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Ο Αντικειμενικός: #2.299 07-06-14 11:33 Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 114 115 116 117 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ιστορία σήμερα. Έγραψα πάρα πολύ καλά, δεν έχω παράπονα. Οι πηγές πόσο γελοίες!! Και να μην είχες διαβάσει έγραφες... Click για ανάπτυξη... Μηπως θυμασαι ενα δυο θεματακια απο αυτα που επεσαν; Γραφω την Τεταρτη κι οπως οι περισσοτεροι δεν εχω ανοιξει βιβλιο παρα μονο στο διαγωνισμα. Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 21:30 Ο jj! έγραψε: #2.282 05-06-14 21:30 Αρχική Δημοσίευση από frofru: Μηπως θυμασαι ενα δυο θεματακια απο αυτα που επεσαν; Γραφω την Τεταρτη κι οπως οι περισσοτεροι δεν εχω ανοιξει βιβλιο παρα μονο στο διαγωνισμα. Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Τα sos Σταυροφορίες, σχίσμα, εικονομαχία, άλωση. Και η μία πηγή ήταν για την αναγέννηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 22:04 Η frofru έγραψε: #2.283 05-06-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα sos Σταυροφορίες, σχίσμα, εικονομαχία, άλωση. Και η μία πηγή ήταν για την αναγέννηση. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 07:42 Η aggressive: #2.284 06-06-14 07:42 Βρήκα και αυτά τα sites: -https://hatzakisbagelis.blogspot.gr/2013/05/blog-post.html (σοσ ερωτήσεις) -https://mnimiexams.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4599.html (ανάλυση πηγών) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 15:29 Ο Fedde le Grand: #2.285 06-06-14 15:29 Έχω μια ερώτηση για τα Μαθ. Κατ. Θέλω να διαβάσω τις αποδείξεις του σχολικού αλλά δεν ξέρω ποιες θεωρούνται αποδείξεις. Υπάρχουν σε όλο το βιβλίο διαφόρου είδους αποδείξεις στις οποίες όμως δε γράφει πριν ξεκινήσουν τη λέξη "απόδειξη" όπως σε κάποιες άλλες. Τις διαβάζω ως αποδείξεις ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 15:37 Ο Αντικειμενικός: #2.286 06-06-14 15:37 Αποδιξεις απο οτι θυμαμαι ειναι η διανυσματικα ακτινα μεσου η προβολη οι συντεταγμενες των ακρων δε θυμαμαι αλλα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #2.287 06-06-14 16:53 Είναι και άλλες. Απλώς αναρωτιέμαι εάν αποδείξεις θεωρούνται μόνο αυτές που γράφει στο βιβλίο ρητά τη λέξη "απόδειξη" ή εάν είναι και οι άλλες. Υπάρχουν αρκετές αποδεικτικές θεωρίες οι οποίες όμως δε γράφει "Απόδειξη" πάνω από αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Η Vivian. έγραψε: #2.288 06-06-14 16:57 ^ και αυτά, αλλά και η απόδειξη εφαπτομένης κύκλου και οι ιδιότητες εσωτερικού γινομένου. Εμάς μας είπε οτι πιο σος είναι η προβολή, η εφαπτομένη κύκλου και οι ιδιότητες εσωτ. γινομένου<--------(αυτές μας έβαλε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:58 Ο Fedde le Grand: #2.289 06-06-14 16:58 Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamingo Νεοφερμένο μέλος Ο flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:59 Ο flamingo έγραψε: #2.290 06-06-14 16:59 Αποδείξεις τύπων ή θεωρημάτων δεν είναι μόνο αυτές που γράφει από πάνω τη λέξη απόδειξη. Καλά, δεν σας διευκρίνησε ο καθηγητής σας στο τέλος της χρονιάς ποιες αποδείξεις να διαβάσετε για τις εξετάσεις; Και αν δεν το έκανε αυτός, θα έπρεπε να τον ρωτήσετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:08 Η Vivian. έγραψε: #2.291 06-06-14 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Click για ανάπτυξη... Όχι Πάντως όντως όλες οι ασκήσεις είναι ίδιες και απίστευτα βαρετές... Πραγματικά σκυλοβαρέθηκα όταν διάβαζα μαθηματικά για τις εξετάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο Fedde le Grand: #2.292 06-06-14 17:46 Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο vasilakis13: #2.293 06-06-14 19:04 Έχει γράψει κανένας γεωμετρία να μας πει πάνω κάτω τι έπεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η Vivian. έγραψε: #2.294 06-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Click για ανάπτυξη... Για αυτό είναι βαρετές Τους τελευταίους 2 μήνες έλυνα συνέχεια του ίδιου τύπου ασκήσεις...δεν υπήρχε ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:28 Ο Fedde le Grand: #2.295 06-06-14 19:28 Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η Vivian. έγραψε: #2.296 06-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Click για ανάπτυξη... Ωραιότατα Και συνδυαστικά με κύκλο και παραβολή να κάνεις και θα είσαι μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:53 Ο Fedde le Grand: #2.297 06-06-14 19:53 Παραβολή = Ευθεία και διανύσματα (Ευτυχώς!). Οπότε μόνο τις εξισώσεις να θυμηθώ και θα 'μαι ΟΚ. Καλό διάβασμα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Ο johnietraf: #2.298 07-06-14 11:21 Ποοοοοο ποιος διαααζειιιι αρχαια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Ο Αντικειμενικός: #2.299 07-06-14 11:33 Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 114 115 116 117 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από frofru: Μηπως θυμασαι ενα δυο θεματακια απο αυτα που επεσαν; Γραφω την Τεταρτη κι οπως οι περισσοτεροι δεν εχω ανοιξει βιβλιο παρα μονο στο διαγωνισμα. Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Τα sos Σταυροφορίες, σχίσμα, εικονομαχία, άλωση. Και η μία πηγή ήταν για την αναγέννηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 22:04 Η frofru έγραψε: #2.283 05-06-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα sos Σταυροφορίες, σχίσμα, εικονομαχία, άλωση. Και η μία πηγή ήταν για την αναγέννηση. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 07:42 Η aggressive: #2.284 06-06-14 07:42 Βρήκα και αυτά τα sites: -https://hatzakisbagelis.blogspot.gr/2013/05/blog-post.html (σοσ ερωτήσεις) -https://mnimiexams.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4599.html (ανάλυση πηγών) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 15:29 Ο Fedde le Grand: #2.285 06-06-14 15:29 Έχω μια ερώτηση για τα Μαθ. Κατ. Θέλω να διαβάσω τις αποδείξεις του σχολικού αλλά δεν ξέρω ποιες θεωρούνται αποδείξεις. Υπάρχουν σε όλο το βιβλίο διαφόρου είδους αποδείξεις στις οποίες όμως δε γράφει πριν ξεκινήσουν τη λέξη "απόδειξη" όπως σε κάποιες άλλες. Τις διαβάζω ως αποδείξεις ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 15:37 Ο Αντικειμενικός: #2.286 06-06-14 15:37 Αποδιξεις απο οτι θυμαμαι ειναι η διανυσματικα ακτινα μεσου η προβολη οι συντεταγμενες των ακρων δε θυμαμαι αλλα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #2.287 06-06-14 16:53 Είναι και άλλες. Απλώς αναρωτιέμαι εάν αποδείξεις θεωρούνται μόνο αυτές που γράφει στο βιβλίο ρητά τη λέξη "απόδειξη" ή εάν είναι και οι άλλες. Υπάρχουν αρκετές αποδεικτικές θεωρίες οι οποίες όμως δε γράφει "Απόδειξη" πάνω από αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Η Vivian. έγραψε: #2.288 06-06-14 16:57 ^ και αυτά, αλλά και η απόδειξη εφαπτομένης κύκλου και οι ιδιότητες εσωτερικού γινομένου. Εμάς μας είπε οτι πιο σος είναι η προβολή, η εφαπτομένη κύκλου και οι ιδιότητες εσωτ. γινομένου<--------(αυτές μας έβαλε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:58 Ο Fedde le Grand: #2.289 06-06-14 16:58 Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamingo Νεοφερμένο μέλος Ο flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:59 Ο flamingo έγραψε: #2.290 06-06-14 16:59 Αποδείξεις τύπων ή θεωρημάτων δεν είναι μόνο αυτές που γράφει από πάνω τη λέξη απόδειξη. Καλά, δεν σας διευκρίνησε ο καθηγητής σας στο τέλος της χρονιάς ποιες αποδείξεις να διαβάσετε για τις εξετάσεις; Και αν δεν το έκανε αυτός, θα έπρεπε να τον ρωτήσετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:08 Η Vivian. έγραψε: #2.291 06-06-14 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Click για ανάπτυξη... Όχι Πάντως όντως όλες οι ασκήσεις είναι ίδιες και απίστευτα βαρετές... Πραγματικά σκυλοβαρέθηκα όταν διάβαζα μαθηματικά για τις εξετάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο Fedde le Grand: #2.292 06-06-14 17:46 Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο vasilakis13: #2.293 06-06-14 19:04 Έχει γράψει κανένας γεωμετρία να μας πει πάνω κάτω τι έπεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η Vivian. έγραψε: #2.294 06-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Click για ανάπτυξη... Για αυτό είναι βαρετές Τους τελευταίους 2 μήνες έλυνα συνέχεια του ίδιου τύπου ασκήσεις...δεν υπήρχε ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:28 Ο Fedde le Grand: #2.295 06-06-14 19:28 Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η Vivian. έγραψε: #2.296 06-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Click για ανάπτυξη... Ωραιότατα Και συνδυαστικά με κύκλο και παραβολή να κάνεις και θα είσαι μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:53 Ο Fedde le Grand: #2.297 06-06-14 19:53 Παραβολή = Ευθεία και διανύσματα (Ευτυχώς!). Οπότε μόνο τις εξισώσεις να θυμηθώ και θα 'μαι ΟΚ. Καλό διάβασμα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Ο johnietraf: #2.298 07-06-14 11:21 Ποοοοοο ποιος διαααζειιιι αρχαια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Ο Αντικειμενικός: #2.299 07-06-14 11:33 Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 114 115 116 117 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα sos Σταυροφορίες, σχίσμα, εικονομαχία, άλωση. Και η μία πηγή ήταν για την αναγέννηση. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 07:42 Η aggressive: #2.284 06-06-14 07:42 Βρήκα και αυτά τα sites: -https://hatzakisbagelis.blogspot.gr/2013/05/blog-post.html (σοσ ερωτήσεις) -https://mnimiexams.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4599.html (ανάλυση πηγών) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 15:29 Ο Fedde le Grand: #2.285 06-06-14 15:29 Έχω μια ερώτηση για τα Μαθ. Κατ. Θέλω να διαβάσω τις αποδείξεις του σχολικού αλλά δεν ξέρω ποιες θεωρούνται αποδείξεις. Υπάρχουν σε όλο το βιβλίο διαφόρου είδους αποδείξεις στις οποίες όμως δε γράφει πριν ξεκινήσουν τη λέξη "απόδειξη" όπως σε κάποιες άλλες. Τις διαβάζω ως αποδείξεις ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 15:37 Ο Αντικειμενικός: #2.286 06-06-14 15:37 Αποδιξεις απο οτι θυμαμαι ειναι η διανυσματικα ακτινα μεσου η προβολη οι συντεταγμενες των ακρων δε θυμαμαι αλλα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #2.287 06-06-14 16:53 Είναι και άλλες. Απλώς αναρωτιέμαι εάν αποδείξεις θεωρούνται μόνο αυτές που γράφει στο βιβλίο ρητά τη λέξη "απόδειξη" ή εάν είναι και οι άλλες. Υπάρχουν αρκετές αποδεικτικές θεωρίες οι οποίες όμως δε γράφει "Απόδειξη" πάνω από αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Η Vivian. έγραψε: #2.288 06-06-14 16:57 ^ και αυτά, αλλά και η απόδειξη εφαπτομένης κύκλου και οι ιδιότητες εσωτερικού γινομένου. Εμάς μας είπε οτι πιο σος είναι η προβολή, η εφαπτομένη κύκλου και οι ιδιότητες εσωτ. γινομένου<--------(αυτές μας έβαλε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:58 Ο Fedde le Grand: #2.289 06-06-14 16:58 Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamingo Νεοφερμένο μέλος Ο flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:59 Ο flamingo έγραψε: #2.290 06-06-14 16:59 Αποδείξεις τύπων ή θεωρημάτων δεν είναι μόνο αυτές που γράφει από πάνω τη λέξη απόδειξη. Καλά, δεν σας διευκρίνησε ο καθηγητής σας στο τέλος της χρονιάς ποιες αποδείξεις να διαβάσετε για τις εξετάσεις; Και αν δεν το έκανε αυτός, θα έπρεπε να τον ρωτήσετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:08 Η Vivian. έγραψε: #2.291 06-06-14 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Click για ανάπτυξη... Όχι Πάντως όντως όλες οι ασκήσεις είναι ίδιες και απίστευτα βαρετές... Πραγματικά σκυλοβαρέθηκα όταν διάβαζα μαθηματικά για τις εξετάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο Fedde le Grand: #2.292 06-06-14 17:46 Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο vasilakis13: #2.293 06-06-14 19:04 Έχει γράψει κανένας γεωμετρία να μας πει πάνω κάτω τι έπεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η Vivian. έγραψε: #2.294 06-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Click για ανάπτυξη... Για αυτό είναι βαρετές Τους τελευταίους 2 μήνες έλυνα συνέχεια του ίδιου τύπου ασκήσεις...δεν υπήρχε ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:28 Ο Fedde le Grand: #2.295 06-06-14 19:28 Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η Vivian. έγραψε: #2.296 06-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Click για ανάπτυξη... Ωραιότατα Και συνδυαστικά με κύκλο και παραβολή να κάνεις και θα είσαι μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:53 Ο Fedde le Grand: #2.297 06-06-14 19:53 Παραβολή = Ευθεία και διανύσματα (Ευτυχώς!). Οπότε μόνο τις εξισώσεις να θυμηθώ και θα 'μαι ΟΚ. Καλό διάβασμα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Ο johnietraf: #2.298 07-06-14 11:21 Ποοοοοο ποιος διαααζειιιι αρχαια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Ο Αντικειμενικός: #2.299 07-06-14 11:33 Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 114 115 116 117 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρήκα και αυτά τα sites: -https://hatzakisbagelis.blogspot.gr/2013/05/blog-post.html (σοσ ερωτήσεις) -https://mnimiexams.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4599.html (ανάλυση πηγών) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 15:29 Ο Fedde le Grand: #2.285 06-06-14 15:29 Έχω μια ερώτηση για τα Μαθ. Κατ. Θέλω να διαβάσω τις αποδείξεις του σχολικού αλλά δεν ξέρω ποιες θεωρούνται αποδείξεις. Υπάρχουν σε όλο το βιβλίο διαφόρου είδους αποδείξεις στις οποίες όμως δε γράφει πριν ξεκινήσουν τη λέξη "απόδειξη" όπως σε κάποιες άλλες. Τις διαβάζω ως αποδείξεις ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 15:37 Ο Αντικειμενικός: #2.286 06-06-14 15:37 Αποδιξεις απο οτι θυμαμαι ειναι η διανυσματικα ακτινα μεσου η προβολη οι συντεταγμενες των ακρων δε θυμαμαι αλλα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #2.287 06-06-14 16:53 Είναι και άλλες. Απλώς αναρωτιέμαι εάν αποδείξεις θεωρούνται μόνο αυτές που γράφει στο βιβλίο ρητά τη λέξη "απόδειξη" ή εάν είναι και οι άλλες. Υπάρχουν αρκετές αποδεικτικές θεωρίες οι οποίες όμως δε γράφει "Απόδειξη" πάνω από αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Η Vivian. έγραψε: #2.288 06-06-14 16:57 ^ και αυτά, αλλά και η απόδειξη εφαπτομένης κύκλου και οι ιδιότητες εσωτερικού γινομένου. Εμάς μας είπε οτι πιο σος είναι η προβολή, η εφαπτομένη κύκλου και οι ιδιότητες εσωτ. γινομένου<--------(αυτές μας έβαλε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:58 Ο Fedde le Grand: #2.289 06-06-14 16:58 Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamingo Νεοφερμένο μέλος Ο flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:59 Ο flamingo έγραψε: #2.290 06-06-14 16:59 Αποδείξεις τύπων ή θεωρημάτων δεν είναι μόνο αυτές που γράφει από πάνω τη λέξη απόδειξη. Καλά, δεν σας διευκρίνησε ο καθηγητής σας στο τέλος της χρονιάς ποιες αποδείξεις να διαβάσετε για τις εξετάσεις; Και αν δεν το έκανε αυτός, θα έπρεπε να τον ρωτήσετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:08 Η Vivian. έγραψε: #2.291 06-06-14 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Click για ανάπτυξη... Όχι Πάντως όντως όλες οι ασκήσεις είναι ίδιες και απίστευτα βαρετές... Πραγματικά σκυλοβαρέθηκα όταν διάβαζα μαθηματικά για τις εξετάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο Fedde le Grand: #2.292 06-06-14 17:46 Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο vasilakis13: #2.293 06-06-14 19:04 Έχει γράψει κανένας γεωμετρία να μας πει πάνω κάτω τι έπεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η Vivian. έγραψε: #2.294 06-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Click για ανάπτυξη... Για αυτό είναι βαρετές Τους τελευταίους 2 μήνες έλυνα συνέχεια του ίδιου τύπου ασκήσεις...δεν υπήρχε ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:28 Ο Fedde le Grand: #2.295 06-06-14 19:28 Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η Vivian. έγραψε: #2.296 06-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Click για ανάπτυξη... Ωραιότατα Και συνδυαστικά με κύκλο και παραβολή να κάνεις και θα είσαι μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:53 Ο Fedde le Grand: #2.297 06-06-14 19:53 Παραβολή = Ευθεία και διανύσματα (Ευτυχώς!). Οπότε μόνο τις εξισώσεις να θυμηθώ και θα 'μαι ΟΚ. Καλό διάβασμα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Ο johnietraf: #2.298 07-06-14 11:21 Ποοοοοο ποιος διαααζειιιι αρχαια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Ο Αντικειμενικός: #2.299 07-06-14 11:33 Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 114 115 116 117 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω μια ερώτηση για τα Μαθ. Κατ. Θέλω να διαβάσω τις αποδείξεις του σχολικού αλλά δεν ξέρω ποιες θεωρούνται αποδείξεις. Υπάρχουν σε όλο το βιβλίο διαφόρου είδους αποδείξεις στις οποίες όμως δε γράφει πριν ξεκινήσουν τη λέξη "απόδειξη" όπως σε κάποιες άλλες. Τις διαβάζω ως αποδείξεις ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 15:37 Ο Αντικειμενικός: #2.286 06-06-14 15:37 Αποδιξεις απο οτι θυμαμαι ειναι η διανυσματικα ακτινα μεσου η προβολη οι συντεταγμενες των ακρων δε θυμαμαι αλλα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #2.287 06-06-14 16:53 Είναι και άλλες. Απλώς αναρωτιέμαι εάν αποδείξεις θεωρούνται μόνο αυτές που γράφει στο βιβλίο ρητά τη λέξη "απόδειξη" ή εάν είναι και οι άλλες. Υπάρχουν αρκετές αποδεικτικές θεωρίες οι οποίες όμως δε γράφει "Απόδειξη" πάνω από αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Η Vivian. έγραψε: #2.288 06-06-14 16:57 ^ και αυτά, αλλά και η απόδειξη εφαπτομένης κύκλου και οι ιδιότητες εσωτερικού γινομένου. Εμάς μας είπε οτι πιο σος είναι η προβολή, η εφαπτομένη κύκλου και οι ιδιότητες εσωτ. γινομένου<--------(αυτές μας έβαλε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:58 Ο Fedde le Grand: #2.289 06-06-14 16:58 Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamingo Νεοφερμένο μέλος Ο flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:59 Ο flamingo έγραψε: #2.290 06-06-14 16:59 Αποδείξεις τύπων ή θεωρημάτων δεν είναι μόνο αυτές που γράφει από πάνω τη λέξη απόδειξη. Καλά, δεν σας διευκρίνησε ο καθηγητής σας στο τέλος της χρονιάς ποιες αποδείξεις να διαβάσετε για τις εξετάσεις; Και αν δεν το έκανε αυτός, θα έπρεπε να τον ρωτήσετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:08 Η Vivian. έγραψε: #2.291 06-06-14 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Click για ανάπτυξη... Όχι Πάντως όντως όλες οι ασκήσεις είναι ίδιες και απίστευτα βαρετές... Πραγματικά σκυλοβαρέθηκα όταν διάβαζα μαθηματικά για τις εξετάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο Fedde le Grand: #2.292 06-06-14 17:46 Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο vasilakis13: #2.293 06-06-14 19:04 Έχει γράψει κανένας γεωμετρία να μας πει πάνω κάτω τι έπεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η Vivian. έγραψε: #2.294 06-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Click για ανάπτυξη... Για αυτό είναι βαρετές Τους τελευταίους 2 μήνες έλυνα συνέχεια του ίδιου τύπου ασκήσεις...δεν υπήρχε ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:28 Ο Fedde le Grand: #2.295 06-06-14 19:28 Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η Vivian. έγραψε: #2.296 06-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Click για ανάπτυξη... Ωραιότατα Και συνδυαστικά με κύκλο και παραβολή να κάνεις και θα είσαι μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:53 Ο Fedde le Grand: #2.297 06-06-14 19:53 Παραβολή = Ευθεία και διανύσματα (Ευτυχώς!). Οπότε μόνο τις εξισώσεις να θυμηθώ και θα 'μαι ΟΚ. Καλό διάβασμα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Ο johnietraf: #2.298 07-06-14 11:21 Ποοοοοο ποιος διαααζειιιι αρχαια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Ο Αντικειμενικός: #2.299 07-06-14 11:33 Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 114 115 116 117 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αποδιξεις απο οτι θυμαμαι ειναι η διανυσματικα ακτινα μεσου η προβολη οι συντεταγμενες των ακρων δε θυμαμαι αλλα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #2.287 06-06-14 16:53 Είναι και άλλες. Απλώς αναρωτιέμαι εάν αποδείξεις θεωρούνται μόνο αυτές που γράφει στο βιβλίο ρητά τη λέξη "απόδειξη" ή εάν είναι και οι άλλες. Υπάρχουν αρκετές αποδεικτικές θεωρίες οι οποίες όμως δε γράφει "Απόδειξη" πάνω από αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Η Vivian. έγραψε: #2.288 06-06-14 16:57 ^ και αυτά, αλλά και η απόδειξη εφαπτομένης κύκλου και οι ιδιότητες εσωτερικού γινομένου. Εμάς μας είπε οτι πιο σος είναι η προβολή, η εφαπτομένη κύκλου και οι ιδιότητες εσωτ. γινομένου<--------(αυτές μας έβαλε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:58 Ο Fedde le Grand: #2.289 06-06-14 16:58 Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamingo Νεοφερμένο μέλος Ο flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:59 Ο flamingo έγραψε: #2.290 06-06-14 16:59 Αποδείξεις τύπων ή θεωρημάτων δεν είναι μόνο αυτές που γράφει από πάνω τη λέξη απόδειξη. Καλά, δεν σας διευκρίνησε ο καθηγητής σας στο τέλος της χρονιάς ποιες αποδείξεις να διαβάσετε για τις εξετάσεις; Και αν δεν το έκανε αυτός, θα έπρεπε να τον ρωτήσετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:08 Η Vivian. έγραψε: #2.291 06-06-14 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Click για ανάπτυξη... Όχι Πάντως όντως όλες οι ασκήσεις είναι ίδιες και απίστευτα βαρετές... Πραγματικά σκυλοβαρέθηκα όταν διάβαζα μαθηματικά για τις εξετάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο Fedde le Grand: #2.292 06-06-14 17:46 Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο vasilakis13: #2.293 06-06-14 19:04 Έχει γράψει κανένας γεωμετρία να μας πει πάνω κάτω τι έπεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η Vivian. έγραψε: #2.294 06-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Click για ανάπτυξη... Για αυτό είναι βαρετές Τους τελευταίους 2 μήνες έλυνα συνέχεια του ίδιου τύπου ασκήσεις...δεν υπήρχε ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:28 Ο Fedde le Grand: #2.295 06-06-14 19:28 Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η Vivian. έγραψε: #2.296 06-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Click για ανάπτυξη... Ωραιότατα Και συνδυαστικά με κύκλο και παραβολή να κάνεις και θα είσαι μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:53 Ο Fedde le Grand: #2.297 06-06-14 19:53 Παραβολή = Ευθεία και διανύσματα (Ευτυχώς!). Οπότε μόνο τις εξισώσεις να θυμηθώ και θα 'μαι ΟΚ. Καλό διάβασμα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Ο johnietraf: #2.298 07-06-14 11:21 Ποοοοοο ποιος διαααζειιιι αρχαια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Ο Αντικειμενικός: #2.299 07-06-14 11:33 Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 114 115 116 117 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι και άλλες. Απλώς αναρωτιέμαι εάν αποδείξεις θεωρούνται μόνο αυτές που γράφει στο βιβλίο ρητά τη λέξη "απόδειξη" ή εάν είναι και οι άλλες. Υπάρχουν αρκετές αποδεικτικές θεωρίες οι οποίες όμως δε γράφει "Απόδειξη" πάνω από αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Η Vivian. έγραψε: #2.288 06-06-14 16:57 ^ και αυτά, αλλά και η απόδειξη εφαπτομένης κύκλου και οι ιδιότητες εσωτερικού γινομένου. Εμάς μας είπε οτι πιο σος είναι η προβολή, η εφαπτομένη κύκλου και οι ιδιότητες εσωτ. γινομένου<--------(αυτές μας έβαλε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:58 Ο Fedde le Grand: #2.289 06-06-14 16:58 Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamingo Νεοφερμένο μέλος Ο flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:59 Ο flamingo έγραψε: #2.290 06-06-14 16:59 Αποδείξεις τύπων ή θεωρημάτων δεν είναι μόνο αυτές που γράφει από πάνω τη λέξη απόδειξη. Καλά, δεν σας διευκρίνησε ο καθηγητής σας στο τέλος της χρονιάς ποιες αποδείξεις να διαβάσετε για τις εξετάσεις; Και αν δεν το έκανε αυτός, θα έπρεπε να τον ρωτήσετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:08 Η Vivian. έγραψε: #2.291 06-06-14 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Click για ανάπτυξη... Όχι Πάντως όντως όλες οι ασκήσεις είναι ίδιες και απίστευτα βαρετές... Πραγματικά σκυλοβαρέθηκα όταν διάβαζα μαθηματικά για τις εξετάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο Fedde le Grand: #2.292 06-06-14 17:46 Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο vasilakis13: #2.293 06-06-14 19:04 Έχει γράψει κανένας γεωμετρία να μας πει πάνω κάτω τι έπεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η Vivian. έγραψε: #2.294 06-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Click για ανάπτυξη... Για αυτό είναι βαρετές Τους τελευταίους 2 μήνες έλυνα συνέχεια του ίδιου τύπου ασκήσεις...δεν υπήρχε ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:28 Ο Fedde le Grand: #2.295 06-06-14 19:28 Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η Vivian. έγραψε: #2.296 06-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Click για ανάπτυξη... Ωραιότατα Και συνδυαστικά με κύκλο και παραβολή να κάνεις και θα είσαι μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:53 Ο Fedde le Grand: #2.297 06-06-14 19:53 Παραβολή = Ευθεία και διανύσματα (Ευτυχώς!). Οπότε μόνο τις εξισώσεις να θυμηθώ και θα 'μαι ΟΚ. Καλό διάβασμα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Ο johnietraf: #2.298 07-06-14 11:21 Ποοοοοο ποιος διαααζειιιι αρχαια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Ο Αντικειμενικός: #2.299 07-06-14 11:33 Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 114 115 116 117 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
^ και αυτά, αλλά και η απόδειξη εφαπτομένης κύκλου και οι ιδιότητες εσωτερικού γινομένου. Εμάς μας είπε οτι πιο σος είναι η προβολή, η εφαπτομένη κύκλου και οι ιδιότητες εσωτ. γινομένου<--------(αυτές μας έβαλε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:58 Ο Fedde le Grand: #2.289 06-06-14 16:58 Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamingo Νεοφερμένο μέλος Ο flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:59 Ο flamingo έγραψε: #2.290 06-06-14 16:59 Αποδείξεις τύπων ή θεωρημάτων δεν είναι μόνο αυτές που γράφει από πάνω τη λέξη απόδειξη. Καλά, δεν σας διευκρίνησε ο καθηγητής σας στο τέλος της χρονιάς ποιες αποδείξεις να διαβάσετε για τις εξετάσεις; Και αν δεν το έκανε αυτός, θα έπρεπε να τον ρωτήσετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:08 Η Vivian. έγραψε: #2.291 06-06-14 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Click για ανάπτυξη... Όχι Πάντως όντως όλες οι ασκήσεις είναι ίδιες και απίστευτα βαρετές... Πραγματικά σκυλοβαρέθηκα όταν διάβαζα μαθηματικά για τις εξετάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο Fedde le Grand: #2.292 06-06-14 17:46 Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο vasilakis13: #2.293 06-06-14 19:04 Έχει γράψει κανένας γεωμετρία να μας πει πάνω κάτω τι έπεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η Vivian. έγραψε: #2.294 06-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Click για ανάπτυξη... Για αυτό είναι βαρετές Τους τελευταίους 2 μήνες έλυνα συνέχεια του ίδιου τύπου ασκήσεις...δεν υπήρχε ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:28 Ο Fedde le Grand: #2.295 06-06-14 19:28 Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η Vivian. έγραψε: #2.296 06-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Click για ανάπτυξη... Ωραιότατα Και συνδυαστικά με κύκλο και παραβολή να κάνεις και θα είσαι μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:53 Ο Fedde le Grand: #2.297 06-06-14 19:53 Παραβολή = Ευθεία και διανύσματα (Ευτυχώς!). Οπότε μόνο τις εξισώσεις να θυμηθώ και θα 'μαι ΟΚ. Καλό διάβασμα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Ο johnietraf: #2.298 07-06-14 11:21 Ποοοοοο ποιος διαααζειιιι αρχαια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Ο Αντικειμενικός: #2.299 07-06-14 11:33 Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 114 115 116 117 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flamingo Νεοφερμένο μέλος Ο flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 16:59 Ο flamingo έγραψε: #2.290 06-06-14 16:59 Αποδείξεις τύπων ή θεωρημάτων δεν είναι μόνο αυτές που γράφει από πάνω τη λέξη απόδειξη. Καλά, δεν σας διευκρίνησε ο καθηγητής σας στο τέλος της χρονιάς ποιες αποδείξεις να διαβάσετε για τις εξετάσεις; Και αν δεν το έκανε αυτός, θα έπρεπε να τον ρωτήσετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:08 Η Vivian. έγραψε: #2.291 06-06-14 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Click για ανάπτυξη... Όχι Πάντως όντως όλες οι ασκήσεις είναι ίδιες και απίστευτα βαρετές... Πραγματικά σκυλοβαρέθηκα όταν διάβαζα μαθηματικά για τις εξετάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο Fedde le Grand: #2.292 06-06-14 17:46 Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο vasilakis13: #2.293 06-06-14 19:04 Έχει γράψει κανένας γεωμετρία να μας πει πάνω κάτω τι έπεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η Vivian. έγραψε: #2.294 06-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Click για ανάπτυξη... Για αυτό είναι βαρετές Τους τελευταίους 2 μήνες έλυνα συνέχεια του ίδιου τύπου ασκήσεις...δεν υπήρχε ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:28 Ο Fedde le Grand: #2.295 06-06-14 19:28 Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η Vivian. έγραψε: #2.296 06-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Click για ανάπτυξη... Ωραιότατα Και συνδυαστικά με κύκλο και παραβολή να κάνεις και θα είσαι μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:53 Ο Fedde le Grand: #2.297 06-06-14 19:53 Παραβολή = Ευθεία και διανύσματα (Ευτυχώς!). Οπότε μόνο τις εξισώσεις να θυμηθώ και θα 'μαι ΟΚ. Καλό διάβασμα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Ο johnietraf: #2.298 07-06-14 11:21 Ποοοοοο ποιος διαααζειιιι αρχαια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Ο Αντικειμενικός: #2.299 07-06-14 11:33 Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 114 115 116 117 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αποδείξεις τύπων ή θεωρημάτων δεν είναι μόνο αυτές που γράφει από πάνω τη λέξη απόδειξη. Καλά, δεν σας διευκρίνησε ο καθηγητής σας στο τέλος της χρονιάς ποιες αποδείξεις να διαβάσετε για τις εξετάσεις; Και αν δεν το έκανε αυτός, θα έπρεπε να τον ρωτήσετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:08 Η Vivian. έγραψε: #2.291 06-06-14 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Click για ανάπτυξη... Όχι Πάντως όντως όλες οι ασκήσεις είναι ίδιες και απίστευτα βαρετές... Πραγματικά σκυλοβαρέθηκα όταν διάβαζα μαθηματικά για τις εξετάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο Fedde le Grand: #2.292 06-06-14 17:46 Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο vasilakis13: #2.293 06-06-14 19:04 Έχει γράψει κανένας γεωμετρία να μας πει πάνω κάτω τι έπεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η Vivian. έγραψε: #2.294 06-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Click για ανάπτυξη... Για αυτό είναι βαρετές Τους τελευταίους 2 μήνες έλυνα συνέχεια του ίδιου τύπου ασκήσεις...δεν υπήρχε ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:28 Ο Fedde le Grand: #2.295 06-06-14 19:28 Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η Vivian. έγραψε: #2.296 06-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Click για ανάπτυξη... Ωραιότατα Και συνδυαστικά με κύκλο και παραβολή να κάνεις και θα είσαι μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:53 Ο Fedde le Grand: #2.297 06-06-14 19:53 Παραβολή = Ευθεία και διανύσματα (Ευτυχώς!). Οπότε μόνο τις εξισώσεις να θυμηθώ και θα 'μαι ΟΚ. Καλό διάβασμα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Ο johnietraf: #2.298 07-06-14 11:21 Ποοοοοο ποιος διαααζειιιι αρχαια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Ο Αντικειμενικός: #2.299 07-06-14 11:33 Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 114 115 116 117 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη. Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο. Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε; όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι Click για ανάπτυξη... Όχι Πάντως όντως όλες οι ασκήσεις είναι ίδιες και απίστευτα βαρετές... Πραγματικά σκυλοβαρέθηκα όταν διάβαζα μαθηματικά για τις εξετάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο Fedde le Grand: #2.292 06-06-14 17:46 Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο vasilakis13: #2.293 06-06-14 19:04 Έχει γράψει κανένας γεωμετρία να μας πει πάνω κάτω τι έπεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η Vivian. έγραψε: #2.294 06-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Click για ανάπτυξη... Για αυτό είναι βαρετές Τους τελευταίους 2 μήνες έλυνα συνέχεια του ίδιου τύπου ασκήσεις...δεν υπήρχε ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:28 Ο Fedde le Grand: #2.295 06-06-14 19:28 Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η Vivian. έγραψε: #2.296 06-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Click για ανάπτυξη... Ωραιότατα Και συνδυαστικά με κύκλο και παραβολή να κάνεις και θα είσαι μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:53 Ο Fedde le Grand: #2.297 06-06-14 19:53 Παραβολή = Ευθεία και διανύσματα (Ευτυχώς!). Οπότε μόνο τις εξισώσεις να θυμηθώ και θα 'μαι ΟΚ. Καλό διάβασμα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Ο johnietraf: #2.298 07-06-14 11:21 Ποοοοοο ποιος διαααζειιιι αρχαια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Ο Αντικειμενικός: #2.299 07-06-14 11:33 Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 114 115 116 117 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο vasilakis13: #2.293 06-06-14 19:04 Έχει γράψει κανένας γεωμετρία να μας πει πάνω κάτω τι έπεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η Vivian. έγραψε: #2.294 06-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Click για ανάπτυξη... Για αυτό είναι βαρετές Τους τελευταίους 2 μήνες έλυνα συνέχεια του ίδιου τύπου ασκήσεις...δεν υπήρχε ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:28 Ο Fedde le Grand: #2.295 06-06-14 19:28 Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η Vivian. έγραψε: #2.296 06-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Click για ανάπτυξη... Ωραιότατα Και συνδυαστικά με κύκλο και παραβολή να κάνεις και θα είσαι μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:53 Ο Fedde le Grand: #2.297 06-06-14 19:53 Παραβολή = Ευθεία και διανύσματα (Ευτυχώς!). Οπότε μόνο τις εξισώσεις να θυμηθώ και θα 'μαι ΟΚ. Καλό διάβασμα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Ο johnietraf: #2.298 07-06-14 11:21 Ποοοοοο ποιος διαααζειιιι αρχαια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Ο Αντικειμενικός: #2.299 07-06-14 11:33 Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 114 115 116 117 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει γράψει κανένας γεωμετρία να μας πει πάνω κάτω τι έπεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η Vivian. έγραψε: #2.294 06-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Click για ανάπτυξη... Για αυτό είναι βαρετές Τους τελευταίους 2 μήνες έλυνα συνέχεια του ίδιου τύπου ασκήσεις...δεν υπήρχε ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:28 Ο Fedde le Grand: #2.295 06-06-14 19:28 Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η Vivian. έγραψε: #2.296 06-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Click για ανάπτυξη... Ωραιότατα Και συνδυαστικά με κύκλο και παραβολή να κάνεις και θα είσαι μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:53 Ο Fedde le Grand: #2.297 06-06-14 19:53 Παραβολή = Ευθεία και διανύσματα (Ευτυχώς!). Οπότε μόνο τις εξισώσεις να θυμηθώ και θα 'μαι ΟΚ. Καλό διάβασμα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Ο johnietraf: #2.298 07-06-14 11:21 Ποοοοοο ποιος διαααζειιιι αρχαια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Ο Αντικειμενικός: #2.299 07-06-14 11:33 Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 114 115 116 117 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων... Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ! Click για ανάπτυξη... Για αυτό είναι βαρετές Τους τελευταίους 2 μήνες έλυνα συνέχεια του ίδιου τύπου ασκήσεις...δεν υπήρχε ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:28 Ο Fedde le Grand: #2.295 06-06-14 19:28 Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η Vivian. έγραψε: #2.296 06-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Click για ανάπτυξη... Ωραιότατα Και συνδυαστικά με κύκλο και παραβολή να κάνεις και θα είσαι μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:53 Ο Fedde le Grand: #2.297 06-06-14 19:53 Παραβολή = Ευθεία και διανύσματα (Ευτυχώς!). Οπότε μόνο τις εξισώσεις να θυμηθώ και θα 'μαι ΟΚ. Καλό διάβασμα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Ο johnietraf: #2.298 07-06-14 11:21 Ποοοοοο ποιος διαααζειιιι αρχαια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Ο Αντικειμενικός: #2.299 07-06-14 11:33 Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 114 115 116 117 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η Vivian. έγραψε: #2.296 06-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Click για ανάπτυξη... Ωραιότατα Και συνδυαστικά με κύκλο και παραβολή να κάνεις και θα είσαι μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:53 Ο Fedde le Grand: #2.297 06-06-14 19:53 Παραβολή = Ευθεία και διανύσματα (Ευτυχώς!). Οπότε μόνο τις εξισώσεις να θυμηθώ και θα 'μαι ΟΚ. Καλό διάβασμα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Ο johnietraf: #2.298 07-06-14 11:21 Ποοοοοο ποιος διαααζειιιι αρχαια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Ο Αντικειμενικός: #2.299 07-06-14 11:33 Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 114 115 116 117 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε. Click για ανάπτυξη... Ωραιότατα Και συνδυαστικά με κύκλο και παραβολή να κάνεις και θα είσαι μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 19:53 Ο Fedde le Grand: #2.297 06-06-14 19:53 Παραβολή = Ευθεία και διανύσματα (Ευτυχώς!). Οπότε μόνο τις εξισώσεις να θυμηθώ και θα 'μαι ΟΚ. Καλό διάβασμα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Ο johnietraf: #2.298 07-06-14 11:21 Ποοοοοο ποιος διαααζειιιι αρχαια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Ο Αντικειμενικός: #2.299 07-06-14 11:33 Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 114 115 116 117 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παραβολή = Ευθεία και διανύσματα (Ευτυχώς!). Οπότε μόνο τις εξισώσεις να θυμηθώ και θα 'μαι ΟΚ. Καλό διάβασμα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Ο johnietraf: #2.298 07-06-14 11:21 Ποοοοοο ποιος διαααζειιιι αρχαια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Ο Αντικειμενικός: #2.299 07-06-14 11:33 Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 114 115 116 117 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποοοοοο ποιος διαααζειιιι αρχαια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Ο Αντικειμενικός: #2.299 07-06-14 11:33 Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 114 115 116 117 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 115 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δε ξερω για σενα αλλα εγω αρχαια δε θα διαβασω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:33 Η λοιπόν έγραψε: #2.300 07-06-14 11:33 Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γενικής; Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.