3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 18:30 Η 3leni έγραψε: #301 11-11-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!! Click για ανάπτυξη... κατα την γνωμη μ,καλυτερα να κανεις αυτο που πραγματικα αγαπας..αν σ αρεσουν τα φιλολογικα,να πας εκει...κ εγω φιλολογια ηθελα αλλα πηγα ψυχολογια κ το ψιλομετανιωσα.. αυτο που θες πραγματικα να κανεις,κ θελω να πιστευω οτι θα ανοιξει ο κλαδος της φιλολογιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnDrOmaXh Νεοφερμένο μέλος Η AnDRoMaXH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η AnDrOmaXh: #302 11-11-09 20:19 ψυχολογια,νομικη .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 18:39 Η tiger έγραψε: #303 12-11-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: κατα την γνωμη μ,καλυτερα να κανεις αυτο που πραγματικα αγαπας..αν σ αρεσουν τα φιλολογικα,να πας εκει...κ εγω φιλολογια ηθελα αλλα πηγα ψυχολογια κ το ψιλομετανιωσα.. αυτο που θες πραγματικα να κανεις,κ θελω να πιστευω οτι θα ανοιξει ο κλαδος της φιλολογιας.. Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτης της γνωμης ειμαι...πρεπει να κανουμε αυτο που αγαπαμε αλλα αυτες οι σχολες του 1ου πεδιου εχουν κορεστει πολυ γμτ μακαρι να αλλαξει αυτη η κατασταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 02:36 Ο thanous18: #304 13-11-09 02:36 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... και στην αγγλικη φιλολογια τα ιδια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tiger: Και εγω αυτης της γνωμης ειμαι...πρεπει να κανουμε αυτο που αγαπαμε αλλα αυτες οι σχολες του 1ου πεδιου εχουν κορεστει πολυ γμτ μακαρι να αλλαξει αυτη η κατασταση! Click για ανάπτυξη... δυστυχως ετσι συμβαινει με αυτο το κωλοπρωτο πεδιο... το ατιμο... ακριβως επειδη δεν ξερουμε πως θα εξελιχτουν τα πραματα με την αποκατασταση στο πρωτο πεδιο καλυτερα να ακολουθειτε αυτο που γουσταρετε... εκτος αν πια ειναι τελειως τελειως αποτυχια αυτο...οπως κατι τελειως ακυρες σχολες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 3leni: κατα την γνωμη μ,καλυτερα να κανεις αυτο που πραγματικα αγαπας..αν σ αρεσουν τα φιλολογικα,να πας εκει...κ εγω φιλολογια ηθελα αλλα πηγα ψυχολογια κ το ψιλομετανιωσα.. αυτο που θες πραγματικα να κανεις,κ θελω να πιστευω οτι θα ανοιξει ο κλαδος της φιλολογιας.. Click για ανάπτυξη... επειδη παρακολουθω απο παλια το τι γραφεις στο φορουμ νομιζα οτι εσυ τρελαινοσουν για ψυχολογια... καινουριο ειναι αυτο για την φιλολογια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 02:55 Η 3leni έγραψε: #305 13-11-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: επειδη παρακολουθω απο παλια το τι γραφεις στο φορουμ νομιζα οτι εσυ τρελαινοσουν για ψυχολογια... καινουριο ειναι αυτο για την φιλολογια?? Click για ανάπτυξη... οπως το ειπες...τρελαινομουν...πριν κανω μηχανογραφικο ημουν σε μεγαλο διλημμα τι να βαλω πρωτη επιλογη...εβαλα ψυχολογια γιατι ειναι κατι που με τραβουσε χρονια κ θεωρουσα οτι το κολλημα μου με αρχαια κ λατινικα ηταν προσωρινο λογω σχολειου..ελα ομως που εφτασα στο σημειο να ζηταω απο την κολλητη μ που ειναι φιλολογια να της κανω την εργασια στα λατινικα.. anyway,ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα στην σχολη το επομενο εξαμηνο η ετος γιατι μεχρι στιγμης μου φαινονται ολα απελπιστικα βαρετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:03 Ο thanous18: #306 13-11-09 03:03 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: οπως το ειπες...τρελαινομουν...πριν κανω μηχανογραφικο ημουν σε μεγαλο διλημμα τι να βαλω πρωτη επιλογη...εβαλα ψυχολογια γιατι ειναι κατι που με τραβουσε χρονια κ θεωρουσα οτι το κολλημα μου με αρχαια κ λατινικα ηταν προσωρινο λογω σχολειου..ελα ομως που εφτασα στο σημειο να ζηταω απο την κολλητη μ που ειναι φιλολογια να της κανω την εργασια στα λατινικα.. anyway,ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα στην σχολη το επομενο εξαμηνο η ετος γιατι μεχρι στιγμης μου φαινονται ολα απελπιστικα βαρετα... Click για ανάπτυξη... ναι ε?εχω παντως κατι φιλους στην ψυχολογια που την βρισκουν φοβερα ενδιαφερουσα... ελπιζω να αρχισει να σου αρεσει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:04 Η 3leni έγραψε: #307 13-11-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι ε?εχω παντως κατι φιλους στην ψυχολογια που την βρισκουν φοβερα ενδιαφερουσα... ελπιζω να αρχισει να σου αρεσει πολυ... Click για ανάπτυξη... πρωτο ετος? πραγματικα με οσους μιλαω την βρισκουν πολυ πορωτικη..μονο εγω κ οι φιλες μου ειμαστε στο χαος.. κ εγω εχω μια γνωστη αγγλικη φιλολογια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #308 13-11-09 03:07 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: πρωτο ετος? πραγματικα με οσους μιλαω την βρισκουν πολυ πορωτικη..μονο εγω κ οι φιλες μου ειμαστε στο χαος.. κ εγω εχω μια γνωστη αγγλικη φιλολογια.. Click για ανάπτυξη... α ωραια... και εμεις εχουμε μια φιλη που ενω ειναι γραμμενη στην αγγλικη φιλολογια παρακολουθει περισσοτερα μαθηματα στην ψυχολογια!! εχει και κατι φιλους εκει για αυτο... και πολλοι νομιζαν (και εμεις μαζι) οτι ηταν στην ψυχολογια... ενα φιλος λοιπον χθες μου ελεγε οτι κανατε για τα ονειρα....και τα βρηκα φοβερα ενδιαφεροντα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:10 Η 3leni έγραψε: #309 13-11-09 03:10 χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:16 Ο thanous18: #310 13-11-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Click για ανάπτυξη... εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:19 Η 3leni έγραψε: #311 13-11-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Click για ανάπτυξη... ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο thanous18: #312 13-11-09 03:25 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Click για ανάπτυξη... αντε ρε κλαιγεσαι και συ..:xixi: εγω τι να πω...τρεχω καθε πρωι να μην χασω το λεωφορειο... και μετα το χανω για τα καλα.. και παω καθυστερημενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 14:40 Ο Iliaso έγραψε: #313 13-11-09 14:40 Άσε που τα λεωφορεία της Αγγλικής είναι κάτι μικρούτσικα που χωράν 15 άτομα(με το ζόρι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serafinos Νεοφερμένο μέλος Ο Serafinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:37 Ο Serafinos: #314 16-11-09 23:37 Στις μερες μας ο καθε ανθρωπος χρειαζεται τον ψυχολογο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:28 Ο Platwnas έγραψε: #315 20-11-09 23:28 Ο στόχος μου είναι να περάσω αστυνομία διαλέγοντας 5 ο πεδίο και ως μάθημα επιλογής την οικονομία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:46 Η mar0oZz έγραψε: #316 01-12-09 14:46 μεταφραστικο στην κερκυρα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariskouklos Νεοφερμένο μέλος Ο ariskouklos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ariskouklos: #317 02-12-09 16:58 ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο Iliaso έγραψε: #318 02-12-09 17:20 Όχι πρέπει να πάρεις στατιστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Η GABRIELLA: #319 02-12-09 18:17 εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!! Click για ανάπτυξη... κατα την γνωμη μ,καλυτερα να κανεις αυτο που πραγματικα αγαπας..αν σ αρεσουν τα φιλολογικα,να πας εκει...κ εγω φιλολογια ηθελα αλλα πηγα ψυχολογια κ το ψιλομετανιωσα.. αυτο που θες πραγματικα να κανεις,κ θελω να πιστευω οτι θα ανοιξει ο κλαδος της φιλολογιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnDrOmaXh Νεοφερμένο μέλος Η AnDRoMaXH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η AnDrOmaXh: #302 11-11-09 20:19 ψυχολογια,νομικη .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 18:39 Η tiger έγραψε: #303 12-11-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: κατα την γνωμη μ,καλυτερα να κανεις αυτο που πραγματικα αγαπας..αν σ αρεσουν τα φιλολογικα,να πας εκει...κ εγω φιλολογια ηθελα αλλα πηγα ψυχολογια κ το ψιλομετανιωσα.. αυτο που θες πραγματικα να κανεις,κ θελω να πιστευω οτι θα ανοιξει ο κλαδος της φιλολογιας.. Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτης της γνωμης ειμαι...πρεπει να κανουμε αυτο που αγαπαμε αλλα αυτες οι σχολες του 1ου πεδιου εχουν κορεστει πολυ γμτ μακαρι να αλλαξει αυτη η κατασταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 02:36 Ο thanous18: #304 13-11-09 02:36 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... και στην αγγλικη φιλολογια τα ιδια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tiger: Και εγω αυτης της γνωμης ειμαι...πρεπει να κανουμε αυτο που αγαπαμε αλλα αυτες οι σχολες του 1ου πεδιου εχουν κορεστει πολυ γμτ μακαρι να αλλαξει αυτη η κατασταση! Click για ανάπτυξη... δυστυχως ετσι συμβαινει με αυτο το κωλοπρωτο πεδιο... το ατιμο... ακριβως επειδη δεν ξερουμε πως θα εξελιχτουν τα πραματα με την αποκατασταση στο πρωτο πεδιο καλυτερα να ακολουθειτε αυτο που γουσταρετε... εκτος αν πια ειναι τελειως τελειως αποτυχια αυτο...οπως κατι τελειως ακυρες σχολες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 3leni: κατα την γνωμη μ,καλυτερα να κανεις αυτο που πραγματικα αγαπας..αν σ αρεσουν τα φιλολογικα,να πας εκει...κ εγω φιλολογια ηθελα αλλα πηγα ψυχολογια κ το ψιλομετανιωσα.. αυτο που θες πραγματικα να κανεις,κ θελω να πιστευω οτι θα ανοιξει ο κλαδος της φιλολογιας.. Click για ανάπτυξη... επειδη παρακολουθω απο παλια το τι γραφεις στο φορουμ νομιζα οτι εσυ τρελαινοσουν για ψυχολογια... καινουριο ειναι αυτο για την φιλολογια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 02:55 Η 3leni έγραψε: #305 13-11-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: επειδη παρακολουθω απο παλια το τι γραφεις στο φορουμ νομιζα οτι εσυ τρελαινοσουν για ψυχολογια... καινουριο ειναι αυτο για την φιλολογια?? Click για ανάπτυξη... οπως το ειπες...τρελαινομουν...πριν κανω μηχανογραφικο ημουν σε μεγαλο διλημμα τι να βαλω πρωτη επιλογη...εβαλα ψυχολογια γιατι ειναι κατι που με τραβουσε χρονια κ θεωρουσα οτι το κολλημα μου με αρχαια κ λατινικα ηταν προσωρινο λογω σχολειου..ελα ομως που εφτασα στο σημειο να ζηταω απο την κολλητη μ που ειναι φιλολογια να της κανω την εργασια στα λατινικα.. anyway,ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα στην σχολη το επομενο εξαμηνο η ετος γιατι μεχρι στιγμης μου φαινονται ολα απελπιστικα βαρετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:03 Ο thanous18: #306 13-11-09 03:03 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: οπως το ειπες...τρελαινομουν...πριν κανω μηχανογραφικο ημουν σε μεγαλο διλημμα τι να βαλω πρωτη επιλογη...εβαλα ψυχολογια γιατι ειναι κατι που με τραβουσε χρονια κ θεωρουσα οτι το κολλημα μου με αρχαια κ λατινικα ηταν προσωρινο λογω σχολειου..ελα ομως που εφτασα στο σημειο να ζηταω απο την κολλητη μ που ειναι φιλολογια να της κανω την εργασια στα λατινικα.. anyway,ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα στην σχολη το επομενο εξαμηνο η ετος γιατι μεχρι στιγμης μου φαινονται ολα απελπιστικα βαρετα... Click για ανάπτυξη... ναι ε?εχω παντως κατι φιλους στην ψυχολογια που την βρισκουν φοβερα ενδιαφερουσα... ελπιζω να αρχισει να σου αρεσει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:04 Η 3leni έγραψε: #307 13-11-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι ε?εχω παντως κατι φιλους στην ψυχολογια που την βρισκουν φοβερα ενδιαφερουσα... ελπιζω να αρχισει να σου αρεσει πολυ... Click για ανάπτυξη... πρωτο ετος? πραγματικα με οσους μιλαω την βρισκουν πολυ πορωτικη..μονο εγω κ οι φιλες μου ειμαστε στο χαος.. κ εγω εχω μια γνωστη αγγλικη φιλολογια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #308 13-11-09 03:07 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: πρωτο ετος? πραγματικα με οσους μιλαω την βρισκουν πολυ πορωτικη..μονο εγω κ οι φιλες μου ειμαστε στο χαος.. κ εγω εχω μια γνωστη αγγλικη φιλολογια.. Click για ανάπτυξη... α ωραια... και εμεις εχουμε μια φιλη που ενω ειναι γραμμενη στην αγγλικη φιλολογια παρακολουθει περισσοτερα μαθηματα στην ψυχολογια!! εχει και κατι φιλους εκει για αυτο... και πολλοι νομιζαν (και εμεις μαζι) οτι ηταν στην ψυχολογια... ενα φιλος λοιπον χθες μου ελεγε οτι κανατε για τα ονειρα....και τα βρηκα φοβερα ενδιαφεροντα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:10 Η 3leni έγραψε: #309 13-11-09 03:10 χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:16 Ο thanous18: #310 13-11-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Click για ανάπτυξη... εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:19 Η 3leni έγραψε: #311 13-11-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Click για ανάπτυξη... ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο thanous18: #312 13-11-09 03:25 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Click για ανάπτυξη... αντε ρε κλαιγεσαι και συ..:xixi: εγω τι να πω...τρεχω καθε πρωι να μην χασω το λεωφορειο... και μετα το χανω για τα καλα.. και παω καθυστερημενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 14:40 Ο Iliaso έγραψε: #313 13-11-09 14:40 Άσε που τα λεωφορεία της Αγγλικής είναι κάτι μικρούτσικα που χωράν 15 άτομα(με το ζόρι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serafinos Νεοφερμένο μέλος Ο Serafinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:37 Ο Serafinos: #314 16-11-09 23:37 Στις μερες μας ο καθε ανθρωπος χρειαζεται τον ψυχολογο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:28 Ο Platwnas έγραψε: #315 20-11-09 23:28 Ο στόχος μου είναι να περάσω αστυνομία διαλέγοντας 5 ο πεδίο και ως μάθημα επιλογής την οικονομία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:46 Η mar0oZz έγραψε: #316 01-12-09 14:46 μεταφραστικο στην κερκυρα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariskouklos Νεοφερμένο μέλος Ο ariskouklos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ariskouklos: #317 02-12-09 16:58 ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο Iliaso έγραψε: #318 02-12-09 17:20 Όχι πρέπει να πάρεις στατιστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Η GABRIELLA: #319 02-12-09 18:17 εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ψυχολογια,νομικη .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 18:39 Η tiger έγραψε: #303 12-11-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: κατα την γνωμη μ,καλυτερα να κανεις αυτο που πραγματικα αγαπας..αν σ αρεσουν τα φιλολογικα,να πας εκει...κ εγω φιλολογια ηθελα αλλα πηγα ψυχολογια κ το ψιλομετανιωσα.. αυτο που θες πραγματικα να κανεις,κ θελω να πιστευω οτι θα ανοιξει ο κλαδος της φιλολογιας.. Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτης της γνωμης ειμαι...πρεπει να κανουμε αυτο που αγαπαμε αλλα αυτες οι σχολες του 1ου πεδιου εχουν κορεστει πολυ γμτ μακαρι να αλλαξει αυτη η κατασταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 02:36 Ο thanous18: #304 13-11-09 02:36 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... και στην αγγλικη φιλολογια τα ιδια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tiger: Και εγω αυτης της γνωμης ειμαι...πρεπει να κανουμε αυτο που αγαπαμε αλλα αυτες οι σχολες του 1ου πεδιου εχουν κορεστει πολυ γμτ μακαρι να αλλαξει αυτη η κατασταση! Click για ανάπτυξη... δυστυχως ετσι συμβαινει με αυτο το κωλοπρωτο πεδιο... το ατιμο... ακριβως επειδη δεν ξερουμε πως θα εξελιχτουν τα πραματα με την αποκατασταση στο πρωτο πεδιο καλυτερα να ακολουθειτε αυτο που γουσταρετε... εκτος αν πια ειναι τελειως τελειως αποτυχια αυτο...οπως κατι τελειως ακυρες σχολες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 3leni: κατα την γνωμη μ,καλυτερα να κανεις αυτο που πραγματικα αγαπας..αν σ αρεσουν τα φιλολογικα,να πας εκει...κ εγω φιλολογια ηθελα αλλα πηγα ψυχολογια κ το ψιλομετανιωσα.. αυτο που θες πραγματικα να κανεις,κ θελω να πιστευω οτι θα ανοιξει ο κλαδος της φιλολογιας.. Click για ανάπτυξη... επειδη παρακολουθω απο παλια το τι γραφεις στο φορουμ νομιζα οτι εσυ τρελαινοσουν για ψυχολογια... καινουριο ειναι αυτο για την φιλολογια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 02:55 Η 3leni έγραψε: #305 13-11-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: επειδη παρακολουθω απο παλια το τι γραφεις στο φορουμ νομιζα οτι εσυ τρελαινοσουν για ψυχολογια... καινουριο ειναι αυτο για την φιλολογια?? Click για ανάπτυξη... οπως το ειπες...τρελαινομουν...πριν κανω μηχανογραφικο ημουν σε μεγαλο διλημμα τι να βαλω πρωτη επιλογη...εβαλα ψυχολογια γιατι ειναι κατι που με τραβουσε χρονια κ θεωρουσα οτι το κολλημα μου με αρχαια κ λατινικα ηταν προσωρινο λογω σχολειου..ελα ομως που εφτασα στο σημειο να ζηταω απο την κολλητη μ που ειναι φιλολογια να της κανω την εργασια στα λατινικα.. anyway,ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα στην σχολη το επομενο εξαμηνο η ετος γιατι μεχρι στιγμης μου φαινονται ολα απελπιστικα βαρετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:03 Ο thanous18: #306 13-11-09 03:03 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: οπως το ειπες...τρελαινομουν...πριν κανω μηχανογραφικο ημουν σε μεγαλο διλημμα τι να βαλω πρωτη επιλογη...εβαλα ψυχολογια γιατι ειναι κατι που με τραβουσε χρονια κ θεωρουσα οτι το κολλημα μου με αρχαια κ λατινικα ηταν προσωρινο λογω σχολειου..ελα ομως που εφτασα στο σημειο να ζηταω απο την κολλητη μ που ειναι φιλολογια να της κανω την εργασια στα λατινικα.. anyway,ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα στην σχολη το επομενο εξαμηνο η ετος γιατι μεχρι στιγμης μου φαινονται ολα απελπιστικα βαρετα... Click για ανάπτυξη... ναι ε?εχω παντως κατι φιλους στην ψυχολογια που την βρισκουν φοβερα ενδιαφερουσα... ελπιζω να αρχισει να σου αρεσει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:04 Η 3leni έγραψε: #307 13-11-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι ε?εχω παντως κατι φιλους στην ψυχολογια που την βρισκουν φοβερα ενδιαφερουσα... ελπιζω να αρχισει να σου αρεσει πολυ... Click για ανάπτυξη... πρωτο ετος? πραγματικα με οσους μιλαω την βρισκουν πολυ πορωτικη..μονο εγω κ οι φιλες μου ειμαστε στο χαος.. κ εγω εχω μια γνωστη αγγλικη φιλολογια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #308 13-11-09 03:07 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: πρωτο ετος? πραγματικα με οσους μιλαω την βρισκουν πολυ πορωτικη..μονο εγω κ οι φιλες μου ειμαστε στο χαος.. κ εγω εχω μια γνωστη αγγλικη φιλολογια.. Click για ανάπτυξη... α ωραια... και εμεις εχουμε μια φιλη που ενω ειναι γραμμενη στην αγγλικη φιλολογια παρακολουθει περισσοτερα μαθηματα στην ψυχολογια!! εχει και κατι φιλους εκει για αυτο... και πολλοι νομιζαν (και εμεις μαζι) οτι ηταν στην ψυχολογια... ενα φιλος λοιπον χθες μου ελεγε οτι κανατε για τα ονειρα....και τα βρηκα φοβερα ενδιαφεροντα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:10 Η 3leni έγραψε: #309 13-11-09 03:10 χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:16 Ο thanous18: #310 13-11-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Click για ανάπτυξη... εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:19 Η 3leni έγραψε: #311 13-11-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Click για ανάπτυξη... ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο thanous18: #312 13-11-09 03:25 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Click για ανάπτυξη... αντε ρε κλαιγεσαι και συ..:xixi: εγω τι να πω...τρεχω καθε πρωι να μην χασω το λεωφορειο... και μετα το χανω για τα καλα.. και παω καθυστερημενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 14:40 Ο Iliaso έγραψε: #313 13-11-09 14:40 Άσε που τα λεωφορεία της Αγγλικής είναι κάτι μικρούτσικα που χωράν 15 άτομα(με το ζόρι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serafinos Νεοφερμένο μέλος Ο Serafinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:37 Ο Serafinos: #314 16-11-09 23:37 Στις μερες μας ο καθε ανθρωπος χρειαζεται τον ψυχολογο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:28 Ο Platwnas έγραψε: #315 20-11-09 23:28 Ο στόχος μου είναι να περάσω αστυνομία διαλέγοντας 5 ο πεδίο και ως μάθημα επιλογής την οικονομία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:46 Η mar0oZz έγραψε: #316 01-12-09 14:46 μεταφραστικο στην κερκυρα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariskouklos Νεοφερμένο μέλος Ο ariskouklos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ariskouklos: #317 02-12-09 16:58 ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο Iliaso έγραψε: #318 02-12-09 17:20 Όχι πρέπει να πάρεις στατιστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Η GABRIELLA: #319 02-12-09 18:17 εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 3leni: κατα την γνωμη μ,καλυτερα να κανεις αυτο που πραγματικα αγαπας..αν σ αρεσουν τα φιλολογικα,να πας εκει...κ εγω φιλολογια ηθελα αλλα πηγα ψυχολογια κ το ψιλομετανιωσα.. αυτο που θες πραγματικα να κανεις,κ θελω να πιστευω οτι θα ανοιξει ο κλαδος της φιλολογιας.. Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτης της γνωμης ειμαι...πρεπει να κανουμε αυτο που αγαπαμε αλλα αυτες οι σχολες του 1ου πεδιου εχουν κορεστει πολυ γμτ μακαρι να αλλαξει αυτη η κατασταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 02:36 Ο thanous18: #304 13-11-09 02:36 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... και στην αγγλικη φιλολογια τα ιδια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tiger: Και εγω αυτης της γνωμης ειμαι...πρεπει να κανουμε αυτο που αγαπαμε αλλα αυτες οι σχολες του 1ου πεδιου εχουν κορεστει πολυ γμτ μακαρι να αλλαξει αυτη η κατασταση! Click για ανάπτυξη... δυστυχως ετσι συμβαινει με αυτο το κωλοπρωτο πεδιο... το ατιμο... ακριβως επειδη δεν ξερουμε πως θα εξελιχτουν τα πραματα με την αποκατασταση στο πρωτο πεδιο καλυτερα να ακολουθειτε αυτο που γουσταρετε... εκτος αν πια ειναι τελειως τελειως αποτυχια αυτο...οπως κατι τελειως ακυρες σχολες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 3leni: κατα την γνωμη μ,καλυτερα να κανεις αυτο που πραγματικα αγαπας..αν σ αρεσουν τα φιλολογικα,να πας εκει...κ εγω φιλολογια ηθελα αλλα πηγα ψυχολογια κ το ψιλομετανιωσα.. αυτο που θες πραγματικα να κανεις,κ θελω να πιστευω οτι θα ανοιξει ο κλαδος της φιλολογιας.. Click για ανάπτυξη... επειδη παρακολουθω απο παλια το τι γραφεις στο φορουμ νομιζα οτι εσυ τρελαινοσουν για ψυχολογια... καινουριο ειναι αυτο για την φιλολογια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 02:55 Η 3leni έγραψε: #305 13-11-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: επειδη παρακολουθω απο παλια το τι γραφεις στο φορουμ νομιζα οτι εσυ τρελαινοσουν για ψυχολογια... καινουριο ειναι αυτο για την φιλολογια?? Click για ανάπτυξη... οπως το ειπες...τρελαινομουν...πριν κανω μηχανογραφικο ημουν σε μεγαλο διλημμα τι να βαλω πρωτη επιλογη...εβαλα ψυχολογια γιατι ειναι κατι που με τραβουσε χρονια κ θεωρουσα οτι το κολλημα μου με αρχαια κ λατινικα ηταν προσωρινο λογω σχολειου..ελα ομως που εφτασα στο σημειο να ζηταω απο την κολλητη μ που ειναι φιλολογια να της κανω την εργασια στα λατινικα.. anyway,ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα στην σχολη το επομενο εξαμηνο η ετος γιατι μεχρι στιγμης μου φαινονται ολα απελπιστικα βαρετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:03 Ο thanous18: #306 13-11-09 03:03 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: οπως το ειπες...τρελαινομουν...πριν κανω μηχανογραφικο ημουν σε μεγαλο διλημμα τι να βαλω πρωτη επιλογη...εβαλα ψυχολογια γιατι ειναι κατι που με τραβουσε χρονια κ θεωρουσα οτι το κολλημα μου με αρχαια κ λατινικα ηταν προσωρινο λογω σχολειου..ελα ομως που εφτασα στο σημειο να ζηταω απο την κολλητη μ που ειναι φιλολογια να της κανω την εργασια στα λατινικα.. anyway,ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα στην σχολη το επομενο εξαμηνο η ετος γιατι μεχρι στιγμης μου φαινονται ολα απελπιστικα βαρετα... Click για ανάπτυξη... ναι ε?εχω παντως κατι φιλους στην ψυχολογια που την βρισκουν φοβερα ενδιαφερουσα... ελπιζω να αρχισει να σου αρεσει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:04 Η 3leni έγραψε: #307 13-11-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι ε?εχω παντως κατι φιλους στην ψυχολογια που την βρισκουν φοβερα ενδιαφερουσα... ελπιζω να αρχισει να σου αρεσει πολυ... Click για ανάπτυξη... πρωτο ετος? πραγματικα με οσους μιλαω την βρισκουν πολυ πορωτικη..μονο εγω κ οι φιλες μου ειμαστε στο χαος.. κ εγω εχω μια γνωστη αγγλικη φιλολογια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #308 13-11-09 03:07 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: πρωτο ετος? πραγματικα με οσους μιλαω την βρισκουν πολυ πορωτικη..μονο εγω κ οι φιλες μου ειμαστε στο χαος.. κ εγω εχω μια γνωστη αγγλικη φιλολογια.. Click για ανάπτυξη... α ωραια... και εμεις εχουμε μια φιλη που ενω ειναι γραμμενη στην αγγλικη φιλολογια παρακολουθει περισσοτερα μαθηματα στην ψυχολογια!! εχει και κατι φιλους εκει για αυτο... και πολλοι νομιζαν (και εμεις μαζι) οτι ηταν στην ψυχολογια... ενα φιλος λοιπον χθες μου ελεγε οτι κανατε για τα ονειρα....και τα βρηκα φοβερα ενδιαφεροντα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:10 Η 3leni έγραψε: #309 13-11-09 03:10 χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:16 Ο thanous18: #310 13-11-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Click για ανάπτυξη... εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:19 Η 3leni έγραψε: #311 13-11-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Click για ανάπτυξη... ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο thanous18: #312 13-11-09 03:25 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Click για ανάπτυξη... αντε ρε κλαιγεσαι και συ..:xixi: εγω τι να πω...τρεχω καθε πρωι να μην χασω το λεωφορειο... και μετα το χανω για τα καλα.. και παω καθυστερημενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 14:40 Ο Iliaso έγραψε: #313 13-11-09 14:40 Άσε που τα λεωφορεία της Αγγλικής είναι κάτι μικρούτσικα που χωράν 15 άτομα(με το ζόρι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serafinos Νεοφερμένο μέλος Ο Serafinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:37 Ο Serafinos: #314 16-11-09 23:37 Στις μερες μας ο καθε ανθρωπος χρειαζεται τον ψυχολογο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:28 Ο Platwnas έγραψε: #315 20-11-09 23:28 Ο στόχος μου είναι να περάσω αστυνομία διαλέγοντας 5 ο πεδίο και ως μάθημα επιλογής την οικονομία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:46 Η mar0oZz έγραψε: #316 01-12-09 14:46 μεταφραστικο στην κερκυρα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariskouklos Νεοφερμένο μέλος Ο ariskouklos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ariskouklos: #317 02-12-09 16:58 ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο Iliaso έγραψε: #318 02-12-09 17:20 Όχι πρέπει να πάρεις στατιστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Η GABRIELLA: #319 02-12-09 18:17 εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... και στην αγγλικη φιλολογια τα ιδια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tiger: Και εγω αυτης της γνωμης ειμαι...πρεπει να κανουμε αυτο που αγαπαμε αλλα αυτες οι σχολες του 1ου πεδιου εχουν κορεστει πολυ γμτ μακαρι να αλλαξει αυτη η κατασταση! Click για ανάπτυξη... δυστυχως ετσι συμβαινει με αυτο το κωλοπρωτο πεδιο... το ατιμο... ακριβως επειδη δεν ξερουμε πως θα εξελιχτουν τα πραματα με την αποκατασταση στο πρωτο πεδιο καλυτερα να ακολουθειτε αυτο που γουσταρετε... εκτος αν πια ειναι τελειως τελειως αποτυχια αυτο...οπως κατι τελειως ακυρες σχολες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 3leni: κατα την γνωμη μ,καλυτερα να κανεις αυτο που πραγματικα αγαπας..αν σ αρεσουν τα φιλολογικα,να πας εκει...κ εγω φιλολογια ηθελα αλλα πηγα ψυχολογια κ το ψιλομετανιωσα.. αυτο που θες πραγματικα να κανεις,κ θελω να πιστευω οτι θα ανοιξει ο κλαδος της φιλολογιας.. Click για ανάπτυξη... επειδη παρακολουθω απο παλια το τι γραφεις στο φορουμ νομιζα οτι εσυ τρελαινοσουν για ψυχολογια... καινουριο ειναι αυτο για την φιλολογια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 02:55 Η 3leni έγραψε: #305 13-11-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: επειδη παρακολουθω απο παλια το τι γραφεις στο φορουμ νομιζα οτι εσυ τρελαινοσουν για ψυχολογια... καινουριο ειναι αυτο για την φιλολογια?? Click για ανάπτυξη... οπως το ειπες...τρελαινομουν...πριν κανω μηχανογραφικο ημουν σε μεγαλο διλημμα τι να βαλω πρωτη επιλογη...εβαλα ψυχολογια γιατι ειναι κατι που με τραβουσε χρονια κ θεωρουσα οτι το κολλημα μου με αρχαια κ λατινικα ηταν προσωρινο λογω σχολειου..ελα ομως που εφτασα στο σημειο να ζηταω απο την κολλητη μ που ειναι φιλολογια να της κανω την εργασια στα λατινικα.. anyway,ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα στην σχολη το επομενο εξαμηνο η ετος γιατι μεχρι στιγμης μου φαινονται ολα απελπιστικα βαρετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:03 Ο thanous18: #306 13-11-09 03:03 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: οπως το ειπες...τρελαινομουν...πριν κανω μηχανογραφικο ημουν σε μεγαλο διλημμα τι να βαλω πρωτη επιλογη...εβαλα ψυχολογια γιατι ειναι κατι που με τραβουσε χρονια κ θεωρουσα οτι το κολλημα μου με αρχαια κ λατινικα ηταν προσωρινο λογω σχολειου..ελα ομως που εφτασα στο σημειο να ζηταω απο την κολλητη μ που ειναι φιλολογια να της κανω την εργασια στα λατινικα.. anyway,ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα στην σχολη το επομενο εξαμηνο η ετος γιατι μεχρι στιγμης μου φαινονται ολα απελπιστικα βαρετα... Click για ανάπτυξη... ναι ε?εχω παντως κατι φιλους στην ψυχολογια που την βρισκουν φοβερα ενδιαφερουσα... ελπιζω να αρχισει να σου αρεσει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:04 Η 3leni έγραψε: #307 13-11-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι ε?εχω παντως κατι φιλους στην ψυχολογια που την βρισκουν φοβερα ενδιαφερουσα... ελπιζω να αρχισει να σου αρεσει πολυ... Click για ανάπτυξη... πρωτο ετος? πραγματικα με οσους μιλαω την βρισκουν πολυ πορωτικη..μονο εγω κ οι φιλες μου ειμαστε στο χαος.. κ εγω εχω μια γνωστη αγγλικη φιλολογια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #308 13-11-09 03:07 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: πρωτο ετος? πραγματικα με οσους μιλαω την βρισκουν πολυ πορωτικη..μονο εγω κ οι φιλες μου ειμαστε στο χαος.. κ εγω εχω μια γνωστη αγγλικη φιλολογια.. Click για ανάπτυξη... α ωραια... και εμεις εχουμε μια φιλη που ενω ειναι γραμμενη στην αγγλικη φιλολογια παρακολουθει περισσοτερα μαθηματα στην ψυχολογια!! εχει και κατι φιλους εκει για αυτο... και πολλοι νομιζαν (και εμεις μαζι) οτι ηταν στην ψυχολογια... ενα φιλος λοιπον χθες μου ελεγε οτι κανατε για τα ονειρα....και τα βρηκα φοβερα ενδιαφεροντα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:10 Η 3leni έγραψε: #309 13-11-09 03:10 χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:16 Ο thanous18: #310 13-11-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Click για ανάπτυξη... εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:19 Η 3leni έγραψε: #311 13-11-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Click για ανάπτυξη... ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο thanous18: #312 13-11-09 03:25 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Click για ανάπτυξη... αντε ρε κλαιγεσαι και συ..:xixi: εγω τι να πω...τρεχω καθε πρωι να μην χασω το λεωφορειο... και μετα το χανω για τα καλα.. και παω καθυστερημενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 14:40 Ο Iliaso έγραψε: #313 13-11-09 14:40 Άσε που τα λεωφορεία της Αγγλικής είναι κάτι μικρούτσικα που χωράν 15 άτομα(με το ζόρι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serafinos Νεοφερμένο μέλος Ο Serafinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:37 Ο Serafinos: #314 16-11-09 23:37 Στις μερες μας ο καθε ανθρωπος χρειαζεται τον ψυχολογο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:28 Ο Platwnas έγραψε: #315 20-11-09 23:28 Ο στόχος μου είναι να περάσω αστυνομία διαλέγοντας 5 ο πεδίο και ως μάθημα επιλογής την οικονομία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:46 Η mar0oZz έγραψε: #316 01-12-09 14:46 μεταφραστικο στην κερκυρα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariskouklos Νεοφερμένο μέλος Ο ariskouklos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ariskouklos: #317 02-12-09 16:58 ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο Iliaso έγραψε: #318 02-12-09 17:20 Όχι πρέπει να πάρεις στατιστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Η GABRIELLA: #319 02-12-09 18:17 εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: επειδη παρακολουθω απο παλια το τι γραφεις στο φορουμ νομιζα οτι εσυ τρελαινοσουν για ψυχολογια... καινουριο ειναι αυτο για την φιλολογια?? Click για ανάπτυξη... οπως το ειπες...τρελαινομουν...πριν κανω μηχανογραφικο ημουν σε μεγαλο διλημμα τι να βαλω πρωτη επιλογη...εβαλα ψυχολογια γιατι ειναι κατι που με τραβουσε χρονια κ θεωρουσα οτι το κολλημα μου με αρχαια κ λατινικα ηταν προσωρινο λογω σχολειου..ελα ομως που εφτασα στο σημειο να ζηταω απο την κολλητη μ που ειναι φιλολογια να της κανω την εργασια στα λατινικα.. anyway,ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα στην σχολη το επομενο εξαμηνο η ετος γιατι μεχρι στιγμης μου φαινονται ολα απελπιστικα βαρετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:03 Ο thanous18: #306 13-11-09 03:03 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: οπως το ειπες...τρελαινομουν...πριν κανω μηχανογραφικο ημουν σε μεγαλο διλημμα τι να βαλω πρωτη επιλογη...εβαλα ψυχολογια γιατι ειναι κατι που με τραβουσε χρονια κ θεωρουσα οτι το κολλημα μου με αρχαια κ λατινικα ηταν προσωρινο λογω σχολειου..ελα ομως που εφτασα στο σημειο να ζηταω απο την κολλητη μ που ειναι φιλολογια να της κανω την εργασια στα λατινικα.. anyway,ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα στην σχολη το επομενο εξαμηνο η ετος γιατι μεχρι στιγμης μου φαινονται ολα απελπιστικα βαρετα... Click για ανάπτυξη... ναι ε?εχω παντως κατι φιλους στην ψυχολογια που την βρισκουν φοβερα ενδιαφερουσα... ελπιζω να αρχισει να σου αρεσει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:04 Η 3leni έγραψε: #307 13-11-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι ε?εχω παντως κατι φιλους στην ψυχολογια που την βρισκουν φοβερα ενδιαφερουσα... ελπιζω να αρχισει να σου αρεσει πολυ... Click για ανάπτυξη... πρωτο ετος? πραγματικα με οσους μιλαω την βρισκουν πολυ πορωτικη..μονο εγω κ οι φιλες μου ειμαστε στο χαος.. κ εγω εχω μια γνωστη αγγλικη φιλολογια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #308 13-11-09 03:07 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: πρωτο ετος? πραγματικα με οσους μιλαω την βρισκουν πολυ πορωτικη..μονο εγω κ οι φιλες μου ειμαστε στο χαος.. κ εγω εχω μια γνωστη αγγλικη φιλολογια.. Click για ανάπτυξη... α ωραια... και εμεις εχουμε μια φιλη που ενω ειναι γραμμενη στην αγγλικη φιλολογια παρακολουθει περισσοτερα μαθηματα στην ψυχολογια!! εχει και κατι φιλους εκει για αυτο... και πολλοι νομιζαν (και εμεις μαζι) οτι ηταν στην ψυχολογια... ενα φιλος λοιπον χθες μου ελεγε οτι κανατε για τα ονειρα....και τα βρηκα φοβερα ενδιαφεροντα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:10 Η 3leni έγραψε: #309 13-11-09 03:10 χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:16 Ο thanous18: #310 13-11-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Click για ανάπτυξη... εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:19 Η 3leni έγραψε: #311 13-11-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Click για ανάπτυξη... ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο thanous18: #312 13-11-09 03:25 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Click για ανάπτυξη... αντε ρε κλαιγεσαι και συ..:xixi: εγω τι να πω...τρεχω καθε πρωι να μην χασω το λεωφορειο... και μετα το χανω για τα καλα.. και παω καθυστερημενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 14:40 Ο Iliaso έγραψε: #313 13-11-09 14:40 Άσε που τα λεωφορεία της Αγγλικής είναι κάτι μικρούτσικα που χωράν 15 άτομα(με το ζόρι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serafinos Νεοφερμένο μέλος Ο Serafinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:37 Ο Serafinos: #314 16-11-09 23:37 Στις μερες μας ο καθε ανθρωπος χρειαζεται τον ψυχολογο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:28 Ο Platwnas έγραψε: #315 20-11-09 23:28 Ο στόχος μου είναι να περάσω αστυνομία διαλέγοντας 5 ο πεδίο και ως μάθημα επιλογής την οικονομία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:46 Η mar0oZz έγραψε: #316 01-12-09 14:46 μεταφραστικο στην κερκυρα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariskouklos Νεοφερμένο μέλος Ο ariskouklos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ariskouklos: #317 02-12-09 16:58 ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο Iliaso έγραψε: #318 02-12-09 17:20 Όχι πρέπει να πάρεις στατιστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Η GABRIELLA: #319 02-12-09 18:17 εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 3leni: οπως το ειπες...τρελαινομουν...πριν κανω μηχανογραφικο ημουν σε μεγαλο διλημμα τι να βαλω πρωτη επιλογη...εβαλα ψυχολογια γιατι ειναι κατι που με τραβουσε χρονια κ θεωρουσα οτι το κολλημα μου με αρχαια κ λατινικα ηταν προσωρινο λογω σχολειου..ελα ομως που εφτασα στο σημειο να ζηταω απο την κολλητη μ που ειναι φιλολογια να της κανω την εργασια στα λατινικα.. anyway,ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα στην σχολη το επομενο εξαμηνο η ετος γιατι μεχρι στιγμης μου φαινονται ολα απελπιστικα βαρετα... Click για ανάπτυξη... ναι ε?εχω παντως κατι φιλους στην ψυχολογια που την βρισκουν φοβερα ενδιαφερουσα... ελπιζω να αρχισει να σου αρεσει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:04 Η 3leni έγραψε: #307 13-11-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι ε?εχω παντως κατι φιλους στην ψυχολογια που την βρισκουν φοβερα ενδιαφερουσα... ελπιζω να αρχισει να σου αρεσει πολυ... Click για ανάπτυξη... πρωτο ετος? πραγματικα με οσους μιλαω την βρισκουν πολυ πορωτικη..μονο εγω κ οι φιλες μου ειμαστε στο χαος.. κ εγω εχω μια γνωστη αγγλικη φιλολογια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #308 13-11-09 03:07 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: πρωτο ετος? πραγματικα με οσους μιλαω την βρισκουν πολυ πορωτικη..μονο εγω κ οι φιλες μου ειμαστε στο χαος.. κ εγω εχω μια γνωστη αγγλικη φιλολογια.. Click για ανάπτυξη... α ωραια... και εμεις εχουμε μια φιλη που ενω ειναι γραμμενη στην αγγλικη φιλολογια παρακολουθει περισσοτερα μαθηματα στην ψυχολογια!! εχει και κατι φιλους εκει για αυτο... και πολλοι νομιζαν (και εμεις μαζι) οτι ηταν στην ψυχολογια... ενα φιλος λοιπον χθες μου ελεγε οτι κανατε για τα ονειρα....και τα βρηκα φοβερα ενδιαφεροντα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:10 Η 3leni έγραψε: #309 13-11-09 03:10 χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:16 Ο thanous18: #310 13-11-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Click για ανάπτυξη... εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:19 Η 3leni έγραψε: #311 13-11-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Click για ανάπτυξη... ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο thanous18: #312 13-11-09 03:25 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Click για ανάπτυξη... αντε ρε κλαιγεσαι και συ..:xixi: εγω τι να πω...τρεχω καθε πρωι να μην χασω το λεωφορειο... και μετα το χανω για τα καλα.. και παω καθυστερημενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 14:40 Ο Iliaso έγραψε: #313 13-11-09 14:40 Άσε που τα λεωφορεία της Αγγλικής είναι κάτι μικρούτσικα που χωράν 15 άτομα(με το ζόρι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serafinos Νεοφερμένο μέλος Ο Serafinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:37 Ο Serafinos: #314 16-11-09 23:37 Στις μερες μας ο καθε ανθρωπος χρειαζεται τον ψυχολογο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:28 Ο Platwnas έγραψε: #315 20-11-09 23:28 Ο στόχος μου είναι να περάσω αστυνομία διαλέγοντας 5 ο πεδίο και ως μάθημα επιλογής την οικονομία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:46 Η mar0oZz έγραψε: #316 01-12-09 14:46 μεταφραστικο στην κερκυρα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariskouklos Νεοφερμένο μέλος Ο ariskouklos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ariskouklos: #317 02-12-09 16:58 ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο Iliaso έγραψε: #318 02-12-09 17:20 Όχι πρέπει να πάρεις στατιστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Η GABRIELLA: #319 02-12-09 18:17 εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι ε?εχω παντως κατι φιλους στην ψυχολογια που την βρισκουν φοβερα ενδιαφερουσα... ελπιζω να αρχισει να σου αρεσει πολυ... Click για ανάπτυξη... πρωτο ετος? πραγματικα με οσους μιλαω την βρισκουν πολυ πορωτικη..μονο εγω κ οι φιλες μου ειμαστε στο χαος.. κ εγω εχω μια γνωστη αγγλικη φιλολογια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #308 13-11-09 03:07 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: πρωτο ετος? πραγματικα με οσους μιλαω την βρισκουν πολυ πορωτικη..μονο εγω κ οι φιλες μου ειμαστε στο χαος.. κ εγω εχω μια γνωστη αγγλικη φιλολογια.. Click για ανάπτυξη... α ωραια... και εμεις εχουμε μια φιλη που ενω ειναι γραμμενη στην αγγλικη φιλολογια παρακολουθει περισσοτερα μαθηματα στην ψυχολογια!! εχει και κατι φιλους εκει για αυτο... και πολλοι νομιζαν (και εμεις μαζι) οτι ηταν στην ψυχολογια... ενα φιλος λοιπον χθες μου ελεγε οτι κανατε για τα ονειρα....και τα βρηκα φοβερα ενδιαφεροντα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:10 Η 3leni έγραψε: #309 13-11-09 03:10 χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:16 Ο thanous18: #310 13-11-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Click για ανάπτυξη... εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:19 Η 3leni έγραψε: #311 13-11-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Click για ανάπτυξη... ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο thanous18: #312 13-11-09 03:25 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Click για ανάπτυξη... αντε ρε κλαιγεσαι και συ..:xixi: εγω τι να πω...τρεχω καθε πρωι να μην χασω το λεωφορειο... και μετα το χανω για τα καλα.. και παω καθυστερημενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 14:40 Ο Iliaso έγραψε: #313 13-11-09 14:40 Άσε που τα λεωφορεία της Αγγλικής είναι κάτι μικρούτσικα που χωράν 15 άτομα(με το ζόρι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serafinos Νεοφερμένο μέλος Ο Serafinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:37 Ο Serafinos: #314 16-11-09 23:37 Στις μερες μας ο καθε ανθρωπος χρειαζεται τον ψυχολογο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:28 Ο Platwnas έγραψε: #315 20-11-09 23:28 Ο στόχος μου είναι να περάσω αστυνομία διαλέγοντας 5 ο πεδίο και ως μάθημα επιλογής την οικονομία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:46 Η mar0oZz έγραψε: #316 01-12-09 14:46 μεταφραστικο στην κερκυρα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariskouklos Νεοφερμένο μέλος Ο ariskouklos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ariskouklos: #317 02-12-09 16:58 ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο Iliaso έγραψε: #318 02-12-09 17:20 Όχι πρέπει να πάρεις στατιστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Η GABRIELLA: #319 02-12-09 18:17 εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 3leni: πρωτο ετος? πραγματικα με οσους μιλαω την βρισκουν πολυ πορωτικη..μονο εγω κ οι φιλες μου ειμαστε στο χαος.. κ εγω εχω μια γνωστη αγγλικη φιλολογια.. Click για ανάπτυξη... α ωραια... και εμεις εχουμε μια φιλη που ενω ειναι γραμμενη στην αγγλικη φιλολογια παρακολουθει περισσοτερα μαθηματα στην ψυχολογια!! εχει και κατι φιλους εκει για αυτο... και πολλοι νομιζαν (και εμεις μαζι) οτι ηταν στην ψυχολογια... ενα φιλος λοιπον χθες μου ελεγε οτι κανατε για τα ονειρα....και τα βρηκα φοβερα ενδιαφεροντα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:10 Η 3leni έγραψε: #309 13-11-09 03:10 χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:16 Ο thanous18: #310 13-11-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Click για ανάπτυξη... εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:19 Η 3leni έγραψε: #311 13-11-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Click για ανάπτυξη... ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο thanous18: #312 13-11-09 03:25 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Click για ανάπτυξη... αντε ρε κλαιγεσαι και συ..:xixi: εγω τι να πω...τρεχω καθε πρωι να μην χασω το λεωφορειο... και μετα το χανω για τα καλα.. και παω καθυστερημενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 14:40 Ο Iliaso έγραψε: #313 13-11-09 14:40 Άσε που τα λεωφορεία της Αγγλικής είναι κάτι μικρούτσικα που χωράν 15 άτομα(με το ζόρι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serafinos Νεοφερμένο μέλος Ο Serafinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:37 Ο Serafinos: #314 16-11-09 23:37 Στις μερες μας ο καθε ανθρωπος χρειαζεται τον ψυχολογο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:28 Ο Platwnas έγραψε: #315 20-11-09 23:28 Ο στόχος μου είναι να περάσω αστυνομία διαλέγοντας 5 ο πεδίο και ως μάθημα επιλογής την οικονομία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:46 Η mar0oZz έγραψε: #316 01-12-09 14:46 μεταφραστικο στην κερκυρα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariskouklos Νεοφερμένο μέλος Ο ariskouklos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ariskouklos: #317 02-12-09 16:58 ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο Iliaso έγραψε: #318 02-12-09 17:20 Όχι πρέπει να πάρεις στατιστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Η GABRIELLA: #319 02-12-09 18:17 εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:16 Ο thanous18: #310 13-11-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Click για ανάπτυξη... εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:19 Η 3leni έγραψε: #311 13-11-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Click για ανάπτυξη... ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο thanous18: #312 13-11-09 03:25 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Click για ανάπτυξη... αντε ρε κλαιγεσαι και συ..:xixi: εγω τι να πω...τρεχω καθε πρωι να μην χασω το λεωφορειο... και μετα το χανω για τα καλα.. και παω καθυστερημενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 14:40 Ο Iliaso έγραψε: #313 13-11-09 14:40 Άσε που τα λεωφορεία της Αγγλικής είναι κάτι μικρούτσικα που χωράν 15 άτομα(με το ζόρι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serafinos Νεοφερμένο μέλος Ο Serafinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:37 Ο Serafinos: #314 16-11-09 23:37 Στις μερες μας ο καθε ανθρωπος χρειαζεται τον ψυχολογο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:28 Ο Platwnas έγραψε: #315 20-11-09 23:28 Ο στόχος μου είναι να περάσω αστυνομία διαλέγοντας 5 ο πεδίο και ως μάθημα επιλογής την οικονομία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:46 Η mar0oZz έγραψε: #316 01-12-09 14:46 μεταφραστικο στην κερκυρα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariskouklos Νεοφερμένο μέλος Ο ariskouklos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ariskouklos: #317 02-12-09 16:58 ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο Iliaso έγραψε: #318 02-12-09 17:20 Όχι πρέπει να πάρεις στατιστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Η GABRIELLA: #319 02-12-09 18:17 εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 3leni: χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα.. το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις.. Click για ανάπτυξη... εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:19 Η 3leni έγραψε: #311 13-11-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Click για ανάπτυξη... ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο thanous18: #312 13-11-09 03:25 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Click για ανάπτυξη... αντε ρε κλαιγεσαι και συ..:xixi: εγω τι να πω...τρεχω καθε πρωι να μην χασω το λεωφορειο... και μετα το χανω για τα καλα.. και παω καθυστερημενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 14:40 Ο Iliaso έγραψε: #313 13-11-09 14:40 Άσε που τα λεωφορεία της Αγγλικής είναι κάτι μικρούτσικα που χωράν 15 άτομα(με το ζόρι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serafinos Νεοφερμένο μέλος Ο Serafinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:37 Ο Serafinos: #314 16-11-09 23:37 Στις μερες μας ο καθε ανθρωπος χρειαζεται τον ψυχολογο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:28 Ο Platwnas έγραψε: #315 20-11-09 23:28 Ο στόχος μου είναι να περάσω αστυνομία διαλέγοντας 5 ο πεδίο και ως μάθημα επιλογής την οικονομία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:46 Η mar0oZz έγραψε: #316 01-12-09 14:46 μεταφραστικο στην κερκυρα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariskouklos Νεοφερμένο μέλος Ο ariskouklos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ariskouklos: #317 02-12-09 16:58 ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο Iliaso έγραψε: #318 02-12-09 17:20 Όχι πρέπει να πάρεις στατιστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Η GABRIELLA: #319 02-12-09 18:17 εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες... Click για ανάπτυξη... ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο thanous18: #312 13-11-09 03:25 Αρχική Δημοσίευση από 3leni: ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Click για ανάπτυξη... αντε ρε κλαιγεσαι και συ..:xixi: εγω τι να πω...τρεχω καθε πρωι να μην χασω το λεωφορειο... και μετα το χανω για τα καλα.. και παω καθυστερημενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 14:40 Ο Iliaso έγραψε: #313 13-11-09 14:40 Άσε που τα λεωφορεία της Αγγλικής είναι κάτι μικρούτσικα που χωράν 15 άτομα(με το ζόρι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serafinos Νεοφερμένο μέλος Ο Serafinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:37 Ο Serafinos: #314 16-11-09 23:37 Στις μερες μας ο καθε ανθρωπος χρειαζεται τον ψυχολογο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:28 Ο Platwnas έγραψε: #315 20-11-09 23:28 Ο στόχος μου είναι να περάσω αστυνομία διαλέγοντας 5 ο πεδίο και ως μάθημα επιλογής την οικονομία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:46 Η mar0oZz έγραψε: #316 01-12-09 14:46 μεταφραστικο στην κερκυρα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariskouklos Νεοφερμένο μέλος Ο ariskouklos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ariskouklos: #317 02-12-09 16:58 ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο Iliaso έγραψε: #318 02-12-09 17:20 Όχι πρέπει να πάρεις στατιστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Η GABRIELLA: #319 02-12-09 18:17 εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 3leni: ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας... ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi: Click για ανάπτυξη... αντε ρε κλαιγεσαι και συ..:xixi: εγω τι να πω...τρεχω καθε πρωι να μην χασω το λεωφορειο... και μετα το χανω για τα καλα.. και παω καθυστερημενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 14:40 Ο Iliaso έγραψε: #313 13-11-09 14:40 Άσε που τα λεωφορεία της Αγγλικής είναι κάτι μικρούτσικα που χωράν 15 άτομα(με το ζόρι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serafinos Νεοφερμένο μέλος Ο Serafinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:37 Ο Serafinos: #314 16-11-09 23:37 Στις μερες μας ο καθε ανθρωπος χρειαζεται τον ψυχολογο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:28 Ο Platwnas έγραψε: #315 20-11-09 23:28 Ο στόχος μου είναι να περάσω αστυνομία διαλέγοντας 5 ο πεδίο και ως μάθημα επιλογής την οικονομία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:46 Η mar0oZz έγραψε: #316 01-12-09 14:46 μεταφραστικο στην κερκυρα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariskouklos Νεοφερμένο μέλος Ο ariskouklos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ariskouklos: #317 02-12-09 16:58 ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο Iliaso έγραψε: #318 02-12-09 17:20 Όχι πρέπει να πάρεις στατιστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Η GABRIELLA: #319 02-12-09 18:17 εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άσε που τα λεωφορεία της Αγγλικής είναι κάτι μικρούτσικα που χωράν 15 άτομα(με το ζόρι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Serafinos Νεοφερμένο μέλος Ο Serafinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:37 Ο Serafinos: #314 16-11-09 23:37 Στις μερες μας ο καθε ανθρωπος χρειαζεται τον ψυχολογο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:28 Ο Platwnas έγραψε: #315 20-11-09 23:28 Ο στόχος μου είναι να περάσω αστυνομία διαλέγοντας 5 ο πεδίο και ως μάθημα επιλογής την οικονομία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:46 Η mar0oZz έγραψε: #316 01-12-09 14:46 μεταφραστικο στην κερκυρα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariskouklos Νεοφερμένο μέλος Ο ariskouklos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ariskouklos: #317 02-12-09 16:58 ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο Iliaso έγραψε: #318 02-12-09 17:20 Όχι πρέπει να πάρεις στατιστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Η GABRIELLA: #319 02-12-09 18:17 εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στις μερες μας ο καθε ανθρωπος χρειαζεται τον ψυχολογο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:28 Ο Platwnas έγραψε: #315 20-11-09 23:28 Ο στόχος μου είναι να περάσω αστυνομία διαλέγοντας 5 ο πεδίο και ως μάθημα επιλογής την οικονομία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:46 Η mar0oZz έγραψε: #316 01-12-09 14:46 μεταφραστικο στην κερκυρα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariskouklos Νεοφερμένο μέλος Ο ariskouklos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ariskouklos: #317 02-12-09 16:58 ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο Iliaso έγραψε: #318 02-12-09 17:20 Όχι πρέπει να πάρεις στατιστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Η GABRIELLA: #319 02-12-09 18:17 εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο στόχος μου είναι να περάσω αστυνομία διαλέγοντας 5 ο πεδίο και ως μάθημα επιλογής την οικονομία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:46 Η mar0oZz έγραψε: #316 01-12-09 14:46 μεταφραστικο στην κερκυρα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariskouklos Νεοφερμένο μέλος Ο ariskouklos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ariskouklos: #317 02-12-09 16:58 ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο Iliaso έγραψε: #318 02-12-09 17:20 Όχι πρέπει να πάρεις στατιστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Η GABRIELLA: #319 02-12-09 18:17 εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μεταφραστικο στην κερκυρα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ariskouklos Νεοφερμένο μέλος Ο ariskouklos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ariskouklos: #317 02-12-09 16:58 ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο Iliaso έγραψε: #318 02-12-09 17:20 Όχι πρέπει να πάρεις στατιστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Η GABRIELLA: #319 02-12-09 18:17 εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο Iliaso έγραψε: #318 02-12-09 17:20 Όχι πρέπει να πάρεις στατιστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Η GABRIELLA: #319 02-12-09 18:17 εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι πρέπει να πάρεις στατιστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Η GABRIELLA: #319 02-12-09 18:17 εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εγω φετος φιλολογια με 1000... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:08 Η mar0oZz έγραψε: #320 03-12-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ariskouklos: ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις? Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.