dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:55 Η dancing_spirit: #281 28-10-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... αφου καταφερες και επιασες την σχολη που ηθελες πρωτη μια χαρα:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni93 Νεοφερμένο μέλος Η Tζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:39 Η tzeni93 έγραψε: #282 29-10-09 20:39 συμφωνω με το ζόρι 15000 μόρια έχει το κινηματογράφου!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pipi Νεοφερμένο μέλος Η nikoletta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η pipi έγραψε: #283 10-11-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Frances: ισχυει αυτο που λες ολες οι καλες ειναι 16κ+ ενω μια που αξιζει ειναι η βιβλιοθηκονομια η οποια ειναι στα 13.5-14κ μορια.. Click για ανάπτυξη... εχει καλες προοπτικες η βιβλιοθηκονομια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serafinos Νεοφερμένο μέλος Ο Serafinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο Serafinos: #284 10-11-09 22:34 Οι βασεις των αστυνομικων και στρατιωτικων σχολων εχουν μειωθει ελαχιστα,αντιθετα οι παιδαγογικες και ψυχολογικες εχουν φτασει στα υψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Ο mr.thewritikos: #285 11-11-09 15:14 Είμαι γενικά ένας καλός μαθητής που στοχεύει ψηλά... Ήθελα και εγώ ψυχολογία, νομική, φιλολογία και τέτοια..... Άλλα βλέποντας το πως έχουν τα πράγματα απελπίστηκα..... Εδώ και κανένα τρίμηνο θέλω να περάσω Α.Ε.Ν. (αξιωματικός εμπορικού ναυτικού).... Πιστεύω ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την εύρεση εργασίας, τα λεφτά είναι πολύ καλά και μου αρέσουν πολύ τα μεγάλα ταξίδια...... Εδώ όμως θα ήθελα κάποιος αν ξέρει να μου δώσει πληροφορίες για αυτήν την σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η 3leni έγραψε: #286 11-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: Είμαι γενικά ένας καλός μαθητής που στοχεύει ψηλά... Ήθελα και εγώ ψυχολογία, νομική, φιλολογία και τέτοια..... Άλλα βλέποντας το πως έχουν τα πράγματα απελπίστηκα..... Εδώ και κανένα τρίμηνο θέλω να περάσω Α.Ε.Ν. (αξιωματικός εμπορικού ναυτικού).... Πιστεύω ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την εύρεση εργασίας, τα λεφτά είναι πολύ καλά και μου αρέσουν πολύ τα μεγάλα ταξίδια...... Εδώ όμως θα ήθελα κάποιος αν ξέρει να μου δώσει πληροφορίες για αυτήν την σχολή... Click για ανάπτυξη... ειναι ομως σιγουρα κτ που σ αρεσει; γτ αλλο ψυχολογια κλ κ αλλο ναυτικο...εχω φιλο που ειχε δηλωσει για να παει αλλα δ πηγε τελικα ενω περασε γτ το μετανιωσε...το ερωτημα ειναι αν εισαι σιγουρος οτι μπορεις να αντεξεις να εισαι μια ζωη πανω σε καραβια..αν κ νομιζω οτι υπαρχει δυνατοτητα να μεινεις στην στερια κ να μην εισαι στα καραβια..αυτο το δινεις με πανελληνιες?δε νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:32 Η tiger έγραψε: #287 11-11-09 15:32 Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:41 Η maraki love: #288 11-11-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!! Click για ανάπτυξη... και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η tiger έγραψε: #289 11-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:47 Ο tebelis13: #290 11-11-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η maraki love: #291 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Click για ανάπτυξη... ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η tiger έγραψε: #292 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... Απ'οσο ξερω χαμος γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η maraki love: #293 11-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο tebelis13: #294 11-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:51 Η tiger έγραψε: #295 11-11-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Click για ανάπτυξη... Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:04 Η maraki love: #296 11-11-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Click για ανάπτυξη... μου αρεσουν πολυ τα θεωρητικα...στο παιδαγωγικο εχει αρκετα θετικα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η tiger έγραψε: #297 11-11-09 16:07 Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:10 Η maraki love: #298 11-11-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Click για ανάπτυξη... ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η tiger έγραψε: #299 11-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... αφου καταφερες και επιασες την σχολη που ηθελες πρωτη μια χαρα:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzeni93 Νεοφερμένο μέλος Η Tζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:39 Η tzeni93 έγραψε: #282 29-10-09 20:39 συμφωνω με το ζόρι 15000 μόρια έχει το κινηματογράφου!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pipi Νεοφερμένο μέλος Η nikoletta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η pipi έγραψε: #283 10-11-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Frances: ισχυει αυτο που λες ολες οι καλες ειναι 16κ+ ενω μια που αξιζει ειναι η βιβλιοθηκονομια η οποια ειναι στα 13.5-14κ μορια.. Click για ανάπτυξη... εχει καλες προοπτικες η βιβλιοθηκονομια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serafinos Νεοφερμένο μέλος Ο Serafinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο Serafinos: #284 10-11-09 22:34 Οι βασεις των αστυνομικων και στρατιωτικων σχολων εχουν μειωθει ελαχιστα,αντιθετα οι παιδαγογικες και ψυχολογικες εχουν φτασει στα υψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Ο mr.thewritikos: #285 11-11-09 15:14 Είμαι γενικά ένας καλός μαθητής που στοχεύει ψηλά... Ήθελα και εγώ ψυχολογία, νομική, φιλολογία και τέτοια..... Άλλα βλέποντας το πως έχουν τα πράγματα απελπίστηκα..... Εδώ και κανένα τρίμηνο θέλω να περάσω Α.Ε.Ν. (αξιωματικός εμπορικού ναυτικού).... Πιστεύω ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την εύρεση εργασίας, τα λεφτά είναι πολύ καλά και μου αρέσουν πολύ τα μεγάλα ταξίδια...... Εδώ όμως θα ήθελα κάποιος αν ξέρει να μου δώσει πληροφορίες για αυτήν την σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η 3leni έγραψε: #286 11-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: Είμαι γενικά ένας καλός μαθητής που στοχεύει ψηλά... Ήθελα και εγώ ψυχολογία, νομική, φιλολογία και τέτοια..... Άλλα βλέποντας το πως έχουν τα πράγματα απελπίστηκα..... Εδώ και κανένα τρίμηνο θέλω να περάσω Α.Ε.Ν. (αξιωματικός εμπορικού ναυτικού).... Πιστεύω ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την εύρεση εργασίας, τα λεφτά είναι πολύ καλά και μου αρέσουν πολύ τα μεγάλα ταξίδια...... Εδώ όμως θα ήθελα κάποιος αν ξέρει να μου δώσει πληροφορίες για αυτήν την σχολή... Click για ανάπτυξη... ειναι ομως σιγουρα κτ που σ αρεσει; γτ αλλο ψυχολογια κλ κ αλλο ναυτικο...εχω φιλο που ειχε δηλωσει για να παει αλλα δ πηγε τελικα ενω περασε γτ το μετανιωσε...το ερωτημα ειναι αν εισαι σιγουρος οτι μπορεις να αντεξεις να εισαι μια ζωη πανω σε καραβια..αν κ νομιζω οτι υπαρχει δυνατοτητα να μεινεις στην στερια κ να μην εισαι στα καραβια..αυτο το δινεις με πανελληνιες?δε νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:32 Η tiger έγραψε: #287 11-11-09 15:32 Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:41 Η maraki love: #288 11-11-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!! Click για ανάπτυξη... και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η tiger έγραψε: #289 11-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:47 Ο tebelis13: #290 11-11-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η maraki love: #291 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Click για ανάπτυξη... ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η tiger έγραψε: #292 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... Απ'οσο ξερω χαμος γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η maraki love: #293 11-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο tebelis13: #294 11-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:51 Η tiger έγραψε: #295 11-11-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Click για ανάπτυξη... Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:04 Η maraki love: #296 11-11-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Click για ανάπτυξη... μου αρεσουν πολυ τα θεωρητικα...στο παιδαγωγικο εχει αρκετα θετικα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η tiger έγραψε: #297 11-11-09 16:07 Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:10 Η maraki love: #298 11-11-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Click για ανάπτυξη... ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η tiger έγραψε: #299 11-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συμφωνω με το ζόρι 15000 μόρια έχει το κινηματογράφου!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pipi Νεοφερμένο μέλος Η nikoletta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η pipi έγραψε: #283 10-11-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Frances: ισχυει αυτο που λες ολες οι καλες ειναι 16κ+ ενω μια που αξιζει ειναι η βιβλιοθηκονομια η οποια ειναι στα 13.5-14κ μορια.. Click για ανάπτυξη... εχει καλες προοπτικες η βιβλιοθηκονομια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serafinos Νεοφερμένο μέλος Ο Serafinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο Serafinos: #284 10-11-09 22:34 Οι βασεις των αστυνομικων και στρατιωτικων σχολων εχουν μειωθει ελαχιστα,αντιθετα οι παιδαγογικες και ψυχολογικες εχουν φτασει στα υψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Ο mr.thewritikos: #285 11-11-09 15:14 Είμαι γενικά ένας καλός μαθητής που στοχεύει ψηλά... Ήθελα και εγώ ψυχολογία, νομική, φιλολογία και τέτοια..... Άλλα βλέποντας το πως έχουν τα πράγματα απελπίστηκα..... Εδώ και κανένα τρίμηνο θέλω να περάσω Α.Ε.Ν. (αξιωματικός εμπορικού ναυτικού).... Πιστεύω ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την εύρεση εργασίας, τα λεφτά είναι πολύ καλά και μου αρέσουν πολύ τα μεγάλα ταξίδια...... Εδώ όμως θα ήθελα κάποιος αν ξέρει να μου δώσει πληροφορίες για αυτήν την σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η 3leni έγραψε: #286 11-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: Είμαι γενικά ένας καλός μαθητής που στοχεύει ψηλά... Ήθελα και εγώ ψυχολογία, νομική, φιλολογία και τέτοια..... Άλλα βλέποντας το πως έχουν τα πράγματα απελπίστηκα..... Εδώ και κανένα τρίμηνο θέλω να περάσω Α.Ε.Ν. (αξιωματικός εμπορικού ναυτικού).... Πιστεύω ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την εύρεση εργασίας, τα λεφτά είναι πολύ καλά και μου αρέσουν πολύ τα μεγάλα ταξίδια...... Εδώ όμως θα ήθελα κάποιος αν ξέρει να μου δώσει πληροφορίες για αυτήν την σχολή... Click για ανάπτυξη... ειναι ομως σιγουρα κτ που σ αρεσει; γτ αλλο ψυχολογια κλ κ αλλο ναυτικο...εχω φιλο που ειχε δηλωσει για να παει αλλα δ πηγε τελικα ενω περασε γτ το μετανιωσε...το ερωτημα ειναι αν εισαι σιγουρος οτι μπορεις να αντεξεις να εισαι μια ζωη πανω σε καραβια..αν κ νομιζω οτι υπαρχει δυνατοτητα να μεινεις στην στερια κ να μην εισαι στα καραβια..αυτο το δινεις με πανελληνιες?δε νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:32 Η tiger έγραψε: #287 11-11-09 15:32 Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:41 Η maraki love: #288 11-11-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!! Click για ανάπτυξη... και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η tiger έγραψε: #289 11-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:47 Ο tebelis13: #290 11-11-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η maraki love: #291 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Click για ανάπτυξη... ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η tiger έγραψε: #292 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... Απ'οσο ξερω χαμος γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η maraki love: #293 11-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο tebelis13: #294 11-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:51 Η tiger έγραψε: #295 11-11-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Click για ανάπτυξη... Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:04 Η maraki love: #296 11-11-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Click για ανάπτυξη... μου αρεσουν πολυ τα θεωρητικα...στο παιδαγωγικο εχει αρκετα θετικα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η tiger έγραψε: #297 11-11-09 16:07 Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:10 Η maraki love: #298 11-11-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Click για ανάπτυξη... ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η tiger έγραψε: #299 11-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Frances: ισχυει αυτο που λες ολες οι καλες ειναι 16κ+ ενω μια που αξιζει ειναι η βιβλιοθηκονομια η οποια ειναι στα 13.5-14κ μορια.. Click για ανάπτυξη... εχει καλες προοπτικες η βιβλιοθηκονομια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Serafinos Νεοφερμένο μέλος Ο Serafinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο Serafinos: #284 10-11-09 22:34 Οι βασεις των αστυνομικων και στρατιωτικων σχολων εχουν μειωθει ελαχιστα,αντιθετα οι παιδαγογικες και ψυχολογικες εχουν φτασει στα υψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Ο mr.thewritikos: #285 11-11-09 15:14 Είμαι γενικά ένας καλός μαθητής που στοχεύει ψηλά... Ήθελα και εγώ ψυχολογία, νομική, φιλολογία και τέτοια..... Άλλα βλέποντας το πως έχουν τα πράγματα απελπίστηκα..... Εδώ και κανένα τρίμηνο θέλω να περάσω Α.Ε.Ν. (αξιωματικός εμπορικού ναυτικού).... Πιστεύω ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την εύρεση εργασίας, τα λεφτά είναι πολύ καλά και μου αρέσουν πολύ τα μεγάλα ταξίδια...... Εδώ όμως θα ήθελα κάποιος αν ξέρει να μου δώσει πληροφορίες για αυτήν την σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η 3leni έγραψε: #286 11-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: Είμαι γενικά ένας καλός μαθητής που στοχεύει ψηλά... Ήθελα και εγώ ψυχολογία, νομική, φιλολογία και τέτοια..... Άλλα βλέποντας το πως έχουν τα πράγματα απελπίστηκα..... Εδώ και κανένα τρίμηνο θέλω να περάσω Α.Ε.Ν. (αξιωματικός εμπορικού ναυτικού).... Πιστεύω ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την εύρεση εργασίας, τα λεφτά είναι πολύ καλά και μου αρέσουν πολύ τα μεγάλα ταξίδια...... Εδώ όμως θα ήθελα κάποιος αν ξέρει να μου δώσει πληροφορίες για αυτήν την σχολή... Click για ανάπτυξη... ειναι ομως σιγουρα κτ που σ αρεσει; γτ αλλο ψυχολογια κλ κ αλλο ναυτικο...εχω φιλο που ειχε δηλωσει για να παει αλλα δ πηγε τελικα ενω περασε γτ το μετανιωσε...το ερωτημα ειναι αν εισαι σιγουρος οτι μπορεις να αντεξεις να εισαι μια ζωη πανω σε καραβια..αν κ νομιζω οτι υπαρχει δυνατοτητα να μεινεις στην στερια κ να μην εισαι στα καραβια..αυτο το δινεις με πανελληνιες?δε νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:32 Η tiger έγραψε: #287 11-11-09 15:32 Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:41 Η maraki love: #288 11-11-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!! Click για ανάπτυξη... και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η tiger έγραψε: #289 11-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:47 Ο tebelis13: #290 11-11-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η maraki love: #291 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Click για ανάπτυξη... ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η tiger έγραψε: #292 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... Απ'οσο ξερω χαμος γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η maraki love: #293 11-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο tebelis13: #294 11-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:51 Η tiger έγραψε: #295 11-11-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Click για ανάπτυξη... Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:04 Η maraki love: #296 11-11-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Click για ανάπτυξη... μου αρεσουν πολυ τα θεωρητικα...στο παιδαγωγικο εχει αρκετα θετικα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η tiger έγραψε: #297 11-11-09 16:07 Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:10 Η maraki love: #298 11-11-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Click για ανάπτυξη... ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η tiger έγραψε: #299 11-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι βασεις των αστυνομικων και στρατιωτικων σχολων εχουν μειωθει ελαχιστα,αντιθετα οι παιδαγογικες και ψυχολογικες εχουν φτασει στα υψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Ο mr.thewritikos: #285 11-11-09 15:14 Είμαι γενικά ένας καλός μαθητής που στοχεύει ψηλά... Ήθελα και εγώ ψυχολογία, νομική, φιλολογία και τέτοια..... Άλλα βλέποντας το πως έχουν τα πράγματα απελπίστηκα..... Εδώ και κανένα τρίμηνο θέλω να περάσω Α.Ε.Ν. (αξιωματικός εμπορικού ναυτικού).... Πιστεύω ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την εύρεση εργασίας, τα λεφτά είναι πολύ καλά και μου αρέσουν πολύ τα μεγάλα ταξίδια...... Εδώ όμως θα ήθελα κάποιος αν ξέρει να μου δώσει πληροφορίες για αυτήν την σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η 3leni έγραψε: #286 11-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: Είμαι γενικά ένας καλός μαθητής που στοχεύει ψηλά... Ήθελα και εγώ ψυχολογία, νομική, φιλολογία και τέτοια..... Άλλα βλέποντας το πως έχουν τα πράγματα απελπίστηκα..... Εδώ και κανένα τρίμηνο θέλω να περάσω Α.Ε.Ν. (αξιωματικός εμπορικού ναυτικού).... Πιστεύω ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την εύρεση εργασίας, τα λεφτά είναι πολύ καλά και μου αρέσουν πολύ τα μεγάλα ταξίδια...... Εδώ όμως θα ήθελα κάποιος αν ξέρει να μου δώσει πληροφορίες για αυτήν την σχολή... Click για ανάπτυξη... ειναι ομως σιγουρα κτ που σ αρεσει; γτ αλλο ψυχολογια κλ κ αλλο ναυτικο...εχω φιλο που ειχε δηλωσει για να παει αλλα δ πηγε τελικα ενω περασε γτ το μετανιωσε...το ερωτημα ειναι αν εισαι σιγουρος οτι μπορεις να αντεξεις να εισαι μια ζωη πανω σε καραβια..αν κ νομιζω οτι υπαρχει δυνατοτητα να μεινεις στην στερια κ να μην εισαι στα καραβια..αυτο το δινεις με πανελληνιες?δε νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:32 Η tiger έγραψε: #287 11-11-09 15:32 Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:41 Η maraki love: #288 11-11-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!! Click για ανάπτυξη... και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η tiger έγραψε: #289 11-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:47 Ο tebelis13: #290 11-11-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η maraki love: #291 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Click για ανάπτυξη... ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η tiger έγραψε: #292 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... Απ'οσο ξερω χαμος γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η maraki love: #293 11-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο tebelis13: #294 11-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:51 Η tiger έγραψε: #295 11-11-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Click για ανάπτυξη... Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:04 Η maraki love: #296 11-11-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Click για ανάπτυξη... μου αρεσουν πολυ τα θεωρητικα...στο παιδαγωγικο εχει αρκετα θετικα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η tiger έγραψε: #297 11-11-09 16:07 Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:10 Η maraki love: #298 11-11-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Click για ανάπτυξη... ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η tiger έγραψε: #299 11-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι γενικά ένας καλός μαθητής που στοχεύει ψηλά... Ήθελα και εγώ ψυχολογία, νομική, φιλολογία και τέτοια..... Άλλα βλέποντας το πως έχουν τα πράγματα απελπίστηκα..... Εδώ και κανένα τρίμηνο θέλω να περάσω Α.Ε.Ν. (αξιωματικός εμπορικού ναυτικού).... Πιστεύω ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την εύρεση εργασίας, τα λεφτά είναι πολύ καλά και μου αρέσουν πολύ τα μεγάλα ταξίδια...... Εδώ όμως θα ήθελα κάποιος αν ξέρει να μου δώσει πληροφορίες για αυτήν την σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18 Η 3leni έγραψε: #286 11-11-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: Είμαι γενικά ένας καλός μαθητής που στοχεύει ψηλά... Ήθελα και εγώ ψυχολογία, νομική, φιλολογία και τέτοια..... Άλλα βλέποντας το πως έχουν τα πράγματα απελπίστηκα..... Εδώ και κανένα τρίμηνο θέλω να περάσω Α.Ε.Ν. (αξιωματικός εμπορικού ναυτικού).... Πιστεύω ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την εύρεση εργασίας, τα λεφτά είναι πολύ καλά και μου αρέσουν πολύ τα μεγάλα ταξίδια...... Εδώ όμως θα ήθελα κάποιος αν ξέρει να μου δώσει πληροφορίες για αυτήν την σχολή... Click για ανάπτυξη... ειναι ομως σιγουρα κτ που σ αρεσει; γτ αλλο ψυχολογια κλ κ αλλο ναυτικο...εχω φιλο που ειχε δηλωσει για να παει αλλα δ πηγε τελικα ενω περασε γτ το μετανιωσε...το ερωτημα ειναι αν εισαι σιγουρος οτι μπορεις να αντεξεις να εισαι μια ζωη πανω σε καραβια..αν κ νομιζω οτι υπαρχει δυνατοτητα να μεινεις στην στερια κ να μην εισαι στα καραβια..αυτο το δινεις με πανελληνιες?δε νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:32 Η tiger έγραψε: #287 11-11-09 15:32 Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:41 Η maraki love: #288 11-11-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!! Click για ανάπτυξη... και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η tiger έγραψε: #289 11-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:47 Ο tebelis13: #290 11-11-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η maraki love: #291 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Click για ανάπτυξη... ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η tiger έγραψε: #292 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... Απ'οσο ξερω χαμος γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η maraki love: #293 11-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο tebelis13: #294 11-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:51 Η tiger έγραψε: #295 11-11-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Click για ανάπτυξη... Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:04 Η maraki love: #296 11-11-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Click για ανάπτυξη... μου αρεσουν πολυ τα θεωρητικα...στο παιδαγωγικο εχει αρκετα θετικα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η tiger έγραψε: #297 11-11-09 16:07 Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:10 Η maraki love: #298 11-11-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Click για ανάπτυξη... ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η tiger έγραψε: #299 11-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: Είμαι γενικά ένας καλός μαθητής που στοχεύει ψηλά... Ήθελα και εγώ ψυχολογία, νομική, φιλολογία και τέτοια..... Άλλα βλέποντας το πως έχουν τα πράγματα απελπίστηκα..... Εδώ και κανένα τρίμηνο θέλω να περάσω Α.Ε.Ν. (αξιωματικός εμπορικού ναυτικού).... Πιστεύω ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την εύρεση εργασίας, τα λεφτά είναι πολύ καλά και μου αρέσουν πολύ τα μεγάλα ταξίδια...... Εδώ όμως θα ήθελα κάποιος αν ξέρει να μου δώσει πληροφορίες για αυτήν την σχολή... Click για ανάπτυξη... ειναι ομως σιγουρα κτ που σ αρεσει; γτ αλλο ψυχολογια κλ κ αλλο ναυτικο...εχω φιλο που ειχε δηλωσει για να παει αλλα δ πηγε τελικα ενω περασε γτ το μετανιωσε...το ερωτημα ειναι αν εισαι σιγουρος οτι μπορεις να αντεξεις να εισαι μια ζωη πανω σε καραβια..αν κ νομιζω οτι υπαρχει δυνατοτητα να μεινεις στην στερια κ να μην εισαι στα καραβια..αυτο το δινεις με πανελληνιες?δε νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:32 Η tiger έγραψε: #287 11-11-09 15:32 Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:41 Η maraki love: #288 11-11-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!! Click για ανάπτυξη... και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η tiger έγραψε: #289 11-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:47 Ο tebelis13: #290 11-11-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η maraki love: #291 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Click για ανάπτυξη... ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η tiger έγραψε: #292 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... Απ'οσο ξερω χαμος γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η maraki love: #293 11-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο tebelis13: #294 11-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:51 Η tiger έγραψε: #295 11-11-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Click για ανάπτυξη... Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:04 Η maraki love: #296 11-11-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Click για ανάπτυξη... μου αρεσουν πολυ τα θεωρητικα...στο παιδαγωγικο εχει αρκετα θετικα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η tiger έγραψε: #297 11-11-09 16:07 Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:10 Η maraki love: #298 11-11-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Click για ανάπτυξη... ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η tiger έγραψε: #299 11-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:41 Η maraki love: #288 11-11-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!! Click για ανάπτυξη... και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η tiger έγραψε: #289 11-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:47 Ο tebelis13: #290 11-11-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η maraki love: #291 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Click για ανάπτυξη... ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η tiger έγραψε: #292 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... Απ'οσο ξερω χαμος γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η maraki love: #293 11-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο tebelis13: #294 11-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:51 Η tiger έγραψε: #295 11-11-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Click για ανάπτυξη... Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:04 Η maraki love: #296 11-11-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Click για ανάπτυξη... μου αρεσουν πολυ τα θεωρητικα...στο παιδαγωγικο εχει αρκετα θετικα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η tiger έγραψε: #297 11-11-09 16:07 Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:10 Η maraki love: #298 11-11-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Click για ανάπτυξη... ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η tiger έγραψε: #299 11-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!! Click για ανάπτυξη... και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η tiger έγραψε: #289 11-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:47 Ο tebelis13: #290 11-11-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η maraki love: #291 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Click για ανάπτυξη... ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η tiger έγραψε: #292 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... Απ'οσο ξερω χαμος γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η maraki love: #293 11-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο tebelis13: #294 11-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:51 Η tiger έγραψε: #295 11-11-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Click για ανάπτυξη... Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:04 Η maraki love: #296 11-11-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Click για ανάπτυξη... μου αρεσουν πολυ τα θεωρητικα...στο παιδαγωγικο εχει αρκετα θετικα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η tiger έγραψε: #297 11-11-09 16:07 Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:10 Η maraki love: #298 11-11-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Click για ανάπτυξη... ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η tiger έγραψε: #299 11-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:47 Ο tebelis13: #290 11-11-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η maraki love: #291 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Click για ανάπτυξη... ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η tiger έγραψε: #292 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... Απ'οσο ξερω χαμος γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η maraki love: #293 11-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο tebelis13: #294 11-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:51 Η tiger έγραψε: #295 11-11-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Click για ανάπτυξη... Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:04 Η maraki love: #296 11-11-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Click για ανάπτυξη... μου αρεσουν πολυ τα θεωρητικα...στο παιδαγωγικο εχει αρκετα θετικα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η tiger έγραψε: #297 11-11-09 16:07 Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:10 Η maraki love: #298 11-11-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Click για ανάπτυξη... ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η tiger έγραψε: #299 11-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree: Click για ανάπτυξη... Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η maraki love: #291 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Click για ανάπτυξη... ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η tiger έγραψε: #292 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... Απ'οσο ξερω χαμος γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η maraki love: #293 11-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο tebelis13: #294 11-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:51 Η tiger έγραψε: #295 11-11-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Click για ανάπτυξη... Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:04 Η maraki love: #296 11-11-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Click για ανάπτυξη... μου αρεσουν πολυ τα θεωρητικα...στο παιδαγωγικο εχει αρκετα θετικα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η tiger έγραψε: #297 11-11-09 16:07 Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:10 Η maraki love: #298 11-11-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Click για ανάπτυξη... ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η tiger έγραψε: #299 11-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!! Click για ανάπτυξη... ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η tiger έγραψε: #292 11-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... Απ'οσο ξερω χαμος γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η maraki love: #293 11-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο tebelis13: #294 11-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:51 Η tiger έγραψε: #295 11-11-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Click για ανάπτυξη... Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:04 Η maraki love: #296 11-11-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Click για ανάπτυξη... μου αρεσουν πολυ τα θεωρητικα...στο παιδαγωγικο εχει αρκετα θετικα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η tiger έγραψε: #297 11-11-09 16:07 Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:10 Η maraki love: #298 11-11-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Click για ανάπτυξη... ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η tiger έγραψε: #299 11-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... Απ'οσο ξερω χαμος γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η maraki love: #293 11-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο tebelis13: #294 11-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:51 Η tiger έγραψε: #295 11-11-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Click για ανάπτυξη... Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:04 Η maraki love: #296 11-11-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Click για ανάπτυξη... μου αρεσουν πολυ τα θεωρητικα...στο παιδαγωγικο εχει αρκετα θετικα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η tiger έγραψε: #297 11-11-09 16:07 Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:10 Η maraki love: #298 11-11-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Click για ανάπτυξη... ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η tiger έγραψε: #299 11-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια? Click για ανάπτυξη... σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο tebelis13: #294 11-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:51 Η tiger έγραψε: #295 11-11-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Click για ανάπτυξη... Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:04 Η maraki love: #296 11-11-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Click για ανάπτυξη... μου αρεσουν πολυ τα θεωρητικα...στο παιδαγωγικο εχει αρκετα θετικα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η tiger έγραψε: #297 11-11-09 16:07 Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:10 Η maraki love: #298 11-11-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Click για ανάπτυξη... ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η tiger έγραψε: #299 11-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: σε μας 290 ειναι κοριτσια και καμια 15 αγορια Click για ανάπτυξη... Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 15:51 Η tiger έγραψε: #295 11-11-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Click για ανάπτυξη... Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:04 Η maraki love: #296 11-11-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Click για ανάπτυξη... μου αρεσουν πολυ τα θεωρητικα...στο παιδαγωγικο εχει αρκετα θετικα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η tiger έγραψε: #297 11-11-09 16:07 Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:10 Η maraki love: #298 11-11-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Click για ανάπτυξη... ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η tiger έγραψε: #299 11-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου. Click για ανάπτυξη... Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:04 Η maraki love: #296 11-11-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Click για ανάπτυξη... μου αρεσουν πολυ τα θεωρητικα...στο παιδαγωγικο εχει αρκετα θετικα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η tiger έγραψε: #297 11-11-09 16:07 Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:10 Η maraki love: #298 11-11-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Click για ανάπτυξη... ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η tiger έγραψε: #299 11-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tiger: Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα?? Click για ανάπτυξη... μου αρεσουν πολυ τα θεωρητικα...στο παιδαγωγικο εχει αρκετα θετικα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η tiger έγραψε: #297 11-11-09 16:07 Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:10 Η maraki love: #298 11-11-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Click για ανάπτυξη... ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η tiger έγραψε: #299 11-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:10 Η maraki love: #298 11-11-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Click για ανάπτυξη... ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η tiger έγραψε: #299 11-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tiger: Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!! Click για ανάπτυξη... ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η tiger έγραψε: #299 11-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια Click για ανάπτυξη... Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η maraki love: #300 11-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από tiger: Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!! επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.