dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:30 Η dancing_spirit: #261 27-10-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Εγώ στο παιδαγωγικό μπορώ να πω ότι δεν ξετρελάθηκα με τα μαθήματα,ίσως ειναι αρχη.. Click για ανάπτυξη... αυτο ισως ειναι μαλλον ειναι αρχη...και καμια φορα αλλιως περιμενεις την σχολη και αλλιως βγαινει απο οσο ακουω... αλλα απο οτι μου λενε τα παιδαγωγικα θεωρουνται ενδιαφερουσα σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η maraki love: #262 27-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Ξερω οτι ειναι σχετικα ευκολη σχολη παντως,αληθευει αυτο? =/ Click για ανάπτυξη... Η Άλγεβρα για μένα που ήμουν θεωρητική είναι πολύ δύσκολη πάντως! Το έυκολη είναι σχετικό! Αν δεν διαβάσεις δεν θα περνάς τα μαθήματα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: αυτο ισως ειναι μαλλον ειναι αρχη...και καμια φορα αλλιως περιμενεις την σχολη και αλλιως βγαινει απο οσο ακουω... αλλα απο οτι μου λενε τα παιδαγωγικα θεωρουνται ενδιαφερουσα σχολη Click για ανάπτυξη... ναι βασικα αλλιως τα περιμενα...τωρα αναλογα και τα ενδιαφεροντα του καθενος!! ισως επειδη ηθελα περισσοτερο φιλολογια και θα δωσω μετα κατατακτηριες ισως γι αυτο δεν μου αρεσε τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η dancing_spirit: #263 27-10-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Η Άλγεβρα για μένα που ήμουν θεωρητική είναι πολύ δύσκολη πάντως! Το έυκολη είναι σχετικό! Αν δεν διαβάσεις δεν θα περνάς τα μαθήματα! ----------------------------------------- ναι βασικα αλλιως τα περιμενα...τωρα αναλογα και τα ενδιαφεροντα του καθενος!! ισως επειδη ηθελα περισσοτερο φιλολογια και θα δωσω μετα κατατακτηριες ισως γι αυτο δεν μου αρεσε τοσο! Click για ανάπτυξη... θα δεις θα σου αρεσει στην συνεχεια.....φιλολογια εεε την σκεφτομαι και εγω δεν ξερω εχω πολλες στο μυαλο μου...ωχχχχ και αλγεβρα τι στο καλο παντου εμφανιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η maraki love: #264 27-10-09 23:49 Στο Β' εξαμηνο θα εχω χημεια,γεωμετρια και φυσικη και σε επομενα εξαμηνα γραμμικη αλγεβρα και συνεχιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η dancing_spirit: #265 27-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Στο Β' εξαμηνο θα εχω χημεια,γεωμετρια και φυσικη και σε επομενα εξαμηνα γραμμικη αλγεβρα και συνεχιζονται Click για ανάπτυξη... καλο κουραγιο....:no1:οποτε δεν παω παιδαγωγικα...και χημεια αυτο δεν το ηξερα καθολου τοτε δεν συμφερει απο θεωριτικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:54 Η maraki love: #266 27-10-09 23:54 Δεν συμφέρει καθόλου όμως...όσα παιδιά είμαστε απο θεωρητικη δεν καταλαβαινουμε τιποτα στην αλγεβρα ...αλλα αφου μπηκα θα τελειωσω και μετα θα παω φιλολογια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η dancing_spirit: #267 27-10-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Δεν συμφέρει καθόλου όμως...όσα παιδιά είμαστε απο θεωρητικη δεν καταλαβαινουμε τιποτα στην αλγεβρα ...αλλα αφου μπηκα θα τελειωσω και μετα θα παω φιλολογια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως δεν παιδευτηκες τσαμπα τοσα χρονια και τοσο διαβασμα και η ψυχολογια ειναι ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:59 Η maraki love: #268 27-10-09 23:59 Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τις κατατακτήριες! Φιλολογία .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 03:39 Ο thanous18: #269 28-10-09 03:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τις κατατακτήριες! Φιλολογία .. Click για ανάπτυξη... ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:56 Η maraki love: #270 28-10-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό μου άρεζε περισσότερο αλλά τώρα που μπήκα στη σχολή άλλαξα γνώμη!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 14:30 Ο Οδυσσέας έγραψε: #271 28-10-09 14:30 Γιατί δε δίνεις με 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 16:23 Η maraki love: #272 28-10-09 16:23 Όταν τελειώσω λες ή τώρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:21 Ο Οδυσσέας έγραψε: #273 28-10-09 18:21 Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η maraki love: #274 28-10-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η dancing_spirit: #275 28-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Click για ανάπτυξη... σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο thanous18: #276 28-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο και εγω βρεθηκα σε τετοιο προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η maraki love: #277 28-10-09 20:47 Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Ο thanous18: #278 28-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η dancing_spirit: #279 28-10-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Εγώ στο παιδαγωγικό μπορώ να πω ότι δεν ξετρελάθηκα με τα μαθήματα,ίσως ειναι αρχη.. Click για ανάπτυξη... αυτο ισως ειναι μαλλον ειναι αρχη...και καμια φορα αλλιως περιμενεις την σχολη και αλλιως βγαινει απο οσο ακουω... αλλα απο οτι μου λενε τα παιδαγωγικα θεωρουνται ενδιαφερουσα σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η maraki love: #262 27-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Ξερω οτι ειναι σχετικα ευκολη σχολη παντως,αληθευει αυτο? =/ Click για ανάπτυξη... Η Άλγεβρα για μένα που ήμουν θεωρητική είναι πολύ δύσκολη πάντως! Το έυκολη είναι σχετικό! Αν δεν διαβάσεις δεν θα περνάς τα μαθήματα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: αυτο ισως ειναι μαλλον ειναι αρχη...και καμια φορα αλλιως περιμενεις την σχολη και αλλιως βγαινει απο οσο ακουω... αλλα απο οτι μου λενε τα παιδαγωγικα θεωρουνται ενδιαφερουσα σχολη Click για ανάπτυξη... ναι βασικα αλλιως τα περιμενα...τωρα αναλογα και τα ενδιαφεροντα του καθενος!! ισως επειδη ηθελα περισσοτερο φιλολογια και θα δωσω μετα κατατακτηριες ισως γι αυτο δεν μου αρεσε τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η dancing_spirit: #263 27-10-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Η Άλγεβρα για μένα που ήμουν θεωρητική είναι πολύ δύσκολη πάντως! Το έυκολη είναι σχετικό! Αν δεν διαβάσεις δεν θα περνάς τα μαθήματα! ----------------------------------------- ναι βασικα αλλιως τα περιμενα...τωρα αναλογα και τα ενδιαφεροντα του καθενος!! ισως επειδη ηθελα περισσοτερο φιλολογια και θα δωσω μετα κατατακτηριες ισως γι αυτο δεν μου αρεσε τοσο! Click για ανάπτυξη... θα δεις θα σου αρεσει στην συνεχεια.....φιλολογια εεε την σκεφτομαι και εγω δεν ξερω εχω πολλες στο μυαλο μου...ωχχχχ και αλγεβρα τι στο καλο παντου εμφανιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η maraki love: #264 27-10-09 23:49 Στο Β' εξαμηνο θα εχω χημεια,γεωμετρια και φυσικη και σε επομενα εξαμηνα γραμμικη αλγεβρα και συνεχιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η dancing_spirit: #265 27-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Στο Β' εξαμηνο θα εχω χημεια,γεωμετρια και φυσικη και σε επομενα εξαμηνα γραμμικη αλγεβρα και συνεχιζονται Click για ανάπτυξη... καλο κουραγιο....:no1:οποτε δεν παω παιδαγωγικα...και χημεια αυτο δεν το ηξερα καθολου τοτε δεν συμφερει απο θεωριτικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:54 Η maraki love: #266 27-10-09 23:54 Δεν συμφέρει καθόλου όμως...όσα παιδιά είμαστε απο θεωρητικη δεν καταλαβαινουμε τιποτα στην αλγεβρα ...αλλα αφου μπηκα θα τελειωσω και μετα θα παω φιλολογια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η dancing_spirit: #267 27-10-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Δεν συμφέρει καθόλου όμως...όσα παιδιά είμαστε απο θεωρητικη δεν καταλαβαινουμε τιποτα στην αλγεβρα ...αλλα αφου μπηκα θα τελειωσω και μετα θα παω φιλολογια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως δεν παιδευτηκες τσαμπα τοσα χρονια και τοσο διαβασμα και η ψυχολογια ειναι ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:59 Η maraki love: #268 27-10-09 23:59 Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τις κατατακτήριες! Φιλολογία .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 03:39 Ο thanous18: #269 28-10-09 03:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τις κατατακτήριες! Φιλολογία .. Click για ανάπτυξη... ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:56 Η maraki love: #270 28-10-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό μου άρεζε περισσότερο αλλά τώρα που μπήκα στη σχολή άλλαξα γνώμη!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 14:30 Ο Οδυσσέας έγραψε: #271 28-10-09 14:30 Γιατί δε δίνεις με 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 16:23 Η maraki love: #272 28-10-09 16:23 Όταν τελειώσω λες ή τώρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:21 Ο Οδυσσέας έγραψε: #273 28-10-09 18:21 Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η maraki love: #274 28-10-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η dancing_spirit: #275 28-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Click για ανάπτυξη... σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο thanous18: #276 28-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο και εγω βρεθηκα σε τετοιο προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η maraki love: #277 28-10-09 20:47 Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Ο thanous18: #278 28-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η dancing_spirit: #279 28-10-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Ξερω οτι ειναι σχετικα ευκολη σχολη παντως,αληθευει αυτο? =/ Click για ανάπτυξη... Η Άλγεβρα για μένα που ήμουν θεωρητική είναι πολύ δύσκολη πάντως! Το έυκολη είναι σχετικό! Αν δεν διαβάσεις δεν θα περνάς τα μαθήματα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: αυτο ισως ειναι μαλλον ειναι αρχη...και καμια φορα αλλιως περιμενεις την σχολη και αλλιως βγαινει απο οσο ακουω... αλλα απο οτι μου λενε τα παιδαγωγικα θεωρουνται ενδιαφερουσα σχολη Click για ανάπτυξη... ναι βασικα αλλιως τα περιμενα...τωρα αναλογα και τα ενδιαφεροντα του καθενος!! ισως επειδη ηθελα περισσοτερο φιλολογια και θα δωσω μετα κατατακτηριες ισως γι αυτο δεν μου αρεσε τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η dancing_spirit: #263 27-10-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Η Άλγεβρα για μένα που ήμουν θεωρητική είναι πολύ δύσκολη πάντως! Το έυκολη είναι σχετικό! Αν δεν διαβάσεις δεν θα περνάς τα μαθήματα! ----------------------------------------- ναι βασικα αλλιως τα περιμενα...τωρα αναλογα και τα ενδιαφεροντα του καθενος!! ισως επειδη ηθελα περισσοτερο φιλολογια και θα δωσω μετα κατατακτηριες ισως γι αυτο δεν μου αρεσε τοσο! Click για ανάπτυξη... θα δεις θα σου αρεσει στην συνεχεια.....φιλολογια εεε την σκεφτομαι και εγω δεν ξερω εχω πολλες στο μυαλο μου...ωχχχχ και αλγεβρα τι στο καλο παντου εμφανιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η maraki love: #264 27-10-09 23:49 Στο Β' εξαμηνο θα εχω χημεια,γεωμετρια και φυσικη και σε επομενα εξαμηνα γραμμικη αλγεβρα και συνεχιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η dancing_spirit: #265 27-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Στο Β' εξαμηνο θα εχω χημεια,γεωμετρια και φυσικη και σε επομενα εξαμηνα γραμμικη αλγεβρα και συνεχιζονται Click για ανάπτυξη... καλο κουραγιο....:no1:οποτε δεν παω παιδαγωγικα...και χημεια αυτο δεν το ηξερα καθολου τοτε δεν συμφερει απο θεωριτικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:54 Η maraki love: #266 27-10-09 23:54 Δεν συμφέρει καθόλου όμως...όσα παιδιά είμαστε απο θεωρητικη δεν καταλαβαινουμε τιποτα στην αλγεβρα ...αλλα αφου μπηκα θα τελειωσω και μετα θα παω φιλολογια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η dancing_spirit: #267 27-10-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Δεν συμφέρει καθόλου όμως...όσα παιδιά είμαστε απο θεωρητικη δεν καταλαβαινουμε τιποτα στην αλγεβρα ...αλλα αφου μπηκα θα τελειωσω και μετα θα παω φιλολογια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως δεν παιδευτηκες τσαμπα τοσα χρονια και τοσο διαβασμα και η ψυχολογια ειναι ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:59 Η maraki love: #268 27-10-09 23:59 Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τις κατατακτήριες! Φιλολογία .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 03:39 Ο thanous18: #269 28-10-09 03:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τις κατατακτήριες! Φιλολογία .. Click για ανάπτυξη... ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:56 Η maraki love: #270 28-10-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό μου άρεζε περισσότερο αλλά τώρα που μπήκα στη σχολή άλλαξα γνώμη!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 14:30 Ο Οδυσσέας έγραψε: #271 28-10-09 14:30 Γιατί δε δίνεις με 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 16:23 Η maraki love: #272 28-10-09 16:23 Όταν τελειώσω λες ή τώρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:21 Ο Οδυσσέας έγραψε: #273 28-10-09 18:21 Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η maraki love: #274 28-10-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η dancing_spirit: #275 28-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Click για ανάπτυξη... σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο thanous18: #276 28-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο και εγω βρεθηκα σε τετοιο προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η maraki love: #277 28-10-09 20:47 Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Ο thanous18: #278 28-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η dancing_spirit: #279 28-10-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Η Άλγεβρα για μένα που ήμουν θεωρητική είναι πολύ δύσκολη πάντως! Το έυκολη είναι σχετικό! Αν δεν διαβάσεις δεν θα περνάς τα μαθήματα! ----------------------------------------- ναι βασικα αλλιως τα περιμενα...τωρα αναλογα και τα ενδιαφεροντα του καθενος!! ισως επειδη ηθελα περισσοτερο φιλολογια και θα δωσω μετα κατατακτηριες ισως γι αυτο δεν μου αρεσε τοσο! Click για ανάπτυξη... θα δεις θα σου αρεσει στην συνεχεια.....φιλολογια εεε την σκεφτομαι και εγω δεν ξερω εχω πολλες στο μυαλο μου...ωχχχχ και αλγεβρα τι στο καλο παντου εμφανιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Η maraki love: #264 27-10-09 23:49 Στο Β' εξαμηνο θα εχω χημεια,γεωμετρια και φυσικη και σε επομενα εξαμηνα γραμμικη αλγεβρα και συνεχιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η dancing_spirit: #265 27-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Στο Β' εξαμηνο θα εχω χημεια,γεωμετρια και φυσικη και σε επομενα εξαμηνα γραμμικη αλγεβρα και συνεχιζονται Click για ανάπτυξη... καλο κουραγιο....:no1:οποτε δεν παω παιδαγωγικα...και χημεια αυτο δεν το ηξερα καθολου τοτε δεν συμφερει απο θεωριτικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:54 Η maraki love: #266 27-10-09 23:54 Δεν συμφέρει καθόλου όμως...όσα παιδιά είμαστε απο θεωρητικη δεν καταλαβαινουμε τιποτα στην αλγεβρα ...αλλα αφου μπηκα θα τελειωσω και μετα θα παω φιλολογια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η dancing_spirit: #267 27-10-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Δεν συμφέρει καθόλου όμως...όσα παιδιά είμαστε απο θεωρητικη δεν καταλαβαινουμε τιποτα στην αλγεβρα ...αλλα αφου μπηκα θα τελειωσω και μετα θα παω φιλολογια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως δεν παιδευτηκες τσαμπα τοσα χρονια και τοσο διαβασμα και η ψυχολογια ειναι ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:59 Η maraki love: #268 27-10-09 23:59 Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τις κατατακτήριες! Φιλολογία .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 03:39 Ο thanous18: #269 28-10-09 03:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τις κατατακτήριες! Φιλολογία .. Click για ανάπτυξη... ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:56 Η maraki love: #270 28-10-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό μου άρεζε περισσότερο αλλά τώρα που μπήκα στη σχολή άλλαξα γνώμη!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 14:30 Ο Οδυσσέας έγραψε: #271 28-10-09 14:30 Γιατί δε δίνεις με 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 16:23 Η maraki love: #272 28-10-09 16:23 Όταν τελειώσω λες ή τώρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:21 Ο Οδυσσέας έγραψε: #273 28-10-09 18:21 Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η maraki love: #274 28-10-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η dancing_spirit: #275 28-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Click για ανάπτυξη... σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο thanous18: #276 28-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο και εγω βρεθηκα σε τετοιο προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η maraki love: #277 28-10-09 20:47 Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Ο thanous18: #278 28-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η dancing_spirit: #279 28-10-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο Β' εξαμηνο θα εχω χημεια,γεωμετρια και φυσικη και σε επομενα εξαμηνα γραμμικη αλγεβρα και συνεχιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η dancing_spirit: #265 27-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Στο Β' εξαμηνο θα εχω χημεια,γεωμετρια και φυσικη και σε επομενα εξαμηνα γραμμικη αλγεβρα και συνεχιζονται Click για ανάπτυξη... καλο κουραγιο....:no1:οποτε δεν παω παιδαγωγικα...και χημεια αυτο δεν το ηξερα καθολου τοτε δεν συμφερει απο θεωριτικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:54 Η maraki love: #266 27-10-09 23:54 Δεν συμφέρει καθόλου όμως...όσα παιδιά είμαστε απο θεωρητικη δεν καταλαβαινουμε τιποτα στην αλγεβρα ...αλλα αφου μπηκα θα τελειωσω και μετα θα παω φιλολογια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η dancing_spirit: #267 27-10-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Δεν συμφέρει καθόλου όμως...όσα παιδιά είμαστε απο θεωρητικη δεν καταλαβαινουμε τιποτα στην αλγεβρα ...αλλα αφου μπηκα θα τελειωσω και μετα θα παω φιλολογια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως δεν παιδευτηκες τσαμπα τοσα χρονια και τοσο διαβασμα και η ψυχολογια ειναι ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:59 Η maraki love: #268 27-10-09 23:59 Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τις κατατακτήριες! Φιλολογία .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 03:39 Ο thanous18: #269 28-10-09 03:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τις κατατακτήριες! Φιλολογία .. Click για ανάπτυξη... ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:56 Η maraki love: #270 28-10-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό μου άρεζε περισσότερο αλλά τώρα που μπήκα στη σχολή άλλαξα γνώμη!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 14:30 Ο Οδυσσέας έγραψε: #271 28-10-09 14:30 Γιατί δε δίνεις με 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 16:23 Η maraki love: #272 28-10-09 16:23 Όταν τελειώσω λες ή τώρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:21 Ο Οδυσσέας έγραψε: #273 28-10-09 18:21 Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η maraki love: #274 28-10-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η dancing_spirit: #275 28-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Click για ανάπτυξη... σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο thanous18: #276 28-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο και εγω βρεθηκα σε τετοιο προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η maraki love: #277 28-10-09 20:47 Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Ο thanous18: #278 28-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η dancing_spirit: #279 28-10-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Στο Β' εξαμηνο θα εχω χημεια,γεωμετρια και φυσικη και σε επομενα εξαμηνα γραμμικη αλγεβρα και συνεχιζονται Click για ανάπτυξη... καλο κουραγιο....:no1:οποτε δεν παω παιδαγωγικα...και χημεια αυτο δεν το ηξερα καθολου τοτε δεν συμφερει απο θεωριτικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:54 Η maraki love: #266 27-10-09 23:54 Δεν συμφέρει καθόλου όμως...όσα παιδιά είμαστε απο θεωρητικη δεν καταλαβαινουμε τιποτα στην αλγεβρα ...αλλα αφου μπηκα θα τελειωσω και μετα θα παω φιλολογια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η dancing_spirit: #267 27-10-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Δεν συμφέρει καθόλου όμως...όσα παιδιά είμαστε απο θεωρητικη δεν καταλαβαινουμε τιποτα στην αλγεβρα ...αλλα αφου μπηκα θα τελειωσω και μετα θα παω φιλολογια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως δεν παιδευτηκες τσαμπα τοσα χρονια και τοσο διαβασμα και η ψυχολογια ειναι ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:59 Η maraki love: #268 27-10-09 23:59 Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τις κατατακτήριες! Φιλολογία .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 03:39 Ο thanous18: #269 28-10-09 03:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τις κατατακτήριες! Φιλολογία .. Click για ανάπτυξη... ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:56 Η maraki love: #270 28-10-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό μου άρεζε περισσότερο αλλά τώρα που μπήκα στη σχολή άλλαξα γνώμη!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 14:30 Ο Οδυσσέας έγραψε: #271 28-10-09 14:30 Γιατί δε δίνεις με 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 16:23 Η maraki love: #272 28-10-09 16:23 Όταν τελειώσω λες ή τώρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:21 Ο Οδυσσέας έγραψε: #273 28-10-09 18:21 Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η maraki love: #274 28-10-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η dancing_spirit: #275 28-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Click για ανάπτυξη... σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο thanous18: #276 28-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο και εγω βρεθηκα σε τετοιο προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η maraki love: #277 28-10-09 20:47 Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Ο thanous18: #278 28-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η dancing_spirit: #279 28-10-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν συμφέρει καθόλου όμως...όσα παιδιά είμαστε απο θεωρητικη δεν καταλαβαινουμε τιποτα στην αλγεβρα ...αλλα αφου μπηκα θα τελειωσω και μετα θα παω φιλολογια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η dancing_spirit: #267 27-10-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Δεν συμφέρει καθόλου όμως...όσα παιδιά είμαστε απο θεωρητικη δεν καταλαβαινουμε τιποτα στην αλγεβρα ...αλλα αφου μπηκα θα τελειωσω και μετα θα παω φιλολογια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως δεν παιδευτηκες τσαμπα τοσα χρονια και τοσο διαβασμα και η ψυχολογια ειναι ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:59 Η maraki love: #268 27-10-09 23:59 Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τις κατατακτήριες! Φιλολογία .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 03:39 Ο thanous18: #269 28-10-09 03:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τις κατατακτήριες! Φιλολογία .. Click για ανάπτυξη... ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:56 Η maraki love: #270 28-10-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό μου άρεζε περισσότερο αλλά τώρα που μπήκα στη σχολή άλλαξα γνώμη!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 14:30 Ο Οδυσσέας έγραψε: #271 28-10-09 14:30 Γιατί δε δίνεις με 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 16:23 Η maraki love: #272 28-10-09 16:23 Όταν τελειώσω λες ή τώρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:21 Ο Οδυσσέας έγραψε: #273 28-10-09 18:21 Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η maraki love: #274 28-10-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η dancing_spirit: #275 28-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Click για ανάπτυξη... σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο thanous18: #276 28-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο και εγω βρεθηκα σε τετοιο προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η maraki love: #277 28-10-09 20:47 Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Ο thanous18: #278 28-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η dancing_spirit: #279 28-10-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Δεν συμφέρει καθόλου όμως...όσα παιδιά είμαστε απο θεωρητικη δεν καταλαβαινουμε τιποτα στην αλγεβρα ...αλλα αφου μπηκα θα τελειωσω και μετα θα παω φιλολογια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως δεν παιδευτηκες τσαμπα τοσα χρονια και τοσο διαβασμα και η ψυχολογια ειναι ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 23:59 Η maraki love: #268 27-10-09 23:59 Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τις κατατακτήριες! Φιλολογία .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 03:39 Ο thanous18: #269 28-10-09 03:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τις κατατακτήριες! Φιλολογία .. Click για ανάπτυξη... ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:56 Η maraki love: #270 28-10-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό μου άρεζε περισσότερο αλλά τώρα που μπήκα στη σχολή άλλαξα γνώμη!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 14:30 Ο Οδυσσέας έγραψε: #271 28-10-09 14:30 Γιατί δε δίνεις με 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 16:23 Η maraki love: #272 28-10-09 16:23 Όταν τελειώσω λες ή τώρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:21 Ο Οδυσσέας έγραψε: #273 28-10-09 18:21 Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η maraki love: #274 28-10-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η dancing_spirit: #275 28-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Click για ανάπτυξη... σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο thanous18: #276 28-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο και εγω βρεθηκα σε τετοιο προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η maraki love: #277 28-10-09 20:47 Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Ο thanous18: #278 28-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η dancing_spirit: #279 28-10-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τις κατατακτήριες! Φιλολογία .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 03:39 Ο thanous18: #269 28-10-09 03:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τις κατατακτήριες! Φιλολογία .. Click για ανάπτυξη... ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:56 Η maraki love: #270 28-10-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό μου άρεζε περισσότερο αλλά τώρα που μπήκα στη σχολή άλλαξα γνώμη!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 14:30 Ο Οδυσσέας έγραψε: #271 28-10-09 14:30 Γιατί δε δίνεις με 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 16:23 Η maraki love: #272 28-10-09 16:23 Όταν τελειώσω λες ή τώρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:21 Ο Οδυσσέας έγραψε: #273 28-10-09 18:21 Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η maraki love: #274 28-10-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η dancing_spirit: #275 28-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Click για ανάπτυξη... σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο thanous18: #276 28-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο και εγω βρεθηκα σε τετοιο προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η maraki love: #277 28-10-09 20:47 Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Ο thanous18: #278 28-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η dancing_spirit: #279 28-10-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τις κατατακτήριες! Φιλολογία .. Click για ανάπτυξη... ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:56 Η maraki love: #270 28-10-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό μου άρεζε περισσότερο αλλά τώρα που μπήκα στη σχολή άλλαξα γνώμη!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 14:30 Ο Οδυσσέας έγραψε: #271 28-10-09 14:30 Γιατί δε δίνεις με 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 16:23 Η maraki love: #272 28-10-09 16:23 Όταν τελειώσω λες ή τώρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:21 Ο Οδυσσέας έγραψε: #273 28-10-09 18:21 Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η maraki love: #274 28-10-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η dancing_spirit: #275 28-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Click για ανάπτυξη... σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο thanous18: #276 28-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο και εγω βρεθηκα σε τετοιο προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η maraki love: #277 28-10-09 20:47 Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Ο thanous18: #278 28-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η dancing_spirit: #279 28-10-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ε τοτε ρε κοπελα μου γιατι δεν πηγες αμεσως φιλολογια??λογω της αποκαταστασης των δασκαλων??και αυτη σε μερικα χρονια αβεβαιη θεωρειται...εκτος αν τωρα σου ηρθε αυτο... παντως λογικο ειναι να κανετε και τετοια μαθηματα στη σχολη γιατι οι δασκαλοι βασικα κανουν λιγο απο ολα τα μαθηματα. Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό μου άρεζε περισσότερο αλλά τώρα που μπήκα στη σχολή άλλαξα γνώμη!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 14:30 Ο Οδυσσέας έγραψε: #271 28-10-09 14:30 Γιατί δε δίνεις με 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 16:23 Η maraki love: #272 28-10-09 16:23 Όταν τελειώσω λες ή τώρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:21 Ο Οδυσσέας έγραψε: #273 28-10-09 18:21 Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η maraki love: #274 28-10-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η dancing_spirit: #275 28-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Click για ανάπτυξη... σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο thanous18: #276 28-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο και εγω βρεθηκα σε τετοιο προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η maraki love: #277 28-10-09 20:47 Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Ο thanous18: #278 28-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η dancing_spirit: #279 28-10-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί δε δίνεις με 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 16:23 Η maraki love: #272 28-10-09 16:23 Όταν τελειώσω λες ή τώρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:21 Ο Οδυσσέας έγραψε: #273 28-10-09 18:21 Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η maraki love: #274 28-10-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η dancing_spirit: #275 28-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Click για ανάπτυξη... σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο thanous18: #276 28-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο και εγω βρεθηκα σε τετοιο προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η maraki love: #277 28-10-09 20:47 Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Ο thanous18: #278 28-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η dancing_spirit: #279 28-10-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν τελειώσω λες ή τώρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:21 Ο Οδυσσέας έγραψε: #273 28-10-09 18:21 Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η maraki love: #274 28-10-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η dancing_spirit: #275 28-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Click για ανάπτυξη... σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο thanous18: #276 28-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο και εγω βρεθηκα σε τετοιο προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η maraki love: #277 28-10-09 20:47 Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Ο thanous18: #278 28-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η dancing_spirit: #279 28-10-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:23 Η maraki love: #274 28-10-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η dancing_spirit: #275 28-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Click για ανάπτυξη... σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο thanous18: #276 28-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο και εγω βρεθηκα σε τετοιο προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η maraki love: #277 28-10-09 20:47 Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Ο thanous18: #278 28-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η dancing_spirit: #279 28-10-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Tώρα.Γιατί να χάσεις τόσα χρόνια; Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η dancing_spirit: #275 28-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Click για ανάπτυξη... σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο thanous18: #276 28-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο και εγω βρεθηκα σε τετοιο προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η maraki love: #277 28-10-09 20:47 Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Ο thanous18: #278 28-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η dancing_spirit: #279 28-10-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Θέλω να τα κάνω και τα 2...αν παω φιλολογια δεν θα διοριστω ποτε. Click για ανάπτυξη... σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο thanous18: #276 28-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο και εγω βρεθηκα σε τετοιο προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η maraki love: #277 28-10-09 20:47 Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Ο thanous18: #278 28-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η dancing_spirit: #279 28-10-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dancing_spirit: σωστα καλυτερα ετσι και φυσικα καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο και εγω βρεθηκα σε τετοιο προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η maraki love: #277 28-10-09 20:47 Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Ο thanous18: #278 28-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η dancing_spirit: #279 28-10-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Ο thanous18: #278 28-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η dancing_spirit: #279 28-10-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Danyserebeti Jauahahwiwisjs mariel79 Sotiris.Y rseven Τρελας123 Viktor E.Z Girlll20 mvas Magissoni spap2124 Vas199 Claire05 giorgos5002 Alessandra Eliza Antonia Alexandra Schlimazel constansn P.Dam. Χρήστος2006 Scandal Νικολινα kiyoshi giannhs2001 Nala EllieKal vavia Pharmacist01 nicole1982 Αναστασία197 GeorgePap2003 athinoula Aggel0sss ggl Steliosalm Guhahg5837 angies thesecretfemme Maria_Xagorari augustine Barka Praxis redarrow pinelopikaxrila20@gm ladybookworm PanMoonlight Mammy Nun Libertus Nikitas18 Eleme stefan Olympiacos Αριάνα123 Marilinaa valiia Belle26 MariaAdamantia New member andreas2002 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dancing_spirit Νεοφερμένο μέλος Η dancing_spirit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η dancing_spirit: #279 28-10-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Τραγικό δίλημμα είναι,γιατι περσυ απο την αρχη της χρονιας στοχευα στη φιλολογια γιατι δεν πιστευα οτι θα εβγαζα τοσα μορια και κατα καποιον τροπο συμβιβαστηκα και μετα μου ηρθε ο ουρανος σφονδυλι... Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει καλυτερα θα σκεφτεσαι εσυ...στην τελικη θα εχεις δυο πτυχια και θα εχεις τελειωσει και την σχολη που ηθελες απο την αρχη και την σχολη που θα σου προσφερει επαγγελματικη αποκατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Η maraki love: #280 28-10-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα.. Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν μου άρεσαν τα μαθήματα(άλγεβρα,ψυχολογίες),αλλά θα διαβάσω πολύ,να έχω καλό πτυχίο και θα συνεχίσω για τη φιλολογία,ακόμα και πανελλήνιες να χρειαστεί να δώσω είμαι διατεθειμένη να το κάνω,βασικά τα πάντα θα κάνω για να το πετύχω,όνειρο ειναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.