Πολυ καλα εκανες που το βαλες το θεμα.Αυτο που αναφερει ο Γιαννης(οτι δηλαδη καλο θα ταν να το κανει καποια σε οσο μικροτερη ηλικια γινεται) ισχυει.Εγω ειμαι σε διλημμα.Να το κανω να μην το κανω;Με την γιατρο που το συζητησα μου προτεινε να το κανω σιγουρα και πως οσο πιο νωρις το κανω τοσο πιο καλα ,γιατι αμα ειμαι και πιο μεγαλη θα ναι και επωδυνο(δεν ξερω γιατι).Ειχα αμφιβολιες για παρενεργειες και μπας και πεθανε κανεις απο αυτο και τετοια,αλλα μου πε πως ειναι σπανιες και πως στους χιλιους(ας πουμε) που το καναν αν ετυχε να πεθανει ενα για χ ψ λογους δεν εγινε και τιποτα.Παντως αν οντως δεν εχει παρενεργειες,σιγουρα θα ναι καλο,γιατι ασχετα απο αμα εχεις/θα εχεις πολλους ερωτικους συντροφους ή οχι απλα ποτε δεν ξερεις.Και καλο ειναι να παιρνουμε τα μετρα μας ετσι κι αλλιως.Καλυτερα να το αποφυγεις παρα μια μερα να σου χτυπησει την πορτα.
Ξεχασα να αναφερω οτι και μια φιλη μου το κανε και δεν φανηκε να 'χε καποιο προβλημα.Τουλαχιστον μεχρι τωρα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.