Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

athan92

Well-known member

Ο athan92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 374 μηνύματα.
Γενικά πάντως στον τομέα της πληροφορικής παίζει και πάρα πολύ ρόλο το τι πρότζεκτς έχεις κάνει από μόνος σου και τι πιστοποιήσεις έχεις. Πάρα πολύς κόσμος δουλεύει χωρίς πτυχίο στον συγκεκριμένο τομέα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο, σε καμία περίπτωση!
 

Μάρκος Βασίλης

Well-known member

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών , Μεταπτυχιακός φοιτητής σε MSc in Cognitive Systems, OUC και μας γράφει απο Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1,802 μηνύματα.
Γεια ομάδα!
Σε περίπτωση που δεν περάσω στο τμήμα που θέλω θέλω, θεωρείται καλή επιλογή το ΕΑΠ?
Από ότι έχω ψάξει είναι αξιοκρατικό σε αντίθεση με την πλειονότητα των ελληνικών πανεπιστημίων, ότι έχει υψηλό επίπεδο και ότι τα δίδακτρα είναι προσιτά
Πιστεύετε ότι αξίζει;
(Πληροφορική)

Είναι ένα εντάξει τμήμα πληροφορικής, με κάποια ροπή προς πιο ηλεκτρολογικομηχανικά ζητήματα, αν το επιδιώξεις - τουλάχιστον, αυτή είναι η πρόθεση. Στις σπουδές, γενικά, και στον τομέα της πληροφορικής, ειδικότερα, όπως είπε σωστά και ο @thanos713 είναι πολύ σημαντικότερο το τι κάνεις εσύ παρά το τμήμα που είσαι. Σίγουρα, το να έχει το τμήμα ένα επίπεδο και να τρέχουν κάποια πράγματα άνετα σε βγάζει από πολλές ανούσια δύσκολες και άβολες καταστάσεις, αλλά σπάνια αυτό είναι που εμποδίζει ένα άτομο να προχωρήσει.

Οπότε, μη σκοτίζεσαι από τώρα - ναι, μια χαρά είναι και το ΕΑΠ, ομότιμο με όλα τα άλλα ΑΕΙ της χώρας κ.λπ. Εστίασε πρώτα και κύρια στη δική σου προσπάθεια.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top