Ρε παιδια τη συμβουλη σας θα ηθελα....
Εγω ζω μονιμα στη Θεσσαλονικη και περασα στην Ιατρικη Αλεξανδρουπολης.Υποτιθεται δικαιουμαι μεταγγραφη στον τοπο κατοικιας ως πολυδυμο τεκνο.Η αρχικη μου σκεψη,και της οικογενειας μου,ηταν να παρακολουθησω εδω τα μαθηματα,ετσι ωστε οταν με το καλο γινοταν η μεταγγραφη να μπορεσω να περασω καποια μαθηματα,να μην χαθει τελειως το εξαμηνο.Καποια,γιατι απο τα 6-7 μαθηματα τα 4-5 εχουν εργαστηρια,δηλαδη θα κοπομουν ετσι κι αλλιως ακομα και αν μεταγγραφες γινοταν σε συντομο χρονικο διαστημα γιατι δεν θα μπορουσα να παρακολουθησω...
Τωρα,ομως,με αυτα που ακουγονται,ειμαι οπως πολλοι αλλοι σε αναμμενα καρβουνα.Και αυτο γιατι:
1)Ειναι πιθανον εντελει να προστεθει βαθμολογικο κριτηριο,το οποιο λογικα θα με κοψει διοτι απεχω 400 μορια απο την κανονικη βαση του ΑΠΘ
2)Στην καλυτεη περιπτωση να γινει η μεταγγραφη τον Φεβρουαριο,οποτε παει το εξαμηνο...
Αλλα και η επιλογη να παω αλεξανδρουπολη αρχικα δεν ειναι καλη,γιατι μονο τα μισα μαθηματα ειναι κοινα και απο αυτα ποιος ξερει ποσα θα αναγνωριστουν.Αφηστε που πρεπει να βρισκω αρον των αρον σπιτι για 4 μηνες.
Οποτε θεωρω οτι οι πιθανες επιλογες ειναι¨
Α)Να περιμενω εδω να χαθει το εξαμηνο,αλλα τουλαχιστον να παρακολουθω τα μαθηματα,ισως και τα εργαστηρια χωρις να ειμαι εγγεγγραμενος.Γενικα ομως υπαρχει τοση γραφειοκρατια που χωρις να ειμαι εγγεγγραμενος στη σχολη δυσκολα....
Β)Να παω για 4 μηνες στη σχολη που περασα,ελπιζοντας οτι θα γυρισω και οτι θα αναγνωριστουν τα μαθηματα
Γ)Να το παρω αποφαση και να παω μονιμα στην αλεξανδρουπολη
Σας παρακαλω θα ηθελα πολυ την αποψη σας για το θεμα