A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 13:08 Ο A propos έγραψε: #1 20-10-09 13:08 Για όσους είναι λίγο σπάγγοραμένοι https://www.internetpolyglot.com/greek/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:08 Ο meidei έγραψε: #2 20-10-09 16:08 Παρόλο που ως ιδέα είναι εξαιρετική, τουλάχιστον τα Ελληνικά κείμενα είναι λες και βγήκαν από αυτόματο μεταφραστή. Δεν ξέρω πως θα μάθει σωστά ελληνικά κάποιος έτσι. Για όσους είναι λίγο σπάγγοραμένοι Click για ανάπτυξη... Θεωρούμε πλέον φυσιολογικό η γνώση να έχει αντίτιμο το χρήμα. Κατάντια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Για όσους είναι λίγο σπάγγοραμένοι https://www.internetpolyglot.com/greek/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:08 Ο meidei έγραψε: #2 20-10-09 16:08 Παρόλο που ως ιδέα είναι εξαιρετική, τουλάχιστον τα Ελληνικά κείμενα είναι λες και βγήκαν από αυτόματο μεταφραστή. Δεν ξέρω πως θα μάθει σωστά ελληνικά κάποιος έτσι. Για όσους είναι λίγο σπάγγοραμένοι Click για ανάπτυξη... Θεωρούμε πλέον φυσιολογικό η γνώση να έχει αντίτιμο το χρήμα. Κατάντια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παρόλο που ως ιδέα είναι εξαιρετική, τουλάχιστον τα Ελληνικά κείμενα είναι λες και βγήκαν από αυτόματο μεταφραστή. Δεν ξέρω πως θα μάθει σωστά ελληνικά κάποιος έτσι. Για όσους είναι λίγο σπάγγοραμένοι Click για ανάπτυξη... Θεωρούμε πλέον φυσιολογικό η γνώση να έχει αντίτιμο το χρήμα. Κατάντια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.