Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Επίσης, για να πας στην Κωνσταντινούπολη χρειάζεσαι διαβατήριο και ενδεχομένως βίζα, γιατί η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά ούτε και στην περιοχή Σένγκεν.
Δεν χρειάζεται, το έγραψα και παραπάνω.
Μην παραπληροφορείς τον κόσμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Από 16 και πάνω μπορείς να ταξιδέψεις αεροπορικώς ασυνόδευτος.
Από 18 και πάνω μπορείς να κάνεις όλα τα υπόλοιπα (να κλείσεις εισιτήρια, ξενοδοχείο κλπ).
Επίσης, για να πας στην Κωνσταντινούπολη χρειάζεσαι διαβατήριο και ενδεχομένως βίζα, γιατί η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά ούτε και στην περιοχή Σένγκεν.
Εν ολίγοις, να ακούς τη μαμά σου
Εδώ ακόμη και τα παιδιά άνω των 18 δίνουν αναφορά για το πού θα βρίσκονται στους γονείς τους... Πόσο μάλλον εσύ που είσαι 13.
Εγώ με ταυτότητα είχα παει, δεν χρειαζόταν ούτε διαβατήριο, ούτε βίζα.
Οι γονείς μας φέτος με το ζόρι να μας αφήσουν να πάμε σε ένα νησί, σιγά μην μας άφηναν 13 χρόνων να πάμε Κωνσταντινούπολη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Σε περίπτωση που σοβαρά πας τελικά στα 13 μόνος σου στην Κωνσταντινούπολη,
να σου προτείνω μερικές ακόμα πιο περιπετειώδεις ιδέες για τα επόμενα χρόνια:
Στα 14 μπορείς να πας στη Β.Κορέα. Στα 15 στο Τιμπουκτού.
Στα 16 στην Απχαζία. Στα 17 στο Κασμίρ.
Και στα 18, αν ζεις ακόμα, στην έρημο Ντανακίλ.
Κά-λο τα-ξίδι, ντούντου, ντουντού-doom.
χαχαχαχαχαχαχα

Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

georged12908
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης δεν είπα ότι θα πάω στη ζούγκλα αλλά σε μια χώρα με αστυνόμευση και με νόμους.Στην Κων/πολη πηγαίνουν εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο.Και γιατί 300 ευρώ δεν φτάνουν; 3 μέρες θέλω να μείνω.
cookies&chips
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βρε αγόρι μου, να μου πεις ότι πας μόνος σου στο χωριό σου με το ΚΤΕΛ σε καμιά γιαγιά/παππού να το συζητήσουμε, έχεις ιδέα τι σημαίνει Τουρκία??? (ΌΧΙ, δεν έχεις.)
methexys
Τιμώμενο Μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Αφού σε αυτή την ηλικία δεν θεωρούμαι ασυνόδευτος παίζει ρόλο τι θα πει η μάνα μου; Δεν νομίζω. Και δεν είπα ότι πάω για να το παίξω μάγκας αλλά για να δείξω στη μάνα μου ότι μπορεί να με εμπιστεύεται και να αλλάξει συμπεριφορά.Επίσης το ότι θέλω να κάνω ένα ταξίδι σημαίνει ότι πρέπει να στρώνω το κρεβάτι μου,να βάζω πλυντήριο και να πλένω πιάτα; Η ότι είμαι ριψοκίνδυνος και όλα τα υπόλοιπα;
Επίσης δεν είπα ότι θα πάω στη ζούγκλα αλλά σε μια χώρα με αστυνόμευση και με νόμους.Στην Κων/πολη πηγαίνουν εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο.Και γιατί 300 ευρώ δεν φτάνουν; 3 μέρες θέλω να μείνω.
Παιδι μου πας καλα;; Πρωτον, πες την μανα σου να σε στρωσει λιγο. κι αν σ αφησει να πας μονο σου ειναι απαραδεκτη. μολις τελειωσες το δημοτικο, και θες να πας ενα τετοιο ταξιδι για να δειξεις την μανα σου οτι μπορει να σε εμπιστευεται;;; με τετοια πραγματα πο6υ λες οτι θες να κανεις σαφως και δεν θα σε εμπιστευεται!!! για συγκεντρωσου λιγο!
Υ.Γ. με 300 δεν πας πουθενα. αεροπλανα, ξενοδοχειο, φαγητο κ.τ.λ. θελουν πολλα παραπανω εξοδα.
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

Αφού σε αυτή την ηλικία δεν θεωρούμαι ασυνόδευτος παίζει ρόλο τι θα πει η μάνα μου; Δεν νομίζω. Και δεν είπα ότι πάω για να το παίξω μάγκας αλλά για να δείξω στη μάνα μου ότι μπορεί να με εμπιστεύεται και να αλλάξει συμπεριφορά.Επίσης το ότι θέλω να κάνω ένα ταξίδι σημαίνει ότι πρέπει να στρώνω το κρεβάτι μου,να βάζω πλυντήριο και να πλένω πιάτα; Η ότι είμαι ριψοκίνδυνος και όλα τα υπόλοιπα;
Μπορει στο αεροπλανο να μεην θεωρεισαι ασυνοδευτος αλλα στην πολη που θα πας θα θεωρεισαι ασυνοδευτος, απο τον ξενοδοχο, τον τουριστα και τον ληστη. 300 ευρω δεν θα σου φτασουν. Οπως το σκεφτηκες να πας ξεχασε το, απορω πως δεν το αντιλαμβανεσαι. Και εγω ηθελα να διασχισω τη λεωφορο μονος μου, αλλα το προχωρησες πολυ εσυ. Ξερεις αλλα ατομα στην ηλικια σου που να εχουν κανει κατι αντιστοιχο;
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

πραγματικα, θα σκεφτεσαι μετα απο μερικα χρονια αυτα που λες τωρα και θα γελας. Τι να αποδειξεις βρε στη μανα σου? Τι?? οταν ειπα να μαθεις να κανεις δουλειες το ειπα για να σου δειξω πως πρεπει πρωτα να μαθεις να κανεις καποια βασικα πραγματα για ν' αυτονομηθεις και μετα τα πιο... επικυνδινα. Και γιατι να αυτονομηθεις απο τα 13?
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε φιλαρακι πηγαινε παιξε καμια μπαλα με την παρεα σου
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Εγραψα το μηνυμα πριν δω οτι εφαγες πορτα για Κωνσταντινουπολη. Δεν πας μια βολτα μεχρι τον Πειραια να στανιαρεις?
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Eπίσης δεν είπα ότι θα πάω στη ζούγκλα αλλά σε μια χώρα με αστυνόμευση και με νόμους.
Καλύτερα να πήγαινες στη ζούγκλα. Πιο ασφαλής επιλογή. προσωπική άποψη πάντα
undead2033
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμενα οι γονεις μου δεν μου λενε ποτε κανε εκεινο η δεν θα κανεις αυτο η το αλλο ΕΝΩ στο αδελφο μου του τα λενε. Εχω απολυτη ελευθερια, παω οπου θελω, κανω οτι θελω και δεν μου ζητειται λογαριασμος...Και ο λογος ειναι οτι παιρνω σωστες αποφασεις και εχω αποδειξει οτι δεν κανω βλακειες για να "δειξω" ποιος ειμαι και ποσο "μαγκας" ειμαι που παιρνω το αεροπλανο στα 13 και παω σε μια απο τις πιο επικινδυνες χωρες που μπορω να βρω εδω γυρω...Τωρα θα αναρωτιεσαι ΓΙΑΤΙ στα λεω αυτα? Γιατι αν θες η μανα σου να μην στα πρηζει συνεχως θα πρεπει να το κερδισεις. Με αυτο που θα κανεις το πιθανοτερο ειναι να καλεσουν την αστυνομια να σε βρει και να σε φερει πισω(με οτι συνεπειες θα εχει αυτο για σενα), οχι να κερδισεις την εμπιστοσυνη τους. Εισαι αντιδραστικος και στενομυαλος(σορρυ που στα λεω ετσι αλλα καπου πρεπει να τα ακουσεις) και αυτο δεν θα σε οφελησει καθολου. Τι παει να πει δεν θα μαθεις να μενεις μονος σου? Δηλαδη ολοι μπηκαμε στα 12-13 μας σε ενα αεροπλανο και φυγαμε στο εξωτερικο για να μαθουμε να μενουμε μονοι μας? Το βρισκεις λογικο αυτο που λες? Για να παρει καποιος την ζωη στα χερια του χρειαζεται να εχει καποια ωριμοτητα την οποια προφανως και δεν εχεις...
Ουτε απο το αεροδρομιο δεν θα ξερεις πως να κινηθεις πιστευω..τα μισα λεφτα θα στα παρουν εκει για ταξι(δεν θα σου κοψει να εχεις κοιταξει για λεωφορεια ουτε θα ξερεις να ρωτησεις..). Ασε που το πιθανοτερο ειναι οτι θα πας εκει και θα εχεις ακομα ΕΥΡΩ...Αν πας σε βλεπω να κατεβαινεις απο το ενα αεροπλανο και να μπαινεις στο πρωτο για επιστροφη την ιδια στιγμη, που θα ειναι και το μονο που σε σωζει...
Αν θες να κοροιδευεις τον εαυτο σου καντο..Η επιλογη ειναι δικη σου και θα κρινει το μελλον σου.
ΕDIT: Τωρα ειδα οτι ακυρο για Πολη. Δηλαδη εσυ περιμενες και να σε αφησει δηλαδη? Οκ φιλε μου...
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Ασε που το πιθανοτερο ειναι οτι θα πας εκει και θα εχεις ακομα ΕΥΡΩ...
άσχετο,αλλά στην Κωνσταντινούπολη οι περισσότεροι δέχονται και ευρώ.
Συμφωνώ με όσα σου έχουν πει παραπάνω. Πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους,δείχοντας πόσο υπέυθυνος είσαι. Αν συνεχίσεις να τους λες τέτοια,σε βλέπω 18 χρονών και ακόμα να φοβούνται να σε αφήσουν να πας μέχρι το περίπτερο.
Maraki4you
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.