Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους που αναμένουν τα αποτελέσματα να εισαχθούν εκεί που επιθυμούν.
Να έχετε στο μυαλό σας όμως πως τώρα ξεκινούν τα δύσκολα στη ζωή σας, όπου κι αν περάσατε δεν σημαίνει πως αποκατασταθήκατε, εκτός λίγων σχολών,κάτι που φαντάζομαι το γνωρίζετε.Μετά τις σπουδές θέλει τρέξιμο, ψάξιμο, εξέλιξη στο αντικείμενο σας.Προσπαθήστε στο πρώτο εξάμηνο να περάσετε όλα τα μαθήματα για να σας έρθουν τα επόμενα πιο εύκολα ,δίχως άγχος, μη σκέφτεστε τη φοιτητική ζωή , την έχει ζήσει η δικιά σας γενιά.
Δυστυχώς οι περισσότεροι από εσάς θα είστε άνεργοι για πολλά χρόνια, υπάρχουν εξαιρέσεις,αν βρείτε δουλειά υπάλληλοι θα σας εκμεταλεύονται με λίγα χρήματα και πολλές ώρες εργασίας, δε θα φταίτε εσείς αλλά οι προηγούμενοι.
Αν ήμουν νέος δε θα σπούδαζα, εκτός αν οι γονείς μου μου είχαν στρωμένη δουλειά π.χ, γιατρός , λογιστής, δικηγόρος κ.ά., θα κοιτούσα το ελεύθερο επάγγελμα, υπάρχουν πολλά ,αλλά πολλά ειναι χειρωνακτικά και δεν τα θέλετε εσείς και περισσότερο οι γονείς σας.Στη ζωή σας θα κάνετε το αντίθετο που κάνουν οι πολλοί , να πηγαίνετε κόντρα και θα βγείτε κερδισμένοι.
Όταν τελειώσετε τις σπουδές αν μπορείτε χωθείτε στο δημόσιο, στην Ελλάδα δεν πεθαίνει κανένας εκεί.
Λοιπόν ή ελεύθερο επάγγελμα ή δημόσιο , ποτέ ιδιωτικοί υπάλληλοι, εργάτες.
Γνωρίζω νέους 30 ετών που δε σπούδασαν και ασχολήθηκαν με γη, εμπόριο κλπ που ζουν καλύτερα από αυτούς που σπούδασαν.
Συγγνώμη που σας κούρασα, σίγουρα θα έχετε άλλες απόψεις σεβαστές , ελπίζω να σεβαστείτε και τη δική μου, καλά αποτελέσματα .