dimitris2244
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BlackRazor97
Νεοφερμένο μέλος

damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Φιλε ετσι απο περιεργεια θα ζητησεις μεταγραφη για εμπ?Σου ευχομαι καλη επιτυχιαΡε μεγάλε Δον Κιχώτη εσύ μας trollάρεις τώρα ; Είναι δυνατόν να μην πιάνεις με 18840 τους ΗΜΜΥ του ΕΜΠ ; Τράβα βρες σπίτι κοντά σε ΚΑΦΑΟ VDSL και άραξε από τώρα19072 είχε πέρσι με τα πιο γελοία θέματα της 10ετίας . Εγώ πάντως πάω για colpo grosso και βλέπω (αντίθετα με τον κάθε ανίδεο ) να πιάνω με 15639 ΗΜΜΥ Βόλου
![]()

ποσο χαιρομαι που βρηκα αυτη την ιστοσελιδα!οσο πλησιαζει ο καιρος για τα αποτελεσματα με εχει πιασει υπερβολικο αγχος. Με βλεπω να περναω καμια Κρητη και πεφτει και μακριαΣκεφτομαι να ξαναδωσω
Τι σχολη θες να πιασεις?Παντως περιμενε να δεις τα αποτελεσματα και αν δεν εισαι ικανοποιημενη ξαναδινεις.Εγω φετος ξαναεδωσα...

damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εγω ξαναδωσα φετος τι ειχες περασει περυση?Τι σχολη θες να πιασεις?Παντως περιμενε να δεις τα αποτελεσματα και αν δεν εισαι ικανοποιημενη ξαναδινεις.Εγω φετος ξαναεδωσα...![]()
BlackRazor97
Νεοφερμένο μέλος

Τι σχολη θες να πιασεις?Παντως περιμενε να δεις τα αποτελεσματα και αν δεν εισαι ικανοποιημενη ξαναδινεις.Εγω φετος ξαναεδωσα...![]()
Αγγλικη Φιλολογια ή Φυσικοθεραπεια ηθελα. Χλωμο το βλεπω με αυτα που εγραψα φετος.Ημουν σχετικα αισιοδοξη τοσο καιρο που περιμενουμε αλλα τωρα προς το τελος με ολο το αγχος εχω γινει πολυ απαισιοδοξη

Αγγλικη Φιλολογια ή Φυσικοθεραπεια ηθελα. Χλωμο το βλεπω με αυτα που εγραψα φετος.Ημουν σχετικα αισιοδοξη τοσο καιρο που περιμενουμε αλλα τωρα προς το τελος με ολο το αγχος εχω γινει πολυ απαισιοδοξηΠως τα πηγες και πως ηταν να ξαναδινεις; Τι ηθελες να περασεις;
Εγω ηθελα καποιο οικονομικο βασικα και περσι λογω αγχους και ελειψη εμπειριας τα εκανα λιγακι μανταρα και αποφασισα να ξαναδωσω.Αμα σου πω οτι δεν ειναι ταλαιπωρια θα σου πω ψεμματα αλλα υπαρχει κατα την γνωμη μου ενα τεραστιο πλεονεκτημα.Η ελειψη του σχολειου.Ενοοω οτι εισαι -6,7 ωρες ξεκουρασης που σε διευκολυνει συνολικα και αυξανει τις δυνατοτητες σου πνευματικα.Βεβεα αν χρειαστει να παρεις την αποφαση να ξαναδωσεις ρωτα κανενα σοβαρο μαθητη οχι εμενα

ΧαχαχαΕγω ηθελα καποιο οικονομικο βασικα και περσι λογω αγχους και ελειψη εμπειριας τα εκανα λιγακι μανταρα και αποφασισα να ξαναδωσω.Αμα σου πω οτι δεν ειναι ταλαιπωρια θα σου πω ψεμματα αλλα υπαρχει κατα την γνωμη μου ενα τεραστιο πλεονεκτημα.Η ελειψη του σχολειου.Ενοοω οτι εισαι -6,7 ωρες ξεκουρασης που σε διευκολυνει συνολικα και αυξανει τις δυνατοτητες σου πνευματικα.Βεβεα αν χρειαστει να παρεις την αποφαση να ξαναδωσεις ρωτα κανενα σοβαρο μαθητη οχι εμενα![]()

ΧαχαχαΓιατι μωρε νομιζεις οτι εγω ημουν ιδιαιτερα σοβαρη μαθητρια; Ευχαριστω που με ενημερωσες και εγω πιστευω οτι θα ειναι καπως πιο ευκολα λογω του πλεονεκτηματος που ειπες αν και η σκεψη του να ξαναδιαβασω αρχαια με σκοτωνει
![]()
θεωρητικη και εσυ??Πως και δεν ρωτας εσυ για νομικη ΔΠΘ?Μοδα εχει γινει!χαχαχαχ

χαχαχα οχι ευχαριστω δεν θα παρωθεωρητικη και εσυ??Πως και δεν ρωτας εσυ για νομικη ΔΠΘ?Μοδα εχει γινει!χαχαχαχ

vasilisk1997
Νεοφερμένο μέλος

πραγματικα ας κανουν και κατι στην ωρα τους....περιμενουμε για τις βασεις 3 μηνες και εχουμε χασει ολο μας το καλοκαιρι με το ανχος..

χαχαχα οχι ευχαριστω δεν θα παρω![]()
Θα γερασετε και δεν θα ξερετε να λυνετε εξισωση 2ου βαθμου.ΝΤΡΟΠΗ μονο αυτο εχω να πω

marios3724
Νεοφερμένο μέλος

john_doe
Δραστήριο μέλος

χαχαχα σε παρακαλω την Διακρινουσα την ειχα μαθει (Δ=β2-4αγ) και ελυνα οσα λυνοντουσαν με αυτη! Και ενα αλλο ωραιο ειχα μαθει που δεν θυμαμαιΘα γερασετε και δεν θα ξερετε να λυνετε εξισωση 2ου βαθμου.ΝΤΡΟΠΗ μονο αυτο εχω να πω![]()

Και εσεις θα γερασετε και δεν θα ξερετε τι συνεβη με την Φεγγαροντυμενη και την Μοσχουλα

john_doe
Δραστήριο μέλος

Ιδανικό όνομα το Μοσχούλα, μου θυμίζει το αγαπημένο μου σφάγιο.
χαχαχα ηταν το ονομα μιας κατσικας αλλα και μιας κοπελας...Μεγαλη ιστορια,που να στα λεω!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.