evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

εκτιμήσεις για τις βάσεις του 2011. Δείτε τις και πείτε μου αν έπεσαν μέσα. Ακόμα και τις ιατρικές λέγανε πτώση 100 μοριών και οι περισσότερες καταποντίστηκαν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GhastaL
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι, όμως, αλήθεια ότι η Θεωρητική απειλεί αρκετά τις άλλες κατευθύνσεις φέτος, και όχι μόνο στο 5ο πεδίο ή τα τμήματα Παιδαγωγικών, Μουσικής κ.ά. Υπάρχουν τμήματα σε άλλα πεδία, στα οποία η Θεωρητική έχει απώλεια μορίων, τα οποία οι υποψήφιοί της επιλέγουν όχι σπάνια. Για παράδειγμα, τα τμήματα Νοσηλευτικής, Λογοθεραπείας και Φυσικοθεραπείας στο 3ο πεδίο. Ένας "θεωρητικός" με μόρια στο 1ο γύρω στα 17500 (και δεν είναι καθόλου σπανιότατος βαθμός) θα βγάλει στο 3ο περίπου 16000 και θα "κλέψει" τη θέση κάποιου υποψηφίου της Θετικής με 15500. Σας φαίνεται απίθανο;
Να μην πω ότι έχω και συμμαθητές από Θεωρητική που σκέφτονται να δηλώσουν στρατιωτικά τμήματα, όπως Σ.Μ.Υ.Ν., ή τμήματα Βιολογίας και συναφών αντικειμένων! Δεν λέω - προς Θεού! - ότι κάτι τέτοιο είναι λογικό, αλλά συμβαίνει - και ειδικά φέτος!
Τώρα για τη βλακεία που κάνουν οι υψηλοί της Θεωρητικής και τρέχουν στη Νομική απλώς και μόνον για να "εξαργυρώσουν" μόρια, δεν επιθυμώ να το σχολιάσω!!!
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Orpheas
Νεοφερμένο μέλος

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! ελεος πια... απο την στιγμη που τα πεδια ειναι ανοιχτα για ολους ανεξαρτητα απο την κατευθυνση που εχει επιλεξει ο καθενας ειναι δικαιωμα του καθενος να επιλεξει οποιο πεδιο αυτος θελει... Λεμε οτι βγαζει καποιος 19800 μορια απο θεωρητικη... γουσταρει να δηλωσει ιατρικη? Να τη δηλωσει! δικαιωμα του! Τι παει να πει κλεβει τη θεση ενος απο την ιατρικη? Αφου και αυτος απο την θεωρητικη αγωνιστηκε... εχυσε ιδρωτα για να πετυχω αυτα μορια!! ποιος θα του απαγορευσει να δηλωσει ιατρικη ή οποιαδηποτε αλλη σχολη απο αλλο πεδιο εκτος απο το 1ο?????
Σαφώς και δεν κλέβει θέσεις εφόσον του παρέχεται το δικαίωμα να επιλέξει π.χ Ιατρική.
Το ότι όμως έχει αυτό το δικαίωμα δεν το κάνει και σωστό απο γνωστική άποψη.
Όπως και βέβαια η αναντιστοιχία στη δυσκολία των θεμάτων ανάμεσα σε Θεωρητική-Θετικοτεχνολογική, αποτελεί αδικία για τoυς υποψηφίους που επιλέγουν κοινές σχολές.

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Orpheas
Νεοφερμένο μέλος

σε αυτο φταιει το συστημα και οχι ο μαθητης...
Βεβαίως, αλλά φαντάζομαι οι κατηγορίες που αποδίδουμε είναι για το σύστημα(τουλάχιστον εγώ στο σύστημα αναφέρομαι) και όχι για τον υποψήφιο ως μονάδα (εξάλλου λογικό είναι να αποσκοπεί σε αυτό που θεωρεί το καλύτερο για αυτόν, με τον ελάχιστο κόπο)
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Εγώ πάντως δεν θα δηλώσω Νομική, καίτοι είναι ενδιαφέρουσα σχολή...αλλά γιατί να το κάνω από τη στιγμή που δεν με ενδιαφέρει; Όπως και άλλες σχολές, που επίσης δεν με ενδιαφέρουν. Γι' αυτό μετά βλέπεις πολλά παιδιά που μπαίνουν Νομική ή Ιατρική ή Πολυτεχνείο με 19500 μόρια, να μην πατάνε ή να εγκαταλείπουν για κάτι άλλο. Αν δεν το θέλεις, και να μπεις είναι κρίμα και τζάμπα κόπος.
Είσαι αριστούχος της θεωρητικής;;;

(δε ρωτάω ειρωνικά)
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαλλον του 2012!
Του 2011 είναι προβλέψεις...το λέει και η ημερομηνία του άρθρου 13-07-2011
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδια ειμαι μονο εγω ή υπαρχουν κι αλλοι που βρισκουν καπως παραλογο να ανεβουν οι υψηλες σχολες της θεωρητικης πολυ? :S
Και εγώ το βρίσκω παράλογο.......Δεν παίζει ρόλο η δική μου απόδοση και η προσωπική μου επιθυμία αλλά τι πραγματικά συμβαίνει....
keep walking
Δραστήριο μέλος

marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

τελικα δεντο βλεπω να πεφτουν οι βασεις στα παραιατρικα στ 3ο![]()
Δεν είχαν καλές επιδόσεις στη βιολογία γενικής οπότε ποτέ δεν ξέρεις.....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.