Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:20 Η Miss Brightside: #2.201 14-08-11 14:20 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: χαχαχα ένα μήνα;;; lol lol lol καλά άντε 10 μερούλες ακόμα και θα δούμε ποιοι θα επαληθευτούν και ποιοι όχι...! αχ... τετοια αναμονη παντως, καμια αλλη χρονια δεν ειχαμε Click για ανάπτυξη... τέτοια έλλειψη οργάνωσης θες να πεις μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:29 Ο Kossal έγραψε: #2.202 14-08-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από nikos18: παιδια μια γνωστη μου ειδε λεει καπου οτι τα τμηματα με ειδικα μαθηματα θα ανεβουν..λετε να ισχυει??εγω ενδιαφερομαι για το Διεθνων και ευρωπαικων σπουδων θεσ/νικη στο 5ο πεδιο με 14423 με το ειδικο..οχι οτι θα το πιασω αλλα δεν νομιζω να ανεβουν κιολας...τωρα δεν ξερω μηπως ισχυει για του 1ου πεδιου.αλλα και παλι στα αγγλικα δεν υπαρχει σχετικα μεγαλο ποσοστο αποτυχειας (<10)---> 32%..????ισως ανεβουν τα μουσικα που γραψαν καλα στ ειδικα κ η ισπανικη,γαλλικη κτλ.φιλολογιες και ισως ειδε αυτο...εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Τα τμήματα της Ισπανικής φιλολογίας και αυτά που έχουν ως ειδικό μάθημα την Αρμονία και τον Έλεγχο Μ.Α.Ι θα ανέβουν. Τα τμήματα που έχουν ως ειδικό μάθημα τα Αγγλικά και τα Γερμανικά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ανέβουν. Προφανώς η γνωστή σου είδε αυτά που έλεγαν πριν την δημοσίευση των στατιστικών των ειδικών μαθημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:32 Ο babisgr έγραψε: #2.203 14-08-11 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Καλά ε, αυτό είναι γαμάτη ιδέα! Να φτιάξουμε και ένα πρόγραμμα που θα τις βγάζει. Θα χρειαστούμε βέβαια τα φώτα κάποιου που είναι πολύ καλός σε προγραμματισμό. Click για ανάπτυξη... Κλασικά χρειαζόμαστε μέσο από το υπουργείο να μας δώσει κατευθείαν το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν γιατί η διαδικασία πρέπει να είναι πολύ πολίπλοκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos18 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:33 Ο nikos18 έγραψε: #2.204 14-08-11 14:33 Ναι ισως..πιστευεις οτι το Δ.Ε.Σ. στη θεσ/νικη μπορει να κατεβει στα μορια μου?περυσι επεσε περιπου 500 μορια που ηταν σχετικα πιο ευκολα απο φετος τα πραγματα..αλλιως μετα θελω το οικονομικο στην κομοτηνη κ εχω 13323 και διεκδικω κ ειδικη θεση εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:39 Ο Kossal έγραψε: #2.205 14-08-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από nikos18: Ναι ισως..πιστευεις οτι το Δ.Ε.Σ. στη θεσ/νικη μπορει να κατεβει στα μορια μου?περυσι επεσε περιπου 500 μορια που ηταν σχετικα πιο ευκολα απο φετος τα πραγματα..αλλιως μετα θελω το οικονομικο στην κομοτηνη κ εχω 13323 και διεκδικω κ ειδικη θεση εκει.. Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αλήθεια είναι λίγο δύσκολο. Μέχρι 15.000 ίσως φτάσει αλλά δεν νομίζω παρακάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos18 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:43 Ο nikos18 έγραψε: #2.206 14-08-11 14:43 Και εγω αυτο σκεφτομαι..αλλα απο την αλλη εχω μια ελπιδα λογω του ειδικου που μπορει να εχει καποια αντροπη..αλλωστε και στο παρελθον το τμημα εχει πεσει γυρω στα 1200 μορια..αλλα και μενα δυσκολο μου φαινετε αλλα ποτε δεν ξερεις!..για το Δ.Ο.Σ.Α. κομοτηνη ποια ειναι η γνωμη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:48 Ο Kossal έγραψε: #2.207 14-08-11 14:48 Αρχική Δημοσίευση από nikos18: Και εγω αυτο σκεφτομαι..αλλα απο την αλλη εχω μια ελπιδα λογω του ειδικου που μπορει να εχει καποια αντροπη..αλλωστε και στο παρελθον το τμημα εχει πεσει γυρω στα 1200 μορια..αλλα και μενα δυσκολο μου φαινετε αλλα ποτε δεν ξερεις!..για το Δ.Ο.Σ.Α. κομοτηνη ποια ειναι η γνωμη σου?? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα για τμήματα εκτός του 1ου πεδίου ή χωρίς ειδικό μάθημα φίλε, σόρρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο red span έγραψε: #2.208 14-08-11 16:53 Αρχική Δημοσίευση από χκτηνίατρος: αυτη την "μεγάλη προσφορά" στους μαθητες και τους γονείς??? "δείτε τις βάσεις!!!!" Τι κάνει ο κόσμος για να "οικονομήσει"......... Click για ανάπτυξη... Πρώτη φόρα που συμφωνώ με τον κτηνίατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 16:55 Ο moxa15 έγραψε: #2.209 14-08-11 16:55 Αρχική Δημοσίευση από johanio: Εδώ έχει τις εκτιμήσεις από το αλφα-βήτα---------> ΛΙΝΚ (29/7/2011) Click για ανάπτυξη... merci για το link φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:46 Ο Kostas Ped.: #2.210 15-08-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: καλά στο edu4u γίνεται χαμός... μπαίνει ο κάθε βλάκας και αγχώνει τους υπόλοιπους... lol ο ένας λέει ότι στον alpha είπαν πως οι βάσεις θα βγουν τον σεπτεμβρη και, ένας άλλος (για να μαι και on topic) παίζει τον φακίρη και λέει... (εχει φάση να παραθέσω αυτούσια τα λόγια του): ΒΑΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ Καλημερα. Γυρισα απο διακοπες και ειμαι παλι μαζι σας.Κατ αρχην για αποτελεσματα μην περιμενετε να τα ανακοινωσουν πριν τις 25 ενω εχουν βγει ηδη.Οσον αφορα τις βασεις με ενημερωση μεσα απο το υπουργειο θα ειναι. Ιατρικες Αθηνα 19234 Θεσσαλονικη 19117 Πατρα 18893 Λαρισσα 18771 Ιωαννινα 18670 Ηρακλειο 18583 Αλεξανδρουπολη 18504 lol (αλλά να πω την αλήθεια καλές μου φαίνονται οι βάσεις που λέει - αν εξαιρέσεις την διαφορά θεσσαλονίκης - πάτρας) Click για ανάπτυξη... Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgazoe Εκκολαπτόμενο μέλος Η olgazoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η olgazoe έγραψε: #2.211 15-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:22 Ο Kostas Ped.: #2.212 15-08-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από olgazoe: Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:07 Ο red span έγραψε: #2.213 15-08-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Click για ανάπτυξη... Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loukas92 Νεοφερμένο μέλος Ο loukas92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο loukas92 έγραψε: #2.214 15-08-11 21:32 https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.215 15-08-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από loukas92: https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να σου απαντησουμε νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Geo G Νεοφερμένο μέλος Ο Geo G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:02 Ο Geo G έγραψε: #2.216 15-08-11 22:02 δεν νομίζω να εννοούσε τέτοιες εκπλήξεις πιστεύω πως εννοεί πτώση σε περιζήτητα τμήματα υποθέτω που δεν την περιμένει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2011 Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Kostas Ped.: #2.217 16-08-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από red span: Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Click για ανάπτυξη... Απο που το συμπερανες αυτο?Δεν αλλαζω τιποτα!Που λες οτι ειπα κατι διαφορετικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim7 Νεοφερμένο μέλος Ο jim7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 02:35 Ο jim7 έγραψε: #2.218 16-08-11 02:35 μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια εκτιμηση για τη σχολη οργανωσης και διαχειρισης αθλητισμου στη σπαρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.george Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.george αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:58 Ο Mr.george: #2.219 16-08-11 10:58 Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hurricane: χαχαχα ένα μήνα;;; lol lol lol καλά άντε 10 μερούλες ακόμα και θα δούμε ποιοι θα επαληθευτούν και ποιοι όχι...! αχ... τετοια αναμονη παντως, καμια αλλη χρονια δεν ειχαμε Click για ανάπτυξη... τέτοια έλλειψη οργάνωσης θες να πεις μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:29 Ο Kossal έγραψε: #2.202 14-08-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από nikos18: παιδια μια γνωστη μου ειδε λεει καπου οτι τα τμηματα με ειδικα μαθηματα θα ανεβουν..λετε να ισχυει??εγω ενδιαφερομαι για το Διεθνων και ευρωπαικων σπουδων θεσ/νικη στο 5ο πεδιο με 14423 με το ειδικο..οχι οτι θα το πιασω αλλα δεν νομιζω να ανεβουν κιολας...τωρα δεν ξερω μηπως ισχυει για του 1ου πεδιου.αλλα και παλι στα αγγλικα δεν υπαρχει σχετικα μεγαλο ποσοστο αποτυχειας (<10)---> 32%..????ισως ανεβουν τα μουσικα που γραψαν καλα στ ειδικα κ η ισπανικη,γαλλικη κτλ.φιλολογιες και ισως ειδε αυτο...εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Τα τμήματα της Ισπανικής φιλολογίας και αυτά που έχουν ως ειδικό μάθημα την Αρμονία και τον Έλεγχο Μ.Α.Ι θα ανέβουν. Τα τμήματα που έχουν ως ειδικό μάθημα τα Αγγλικά και τα Γερμανικά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ανέβουν. Προφανώς η γνωστή σου είδε αυτά που έλεγαν πριν την δημοσίευση των στατιστικών των ειδικών μαθημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:32 Ο babisgr έγραψε: #2.203 14-08-11 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Καλά ε, αυτό είναι γαμάτη ιδέα! Να φτιάξουμε και ένα πρόγραμμα που θα τις βγάζει. Θα χρειαστούμε βέβαια τα φώτα κάποιου που είναι πολύ καλός σε προγραμματισμό. Click για ανάπτυξη... Κλασικά χρειαζόμαστε μέσο από το υπουργείο να μας δώσει κατευθείαν το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν γιατί η διαδικασία πρέπει να είναι πολύ πολίπλοκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos18 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:33 Ο nikos18 έγραψε: #2.204 14-08-11 14:33 Ναι ισως..πιστευεις οτι το Δ.Ε.Σ. στη θεσ/νικη μπορει να κατεβει στα μορια μου?περυσι επεσε περιπου 500 μορια που ηταν σχετικα πιο ευκολα απο φετος τα πραγματα..αλλιως μετα θελω το οικονομικο στην κομοτηνη κ εχω 13323 και διεκδικω κ ειδικη θεση εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:39 Ο Kossal έγραψε: #2.205 14-08-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από nikos18: Ναι ισως..πιστευεις οτι το Δ.Ε.Σ. στη θεσ/νικη μπορει να κατεβει στα μορια μου?περυσι επεσε περιπου 500 μορια που ηταν σχετικα πιο ευκολα απο φετος τα πραγματα..αλλιως μετα θελω το οικονομικο στην κομοτηνη κ εχω 13323 και διεκδικω κ ειδικη θεση εκει.. Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αλήθεια είναι λίγο δύσκολο. Μέχρι 15.000 ίσως φτάσει αλλά δεν νομίζω παρακάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos18 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:43 Ο nikos18 έγραψε: #2.206 14-08-11 14:43 Και εγω αυτο σκεφτομαι..αλλα απο την αλλη εχω μια ελπιδα λογω του ειδικου που μπορει να εχει καποια αντροπη..αλλωστε και στο παρελθον το τμημα εχει πεσει γυρω στα 1200 μορια..αλλα και μενα δυσκολο μου φαινετε αλλα ποτε δεν ξερεις!..για το Δ.Ο.Σ.Α. κομοτηνη ποια ειναι η γνωμη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:48 Ο Kossal έγραψε: #2.207 14-08-11 14:48 Αρχική Δημοσίευση από nikos18: Και εγω αυτο σκεφτομαι..αλλα απο την αλλη εχω μια ελπιδα λογω του ειδικου που μπορει να εχει καποια αντροπη..αλλωστε και στο παρελθον το τμημα εχει πεσει γυρω στα 1200 μορια..αλλα και μενα δυσκολο μου φαινετε αλλα ποτε δεν ξερεις!..για το Δ.Ο.Σ.Α. κομοτηνη ποια ειναι η γνωμη σου?? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα για τμήματα εκτός του 1ου πεδίου ή χωρίς ειδικό μάθημα φίλε, σόρρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο red span έγραψε: #2.208 14-08-11 16:53 Αρχική Δημοσίευση από χκτηνίατρος: αυτη την "μεγάλη προσφορά" στους μαθητες και τους γονείς??? "δείτε τις βάσεις!!!!" Τι κάνει ο κόσμος για να "οικονομήσει"......... Click για ανάπτυξη... Πρώτη φόρα που συμφωνώ με τον κτηνίατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 16:55 Ο moxa15 έγραψε: #2.209 14-08-11 16:55 Αρχική Δημοσίευση από johanio: Εδώ έχει τις εκτιμήσεις από το αλφα-βήτα---------> ΛΙΝΚ (29/7/2011) Click για ανάπτυξη... merci για το link φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:46 Ο Kostas Ped.: #2.210 15-08-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: καλά στο edu4u γίνεται χαμός... μπαίνει ο κάθε βλάκας και αγχώνει τους υπόλοιπους... lol ο ένας λέει ότι στον alpha είπαν πως οι βάσεις θα βγουν τον σεπτεμβρη και, ένας άλλος (για να μαι και on topic) παίζει τον φακίρη και λέει... (εχει φάση να παραθέσω αυτούσια τα λόγια του): ΒΑΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ Καλημερα. Γυρισα απο διακοπες και ειμαι παλι μαζι σας.Κατ αρχην για αποτελεσματα μην περιμενετε να τα ανακοινωσουν πριν τις 25 ενω εχουν βγει ηδη.Οσον αφορα τις βασεις με ενημερωση μεσα απο το υπουργειο θα ειναι. Ιατρικες Αθηνα 19234 Θεσσαλονικη 19117 Πατρα 18893 Λαρισσα 18771 Ιωαννινα 18670 Ηρακλειο 18583 Αλεξανδρουπολη 18504 lol (αλλά να πω την αλήθεια καλές μου φαίνονται οι βάσεις που λέει - αν εξαιρέσεις την διαφορά θεσσαλονίκης - πάτρας) Click για ανάπτυξη... Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgazoe Εκκολαπτόμενο μέλος Η olgazoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η olgazoe έγραψε: #2.211 15-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:22 Ο Kostas Ped.: #2.212 15-08-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από olgazoe: Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:07 Ο red span έγραψε: #2.213 15-08-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Click για ανάπτυξη... Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loukas92 Νεοφερμένο μέλος Ο loukas92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο loukas92 έγραψε: #2.214 15-08-11 21:32 https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.215 15-08-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από loukas92: https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να σου απαντησουμε νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Geo G Νεοφερμένο μέλος Ο Geo G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:02 Ο Geo G έγραψε: #2.216 15-08-11 22:02 δεν νομίζω να εννοούσε τέτοιες εκπλήξεις πιστεύω πως εννοεί πτώση σε περιζήτητα τμήματα υποθέτω που δεν την περιμένει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2011 Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Kostas Ped.: #2.217 16-08-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από red span: Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Click για ανάπτυξη... Απο που το συμπερανες αυτο?Δεν αλλαζω τιποτα!Που λες οτι ειπα κατι διαφορετικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim7 Νεοφερμένο μέλος Ο jim7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 02:35 Ο jim7 έγραψε: #2.218 16-08-11 02:35 μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια εκτιμηση για τη σχολη οργανωσης και διαχειρισης αθλητισμου στη σπαρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.george Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.george αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:58 Ο Mr.george: #2.219 16-08-11 10:58 Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikos18: παιδια μια γνωστη μου ειδε λεει καπου οτι τα τμηματα με ειδικα μαθηματα θα ανεβουν..λετε να ισχυει??εγω ενδιαφερομαι για το Διεθνων και ευρωπαικων σπουδων θεσ/νικη στο 5ο πεδιο με 14423 με το ειδικο..οχι οτι θα το πιασω αλλα δεν νομιζω να ανεβουν κιολας...τωρα δεν ξερω μηπως ισχυει για του 1ου πεδιου.αλλα και παλι στα αγγλικα δεν υπαρχει σχετικα μεγαλο ποσοστο αποτυχειας (<10)---> 32%..????ισως ανεβουν τα μουσικα που γραψαν καλα στ ειδικα κ η ισπανικη,γαλλικη κτλ.φιλολογιες και ισως ειδε αυτο...εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Τα τμήματα της Ισπανικής φιλολογίας και αυτά που έχουν ως ειδικό μάθημα την Αρμονία και τον Έλεγχο Μ.Α.Ι θα ανέβουν. Τα τμήματα που έχουν ως ειδικό μάθημα τα Αγγλικά και τα Γερμανικά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ανέβουν. Προφανώς η γνωστή σου είδε αυτά που έλεγαν πριν την δημοσίευση των στατιστικών των ειδικών μαθημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:32 Ο babisgr έγραψε: #2.203 14-08-11 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Καλά ε, αυτό είναι γαμάτη ιδέα! Να φτιάξουμε και ένα πρόγραμμα που θα τις βγάζει. Θα χρειαστούμε βέβαια τα φώτα κάποιου που είναι πολύ καλός σε προγραμματισμό. Click για ανάπτυξη... Κλασικά χρειαζόμαστε μέσο από το υπουργείο να μας δώσει κατευθείαν το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν γιατί η διαδικασία πρέπει να είναι πολύ πολίπλοκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos18 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:33 Ο nikos18 έγραψε: #2.204 14-08-11 14:33 Ναι ισως..πιστευεις οτι το Δ.Ε.Σ. στη θεσ/νικη μπορει να κατεβει στα μορια μου?περυσι επεσε περιπου 500 μορια που ηταν σχετικα πιο ευκολα απο φετος τα πραγματα..αλλιως μετα θελω το οικονομικο στην κομοτηνη κ εχω 13323 και διεκδικω κ ειδικη θεση εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:39 Ο Kossal έγραψε: #2.205 14-08-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από nikos18: Ναι ισως..πιστευεις οτι το Δ.Ε.Σ. στη θεσ/νικη μπορει να κατεβει στα μορια μου?περυσι επεσε περιπου 500 μορια που ηταν σχετικα πιο ευκολα απο φετος τα πραγματα..αλλιως μετα θελω το οικονομικο στην κομοτηνη κ εχω 13323 και διεκδικω κ ειδικη θεση εκει.. Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αλήθεια είναι λίγο δύσκολο. Μέχρι 15.000 ίσως φτάσει αλλά δεν νομίζω παρακάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos18 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:43 Ο nikos18 έγραψε: #2.206 14-08-11 14:43 Και εγω αυτο σκεφτομαι..αλλα απο την αλλη εχω μια ελπιδα λογω του ειδικου που μπορει να εχει καποια αντροπη..αλλωστε και στο παρελθον το τμημα εχει πεσει γυρω στα 1200 μορια..αλλα και μενα δυσκολο μου φαινετε αλλα ποτε δεν ξερεις!..για το Δ.Ο.Σ.Α. κομοτηνη ποια ειναι η γνωμη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:48 Ο Kossal έγραψε: #2.207 14-08-11 14:48 Αρχική Δημοσίευση από nikos18: Και εγω αυτο σκεφτομαι..αλλα απο την αλλη εχω μια ελπιδα λογω του ειδικου που μπορει να εχει καποια αντροπη..αλλωστε και στο παρελθον το τμημα εχει πεσει γυρω στα 1200 μορια..αλλα και μενα δυσκολο μου φαινετε αλλα ποτε δεν ξερεις!..για το Δ.Ο.Σ.Α. κομοτηνη ποια ειναι η γνωμη σου?? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα για τμήματα εκτός του 1ου πεδίου ή χωρίς ειδικό μάθημα φίλε, σόρρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο red span έγραψε: #2.208 14-08-11 16:53 Αρχική Δημοσίευση από χκτηνίατρος: αυτη την "μεγάλη προσφορά" στους μαθητες και τους γονείς??? "δείτε τις βάσεις!!!!" Τι κάνει ο κόσμος για να "οικονομήσει"......... Click για ανάπτυξη... Πρώτη φόρα που συμφωνώ με τον κτηνίατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 16:55 Ο moxa15 έγραψε: #2.209 14-08-11 16:55 Αρχική Δημοσίευση από johanio: Εδώ έχει τις εκτιμήσεις από το αλφα-βήτα---------> ΛΙΝΚ (29/7/2011) Click για ανάπτυξη... merci για το link φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:46 Ο Kostas Ped.: #2.210 15-08-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: καλά στο edu4u γίνεται χαμός... μπαίνει ο κάθε βλάκας και αγχώνει τους υπόλοιπους... lol ο ένας λέει ότι στον alpha είπαν πως οι βάσεις θα βγουν τον σεπτεμβρη και, ένας άλλος (για να μαι και on topic) παίζει τον φακίρη και λέει... (εχει φάση να παραθέσω αυτούσια τα λόγια του): ΒΑΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ Καλημερα. Γυρισα απο διακοπες και ειμαι παλι μαζι σας.Κατ αρχην για αποτελεσματα μην περιμενετε να τα ανακοινωσουν πριν τις 25 ενω εχουν βγει ηδη.Οσον αφορα τις βασεις με ενημερωση μεσα απο το υπουργειο θα ειναι. Ιατρικες Αθηνα 19234 Θεσσαλονικη 19117 Πατρα 18893 Λαρισσα 18771 Ιωαννινα 18670 Ηρακλειο 18583 Αλεξανδρουπολη 18504 lol (αλλά να πω την αλήθεια καλές μου φαίνονται οι βάσεις που λέει - αν εξαιρέσεις την διαφορά θεσσαλονίκης - πάτρας) Click για ανάπτυξη... Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgazoe Εκκολαπτόμενο μέλος Η olgazoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η olgazoe έγραψε: #2.211 15-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:22 Ο Kostas Ped.: #2.212 15-08-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από olgazoe: Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:07 Ο red span έγραψε: #2.213 15-08-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Click για ανάπτυξη... Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loukas92 Νεοφερμένο μέλος Ο loukas92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο loukas92 έγραψε: #2.214 15-08-11 21:32 https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.215 15-08-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από loukas92: https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να σου απαντησουμε νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Geo G Νεοφερμένο μέλος Ο Geo G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:02 Ο Geo G έγραψε: #2.216 15-08-11 22:02 δεν νομίζω να εννοούσε τέτοιες εκπλήξεις πιστεύω πως εννοεί πτώση σε περιζήτητα τμήματα υποθέτω που δεν την περιμένει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2011 Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Kostas Ped.: #2.217 16-08-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από red span: Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Click για ανάπτυξη... Απο που το συμπερανες αυτο?Δεν αλλαζω τιποτα!Που λες οτι ειπα κατι διαφορετικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim7 Νεοφερμένο μέλος Ο jim7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 02:35 Ο jim7 έγραψε: #2.218 16-08-11 02:35 μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια εκτιμηση για τη σχολη οργανωσης και διαχειρισης αθλητισμου στη σπαρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.george Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.george αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:58 Ο Mr.george: #2.219 16-08-11 10:58 Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Καλά ε, αυτό είναι γαμάτη ιδέα! Να φτιάξουμε και ένα πρόγραμμα που θα τις βγάζει. Θα χρειαστούμε βέβαια τα φώτα κάποιου που είναι πολύ καλός σε προγραμματισμό. Click για ανάπτυξη... Κλασικά χρειαζόμαστε μέσο από το υπουργείο να μας δώσει κατευθείαν το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν γιατί η διαδικασία πρέπει να είναι πολύ πολίπλοκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos18 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:33 Ο nikos18 έγραψε: #2.204 14-08-11 14:33 Ναι ισως..πιστευεις οτι το Δ.Ε.Σ. στη θεσ/νικη μπορει να κατεβει στα μορια μου?περυσι επεσε περιπου 500 μορια που ηταν σχετικα πιο ευκολα απο φετος τα πραγματα..αλλιως μετα θελω το οικονομικο στην κομοτηνη κ εχω 13323 και διεκδικω κ ειδικη θεση εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:39 Ο Kossal έγραψε: #2.205 14-08-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από nikos18: Ναι ισως..πιστευεις οτι το Δ.Ε.Σ. στη θεσ/νικη μπορει να κατεβει στα μορια μου?περυσι επεσε περιπου 500 μορια που ηταν σχετικα πιο ευκολα απο φετος τα πραγματα..αλλιως μετα θελω το οικονομικο στην κομοτηνη κ εχω 13323 και διεκδικω κ ειδικη θεση εκει.. Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αλήθεια είναι λίγο δύσκολο. Μέχρι 15.000 ίσως φτάσει αλλά δεν νομίζω παρακάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos18 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:43 Ο nikos18 έγραψε: #2.206 14-08-11 14:43 Και εγω αυτο σκεφτομαι..αλλα απο την αλλη εχω μια ελπιδα λογω του ειδικου που μπορει να εχει καποια αντροπη..αλλωστε και στο παρελθον το τμημα εχει πεσει γυρω στα 1200 μορια..αλλα και μενα δυσκολο μου φαινετε αλλα ποτε δεν ξερεις!..για το Δ.Ο.Σ.Α. κομοτηνη ποια ειναι η γνωμη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:48 Ο Kossal έγραψε: #2.207 14-08-11 14:48 Αρχική Δημοσίευση από nikos18: Και εγω αυτο σκεφτομαι..αλλα απο την αλλη εχω μια ελπιδα λογω του ειδικου που μπορει να εχει καποια αντροπη..αλλωστε και στο παρελθον το τμημα εχει πεσει γυρω στα 1200 μορια..αλλα και μενα δυσκολο μου φαινετε αλλα ποτε δεν ξερεις!..για το Δ.Ο.Σ.Α. κομοτηνη ποια ειναι η γνωμη σου?? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα για τμήματα εκτός του 1ου πεδίου ή χωρίς ειδικό μάθημα φίλε, σόρρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο red span έγραψε: #2.208 14-08-11 16:53 Αρχική Δημοσίευση από χκτηνίατρος: αυτη την "μεγάλη προσφορά" στους μαθητες και τους γονείς??? "δείτε τις βάσεις!!!!" Τι κάνει ο κόσμος για να "οικονομήσει"......... Click για ανάπτυξη... Πρώτη φόρα που συμφωνώ με τον κτηνίατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 16:55 Ο moxa15 έγραψε: #2.209 14-08-11 16:55 Αρχική Δημοσίευση από johanio: Εδώ έχει τις εκτιμήσεις από το αλφα-βήτα---------> ΛΙΝΚ (29/7/2011) Click για ανάπτυξη... merci για το link φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:46 Ο Kostas Ped.: #2.210 15-08-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: καλά στο edu4u γίνεται χαμός... μπαίνει ο κάθε βλάκας και αγχώνει τους υπόλοιπους... lol ο ένας λέει ότι στον alpha είπαν πως οι βάσεις θα βγουν τον σεπτεμβρη και, ένας άλλος (για να μαι και on topic) παίζει τον φακίρη και λέει... (εχει φάση να παραθέσω αυτούσια τα λόγια του): ΒΑΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ Καλημερα. Γυρισα απο διακοπες και ειμαι παλι μαζι σας.Κατ αρχην για αποτελεσματα μην περιμενετε να τα ανακοινωσουν πριν τις 25 ενω εχουν βγει ηδη.Οσον αφορα τις βασεις με ενημερωση μεσα απο το υπουργειο θα ειναι. Ιατρικες Αθηνα 19234 Θεσσαλονικη 19117 Πατρα 18893 Λαρισσα 18771 Ιωαννινα 18670 Ηρακλειο 18583 Αλεξανδρουπολη 18504 lol (αλλά να πω την αλήθεια καλές μου φαίνονται οι βάσεις που λέει - αν εξαιρέσεις την διαφορά θεσσαλονίκης - πάτρας) Click για ανάπτυξη... Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgazoe Εκκολαπτόμενο μέλος Η olgazoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η olgazoe έγραψε: #2.211 15-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:22 Ο Kostas Ped.: #2.212 15-08-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από olgazoe: Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:07 Ο red span έγραψε: #2.213 15-08-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Click για ανάπτυξη... Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loukas92 Νεοφερμένο μέλος Ο loukas92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο loukas92 έγραψε: #2.214 15-08-11 21:32 https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.215 15-08-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από loukas92: https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να σου απαντησουμε νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Geo G Νεοφερμένο μέλος Ο Geo G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:02 Ο Geo G έγραψε: #2.216 15-08-11 22:02 δεν νομίζω να εννοούσε τέτοιες εκπλήξεις πιστεύω πως εννοεί πτώση σε περιζήτητα τμήματα υποθέτω που δεν την περιμένει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2011 Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Kostas Ped.: #2.217 16-08-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από red span: Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Click για ανάπτυξη... Απο που το συμπερανες αυτο?Δεν αλλαζω τιποτα!Που λες οτι ειπα κατι διαφορετικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim7 Νεοφερμένο μέλος Ο jim7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 02:35 Ο jim7 έγραψε: #2.218 16-08-11 02:35 μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια εκτιμηση για τη σχολη οργανωσης και διαχειρισης αθλητισμου στη σπαρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.george Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.george αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:58 Ο Mr.george: #2.219 16-08-11 10:58 Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ισως..πιστευεις οτι το Δ.Ε.Σ. στη θεσ/νικη μπορει να κατεβει στα μορια μου?περυσι επεσε περιπου 500 μορια που ηταν σχετικα πιο ευκολα απο φετος τα πραγματα..αλλιως μετα θελω το οικονομικο στην κομοτηνη κ εχω 13323 και διεκδικω κ ειδικη θεση εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:39 Ο Kossal έγραψε: #2.205 14-08-11 14:39 Αρχική Δημοσίευση από nikos18: Ναι ισως..πιστευεις οτι το Δ.Ε.Σ. στη θεσ/νικη μπορει να κατεβει στα μορια μου?περυσι επεσε περιπου 500 μορια που ηταν σχετικα πιο ευκολα απο φετος τα πραγματα..αλλιως μετα θελω το οικονομικο στην κομοτηνη κ εχω 13323 και διεκδικω κ ειδικη θεση εκει.. Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αλήθεια είναι λίγο δύσκολο. Μέχρι 15.000 ίσως φτάσει αλλά δεν νομίζω παρακάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos18 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:43 Ο nikos18 έγραψε: #2.206 14-08-11 14:43 Και εγω αυτο σκεφτομαι..αλλα απο την αλλη εχω μια ελπιδα λογω του ειδικου που μπορει να εχει καποια αντροπη..αλλωστε και στο παρελθον το τμημα εχει πεσει γυρω στα 1200 μορια..αλλα και μενα δυσκολο μου φαινετε αλλα ποτε δεν ξερεις!..για το Δ.Ο.Σ.Α. κομοτηνη ποια ειναι η γνωμη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:48 Ο Kossal έγραψε: #2.207 14-08-11 14:48 Αρχική Δημοσίευση από nikos18: Και εγω αυτο σκεφτομαι..αλλα απο την αλλη εχω μια ελπιδα λογω του ειδικου που μπορει να εχει καποια αντροπη..αλλωστε και στο παρελθον το τμημα εχει πεσει γυρω στα 1200 μορια..αλλα και μενα δυσκολο μου φαινετε αλλα ποτε δεν ξερεις!..για το Δ.Ο.Σ.Α. κομοτηνη ποια ειναι η γνωμη σου?? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα για τμήματα εκτός του 1ου πεδίου ή χωρίς ειδικό μάθημα φίλε, σόρρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο red span έγραψε: #2.208 14-08-11 16:53 Αρχική Δημοσίευση από χκτηνίατρος: αυτη την "μεγάλη προσφορά" στους μαθητες και τους γονείς??? "δείτε τις βάσεις!!!!" Τι κάνει ο κόσμος για να "οικονομήσει"......... Click για ανάπτυξη... Πρώτη φόρα που συμφωνώ με τον κτηνίατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 16:55 Ο moxa15 έγραψε: #2.209 14-08-11 16:55 Αρχική Δημοσίευση από johanio: Εδώ έχει τις εκτιμήσεις από το αλφα-βήτα---------> ΛΙΝΚ (29/7/2011) Click για ανάπτυξη... merci για το link φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:46 Ο Kostas Ped.: #2.210 15-08-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: καλά στο edu4u γίνεται χαμός... μπαίνει ο κάθε βλάκας και αγχώνει τους υπόλοιπους... lol ο ένας λέει ότι στον alpha είπαν πως οι βάσεις θα βγουν τον σεπτεμβρη και, ένας άλλος (για να μαι και on topic) παίζει τον φακίρη και λέει... (εχει φάση να παραθέσω αυτούσια τα λόγια του): ΒΑΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ Καλημερα. Γυρισα απο διακοπες και ειμαι παλι μαζι σας.Κατ αρχην για αποτελεσματα μην περιμενετε να τα ανακοινωσουν πριν τις 25 ενω εχουν βγει ηδη.Οσον αφορα τις βασεις με ενημερωση μεσα απο το υπουργειο θα ειναι. Ιατρικες Αθηνα 19234 Θεσσαλονικη 19117 Πατρα 18893 Λαρισσα 18771 Ιωαννινα 18670 Ηρακλειο 18583 Αλεξανδρουπολη 18504 lol (αλλά να πω την αλήθεια καλές μου φαίνονται οι βάσεις που λέει - αν εξαιρέσεις την διαφορά θεσσαλονίκης - πάτρας) Click για ανάπτυξη... Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgazoe Εκκολαπτόμενο μέλος Η olgazoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η olgazoe έγραψε: #2.211 15-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:22 Ο Kostas Ped.: #2.212 15-08-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από olgazoe: Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:07 Ο red span έγραψε: #2.213 15-08-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Click για ανάπτυξη... Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loukas92 Νεοφερμένο μέλος Ο loukas92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο loukas92 έγραψε: #2.214 15-08-11 21:32 https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.215 15-08-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από loukas92: https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να σου απαντησουμε νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Geo G Νεοφερμένο μέλος Ο Geo G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:02 Ο Geo G έγραψε: #2.216 15-08-11 22:02 δεν νομίζω να εννοούσε τέτοιες εκπλήξεις πιστεύω πως εννοεί πτώση σε περιζήτητα τμήματα υποθέτω που δεν την περιμένει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2011 Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Kostas Ped.: #2.217 16-08-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από red span: Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Click για ανάπτυξη... Απο που το συμπερανες αυτο?Δεν αλλαζω τιποτα!Που λες οτι ειπα κατι διαφορετικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim7 Νεοφερμένο μέλος Ο jim7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 02:35 Ο jim7 έγραψε: #2.218 16-08-11 02:35 μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια εκτιμηση για τη σχολη οργανωσης και διαχειρισης αθλητισμου στη σπαρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.george Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.george αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:58 Ο Mr.george: #2.219 16-08-11 10:58 Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikos18: Ναι ισως..πιστευεις οτι το Δ.Ε.Σ. στη θεσ/νικη μπορει να κατεβει στα μορια μου?περυσι επεσε περιπου 500 μορια που ηταν σχετικα πιο ευκολα απο φετος τα πραγματα..αλλιως μετα θελω το οικονομικο στην κομοτηνη κ εχω 13323 και διεκδικω κ ειδικη θεση εκει.. Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αλήθεια είναι λίγο δύσκολο. Μέχρι 15.000 ίσως φτάσει αλλά δεν νομίζω παρακάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos18 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:43 Ο nikos18 έγραψε: #2.206 14-08-11 14:43 Και εγω αυτο σκεφτομαι..αλλα απο την αλλη εχω μια ελπιδα λογω του ειδικου που μπορει να εχει καποια αντροπη..αλλωστε και στο παρελθον το τμημα εχει πεσει γυρω στα 1200 μορια..αλλα και μενα δυσκολο μου φαινετε αλλα ποτε δεν ξερεις!..για το Δ.Ο.Σ.Α. κομοτηνη ποια ειναι η γνωμη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:48 Ο Kossal έγραψε: #2.207 14-08-11 14:48 Αρχική Δημοσίευση από nikos18: Και εγω αυτο σκεφτομαι..αλλα απο την αλλη εχω μια ελπιδα λογω του ειδικου που μπορει να εχει καποια αντροπη..αλλωστε και στο παρελθον το τμημα εχει πεσει γυρω στα 1200 μορια..αλλα και μενα δυσκολο μου φαινετε αλλα ποτε δεν ξερεις!..για το Δ.Ο.Σ.Α. κομοτηνη ποια ειναι η γνωμη σου?? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα για τμήματα εκτός του 1ου πεδίου ή χωρίς ειδικό μάθημα φίλε, σόρρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο red span έγραψε: #2.208 14-08-11 16:53 Αρχική Δημοσίευση από χκτηνίατρος: αυτη την "μεγάλη προσφορά" στους μαθητες και τους γονείς??? "δείτε τις βάσεις!!!!" Τι κάνει ο κόσμος για να "οικονομήσει"......... Click για ανάπτυξη... Πρώτη φόρα που συμφωνώ με τον κτηνίατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 16:55 Ο moxa15 έγραψε: #2.209 14-08-11 16:55 Αρχική Δημοσίευση από johanio: Εδώ έχει τις εκτιμήσεις από το αλφα-βήτα---------> ΛΙΝΚ (29/7/2011) Click για ανάπτυξη... merci για το link φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:46 Ο Kostas Ped.: #2.210 15-08-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: καλά στο edu4u γίνεται χαμός... μπαίνει ο κάθε βλάκας και αγχώνει τους υπόλοιπους... lol ο ένας λέει ότι στον alpha είπαν πως οι βάσεις θα βγουν τον σεπτεμβρη και, ένας άλλος (για να μαι και on topic) παίζει τον φακίρη και λέει... (εχει φάση να παραθέσω αυτούσια τα λόγια του): ΒΑΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ Καλημερα. Γυρισα απο διακοπες και ειμαι παλι μαζι σας.Κατ αρχην για αποτελεσματα μην περιμενετε να τα ανακοινωσουν πριν τις 25 ενω εχουν βγει ηδη.Οσον αφορα τις βασεις με ενημερωση μεσα απο το υπουργειο θα ειναι. Ιατρικες Αθηνα 19234 Θεσσαλονικη 19117 Πατρα 18893 Λαρισσα 18771 Ιωαννινα 18670 Ηρακλειο 18583 Αλεξανδρουπολη 18504 lol (αλλά να πω την αλήθεια καλές μου φαίνονται οι βάσεις που λέει - αν εξαιρέσεις την διαφορά θεσσαλονίκης - πάτρας) Click για ανάπτυξη... Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgazoe Εκκολαπτόμενο μέλος Η olgazoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η olgazoe έγραψε: #2.211 15-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:22 Ο Kostas Ped.: #2.212 15-08-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από olgazoe: Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:07 Ο red span έγραψε: #2.213 15-08-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Click για ανάπτυξη... Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loukas92 Νεοφερμένο μέλος Ο loukas92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο loukas92 έγραψε: #2.214 15-08-11 21:32 https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.215 15-08-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από loukas92: https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να σου απαντησουμε νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Geo G Νεοφερμένο μέλος Ο Geo G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:02 Ο Geo G έγραψε: #2.216 15-08-11 22:02 δεν νομίζω να εννοούσε τέτοιες εκπλήξεις πιστεύω πως εννοεί πτώση σε περιζήτητα τμήματα υποθέτω που δεν την περιμένει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2011 Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Kostas Ped.: #2.217 16-08-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από red span: Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Click για ανάπτυξη... Απο που το συμπερανες αυτο?Δεν αλλαζω τιποτα!Που λες οτι ειπα κατι διαφορετικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim7 Νεοφερμένο μέλος Ο jim7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 02:35 Ο jim7 έγραψε: #2.218 16-08-11 02:35 μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια εκτιμηση για τη σχολη οργανωσης και διαχειρισης αθλητισμου στη σπαρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.george Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.george αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:58 Ο Mr.george: #2.219 16-08-11 10:58 Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγω αυτο σκεφτομαι..αλλα απο την αλλη εχω μια ελπιδα λογω του ειδικου που μπορει να εχει καποια αντροπη..αλλωστε και στο παρελθον το τμημα εχει πεσει γυρω στα 1200 μορια..αλλα και μενα δυσκολο μου φαινετε αλλα ποτε δεν ξερεις!..για το Δ.Ο.Σ.Α. κομοτηνη ποια ειναι η γνωμη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 14:48 Ο Kossal έγραψε: #2.207 14-08-11 14:48 Αρχική Δημοσίευση από nikos18: Και εγω αυτο σκεφτομαι..αλλα απο την αλλη εχω μια ελπιδα λογω του ειδικου που μπορει να εχει καποια αντροπη..αλλωστε και στο παρελθον το τμημα εχει πεσει γυρω στα 1200 μορια..αλλα και μενα δυσκολο μου φαινετε αλλα ποτε δεν ξερεις!..για το Δ.Ο.Σ.Α. κομοτηνη ποια ειναι η γνωμη σου?? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα για τμήματα εκτός του 1ου πεδίου ή χωρίς ειδικό μάθημα φίλε, σόρρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο red span έγραψε: #2.208 14-08-11 16:53 Αρχική Δημοσίευση από χκτηνίατρος: αυτη την "μεγάλη προσφορά" στους μαθητες και τους γονείς??? "δείτε τις βάσεις!!!!" Τι κάνει ο κόσμος για να "οικονομήσει"......... Click για ανάπτυξη... Πρώτη φόρα που συμφωνώ με τον κτηνίατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 16:55 Ο moxa15 έγραψε: #2.209 14-08-11 16:55 Αρχική Δημοσίευση από johanio: Εδώ έχει τις εκτιμήσεις από το αλφα-βήτα---------> ΛΙΝΚ (29/7/2011) Click για ανάπτυξη... merci για το link φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:46 Ο Kostas Ped.: #2.210 15-08-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: καλά στο edu4u γίνεται χαμός... μπαίνει ο κάθε βλάκας και αγχώνει τους υπόλοιπους... lol ο ένας λέει ότι στον alpha είπαν πως οι βάσεις θα βγουν τον σεπτεμβρη και, ένας άλλος (για να μαι και on topic) παίζει τον φακίρη και λέει... (εχει φάση να παραθέσω αυτούσια τα λόγια του): ΒΑΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ Καλημερα. Γυρισα απο διακοπες και ειμαι παλι μαζι σας.Κατ αρχην για αποτελεσματα μην περιμενετε να τα ανακοινωσουν πριν τις 25 ενω εχουν βγει ηδη.Οσον αφορα τις βασεις με ενημερωση μεσα απο το υπουργειο θα ειναι. Ιατρικες Αθηνα 19234 Θεσσαλονικη 19117 Πατρα 18893 Λαρισσα 18771 Ιωαννινα 18670 Ηρακλειο 18583 Αλεξανδρουπολη 18504 lol (αλλά να πω την αλήθεια καλές μου φαίνονται οι βάσεις που λέει - αν εξαιρέσεις την διαφορά θεσσαλονίκης - πάτρας) Click για ανάπτυξη... Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgazoe Εκκολαπτόμενο μέλος Η olgazoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η olgazoe έγραψε: #2.211 15-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:22 Ο Kostas Ped.: #2.212 15-08-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από olgazoe: Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:07 Ο red span έγραψε: #2.213 15-08-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Click για ανάπτυξη... Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loukas92 Νεοφερμένο μέλος Ο loukas92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο loukas92 έγραψε: #2.214 15-08-11 21:32 https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.215 15-08-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από loukas92: https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να σου απαντησουμε νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Geo G Νεοφερμένο μέλος Ο Geo G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:02 Ο Geo G έγραψε: #2.216 15-08-11 22:02 δεν νομίζω να εννοούσε τέτοιες εκπλήξεις πιστεύω πως εννοεί πτώση σε περιζήτητα τμήματα υποθέτω που δεν την περιμένει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2011 Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Kostas Ped.: #2.217 16-08-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από red span: Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Click για ανάπτυξη... Απο που το συμπερανες αυτο?Δεν αλλαζω τιποτα!Που λες οτι ειπα κατι διαφορετικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim7 Νεοφερμένο μέλος Ο jim7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 02:35 Ο jim7 έγραψε: #2.218 16-08-11 02:35 μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια εκτιμηση για τη σχολη οργανωσης και διαχειρισης αθλητισμου στη σπαρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.george Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.george αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:58 Ο Mr.george: #2.219 16-08-11 10:58 Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikos18: Και εγω αυτο σκεφτομαι..αλλα απο την αλλη εχω μια ελπιδα λογω του ειδικου που μπορει να εχει καποια αντροπη..αλλωστε και στο παρελθον το τμημα εχει πεσει γυρω στα 1200 μορια..αλλα και μενα δυσκολο μου φαινετε αλλα ποτε δεν ξερεις!..για το Δ.Ο.Σ.Α. κομοτηνη ποια ειναι η γνωμη σου?? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα για τμήματα εκτός του 1ου πεδίου ή χωρίς ειδικό μάθημα φίλε, σόρρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο red span έγραψε: #2.208 14-08-11 16:53 Αρχική Δημοσίευση από χκτηνίατρος: αυτη την "μεγάλη προσφορά" στους μαθητες και τους γονείς??? "δείτε τις βάσεις!!!!" Τι κάνει ο κόσμος για να "οικονομήσει"......... Click για ανάπτυξη... Πρώτη φόρα που συμφωνώ με τον κτηνίατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 16:55 Ο moxa15 έγραψε: #2.209 14-08-11 16:55 Αρχική Δημοσίευση από johanio: Εδώ έχει τις εκτιμήσεις από το αλφα-βήτα---------> ΛΙΝΚ (29/7/2011) Click για ανάπτυξη... merci για το link φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:46 Ο Kostas Ped.: #2.210 15-08-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: καλά στο edu4u γίνεται χαμός... μπαίνει ο κάθε βλάκας και αγχώνει τους υπόλοιπους... lol ο ένας λέει ότι στον alpha είπαν πως οι βάσεις θα βγουν τον σεπτεμβρη και, ένας άλλος (για να μαι και on topic) παίζει τον φακίρη και λέει... (εχει φάση να παραθέσω αυτούσια τα λόγια του): ΒΑΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ Καλημερα. Γυρισα απο διακοπες και ειμαι παλι μαζι σας.Κατ αρχην για αποτελεσματα μην περιμενετε να τα ανακοινωσουν πριν τις 25 ενω εχουν βγει ηδη.Οσον αφορα τις βασεις με ενημερωση μεσα απο το υπουργειο θα ειναι. Ιατρικες Αθηνα 19234 Θεσσαλονικη 19117 Πατρα 18893 Λαρισσα 18771 Ιωαννινα 18670 Ηρακλειο 18583 Αλεξανδρουπολη 18504 lol (αλλά να πω την αλήθεια καλές μου φαίνονται οι βάσεις που λέει - αν εξαιρέσεις την διαφορά θεσσαλονίκης - πάτρας) Click για ανάπτυξη... Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgazoe Εκκολαπτόμενο μέλος Η olgazoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η olgazoe έγραψε: #2.211 15-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:22 Ο Kostas Ped.: #2.212 15-08-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από olgazoe: Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:07 Ο red span έγραψε: #2.213 15-08-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Click για ανάπτυξη... Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loukas92 Νεοφερμένο μέλος Ο loukas92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο loukas92 έγραψε: #2.214 15-08-11 21:32 https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.215 15-08-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από loukas92: https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να σου απαντησουμε νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Geo G Νεοφερμένο μέλος Ο Geo G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:02 Ο Geo G έγραψε: #2.216 15-08-11 22:02 δεν νομίζω να εννοούσε τέτοιες εκπλήξεις πιστεύω πως εννοεί πτώση σε περιζήτητα τμήματα υποθέτω που δεν την περιμένει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2011 Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Kostas Ped.: #2.217 16-08-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από red span: Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Click για ανάπτυξη... Απο που το συμπερανες αυτο?Δεν αλλαζω τιποτα!Που λες οτι ειπα κατι διαφορετικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim7 Νεοφερμένο μέλος Ο jim7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 02:35 Ο jim7 έγραψε: #2.218 16-08-11 02:35 μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια εκτιμηση για τη σχολη οργανωσης και διαχειρισης αθλητισμου στη σπαρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.george Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.george αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:58 Ο Mr.george: #2.219 16-08-11 10:58 Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από χκτηνίατρος: αυτη την "μεγάλη προσφορά" στους μαθητες και τους γονείς??? "δείτε τις βάσεις!!!!" Τι κάνει ο κόσμος για να "οικονομήσει"......... Click για ανάπτυξη... Πρώτη φόρα που συμφωνώ με τον κτηνίατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 16:55 Ο moxa15 έγραψε: #2.209 14-08-11 16:55 Αρχική Δημοσίευση από johanio: Εδώ έχει τις εκτιμήσεις από το αλφα-βήτα---------> ΛΙΝΚ (29/7/2011) Click για ανάπτυξη... merci για το link φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:46 Ο Kostas Ped.: #2.210 15-08-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: καλά στο edu4u γίνεται χαμός... μπαίνει ο κάθε βλάκας και αγχώνει τους υπόλοιπους... lol ο ένας λέει ότι στον alpha είπαν πως οι βάσεις θα βγουν τον σεπτεμβρη και, ένας άλλος (για να μαι και on topic) παίζει τον φακίρη και λέει... (εχει φάση να παραθέσω αυτούσια τα λόγια του): ΒΑΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ Καλημερα. Γυρισα απο διακοπες και ειμαι παλι μαζι σας.Κατ αρχην για αποτελεσματα μην περιμενετε να τα ανακοινωσουν πριν τις 25 ενω εχουν βγει ηδη.Οσον αφορα τις βασεις με ενημερωση μεσα απο το υπουργειο θα ειναι. Ιατρικες Αθηνα 19234 Θεσσαλονικη 19117 Πατρα 18893 Λαρισσα 18771 Ιωαννινα 18670 Ηρακλειο 18583 Αλεξανδρουπολη 18504 lol (αλλά να πω την αλήθεια καλές μου φαίνονται οι βάσεις που λέει - αν εξαιρέσεις την διαφορά θεσσαλονίκης - πάτρας) Click για ανάπτυξη... Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgazoe Εκκολαπτόμενο μέλος Η olgazoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η olgazoe έγραψε: #2.211 15-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:22 Ο Kostas Ped.: #2.212 15-08-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από olgazoe: Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:07 Ο red span έγραψε: #2.213 15-08-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Click για ανάπτυξη... Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loukas92 Νεοφερμένο μέλος Ο loukas92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο loukas92 έγραψε: #2.214 15-08-11 21:32 https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.215 15-08-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από loukas92: https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να σου απαντησουμε νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Geo G Νεοφερμένο μέλος Ο Geo G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:02 Ο Geo G έγραψε: #2.216 15-08-11 22:02 δεν νομίζω να εννοούσε τέτοιες εκπλήξεις πιστεύω πως εννοεί πτώση σε περιζήτητα τμήματα υποθέτω που δεν την περιμένει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2011 Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Kostas Ped.: #2.217 16-08-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από red span: Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Click για ανάπτυξη... Απο που το συμπερανες αυτο?Δεν αλλαζω τιποτα!Που λες οτι ειπα κατι διαφορετικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim7 Νεοφερμένο μέλος Ο jim7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 02:35 Ο jim7 έγραψε: #2.218 16-08-11 02:35 μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια εκτιμηση για τη σχολη οργανωσης και διαχειρισης αθλητισμου στη σπαρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.george Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.george αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:58 Ο Mr.george: #2.219 16-08-11 10:58 Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johanio: Εδώ έχει τις εκτιμήσεις από το αλφα-βήτα---------> ΛΙΝΚ (29/7/2011) Click για ανάπτυξη... merci για το link φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:46 Ο Kostas Ped.: #2.210 15-08-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: καλά στο edu4u γίνεται χαμός... μπαίνει ο κάθε βλάκας και αγχώνει τους υπόλοιπους... lol ο ένας λέει ότι στον alpha είπαν πως οι βάσεις θα βγουν τον σεπτεμβρη και, ένας άλλος (για να μαι και on topic) παίζει τον φακίρη και λέει... (εχει φάση να παραθέσω αυτούσια τα λόγια του): ΒΑΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ Καλημερα. Γυρισα απο διακοπες και ειμαι παλι μαζι σας.Κατ αρχην για αποτελεσματα μην περιμενετε να τα ανακοινωσουν πριν τις 25 ενω εχουν βγει ηδη.Οσον αφορα τις βασεις με ενημερωση μεσα απο το υπουργειο θα ειναι. Ιατρικες Αθηνα 19234 Θεσσαλονικη 19117 Πατρα 18893 Λαρισσα 18771 Ιωαννινα 18670 Ηρακλειο 18583 Αλεξανδρουπολη 18504 lol (αλλά να πω την αλήθεια καλές μου φαίνονται οι βάσεις που λέει - αν εξαιρέσεις την διαφορά θεσσαλονίκης - πάτρας) Click για ανάπτυξη... Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgazoe Εκκολαπτόμενο μέλος Η olgazoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η olgazoe έγραψε: #2.211 15-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:22 Ο Kostas Ped.: #2.212 15-08-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από olgazoe: Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:07 Ο red span έγραψε: #2.213 15-08-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Click για ανάπτυξη... Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loukas92 Νεοφερμένο μέλος Ο loukas92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο loukas92 έγραψε: #2.214 15-08-11 21:32 https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.215 15-08-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από loukas92: https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να σου απαντησουμε νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Geo G Νεοφερμένο μέλος Ο Geo G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:02 Ο Geo G έγραψε: #2.216 15-08-11 22:02 δεν νομίζω να εννοούσε τέτοιες εκπλήξεις πιστεύω πως εννοεί πτώση σε περιζήτητα τμήματα υποθέτω που δεν την περιμένει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2011 Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Kostas Ped.: #2.217 16-08-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από red span: Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Click για ανάπτυξη... Απο που το συμπερανες αυτο?Δεν αλλαζω τιποτα!Που λες οτι ειπα κατι διαφορετικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim7 Νεοφερμένο μέλος Ο jim7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 02:35 Ο jim7 έγραψε: #2.218 16-08-11 02:35 μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια εκτιμηση για τη σχολη οργανωσης και διαχειρισης αθλητισμου στη σπαρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.george Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.george αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:58 Ο Mr.george: #2.219 16-08-11 10:58 Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hurricane: καλά στο edu4u γίνεται χαμός... μπαίνει ο κάθε βλάκας και αγχώνει τους υπόλοιπους... lol ο ένας λέει ότι στον alpha είπαν πως οι βάσεις θα βγουν τον σεπτεμβρη και, ένας άλλος (για να μαι και on topic) παίζει τον φακίρη και λέει... (εχει φάση να παραθέσω αυτούσια τα λόγια του): ΒΑΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ Καλημερα. Γυρισα απο διακοπες και ειμαι παλι μαζι σας.Κατ αρχην για αποτελεσματα μην περιμενετε να τα ανακοινωσουν πριν τις 25 ενω εχουν βγει ηδη.Οσον αφορα τις βασεις με ενημερωση μεσα απο το υπουργειο θα ειναι. Ιατρικες Αθηνα 19234 Θεσσαλονικη 19117 Πατρα 18893 Λαρισσα 18771 Ιωαννινα 18670 Ηρακλειο 18583 Αλεξανδρουπολη 18504 lol (αλλά να πω την αλήθεια καλές μου φαίνονται οι βάσεις που λέει - αν εξαιρέσεις την διαφορά θεσσαλονίκης - πάτρας) Click για ανάπτυξη... Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olgazoe Εκκολαπτόμενο μέλος Η olgazoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η olgazoe έγραψε: #2.211 15-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:22 Ο Kostas Ped.: #2.212 15-08-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από olgazoe: Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:07 Ο red span έγραψε: #2.213 15-08-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Click για ανάπτυξη... Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loukas92 Νεοφερμένο μέλος Ο loukas92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο loukas92 έγραψε: #2.214 15-08-11 21:32 https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.215 15-08-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από loukas92: https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να σου απαντησουμε νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Geo G Νεοφερμένο μέλος Ο Geo G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:02 Ο Geo G έγραψε: #2.216 15-08-11 22:02 δεν νομίζω να εννοούσε τέτοιες εκπλήξεις πιστεύω πως εννοεί πτώση σε περιζήτητα τμήματα υποθέτω που δεν την περιμένει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2011 Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Kostas Ped.: #2.217 16-08-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από red span: Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Click για ανάπτυξη... Απο που το συμπερανες αυτο?Δεν αλλαζω τιποτα!Που λες οτι ειπα κατι διαφορετικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim7 Νεοφερμένο μέλος Ο jim7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 02:35 Ο jim7 έγραψε: #2.218 16-08-11 02:35 μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια εκτιμηση για τη σχολη οργανωσης και διαχειρισης αθλητισμου στη σπαρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.george Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.george αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:58 Ο Mr.george: #2.219 16-08-11 10:58 Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Aυτες πιστευω θα ειναι πανω κατω οι βασεις για ιατρικες!Πολυ καλες εκτιμησεις!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:22 Ο Kostas Ped.: #2.212 15-08-11 20:22 Αρχική Δημοσίευση από olgazoe: Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:07 Ο red span έγραψε: #2.213 15-08-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Click για ανάπτυξη... Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loukas92 Νεοφερμένο μέλος Ο loukas92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο loukas92 έγραψε: #2.214 15-08-11 21:32 https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.215 15-08-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από loukas92: https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να σου απαντησουμε νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Geo G Νεοφερμένο μέλος Ο Geo G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:02 Ο Geo G έγραψε: #2.216 15-08-11 22:02 δεν νομίζω να εννοούσε τέτοιες εκπλήξεις πιστεύω πως εννοεί πτώση σε περιζήτητα τμήματα υποθέτω που δεν την περιμένει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2011 Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Kostas Ped.: #2.217 16-08-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από red span: Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Click για ανάπτυξη... Απο που το συμπερανες αυτο?Δεν αλλαζω τιποτα!Που λες οτι ειπα κατι διαφορετικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim7 Νεοφερμένο μέλος Ο jim7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 02:35 Ο jim7 έγραψε: #2.218 16-08-11 02:35 μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια εκτιμηση για τη σχολη οργανωσης και διαχειρισης αθλητισμου στη σπαρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.george Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.george αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:58 Ο Mr.george: #2.219 16-08-11 10:58 Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από olgazoe: Εσύ έλεγες πριν 2 βδομαδες ότι ξέρεις κάποιες βάσεις και μάλιστα σε είχα ρωτήσει και εγω! τωρα τι έγινε και λες 'πιστευω'??? Κοροιδία πριν κ ετσι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:07 Ο red span έγραψε: #2.213 15-08-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Click για ανάπτυξη... Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loukas92 Νεοφερμένο μέλος Ο loukas92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο loukas92 έγραψε: #2.214 15-08-11 21:32 https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.215 15-08-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από loukas92: https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να σου απαντησουμε νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Geo G Νεοφερμένο μέλος Ο Geo G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:02 Ο Geo G έγραψε: #2.216 15-08-11 22:02 δεν νομίζω να εννοούσε τέτοιες εκπλήξεις πιστεύω πως εννοεί πτώση σε περιζήτητα τμήματα υποθέτω που δεν την περιμένει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2011 Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Kostas Ped.: #2.217 16-08-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από red span: Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Click για ανάπτυξη... Απο που το συμπερανες αυτο?Δεν αλλαζω τιποτα!Που λες οτι ειπα κατι διαφορετικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim7 Νεοφερμένο μέλος Ο jim7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 02:35 Ο jim7 έγραψε: #2.218 16-08-11 02:35 μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια εκτιμηση για τη σχολη οργανωσης και διαχειρισης αθλητισμου στη σπαρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.george Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.george αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:58 Ο Mr.george: #2.219 16-08-11 10:58 Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Οχι εγω ποτε δεν ειπα οτι ξερω βασεις ακριβως αφου ακομα δεν ειχαν ελεγχθει καν τοτε!Εγω ειπα οτι εχω και οντως ειχα και εξακολουθω να εχω πληροφορηση απο καποιον φιλο μου που υποστηριζει οτι εχει φετος οπως και περυσι εγκυρες πληροφοριες εκ των "εσω"!Τωρα για την αξιοπιστια του εχω αρχισει και γω να αμφιβαλλω με αυτα που ακουγονται!Οτι εκτιμησεις εγιναν εκ μερους μου εγιναν με βαση τις πληροφοριες που μου παρειχε αυτος παρολο που μπορει η προσωπικη μου γνωμη να ηταν διαφορετικη!Εγω σας ειπα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες επειδη μου το ειπε αυτος και επειδη ημουν πεπεισμενος με βαση την αναλογη επιτυχια που ειχε περυσι στις προβλεψεις του πως ελεγε αληθεια και ακομα διατηρω καποιες σημαντικες πιθανοτητες να λεει την αληθεια!Οσον αφορα για το προηγουμενο ποστ μου αφορα την προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που εχω ακουσει απο εφημεριδες απο site απο τον φιλο μου και αλλες τοσες πηγες!Μα εσεις δεν ζηταγατε την προσωπικη μου γνωμη τοτε ασχετα αν συμφωνουσα με τον φιλο μου αλλα αυτα που ελεγε αυτος οτι ηξερε απο το υπουργειο!Εγω λειτουργουσα σαν φερεφωνο του αφου αυτο ζηταγατε και καλα κανατε αφου τι σημασια θα ειχε για σας η δικια μου γνωμη που δεν βασιζοταν σε καποια πηγη του υπουργειου!Τα ξαναλεω αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις!Επισης εκανα καποια μικρολαθακια σε καποιες σχολες αφου αντεγραψα λαθος καποια δεδομενα αλλα ειδοποιησα αμεσως τους ενδιαφερομενους και δεν τους αφησα ουτε ενα λεπτο σε συγχυση!!Αυτα για να μην παρεξηγουνται αυτα που λεω! Click για ανάπτυξη... Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loukas92 Νεοφερμένο μέλος Ο loukas92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο loukas92 έγραψε: #2.214 15-08-11 21:32 https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.215 15-08-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από loukas92: https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να σου απαντησουμε νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Geo G Νεοφερμένο μέλος Ο Geo G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:02 Ο Geo G έγραψε: #2.216 15-08-11 22:02 δεν νομίζω να εννοούσε τέτοιες εκπλήξεις πιστεύω πως εννοεί πτώση σε περιζήτητα τμήματα υποθέτω που δεν την περιμένει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2011 Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Kostas Ped.: #2.217 16-08-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από red span: Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Click για ανάπτυξη... Απο που το συμπερανες αυτο?Δεν αλλαζω τιποτα!Που λες οτι ειπα κατι διαφορετικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim7 Νεοφερμένο μέλος Ο jim7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 02:35 Ο jim7 έγραψε: #2.218 16-08-11 02:35 μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια εκτιμηση για τη σχολη οργανωσης και διαχειρισης αθλητισμου στη σπαρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.george Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.george αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:58 Ο Mr.george: #2.219 16-08-11 10:58 Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.215 15-08-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από loukas92: https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να σου απαντησουμε νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Geo G Νεοφερμένο μέλος Ο Geo G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:02 Ο Geo G έγραψε: #2.216 15-08-11 22:02 δεν νομίζω να εννοούσε τέτοιες εκπλήξεις πιστεύω πως εννοεί πτώση σε περιζήτητα τμήματα υποθέτω που δεν την περιμένει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2011 Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Kostas Ped.: #2.217 16-08-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από red span: Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Click για ανάπτυξη... Απο που το συμπερανες αυτο?Δεν αλλαζω τιποτα!Που λες οτι ειπα κατι διαφορετικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim7 Νεοφερμένο μέλος Ο jim7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 02:35 Ο jim7 έγραψε: #2.218 16-08-11 02:35 μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια εκτιμηση για τη σχολη οργανωσης και διαχειρισης αθλητισμου στη σπαρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.george Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.george αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:58 Ο Mr.george: #2.219 16-08-11 10:58 Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από loukas92: https://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13810:likiogr19-i-22-aigoustou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei αναφερει πιθανη ημερομηνια ανακοινωσησ των βασεων και εκπληξεις....λετε με 18848 να μην περασς ιατρικη κρητης..πφφφ Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να σου απαντησουμε νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Geo G Νεοφερμένο μέλος Ο Geo G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 22:02 Ο Geo G έγραψε: #2.216 15-08-11 22:02 δεν νομίζω να εννοούσε τέτοιες εκπλήξεις πιστεύω πως εννοεί πτώση σε περιζήτητα τμήματα υποθέτω που δεν την περιμένει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2011 Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Kostas Ped.: #2.217 16-08-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από red span: Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Click για ανάπτυξη... Απο που το συμπερανες αυτο?Δεν αλλαζω τιποτα!Που λες οτι ειπα κατι διαφορετικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim7 Νεοφερμένο μέλος Ο jim7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 02:35 Ο jim7 έγραψε: #2.218 16-08-11 02:35 μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια εκτιμηση για τη σχολη οργανωσης και διαχειρισης αθλητισμου στη σπαρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.george Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.george αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:58 Ο Mr.george: #2.219 16-08-11 10:58 Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν νομίζω να εννοούσε τέτοιες εκπλήξεις πιστεύω πως εννοεί πτώση σε περιζήτητα τμήματα υποθέτω που δεν την περιμένει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Kostas Ped.: #2.217 16-08-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από red span: Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Click για ανάπτυξη... Απο που το συμπερανες αυτο?Δεν αλλαζω τιποτα!Που λες οτι ειπα κατι διαφορετικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim7 Νεοφερμένο μέλος Ο jim7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 02:35 Ο jim7 έγραψε: #2.218 16-08-11 02:35 μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια εκτιμηση για τη σχολη οργανωσης και διαχειρισης αθλητισμου στη σπαρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.george Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.george αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:58 Ο Mr.george: #2.219 16-08-11 10:58 Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από red span: Μας τα αλλαζεις τωρα,βρηκες θυματα να κοροιδευψεις μηπως? Click για ανάπτυξη... Απο που το συμπερανες αυτο?Δεν αλλαζω τιποτα!Που λες οτι ειπα κατι διαφορετικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jim7 Νεοφερμένο μέλος Ο jim7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 02:35 Ο jim7 έγραψε: #2.218 16-08-11 02:35 μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια εκτιμηση για τη σχολη οργανωσης και διαχειρισης αθλητισμου στη σπαρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.george Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.george αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:58 Ο Mr.george: #2.219 16-08-11 10:58 Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια εκτιμηση για τη σχολη οργανωσης και διαχειρισης αθλητισμου στη σπαρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.george Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.george αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:58 Ο Mr.george: #2.219 16-08-11 10:58 Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αγαπητα παιδια θα επικοινωνησω το απογευμα με ενα φιλο μου απο το υπουργειο παιδειας για να μαθω ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις.Θα σας πω το βραδυ ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Επισης απο οτι διαβασα στο likio.gr μαλλον επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου για μεγαλυτερη πτωση των βασεων απο οτι περιμενουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 10:59 Ο g1wrg0s έγραψε: #2.220 16-08-11 10:59 Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τωρα ξεαγχωθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.