TINAPO Νεοφερμένο μέλος Η TINAPO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:29 Η TINAPO έγραψε: #2.981 25-08-10 01:29 Αρχική Δημοσίευση από marie!!!!: καλή επιτυχία στην κόρη σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Και σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:29 Ο Chemwizard: #2.982 25-08-10 01:29 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: ειληκρινα σε ευχαριστω και εγω στο ευχομαι ολοψυχα.δεν φανταζεσε ποσο ασχημα θα νιοσω αν δω οτι δευτερη φορα ειμαι εξω υπομονη ομως Click για ανάπτυξη... Μη μασας ρε τσακάλι εσύ είσαι νικητής ήδη,δε χρειαζεται να περιμενεις να ξημερώσει η μερα.Σε καμαρώνω,αρχισε να το κανεις και ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marie!!!! Νεοφερμένο μέλος Η marie!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:30 Η marie!!!!: #2.983 25-08-10 01:30 σας ευχαριστω πολυ.. δεν ειμαι απο την κρητη... αλλα θελω να περασω πολυ σε ενα τμημα φιλολογιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:31 Ο kwnmaris έγραψε: #2.984 25-08-10 01:31 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Φιλε Kwnmari, κατι παιδια σαν κι εσενα, με πεισμα υπομονη και θεληση, δεν προκειται ποτε να γινουν αποτυχημενοι... Ακομα και αν δεν περασεις στην αστυφυλακων (που τι σκατα, πιστευω πως το εχεις) θα πας μπροστα, να το θυμασαι αυτο!! Καλη σου τυχη και να θυμασαι πως τα παντα στη ζωη μας γινονται για καποιο λογο!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ και εσυ ευχομαι οτι καλυτερο απο καρδιασ σε σενα και σε ολα τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:31 Ο foreverfreak: #2.985 25-08-10 01:31 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Καλησπερα παιδια! Και γω λιγο πριν τις βασεις παρακολουθω το φορουμ να περασει η ωρα... Αλλα σε λιγο θα την πεσω για υπνο ... Click για ανάπτυξη... Εσυ για που στοχευεις?? Τι λεει, εισαι αισιοδοξος η σε επηρεασε το γενικοτερο κλιμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina_patmos Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:33 Η Katerina_patmos: #2.986 25-08-10 01:33 O,τι έγινε εγινε... Αύριο τελειώνουν όλες αυτές οι σκέψεις που κάναμε τόσο καιρο! Και α μην ξεχνάμε οτι όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ας ακολουθήσουμε τη ζωή και όπου μας βγάλει!!! Καλό βράδυ σε όλους και ευχαριστα νέα για αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TINAPO Νεοφερμένο μέλος Η TINAPO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:33 Η TINAPO έγραψε: #2.987 25-08-10 01:33 Αρχική Δημοσίευση από marie!!!!: σας ευχαριστω πολυ.. δεν ειμαι απο την κρητη... αλλα θελω να περασω πολυ σε ενα τμημα φιλολογιας.. Click για ανάπτυξη... Kαλώς να ορίσεις λοιπόν στην Κρήτη. Είναι ωραία στο Ρέθυμνο, μικρή πόλη που μπορείς να πας παντού με τα πόδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:34 Ο kwnmaris έγραψε: #2.988 25-08-10 01:34 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Μη μασας ρε τσακάλι εσύ είσαι νικητής ήδη,δε χρειαζεται να περιμενεις να ξημερώσει η μερα.Σε καμαρώνω,αρχισε να το κανεις και ο ιδιος. Click για ανάπτυξη... μην με καμαρωνεις απλα να κοιτας να παλευεισ εγω δεν εχω κανει τιποτα εσεις που ειστε στην ηλικια των 18 να αποκατασταθητε ακουστεμε και εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:36 Ο angelvasil92: #2.989 25-08-10 01:36 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ για που στοχευεις?? Τι λεει, εισαι αισιοδοξος η σε επηρεασε το γενικοτερο κλιμα?? Click για ανάπτυξη... Στοχευω για Ικαρων Μηχανικων(ΣΜΑ) ειδικη κατηγορια Α(πολυτεκνος). Ειμαι μοναχα 50 μορια κατω απο την περσυνη βαση... Αλλα επειδη λενε οι στρατιωτικες θα ανεβουν, μου χει πεσει λιγο η ψυχολογια... Δευτερη επιλογη εβαλα Ικαρων Ελεγκτων αεραμυνας, αλλα επειδη στην κατηγορια μου περνουν μονο 2 ατομα, πολυ δυσκολα να μπω... Τριτη επιλογη ΗΜΜΥ Ξανθης το πιανω σιγουρα και ερχομαι με μεταγραφη στην πολη μου τη Θεσ/νικη Τα μορια μου ειναι 18607 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.990 25-08-10 01:37 Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skroutz123 Νεοφερμένο μέλος Ο skroutz123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:39 Ο skroutz123: #2.991 25-08-10 01:39 Παιδια γνωριζει κανεις τιποτε για διοικηση επιχειρησεων χιου;Εχω αγχωθει τρελα διοτι ειναι η μονη μου λυση αλλιως ξαναδινω...Εχω κανει τοσα σχεδια επειδη ημουν τοσο σιγουρος οτι θα πεσουν οι οικονομικες σχολες και χθες μου ηρθε μια κεραμιδα στο κεφαλι οταν διαβασα οτι οι ''μεσαιες'' σχολες θα εχουν ανοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:41 Η Konstans29185: #2.992 25-08-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Click για ανάπτυξη... Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:42 Ο CallOfDuty4: #2.993 25-08-10 01:42 Oυισκακι παιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:43 Ο angelvasil92: #2.994 25-08-10 01:43 Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:44 Η Konstans29185: #2.995 25-08-10 01:44 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Oυισκακι παιδια.. Click για ανάπτυξη... Ένα Mojito για μέναα!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Ο chris_m έγραψε: #2.996 25-08-10 01:45 https://www.youtube.com/watch?v=SGIae9NCbdQ Ελπιζω να σας αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Η Konstans29185: #2.997 25-08-10 01:45 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Click για ανάπτυξη... Καλή ξεκούραση!Και το πρωί εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:47 Ο CallOfDuty4: #2.998 25-08-10 01:47 Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η Konstans29185: #2.999 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 153 154 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marie!!!!: καλή επιτυχία στην κόρη σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Και σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:29 Ο Chemwizard: #2.982 25-08-10 01:29 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: ειληκρινα σε ευχαριστω και εγω στο ευχομαι ολοψυχα.δεν φανταζεσε ποσο ασχημα θα νιοσω αν δω οτι δευτερη φορα ειμαι εξω υπομονη ομως Click για ανάπτυξη... Μη μασας ρε τσακάλι εσύ είσαι νικητής ήδη,δε χρειαζεται να περιμενεις να ξημερώσει η μερα.Σε καμαρώνω,αρχισε να το κανεις και ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marie!!!! Νεοφερμένο μέλος Η marie!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:30 Η marie!!!!: #2.983 25-08-10 01:30 σας ευχαριστω πολυ.. δεν ειμαι απο την κρητη... αλλα θελω να περασω πολυ σε ενα τμημα φιλολογιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:31 Ο kwnmaris έγραψε: #2.984 25-08-10 01:31 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Φιλε Kwnmari, κατι παιδια σαν κι εσενα, με πεισμα υπομονη και θεληση, δεν προκειται ποτε να γινουν αποτυχημενοι... Ακομα και αν δεν περασεις στην αστυφυλακων (που τι σκατα, πιστευω πως το εχεις) θα πας μπροστα, να το θυμασαι αυτο!! Καλη σου τυχη και να θυμασαι πως τα παντα στη ζωη μας γινονται για καποιο λογο!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ και εσυ ευχομαι οτι καλυτερο απο καρδιασ σε σενα και σε ολα τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:31 Ο foreverfreak: #2.985 25-08-10 01:31 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Καλησπερα παιδια! Και γω λιγο πριν τις βασεις παρακολουθω το φορουμ να περασει η ωρα... Αλλα σε λιγο θα την πεσω για υπνο ... Click για ανάπτυξη... Εσυ για που στοχευεις?? Τι λεει, εισαι αισιοδοξος η σε επηρεασε το γενικοτερο κλιμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina_patmos Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:33 Η Katerina_patmos: #2.986 25-08-10 01:33 O,τι έγινε εγινε... Αύριο τελειώνουν όλες αυτές οι σκέψεις που κάναμε τόσο καιρο! Και α μην ξεχνάμε οτι όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ας ακολουθήσουμε τη ζωή και όπου μας βγάλει!!! Καλό βράδυ σε όλους και ευχαριστα νέα για αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TINAPO Νεοφερμένο μέλος Η TINAPO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:33 Η TINAPO έγραψε: #2.987 25-08-10 01:33 Αρχική Δημοσίευση από marie!!!!: σας ευχαριστω πολυ.. δεν ειμαι απο την κρητη... αλλα θελω να περασω πολυ σε ενα τμημα φιλολογιας.. Click για ανάπτυξη... Kαλώς να ορίσεις λοιπόν στην Κρήτη. Είναι ωραία στο Ρέθυμνο, μικρή πόλη που μπορείς να πας παντού με τα πόδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:34 Ο kwnmaris έγραψε: #2.988 25-08-10 01:34 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Μη μασας ρε τσακάλι εσύ είσαι νικητής ήδη,δε χρειαζεται να περιμενεις να ξημερώσει η μερα.Σε καμαρώνω,αρχισε να το κανεις και ο ιδιος. Click για ανάπτυξη... μην με καμαρωνεις απλα να κοιτας να παλευεισ εγω δεν εχω κανει τιποτα εσεις που ειστε στην ηλικια των 18 να αποκατασταθητε ακουστεμε και εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:36 Ο angelvasil92: #2.989 25-08-10 01:36 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ για που στοχευεις?? Τι λεει, εισαι αισιοδοξος η σε επηρεασε το γενικοτερο κλιμα?? Click για ανάπτυξη... Στοχευω για Ικαρων Μηχανικων(ΣΜΑ) ειδικη κατηγορια Α(πολυτεκνος). Ειμαι μοναχα 50 μορια κατω απο την περσυνη βαση... Αλλα επειδη λενε οι στρατιωτικες θα ανεβουν, μου χει πεσει λιγο η ψυχολογια... Δευτερη επιλογη εβαλα Ικαρων Ελεγκτων αεραμυνας, αλλα επειδη στην κατηγορια μου περνουν μονο 2 ατομα, πολυ δυσκολα να μπω... Τριτη επιλογη ΗΜΜΥ Ξανθης το πιανω σιγουρα και ερχομαι με μεταγραφη στην πολη μου τη Θεσ/νικη Τα μορια μου ειναι 18607 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.990 25-08-10 01:37 Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skroutz123 Νεοφερμένο μέλος Ο skroutz123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:39 Ο skroutz123: #2.991 25-08-10 01:39 Παιδια γνωριζει κανεις τιποτε για διοικηση επιχειρησεων χιου;Εχω αγχωθει τρελα διοτι ειναι η μονη μου λυση αλλιως ξαναδινω...Εχω κανει τοσα σχεδια επειδη ημουν τοσο σιγουρος οτι θα πεσουν οι οικονομικες σχολες και χθες μου ηρθε μια κεραμιδα στο κεφαλι οταν διαβασα οτι οι ''μεσαιες'' σχολες θα εχουν ανοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:41 Η Konstans29185: #2.992 25-08-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Click για ανάπτυξη... Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:42 Ο CallOfDuty4: #2.993 25-08-10 01:42 Oυισκακι παιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:43 Ο angelvasil92: #2.994 25-08-10 01:43 Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:44 Η Konstans29185: #2.995 25-08-10 01:44 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Oυισκακι παιδια.. Click για ανάπτυξη... Ένα Mojito για μέναα!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Ο chris_m έγραψε: #2.996 25-08-10 01:45 https://www.youtube.com/watch?v=SGIae9NCbdQ Ελπιζω να σας αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Η Konstans29185: #2.997 25-08-10 01:45 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Click για ανάπτυξη... Καλή ξεκούραση!Και το πρωί εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:47 Ο CallOfDuty4: #2.998 25-08-10 01:47 Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η Konstans29185: #2.999 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 153 154 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: ειληκρινα σε ευχαριστω και εγω στο ευχομαι ολοψυχα.δεν φανταζεσε ποσο ασχημα θα νιοσω αν δω οτι δευτερη φορα ειμαι εξω υπομονη ομως Click για ανάπτυξη... Μη μασας ρε τσακάλι εσύ είσαι νικητής ήδη,δε χρειαζεται να περιμενεις να ξημερώσει η μερα.Σε καμαρώνω,αρχισε να το κανεις και ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marie!!!! Νεοφερμένο μέλος Η marie!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:30 Η marie!!!!: #2.983 25-08-10 01:30 σας ευχαριστω πολυ.. δεν ειμαι απο την κρητη... αλλα θελω να περασω πολυ σε ενα τμημα φιλολογιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:31 Ο kwnmaris έγραψε: #2.984 25-08-10 01:31 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Φιλε Kwnmari, κατι παιδια σαν κι εσενα, με πεισμα υπομονη και θεληση, δεν προκειται ποτε να γινουν αποτυχημενοι... Ακομα και αν δεν περασεις στην αστυφυλακων (που τι σκατα, πιστευω πως το εχεις) θα πας μπροστα, να το θυμασαι αυτο!! Καλη σου τυχη και να θυμασαι πως τα παντα στη ζωη μας γινονται για καποιο λογο!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ και εσυ ευχομαι οτι καλυτερο απο καρδιασ σε σενα και σε ολα τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:31 Ο foreverfreak: #2.985 25-08-10 01:31 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Καλησπερα παιδια! Και γω λιγο πριν τις βασεις παρακολουθω το φορουμ να περασει η ωρα... Αλλα σε λιγο θα την πεσω για υπνο ... Click για ανάπτυξη... Εσυ για που στοχευεις?? Τι λεει, εισαι αισιοδοξος η σε επηρεασε το γενικοτερο κλιμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina_patmos Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:33 Η Katerina_patmos: #2.986 25-08-10 01:33 O,τι έγινε εγινε... Αύριο τελειώνουν όλες αυτές οι σκέψεις που κάναμε τόσο καιρο! Και α μην ξεχνάμε οτι όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ας ακολουθήσουμε τη ζωή και όπου μας βγάλει!!! Καλό βράδυ σε όλους και ευχαριστα νέα για αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TINAPO Νεοφερμένο μέλος Η TINAPO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:33 Η TINAPO έγραψε: #2.987 25-08-10 01:33 Αρχική Δημοσίευση από marie!!!!: σας ευχαριστω πολυ.. δεν ειμαι απο την κρητη... αλλα θελω να περασω πολυ σε ενα τμημα φιλολογιας.. Click για ανάπτυξη... Kαλώς να ορίσεις λοιπόν στην Κρήτη. Είναι ωραία στο Ρέθυμνο, μικρή πόλη που μπορείς να πας παντού με τα πόδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:34 Ο kwnmaris έγραψε: #2.988 25-08-10 01:34 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Μη μασας ρε τσακάλι εσύ είσαι νικητής ήδη,δε χρειαζεται να περιμενεις να ξημερώσει η μερα.Σε καμαρώνω,αρχισε να το κανεις και ο ιδιος. Click για ανάπτυξη... μην με καμαρωνεις απλα να κοιτας να παλευεισ εγω δεν εχω κανει τιποτα εσεις που ειστε στην ηλικια των 18 να αποκατασταθητε ακουστεμε και εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:36 Ο angelvasil92: #2.989 25-08-10 01:36 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ για που στοχευεις?? Τι λεει, εισαι αισιοδοξος η σε επηρεασε το γενικοτερο κλιμα?? Click για ανάπτυξη... Στοχευω για Ικαρων Μηχανικων(ΣΜΑ) ειδικη κατηγορια Α(πολυτεκνος). Ειμαι μοναχα 50 μορια κατω απο την περσυνη βαση... Αλλα επειδη λενε οι στρατιωτικες θα ανεβουν, μου χει πεσει λιγο η ψυχολογια... Δευτερη επιλογη εβαλα Ικαρων Ελεγκτων αεραμυνας, αλλα επειδη στην κατηγορια μου περνουν μονο 2 ατομα, πολυ δυσκολα να μπω... Τριτη επιλογη ΗΜΜΥ Ξανθης το πιανω σιγουρα και ερχομαι με μεταγραφη στην πολη μου τη Θεσ/νικη Τα μορια μου ειναι 18607 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.990 25-08-10 01:37 Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skroutz123 Νεοφερμένο μέλος Ο skroutz123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:39 Ο skroutz123: #2.991 25-08-10 01:39 Παιδια γνωριζει κανεις τιποτε για διοικηση επιχειρησεων χιου;Εχω αγχωθει τρελα διοτι ειναι η μονη μου λυση αλλιως ξαναδινω...Εχω κανει τοσα σχεδια επειδη ημουν τοσο σιγουρος οτι θα πεσουν οι οικονομικες σχολες και χθες μου ηρθε μια κεραμιδα στο κεφαλι οταν διαβασα οτι οι ''μεσαιες'' σχολες θα εχουν ανοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:41 Η Konstans29185: #2.992 25-08-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Click για ανάπτυξη... Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:42 Ο CallOfDuty4: #2.993 25-08-10 01:42 Oυισκακι παιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:43 Ο angelvasil92: #2.994 25-08-10 01:43 Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:44 Η Konstans29185: #2.995 25-08-10 01:44 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Oυισκακι παιδια.. Click για ανάπτυξη... Ένα Mojito για μέναα!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Ο chris_m έγραψε: #2.996 25-08-10 01:45 https://www.youtube.com/watch?v=SGIae9NCbdQ Ελπιζω να σας αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Η Konstans29185: #2.997 25-08-10 01:45 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Click για ανάπτυξη... Καλή ξεκούραση!Και το πρωί εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:47 Ο CallOfDuty4: #2.998 25-08-10 01:47 Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η Konstans29185: #2.999 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 153 154 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σας ευχαριστω πολυ.. δεν ειμαι απο την κρητη... αλλα θελω να περασω πολυ σε ενα τμημα φιλολογιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:31 Ο kwnmaris έγραψε: #2.984 25-08-10 01:31 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Φιλε Kwnmari, κατι παιδια σαν κι εσενα, με πεισμα υπομονη και θεληση, δεν προκειται ποτε να γινουν αποτυχημενοι... Ακομα και αν δεν περασεις στην αστυφυλακων (που τι σκατα, πιστευω πως το εχεις) θα πας μπροστα, να το θυμασαι αυτο!! Καλη σου τυχη και να θυμασαι πως τα παντα στη ζωη μας γινονται για καποιο λογο!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ και εσυ ευχομαι οτι καλυτερο απο καρδιασ σε σενα και σε ολα τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:31 Ο foreverfreak: #2.985 25-08-10 01:31 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Καλησπερα παιδια! Και γω λιγο πριν τις βασεις παρακολουθω το φορουμ να περασει η ωρα... Αλλα σε λιγο θα την πεσω για υπνο ... Click για ανάπτυξη... Εσυ για που στοχευεις?? Τι λεει, εισαι αισιοδοξος η σε επηρεασε το γενικοτερο κλιμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina_patmos Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:33 Η Katerina_patmos: #2.986 25-08-10 01:33 O,τι έγινε εγινε... Αύριο τελειώνουν όλες αυτές οι σκέψεις που κάναμε τόσο καιρο! Και α μην ξεχνάμε οτι όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ας ακολουθήσουμε τη ζωή και όπου μας βγάλει!!! Καλό βράδυ σε όλους και ευχαριστα νέα για αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TINAPO Νεοφερμένο μέλος Η TINAPO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:33 Η TINAPO έγραψε: #2.987 25-08-10 01:33 Αρχική Δημοσίευση από marie!!!!: σας ευχαριστω πολυ.. δεν ειμαι απο την κρητη... αλλα θελω να περασω πολυ σε ενα τμημα φιλολογιας.. Click για ανάπτυξη... Kαλώς να ορίσεις λοιπόν στην Κρήτη. Είναι ωραία στο Ρέθυμνο, μικρή πόλη που μπορείς να πας παντού με τα πόδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:34 Ο kwnmaris έγραψε: #2.988 25-08-10 01:34 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Μη μασας ρε τσακάλι εσύ είσαι νικητής ήδη,δε χρειαζεται να περιμενεις να ξημερώσει η μερα.Σε καμαρώνω,αρχισε να το κανεις και ο ιδιος. Click για ανάπτυξη... μην με καμαρωνεις απλα να κοιτας να παλευεισ εγω δεν εχω κανει τιποτα εσεις που ειστε στην ηλικια των 18 να αποκατασταθητε ακουστεμε και εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:36 Ο angelvasil92: #2.989 25-08-10 01:36 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ για που στοχευεις?? Τι λεει, εισαι αισιοδοξος η σε επηρεασε το γενικοτερο κλιμα?? Click για ανάπτυξη... Στοχευω για Ικαρων Μηχανικων(ΣΜΑ) ειδικη κατηγορια Α(πολυτεκνος). Ειμαι μοναχα 50 μορια κατω απο την περσυνη βαση... Αλλα επειδη λενε οι στρατιωτικες θα ανεβουν, μου χει πεσει λιγο η ψυχολογια... Δευτερη επιλογη εβαλα Ικαρων Ελεγκτων αεραμυνας, αλλα επειδη στην κατηγορια μου περνουν μονο 2 ατομα, πολυ δυσκολα να μπω... Τριτη επιλογη ΗΜΜΥ Ξανθης το πιανω σιγουρα και ερχομαι με μεταγραφη στην πολη μου τη Θεσ/νικη Τα μορια μου ειναι 18607 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.990 25-08-10 01:37 Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skroutz123 Νεοφερμένο μέλος Ο skroutz123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:39 Ο skroutz123: #2.991 25-08-10 01:39 Παιδια γνωριζει κανεις τιποτε για διοικηση επιχειρησεων χιου;Εχω αγχωθει τρελα διοτι ειναι η μονη μου λυση αλλιως ξαναδινω...Εχω κανει τοσα σχεδια επειδη ημουν τοσο σιγουρος οτι θα πεσουν οι οικονομικες σχολες και χθες μου ηρθε μια κεραμιδα στο κεφαλι οταν διαβασα οτι οι ''μεσαιες'' σχολες θα εχουν ανοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:41 Η Konstans29185: #2.992 25-08-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Click για ανάπτυξη... Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:42 Ο CallOfDuty4: #2.993 25-08-10 01:42 Oυισκακι παιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:43 Ο angelvasil92: #2.994 25-08-10 01:43 Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:44 Η Konstans29185: #2.995 25-08-10 01:44 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Oυισκακι παιδια.. Click για ανάπτυξη... Ένα Mojito για μέναα!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Ο chris_m έγραψε: #2.996 25-08-10 01:45 https://www.youtube.com/watch?v=SGIae9NCbdQ Ελπιζω να σας αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Η Konstans29185: #2.997 25-08-10 01:45 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Click για ανάπτυξη... Καλή ξεκούραση!Και το πρωί εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:47 Ο CallOfDuty4: #2.998 25-08-10 01:47 Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η Konstans29185: #2.999 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 153 154 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Φιλε Kwnmari, κατι παιδια σαν κι εσενα, με πεισμα υπομονη και θεληση, δεν προκειται ποτε να γινουν αποτυχημενοι... Ακομα και αν δεν περασεις στην αστυφυλακων (που τι σκατα, πιστευω πως το εχεις) θα πας μπροστα, να το θυμασαι αυτο!! Καλη σου τυχη και να θυμασαι πως τα παντα στη ζωη μας γινονται για καποιο λογο!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ και εσυ ευχομαι οτι καλυτερο απο καρδιασ σε σενα και σε ολα τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:31 Ο foreverfreak: #2.985 25-08-10 01:31 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Καλησπερα παιδια! Και γω λιγο πριν τις βασεις παρακολουθω το φορουμ να περασει η ωρα... Αλλα σε λιγο θα την πεσω για υπνο ... Click για ανάπτυξη... Εσυ για που στοχευεις?? Τι λεει, εισαι αισιοδοξος η σε επηρεασε το γενικοτερο κλιμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina_patmos Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:33 Η Katerina_patmos: #2.986 25-08-10 01:33 O,τι έγινε εγινε... Αύριο τελειώνουν όλες αυτές οι σκέψεις που κάναμε τόσο καιρο! Και α μην ξεχνάμε οτι όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ας ακολουθήσουμε τη ζωή και όπου μας βγάλει!!! Καλό βράδυ σε όλους και ευχαριστα νέα για αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TINAPO Νεοφερμένο μέλος Η TINAPO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:33 Η TINAPO έγραψε: #2.987 25-08-10 01:33 Αρχική Δημοσίευση από marie!!!!: σας ευχαριστω πολυ.. δεν ειμαι απο την κρητη... αλλα θελω να περασω πολυ σε ενα τμημα φιλολογιας.. Click για ανάπτυξη... Kαλώς να ορίσεις λοιπόν στην Κρήτη. Είναι ωραία στο Ρέθυμνο, μικρή πόλη που μπορείς να πας παντού με τα πόδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:34 Ο kwnmaris έγραψε: #2.988 25-08-10 01:34 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Μη μασας ρε τσακάλι εσύ είσαι νικητής ήδη,δε χρειαζεται να περιμενεις να ξημερώσει η μερα.Σε καμαρώνω,αρχισε να το κανεις και ο ιδιος. Click για ανάπτυξη... μην με καμαρωνεις απλα να κοιτας να παλευεισ εγω δεν εχω κανει τιποτα εσεις που ειστε στην ηλικια των 18 να αποκατασταθητε ακουστεμε και εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:36 Ο angelvasil92: #2.989 25-08-10 01:36 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ για που στοχευεις?? Τι λεει, εισαι αισιοδοξος η σε επηρεασε το γενικοτερο κλιμα?? Click για ανάπτυξη... Στοχευω για Ικαρων Μηχανικων(ΣΜΑ) ειδικη κατηγορια Α(πολυτεκνος). Ειμαι μοναχα 50 μορια κατω απο την περσυνη βαση... Αλλα επειδη λενε οι στρατιωτικες θα ανεβουν, μου χει πεσει λιγο η ψυχολογια... Δευτερη επιλογη εβαλα Ικαρων Ελεγκτων αεραμυνας, αλλα επειδη στην κατηγορια μου περνουν μονο 2 ατομα, πολυ δυσκολα να μπω... Τριτη επιλογη ΗΜΜΥ Ξανθης το πιανω σιγουρα και ερχομαι με μεταγραφη στην πολη μου τη Θεσ/νικη Τα μορια μου ειναι 18607 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.990 25-08-10 01:37 Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skroutz123 Νεοφερμένο μέλος Ο skroutz123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:39 Ο skroutz123: #2.991 25-08-10 01:39 Παιδια γνωριζει κανεις τιποτε για διοικηση επιχειρησεων χιου;Εχω αγχωθει τρελα διοτι ειναι η μονη μου λυση αλλιως ξαναδινω...Εχω κανει τοσα σχεδια επειδη ημουν τοσο σιγουρος οτι θα πεσουν οι οικονομικες σχολες και χθες μου ηρθε μια κεραμιδα στο κεφαλι οταν διαβασα οτι οι ''μεσαιες'' σχολες θα εχουν ανοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:41 Η Konstans29185: #2.992 25-08-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Click για ανάπτυξη... Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:42 Ο CallOfDuty4: #2.993 25-08-10 01:42 Oυισκακι παιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:43 Ο angelvasil92: #2.994 25-08-10 01:43 Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:44 Η Konstans29185: #2.995 25-08-10 01:44 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Oυισκακι παιδια.. Click για ανάπτυξη... Ένα Mojito για μέναα!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Ο chris_m έγραψε: #2.996 25-08-10 01:45 https://www.youtube.com/watch?v=SGIae9NCbdQ Ελπιζω να σας αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Η Konstans29185: #2.997 25-08-10 01:45 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Click για ανάπτυξη... Καλή ξεκούραση!Και το πρωί εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:47 Ο CallOfDuty4: #2.998 25-08-10 01:47 Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η Konstans29185: #2.999 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 153 154 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Καλησπερα παιδια! Και γω λιγο πριν τις βασεις παρακολουθω το φορουμ να περασει η ωρα... Αλλα σε λιγο θα την πεσω για υπνο ... Click για ανάπτυξη... Εσυ για που στοχευεις?? Τι λεει, εισαι αισιοδοξος η σε επηρεασε το γενικοτερο κλιμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina_patmos Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:33 Η Katerina_patmos: #2.986 25-08-10 01:33 O,τι έγινε εγινε... Αύριο τελειώνουν όλες αυτές οι σκέψεις που κάναμε τόσο καιρο! Και α μην ξεχνάμε οτι όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ας ακολουθήσουμε τη ζωή και όπου μας βγάλει!!! Καλό βράδυ σε όλους και ευχαριστα νέα για αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TINAPO Νεοφερμένο μέλος Η TINAPO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:33 Η TINAPO έγραψε: #2.987 25-08-10 01:33 Αρχική Δημοσίευση από marie!!!!: σας ευχαριστω πολυ.. δεν ειμαι απο την κρητη... αλλα θελω να περασω πολυ σε ενα τμημα φιλολογιας.. Click για ανάπτυξη... Kαλώς να ορίσεις λοιπόν στην Κρήτη. Είναι ωραία στο Ρέθυμνο, μικρή πόλη που μπορείς να πας παντού με τα πόδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:34 Ο kwnmaris έγραψε: #2.988 25-08-10 01:34 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Μη μασας ρε τσακάλι εσύ είσαι νικητής ήδη,δε χρειαζεται να περιμενεις να ξημερώσει η μερα.Σε καμαρώνω,αρχισε να το κανεις και ο ιδιος. Click για ανάπτυξη... μην με καμαρωνεις απλα να κοιτας να παλευεισ εγω δεν εχω κανει τιποτα εσεις που ειστε στην ηλικια των 18 να αποκατασταθητε ακουστεμε και εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:36 Ο angelvasil92: #2.989 25-08-10 01:36 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ για που στοχευεις?? Τι λεει, εισαι αισιοδοξος η σε επηρεασε το γενικοτερο κλιμα?? Click για ανάπτυξη... Στοχευω για Ικαρων Μηχανικων(ΣΜΑ) ειδικη κατηγορια Α(πολυτεκνος). Ειμαι μοναχα 50 μορια κατω απο την περσυνη βαση... Αλλα επειδη λενε οι στρατιωτικες θα ανεβουν, μου χει πεσει λιγο η ψυχολογια... Δευτερη επιλογη εβαλα Ικαρων Ελεγκτων αεραμυνας, αλλα επειδη στην κατηγορια μου περνουν μονο 2 ατομα, πολυ δυσκολα να μπω... Τριτη επιλογη ΗΜΜΥ Ξανθης το πιανω σιγουρα και ερχομαι με μεταγραφη στην πολη μου τη Θεσ/νικη Τα μορια μου ειναι 18607 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.990 25-08-10 01:37 Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skroutz123 Νεοφερμένο μέλος Ο skroutz123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:39 Ο skroutz123: #2.991 25-08-10 01:39 Παιδια γνωριζει κανεις τιποτε για διοικηση επιχειρησεων χιου;Εχω αγχωθει τρελα διοτι ειναι η μονη μου λυση αλλιως ξαναδινω...Εχω κανει τοσα σχεδια επειδη ημουν τοσο σιγουρος οτι θα πεσουν οι οικονομικες σχολες και χθες μου ηρθε μια κεραμιδα στο κεφαλι οταν διαβασα οτι οι ''μεσαιες'' σχολες θα εχουν ανοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:41 Η Konstans29185: #2.992 25-08-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Click για ανάπτυξη... Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:42 Ο CallOfDuty4: #2.993 25-08-10 01:42 Oυισκακι παιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:43 Ο angelvasil92: #2.994 25-08-10 01:43 Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:44 Η Konstans29185: #2.995 25-08-10 01:44 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Oυισκακι παιδια.. Click για ανάπτυξη... Ένα Mojito για μέναα!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Ο chris_m έγραψε: #2.996 25-08-10 01:45 https://www.youtube.com/watch?v=SGIae9NCbdQ Ελπιζω να σας αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Η Konstans29185: #2.997 25-08-10 01:45 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Click για ανάπτυξη... Καλή ξεκούραση!Και το πρωί εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:47 Ο CallOfDuty4: #2.998 25-08-10 01:47 Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η Konstans29185: #2.999 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 153 154 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
O,τι έγινε εγινε... Αύριο τελειώνουν όλες αυτές οι σκέψεις που κάναμε τόσο καιρο! Και α μην ξεχνάμε οτι όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ας ακολουθήσουμε τη ζωή και όπου μας βγάλει!!! Καλό βράδυ σε όλους και ευχαριστα νέα για αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TINAPO Νεοφερμένο μέλος Η TINAPO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:33 Η TINAPO έγραψε: #2.987 25-08-10 01:33 Αρχική Δημοσίευση από marie!!!!: σας ευχαριστω πολυ.. δεν ειμαι απο την κρητη... αλλα θελω να περασω πολυ σε ενα τμημα φιλολογιας.. Click για ανάπτυξη... Kαλώς να ορίσεις λοιπόν στην Κρήτη. Είναι ωραία στο Ρέθυμνο, μικρή πόλη που μπορείς να πας παντού με τα πόδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:34 Ο kwnmaris έγραψε: #2.988 25-08-10 01:34 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Μη μασας ρε τσακάλι εσύ είσαι νικητής ήδη,δε χρειαζεται να περιμενεις να ξημερώσει η μερα.Σε καμαρώνω,αρχισε να το κανεις και ο ιδιος. Click για ανάπτυξη... μην με καμαρωνεις απλα να κοιτας να παλευεισ εγω δεν εχω κανει τιποτα εσεις που ειστε στην ηλικια των 18 να αποκατασταθητε ακουστεμε και εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:36 Ο angelvasil92: #2.989 25-08-10 01:36 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ για που στοχευεις?? Τι λεει, εισαι αισιοδοξος η σε επηρεασε το γενικοτερο κλιμα?? Click για ανάπτυξη... Στοχευω για Ικαρων Μηχανικων(ΣΜΑ) ειδικη κατηγορια Α(πολυτεκνος). Ειμαι μοναχα 50 μορια κατω απο την περσυνη βαση... Αλλα επειδη λενε οι στρατιωτικες θα ανεβουν, μου χει πεσει λιγο η ψυχολογια... Δευτερη επιλογη εβαλα Ικαρων Ελεγκτων αεραμυνας, αλλα επειδη στην κατηγορια μου περνουν μονο 2 ατομα, πολυ δυσκολα να μπω... Τριτη επιλογη ΗΜΜΥ Ξανθης το πιανω σιγουρα και ερχομαι με μεταγραφη στην πολη μου τη Θεσ/νικη Τα μορια μου ειναι 18607 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.990 25-08-10 01:37 Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skroutz123 Νεοφερμένο μέλος Ο skroutz123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:39 Ο skroutz123: #2.991 25-08-10 01:39 Παιδια γνωριζει κανεις τιποτε για διοικηση επιχειρησεων χιου;Εχω αγχωθει τρελα διοτι ειναι η μονη μου λυση αλλιως ξαναδινω...Εχω κανει τοσα σχεδια επειδη ημουν τοσο σιγουρος οτι θα πεσουν οι οικονομικες σχολες και χθες μου ηρθε μια κεραμιδα στο κεφαλι οταν διαβασα οτι οι ''μεσαιες'' σχολες θα εχουν ανοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:41 Η Konstans29185: #2.992 25-08-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Click για ανάπτυξη... Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:42 Ο CallOfDuty4: #2.993 25-08-10 01:42 Oυισκακι παιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:43 Ο angelvasil92: #2.994 25-08-10 01:43 Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:44 Η Konstans29185: #2.995 25-08-10 01:44 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Oυισκακι παιδια.. Click για ανάπτυξη... Ένα Mojito για μέναα!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Ο chris_m έγραψε: #2.996 25-08-10 01:45 https://www.youtube.com/watch?v=SGIae9NCbdQ Ελπιζω να σας αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Η Konstans29185: #2.997 25-08-10 01:45 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Click για ανάπτυξη... Καλή ξεκούραση!Και το πρωί εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:47 Ο CallOfDuty4: #2.998 25-08-10 01:47 Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η Konstans29185: #2.999 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 153 154 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marie!!!!: σας ευχαριστω πολυ.. δεν ειμαι απο την κρητη... αλλα θελω να περασω πολυ σε ενα τμημα φιλολογιας.. Click για ανάπτυξη... Kαλώς να ορίσεις λοιπόν στην Κρήτη. Είναι ωραία στο Ρέθυμνο, μικρή πόλη που μπορείς να πας παντού με τα πόδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:34 Ο kwnmaris έγραψε: #2.988 25-08-10 01:34 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Μη μασας ρε τσακάλι εσύ είσαι νικητής ήδη,δε χρειαζεται να περιμενεις να ξημερώσει η μερα.Σε καμαρώνω,αρχισε να το κανεις και ο ιδιος. Click για ανάπτυξη... μην με καμαρωνεις απλα να κοιτας να παλευεισ εγω δεν εχω κανει τιποτα εσεις που ειστε στην ηλικια των 18 να αποκατασταθητε ακουστεμε και εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:36 Ο angelvasil92: #2.989 25-08-10 01:36 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ για που στοχευεις?? Τι λεει, εισαι αισιοδοξος η σε επηρεασε το γενικοτερο κλιμα?? Click για ανάπτυξη... Στοχευω για Ικαρων Μηχανικων(ΣΜΑ) ειδικη κατηγορια Α(πολυτεκνος). Ειμαι μοναχα 50 μορια κατω απο την περσυνη βαση... Αλλα επειδη λενε οι στρατιωτικες θα ανεβουν, μου χει πεσει λιγο η ψυχολογια... Δευτερη επιλογη εβαλα Ικαρων Ελεγκτων αεραμυνας, αλλα επειδη στην κατηγορια μου περνουν μονο 2 ατομα, πολυ δυσκολα να μπω... Τριτη επιλογη ΗΜΜΥ Ξανθης το πιανω σιγουρα και ερχομαι με μεταγραφη στην πολη μου τη Θεσ/νικη Τα μορια μου ειναι 18607 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.990 25-08-10 01:37 Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skroutz123 Νεοφερμένο μέλος Ο skroutz123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:39 Ο skroutz123: #2.991 25-08-10 01:39 Παιδια γνωριζει κανεις τιποτε για διοικηση επιχειρησεων χιου;Εχω αγχωθει τρελα διοτι ειναι η μονη μου λυση αλλιως ξαναδινω...Εχω κανει τοσα σχεδια επειδη ημουν τοσο σιγουρος οτι θα πεσουν οι οικονομικες σχολες και χθες μου ηρθε μια κεραμιδα στο κεφαλι οταν διαβασα οτι οι ''μεσαιες'' σχολες θα εχουν ανοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:41 Η Konstans29185: #2.992 25-08-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Click για ανάπτυξη... Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:42 Ο CallOfDuty4: #2.993 25-08-10 01:42 Oυισκακι παιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:43 Ο angelvasil92: #2.994 25-08-10 01:43 Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:44 Η Konstans29185: #2.995 25-08-10 01:44 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Oυισκακι παιδια.. Click για ανάπτυξη... Ένα Mojito για μέναα!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Ο chris_m έγραψε: #2.996 25-08-10 01:45 https://www.youtube.com/watch?v=SGIae9NCbdQ Ελπιζω να σας αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Η Konstans29185: #2.997 25-08-10 01:45 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Click για ανάπτυξη... Καλή ξεκούραση!Και το πρωί εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:47 Ο CallOfDuty4: #2.998 25-08-10 01:47 Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η Konstans29185: #2.999 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 153 154 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Μη μασας ρε τσακάλι εσύ είσαι νικητής ήδη,δε χρειαζεται να περιμενεις να ξημερώσει η μερα.Σε καμαρώνω,αρχισε να το κανεις και ο ιδιος. Click για ανάπτυξη... μην με καμαρωνεις απλα να κοιτας να παλευεισ εγω δεν εχω κανει τιποτα εσεις που ειστε στην ηλικια των 18 να αποκατασταθητε ακουστεμε και εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:36 Ο angelvasil92: #2.989 25-08-10 01:36 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ για που στοχευεις?? Τι λεει, εισαι αισιοδοξος η σε επηρεασε το γενικοτερο κλιμα?? Click για ανάπτυξη... Στοχευω για Ικαρων Μηχανικων(ΣΜΑ) ειδικη κατηγορια Α(πολυτεκνος). Ειμαι μοναχα 50 μορια κατω απο την περσυνη βαση... Αλλα επειδη λενε οι στρατιωτικες θα ανεβουν, μου χει πεσει λιγο η ψυχολογια... Δευτερη επιλογη εβαλα Ικαρων Ελεγκτων αεραμυνας, αλλα επειδη στην κατηγορια μου περνουν μονο 2 ατομα, πολυ δυσκολα να μπω... Τριτη επιλογη ΗΜΜΥ Ξανθης το πιανω σιγουρα και ερχομαι με μεταγραφη στην πολη μου τη Θεσ/νικη Τα μορια μου ειναι 18607 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.990 25-08-10 01:37 Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skroutz123 Νεοφερμένο μέλος Ο skroutz123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:39 Ο skroutz123: #2.991 25-08-10 01:39 Παιδια γνωριζει κανεις τιποτε για διοικηση επιχειρησεων χιου;Εχω αγχωθει τρελα διοτι ειναι η μονη μου λυση αλλιως ξαναδινω...Εχω κανει τοσα σχεδια επειδη ημουν τοσο σιγουρος οτι θα πεσουν οι οικονομικες σχολες και χθες μου ηρθε μια κεραμιδα στο κεφαλι οταν διαβασα οτι οι ''μεσαιες'' σχολες θα εχουν ανοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:41 Η Konstans29185: #2.992 25-08-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Click για ανάπτυξη... Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:42 Ο CallOfDuty4: #2.993 25-08-10 01:42 Oυισκακι παιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:43 Ο angelvasil92: #2.994 25-08-10 01:43 Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:44 Η Konstans29185: #2.995 25-08-10 01:44 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Oυισκακι παιδια.. Click για ανάπτυξη... Ένα Mojito για μέναα!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Ο chris_m έγραψε: #2.996 25-08-10 01:45 https://www.youtube.com/watch?v=SGIae9NCbdQ Ελπιζω να σας αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Η Konstans29185: #2.997 25-08-10 01:45 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Click για ανάπτυξη... Καλή ξεκούραση!Και το πρωί εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:47 Ο CallOfDuty4: #2.998 25-08-10 01:47 Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η Konstans29185: #2.999 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 153 154 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ για που στοχευεις?? Τι λεει, εισαι αισιοδοξος η σε επηρεασε το γενικοτερο κλιμα?? Click για ανάπτυξη... Στοχευω για Ικαρων Μηχανικων(ΣΜΑ) ειδικη κατηγορια Α(πολυτεκνος). Ειμαι μοναχα 50 μορια κατω απο την περσυνη βαση... Αλλα επειδη λενε οι στρατιωτικες θα ανεβουν, μου χει πεσει λιγο η ψυχολογια... Δευτερη επιλογη εβαλα Ικαρων Ελεγκτων αεραμυνας, αλλα επειδη στην κατηγορια μου περνουν μονο 2 ατομα, πολυ δυσκολα να μπω... Τριτη επιλογη ΗΜΜΥ Ξανθης το πιανω σιγουρα και ερχομαι με μεταγραφη στην πολη μου τη Θεσ/νικη Τα μορια μου ειναι 18607 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.990 25-08-10 01:37 Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skroutz123 Νεοφερμένο μέλος Ο skroutz123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:39 Ο skroutz123: #2.991 25-08-10 01:39 Παιδια γνωριζει κανεις τιποτε για διοικηση επιχειρησεων χιου;Εχω αγχωθει τρελα διοτι ειναι η μονη μου λυση αλλιως ξαναδινω...Εχω κανει τοσα σχεδια επειδη ημουν τοσο σιγουρος οτι θα πεσουν οι οικονομικες σχολες και χθες μου ηρθε μια κεραμιδα στο κεφαλι οταν διαβασα οτι οι ''μεσαιες'' σχολες θα εχουν ανοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:41 Η Konstans29185: #2.992 25-08-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Click για ανάπτυξη... Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:42 Ο CallOfDuty4: #2.993 25-08-10 01:42 Oυισκακι παιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:43 Ο angelvasil92: #2.994 25-08-10 01:43 Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:44 Η Konstans29185: #2.995 25-08-10 01:44 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Oυισκακι παιδια.. Click για ανάπτυξη... Ένα Mojito για μέναα!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Ο chris_m έγραψε: #2.996 25-08-10 01:45 https://www.youtube.com/watch?v=SGIae9NCbdQ Ελπιζω να σας αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Η Konstans29185: #2.997 25-08-10 01:45 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Click για ανάπτυξη... Καλή ξεκούραση!Και το πρωί εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:47 Ο CallOfDuty4: #2.998 25-08-10 01:47 Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η Konstans29185: #2.999 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 153 154 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skroutz123 Νεοφερμένο μέλος Ο skroutz123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:39 Ο skroutz123: #2.991 25-08-10 01:39 Παιδια γνωριζει κανεις τιποτε για διοικηση επιχειρησεων χιου;Εχω αγχωθει τρελα διοτι ειναι η μονη μου λυση αλλιως ξαναδινω...Εχω κανει τοσα σχεδια επειδη ημουν τοσο σιγουρος οτι θα πεσουν οι οικονομικες σχολες και χθες μου ηρθε μια κεραμιδα στο κεφαλι οταν διαβασα οτι οι ''μεσαιες'' σχολες θα εχουν ανοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:41 Η Konstans29185: #2.992 25-08-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Click για ανάπτυξη... Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:42 Ο CallOfDuty4: #2.993 25-08-10 01:42 Oυισκακι παιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:43 Ο angelvasil92: #2.994 25-08-10 01:43 Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:44 Η Konstans29185: #2.995 25-08-10 01:44 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Oυισκακι παιδια.. Click για ανάπτυξη... Ένα Mojito για μέναα!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Ο chris_m έγραψε: #2.996 25-08-10 01:45 https://www.youtube.com/watch?v=SGIae9NCbdQ Ελπιζω να σας αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Η Konstans29185: #2.997 25-08-10 01:45 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Click για ανάπτυξη... Καλή ξεκούραση!Και το πρωί εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:47 Ο CallOfDuty4: #2.998 25-08-10 01:47 Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η Konstans29185: #2.999 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 153 154 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια γνωριζει κανεις τιποτε για διοικηση επιχειρησεων χιου;Εχω αγχωθει τρελα διοτι ειναι η μονη μου λυση αλλιως ξαναδινω...Εχω κανει τοσα σχεδια επειδη ημουν τοσο σιγουρος οτι θα πεσουν οι οικονομικες σχολες και χθες μου ηρθε μια κεραμιδα στο κεφαλι οταν διαβασα οτι οι ''μεσαιες'' σχολες θα εχουν ανοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:41 Η Konstans29185: #2.992 25-08-10 01:41 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Click για ανάπτυξη... Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:42 Ο CallOfDuty4: #2.993 25-08-10 01:42 Oυισκακι παιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:43 Ο angelvasil92: #2.994 25-08-10 01:43 Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:44 Η Konstans29185: #2.995 25-08-10 01:44 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Oυισκακι παιδια.. Click για ανάπτυξη... Ένα Mojito για μέναα!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Ο chris_m έγραψε: #2.996 25-08-10 01:45 https://www.youtube.com/watch?v=SGIae9NCbdQ Ελπιζω να σας αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Η Konstans29185: #2.997 25-08-10 01:45 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Click για ανάπτυξη... Καλή ξεκούραση!Και το πρωί εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:47 Ο CallOfDuty4: #2.998 25-08-10 01:47 Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η Konstans29185: #2.999 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 153 154 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: Νιωθω μεθυσμενο φαντασμα. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! γινε τωρα και ΣΥ φαντασμα στο ischool και μην κλεισεις ματι! Ο χρυσος κασπερ θα απονεμηθει σαυτον που θα αντεξει μεχρι ο ηλιος να φανει! Click για ανάπτυξη... Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:42 Ο CallOfDuty4: #2.993 25-08-10 01:42 Oυισκακι παιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:43 Ο angelvasil92: #2.994 25-08-10 01:43 Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:44 Η Konstans29185: #2.995 25-08-10 01:44 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Oυισκακι παιδια.. Click για ανάπτυξη... Ένα Mojito για μέναα!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Ο chris_m έγραψε: #2.996 25-08-10 01:45 https://www.youtube.com/watch?v=SGIae9NCbdQ Ελπιζω να σας αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Η Konstans29185: #2.997 25-08-10 01:45 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Click για ανάπτυξη... Καλή ξεκούραση!Και το πρωί εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:47 Ο CallOfDuty4: #2.998 25-08-10 01:47 Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η Konstans29185: #2.999 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 153 154 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Oυισκακι παιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angelvasil92 Νεοφερμένο μέλος Ο angelvasil92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:43 Ο angelvasil92: #2.994 25-08-10 01:43 Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:44 Η Konstans29185: #2.995 25-08-10 01:44 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Oυισκακι παιδια.. Click για ανάπτυξη... Ένα Mojito για μέναα!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Ο chris_m έγραψε: #2.996 25-08-10 01:45 https://www.youtube.com/watch?v=SGIae9NCbdQ Ελπιζω να σας αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Η Konstans29185: #2.997 25-08-10 01:45 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Click για ανάπτυξη... Καλή ξεκούραση!Και το πρωί εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:47 Ο CallOfDuty4: #2.998 25-08-10 01:47 Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η Konstans29185: #2.999 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 153 154 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:44 Η Konstans29185: #2.995 25-08-10 01:44 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Oυισκακι παιδια.. Click για ανάπτυξη... Ένα Mojito για μέναα!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Ο chris_m έγραψε: #2.996 25-08-10 01:45 https://www.youtube.com/watch?v=SGIae9NCbdQ Ελπιζω να σας αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Η Konstans29185: #2.997 25-08-10 01:45 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Click για ανάπτυξη... Καλή ξεκούραση!Και το πρωί εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:47 Ο CallOfDuty4: #2.998 25-08-10 01:47 Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η Konstans29185: #2.999 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 153 154 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Oυισκακι παιδια.. Click για ανάπτυξη... Ένα Mojito για μέναα!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Ο chris_m έγραψε: #2.996 25-08-10 01:45 https://www.youtube.com/watch?v=SGIae9NCbdQ Ελπιζω να σας αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Η Konstans29185: #2.997 25-08-10 01:45 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Click για ανάπτυξη... Καλή ξεκούραση!Και το πρωί εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:47 Ο CallOfDuty4: #2.998 25-08-10 01:47 Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η Konstans29185: #2.999 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 153 154 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.youtube.com/watch?v=SGIae9NCbdQ Ελπιζω να σας αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:45 Η Konstans29185: #2.997 25-08-10 01:45 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Click για ανάπτυξη... Καλή ξεκούραση!Και το πρωί εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:47 Ο CallOfDuty4: #2.998 25-08-10 01:47 Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η Konstans29185: #2.999 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 153 154 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Εγω σας καληνυχτω... Καλη επιτυχια για αυριο... Click για ανάπτυξη... Καλή ξεκούραση!Και το πρωί εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:47 Ο CallOfDuty4: #2.998 25-08-10 01:47 Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η Konstans29185: #2.999 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 153 154 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η Konstans29185: #2.999 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 153 154 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Καλη ξεκουραση, το mojito ερχεται https://www.youtube.com/watch?v=V0mPkGNssWA&feature=related Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ο μπάρμαν στο βίντεο,παραγγέλνω κι εσένα (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 01:49 Η avenger92: #3.000 25-08-10 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Konstans29185: Ρε συυ!Μπεκρούλιασες;Τι πίνεις;;Μόνο εγώ θα είμαι με το γάλα αγκαλιά βραδιάτικα! (Ο χρυσός κάσπερ θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!) Click για ανάπτυξη... <<θα δωθεί σε πολλούς νομίζω σήμεραα!>> Μην τα λες αυτα..Απαπα..Πιπερι στο στομα..Ειδικα λιγο πριν την ανακοινωση των βασεων,δεν λεγονται αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.