foreverfreak
Διάσημο μέλος
https://ypepth.opengov.gr/panaretos/?p=1973
Απο τα στοιχεια παρατηρουμε μια σχετικα μικρη πτωση σε ολες τις κατευθυνσεις!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, έχω δει τα στατιστικά.Δεν ξερω αν το παρατηρησατε, αλλα βγηκε η κλιμακωση του ΓΒΠ:
https://ypepth.opengov.gr/panaretos/?p=1973
Απο τα στοιχεια παρατηρουμε μια σχετικα μικρη πτωση σε ολες τις κατευθυνσεις!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jimakos92
Νεοφερμένος
kandy
Νεοφερμένος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Πολυ πιθανο... Θεωρω πως το 5ο πεδιο θα ειναι απο τα πεδια με τις μεγαλυτερες πτωσεις!!Παιδιά εγώ είμαι 5ο πεδίο. Είμαι περίπου 90 μόρια κάτω απο το τμήμα οργάνωσης και διοικησης του πανεπιστιμίου Μακεδονίας.. λέτε να το πιάσω??
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος
athene
Δραστήριο μέλος
Για το φιλοσοφίας και παιδαγωγικής απθ έχει κανένας θεωρητικός άποψη?(και άλλων κατευθύνσεων αν γνωρίζετε..)
Κυρίως για την ποιότητα των σπουδών!Γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα..
amarienne
Νεοφερμένος
summer life
Νεοφερμένος
Δε νομίζω πως θα ανέβουν..Αν υπάρξει άνοδος θα είναι μικρή. Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις.
μακαρι φιλε γιατι δεν εχω και παρα πολλες επιλογες. λιγες ειναι οι σχολες που μου αρεσουν. ακομη δεν τα εχω ξεδιαλυνει στο μυαλο μου ειδικα για την σειρα που θα βαλω τις σχολες. για τις τεσσερις πρωτες ειμαι σιγουρος και τις δυο τις πιανω σιγουρα(200,300 μορια οπως ειπα).απο εκει και επειτα δεν ξερω
oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσιολογικότατο..Με τόσες αλλαγές φέτος..!!
Για το φιλοσοφίας και παιδαγωγικής απθ έχει κανένας θεωρητικός άποψη?(και άλλων κατευθύνσεων αν γνωρίζετε..)
Κυρίως για την ποιότητα των σπουδών!Γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα..
Εγώ θεωρώ ότι είναι μια σχολή-παγίδα με γενικό και αφηρημένο περιεχόμενο και σίγουρα ανεπαρκείς γνώσεις για διδασκαλία. Σκέψου ότι ήδη η καθαρή φιλολογία έχει ανεργία..
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιες σχολές θα δηλώσεις;μακαρι φιλε γιατι δεν εχω και παρα πολλες επιλογες. λιγες ειναι οι σχολες που μου αρεσουν. ακομη δεν τα εχω ξεδιαλυνει στο μυαλο μου ειδικα για την σειρα που θα βαλω τις σχολες. για τις τεσσερις πρωτες ειμαι σιγουρος και τις δυο τις πιανω σιγουρα(200,300 μορια οπως ειπα).απο εκει και επειτα δεν ξερω
oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος
To 3o πεδίο τι θα κάνει? Τα ΤΕΙ βασικά. Ακούω διάφορες απόψεις. Άλλοι λένε ότι θα πέσουν οι βάσεις και άλλοι ότι θα χει μεγάλη ζήτηση...
Ποιά ΤΕΙ συγκεκριμένα σε ενδιαφέρουν; Εγώ πιστεύω ότι αν αυξηθούν κάποια, θα είναι αυτά της φυσικοθεραπείας και διαιτολογίας-διαιτροφολογίας, τα άλλα και να ανέβουν, πόσο; Είναι αρκετά χαμηλά.
athene
Δραστήριο μέλος
Εγώ θεωρώ ότι είναι μια σχολή-παγίδα με γενικό και αφηρημένο περιεχόμενο και σίγουρα ανεπαρκείς γνώσεις για διδασκαλία. Σκέψου ότι ήδη η καθαρή φιλολογία έχει ανεργία..
Κι εγώ κάτι τέτοιο έχω ακούσει..!Ευχαριστώ!
mp3dj
Νεοφερμένος
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mάλλον όχι..ειναι δυνατον να πιασω πληροφορικη θεσ/νικης με 16769 (εχει 17578
oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jimakos92
Νεοφερμένος
amarienne
Νεοφερμένος
Ποιά ΤΕΙ συγκεκριμένα σε ενδιαφέρουν; Εγώ πιστεύω ότι αν αυξηθούν κάποια, θα είναι αυτά της φυσικοθεραπείας και διαιτολογίας-διαιτροφολογίας, τα άλλα και να ανέβουν, πόσο; Είναι αρκετά χαμηλά.
Δεν έχω καταλήξει ακόμα. Μαλλον νοσηλευτική, μαιευτική και ίσως εργοθεραπεία-λογοθεραπεία μεταξύ άλλων. Με ποια σειρά, ακομα το δουλεύω το πράγμα. Εξάλλου έχω κάμποσες μέρες μέχρι τις 19 που είναι να πάμε το σχολείο μου για κατάθεση μηχανογραφικού.
summer life
Νεοφερμένος
Ποιες σχολές θα δηλώσεις;
λεω να δηλωσω σχολες σχετικες με πληροφορικη(αει,τει αθηνα,πειραια) μετα σκεφτομαι για κανενα φυσικο πατρας,επιστημη υπολογιστων κρητης και μετα κανενα τει. για τις βασεις πως το κοβεις σε αυτες? ανηκουν στην κατηγορια με βαση τις περσινες 14-17 χιλιαδες μορια.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.