Εγώ τις απόψεις μου εκφράζω, δεν το παίζω καθόλου αρχηγός, δεν είπα ότι ξέρω που πάνε τα τέσσερα, είπα ότι η λογική "πέρσι ανέβηκαν 500 μόρια, άρα φέτος πρέπει να πέσουν 500 μόρια" προφανώς και δεν είναι λογική αφού οι αριστούχοι είναι σχεδόν ίδιοι, ενώ την χρονία που είχε τα 500 λιγότερα μόρια από πέρσι (2008) οι αριστούχοι ήταν πολύ λιγότεροι. Αριθμοί είναι, δεν είναι ξερολίαση.
Επίσης, το παιδί που "quotαρα" μίλαγε γενικότερα και όχι για συγκεκριμένη σχολή. Γενικότερα, λοιπόν, είμαι σίγουρος ότι οι βάσεις δεν θα γίνουν όπως του 2008 και σου βάζω και στοίχημα, αν με ρώταγες για ένα τμήμα συγκεκριμένα φυσικά και λόγω προτιμήσεων θα μπορούσε είτε να ανέβει 500, είτε να κατέβει 500, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα συμβεί σε γενικές γραμμές και όπου συμβεί θα έχει την αντίθετη επίδραση κάπου αλλού.
Μετά να μου πείς κιόλας από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι το παίζω αρχηγός. Μήπως επειδή είδα ένα ζωάδι να λέει σε κάποιον "χαχαχα με 15536 μόρια παίρνεις τον πούλο, κάτι τέτοιοι σαν κ' εσενα γίνονται φιλόλογοι και δεν ξέρουν να διορθώσουν μια έκθεση.." και του αντιμίλησα;
Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι υπάρχουν και κάποιοι που βγάζουν 15000 μόρια χωρίς όμως τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα που έχεις εσύ; Γιατί πχ δεν έχουν λεφτά να τα πληρώσουν; Είσαι σίγουρος ότι το 19000 με ιδιαίτερα και φροντιστήρια είναι μεγαλύτερη επιτυχία από το 15000 χωρίς;