RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Η RafAspa94: #141 27-08-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Σας έχει τύχει να γίνουν τα νεύρα σας κομμάτια λόγω καθυστερήσεων και χάλια υπηρεσιών σε πλοία? Παράδειγμα εγώ, σήμερα το πλοίο ΜΥΤΙΛΗΝΗ ήταν να αναχωρήσει από το λιμάνι της ομόνυμης πόλης στι 10:30 το πρωί και να φτάσει στον Πειραιά στις 8:30 το απόγευμα. Τι έγινε; Το πλοίο μπήκε στο λιμάνι στις 10:30 και αναχώρησε στις 11... Μακάρι να ήταν μόνο αυτό... Έπειτα από 10 ώρες δυνατού κουνήματος και απίστευτης βαρεμάρας, μας απαγορεύτηκε να εισέλθουμε στο λιμάνι του πειραιά λόγω αυξημένης κίνησης. Αποτέλεσμα? Το πλοίο μπήκε στις 9:30 στο λιμάνι και αποβιβαστήκαμε στις 10:00. Σύνολο 12 ώρες ταλαιπωρίας. Συγχαρητήρια στη NEL LINES (ιδιοκτήτρια του ΘΕΟΦΙΛΟΣ) της οποίας το καλύτερο πλοίο τυχγάνει να είναι το... μυτιλήνη. Άσ' τα να πάνε δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Καημένε μου. Το ίδιο εχτές έπαθα και εγώ.Τι το θέλουν το Μυτιλήνη.Αλλά ευχαριστήθηκα να μείνω λίγο ακόμα στο νησί μου την Μυτιλήνη μου λίγη ωρα παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 16:42 Ο qwertyuiop: #142 27-08-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Φέτος, που ανέλαβε ο πατριώτης μου, και τη διεύθυνση της ένωσης εφοπλιστών, όλα μια χαρά πάνε. Click για ανάπτυξη... Ξεθάβω αυτό για να πω πως το μυτιλήνη εχει σκατώσει φέτος 100 φορές παραπάνω από πέρυσι . Τόσο θεαματική μεταμόρφωση πρώτη φορά βλέπω. Να ναι καλά ο κιμωλιάτης σου ο σπαγγοραμμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:54 Ο Οδυσσέας έγραψε: #143 31-08-09 23:54 Μυρτιδιότισσα.Το πλοίο που πηγαίνει Χανιά-Γύθειο.Από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κάποιος στη ζωή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:03 Η Kotatsuneko: #144 01-09-09 01:03 Έχω ανέβει πολλές φορές σε αυτό γιατί κάποτε πήγαινε Νεάπολη-Κύθηρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο Οδυσσέας έγραψε: #145 01-09-09 01:04 Έχεις καμιά σχέση με Μάνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Kotatsuneko: #146 01-09-09 01:05 Ναι. Η μαμά μου και όλο το σόι της από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #147 01-09-09 01:06 Mάλιστα.Κι εγώ έχω,από παππούδες και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Kotatsuneko: #148 01-09-09 01:19 Πατριωτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η flo0ra έγραψε: #149 01-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Μη μου λες τέτοια τώρα... Θα πάω διακοπές Κύθηρα με καράβι για πρώτη φορά... Δε ξέρω με ποιό πλοίο αλλά θα έιναι οι πρώτες μου διακοπές σε νησί που ταξιδεύω με καράβι!! Δε θέλω να περάσω τέτοια κούραση!! Click για ανάπτυξη... ειμαι απο κυθηρα και εχω να σου πω πως ειναι ελαχιστες οι φορες χωρις καθυστερηση μια φορα που περνουσε πριν απο κρητη το καραβι ειχαν παρει τηλ και ειχαν πει πως ειχαν βαλει βομβα προφανως καποιος θα το εχανε και ειπε δεν τους γ**** ολους με 4 ωριτσες καθυστερηση? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μυρτιδιότισσα.Το πλοίο που πηγαίνει Χανιά-Γύθειο.Από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κάποιος στη ζωή του. Click για ανάπτυξη... επαναλαμβανομαι το ξερω αλλα εχω ταξιδεψει για κυθηρα και με αυτο. χαλια πολα αλλα μετα απο τοσα χρονια εχω δεθει συναισθηματικα μαζι του. τωρα το εριξαν στα βραχια του λιμανιου και ησυχασαμε:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχω ανέβει πολλές φορές σε αυτό γιατί κάποτε πήγαινε Νεάπολη-Κύθηρα Click για ανάπτυξη... πες μου οτι εισαι απο εκει να τρελαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:49 Ο miv έγραψε: #150 01-09-09 03:49 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Ξεθάβω αυτό για να πω πως το μυτιλήνη εχει σκατώσει φέτος 100 φορές παραπάνω από πέρυσι . Τόσο θεαματική μεταμόρφωση πρώτη φορά βλέπω. Να ναι καλά ο κιμωλιάτης σου ο σπαγγοραμμένος. Click για ανάπτυξη... Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:55 Ο don_aris91: #151 01-09-09 03:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Click για ανάπτυξη... και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:12 Ο miv έγραψε: #152 01-09-09 05:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Click για ανάπτυξη... Χαχ, και πάλι καλά να λες γιατι μετά το δεκαπενταυγουστο έφτανε Κίμωλο στις 1, οπότε στην Ίο θα έφτανε στις 4-5...Πάντως εγώ με HS έφτασα Ίο σε 4 ώρες και πέρασα κι από Σαντορίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Σας έχει τύχει να γίνουν τα νεύρα σας κομμάτια λόγω καθυστερήσεων και χάλια υπηρεσιών σε πλοία? Παράδειγμα εγώ, σήμερα το πλοίο ΜΥΤΙΛΗΝΗ ήταν να αναχωρήσει από το λιμάνι της ομόνυμης πόλης στι 10:30 το πρωί και να φτάσει στον Πειραιά στις 8:30 το απόγευμα. Τι έγινε; Το πλοίο μπήκε στο λιμάνι στις 10:30 και αναχώρησε στις 11... Μακάρι να ήταν μόνο αυτό... Έπειτα από 10 ώρες δυνατού κουνήματος και απίστευτης βαρεμάρας, μας απαγορεύτηκε να εισέλθουμε στο λιμάνι του πειραιά λόγω αυξημένης κίνησης. Αποτέλεσμα? Το πλοίο μπήκε στις 9:30 στο λιμάνι και αποβιβαστήκαμε στις 10:00. Σύνολο 12 ώρες ταλαιπωρίας. Συγχαρητήρια στη NEL LINES (ιδιοκτήτρια του ΘΕΟΦΙΛΟΣ) της οποίας το καλύτερο πλοίο τυχγάνει να είναι το... μυτιλήνη. Άσ' τα να πάνε δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Καημένε μου. Το ίδιο εχτές έπαθα και εγώ.Τι το θέλουν το Μυτιλήνη.Αλλά ευχαριστήθηκα να μείνω λίγο ακόμα στο νησί μου την Μυτιλήνη μου λίγη ωρα παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 16:42 Ο qwertyuiop: #142 27-08-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Φέτος, που ανέλαβε ο πατριώτης μου, και τη διεύθυνση της ένωσης εφοπλιστών, όλα μια χαρά πάνε. Click για ανάπτυξη... Ξεθάβω αυτό για να πω πως το μυτιλήνη εχει σκατώσει φέτος 100 φορές παραπάνω από πέρυσι . Τόσο θεαματική μεταμόρφωση πρώτη φορά βλέπω. Να ναι καλά ο κιμωλιάτης σου ο σπαγγοραμμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:54 Ο Οδυσσέας έγραψε: #143 31-08-09 23:54 Μυρτιδιότισσα.Το πλοίο που πηγαίνει Χανιά-Γύθειο.Από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κάποιος στη ζωή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:03 Η Kotatsuneko: #144 01-09-09 01:03 Έχω ανέβει πολλές φορές σε αυτό γιατί κάποτε πήγαινε Νεάπολη-Κύθηρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο Οδυσσέας έγραψε: #145 01-09-09 01:04 Έχεις καμιά σχέση με Μάνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Kotatsuneko: #146 01-09-09 01:05 Ναι. Η μαμά μου και όλο το σόι της από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #147 01-09-09 01:06 Mάλιστα.Κι εγώ έχω,από παππούδες και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Kotatsuneko: #148 01-09-09 01:19 Πατριωτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η flo0ra έγραψε: #149 01-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Μη μου λες τέτοια τώρα... Θα πάω διακοπές Κύθηρα με καράβι για πρώτη φορά... Δε ξέρω με ποιό πλοίο αλλά θα έιναι οι πρώτες μου διακοπές σε νησί που ταξιδεύω με καράβι!! Δε θέλω να περάσω τέτοια κούραση!! Click για ανάπτυξη... ειμαι απο κυθηρα και εχω να σου πω πως ειναι ελαχιστες οι φορες χωρις καθυστερηση μια φορα που περνουσε πριν απο κρητη το καραβι ειχαν παρει τηλ και ειχαν πει πως ειχαν βαλει βομβα προφανως καποιος θα το εχανε και ειπε δεν τους γ**** ολους με 4 ωριτσες καθυστερηση? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μυρτιδιότισσα.Το πλοίο που πηγαίνει Χανιά-Γύθειο.Από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κάποιος στη ζωή του. Click για ανάπτυξη... επαναλαμβανομαι το ξερω αλλα εχω ταξιδεψει για κυθηρα και με αυτο. χαλια πολα αλλα μετα απο τοσα χρονια εχω δεθει συναισθηματικα μαζι του. τωρα το εριξαν στα βραχια του λιμανιου και ησυχασαμε:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχω ανέβει πολλές φορές σε αυτό γιατί κάποτε πήγαινε Νεάπολη-Κύθηρα Click για ανάπτυξη... πες μου οτι εισαι απο εκει να τρελαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:49 Ο miv έγραψε: #150 01-09-09 03:49 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Ξεθάβω αυτό για να πω πως το μυτιλήνη εχει σκατώσει φέτος 100 φορές παραπάνω από πέρυσι . Τόσο θεαματική μεταμόρφωση πρώτη φορά βλέπω. Να ναι καλά ο κιμωλιάτης σου ο σπαγγοραμμένος. Click για ανάπτυξη... Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:55 Ο don_aris91: #151 01-09-09 03:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Click για ανάπτυξη... και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:12 Ο miv έγραψε: #152 01-09-09 05:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Click για ανάπτυξη... Χαχ, και πάλι καλά να λες γιατι μετά το δεκαπενταυγουστο έφτανε Κίμωλο στις 1, οπότε στην Ίο θα έφτανε στις 4-5...Πάντως εγώ με HS έφτασα Ίο σε 4 ώρες και πέρασα κι από Σαντορίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miv: Φέτος, που ανέλαβε ο πατριώτης μου, και τη διεύθυνση της ένωσης εφοπλιστών, όλα μια χαρά πάνε. Click για ανάπτυξη... Ξεθάβω αυτό για να πω πως το μυτιλήνη εχει σκατώσει φέτος 100 φορές παραπάνω από πέρυσι . Τόσο θεαματική μεταμόρφωση πρώτη φορά βλέπω. Να ναι καλά ο κιμωλιάτης σου ο σπαγγοραμμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:54 Ο Οδυσσέας έγραψε: #143 31-08-09 23:54 Μυρτιδιότισσα.Το πλοίο που πηγαίνει Χανιά-Γύθειο.Από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κάποιος στη ζωή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:03 Η Kotatsuneko: #144 01-09-09 01:03 Έχω ανέβει πολλές φορές σε αυτό γιατί κάποτε πήγαινε Νεάπολη-Κύθηρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο Οδυσσέας έγραψε: #145 01-09-09 01:04 Έχεις καμιά σχέση με Μάνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Kotatsuneko: #146 01-09-09 01:05 Ναι. Η μαμά μου και όλο το σόι της από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #147 01-09-09 01:06 Mάλιστα.Κι εγώ έχω,από παππούδες και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Kotatsuneko: #148 01-09-09 01:19 Πατριωτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η flo0ra έγραψε: #149 01-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Μη μου λες τέτοια τώρα... Θα πάω διακοπές Κύθηρα με καράβι για πρώτη φορά... Δε ξέρω με ποιό πλοίο αλλά θα έιναι οι πρώτες μου διακοπές σε νησί που ταξιδεύω με καράβι!! Δε θέλω να περάσω τέτοια κούραση!! Click για ανάπτυξη... ειμαι απο κυθηρα και εχω να σου πω πως ειναι ελαχιστες οι φορες χωρις καθυστερηση μια φορα που περνουσε πριν απο κρητη το καραβι ειχαν παρει τηλ και ειχαν πει πως ειχαν βαλει βομβα προφανως καποιος θα το εχανε και ειπε δεν τους γ**** ολους με 4 ωριτσες καθυστερηση? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μυρτιδιότισσα.Το πλοίο που πηγαίνει Χανιά-Γύθειο.Από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κάποιος στη ζωή του. Click για ανάπτυξη... επαναλαμβανομαι το ξερω αλλα εχω ταξιδεψει για κυθηρα και με αυτο. χαλια πολα αλλα μετα απο τοσα χρονια εχω δεθει συναισθηματικα μαζι του. τωρα το εριξαν στα βραχια του λιμανιου και ησυχασαμε:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχω ανέβει πολλές φορές σε αυτό γιατί κάποτε πήγαινε Νεάπολη-Κύθηρα Click για ανάπτυξη... πες μου οτι εισαι απο εκει να τρελαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:49 Ο miv έγραψε: #150 01-09-09 03:49 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Ξεθάβω αυτό για να πω πως το μυτιλήνη εχει σκατώσει φέτος 100 φορές παραπάνω από πέρυσι . Τόσο θεαματική μεταμόρφωση πρώτη φορά βλέπω. Να ναι καλά ο κιμωλιάτης σου ο σπαγγοραμμένος. Click για ανάπτυξη... Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:55 Ο don_aris91: #151 01-09-09 03:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Click για ανάπτυξη... και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:12 Ο miv έγραψε: #152 01-09-09 05:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Click για ανάπτυξη... Χαχ, και πάλι καλά να λες γιατι μετά το δεκαπενταυγουστο έφτανε Κίμωλο στις 1, οπότε στην Ίο θα έφτανε στις 4-5...Πάντως εγώ με HS έφτασα Ίο σε 4 ώρες και πέρασα κι από Σαντορίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μυρτιδιότισσα.Το πλοίο που πηγαίνει Χανιά-Γύθειο.Από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κάποιος στη ζωή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:03 Η Kotatsuneko: #144 01-09-09 01:03 Έχω ανέβει πολλές φορές σε αυτό γιατί κάποτε πήγαινε Νεάπολη-Κύθηρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο Οδυσσέας έγραψε: #145 01-09-09 01:04 Έχεις καμιά σχέση με Μάνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Kotatsuneko: #146 01-09-09 01:05 Ναι. Η μαμά μου και όλο το σόι της από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #147 01-09-09 01:06 Mάλιστα.Κι εγώ έχω,από παππούδες και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Kotatsuneko: #148 01-09-09 01:19 Πατριωτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η flo0ra έγραψε: #149 01-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Μη μου λες τέτοια τώρα... Θα πάω διακοπές Κύθηρα με καράβι για πρώτη φορά... Δε ξέρω με ποιό πλοίο αλλά θα έιναι οι πρώτες μου διακοπές σε νησί που ταξιδεύω με καράβι!! Δε θέλω να περάσω τέτοια κούραση!! Click για ανάπτυξη... ειμαι απο κυθηρα και εχω να σου πω πως ειναι ελαχιστες οι φορες χωρις καθυστερηση μια φορα που περνουσε πριν απο κρητη το καραβι ειχαν παρει τηλ και ειχαν πει πως ειχαν βαλει βομβα προφανως καποιος θα το εχανε και ειπε δεν τους γ**** ολους με 4 ωριτσες καθυστερηση? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μυρτιδιότισσα.Το πλοίο που πηγαίνει Χανιά-Γύθειο.Από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κάποιος στη ζωή του. Click για ανάπτυξη... επαναλαμβανομαι το ξερω αλλα εχω ταξιδεψει για κυθηρα και με αυτο. χαλια πολα αλλα μετα απο τοσα χρονια εχω δεθει συναισθηματικα μαζι του. τωρα το εριξαν στα βραχια του λιμανιου και ησυχασαμε:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχω ανέβει πολλές φορές σε αυτό γιατί κάποτε πήγαινε Νεάπολη-Κύθηρα Click για ανάπτυξη... πες μου οτι εισαι απο εκει να τρελαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:49 Ο miv έγραψε: #150 01-09-09 03:49 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Ξεθάβω αυτό για να πω πως το μυτιλήνη εχει σκατώσει φέτος 100 φορές παραπάνω από πέρυσι . Τόσο θεαματική μεταμόρφωση πρώτη φορά βλέπω. Να ναι καλά ο κιμωλιάτης σου ο σπαγγοραμμένος. Click για ανάπτυξη... Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:55 Ο don_aris91: #151 01-09-09 03:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Click για ανάπτυξη... και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:12 Ο miv έγραψε: #152 01-09-09 05:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Click για ανάπτυξη... Χαχ, και πάλι καλά να λες γιατι μετά το δεκαπενταυγουστο έφτανε Κίμωλο στις 1, οπότε στην Ίο θα έφτανε στις 4-5...Πάντως εγώ με HS έφτασα Ίο σε 4 ώρες και πέρασα κι από Σαντορίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω ανέβει πολλές φορές σε αυτό γιατί κάποτε πήγαινε Νεάπολη-Κύθηρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο Οδυσσέας έγραψε: #145 01-09-09 01:04 Έχεις καμιά σχέση με Μάνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Kotatsuneko: #146 01-09-09 01:05 Ναι. Η μαμά μου και όλο το σόι της από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #147 01-09-09 01:06 Mάλιστα.Κι εγώ έχω,από παππούδες και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Kotatsuneko: #148 01-09-09 01:19 Πατριωτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η flo0ra έγραψε: #149 01-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Μη μου λες τέτοια τώρα... Θα πάω διακοπές Κύθηρα με καράβι για πρώτη φορά... Δε ξέρω με ποιό πλοίο αλλά θα έιναι οι πρώτες μου διακοπές σε νησί που ταξιδεύω με καράβι!! Δε θέλω να περάσω τέτοια κούραση!! Click για ανάπτυξη... ειμαι απο κυθηρα και εχω να σου πω πως ειναι ελαχιστες οι φορες χωρις καθυστερηση μια φορα που περνουσε πριν απο κρητη το καραβι ειχαν παρει τηλ και ειχαν πει πως ειχαν βαλει βομβα προφανως καποιος θα το εχανε και ειπε δεν τους γ**** ολους με 4 ωριτσες καθυστερηση? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μυρτιδιότισσα.Το πλοίο που πηγαίνει Χανιά-Γύθειο.Από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κάποιος στη ζωή του. Click για ανάπτυξη... επαναλαμβανομαι το ξερω αλλα εχω ταξιδεψει για κυθηρα και με αυτο. χαλια πολα αλλα μετα απο τοσα χρονια εχω δεθει συναισθηματικα μαζι του. τωρα το εριξαν στα βραχια του λιμανιου και ησυχασαμε:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχω ανέβει πολλές φορές σε αυτό γιατί κάποτε πήγαινε Νεάπολη-Κύθηρα Click για ανάπτυξη... πες μου οτι εισαι απο εκει να τρελαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:49 Ο miv έγραψε: #150 01-09-09 03:49 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Ξεθάβω αυτό για να πω πως το μυτιλήνη εχει σκατώσει φέτος 100 φορές παραπάνω από πέρυσι . Τόσο θεαματική μεταμόρφωση πρώτη φορά βλέπω. Να ναι καλά ο κιμωλιάτης σου ο σπαγγοραμμένος. Click για ανάπτυξη... Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:55 Ο don_aris91: #151 01-09-09 03:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Click για ανάπτυξη... και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:12 Ο miv έγραψε: #152 01-09-09 05:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Click για ανάπτυξη... Χαχ, και πάλι καλά να λες γιατι μετά το δεκαπενταυγουστο έφτανε Κίμωλο στις 1, οπότε στην Ίο θα έφτανε στις 4-5...Πάντως εγώ με HS έφτασα Ίο σε 4 ώρες και πέρασα κι από Σαντορίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχεις καμιά σχέση με Μάνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Kotatsuneko: #146 01-09-09 01:05 Ναι. Η μαμά μου και όλο το σόι της από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #147 01-09-09 01:06 Mάλιστα.Κι εγώ έχω,από παππούδες και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Kotatsuneko: #148 01-09-09 01:19 Πατριωτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η flo0ra έγραψε: #149 01-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Μη μου λες τέτοια τώρα... Θα πάω διακοπές Κύθηρα με καράβι για πρώτη φορά... Δε ξέρω με ποιό πλοίο αλλά θα έιναι οι πρώτες μου διακοπές σε νησί που ταξιδεύω με καράβι!! Δε θέλω να περάσω τέτοια κούραση!! Click για ανάπτυξη... ειμαι απο κυθηρα και εχω να σου πω πως ειναι ελαχιστες οι φορες χωρις καθυστερηση μια φορα που περνουσε πριν απο κρητη το καραβι ειχαν παρει τηλ και ειχαν πει πως ειχαν βαλει βομβα προφανως καποιος θα το εχανε και ειπε δεν τους γ**** ολους με 4 ωριτσες καθυστερηση? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μυρτιδιότισσα.Το πλοίο που πηγαίνει Χανιά-Γύθειο.Από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κάποιος στη ζωή του. Click για ανάπτυξη... επαναλαμβανομαι το ξερω αλλα εχω ταξιδεψει για κυθηρα και με αυτο. χαλια πολα αλλα μετα απο τοσα χρονια εχω δεθει συναισθηματικα μαζι του. τωρα το εριξαν στα βραχια του λιμανιου και ησυχασαμε:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχω ανέβει πολλές φορές σε αυτό γιατί κάποτε πήγαινε Νεάπολη-Κύθηρα Click για ανάπτυξη... πες μου οτι εισαι απο εκει να τρελαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:49 Ο miv έγραψε: #150 01-09-09 03:49 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Ξεθάβω αυτό για να πω πως το μυτιλήνη εχει σκατώσει φέτος 100 φορές παραπάνω από πέρυσι . Τόσο θεαματική μεταμόρφωση πρώτη φορά βλέπω. Να ναι καλά ο κιμωλιάτης σου ο σπαγγοραμμένος. Click για ανάπτυξη... Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:55 Ο don_aris91: #151 01-09-09 03:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Click για ανάπτυξη... και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:12 Ο miv έγραψε: #152 01-09-09 05:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Click για ανάπτυξη... Χαχ, και πάλι καλά να λες γιατι μετά το δεκαπενταυγουστο έφτανε Κίμωλο στις 1, οπότε στην Ίο θα έφτανε στις 4-5...Πάντως εγώ με HS έφτασα Ίο σε 4 ώρες και πέρασα κι από Σαντορίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι. Η μαμά μου και όλο το σόι της από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #147 01-09-09 01:06 Mάλιστα.Κι εγώ έχω,από παππούδες και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Kotatsuneko: #148 01-09-09 01:19 Πατριωτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η flo0ra έγραψε: #149 01-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Μη μου λες τέτοια τώρα... Θα πάω διακοπές Κύθηρα με καράβι για πρώτη φορά... Δε ξέρω με ποιό πλοίο αλλά θα έιναι οι πρώτες μου διακοπές σε νησί που ταξιδεύω με καράβι!! Δε θέλω να περάσω τέτοια κούραση!! Click για ανάπτυξη... ειμαι απο κυθηρα και εχω να σου πω πως ειναι ελαχιστες οι φορες χωρις καθυστερηση μια φορα που περνουσε πριν απο κρητη το καραβι ειχαν παρει τηλ και ειχαν πει πως ειχαν βαλει βομβα προφανως καποιος θα το εχανε και ειπε δεν τους γ**** ολους με 4 ωριτσες καθυστερηση? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μυρτιδιότισσα.Το πλοίο που πηγαίνει Χανιά-Γύθειο.Από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κάποιος στη ζωή του. Click για ανάπτυξη... επαναλαμβανομαι το ξερω αλλα εχω ταξιδεψει για κυθηρα και με αυτο. χαλια πολα αλλα μετα απο τοσα χρονια εχω δεθει συναισθηματικα μαζι του. τωρα το εριξαν στα βραχια του λιμανιου και ησυχασαμε:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχω ανέβει πολλές φορές σε αυτό γιατί κάποτε πήγαινε Νεάπολη-Κύθηρα Click για ανάπτυξη... πες μου οτι εισαι απο εκει να τρελαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:49 Ο miv έγραψε: #150 01-09-09 03:49 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Ξεθάβω αυτό για να πω πως το μυτιλήνη εχει σκατώσει φέτος 100 φορές παραπάνω από πέρυσι . Τόσο θεαματική μεταμόρφωση πρώτη φορά βλέπω. Να ναι καλά ο κιμωλιάτης σου ο σπαγγοραμμένος. Click για ανάπτυξη... Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:55 Ο don_aris91: #151 01-09-09 03:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Click για ανάπτυξη... και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:12 Ο miv έγραψε: #152 01-09-09 05:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Click για ανάπτυξη... Χαχ, και πάλι καλά να λες γιατι μετά το δεκαπενταυγουστο έφτανε Κίμωλο στις 1, οπότε στην Ίο θα έφτανε στις 4-5...Πάντως εγώ με HS έφτασα Ίο σε 4 ώρες και πέρασα κι από Σαντορίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mάλιστα.Κι εγώ έχω,από παππούδες και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Kotatsuneko: #148 01-09-09 01:19 Πατριωτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η flo0ra έγραψε: #149 01-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Μη μου λες τέτοια τώρα... Θα πάω διακοπές Κύθηρα με καράβι για πρώτη φορά... Δε ξέρω με ποιό πλοίο αλλά θα έιναι οι πρώτες μου διακοπές σε νησί που ταξιδεύω με καράβι!! Δε θέλω να περάσω τέτοια κούραση!! Click για ανάπτυξη... ειμαι απο κυθηρα και εχω να σου πω πως ειναι ελαχιστες οι φορες χωρις καθυστερηση μια φορα που περνουσε πριν απο κρητη το καραβι ειχαν παρει τηλ και ειχαν πει πως ειχαν βαλει βομβα προφανως καποιος θα το εχανε και ειπε δεν τους γ**** ολους με 4 ωριτσες καθυστερηση? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μυρτιδιότισσα.Το πλοίο που πηγαίνει Χανιά-Γύθειο.Από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κάποιος στη ζωή του. Click για ανάπτυξη... επαναλαμβανομαι το ξερω αλλα εχω ταξιδεψει για κυθηρα και με αυτο. χαλια πολα αλλα μετα απο τοσα χρονια εχω δεθει συναισθηματικα μαζι του. τωρα το εριξαν στα βραχια του λιμανιου και ησυχασαμε:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχω ανέβει πολλές φορές σε αυτό γιατί κάποτε πήγαινε Νεάπολη-Κύθηρα Click για ανάπτυξη... πες μου οτι εισαι απο εκει να τρελαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:49 Ο miv έγραψε: #150 01-09-09 03:49 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Ξεθάβω αυτό για να πω πως το μυτιλήνη εχει σκατώσει φέτος 100 φορές παραπάνω από πέρυσι . Τόσο θεαματική μεταμόρφωση πρώτη φορά βλέπω. Να ναι καλά ο κιμωλιάτης σου ο σπαγγοραμμένος. Click για ανάπτυξη... Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:55 Ο don_aris91: #151 01-09-09 03:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Click για ανάπτυξη... και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:12 Ο miv έγραψε: #152 01-09-09 05:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Click για ανάπτυξη... Χαχ, και πάλι καλά να λες γιατι μετά το δεκαπενταυγουστο έφτανε Κίμωλο στις 1, οπότε στην Ίο θα έφτανε στις 4-5...Πάντως εγώ με HS έφτασα Ίο σε 4 ώρες και πέρασα κι από Σαντορίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πατριωτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η flo0ra έγραψε: #149 01-09-09 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Μη μου λες τέτοια τώρα... Θα πάω διακοπές Κύθηρα με καράβι για πρώτη φορά... Δε ξέρω με ποιό πλοίο αλλά θα έιναι οι πρώτες μου διακοπές σε νησί που ταξιδεύω με καράβι!! Δε θέλω να περάσω τέτοια κούραση!! Click για ανάπτυξη... ειμαι απο κυθηρα και εχω να σου πω πως ειναι ελαχιστες οι φορες χωρις καθυστερηση μια φορα που περνουσε πριν απο κρητη το καραβι ειχαν παρει τηλ και ειχαν πει πως ειχαν βαλει βομβα προφανως καποιος θα το εχανε και ειπε δεν τους γ**** ολους με 4 ωριτσες καθυστερηση? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μυρτιδιότισσα.Το πλοίο που πηγαίνει Χανιά-Γύθειο.Από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κάποιος στη ζωή του. Click για ανάπτυξη... επαναλαμβανομαι το ξερω αλλα εχω ταξιδεψει για κυθηρα και με αυτο. χαλια πολα αλλα μετα απο τοσα χρονια εχω δεθει συναισθηματικα μαζι του. τωρα το εριξαν στα βραχια του λιμανιου και ησυχασαμε:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχω ανέβει πολλές φορές σε αυτό γιατί κάποτε πήγαινε Νεάπολη-Κύθηρα Click για ανάπτυξη... πες μου οτι εισαι απο εκει να τρελαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:49 Ο miv έγραψε: #150 01-09-09 03:49 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Ξεθάβω αυτό για να πω πως το μυτιλήνη εχει σκατώσει φέτος 100 φορές παραπάνω από πέρυσι . Τόσο θεαματική μεταμόρφωση πρώτη φορά βλέπω. Να ναι καλά ο κιμωλιάτης σου ο σπαγγοραμμένος. Click για ανάπτυξη... Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:55 Ο don_aris91: #151 01-09-09 03:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Click για ανάπτυξη... και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:12 Ο miv έγραψε: #152 01-09-09 05:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Click για ανάπτυξη... Χαχ, και πάλι καλά να λες γιατι μετά το δεκαπενταυγουστο έφτανε Κίμωλο στις 1, οπότε στην Ίο θα έφτανε στις 4-5...Πάντως εγώ με HS έφτασα Ίο σε 4 ώρες και πέρασα κι από Σαντορίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Μη μου λες τέτοια τώρα... Θα πάω διακοπές Κύθηρα με καράβι για πρώτη φορά... Δε ξέρω με ποιό πλοίο αλλά θα έιναι οι πρώτες μου διακοπές σε νησί που ταξιδεύω με καράβι!! Δε θέλω να περάσω τέτοια κούραση!! Click για ανάπτυξη... ειμαι απο κυθηρα και εχω να σου πω πως ειναι ελαχιστες οι φορες χωρις καθυστερηση μια φορα που περνουσε πριν απο κρητη το καραβι ειχαν παρει τηλ και ειχαν πει πως ειχαν βαλει βομβα προφανως καποιος θα το εχανε και ειπε δεν τους γ**** ολους με 4 ωριτσες καθυστερηση? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μυρτιδιότισσα.Το πλοίο που πηγαίνει Χανιά-Γύθειο.Από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κάποιος στη ζωή του. Click για ανάπτυξη... επαναλαμβανομαι το ξερω αλλα εχω ταξιδεψει για κυθηρα και με αυτο. χαλια πολα αλλα μετα απο τοσα χρονια εχω δεθει συναισθηματικα μαζι του. τωρα το εριξαν στα βραχια του λιμανιου και ησυχασαμε:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχω ανέβει πολλές φορές σε αυτό γιατί κάποτε πήγαινε Νεάπολη-Κύθηρα Click για ανάπτυξη... πες μου οτι εισαι απο εκει να τρελαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:49 Ο miv έγραψε: #150 01-09-09 03:49 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Ξεθάβω αυτό για να πω πως το μυτιλήνη εχει σκατώσει φέτος 100 φορές παραπάνω από πέρυσι . Τόσο θεαματική μεταμόρφωση πρώτη φορά βλέπω. Να ναι καλά ο κιμωλιάτης σου ο σπαγγοραμμένος. Click για ανάπτυξη... Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:55 Ο don_aris91: #151 01-09-09 03:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Click για ανάπτυξη... και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:12 Ο miv έγραψε: #152 01-09-09 05:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Click για ανάπτυξη... Χαχ, και πάλι καλά να λες γιατι μετά το δεκαπενταυγουστο έφτανε Κίμωλο στις 1, οπότε στην Ίο θα έφτανε στις 4-5...Πάντως εγώ με HS έφτασα Ίο σε 4 ώρες και πέρασα κι από Σαντορίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Ξεθάβω αυτό για να πω πως το μυτιλήνη εχει σκατώσει φέτος 100 φορές παραπάνω από πέρυσι . Τόσο θεαματική μεταμόρφωση πρώτη φορά βλέπω. Να ναι καλά ο κιμωλιάτης σου ο σπαγγοραμμένος. Click για ανάπτυξη... Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:55 Ο don_aris91: #151 01-09-09 03:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Click για ανάπτυξη... και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:12 Ο miv έγραψε: #152 01-09-09 05:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Click για ανάπτυξη... Χαχ, και πάλι καλά να λες γιατι μετά το δεκαπενταυγουστο έφτανε Κίμωλο στις 1, οπότε στην Ίο θα έφτανε στις 4-5...Πάντως εγώ με HS έφτασα Ίο σε 4 ώρες και πέρασα κι από Σαντορίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, και το πιο αστείο ειναι ότι φέτος ένας απ'τους Κεντέρηδες πιάνει τρεις φορές την εβδομάδα Κίμωλο. Το πιο εκνευριστικό πλοίο ειναι το "καινούριο" Αδαμάντιος Κοραής...Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη...Φεύγει στις 2,30 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει Σαντορίνη το άλλο πρωί στις 6,30... Click για ανάπτυξη... και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:12 Ο miv έγραψε: #152 01-09-09 05:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Click για ανάπτυξη... Χαχ, και πάλι καλά να λες γιατι μετά το δεκαπενταυγουστο έφτανε Κίμωλο στις 1, οπότε στην Ίο θα έφτανε στις 4-5...Πάντως εγώ με HS έφτασα Ίο σε 4 ώρες και πέρασα κι από Σαντορίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από arismeister: και γω αυτο πηρα φετος...εφτασα στην ιο στις 3 το πρωι! Click για ανάπτυξη... Χαχ, και πάλι καλά να λες γιατι μετά το δεκαπενταυγουστο έφτανε Κίμωλο στις 1, οπότε στην Ίο θα έφτανε στις 4-5...Πάντως εγώ με HS έφτασα Ίο σε 4 ώρες και πέρασα κι από Σαντορίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.