δηλαδή είμαι από άλλον πλανήτη που θέλω στις συνελεύσεις να συζητιώνται καμιά φορά και θέματα της σχολής μου; ούτε εμείς έχουμε απαρτία...αλλά έχω σιχαθεί να ακούω σε κακέκτυπη έκδοση τους μονολόγους του Ελληνικού κοινοβουλίου για θέματα εκτός σχολής, μέσα σε ένα αμφιθέατρο χωρίς παράθυρα χωρητικότητας 500 ατόμων...
σου ανέφερα κάποιες αλλαγές που κάνουν στην σχολή μου, πίσω από την πλάτη των φοιτητών, χωρίς να λαμβάνει γνώση ο φοιτητής...δηλαδή, τι άλλο να κάνουμε, εμείς οι απέξω των κομμάτων;

να γίνουμε και εμείς κομματικοί παρατρεχάμενοι;
δεν κατάλαβα...τι έχει το μάτι μας; μια χαρά τα βλέπω...όπως ο κάθε φυσιολογικός φοιτητής που έχει θέσει κάποιους προσωπικούς στόχους στην ζωή του. Μήπως νομίζουμε ότι το Πανεπιστήμιο είναι χώρος αιωνίου αράγματος; Δεν είπα να μην ενδιαφερόμαστε για τα κοινά, να μην είμαστε πολιτικοποιημένοι νέοι...Κομματικοποιημένος το απεχθάνομαι. Δεν γουστάρω τις ταμπέλες κοινωνικού βολέματος σε κάποια μελλοντική καρέκλα. Απλά, ο πολιτικοποιημένος άνθρωπος έχει και στόχους στην ζωή του...δεν κάθεται να λέει λόγια "υπερφύαλα" αφήνοντας τον χρόνο να φεύγει μαζί με τις "ευκαιρίες" που έχει...Μάλλον εκεί διαφωνούμε. Εσένα σου αρέσει να είσαι κομματικοποιημένη. Δικαίωμά σου. Εξάλλου δημοκρατία έχουμε..