artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:28 Η artemaki έγραψε: #81 04-02-13 14:28 Μπορεις να το ζητησεις σε καποιο βιβλιοπωλειο και να το παραγγειλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 04:42 Ο stathakis: #82 07-02-13 04:42 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: https://www.roboly.gr/default.asp?static=9&category=7 εγω σκεφτομουν αυτο αλλα δεν 3ερω που να την βρωωω βοηθεια παρακαλωωω Click για ανάπτυξη... λοιπον,εδινα και εγω περισυ...πλεον της γαλλικης ειμαι.καλο αυτο του roboly να το παραγγειλεις.αλλα σου προτεινω και αυτο,https://www.francaisplus.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=15&product_id=48%3D0&option=com_virtuemart&lang=el&vmcchk=1&Itemid=57 επισης σου προτεινω και τα προηγουμενα θεματα του κρατικου στο β1/β2 τα οποια υπαρχουν στο ιντερνετ.τελος,μια ενδιαφερουσα σελιδα που θα σε βοηθησει ειναι και αυτη. https://www.study4french.gr/ .γενικα αυτο ειναι καλο υλικο.αρκει καθε λαθος που θα κανεις,να το ελεγχεις με το corrigé και να ανατρεχεις στην γραμματικη.το επιπεδο β1 ειναι οκ.αλλα για πανελληνιες,θελει λιγο δουλιτσα.ειναι περιεργοι στα θεματα.θελει προσοχη μεγαλη γιατι μπορεις να κανεις λαθη ηλιθια λογω απροσεξιας... να σου ευχηθω καλη επιτυχια!!για τυχον αποριες να μου γραψεις αν θες και σε προσωπικο μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:47 Η Vicky13 έγραψε: #83 25-02-13 13:47 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε τι να διαβάσω; Το δήλωσα έτσι το μάθημα δεν ξέρω αν πάω αλλά μπορείτε να με βοηθήσετε ;;; Έχω Β2 και θα διαβάσω μόνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:51 Ο stathakis: #84 26-02-13 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Παιδιά μπορείτε να μου πείτε τι να διαβάσω; Το δήλωσα έτσι το μάθημα δεν ξέρω αν πάω αλλά μπορείτε να με βοηθήσετε ;;; Έχω Β2 και θα διαβάσω μόνη μου Click για ανάπτυξη... λιγη γραμματικη να διαβαζεις,λιγο λεξιλογιο και να κανεις τεστ αρκετα!πιο πανω αν δεις εσω δωσει χρησιμες ιστοσελιδες και αλλα ατομα εχουν προτεινει και βιβλια προετοιμασιας γαλλικων για πανελληνιες.και ο,τι χρειαστεις πες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2016 στις 16:41 Ο juste un instant: #85 13-08-16 16:41 Αρχική Δημοσίευση από jenny_K_07: preparation au delf...του Joseph Roboly...έχει όλη τη γραμματική...πολύ καλό... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria99 Νεοφερμένο μέλος Η Ria99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 18:48 Η Ria99 έγραψε: #86 17-06-17 18:48 δινει κανεις αλλος φετος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Schlimazel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορεις να το ζητησεις σε καποιο βιβλιοπωλειο και να το παραγγειλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 04:42 Ο stathakis: #82 07-02-13 04:42 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: https://www.roboly.gr/default.asp?static=9&category=7 εγω σκεφτομουν αυτο αλλα δεν 3ερω που να την βρωωω βοηθεια παρακαλωωω Click για ανάπτυξη... λοιπον,εδινα και εγω περισυ...πλεον της γαλλικης ειμαι.καλο αυτο του roboly να το παραγγειλεις.αλλα σου προτεινω και αυτο,https://www.francaisplus.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=15&product_id=48%3D0&option=com_virtuemart&lang=el&vmcchk=1&Itemid=57 επισης σου προτεινω και τα προηγουμενα θεματα του κρατικου στο β1/β2 τα οποια υπαρχουν στο ιντερνετ.τελος,μια ενδιαφερουσα σελιδα που θα σε βοηθησει ειναι και αυτη. https://www.study4french.gr/ .γενικα αυτο ειναι καλο υλικο.αρκει καθε λαθος που θα κανεις,να το ελεγχεις με το corrigé και να ανατρεχεις στην γραμματικη.το επιπεδο β1 ειναι οκ.αλλα για πανελληνιες,θελει λιγο δουλιτσα.ειναι περιεργοι στα θεματα.θελει προσοχη μεγαλη γιατι μπορεις να κανεις λαθη ηλιθια λογω απροσεξιας... να σου ευχηθω καλη επιτυχια!!για τυχον αποριες να μου γραψεις αν θες και σε προσωπικο μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:47 Η Vicky13 έγραψε: #83 25-02-13 13:47 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε τι να διαβάσω; Το δήλωσα έτσι το μάθημα δεν ξέρω αν πάω αλλά μπορείτε να με βοηθήσετε ;;; Έχω Β2 και θα διαβάσω μόνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:51 Ο stathakis: #84 26-02-13 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Παιδιά μπορείτε να μου πείτε τι να διαβάσω; Το δήλωσα έτσι το μάθημα δεν ξέρω αν πάω αλλά μπορείτε να με βοηθήσετε ;;; Έχω Β2 και θα διαβάσω μόνη μου Click για ανάπτυξη... λιγη γραμματικη να διαβαζεις,λιγο λεξιλογιο και να κανεις τεστ αρκετα!πιο πανω αν δεις εσω δωσει χρησιμες ιστοσελιδες και αλλα ατομα εχουν προτεινει και βιβλια προετοιμασιας γαλλικων για πανελληνιες.και ο,τι χρειαστεις πες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2016 στις 16:41 Ο juste un instant: #85 13-08-16 16:41 Αρχική Δημοσίευση από jenny_K_07: preparation au delf...του Joseph Roboly...έχει όλη τη γραμματική...πολύ καλό... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria99 Νεοφερμένο μέλος Η Ria99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 18:48 Η Ria99 έγραψε: #86 17-06-17 18:48 δινει κανεις αλλος φετος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Schlimazel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: https://www.roboly.gr/default.asp?static=9&category=7 εγω σκεφτομουν αυτο αλλα δεν 3ερω που να την βρωωω βοηθεια παρακαλωωω Click για ανάπτυξη... λοιπον,εδινα και εγω περισυ...πλεον της γαλλικης ειμαι.καλο αυτο του roboly να το παραγγειλεις.αλλα σου προτεινω και αυτο,https://www.francaisplus.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=15&product_id=48%3D0&option=com_virtuemart&lang=el&vmcchk=1&Itemid=57 επισης σου προτεινω και τα προηγουμενα θεματα του κρατικου στο β1/β2 τα οποια υπαρχουν στο ιντερνετ.τελος,μια ενδιαφερουσα σελιδα που θα σε βοηθησει ειναι και αυτη. https://www.study4french.gr/ .γενικα αυτο ειναι καλο υλικο.αρκει καθε λαθος που θα κανεις,να το ελεγχεις με το corrigé και να ανατρεχεις στην γραμματικη.το επιπεδο β1 ειναι οκ.αλλα για πανελληνιες,θελει λιγο δουλιτσα.ειναι περιεργοι στα θεματα.θελει προσοχη μεγαλη γιατι μπορεις να κανεις λαθη ηλιθια λογω απροσεξιας... να σου ευχηθω καλη επιτυχια!!για τυχον αποριες να μου γραψεις αν θες και σε προσωπικο μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:47 Η Vicky13 έγραψε: #83 25-02-13 13:47 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε τι να διαβάσω; Το δήλωσα έτσι το μάθημα δεν ξέρω αν πάω αλλά μπορείτε να με βοηθήσετε ;;; Έχω Β2 και θα διαβάσω μόνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:51 Ο stathakis: #84 26-02-13 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Παιδιά μπορείτε να μου πείτε τι να διαβάσω; Το δήλωσα έτσι το μάθημα δεν ξέρω αν πάω αλλά μπορείτε να με βοηθήσετε ;;; Έχω Β2 και θα διαβάσω μόνη μου Click για ανάπτυξη... λιγη γραμματικη να διαβαζεις,λιγο λεξιλογιο και να κανεις τεστ αρκετα!πιο πανω αν δεις εσω δωσει χρησιμες ιστοσελιδες και αλλα ατομα εχουν προτεινει και βιβλια προετοιμασιας γαλλικων για πανελληνιες.και ο,τι χρειαστεις πες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2016 στις 16:41 Ο juste un instant: #85 13-08-16 16:41 Αρχική Δημοσίευση από jenny_K_07: preparation au delf...του Joseph Roboly...έχει όλη τη γραμματική...πολύ καλό... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria99 Νεοφερμένο μέλος Η Ria99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 18:48 Η Ria99 έγραψε: #86 17-06-17 18:48 δινει κανεις αλλος φετος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Schlimazel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά μπορείτε να μου πείτε τι να διαβάσω; Το δήλωσα έτσι το μάθημα δεν ξέρω αν πάω αλλά μπορείτε να με βοηθήσετε ;;; Έχω Β2 και θα διαβάσω μόνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:51 Ο stathakis: #84 26-02-13 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Παιδιά μπορείτε να μου πείτε τι να διαβάσω; Το δήλωσα έτσι το μάθημα δεν ξέρω αν πάω αλλά μπορείτε να με βοηθήσετε ;;; Έχω Β2 και θα διαβάσω μόνη μου Click για ανάπτυξη... λιγη γραμματικη να διαβαζεις,λιγο λεξιλογιο και να κανεις τεστ αρκετα!πιο πανω αν δεις εσω δωσει χρησιμες ιστοσελιδες και αλλα ατομα εχουν προτεινει και βιβλια προετοιμασιας γαλλικων για πανελληνιες.και ο,τι χρειαστεις πες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2016 στις 16:41 Ο juste un instant: #85 13-08-16 16:41 Αρχική Δημοσίευση από jenny_K_07: preparation au delf...του Joseph Roboly...έχει όλη τη γραμματική...πολύ καλό... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria99 Νεοφερμένο μέλος Η Ria99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 18:48 Η Ria99 έγραψε: #86 17-06-17 18:48 δινει κανεις αλλος φετος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Schlimazel Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Παιδιά μπορείτε να μου πείτε τι να διαβάσω; Το δήλωσα έτσι το μάθημα δεν ξέρω αν πάω αλλά μπορείτε να με βοηθήσετε ;;; Έχω Β2 και θα διαβάσω μόνη μου Click για ανάπτυξη... λιγη γραμματικη να διαβαζεις,λιγο λεξιλογιο και να κανεις τεστ αρκετα!πιο πανω αν δεις εσω δωσει χρησιμες ιστοσελιδες και αλλα ατομα εχουν προτεινει και βιβλια προετοιμασιας γαλλικων για πανελληνιες.και ο,τι χρειαστεις πες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2016 στις 16:41 Ο juste un instant: #85 13-08-16 16:41 Αρχική Δημοσίευση από jenny_K_07: preparation au delf...του Joseph Roboly...έχει όλη τη γραμματική...πολύ καλό... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria99 Νεοφερμένο μέλος Η Ria99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 18:48 Η Ria99 έγραψε: #86 17-06-17 18:48 δινει κανεις αλλος φετος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από jenny_K_07: preparation au delf...του Joseph Roboly...έχει όλη τη γραμματική...πολύ καλό... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ria99 Νεοφερμένο μέλος Η Ria99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 18:48 Η Ria99 έγραψε: #86 17-06-17 18:48 δινει κανεις αλλος φετος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δινει κανεις αλλος φετος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.