alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 10:57 Ο alexpant έγραψε: #161 05-06-10 10:57 συμφωνώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 11:20 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #162 05-06-10 11:20 ποτε γράφουμα αγγλικά ρε παιδιά; και που γράφουμε; στα σχολεία μας ή αλλού; τα αγγλικά είναι ειδικό μάθημα Χ2 ή Χ1? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lio21268 Νεοφερμένο μέλος Ο lio21268 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 15:58 Ο lio21268 έγραψε: #163 05-06-10 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Μπάμπης ο Άλλος: τα αγγλικά είναι ειδικό μάθημα Χ2 ή Χ1? Click για ανάπτυξη... ανάλογα ποιο τμήμα/Σχολή σε ενδιαφέρει. Σε άλλες περιπτώσεις είναι Χ2 και σε άλλες Χ1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 16:33 Ο alexpant έγραψε: #164 05-06-10 16:33 Εαν έχεις επιλέξει ξενόγλωσσες φιλοσοφίες τότε είναι χ2 Εάν έχεις επιλέξει ΜΜΕ τότε είναι χ1 Αυτά ξέρω μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 16:49 Ο Eupatridis: #165 05-06-10 16:49 Παιδιά,εχω πάρει Proficiency Cambridge ,πριν 2 χρόνια.Λέτε να κάνω κανα μάθημα Αγγλικών ή δεν χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lio21268 Νεοφερμένο μέλος Ο lio21268 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 16:58 Ο lio21268 έγραψε: #166 05-06-10 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Eupatridis: Παιδιά,εχω πάρει Proficiency Cambridge ,πριν 2 χρόνια.Λέτε να κάνω κανα μάθημα Αγγλικών ή δεν χρειάζεται; Click για ανάπτυξη... Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 18:53 Η iwanna έγραψε: #167 05-06-10 18:53 Εγώ δεν είχα κάνει και πάλι 19 έγραψα... Βασικά ότι αισθάνεσαι, δεν είναι και τόσο τραγικό το θέμα αν έχεις προφ... Και ο από πάνω που βλέπω, -δεν το λέω κακοπροαίρετα- αλλά 5-6 μαθήματα δεν το λες και ότι έκανες αγγλικά... Οπότε πάνω κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε, δες απλά πως είναι η δομή να χεις μια ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lio21268 Νεοφερμένο μέλος Ο lio21268 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 04:44 Ο lio21268 έγραψε: #168 06-06-10 04:44 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Εγώ δεν είχα κάνει και πάλι 19 έγραψα... Βασικά ότι αισθάνεσαι, δεν είναι και τόσο τραγικό το θέμα αν έχεις προφ... Και ο από πάνω που βλέπω, -δεν το λέω κακοπροαίρετα- αλλά 5-6 μαθήματα δεν το λες και ότι έκανες αγγλικά... Οπότε πάνω κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε, δες απλά πως είναι η δομή να χεις μια ιδέα. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο! Απλώς , επειδή ο φίλος μας ρώτησε αν είναι να κάνει κανά μάθημα Αγγλικών, εγώ του πρότεινα να κάνει μερικά, για να δει όπως είπες και εσύ τη δομή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 04:56 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #169 06-06-10 04:56 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Εαν έχεις επιλέξει ξενόγλωσσες φιλοσοφίες τότε είναι χ2 Εάν έχεις επιλέξει ΜΜΕ τότε είναι χ1 Αυτά ξέρω μόνο! Click για ανάπτυξη... Nαυτιλιακών σπουδών φαντάζομαι χ1; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:21 Η iwanna έγραψε: #170 06-06-10 14:21 Ε ναι, μόνο οι ξενόγλωσσες φιλολογίες και το Μεταφραστικό στην Κέρκυρα έχουν χ2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:24 Η Athinoul@91: #171 06-06-10 14:24 οποιος ενδιαφερεται για το μεταφραστικο η βαση ειναι 19.194 θα πρεπει υποχρεωτικα να δωσετε 2 γλωσσες, οπου και οι δυο εχουν συντελεστη χ2. προσθετετε τα 2 ειδικα μαθηματα και τα διαιρειτε δια του 2. καλη επιτυχια σε οποιον την θελει! αξιζει τον κοπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 15:25 Η iwanna έγραψε: #172 06-06-10 15:25 Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:14 Η Athinoul@91: #173 06-06-10 16:14 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Click για ανάπτυξη... κοιταξε ειναι οντως αρκετα δυσκολη και εχει παρα πολλα μαθηματα και παααρααα πολλες ωρες, αν και δεν πιστευω οτι ειναι τοσο τραγικο...θα δειξει βεβαια αλλα εξαρταται απο το επιπεδο γνωσης στις ξενες γλωσσες και απο το ποσο το θελεις και φυσικα αν παρακολουθεις τα μαθηματα γιατι στην εξεταστικη θα σου φανουν παλουκια...ατη κυριολεξια! παντως εμενα προσωπικα με κραταει σε συνεχες ενδιαφερον γιατι εκτος απο μαθηματα μεταφρασης κανουμε και οικονομικα, πολιτικη επιστημη κτλ. και αλλες ξενες γλωσσεςπου ειναι ο,τι καλυτερο, πιστευω. η αληθεια ειναι οτι φυσικα πρεπει να το εχεις και λιγο το ταλεντο και φυσικα να εημερωνεσαι συνεχως για οτιδηποτε συμβαινει γυρω σου. επιπλεον το οτι δεν εχεις προσβαση στο δημοσιο δεν σε κραταει μακρυα απο μεγαλες ευκαιριες. μπορει να μην εχεις αυτη τη δυνατοτητα ομως οι διεξοδοι ειναι παρα πολλοι! μονο αν σου αρεσει πραγματικα και το κυνηγησεις θα πετυχεις και φυσικα αν εχεις υπομονη, επιμονη και...κουραγιο! θελω τοσα πολλα να πω για αυτη τη σχολη αλλα δεν εχω χρονο γιατι...διαβαζω! ρωτηστε με ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 17:55 Ο CITCOC έγραψε: #174 06-06-10 17:55 Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:19 Ο johngreek_mad: #175 06-06-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Click για ανάπτυξη... Tι εννοεις με το πρωτο; Κανονικα βγαινουν οι βασεις οπως και η βαση καθε σχολης, απλα το ειδικο μαθημα σου δινει bonus εως και 2,000 μορια! Αρχική Δημοσίευση από lio21268: Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Click για ανάπτυξη... Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2010 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 00:15 Η Athinoul@91: #176 07-06-10 00:15 δυστυχως δεν εχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 00:34 Ο CITCOC έγραψε: #177 08-06-10 00:34 Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 20:09 Ο johngreek_mad: #178 09-06-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο! Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #179 14-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Aggel0sss rseven globglogabgalab gaidouri charmander AggelikiGr jellojina Corfu kitty idkser mikrosamiamidi alexpant constansn BatGuin Sotiris.Y ειδήμων Scandal chenchen Maria1743 Darkking το κοριτσι του μαη ΨΑΡΑΚΙ1993 tasost buffon85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συμφωνώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 11:20 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #162 05-06-10 11:20 ποτε γράφουμα αγγλικά ρε παιδιά; και που γράφουμε; στα σχολεία μας ή αλλού; τα αγγλικά είναι ειδικό μάθημα Χ2 ή Χ1? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lio21268 Νεοφερμένο μέλος Ο lio21268 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 15:58 Ο lio21268 έγραψε: #163 05-06-10 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Μπάμπης ο Άλλος: τα αγγλικά είναι ειδικό μάθημα Χ2 ή Χ1? Click για ανάπτυξη... ανάλογα ποιο τμήμα/Σχολή σε ενδιαφέρει. Σε άλλες περιπτώσεις είναι Χ2 και σε άλλες Χ1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 16:33 Ο alexpant έγραψε: #164 05-06-10 16:33 Εαν έχεις επιλέξει ξενόγλωσσες φιλοσοφίες τότε είναι χ2 Εάν έχεις επιλέξει ΜΜΕ τότε είναι χ1 Αυτά ξέρω μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 16:49 Ο Eupatridis: #165 05-06-10 16:49 Παιδιά,εχω πάρει Proficiency Cambridge ,πριν 2 χρόνια.Λέτε να κάνω κανα μάθημα Αγγλικών ή δεν χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lio21268 Νεοφερμένο μέλος Ο lio21268 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 16:58 Ο lio21268 έγραψε: #166 05-06-10 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Eupatridis: Παιδιά,εχω πάρει Proficiency Cambridge ,πριν 2 χρόνια.Λέτε να κάνω κανα μάθημα Αγγλικών ή δεν χρειάζεται; Click για ανάπτυξη... Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 18:53 Η iwanna έγραψε: #167 05-06-10 18:53 Εγώ δεν είχα κάνει και πάλι 19 έγραψα... Βασικά ότι αισθάνεσαι, δεν είναι και τόσο τραγικό το θέμα αν έχεις προφ... Και ο από πάνω που βλέπω, -δεν το λέω κακοπροαίρετα- αλλά 5-6 μαθήματα δεν το λες και ότι έκανες αγγλικά... Οπότε πάνω κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε, δες απλά πως είναι η δομή να χεις μια ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lio21268 Νεοφερμένο μέλος Ο lio21268 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 04:44 Ο lio21268 έγραψε: #168 06-06-10 04:44 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Εγώ δεν είχα κάνει και πάλι 19 έγραψα... Βασικά ότι αισθάνεσαι, δεν είναι και τόσο τραγικό το θέμα αν έχεις προφ... Και ο από πάνω που βλέπω, -δεν το λέω κακοπροαίρετα- αλλά 5-6 μαθήματα δεν το λες και ότι έκανες αγγλικά... Οπότε πάνω κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε, δες απλά πως είναι η δομή να χεις μια ιδέα. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο! Απλώς , επειδή ο φίλος μας ρώτησε αν είναι να κάνει κανά μάθημα Αγγλικών, εγώ του πρότεινα να κάνει μερικά, για να δει όπως είπες και εσύ τη δομή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 04:56 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #169 06-06-10 04:56 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Εαν έχεις επιλέξει ξενόγλωσσες φιλοσοφίες τότε είναι χ2 Εάν έχεις επιλέξει ΜΜΕ τότε είναι χ1 Αυτά ξέρω μόνο! Click για ανάπτυξη... Nαυτιλιακών σπουδών φαντάζομαι χ1; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:21 Η iwanna έγραψε: #170 06-06-10 14:21 Ε ναι, μόνο οι ξενόγλωσσες φιλολογίες και το Μεταφραστικό στην Κέρκυρα έχουν χ2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:24 Η Athinoul@91: #171 06-06-10 14:24 οποιος ενδιαφερεται για το μεταφραστικο η βαση ειναι 19.194 θα πρεπει υποχρεωτικα να δωσετε 2 γλωσσες, οπου και οι δυο εχουν συντελεστη χ2. προσθετετε τα 2 ειδικα μαθηματα και τα διαιρειτε δια του 2. καλη επιτυχια σε οποιον την θελει! αξιζει τον κοπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 15:25 Η iwanna έγραψε: #172 06-06-10 15:25 Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:14 Η Athinoul@91: #173 06-06-10 16:14 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Click για ανάπτυξη... κοιταξε ειναι οντως αρκετα δυσκολη και εχει παρα πολλα μαθηματα και παααρααα πολλες ωρες, αν και δεν πιστευω οτι ειναι τοσο τραγικο...θα δειξει βεβαια αλλα εξαρταται απο το επιπεδο γνωσης στις ξενες γλωσσες και απο το ποσο το θελεις και φυσικα αν παρακολουθεις τα μαθηματα γιατι στην εξεταστικη θα σου φανουν παλουκια...ατη κυριολεξια! παντως εμενα προσωπικα με κραταει σε συνεχες ενδιαφερον γιατι εκτος απο μαθηματα μεταφρασης κανουμε και οικονομικα, πολιτικη επιστημη κτλ. και αλλες ξενες γλωσσεςπου ειναι ο,τι καλυτερο, πιστευω. η αληθεια ειναι οτι φυσικα πρεπει να το εχεις και λιγο το ταλεντο και φυσικα να εημερωνεσαι συνεχως για οτιδηποτε συμβαινει γυρω σου. επιπλεον το οτι δεν εχεις προσβαση στο δημοσιο δεν σε κραταει μακρυα απο μεγαλες ευκαιριες. μπορει να μην εχεις αυτη τη δυνατοτητα ομως οι διεξοδοι ειναι παρα πολλοι! μονο αν σου αρεσει πραγματικα και το κυνηγησεις θα πετυχεις και φυσικα αν εχεις υπομονη, επιμονη και...κουραγιο! θελω τοσα πολλα να πω για αυτη τη σχολη αλλα δεν εχω χρονο γιατι...διαβαζω! ρωτηστε με ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 17:55 Ο CITCOC έγραψε: #174 06-06-10 17:55 Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:19 Ο johngreek_mad: #175 06-06-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Click για ανάπτυξη... Tι εννοεις με το πρωτο; Κανονικα βγαινουν οι βασεις οπως και η βαση καθε σχολης, απλα το ειδικο μαθημα σου δινει bonus εως και 2,000 μορια! Αρχική Δημοσίευση από lio21268: Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Click για ανάπτυξη... Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2010 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 00:15 Η Athinoul@91: #176 07-06-10 00:15 δυστυχως δεν εχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 00:34 Ο CITCOC έγραψε: #177 08-06-10 00:34 Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 20:09 Ο johngreek_mad: #178 09-06-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο! Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #179 14-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Aggel0sss rseven globglogabgalab gaidouri charmander AggelikiGr jellojina Corfu kitty idkser mikrosamiamidi alexpant constansn BatGuin Sotiris.Y ειδήμων Scandal chenchen Maria1743 Darkking το κοριτσι του μαη ΨΑΡΑΚΙ1993 tasost buffon85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποτε γράφουμα αγγλικά ρε παιδιά; και που γράφουμε; στα σχολεία μας ή αλλού; τα αγγλικά είναι ειδικό μάθημα Χ2 ή Χ1? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lio21268 Νεοφερμένο μέλος Ο lio21268 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 15:58 Ο lio21268 έγραψε: #163 05-06-10 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Μπάμπης ο Άλλος: τα αγγλικά είναι ειδικό μάθημα Χ2 ή Χ1? Click για ανάπτυξη... ανάλογα ποιο τμήμα/Σχολή σε ενδιαφέρει. Σε άλλες περιπτώσεις είναι Χ2 και σε άλλες Χ1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 16:33 Ο alexpant έγραψε: #164 05-06-10 16:33 Εαν έχεις επιλέξει ξενόγλωσσες φιλοσοφίες τότε είναι χ2 Εάν έχεις επιλέξει ΜΜΕ τότε είναι χ1 Αυτά ξέρω μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 16:49 Ο Eupatridis: #165 05-06-10 16:49 Παιδιά,εχω πάρει Proficiency Cambridge ,πριν 2 χρόνια.Λέτε να κάνω κανα μάθημα Αγγλικών ή δεν χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lio21268 Νεοφερμένο μέλος Ο lio21268 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 16:58 Ο lio21268 έγραψε: #166 05-06-10 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Eupatridis: Παιδιά,εχω πάρει Proficiency Cambridge ,πριν 2 χρόνια.Λέτε να κάνω κανα μάθημα Αγγλικών ή δεν χρειάζεται; Click για ανάπτυξη... Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 18:53 Η iwanna έγραψε: #167 05-06-10 18:53 Εγώ δεν είχα κάνει και πάλι 19 έγραψα... Βασικά ότι αισθάνεσαι, δεν είναι και τόσο τραγικό το θέμα αν έχεις προφ... Και ο από πάνω που βλέπω, -δεν το λέω κακοπροαίρετα- αλλά 5-6 μαθήματα δεν το λες και ότι έκανες αγγλικά... Οπότε πάνω κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε, δες απλά πως είναι η δομή να χεις μια ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lio21268 Νεοφερμένο μέλος Ο lio21268 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 04:44 Ο lio21268 έγραψε: #168 06-06-10 04:44 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Εγώ δεν είχα κάνει και πάλι 19 έγραψα... Βασικά ότι αισθάνεσαι, δεν είναι και τόσο τραγικό το θέμα αν έχεις προφ... Και ο από πάνω που βλέπω, -δεν το λέω κακοπροαίρετα- αλλά 5-6 μαθήματα δεν το λες και ότι έκανες αγγλικά... Οπότε πάνω κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε, δες απλά πως είναι η δομή να χεις μια ιδέα. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο! Απλώς , επειδή ο φίλος μας ρώτησε αν είναι να κάνει κανά μάθημα Αγγλικών, εγώ του πρότεινα να κάνει μερικά, για να δει όπως είπες και εσύ τη δομή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 04:56 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #169 06-06-10 04:56 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Εαν έχεις επιλέξει ξενόγλωσσες φιλοσοφίες τότε είναι χ2 Εάν έχεις επιλέξει ΜΜΕ τότε είναι χ1 Αυτά ξέρω μόνο! Click για ανάπτυξη... Nαυτιλιακών σπουδών φαντάζομαι χ1; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:21 Η iwanna έγραψε: #170 06-06-10 14:21 Ε ναι, μόνο οι ξενόγλωσσες φιλολογίες και το Μεταφραστικό στην Κέρκυρα έχουν χ2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:24 Η Athinoul@91: #171 06-06-10 14:24 οποιος ενδιαφερεται για το μεταφραστικο η βαση ειναι 19.194 θα πρεπει υποχρεωτικα να δωσετε 2 γλωσσες, οπου και οι δυο εχουν συντελεστη χ2. προσθετετε τα 2 ειδικα μαθηματα και τα διαιρειτε δια του 2. καλη επιτυχια σε οποιον την θελει! αξιζει τον κοπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 15:25 Η iwanna έγραψε: #172 06-06-10 15:25 Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:14 Η Athinoul@91: #173 06-06-10 16:14 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Click για ανάπτυξη... κοιταξε ειναι οντως αρκετα δυσκολη και εχει παρα πολλα μαθηματα και παααρααα πολλες ωρες, αν και δεν πιστευω οτι ειναι τοσο τραγικο...θα δειξει βεβαια αλλα εξαρταται απο το επιπεδο γνωσης στις ξενες γλωσσες και απο το ποσο το θελεις και φυσικα αν παρακολουθεις τα μαθηματα γιατι στην εξεταστικη θα σου φανουν παλουκια...ατη κυριολεξια! παντως εμενα προσωπικα με κραταει σε συνεχες ενδιαφερον γιατι εκτος απο μαθηματα μεταφρασης κανουμε και οικονομικα, πολιτικη επιστημη κτλ. και αλλες ξενες γλωσσεςπου ειναι ο,τι καλυτερο, πιστευω. η αληθεια ειναι οτι φυσικα πρεπει να το εχεις και λιγο το ταλεντο και φυσικα να εημερωνεσαι συνεχως για οτιδηποτε συμβαινει γυρω σου. επιπλεον το οτι δεν εχεις προσβαση στο δημοσιο δεν σε κραταει μακρυα απο μεγαλες ευκαιριες. μπορει να μην εχεις αυτη τη δυνατοτητα ομως οι διεξοδοι ειναι παρα πολλοι! μονο αν σου αρεσει πραγματικα και το κυνηγησεις θα πετυχεις και φυσικα αν εχεις υπομονη, επιμονη και...κουραγιο! θελω τοσα πολλα να πω για αυτη τη σχολη αλλα δεν εχω χρονο γιατι...διαβαζω! ρωτηστε με ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 17:55 Ο CITCOC έγραψε: #174 06-06-10 17:55 Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:19 Ο johngreek_mad: #175 06-06-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Click για ανάπτυξη... Tι εννοεις με το πρωτο; Κανονικα βγαινουν οι βασεις οπως και η βαση καθε σχολης, απλα το ειδικο μαθημα σου δινει bonus εως και 2,000 μορια! Αρχική Δημοσίευση από lio21268: Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Click για ανάπτυξη... Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2010 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 00:15 Η Athinoul@91: #176 07-06-10 00:15 δυστυχως δεν εχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 00:34 Ο CITCOC έγραψε: #177 08-06-10 00:34 Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 20:09 Ο johngreek_mad: #178 09-06-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο! Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #179 14-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Aggel0sss rseven globglogabgalab gaidouri charmander AggelikiGr jellojina Corfu kitty idkser mikrosamiamidi alexpant constansn BatGuin Sotiris.Y ειδήμων Scandal chenchen Maria1743 Darkking το κοριτσι του μαη ΨΑΡΑΚΙ1993 tasost buffon85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μπάμπης ο Άλλος: τα αγγλικά είναι ειδικό μάθημα Χ2 ή Χ1? Click για ανάπτυξη... ανάλογα ποιο τμήμα/Σχολή σε ενδιαφέρει. Σε άλλες περιπτώσεις είναι Χ2 και σε άλλες Χ1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 16:33 Ο alexpant έγραψε: #164 05-06-10 16:33 Εαν έχεις επιλέξει ξενόγλωσσες φιλοσοφίες τότε είναι χ2 Εάν έχεις επιλέξει ΜΜΕ τότε είναι χ1 Αυτά ξέρω μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 16:49 Ο Eupatridis: #165 05-06-10 16:49 Παιδιά,εχω πάρει Proficiency Cambridge ,πριν 2 χρόνια.Λέτε να κάνω κανα μάθημα Αγγλικών ή δεν χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lio21268 Νεοφερμένο μέλος Ο lio21268 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 16:58 Ο lio21268 έγραψε: #166 05-06-10 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Eupatridis: Παιδιά,εχω πάρει Proficiency Cambridge ,πριν 2 χρόνια.Λέτε να κάνω κανα μάθημα Αγγλικών ή δεν χρειάζεται; Click για ανάπτυξη... Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 18:53 Η iwanna έγραψε: #167 05-06-10 18:53 Εγώ δεν είχα κάνει και πάλι 19 έγραψα... Βασικά ότι αισθάνεσαι, δεν είναι και τόσο τραγικό το θέμα αν έχεις προφ... Και ο από πάνω που βλέπω, -δεν το λέω κακοπροαίρετα- αλλά 5-6 μαθήματα δεν το λες και ότι έκανες αγγλικά... Οπότε πάνω κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε, δες απλά πως είναι η δομή να χεις μια ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lio21268 Νεοφερμένο μέλος Ο lio21268 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 04:44 Ο lio21268 έγραψε: #168 06-06-10 04:44 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Εγώ δεν είχα κάνει και πάλι 19 έγραψα... Βασικά ότι αισθάνεσαι, δεν είναι και τόσο τραγικό το θέμα αν έχεις προφ... Και ο από πάνω που βλέπω, -δεν το λέω κακοπροαίρετα- αλλά 5-6 μαθήματα δεν το λες και ότι έκανες αγγλικά... Οπότε πάνω κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε, δες απλά πως είναι η δομή να χεις μια ιδέα. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο! Απλώς , επειδή ο φίλος μας ρώτησε αν είναι να κάνει κανά μάθημα Αγγλικών, εγώ του πρότεινα να κάνει μερικά, για να δει όπως είπες και εσύ τη δομή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 04:56 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #169 06-06-10 04:56 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Εαν έχεις επιλέξει ξενόγλωσσες φιλοσοφίες τότε είναι χ2 Εάν έχεις επιλέξει ΜΜΕ τότε είναι χ1 Αυτά ξέρω μόνο! Click για ανάπτυξη... Nαυτιλιακών σπουδών φαντάζομαι χ1; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:21 Η iwanna έγραψε: #170 06-06-10 14:21 Ε ναι, μόνο οι ξενόγλωσσες φιλολογίες και το Μεταφραστικό στην Κέρκυρα έχουν χ2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:24 Η Athinoul@91: #171 06-06-10 14:24 οποιος ενδιαφερεται για το μεταφραστικο η βαση ειναι 19.194 θα πρεπει υποχρεωτικα να δωσετε 2 γλωσσες, οπου και οι δυο εχουν συντελεστη χ2. προσθετετε τα 2 ειδικα μαθηματα και τα διαιρειτε δια του 2. καλη επιτυχια σε οποιον την θελει! αξιζει τον κοπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 15:25 Η iwanna έγραψε: #172 06-06-10 15:25 Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:14 Η Athinoul@91: #173 06-06-10 16:14 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Click για ανάπτυξη... κοιταξε ειναι οντως αρκετα δυσκολη και εχει παρα πολλα μαθηματα και παααρααα πολλες ωρες, αν και δεν πιστευω οτι ειναι τοσο τραγικο...θα δειξει βεβαια αλλα εξαρταται απο το επιπεδο γνωσης στις ξενες γλωσσες και απο το ποσο το θελεις και φυσικα αν παρακολουθεις τα μαθηματα γιατι στην εξεταστικη θα σου φανουν παλουκια...ατη κυριολεξια! παντως εμενα προσωπικα με κραταει σε συνεχες ενδιαφερον γιατι εκτος απο μαθηματα μεταφρασης κανουμε και οικονομικα, πολιτικη επιστημη κτλ. και αλλες ξενες γλωσσεςπου ειναι ο,τι καλυτερο, πιστευω. η αληθεια ειναι οτι φυσικα πρεπει να το εχεις και λιγο το ταλεντο και φυσικα να εημερωνεσαι συνεχως για οτιδηποτε συμβαινει γυρω σου. επιπλεον το οτι δεν εχεις προσβαση στο δημοσιο δεν σε κραταει μακρυα απο μεγαλες ευκαιριες. μπορει να μην εχεις αυτη τη δυνατοτητα ομως οι διεξοδοι ειναι παρα πολλοι! μονο αν σου αρεσει πραγματικα και το κυνηγησεις θα πετυχεις και φυσικα αν εχεις υπομονη, επιμονη και...κουραγιο! θελω τοσα πολλα να πω για αυτη τη σχολη αλλα δεν εχω χρονο γιατι...διαβαζω! ρωτηστε με ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 17:55 Ο CITCOC έγραψε: #174 06-06-10 17:55 Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:19 Ο johngreek_mad: #175 06-06-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Click για ανάπτυξη... Tι εννοεις με το πρωτο; Κανονικα βγαινουν οι βασεις οπως και η βαση καθε σχολης, απλα το ειδικο μαθημα σου δινει bonus εως και 2,000 μορια! Αρχική Δημοσίευση από lio21268: Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Click για ανάπτυξη... Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2010 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 00:15 Η Athinoul@91: #176 07-06-10 00:15 δυστυχως δεν εχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 00:34 Ο CITCOC έγραψε: #177 08-06-10 00:34 Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 20:09 Ο johngreek_mad: #178 09-06-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο! Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #179 14-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Aggel0sss rseven globglogabgalab gaidouri charmander AggelikiGr jellojina Corfu kitty idkser mikrosamiamidi alexpant constansn BatGuin Sotiris.Y ειδήμων Scandal chenchen Maria1743 Darkking το κοριτσι του μαη ΨΑΡΑΚΙ1993 tasost buffon85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εαν έχεις επιλέξει ξενόγλωσσες φιλοσοφίες τότε είναι χ2 Εάν έχεις επιλέξει ΜΜΕ τότε είναι χ1 Αυτά ξέρω μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 16:49 Ο Eupatridis: #165 05-06-10 16:49 Παιδιά,εχω πάρει Proficiency Cambridge ,πριν 2 χρόνια.Λέτε να κάνω κανα μάθημα Αγγλικών ή δεν χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lio21268 Νεοφερμένο μέλος Ο lio21268 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 16:58 Ο lio21268 έγραψε: #166 05-06-10 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Eupatridis: Παιδιά,εχω πάρει Proficiency Cambridge ,πριν 2 χρόνια.Λέτε να κάνω κανα μάθημα Αγγλικών ή δεν χρειάζεται; Click για ανάπτυξη... Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 18:53 Η iwanna έγραψε: #167 05-06-10 18:53 Εγώ δεν είχα κάνει και πάλι 19 έγραψα... Βασικά ότι αισθάνεσαι, δεν είναι και τόσο τραγικό το θέμα αν έχεις προφ... Και ο από πάνω που βλέπω, -δεν το λέω κακοπροαίρετα- αλλά 5-6 μαθήματα δεν το λες και ότι έκανες αγγλικά... Οπότε πάνω κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε, δες απλά πως είναι η δομή να χεις μια ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lio21268 Νεοφερμένο μέλος Ο lio21268 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 04:44 Ο lio21268 έγραψε: #168 06-06-10 04:44 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Εγώ δεν είχα κάνει και πάλι 19 έγραψα... Βασικά ότι αισθάνεσαι, δεν είναι και τόσο τραγικό το θέμα αν έχεις προφ... Και ο από πάνω που βλέπω, -δεν το λέω κακοπροαίρετα- αλλά 5-6 μαθήματα δεν το λες και ότι έκανες αγγλικά... Οπότε πάνω κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε, δες απλά πως είναι η δομή να χεις μια ιδέα. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο! Απλώς , επειδή ο φίλος μας ρώτησε αν είναι να κάνει κανά μάθημα Αγγλικών, εγώ του πρότεινα να κάνει μερικά, για να δει όπως είπες και εσύ τη δομή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 04:56 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #169 06-06-10 04:56 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Εαν έχεις επιλέξει ξενόγλωσσες φιλοσοφίες τότε είναι χ2 Εάν έχεις επιλέξει ΜΜΕ τότε είναι χ1 Αυτά ξέρω μόνο! Click για ανάπτυξη... Nαυτιλιακών σπουδών φαντάζομαι χ1; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:21 Η iwanna έγραψε: #170 06-06-10 14:21 Ε ναι, μόνο οι ξενόγλωσσες φιλολογίες και το Μεταφραστικό στην Κέρκυρα έχουν χ2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:24 Η Athinoul@91: #171 06-06-10 14:24 οποιος ενδιαφερεται για το μεταφραστικο η βαση ειναι 19.194 θα πρεπει υποχρεωτικα να δωσετε 2 γλωσσες, οπου και οι δυο εχουν συντελεστη χ2. προσθετετε τα 2 ειδικα μαθηματα και τα διαιρειτε δια του 2. καλη επιτυχια σε οποιον την θελει! αξιζει τον κοπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 15:25 Η iwanna έγραψε: #172 06-06-10 15:25 Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:14 Η Athinoul@91: #173 06-06-10 16:14 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Click για ανάπτυξη... κοιταξε ειναι οντως αρκετα δυσκολη και εχει παρα πολλα μαθηματα και παααρααα πολλες ωρες, αν και δεν πιστευω οτι ειναι τοσο τραγικο...θα δειξει βεβαια αλλα εξαρταται απο το επιπεδο γνωσης στις ξενες γλωσσες και απο το ποσο το θελεις και φυσικα αν παρακολουθεις τα μαθηματα γιατι στην εξεταστικη θα σου φανουν παλουκια...ατη κυριολεξια! παντως εμενα προσωπικα με κραταει σε συνεχες ενδιαφερον γιατι εκτος απο μαθηματα μεταφρασης κανουμε και οικονομικα, πολιτικη επιστημη κτλ. και αλλες ξενες γλωσσεςπου ειναι ο,τι καλυτερο, πιστευω. η αληθεια ειναι οτι φυσικα πρεπει να το εχεις και λιγο το ταλεντο και φυσικα να εημερωνεσαι συνεχως για οτιδηποτε συμβαινει γυρω σου. επιπλεον το οτι δεν εχεις προσβαση στο δημοσιο δεν σε κραταει μακρυα απο μεγαλες ευκαιριες. μπορει να μην εχεις αυτη τη δυνατοτητα ομως οι διεξοδοι ειναι παρα πολλοι! μονο αν σου αρεσει πραγματικα και το κυνηγησεις θα πετυχεις και φυσικα αν εχεις υπομονη, επιμονη και...κουραγιο! θελω τοσα πολλα να πω για αυτη τη σχολη αλλα δεν εχω χρονο γιατι...διαβαζω! ρωτηστε με ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 17:55 Ο CITCOC έγραψε: #174 06-06-10 17:55 Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:19 Ο johngreek_mad: #175 06-06-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Click για ανάπτυξη... Tι εννοεις με το πρωτο; Κανονικα βγαινουν οι βασεις οπως και η βαση καθε σχολης, απλα το ειδικο μαθημα σου δινει bonus εως και 2,000 μορια! Αρχική Δημοσίευση από lio21268: Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Click για ανάπτυξη... Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2010 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 00:15 Η Athinoul@91: #176 07-06-10 00:15 δυστυχως δεν εχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 00:34 Ο CITCOC έγραψε: #177 08-06-10 00:34 Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 20:09 Ο johngreek_mad: #178 09-06-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο! Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #179 14-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Aggel0sss rseven globglogabgalab gaidouri charmander AggelikiGr jellojina Corfu kitty idkser mikrosamiamidi alexpant constansn BatGuin Sotiris.Y ειδήμων Scandal chenchen Maria1743 Darkking το κοριτσι του μαη ΨΑΡΑΚΙ1993 tasost buffon85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά,εχω πάρει Proficiency Cambridge ,πριν 2 χρόνια.Λέτε να κάνω κανα μάθημα Αγγλικών ή δεν χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lio21268 Νεοφερμένο μέλος Ο lio21268 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 16:58 Ο lio21268 έγραψε: #166 05-06-10 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Eupatridis: Παιδιά,εχω πάρει Proficiency Cambridge ,πριν 2 χρόνια.Λέτε να κάνω κανα μάθημα Αγγλικών ή δεν χρειάζεται; Click για ανάπτυξη... Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 18:53 Η iwanna έγραψε: #167 05-06-10 18:53 Εγώ δεν είχα κάνει και πάλι 19 έγραψα... Βασικά ότι αισθάνεσαι, δεν είναι και τόσο τραγικό το θέμα αν έχεις προφ... Και ο από πάνω που βλέπω, -δεν το λέω κακοπροαίρετα- αλλά 5-6 μαθήματα δεν το λες και ότι έκανες αγγλικά... Οπότε πάνω κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε, δες απλά πως είναι η δομή να χεις μια ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lio21268 Νεοφερμένο μέλος Ο lio21268 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 04:44 Ο lio21268 έγραψε: #168 06-06-10 04:44 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Εγώ δεν είχα κάνει και πάλι 19 έγραψα... Βασικά ότι αισθάνεσαι, δεν είναι και τόσο τραγικό το θέμα αν έχεις προφ... Και ο από πάνω που βλέπω, -δεν το λέω κακοπροαίρετα- αλλά 5-6 μαθήματα δεν το λες και ότι έκανες αγγλικά... Οπότε πάνω κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε, δες απλά πως είναι η δομή να χεις μια ιδέα. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο! Απλώς , επειδή ο φίλος μας ρώτησε αν είναι να κάνει κανά μάθημα Αγγλικών, εγώ του πρότεινα να κάνει μερικά, για να δει όπως είπες και εσύ τη δομή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 04:56 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #169 06-06-10 04:56 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Εαν έχεις επιλέξει ξενόγλωσσες φιλοσοφίες τότε είναι χ2 Εάν έχεις επιλέξει ΜΜΕ τότε είναι χ1 Αυτά ξέρω μόνο! Click για ανάπτυξη... Nαυτιλιακών σπουδών φαντάζομαι χ1; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:21 Η iwanna έγραψε: #170 06-06-10 14:21 Ε ναι, μόνο οι ξενόγλωσσες φιλολογίες και το Μεταφραστικό στην Κέρκυρα έχουν χ2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:24 Η Athinoul@91: #171 06-06-10 14:24 οποιος ενδιαφερεται για το μεταφραστικο η βαση ειναι 19.194 θα πρεπει υποχρεωτικα να δωσετε 2 γλωσσες, οπου και οι δυο εχουν συντελεστη χ2. προσθετετε τα 2 ειδικα μαθηματα και τα διαιρειτε δια του 2. καλη επιτυχια σε οποιον την θελει! αξιζει τον κοπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 15:25 Η iwanna έγραψε: #172 06-06-10 15:25 Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:14 Η Athinoul@91: #173 06-06-10 16:14 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Click για ανάπτυξη... κοιταξε ειναι οντως αρκετα δυσκολη και εχει παρα πολλα μαθηματα και παααρααα πολλες ωρες, αν και δεν πιστευω οτι ειναι τοσο τραγικο...θα δειξει βεβαια αλλα εξαρταται απο το επιπεδο γνωσης στις ξενες γλωσσες και απο το ποσο το θελεις και φυσικα αν παρακολουθεις τα μαθηματα γιατι στην εξεταστικη θα σου φανουν παλουκια...ατη κυριολεξια! παντως εμενα προσωπικα με κραταει σε συνεχες ενδιαφερον γιατι εκτος απο μαθηματα μεταφρασης κανουμε και οικονομικα, πολιτικη επιστημη κτλ. και αλλες ξενες γλωσσεςπου ειναι ο,τι καλυτερο, πιστευω. η αληθεια ειναι οτι φυσικα πρεπει να το εχεις και λιγο το ταλεντο και φυσικα να εημερωνεσαι συνεχως για οτιδηποτε συμβαινει γυρω σου. επιπλεον το οτι δεν εχεις προσβαση στο δημοσιο δεν σε κραταει μακρυα απο μεγαλες ευκαιριες. μπορει να μην εχεις αυτη τη δυνατοτητα ομως οι διεξοδοι ειναι παρα πολλοι! μονο αν σου αρεσει πραγματικα και το κυνηγησεις θα πετυχεις και φυσικα αν εχεις υπομονη, επιμονη και...κουραγιο! θελω τοσα πολλα να πω για αυτη τη σχολη αλλα δεν εχω χρονο γιατι...διαβαζω! ρωτηστε με ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 17:55 Ο CITCOC έγραψε: #174 06-06-10 17:55 Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:19 Ο johngreek_mad: #175 06-06-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Click για ανάπτυξη... Tι εννοεις με το πρωτο; Κανονικα βγαινουν οι βασεις οπως και η βαση καθε σχολης, απλα το ειδικο μαθημα σου δινει bonus εως και 2,000 μορια! Αρχική Δημοσίευση από lio21268: Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Click για ανάπτυξη... Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2010 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 00:15 Η Athinoul@91: #176 07-06-10 00:15 δυστυχως δεν εχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 00:34 Ο CITCOC έγραψε: #177 08-06-10 00:34 Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 20:09 Ο johngreek_mad: #178 09-06-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο! Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #179 14-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Aggel0sss rseven globglogabgalab gaidouri charmander AggelikiGr jellojina Corfu kitty idkser mikrosamiamidi alexpant constansn BatGuin Sotiris.Y ειδήμων Scandal chenchen Maria1743 Darkking το κοριτσι του μαη ΨΑΡΑΚΙ1993 tasost buffon85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eupatridis: Παιδιά,εχω πάρει Proficiency Cambridge ,πριν 2 χρόνια.Λέτε να κάνω κανα μάθημα Αγγλικών ή δεν χρειάζεται; Click για ανάπτυξη... Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 18:53 Η iwanna έγραψε: #167 05-06-10 18:53 Εγώ δεν είχα κάνει και πάλι 19 έγραψα... Βασικά ότι αισθάνεσαι, δεν είναι και τόσο τραγικό το θέμα αν έχεις προφ... Και ο από πάνω που βλέπω, -δεν το λέω κακοπροαίρετα- αλλά 5-6 μαθήματα δεν το λες και ότι έκανες αγγλικά... Οπότε πάνω κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε, δες απλά πως είναι η δομή να χεις μια ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lio21268 Νεοφερμένο μέλος Ο lio21268 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 04:44 Ο lio21268 έγραψε: #168 06-06-10 04:44 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Εγώ δεν είχα κάνει και πάλι 19 έγραψα... Βασικά ότι αισθάνεσαι, δεν είναι και τόσο τραγικό το θέμα αν έχεις προφ... Και ο από πάνω που βλέπω, -δεν το λέω κακοπροαίρετα- αλλά 5-6 μαθήματα δεν το λες και ότι έκανες αγγλικά... Οπότε πάνω κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε, δες απλά πως είναι η δομή να χεις μια ιδέα. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο! Απλώς , επειδή ο φίλος μας ρώτησε αν είναι να κάνει κανά μάθημα Αγγλικών, εγώ του πρότεινα να κάνει μερικά, για να δει όπως είπες και εσύ τη δομή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 04:56 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #169 06-06-10 04:56 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Εαν έχεις επιλέξει ξενόγλωσσες φιλοσοφίες τότε είναι χ2 Εάν έχεις επιλέξει ΜΜΕ τότε είναι χ1 Αυτά ξέρω μόνο! Click για ανάπτυξη... Nαυτιλιακών σπουδών φαντάζομαι χ1; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:21 Η iwanna έγραψε: #170 06-06-10 14:21 Ε ναι, μόνο οι ξενόγλωσσες φιλολογίες και το Μεταφραστικό στην Κέρκυρα έχουν χ2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:24 Η Athinoul@91: #171 06-06-10 14:24 οποιος ενδιαφερεται για το μεταφραστικο η βαση ειναι 19.194 θα πρεπει υποχρεωτικα να δωσετε 2 γλωσσες, οπου και οι δυο εχουν συντελεστη χ2. προσθετετε τα 2 ειδικα μαθηματα και τα διαιρειτε δια του 2. καλη επιτυχια σε οποιον την θελει! αξιζει τον κοπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 15:25 Η iwanna έγραψε: #172 06-06-10 15:25 Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:14 Η Athinoul@91: #173 06-06-10 16:14 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Click για ανάπτυξη... κοιταξε ειναι οντως αρκετα δυσκολη και εχει παρα πολλα μαθηματα και παααρααα πολλες ωρες, αν και δεν πιστευω οτι ειναι τοσο τραγικο...θα δειξει βεβαια αλλα εξαρταται απο το επιπεδο γνωσης στις ξενες γλωσσες και απο το ποσο το θελεις και φυσικα αν παρακολουθεις τα μαθηματα γιατι στην εξεταστικη θα σου φανουν παλουκια...ατη κυριολεξια! παντως εμενα προσωπικα με κραταει σε συνεχες ενδιαφερον γιατι εκτος απο μαθηματα μεταφρασης κανουμε και οικονομικα, πολιτικη επιστημη κτλ. και αλλες ξενες γλωσσεςπου ειναι ο,τι καλυτερο, πιστευω. η αληθεια ειναι οτι φυσικα πρεπει να το εχεις και λιγο το ταλεντο και φυσικα να εημερωνεσαι συνεχως για οτιδηποτε συμβαινει γυρω σου. επιπλεον το οτι δεν εχεις προσβαση στο δημοσιο δεν σε κραταει μακρυα απο μεγαλες ευκαιριες. μπορει να μην εχεις αυτη τη δυνατοτητα ομως οι διεξοδοι ειναι παρα πολλοι! μονο αν σου αρεσει πραγματικα και το κυνηγησεις θα πετυχεις και φυσικα αν εχεις υπομονη, επιμονη και...κουραγιο! θελω τοσα πολλα να πω για αυτη τη σχολη αλλα δεν εχω χρονο γιατι...διαβαζω! ρωτηστε με ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 17:55 Ο CITCOC έγραψε: #174 06-06-10 17:55 Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:19 Ο johngreek_mad: #175 06-06-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Click για ανάπτυξη... Tι εννοεις με το πρωτο; Κανονικα βγαινουν οι βασεις οπως και η βαση καθε σχολης, απλα το ειδικο μαθημα σου δινει bonus εως και 2,000 μορια! Αρχική Δημοσίευση από lio21268: Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Click για ανάπτυξη... Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2010 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 00:15 Η Athinoul@91: #176 07-06-10 00:15 δυστυχως δεν εχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 00:34 Ο CITCOC έγραψε: #177 08-06-10 00:34 Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 20:09 Ο johngreek_mad: #178 09-06-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο! Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #179 14-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Aggel0sss rseven globglogabgalab gaidouri charmander AggelikiGr jellojina Corfu kitty idkser mikrosamiamidi alexpant constansn BatGuin Sotiris.Y ειδήμων Scandal chenchen Maria1743 Darkking το κοριτσι του μαη ΨΑΡΑΚΙ1993 tasost buffon85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν είχα κάνει και πάλι 19 έγραψα... Βασικά ότι αισθάνεσαι, δεν είναι και τόσο τραγικό το θέμα αν έχεις προφ... Και ο από πάνω που βλέπω, -δεν το λέω κακοπροαίρετα- αλλά 5-6 μαθήματα δεν το λες και ότι έκανες αγγλικά... Οπότε πάνω κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε, δες απλά πως είναι η δομή να χεις μια ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lio21268 Νεοφερμένο μέλος Ο lio21268 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 04:44 Ο lio21268 έγραψε: #168 06-06-10 04:44 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Εγώ δεν είχα κάνει και πάλι 19 έγραψα... Βασικά ότι αισθάνεσαι, δεν είναι και τόσο τραγικό το θέμα αν έχεις προφ... Και ο από πάνω που βλέπω, -δεν το λέω κακοπροαίρετα- αλλά 5-6 μαθήματα δεν το λες και ότι έκανες αγγλικά... Οπότε πάνω κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε, δες απλά πως είναι η δομή να χεις μια ιδέα. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο! Απλώς , επειδή ο φίλος μας ρώτησε αν είναι να κάνει κανά μάθημα Αγγλικών, εγώ του πρότεινα να κάνει μερικά, για να δει όπως είπες και εσύ τη δομή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 04:56 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #169 06-06-10 04:56 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Εαν έχεις επιλέξει ξενόγλωσσες φιλοσοφίες τότε είναι χ2 Εάν έχεις επιλέξει ΜΜΕ τότε είναι χ1 Αυτά ξέρω μόνο! Click για ανάπτυξη... Nαυτιλιακών σπουδών φαντάζομαι χ1; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:21 Η iwanna έγραψε: #170 06-06-10 14:21 Ε ναι, μόνο οι ξενόγλωσσες φιλολογίες και το Μεταφραστικό στην Κέρκυρα έχουν χ2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:24 Η Athinoul@91: #171 06-06-10 14:24 οποιος ενδιαφερεται για το μεταφραστικο η βαση ειναι 19.194 θα πρεπει υποχρεωτικα να δωσετε 2 γλωσσες, οπου και οι δυο εχουν συντελεστη χ2. προσθετετε τα 2 ειδικα μαθηματα και τα διαιρειτε δια του 2. καλη επιτυχια σε οποιον την θελει! αξιζει τον κοπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 15:25 Η iwanna έγραψε: #172 06-06-10 15:25 Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:14 Η Athinoul@91: #173 06-06-10 16:14 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Click για ανάπτυξη... κοιταξε ειναι οντως αρκετα δυσκολη και εχει παρα πολλα μαθηματα και παααρααα πολλες ωρες, αν και δεν πιστευω οτι ειναι τοσο τραγικο...θα δειξει βεβαια αλλα εξαρταται απο το επιπεδο γνωσης στις ξενες γλωσσες και απο το ποσο το θελεις και φυσικα αν παρακολουθεις τα μαθηματα γιατι στην εξεταστικη θα σου φανουν παλουκια...ατη κυριολεξια! παντως εμενα προσωπικα με κραταει σε συνεχες ενδιαφερον γιατι εκτος απο μαθηματα μεταφρασης κανουμε και οικονομικα, πολιτικη επιστημη κτλ. και αλλες ξενες γλωσσεςπου ειναι ο,τι καλυτερο, πιστευω. η αληθεια ειναι οτι φυσικα πρεπει να το εχεις και λιγο το ταλεντο και φυσικα να εημερωνεσαι συνεχως για οτιδηποτε συμβαινει γυρω σου. επιπλεον το οτι δεν εχεις προσβαση στο δημοσιο δεν σε κραταει μακρυα απο μεγαλες ευκαιριες. μπορει να μην εχεις αυτη τη δυνατοτητα ομως οι διεξοδοι ειναι παρα πολλοι! μονο αν σου αρεσει πραγματικα και το κυνηγησεις θα πετυχεις και φυσικα αν εχεις υπομονη, επιμονη και...κουραγιο! θελω τοσα πολλα να πω για αυτη τη σχολη αλλα δεν εχω χρονο γιατι...διαβαζω! ρωτηστε με ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 17:55 Ο CITCOC έγραψε: #174 06-06-10 17:55 Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:19 Ο johngreek_mad: #175 06-06-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Click για ανάπτυξη... Tι εννοεις με το πρωτο; Κανονικα βγαινουν οι βασεις οπως και η βαση καθε σχολης, απλα το ειδικο μαθημα σου δινει bonus εως και 2,000 μορια! Αρχική Δημοσίευση από lio21268: Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Click για ανάπτυξη... Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2010 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 00:15 Η Athinoul@91: #176 07-06-10 00:15 δυστυχως δεν εχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 00:34 Ο CITCOC έγραψε: #177 08-06-10 00:34 Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 20:09 Ο johngreek_mad: #178 09-06-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο! Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #179 14-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Aggel0sss rseven globglogabgalab gaidouri charmander AggelikiGr jellojina Corfu kitty idkser mikrosamiamidi alexpant constansn BatGuin Sotiris.Y ειδήμων Scandal chenchen Maria1743 Darkking το κοριτσι του μαη ΨΑΡΑΚΙ1993 tasost buffon85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Εγώ δεν είχα κάνει και πάλι 19 έγραψα... Βασικά ότι αισθάνεσαι, δεν είναι και τόσο τραγικό το θέμα αν έχεις προφ... Και ο από πάνω που βλέπω, -δεν το λέω κακοπροαίρετα- αλλά 5-6 μαθήματα δεν το λες και ότι έκανες αγγλικά... Οπότε πάνω κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε, δες απλά πως είναι η δομή να χεις μια ιδέα. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο! Απλώς , επειδή ο φίλος μας ρώτησε αν είναι να κάνει κανά μάθημα Αγγλικών, εγώ του πρότεινα να κάνει μερικά, για να δει όπως είπες και εσύ τη δομή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 04:56 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #169 06-06-10 04:56 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Εαν έχεις επιλέξει ξενόγλωσσες φιλοσοφίες τότε είναι χ2 Εάν έχεις επιλέξει ΜΜΕ τότε είναι χ1 Αυτά ξέρω μόνο! Click για ανάπτυξη... Nαυτιλιακών σπουδών φαντάζομαι χ1; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:21 Η iwanna έγραψε: #170 06-06-10 14:21 Ε ναι, μόνο οι ξενόγλωσσες φιλολογίες και το Μεταφραστικό στην Κέρκυρα έχουν χ2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:24 Η Athinoul@91: #171 06-06-10 14:24 οποιος ενδιαφερεται για το μεταφραστικο η βαση ειναι 19.194 θα πρεπει υποχρεωτικα να δωσετε 2 γλωσσες, οπου και οι δυο εχουν συντελεστη χ2. προσθετετε τα 2 ειδικα μαθηματα και τα διαιρειτε δια του 2. καλη επιτυχια σε οποιον την θελει! αξιζει τον κοπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 15:25 Η iwanna έγραψε: #172 06-06-10 15:25 Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:14 Η Athinoul@91: #173 06-06-10 16:14 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Click για ανάπτυξη... κοιταξε ειναι οντως αρκετα δυσκολη και εχει παρα πολλα μαθηματα και παααρααα πολλες ωρες, αν και δεν πιστευω οτι ειναι τοσο τραγικο...θα δειξει βεβαια αλλα εξαρταται απο το επιπεδο γνωσης στις ξενες γλωσσες και απο το ποσο το θελεις και φυσικα αν παρακολουθεις τα μαθηματα γιατι στην εξεταστικη θα σου φανουν παλουκια...ατη κυριολεξια! παντως εμενα προσωπικα με κραταει σε συνεχες ενδιαφερον γιατι εκτος απο μαθηματα μεταφρασης κανουμε και οικονομικα, πολιτικη επιστημη κτλ. και αλλες ξενες γλωσσεςπου ειναι ο,τι καλυτερο, πιστευω. η αληθεια ειναι οτι φυσικα πρεπει να το εχεις και λιγο το ταλεντο και φυσικα να εημερωνεσαι συνεχως για οτιδηποτε συμβαινει γυρω σου. επιπλεον το οτι δεν εχεις προσβαση στο δημοσιο δεν σε κραταει μακρυα απο μεγαλες ευκαιριες. μπορει να μην εχεις αυτη τη δυνατοτητα ομως οι διεξοδοι ειναι παρα πολλοι! μονο αν σου αρεσει πραγματικα και το κυνηγησεις θα πετυχεις και φυσικα αν εχεις υπομονη, επιμονη και...κουραγιο! θελω τοσα πολλα να πω για αυτη τη σχολη αλλα δεν εχω χρονο γιατι...διαβαζω! ρωτηστε με ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 17:55 Ο CITCOC έγραψε: #174 06-06-10 17:55 Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:19 Ο johngreek_mad: #175 06-06-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Click για ανάπτυξη... Tι εννοεις με το πρωτο; Κανονικα βγαινουν οι βασεις οπως και η βαση καθε σχολης, απλα το ειδικο μαθημα σου δινει bonus εως και 2,000 μορια! Αρχική Δημοσίευση από lio21268: Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Click για ανάπτυξη... Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2010 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 00:15 Η Athinoul@91: #176 07-06-10 00:15 δυστυχως δεν εχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 00:34 Ο CITCOC έγραψε: #177 08-06-10 00:34 Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 20:09 Ο johngreek_mad: #178 09-06-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο! Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #179 14-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Aggel0sss rseven globglogabgalab gaidouri charmander AggelikiGr jellojina Corfu kitty idkser mikrosamiamidi alexpant constansn BatGuin Sotiris.Y ειδήμων Scandal chenchen Maria1743 Darkking το κοριτσι του μαη ΨΑΡΑΚΙ1993 tasost buffon85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Εαν έχεις επιλέξει ξενόγλωσσες φιλοσοφίες τότε είναι χ2 Εάν έχεις επιλέξει ΜΜΕ τότε είναι χ1 Αυτά ξέρω μόνο! Click για ανάπτυξη... Nαυτιλιακών σπουδών φαντάζομαι χ1; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:21 Η iwanna έγραψε: #170 06-06-10 14:21 Ε ναι, μόνο οι ξενόγλωσσες φιλολογίες και το Μεταφραστικό στην Κέρκυρα έχουν χ2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:24 Η Athinoul@91: #171 06-06-10 14:24 οποιος ενδιαφερεται για το μεταφραστικο η βαση ειναι 19.194 θα πρεπει υποχρεωτικα να δωσετε 2 γλωσσες, οπου και οι δυο εχουν συντελεστη χ2. προσθετετε τα 2 ειδικα μαθηματα και τα διαιρειτε δια του 2. καλη επιτυχια σε οποιον την θελει! αξιζει τον κοπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 15:25 Η iwanna έγραψε: #172 06-06-10 15:25 Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:14 Η Athinoul@91: #173 06-06-10 16:14 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Click για ανάπτυξη... κοιταξε ειναι οντως αρκετα δυσκολη και εχει παρα πολλα μαθηματα και παααρααα πολλες ωρες, αν και δεν πιστευω οτι ειναι τοσο τραγικο...θα δειξει βεβαια αλλα εξαρταται απο το επιπεδο γνωσης στις ξενες γλωσσες και απο το ποσο το θελεις και φυσικα αν παρακολουθεις τα μαθηματα γιατι στην εξεταστικη θα σου φανουν παλουκια...ατη κυριολεξια! παντως εμενα προσωπικα με κραταει σε συνεχες ενδιαφερον γιατι εκτος απο μαθηματα μεταφρασης κανουμε και οικονομικα, πολιτικη επιστημη κτλ. και αλλες ξενες γλωσσεςπου ειναι ο,τι καλυτερο, πιστευω. η αληθεια ειναι οτι φυσικα πρεπει να το εχεις και λιγο το ταλεντο και φυσικα να εημερωνεσαι συνεχως για οτιδηποτε συμβαινει γυρω σου. επιπλεον το οτι δεν εχεις προσβαση στο δημοσιο δεν σε κραταει μακρυα απο μεγαλες ευκαιριες. μπορει να μην εχεις αυτη τη δυνατοτητα ομως οι διεξοδοι ειναι παρα πολλοι! μονο αν σου αρεσει πραγματικα και το κυνηγησεις θα πετυχεις και φυσικα αν εχεις υπομονη, επιμονη και...κουραγιο! θελω τοσα πολλα να πω για αυτη τη σχολη αλλα δεν εχω χρονο γιατι...διαβαζω! ρωτηστε με ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 17:55 Ο CITCOC έγραψε: #174 06-06-10 17:55 Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:19 Ο johngreek_mad: #175 06-06-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Click για ανάπτυξη... Tι εννοεις με το πρωτο; Κανονικα βγαινουν οι βασεις οπως και η βαση καθε σχολης, απλα το ειδικο μαθημα σου δινει bonus εως και 2,000 μορια! Αρχική Δημοσίευση από lio21268: Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Click για ανάπτυξη... Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2010 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 00:15 Η Athinoul@91: #176 07-06-10 00:15 δυστυχως δεν εχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 00:34 Ο CITCOC έγραψε: #177 08-06-10 00:34 Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 20:09 Ο johngreek_mad: #178 09-06-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο! Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #179 14-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Aggel0sss rseven globglogabgalab gaidouri charmander AggelikiGr jellojina Corfu kitty idkser mikrosamiamidi alexpant constansn BatGuin Sotiris.Y ειδήμων Scandal chenchen Maria1743 Darkking το κοριτσι του μαη ΨΑΡΑΚΙ1993 tasost buffon85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε ναι, μόνο οι ξενόγλωσσες φιλολογίες και το Μεταφραστικό στην Κέρκυρα έχουν χ2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 14:24 Η Athinoul@91: #171 06-06-10 14:24 οποιος ενδιαφερεται για το μεταφραστικο η βαση ειναι 19.194 θα πρεπει υποχρεωτικα να δωσετε 2 γλωσσες, οπου και οι δυο εχουν συντελεστη χ2. προσθετετε τα 2 ειδικα μαθηματα και τα διαιρειτε δια του 2. καλη επιτυχια σε οποιον την θελει! αξιζει τον κοπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 15:25 Η iwanna έγραψε: #172 06-06-10 15:25 Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:14 Η Athinoul@91: #173 06-06-10 16:14 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Click για ανάπτυξη... κοιταξε ειναι οντως αρκετα δυσκολη και εχει παρα πολλα μαθηματα και παααρααα πολλες ωρες, αν και δεν πιστευω οτι ειναι τοσο τραγικο...θα δειξει βεβαια αλλα εξαρταται απο το επιπεδο γνωσης στις ξενες γλωσσες και απο το ποσο το θελεις και φυσικα αν παρακολουθεις τα μαθηματα γιατι στην εξεταστικη θα σου φανουν παλουκια...ατη κυριολεξια! παντως εμενα προσωπικα με κραταει σε συνεχες ενδιαφερον γιατι εκτος απο μαθηματα μεταφρασης κανουμε και οικονομικα, πολιτικη επιστημη κτλ. και αλλες ξενες γλωσσεςπου ειναι ο,τι καλυτερο, πιστευω. η αληθεια ειναι οτι φυσικα πρεπει να το εχεις και λιγο το ταλεντο και φυσικα να εημερωνεσαι συνεχως για οτιδηποτε συμβαινει γυρω σου. επιπλεον το οτι δεν εχεις προσβαση στο δημοσιο δεν σε κραταει μακρυα απο μεγαλες ευκαιριες. μπορει να μην εχεις αυτη τη δυνατοτητα ομως οι διεξοδοι ειναι παρα πολλοι! μονο αν σου αρεσει πραγματικα και το κυνηγησεις θα πετυχεις και φυσικα αν εχεις υπομονη, επιμονη και...κουραγιο! θελω τοσα πολλα να πω για αυτη τη σχολη αλλα δεν εχω χρονο γιατι...διαβαζω! ρωτηστε με ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 17:55 Ο CITCOC έγραψε: #174 06-06-10 17:55 Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:19 Ο johngreek_mad: #175 06-06-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Click για ανάπτυξη... Tι εννοεις με το πρωτο; Κανονικα βγαινουν οι βασεις οπως και η βαση καθε σχολης, απλα το ειδικο μαθημα σου δινει bonus εως και 2,000 μορια! Αρχική Δημοσίευση από lio21268: Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Click για ανάπτυξη... Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2010 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 00:15 Η Athinoul@91: #176 07-06-10 00:15 δυστυχως δεν εχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 00:34 Ο CITCOC έγραψε: #177 08-06-10 00:34 Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 20:09 Ο johngreek_mad: #178 09-06-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο! Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #179 14-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Aggel0sss rseven globglogabgalab gaidouri charmander AggelikiGr jellojina Corfu kitty idkser mikrosamiamidi alexpant constansn BatGuin Sotiris.Y ειδήμων Scandal chenchen Maria1743 Darkking το κοριτσι του μαη ΨΑΡΑΚΙ1993 tasost buffon85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οποιος ενδιαφερεται για το μεταφραστικο η βαση ειναι 19.194 θα πρεπει υποχρεωτικα να δωσετε 2 γλωσσες, οπου και οι δυο εχουν συντελεστη χ2. προσθετετε τα 2 ειδικα μαθηματα και τα διαιρειτε δια του 2. καλη επιτυχια σε οποιον την θελει! αξιζει τον κοπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 15:25 Η iwanna έγραψε: #172 06-06-10 15:25 Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:14 Η Athinoul@91: #173 06-06-10 16:14 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Click για ανάπτυξη... κοιταξε ειναι οντως αρκετα δυσκολη και εχει παρα πολλα μαθηματα και παααρααα πολλες ωρες, αν και δεν πιστευω οτι ειναι τοσο τραγικο...θα δειξει βεβαια αλλα εξαρταται απο το επιπεδο γνωσης στις ξενες γλωσσες και απο το ποσο το θελεις και φυσικα αν παρακολουθεις τα μαθηματα γιατι στην εξεταστικη θα σου φανουν παλουκια...ατη κυριολεξια! παντως εμενα προσωπικα με κραταει σε συνεχες ενδιαφερον γιατι εκτος απο μαθηματα μεταφρασης κανουμε και οικονομικα, πολιτικη επιστημη κτλ. και αλλες ξενες γλωσσεςπου ειναι ο,τι καλυτερο, πιστευω. η αληθεια ειναι οτι φυσικα πρεπει να το εχεις και λιγο το ταλεντο και φυσικα να εημερωνεσαι συνεχως για οτιδηποτε συμβαινει γυρω σου. επιπλεον το οτι δεν εχεις προσβαση στο δημοσιο δεν σε κραταει μακρυα απο μεγαλες ευκαιριες. μπορει να μην εχεις αυτη τη δυνατοτητα ομως οι διεξοδοι ειναι παρα πολλοι! μονο αν σου αρεσει πραγματικα και το κυνηγησεις θα πετυχεις και φυσικα αν εχεις υπομονη, επιμονη και...κουραγιο! θελω τοσα πολλα να πω για αυτη τη σχολη αλλα δεν εχω χρονο γιατι...διαβαζω! ρωτηστε με ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 17:55 Ο CITCOC έγραψε: #174 06-06-10 17:55 Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:19 Ο johngreek_mad: #175 06-06-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Click για ανάπτυξη... Tι εννοεις με το πρωτο; Κανονικα βγαινουν οι βασεις οπως και η βαση καθε σχολης, απλα το ειδικο μαθημα σου δινει bonus εως και 2,000 μορια! Αρχική Δημοσίευση από lio21268: Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Click για ανάπτυξη... Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2010 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 00:15 Η Athinoul@91: #176 07-06-10 00:15 δυστυχως δεν εχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 00:34 Ο CITCOC έγραψε: #177 08-06-10 00:34 Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 20:09 Ο johngreek_mad: #178 09-06-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο! Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #179 14-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Aggel0sss rseven globglogabgalab gaidouri charmander AggelikiGr jellojina Corfu kitty idkser mikrosamiamidi alexpant constansn BatGuin Sotiris.Y ειδήμων Scandal chenchen Maria1743 Darkking το κοριτσι του μαη ΨΑΡΑΚΙ1993 tasost buffon85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:14 Η Athinoul@91: #173 06-06-10 16:14 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Click για ανάπτυξη... κοιταξε ειναι οντως αρκετα δυσκολη και εχει παρα πολλα μαθηματα και παααρααα πολλες ωρες, αν και δεν πιστευω οτι ειναι τοσο τραγικο...θα δειξει βεβαια αλλα εξαρταται απο το επιπεδο γνωσης στις ξενες γλωσσες και απο το ποσο το θελεις και φυσικα αν παρακολουθεις τα μαθηματα γιατι στην εξεταστικη θα σου φανουν παλουκια...ατη κυριολεξια! παντως εμενα προσωπικα με κραταει σε συνεχες ενδιαφερον γιατι εκτος απο μαθηματα μεταφρασης κανουμε και οικονομικα, πολιτικη επιστημη κτλ. και αλλες ξενες γλωσσεςπου ειναι ο,τι καλυτερο, πιστευω. η αληθεια ειναι οτι φυσικα πρεπει να το εχεις και λιγο το ταλεντο και φυσικα να εημερωνεσαι συνεχως για οτιδηποτε συμβαινει γυρω σου. επιπλεον το οτι δεν εχεις προσβαση στο δημοσιο δεν σε κραταει μακρυα απο μεγαλες ευκαιριες. μπορει να μην εχεις αυτη τη δυνατοτητα ομως οι διεξοδοι ειναι παρα πολλοι! μονο αν σου αρεσει πραγματικα και το κυνηγησεις θα πετυχεις και φυσικα αν εχεις υπομονη, επιμονη και...κουραγιο! θελω τοσα πολλα να πω για αυτη τη σχολη αλλα δεν εχω χρονο γιατι...διαβαζω! ρωτηστε με ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 17:55 Ο CITCOC έγραψε: #174 06-06-10 17:55 Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:19 Ο johngreek_mad: #175 06-06-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Click για ανάπτυξη... Tι εννοεις με το πρωτο; Κανονικα βγαινουν οι βασεις οπως και η βαση καθε σχολης, απλα το ειδικο μαθημα σου δινει bonus εως και 2,000 μορια! Αρχική Δημοσίευση από lio21268: Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Click για ανάπτυξη... Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2010 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 00:15 Η Athinoul@91: #176 07-06-10 00:15 δυστυχως δεν εχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 00:34 Ο CITCOC έγραψε: #177 08-06-10 00:34 Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 20:09 Ο johngreek_mad: #178 09-06-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο! Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #179 14-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Aggel0sss rseven globglogabgalab gaidouri charmander AggelikiGr jellojina Corfu kitty idkser mikrosamiamidi alexpant constansn BatGuin Sotiris.Y ειδήμων Scandal chenchen Maria1743 Darkking το κοριτσι του μαη ΨΑΡΑΚΙ1993 tasost buffon85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Aν και μου αρέσει παααααρα πολύ σαν σχολή και ήθελα πολύ να πάω, παρόλαυτα και χωρίς να γίνομαι κακιά πολυ φοβάμαι ότι για την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει όντως τον κόπο. Ξέρω ήδη 3 άτομα που ήρθαν απ την Κέρκυρα στο Αγγλικό Αθηνας με το 10% πέρυσι γιατί η σχολή τους φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη και γιατί δεν διορίζονται καν στο δημόσιο. Το αντικείμενο της, ωστόσο, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και για το εξωτερικό τουλάχιστον, πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή σχολή. Click για ανάπτυξη... κοιταξε ειναι οντως αρκετα δυσκολη και εχει παρα πολλα μαθηματα και παααρααα πολλες ωρες, αν και δεν πιστευω οτι ειναι τοσο τραγικο...θα δειξει βεβαια αλλα εξαρταται απο το επιπεδο γνωσης στις ξενες γλωσσες και απο το ποσο το θελεις και φυσικα αν παρακολουθεις τα μαθηματα γιατι στην εξεταστικη θα σου φανουν παλουκια...ατη κυριολεξια! παντως εμενα προσωπικα με κραταει σε συνεχες ενδιαφερον γιατι εκτος απο μαθηματα μεταφρασης κανουμε και οικονομικα, πολιτικη επιστημη κτλ. και αλλες ξενες γλωσσεςπου ειναι ο,τι καλυτερο, πιστευω. η αληθεια ειναι οτι φυσικα πρεπει να το εχεις και λιγο το ταλεντο και φυσικα να εημερωνεσαι συνεχως για οτιδηποτε συμβαινει γυρω σου. επιπλεον το οτι δεν εχεις προσβαση στο δημοσιο δεν σε κραταει μακρυα απο μεγαλες ευκαιριες. μπορει να μην εχεις αυτη τη δυνατοτητα ομως οι διεξοδοι ειναι παρα πολλοι! μονο αν σου αρεσει πραγματικα και το κυνηγησεις θα πετυχεις και φυσικα αν εχεις υπομονη, επιμονη και...κουραγιο! θελω τοσα πολλα να πω για αυτη τη σχολη αλλα δεν εχω χρονο γιατι...διαβαζω! ρωτηστε με ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 17:55 Ο CITCOC έγραψε: #174 06-06-10 17:55 Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:19 Ο johngreek_mad: #175 06-06-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Click για ανάπτυξη... Tι εννοεις με το πρωτο; Κανονικα βγαινουν οι βασεις οπως και η βαση καθε σχολης, απλα το ειδικο μαθημα σου δινει bonus εως και 2,000 μορια! Αρχική Δημοσίευση από lio21268: Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Click για ανάπτυξη... Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2010 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 00:15 Η Athinoul@91: #176 07-06-10 00:15 δυστυχως δεν εχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 00:34 Ο CITCOC έγραψε: #177 08-06-10 00:34 Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 20:09 Ο johngreek_mad: #178 09-06-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο! Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #179 14-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Aggel0sss rseven globglogabgalab gaidouri charmander AggelikiGr jellojina Corfu kitty idkser mikrosamiamidi alexpant constansn BatGuin Sotiris.Y ειδήμων Scandal chenchen Maria1743 Darkking το κοριτσι του μαη ΨΑΡΑΚΙ1993 tasost buffon85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:19 Ο johngreek_mad: #175 06-06-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Click για ανάπτυξη... Tι εννοεις με το πρωτο; Κανονικα βγαινουν οι βασεις οπως και η βαση καθε σχολης, απλα το ειδικο μαθημα σου δινει bonus εως και 2,000 μορια! Αρχική Δημοσίευση από lio21268: Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Click για ανάπτυξη... Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2010 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 00:15 Η Athinoul@91: #176 07-06-10 00:15 δυστυχως δεν εχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 00:34 Ο CITCOC έγραψε: #177 08-06-10 00:34 Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 20:09 Ο johngreek_mad: #178 09-06-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο! Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #179 14-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Aggel0sss rseven globglogabgalab gaidouri charmander AggelikiGr jellojina Corfu kitty idkser mikrosamiamidi alexpant constansn BatGuin Sotiris.Y ειδήμων Scandal chenchen Maria1743 Darkking το κοριτσι του μαη ΨΑΡΑΚΙ1993 tasost buffon85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Οι βασεις των σχολων που εχουν ειδικα μαθηματα εξαρτωνται απο τισ επιδωσεις των μαθητων σε αυτα ή και αυτες διαμορφωνονται απο τα μαθηματα βαρυτητας των πεδιων που ειναι???? Click για ανάπτυξη... Tι εννοεις με το πρωτο; Κανονικα βγαινουν οι βασεις οπως και η βαση καθε σχολης, απλα το ειδικο μαθημα σου δινει bonus εως και 2,000 μορια! Αρχική Δημοσίευση από lio21268: Να κάνεις. Και εγώ είχα πάρει Proficiency πριν 1 χρόνο και έκανα 5-6 μαθήματα που με βοήθησαν πολύ, ειδικά στη μετάφραση. Τελικά έγραψα 19. Click για ανάπτυξη... Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 00:15 Η Athinoul@91: #176 07-06-10 00:15 δυστυχως δεν εχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 00:34 Ο CITCOC έγραψε: #177 08-06-10 00:34 Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 20:09 Ο johngreek_mad: #178 09-06-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο! Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #179 14-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Aggel0sss rseven globglogabgalab gaidouri charmander AggelikiGr jellojina Corfu kitty idkser mikrosamiamidi alexpant constansn BatGuin Sotiris.Y ειδήμων Scandal chenchen Maria1743 Darkking το κοριτσι του μαη ΨΑΡΑΚΙ1993 tasost buffon85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δυστυχως δεν εχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 00:34 Ο CITCOC έγραψε: #177 08-06-10 00:34 Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 20:09 Ο johngreek_mad: #178 09-06-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο! Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #179 14-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Aggel0sss rseven globglogabgalab gaidouri charmander AggelikiGr jellojina Corfu kitty idkser mikrosamiamidi alexpant constansn BatGuin Sotiris.Y ειδήμων Scandal chenchen Maria1743 Darkking το κοριτσι του μαη ΨΑΡΑΚΙ1993 tasost buffon85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 20:09 Ο johngreek_mad: #178 09-06-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο! Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #179 14-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Aggel0sss rseven globglogabgalab gaidouri charmander AggelikiGr jellojina Corfu kitty idkser mikrosamiamidi alexpant constansn BatGuin Sotiris.Y ειδήμων Scandal chenchen Maria1743 Darkking το κοριτσι του μαη ΨΑΡΑΚΙ1993 tasost buffon85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Δεν εννοω αυτο!!! Εννοω οτι αν οι βασεις των σχολων με ειδικο μαθημα εξαρτωνται απο τις επιδοσεις των μαθητων στα ειδικα μαθηματα! π.χ φετος που εβαλαν δυσκολα σε φυσικομαθηματικα θα πεσουν οι αντιστοιχες βασεις! Τα αγγλικα παιζουν ρυθμιστικο ρολο στο ανεβασμα η στην πτωση μιας βασης??? Αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν εγγυαται οτι επειδη εχουν μπει δυσκολα θεματα σε ενα μαθημα, θα πεσουν και οι αντιστοιχες βασεις στο ταδε πεδιο! Παιζουν κι αλλα ρολο οπως : Ο αριθμός τον εισακτέων, το πόσους θα προσελκύσει μια συγκεκριμένη σχολή φέτος, η τύχη, το αν γράψανε καλά στο σύνολο των μαθημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπάμπης ο Άλλος Δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Ο Μπάμπης ο Άλλος: #179 14-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Φέτος πλέον δεν έχει μετάφραση! Click για ανάπτυξη... τι έχει αντί της μετάφρασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2010 στις 13:06 Ο alexpant έγραψε: #180 14-06-10 13:06 Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Περισσότερες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο !! Multiple choice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.