nasia113 Νεοφερμένο μέλος Η nasia113 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2010 στις 19:27 Η nasia113 έγραψε: #1 16-07-10 19:27 παιδια ποια ειναι τα ειδικα μαθηματα και σε ποιες σχολες τα χρησιμοποιεις? γιατι εχω μπερδευτει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:16 Ο Boom έγραψε: #2 03-09-10 18:16 Ή ένα ή δύο με το ΑΟΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Οκτωβρίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:16 Ο Boom έγραψε: #3 03-09-10 18:16 Τα αγγλικά ανήκουν στα ειδικά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:29 Η Fani93 έγραψε: #4 03-09-10 18:29 ευχαριστω ρωτησα γιατι στον υπολογιστη μοριων δεν ειχε ως επιλογη τα αγγλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:35 Ο Boom έγραψε: #5 03-09-10 18:35 Οι ξένες γώσσες, το σχέδιο και δεν ξέρω αν είναι και άλλα ανήκουν στα ειδικά μαθήματα. Απ'όσο ξέρω και αυτά με συντελεστές μετράνε. Δες λίγο εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Η Fani93 έγραψε: #6 03-09-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Οι ξένες γώσσες, το σχέδιο και δεν ξέρω αν είναι και άλλα ανήκουν στα ειδικά μαθήματα. Απ'όσο ξέρω και αυτά με συντελεστές μετράνε. Δες λίγο εδώ. Click για ανάπτυξη... hmm.. οκ ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια ποια ειναι τα ειδικα μαθηματα και σε ποιες σχολες τα χρησιμοποιεις? γιατι εχω μπερδευτει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:16 Ο Boom έγραψε: #2 03-09-10 18:16 Ή ένα ή δύο με το ΑΟΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Οκτωβρίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:16 Ο Boom έγραψε: #3 03-09-10 18:16 Τα αγγλικά ανήκουν στα ειδικά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:29 Η Fani93 έγραψε: #4 03-09-10 18:29 ευχαριστω ρωτησα γιατι στον υπολογιστη μοριων δεν ειχε ως επιλογη τα αγγλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:35 Ο Boom έγραψε: #5 03-09-10 18:35 Οι ξένες γώσσες, το σχέδιο και δεν ξέρω αν είναι και άλλα ανήκουν στα ειδικά μαθήματα. Απ'όσο ξέρω και αυτά με συντελεστές μετράνε. Δες λίγο εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Η Fani93 έγραψε: #6 03-09-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Οι ξένες γώσσες, το σχέδιο και δεν ξέρω αν είναι και άλλα ανήκουν στα ειδικά μαθήματα. Απ'όσο ξέρω και αυτά με συντελεστές μετράνε. Δες λίγο εδώ. Click για ανάπτυξη... hmm.. οκ ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ή ένα ή δύο με το ΑΟΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:16 Ο Boom έγραψε: #3 03-09-10 18:16 Τα αγγλικά ανήκουν στα ειδικά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:29 Η Fani93 έγραψε: #4 03-09-10 18:29 ευχαριστω ρωτησα γιατι στον υπολογιστη μοριων δεν ειχε ως επιλογη τα αγγλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:35 Ο Boom έγραψε: #5 03-09-10 18:35 Οι ξένες γώσσες, το σχέδιο και δεν ξέρω αν είναι και άλλα ανήκουν στα ειδικά μαθήματα. Απ'όσο ξέρω και αυτά με συντελεστές μετράνε. Δες λίγο εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Η Fani93 έγραψε: #6 03-09-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Οι ξένες γώσσες, το σχέδιο και δεν ξέρω αν είναι και άλλα ανήκουν στα ειδικά μαθήματα. Απ'όσο ξέρω και αυτά με συντελεστές μετράνε. Δες λίγο εδώ. Click για ανάπτυξη... hmm.. οκ ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα αγγλικά ανήκουν στα ειδικά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:29 Η Fani93 έγραψε: #4 03-09-10 18:29 ευχαριστω ρωτησα γιατι στον υπολογιστη μοριων δεν ειχε ως επιλογη τα αγγλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:35 Ο Boom έγραψε: #5 03-09-10 18:35 Οι ξένες γώσσες, το σχέδιο και δεν ξέρω αν είναι και άλλα ανήκουν στα ειδικά μαθήματα. Απ'όσο ξέρω και αυτά με συντελεστές μετράνε. Δες λίγο εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Η Fani93 έγραψε: #6 03-09-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Οι ξένες γώσσες, το σχέδιο και δεν ξέρω αν είναι και άλλα ανήκουν στα ειδικά μαθήματα. Απ'όσο ξέρω και αυτά με συντελεστές μετράνε. Δες λίγο εδώ. Click για ανάπτυξη... hmm.. οκ ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστω ρωτησα γιατι στον υπολογιστη μοριων δεν ειχε ως επιλογη τα αγγλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:35 Ο Boom έγραψε: #5 03-09-10 18:35 Οι ξένες γώσσες, το σχέδιο και δεν ξέρω αν είναι και άλλα ανήκουν στα ειδικά μαθήματα. Απ'όσο ξέρω και αυτά με συντελεστές μετράνε. Δες λίγο εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Η Fani93 έγραψε: #6 03-09-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Οι ξένες γώσσες, το σχέδιο και δεν ξέρω αν είναι και άλλα ανήκουν στα ειδικά μαθήματα. Απ'όσο ξέρω και αυτά με συντελεστές μετράνε. Δες λίγο εδώ. Click για ανάπτυξη... hmm.. οκ ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Οι ξένες γώσσες, το σχέδιο και δεν ξέρω αν είναι και άλλα ανήκουν στα ειδικά μαθήματα. Απ'όσο ξέρω και αυτά με συντελεστές μετράνε. Δες λίγο εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Η Fani93 έγραψε: #6 03-09-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Οι ξένες γώσσες, το σχέδιο και δεν ξέρω αν είναι και άλλα ανήκουν στα ειδικά μαθήματα. Απ'όσο ξέρω και αυτά με συντελεστές μετράνε. Δες λίγο εδώ. Click για ανάπτυξη... hmm.. οκ ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Οι ξένες γώσσες, το σχέδιο και δεν ξέρω αν είναι και άλλα ανήκουν στα ειδικά μαθήματα. Απ'όσο ξέρω και αυτά με συντελεστές μετράνε. Δες λίγο εδώ. Click για ανάπτυξη... hmm.. οκ ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.