16-07-10

19:27
παιδια ποια ειναι τα ειδικα μαθηματα και σε ποιες σχολες τα χρησιμοποιεις? γιατι εχω μπερδευτει λιγο 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

03-09-10

18:16
Ή ένα ή δύο με το ΑΟΘ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

03-09-10

18:16
Τα αγγλικά ανήκουν στα ειδικά μαθήματα.
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα.

03-09-10

18:29
ευχαριστω 
ρωτησα γιατι στον υπολογιστη μοριων δεν ειχε ως επιλογη τα αγγλικα

ρωτησα γιατι στον υπολογιστη μοριων δεν ειχε ως επιλογη τα αγγλικα

03-09-10

18:35
Οι ξένες γώσσες, το σχέδιο και δεν ξέρω αν είναι και άλλα ανήκουν στα ειδικά μαθήματα. Απ'όσο ξέρω και αυτά με συντελεστές μετράνε.
Δες λίγο εδώ.
Δες λίγο εδώ.
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα.

03-09-10

22:47
Οι ξένες γώσσες, το σχέδιο και δεν ξέρω αν είναι και άλλα ανήκουν στα ειδικά μαθήματα. Απ'όσο ξέρω και αυτά με συντελεστές μετράνε.
Δες λίγο εδώ.
hmm.. οκ ευχαριστω πολυ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...