Smaragdav Νεοφερμένο μέλος Η Σμαράγδα Βαμβακάρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 16:50 Η Smaragdav: #21 23-01-10 16:50 Οι αλλαγές ισχύουν από φέτος. Η νέα μορφή μοιάζει αρκετά με το ΚΠΓ. Δείτε δείγματα των θεμάτων εδώ. https://www.ypepth.gr/el_ec_category5408.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2010 στις 12:02 Η sandy_twilight: #22 30-01-10 12:02 Γεια σας! επειδη ενδιαφερομαι να δωσω αγγλικα θα ηθελα ν ρωτησω αν ξερετε μηπως αλλαζει και κατι στο συντελεστη..π.χ αν θα δινει λιγοτερα μορια..γτ κατι τετοιο ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 11:42 Ο MOUMANIA έγραψε: #23 08-05-11 11:42 Τελικα για ΜΜΕ μονο μια ξενη γλωσσα πρεπει να δωσεις; Γιατι εγω ειχα ακουσει απο μια γνωστη μου πως πρεπει να δωσει δυο, πχ αγγλικα και γαλλικα. Αν ξερει κατι καποιος να απαντησει!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 11:47 Η Revekka έγραψε: #24 08-05-11 11:47 Μία γλώσσα θέλει για τα ΜΜΕ, όποια επιλέγει ο υποψήφιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 12:10 Ο alexpant έγραψε: #25 08-05-11 12:10 Αρχική Δημοσίευση από MOUMANIA: Τελικα για ΜΜΕ μονο μια ξενη γλωσσα πρεπει να δωσεις; Γιατι εγω ειχα ακουσει απο μια γνωστη μου πως πρεπει να δωσει δυο, πχ αγγλικα και γαλλικα. Αν ξερει κατι καποιος να απαντησει!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι μια θέλει !! Σκέφτεσαι να δηλώσεις πρώτη επιλογή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 12:00 Ο MOUMANIA έγραψε: #26 09-05-11 12:00 Ευχαριστω παρα πολυ για την διευκρινιση γιατι με ειχε πιασει μεγαλο αγχος! Ναι ετσι λεω..Αλλα θα δηλωσω λογικα και αγγλικη φιλολογια για σιγουρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 18:51 Ο alexpant έγραψε: #27 09-05-11 18:51 Αθήνα ή θεσσαλονίκη σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο MOUMANIA έγραψε: #28 09-05-11 19:47 Δεν ξερω ρε :/ .. Κοιτα βασικα για ΜΜΕ πιο καλα θα ηταν να πηγαινα Αθηνα στο Καποδιστριακο καταλαβες.. Οτι θα εχω ρε παιδι μου πιο πολλες πιθανοτητες να εργαστω..Ετσι πιστευω τουλαχιστον.. Αλλα εγω γουσταρω εννοειται Θεσσαλονικη! Και εσυ ΜΜΕ στην Σαλονικα σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 23:48 Ο alexpant έγραψε: #29 10-05-11 23:48 Ναι αλλά πολύ ψηλά η βάση ρε αδερφέ ! Αν πέσει λίγο κάτι θα κάνουμε Και εγώ θα δηλώσω Αθήνα - υποθέτω - ανάλογα με τα μόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 05:22 Ο MOUMANIA έγραψε: #30 11-05-11 05:22 Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 10:11 Η Revekka έγραψε: #31 11-05-11 10:11 Αρχική Δημοσίευση από MOUMANIA: Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Click για ανάπτυξη... Και καλοί μου φοιτητές!!!χαχαχαχαχαχα Καλή επιτυχία παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marios88 Νεοφερμένο μέλος Ο marios88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 14:31 Ο marios88 έγραψε: #32 30-05-11 14:31 Γεια χαρα σε ολους..Ξερει καποιος που μπορω να βρω past papers για τα αγγλικα;Η καποιο βιβλιο με past papers με τις λυσεις πισω;Επισης ψαχνω καποια βοηθηματα σχετικα με την δομη μιας εκθεσης..δηλ τι εκφρασεις να χρησιμοποιω ανα παραγραφο κλπ.. Ευχαριστω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 18:41 Η Dalian έγραψε: #33 07-06-11 18:41 Καμιά πρόταση για τελευταία επανάληψη? Μάθημα αποφάσισα να μην κάνω γιατί θεωρώ πως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο ήδη και πιστεύω ότι δε θα συναντήσω ιδιαίτερο πρόβλημα. Να ρίξω μια ματιά στα είδη εκθέσεων μήπως? Formal letters, article και λοιπά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 22:26 Η Wrong έγραψε: #34 07-06-11 22:26 marie88, κυκλοφορεί βιβλίο με θέματα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών. Νομίζω θα το βρεις σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Katara, ούτε εγώ έκανα φροντιστήριο ή κάτι. Θα σου πρότεινα να ρίξεις όντως μια ματιά στις εκθέσεις και να κάνεις ένα γρήγορο πέρασμα σε γραμματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:00 Η Ondine έγραψε: #35 09-05-12 13:00 Μηπως ξερει κανεις ποτε δινουμε τα ειδικα μαθηματα και συγκεκριμενα για τις ξενες γλωσσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Elisavet21: #36 09-05-12 13:15 Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο NikoTexXx: #37 09-05-12 13:16 και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η carpe_nochtem: #38 09-05-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:18 Ο Johnnaousa: #39 09-05-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι αλλαγές ισχύουν από φέτος. Η νέα μορφή μοιάζει αρκετά με το ΚΠΓ. Δείτε δείγματα των θεμάτων εδώ. https://www.ypepth.gr/el_ec_category5408.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2010 στις 12:02 Η sandy_twilight: #22 30-01-10 12:02 Γεια σας! επειδη ενδιαφερομαι να δωσω αγγλικα θα ηθελα ν ρωτησω αν ξερετε μηπως αλλαζει και κατι στο συντελεστη..π.χ αν θα δινει λιγοτερα μορια..γτ κατι τετοιο ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 11:42 Ο MOUMANIA έγραψε: #23 08-05-11 11:42 Τελικα για ΜΜΕ μονο μια ξενη γλωσσα πρεπει να δωσεις; Γιατι εγω ειχα ακουσει απο μια γνωστη μου πως πρεπει να δωσει δυο, πχ αγγλικα και γαλλικα. Αν ξερει κατι καποιος να απαντησει!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 11:47 Η Revekka έγραψε: #24 08-05-11 11:47 Μία γλώσσα θέλει για τα ΜΜΕ, όποια επιλέγει ο υποψήφιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 12:10 Ο alexpant έγραψε: #25 08-05-11 12:10 Αρχική Δημοσίευση από MOUMANIA: Τελικα για ΜΜΕ μονο μια ξενη γλωσσα πρεπει να δωσεις; Γιατι εγω ειχα ακουσει απο μια γνωστη μου πως πρεπει να δωσει δυο, πχ αγγλικα και γαλλικα. Αν ξερει κατι καποιος να απαντησει!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι μια θέλει !! Σκέφτεσαι να δηλώσεις πρώτη επιλογή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 12:00 Ο MOUMANIA έγραψε: #26 09-05-11 12:00 Ευχαριστω παρα πολυ για την διευκρινιση γιατι με ειχε πιασει μεγαλο αγχος! Ναι ετσι λεω..Αλλα θα δηλωσω λογικα και αγγλικη φιλολογια για σιγουρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 18:51 Ο alexpant έγραψε: #27 09-05-11 18:51 Αθήνα ή θεσσαλονίκη σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο MOUMANIA έγραψε: #28 09-05-11 19:47 Δεν ξερω ρε :/ .. Κοιτα βασικα για ΜΜΕ πιο καλα θα ηταν να πηγαινα Αθηνα στο Καποδιστριακο καταλαβες.. Οτι θα εχω ρε παιδι μου πιο πολλες πιθανοτητες να εργαστω..Ετσι πιστευω τουλαχιστον.. Αλλα εγω γουσταρω εννοειται Θεσσαλονικη! Και εσυ ΜΜΕ στην Σαλονικα σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 23:48 Ο alexpant έγραψε: #29 10-05-11 23:48 Ναι αλλά πολύ ψηλά η βάση ρε αδερφέ ! Αν πέσει λίγο κάτι θα κάνουμε Και εγώ θα δηλώσω Αθήνα - υποθέτω - ανάλογα με τα μόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 05:22 Ο MOUMANIA έγραψε: #30 11-05-11 05:22 Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 10:11 Η Revekka έγραψε: #31 11-05-11 10:11 Αρχική Δημοσίευση από MOUMANIA: Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Click για ανάπτυξη... Και καλοί μου φοιτητές!!!χαχαχαχαχαχα Καλή επιτυχία παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marios88 Νεοφερμένο μέλος Ο marios88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 14:31 Ο marios88 έγραψε: #32 30-05-11 14:31 Γεια χαρα σε ολους..Ξερει καποιος που μπορω να βρω past papers για τα αγγλικα;Η καποιο βιβλιο με past papers με τις λυσεις πισω;Επισης ψαχνω καποια βοηθηματα σχετικα με την δομη μιας εκθεσης..δηλ τι εκφρασεις να χρησιμοποιω ανα παραγραφο κλπ.. Ευχαριστω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 18:41 Η Dalian έγραψε: #33 07-06-11 18:41 Καμιά πρόταση για τελευταία επανάληψη? Μάθημα αποφάσισα να μην κάνω γιατί θεωρώ πως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο ήδη και πιστεύω ότι δε θα συναντήσω ιδιαίτερο πρόβλημα. Να ρίξω μια ματιά στα είδη εκθέσεων μήπως? Formal letters, article και λοιπά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 22:26 Η Wrong έγραψε: #34 07-06-11 22:26 marie88, κυκλοφορεί βιβλίο με θέματα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών. Νομίζω θα το βρεις σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Katara, ούτε εγώ έκανα φροντιστήριο ή κάτι. Θα σου πρότεινα να ρίξεις όντως μια ματιά στις εκθέσεις και να κάνεις ένα γρήγορο πέρασμα σε γραμματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:00 Η Ondine έγραψε: #35 09-05-12 13:00 Μηπως ξερει κανεις ποτε δινουμε τα ειδικα μαθηματα και συγκεκριμενα για τις ξενες γλωσσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Elisavet21: #36 09-05-12 13:15 Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο NikoTexXx: #37 09-05-12 13:16 και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η carpe_nochtem: #38 09-05-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:18 Ο Johnnaousa: #39 09-05-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας! επειδη ενδιαφερομαι να δωσω αγγλικα θα ηθελα ν ρωτησω αν ξερετε μηπως αλλαζει και κατι στο συντελεστη..π.χ αν θα δινει λιγοτερα μορια..γτ κατι τετοιο ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 11:42 Ο MOUMANIA έγραψε: #23 08-05-11 11:42 Τελικα για ΜΜΕ μονο μια ξενη γλωσσα πρεπει να δωσεις; Γιατι εγω ειχα ακουσει απο μια γνωστη μου πως πρεπει να δωσει δυο, πχ αγγλικα και γαλλικα. Αν ξερει κατι καποιος να απαντησει!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 11:47 Η Revekka έγραψε: #24 08-05-11 11:47 Μία γλώσσα θέλει για τα ΜΜΕ, όποια επιλέγει ο υποψήφιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 12:10 Ο alexpant έγραψε: #25 08-05-11 12:10 Αρχική Δημοσίευση από MOUMANIA: Τελικα για ΜΜΕ μονο μια ξενη γλωσσα πρεπει να δωσεις; Γιατι εγω ειχα ακουσει απο μια γνωστη μου πως πρεπει να δωσει δυο, πχ αγγλικα και γαλλικα. Αν ξερει κατι καποιος να απαντησει!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι μια θέλει !! Σκέφτεσαι να δηλώσεις πρώτη επιλογή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 12:00 Ο MOUMANIA έγραψε: #26 09-05-11 12:00 Ευχαριστω παρα πολυ για την διευκρινιση γιατι με ειχε πιασει μεγαλο αγχος! Ναι ετσι λεω..Αλλα θα δηλωσω λογικα και αγγλικη φιλολογια για σιγουρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 18:51 Ο alexpant έγραψε: #27 09-05-11 18:51 Αθήνα ή θεσσαλονίκη σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο MOUMANIA έγραψε: #28 09-05-11 19:47 Δεν ξερω ρε :/ .. Κοιτα βασικα για ΜΜΕ πιο καλα θα ηταν να πηγαινα Αθηνα στο Καποδιστριακο καταλαβες.. Οτι θα εχω ρε παιδι μου πιο πολλες πιθανοτητες να εργαστω..Ετσι πιστευω τουλαχιστον.. Αλλα εγω γουσταρω εννοειται Θεσσαλονικη! Και εσυ ΜΜΕ στην Σαλονικα σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 23:48 Ο alexpant έγραψε: #29 10-05-11 23:48 Ναι αλλά πολύ ψηλά η βάση ρε αδερφέ ! Αν πέσει λίγο κάτι θα κάνουμε Και εγώ θα δηλώσω Αθήνα - υποθέτω - ανάλογα με τα μόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 05:22 Ο MOUMANIA έγραψε: #30 11-05-11 05:22 Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 10:11 Η Revekka έγραψε: #31 11-05-11 10:11 Αρχική Δημοσίευση από MOUMANIA: Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Click για ανάπτυξη... Και καλοί μου φοιτητές!!!χαχαχαχαχαχα Καλή επιτυχία παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marios88 Νεοφερμένο μέλος Ο marios88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 14:31 Ο marios88 έγραψε: #32 30-05-11 14:31 Γεια χαρα σε ολους..Ξερει καποιος που μπορω να βρω past papers για τα αγγλικα;Η καποιο βιβλιο με past papers με τις λυσεις πισω;Επισης ψαχνω καποια βοηθηματα σχετικα με την δομη μιας εκθεσης..δηλ τι εκφρασεις να χρησιμοποιω ανα παραγραφο κλπ.. Ευχαριστω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 18:41 Η Dalian έγραψε: #33 07-06-11 18:41 Καμιά πρόταση για τελευταία επανάληψη? Μάθημα αποφάσισα να μην κάνω γιατί θεωρώ πως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο ήδη και πιστεύω ότι δε θα συναντήσω ιδιαίτερο πρόβλημα. Να ρίξω μια ματιά στα είδη εκθέσεων μήπως? Formal letters, article και λοιπά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 22:26 Η Wrong έγραψε: #34 07-06-11 22:26 marie88, κυκλοφορεί βιβλίο με θέματα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών. Νομίζω θα το βρεις σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Katara, ούτε εγώ έκανα φροντιστήριο ή κάτι. Θα σου πρότεινα να ρίξεις όντως μια ματιά στις εκθέσεις και να κάνεις ένα γρήγορο πέρασμα σε γραμματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:00 Η Ondine έγραψε: #35 09-05-12 13:00 Μηπως ξερει κανεις ποτε δινουμε τα ειδικα μαθηματα και συγκεκριμενα για τις ξενες γλωσσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Elisavet21: #36 09-05-12 13:15 Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο NikoTexXx: #37 09-05-12 13:16 και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η carpe_nochtem: #38 09-05-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:18 Ο Johnnaousa: #39 09-05-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικα για ΜΜΕ μονο μια ξενη γλωσσα πρεπει να δωσεις; Γιατι εγω ειχα ακουσει απο μια γνωστη μου πως πρεπει να δωσει δυο, πχ αγγλικα και γαλλικα. Αν ξερει κατι καποιος να απαντησει!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 11:47 Η Revekka έγραψε: #24 08-05-11 11:47 Μία γλώσσα θέλει για τα ΜΜΕ, όποια επιλέγει ο υποψήφιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 12:10 Ο alexpant έγραψε: #25 08-05-11 12:10 Αρχική Δημοσίευση από MOUMANIA: Τελικα για ΜΜΕ μονο μια ξενη γλωσσα πρεπει να δωσεις; Γιατι εγω ειχα ακουσει απο μια γνωστη μου πως πρεπει να δωσει δυο, πχ αγγλικα και γαλλικα. Αν ξερει κατι καποιος να απαντησει!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι μια θέλει !! Σκέφτεσαι να δηλώσεις πρώτη επιλογή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 12:00 Ο MOUMANIA έγραψε: #26 09-05-11 12:00 Ευχαριστω παρα πολυ για την διευκρινιση γιατι με ειχε πιασει μεγαλο αγχος! Ναι ετσι λεω..Αλλα θα δηλωσω λογικα και αγγλικη φιλολογια για σιγουρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 18:51 Ο alexpant έγραψε: #27 09-05-11 18:51 Αθήνα ή θεσσαλονίκη σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο MOUMANIA έγραψε: #28 09-05-11 19:47 Δεν ξερω ρε :/ .. Κοιτα βασικα για ΜΜΕ πιο καλα θα ηταν να πηγαινα Αθηνα στο Καποδιστριακο καταλαβες.. Οτι θα εχω ρε παιδι μου πιο πολλες πιθανοτητες να εργαστω..Ετσι πιστευω τουλαχιστον.. Αλλα εγω γουσταρω εννοειται Θεσσαλονικη! Και εσυ ΜΜΕ στην Σαλονικα σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 23:48 Ο alexpant έγραψε: #29 10-05-11 23:48 Ναι αλλά πολύ ψηλά η βάση ρε αδερφέ ! Αν πέσει λίγο κάτι θα κάνουμε Και εγώ θα δηλώσω Αθήνα - υποθέτω - ανάλογα με τα μόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 05:22 Ο MOUMANIA έγραψε: #30 11-05-11 05:22 Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 10:11 Η Revekka έγραψε: #31 11-05-11 10:11 Αρχική Δημοσίευση από MOUMANIA: Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Click για ανάπτυξη... Και καλοί μου φοιτητές!!!χαχαχαχαχαχα Καλή επιτυχία παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marios88 Νεοφερμένο μέλος Ο marios88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 14:31 Ο marios88 έγραψε: #32 30-05-11 14:31 Γεια χαρα σε ολους..Ξερει καποιος που μπορω να βρω past papers για τα αγγλικα;Η καποιο βιβλιο με past papers με τις λυσεις πισω;Επισης ψαχνω καποια βοηθηματα σχετικα με την δομη μιας εκθεσης..δηλ τι εκφρασεις να χρησιμοποιω ανα παραγραφο κλπ.. Ευχαριστω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 18:41 Η Dalian έγραψε: #33 07-06-11 18:41 Καμιά πρόταση για τελευταία επανάληψη? Μάθημα αποφάσισα να μην κάνω γιατί θεωρώ πως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο ήδη και πιστεύω ότι δε θα συναντήσω ιδιαίτερο πρόβλημα. Να ρίξω μια ματιά στα είδη εκθέσεων μήπως? Formal letters, article και λοιπά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 22:26 Η Wrong έγραψε: #34 07-06-11 22:26 marie88, κυκλοφορεί βιβλίο με θέματα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών. Νομίζω θα το βρεις σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Katara, ούτε εγώ έκανα φροντιστήριο ή κάτι. Θα σου πρότεινα να ρίξεις όντως μια ματιά στις εκθέσεις και να κάνεις ένα γρήγορο πέρασμα σε γραμματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:00 Η Ondine έγραψε: #35 09-05-12 13:00 Μηπως ξερει κανεις ποτε δινουμε τα ειδικα μαθηματα και συγκεκριμενα για τις ξενες γλωσσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Elisavet21: #36 09-05-12 13:15 Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο NikoTexXx: #37 09-05-12 13:16 και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η carpe_nochtem: #38 09-05-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:18 Ο Johnnaousa: #39 09-05-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μία γλώσσα θέλει για τα ΜΜΕ, όποια επιλέγει ο υποψήφιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 12:10 Ο alexpant έγραψε: #25 08-05-11 12:10 Αρχική Δημοσίευση από MOUMANIA: Τελικα για ΜΜΕ μονο μια ξενη γλωσσα πρεπει να δωσεις; Γιατι εγω ειχα ακουσει απο μια γνωστη μου πως πρεπει να δωσει δυο, πχ αγγλικα και γαλλικα. Αν ξερει κατι καποιος να απαντησει!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι μια θέλει !! Σκέφτεσαι να δηλώσεις πρώτη επιλογή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 12:00 Ο MOUMANIA έγραψε: #26 09-05-11 12:00 Ευχαριστω παρα πολυ για την διευκρινιση γιατι με ειχε πιασει μεγαλο αγχος! Ναι ετσι λεω..Αλλα θα δηλωσω λογικα και αγγλικη φιλολογια για σιγουρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 18:51 Ο alexpant έγραψε: #27 09-05-11 18:51 Αθήνα ή θεσσαλονίκη σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο MOUMANIA έγραψε: #28 09-05-11 19:47 Δεν ξερω ρε :/ .. Κοιτα βασικα για ΜΜΕ πιο καλα θα ηταν να πηγαινα Αθηνα στο Καποδιστριακο καταλαβες.. Οτι θα εχω ρε παιδι μου πιο πολλες πιθανοτητες να εργαστω..Ετσι πιστευω τουλαχιστον.. Αλλα εγω γουσταρω εννοειται Θεσσαλονικη! Και εσυ ΜΜΕ στην Σαλονικα σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 23:48 Ο alexpant έγραψε: #29 10-05-11 23:48 Ναι αλλά πολύ ψηλά η βάση ρε αδερφέ ! Αν πέσει λίγο κάτι θα κάνουμε Και εγώ θα δηλώσω Αθήνα - υποθέτω - ανάλογα με τα μόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 05:22 Ο MOUMANIA έγραψε: #30 11-05-11 05:22 Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 10:11 Η Revekka έγραψε: #31 11-05-11 10:11 Αρχική Δημοσίευση από MOUMANIA: Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Click για ανάπτυξη... Και καλοί μου φοιτητές!!!χαχαχαχαχαχα Καλή επιτυχία παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marios88 Νεοφερμένο μέλος Ο marios88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 14:31 Ο marios88 έγραψε: #32 30-05-11 14:31 Γεια χαρα σε ολους..Ξερει καποιος που μπορω να βρω past papers για τα αγγλικα;Η καποιο βιβλιο με past papers με τις λυσεις πισω;Επισης ψαχνω καποια βοηθηματα σχετικα με την δομη μιας εκθεσης..δηλ τι εκφρασεις να χρησιμοποιω ανα παραγραφο κλπ.. Ευχαριστω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 18:41 Η Dalian έγραψε: #33 07-06-11 18:41 Καμιά πρόταση για τελευταία επανάληψη? Μάθημα αποφάσισα να μην κάνω γιατί θεωρώ πως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο ήδη και πιστεύω ότι δε θα συναντήσω ιδιαίτερο πρόβλημα. Να ρίξω μια ματιά στα είδη εκθέσεων μήπως? Formal letters, article και λοιπά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 22:26 Η Wrong έγραψε: #34 07-06-11 22:26 marie88, κυκλοφορεί βιβλίο με θέματα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών. Νομίζω θα το βρεις σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Katara, ούτε εγώ έκανα φροντιστήριο ή κάτι. Θα σου πρότεινα να ρίξεις όντως μια ματιά στις εκθέσεις και να κάνεις ένα γρήγορο πέρασμα σε γραμματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:00 Η Ondine έγραψε: #35 09-05-12 13:00 Μηπως ξερει κανεις ποτε δινουμε τα ειδικα μαθηματα και συγκεκριμενα για τις ξενες γλωσσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Elisavet21: #36 09-05-12 13:15 Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο NikoTexXx: #37 09-05-12 13:16 και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η carpe_nochtem: #38 09-05-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:18 Ο Johnnaousa: #39 09-05-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MOUMANIA: Τελικα για ΜΜΕ μονο μια ξενη γλωσσα πρεπει να δωσεις; Γιατι εγω ειχα ακουσει απο μια γνωστη μου πως πρεπει να δωσει δυο, πχ αγγλικα και γαλλικα. Αν ξερει κατι καποιος να απαντησει!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι μια θέλει !! Σκέφτεσαι να δηλώσεις πρώτη επιλογή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 12:00 Ο MOUMANIA έγραψε: #26 09-05-11 12:00 Ευχαριστω παρα πολυ για την διευκρινιση γιατι με ειχε πιασει μεγαλο αγχος! Ναι ετσι λεω..Αλλα θα δηλωσω λογικα και αγγλικη φιλολογια για σιγουρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 18:51 Ο alexpant έγραψε: #27 09-05-11 18:51 Αθήνα ή θεσσαλονίκη σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο MOUMANIA έγραψε: #28 09-05-11 19:47 Δεν ξερω ρε :/ .. Κοιτα βασικα για ΜΜΕ πιο καλα θα ηταν να πηγαινα Αθηνα στο Καποδιστριακο καταλαβες.. Οτι θα εχω ρε παιδι μου πιο πολλες πιθανοτητες να εργαστω..Ετσι πιστευω τουλαχιστον.. Αλλα εγω γουσταρω εννοειται Θεσσαλονικη! Και εσυ ΜΜΕ στην Σαλονικα σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 23:48 Ο alexpant έγραψε: #29 10-05-11 23:48 Ναι αλλά πολύ ψηλά η βάση ρε αδερφέ ! Αν πέσει λίγο κάτι θα κάνουμε Και εγώ θα δηλώσω Αθήνα - υποθέτω - ανάλογα με τα μόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 05:22 Ο MOUMANIA έγραψε: #30 11-05-11 05:22 Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 10:11 Η Revekka έγραψε: #31 11-05-11 10:11 Αρχική Δημοσίευση από MOUMANIA: Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Click για ανάπτυξη... Και καλοί μου φοιτητές!!!χαχαχαχαχαχα Καλή επιτυχία παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marios88 Νεοφερμένο μέλος Ο marios88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 14:31 Ο marios88 έγραψε: #32 30-05-11 14:31 Γεια χαρα σε ολους..Ξερει καποιος που μπορω να βρω past papers για τα αγγλικα;Η καποιο βιβλιο με past papers με τις λυσεις πισω;Επισης ψαχνω καποια βοηθηματα σχετικα με την δομη μιας εκθεσης..δηλ τι εκφρασεις να χρησιμοποιω ανα παραγραφο κλπ.. Ευχαριστω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 18:41 Η Dalian έγραψε: #33 07-06-11 18:41 Καμιά πρόταση για τελευταία επανάληψη? Μάθημα αποφάσισα να μην κάνω γιατί θεωρώ πως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο ήδη και πιστεύω ότι δε θα συναντήσω ιδιαίτερο πρόβλημα. Να ρίξω μια ματιά στα είδη εκθέσεων μήπως? Formal letters, article και λοιπά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 22:26 Η Wrong έγραψε: #34 07-06-11 22:26 marie88, κυκλοφορεί βιβλίο με θέματα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών. Νομίζω θα το βρεις σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Katara, ούτε εγώ έκανα φροντιστήριο ή κάτι. Θα σου πρότεινα να ρίξεις όντως μια ματιά στις εκθέσεις και να κάνεις ένα γρήγορο πέρασμα σε γραμματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:00 Η Ondine έγραψε: #35 09-05-12 13:00 Μηπως ξερει κανεις ποτε δινουμε τα ειδικα μαθηματα και συγκεκριμενα για τις ξενες γλωσσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Elisavet21: #36 09-05-12 13:15 Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο NikoTexXx: #37 09-05-12 13:16 και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η carpe_nochtem: #38 09-05-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:18 Ο Johnnaousa: #39 09-05-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω παρα πολυ για την διευκρινιση γιατι με ειχε πιασει μεγαλο αγχος! Ναι ετσι λεω..Αλλα θα δηλωσω λογικα και αγγλικη φιλολογια για σιγουρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 18:51 Ο alexpant έγραψε: #27 09-05-11 18:51 Αθήνα ή θεσσαλονίκη σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο MOUMANIA έγραψε: #28 09-05-11 19:47 Δεν ξερω ρε :/ .. Κοιτα βασικα για ΜΜΕ πιο καλα θα ηταν να πηγαινα Αθηνα στο Καποδιστριακο καταλαβες.. Οτι θα εχω ρε παιδι μου πιο πολλες πιθανοτητες να εργαστω..Ετσι πιστευω τουλαχιστον.. Αλλα εγω γουσταρω εννοειται Θεσσαλονικη! Και εσυ ΜΜΕ στην Σαλονικα σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 23:48 Ο alexpant έγραψε: #29 10-05-11 23:48 Ναι αλλά πολύ ψηλά η βάση ρε αδερφέ ! Αν πέσει λίγο κάτι θα κάνουμε Και εγώ θα δηλώσω Αθήνα - υποθέτω - ανάλογα με τα μόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 05:22 Ο MOUMANIA έγραψε: #30 11-05-11 05:22 Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 10:11 Η Revekka έγραψε: #31 11-05-11 10:11 Αρχική Δημοσίευση από MOUMANIA: Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Click για ανάπτυξη... Και καλοί μου φοιτητές!!!χαχαχαχαχαχα Καλή επιτυχία παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marios88 Νεοφερμένο μέλος Ο marios88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 14:31 Ο marios88 έγραψε: #32 30-05-11 14:31 Γεια χαρα σε ολους..Ξερει καποιος που μπορω να βρω past papers για τα αγγλικα;Η καποιο βιβλιο με past papers με τις λυσεις πισω;Επισης ψαχνω καποια βοηθηματα σχετικα με την δομη μιας εκθεσης..δηλ τι εκφρασεις να χρησιμοποιω ανα παραγραφο κλπ.. Ευχαριστω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 18:41 Η Dalian έγραψε: #33 07-06-11 18:41 Καμιά πρόταση για τελευταία επανάληψη? Μάθημα αποφάσισα να μην κάνω γιατί θεωρώ πως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο ήδη και πιστεύω ότι δε θα συναντήσω ιδιαίτερο πρόβλημα. Να ρίξω μια ματιά στα είδη εκθέσεων μήπως? Formal letters, article και λοιπά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 22:26 Η Wrong έγραψε: #34 07-06-11 22:26 marie88, κυκλοφορεί βιβλίο με θέματα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών. Νομίζω θα το βρεις σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Katara, ούτε εγώ έκανα φροντιστήριο ή κάτι. Θα σου πρότεινα να ρίξεις όντως μια ματιά στις εκθέσεις και να κάνεις ένα γρήγορο πέρασμα σε γραμματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:00 Η Ondine έγραψε: #35 09-05-12 13:00 Μηπως ξερει κανεις ποτε δινουμε τα ειδικα μαθηματα και συγκεκριμενα για τις ξενες γλωσσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Elisavet21: #36 09-05-12 13:15 Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο NikoTexXx: #37 09-05-12 13:16 και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η carpe_nochtem: #38 09-05-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:18 Ο Johnnaousa: #39 09-05-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αθήνα ή θεσσαλονίκη σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο MOUMANIA έγραψε: #28 09-05-11 19:47 Δεν ξερω ρε :/ .. Κοιτα βασικα για ΜΜΕ πιο καλα θα ηταν να πηγαινα Αθηνα στο Καποδιστριακο καταλαβες.. Οτι θα εχω ρε παιδι μου πιο πολλες πιθανοτητες να εργαστω..Ετσι πιστευω τουλαχιστον.. Αλλα εγω γουσταρω εννοειται Θεσσαλονικη! Και εσυ ΜΜΕ στην Σαλονικα σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 23:48 Ο alexpant έγραψε: #29 10-05-11 23:48 Ναι αλλά πολύ ψηλά η βάση ρε αδερφέ ! Αν πέσει λίγο κάτι θα κάνουμε Και εγώ θα δηλώσω Αθήνα - υποθέτω - ανάλογα με τα μόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 05:22 Ο MOUMANIA έγραψε: #30 11-05-11 05:22 Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 10:11 Η Revekka έγραψε: #31 11-05-11 10:11 Αρχική Δημοσίευση από MOUMANIA: Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Click για ανάπτυξη... Και καλοί μου φοιτητές!!!χαχαχαχαχαχα Καλή επιτυχία παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marios88 Νεοφερμένο μέλος Ο marios88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 14:31 Ο marios88 έγραψε: #32 30-05-11 14:31 Γεια χαρα σε ολους..Ξερει καποιος που μπορω να βρω past papers για τα αγγλικα;Η καποιο βιβλιο με past papers με τις λυσεις πισω;Επισης ψαχνω καποια βοηθηματα σχετικα με την δομη μιας εκθεσης..δηλ τι εκφρασεις να χρησιμοποιω ανα παραγραφο κλπ.. Ευχαριστω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 18:41 Η Dalian έγραψε: #33 07-06-11 18:41 Καμιά πρόταση για τελευταία επανάληψη? Μάθημα αποφάσισα να μην κάνω γιατί θεωρώ πως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο ήδη και πιστεύω ότι δε θα συναντήσω ιδιαίτερο πρόβλημα. Να ρίξω μια ματιά στα είδη εκθέσεων μήπως? Formal letters, article και λοιπά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 22:26 Η Wrong έγραψε: #34 07-06-11 22:26 marie88, κυκλοφορεί βιβλίο με θέματα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών. Νομίζω θα το βρεις σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Katara, ούτε εγώ έκανα φροντιστήριο ή κάτι. Θα σου πρότεινα να ρίξεις όντως μια ματιά στις εκθέσεις και να κάνεις ένα γρήγορο πέρασμα σε γραμματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:00 Η Ondine έγραψε: #35 09-05-12 13:00 Μηπως ξερει κανεις ποτε δινουμε τα ειδικα μαθηματα και συγκεκριμενα για τις ξενες γλωσσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Elisavet21: #36 09-05-12 13:15 Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο NikoTexXx: #37 09-05-12 13:16 και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η carpe_nochtem: #38 09-05-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:18 Ο Johnnaousa: #39 09-05-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξερω ρε :/ .. Κοιτα βασικα για ΜΜΕ πιο καλα θα ηταν να πηγαινα Αθηνα στο Καποδιστριακο καταλαβες.. Οτι θα εχω ρε παιδι μου πιο πολλες πιθανοτητες να εργαστω..Ετσι πιστευω τουλαχιστον.. Αλλα εγω γουσταρω εννοειται Θεσσαλονικη! Και εσυ ΜΜΕ στην Σαλονικα σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 23:48 Ο alexpant έγραψε: #29 10-05-11 23:48 Ναι αλλά πολύ ψηλά η βάση ρε αδερφέ ! Αν πέσει λίγο κάτι θα κάνουμε Και εγώ θα δηλώσω Αθήνα - υποθέτω - ανάλογα με τα μόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 05:22 Ο MOUMANIA έγραψε: #30 11-05-11 05:22 Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 10:11 Η Revekka έγραψε: #31 11-05-11 10:11 Αρχική Δημοσίευση από MOUMANIA: Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Click για ανάπτυξη... Και καλοί μου φοιτητές!!!χαχαχαχαχαχα Καλή επιτυχία παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marios88 Νεοφερμένο μέλος Ο marios88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 14:31 Ο marios88 έγραψε: #32 30-05-11 14:31 Γεια χαρα σε ολους..Ξερει καποιος που μπορω να βρω past papers για τα αγγλικα;Η καποιο βιβλιο με past papers με τις λυσεις πισω;Επισης ψαχνω καποια βοηθηματα σχετικα με την δομη μιας εκθεσης..δηλ τι εκφρασεις να χρησιμοποιω ανα παραγραφο κλπ.. Ευχαριστω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 18:41 Η Dalian έγραψε: #33 07-06-11 18:41 Καμιά πρόταση για τελευταία επανάληψη? Μάθημα αποφάσισα να μην κάνω γιατί θεωρώ πως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο ήδη και πιστεύω ότι δε θα συναντήσω ιδιαίτερο πρόβλημα. Να ρίξω μια ματιά στα είδη εκθέσεων μήπως? Formal letters, article και λοιπά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 22:26 Η Wrong έγραψε: #34 07-06-11 22:26 marie88, κυκλοφορεί βιβλίο με θέματα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών. Νομίζω θα το βρεις σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Katara, ούτε εγώ έκανα φροντιστήριο ή κάτι. Θα σου πρότεινα να ρίξεις όντως μια ματιά στις εκθέσεις και να κάνεις ένα γρήγορο πέρασμα σε γραμματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:00 Η Ondine έγραψε: #35 09-05-12 13:00 Μηπως ξερει κανεις ποτε δινουμε τα ειδικα μαθηματα και συγκεκριμενα για τις ξενες γλωσσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Elisavet21: #36 09-05-12 13:15 Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο NikoTexXx: #37 09-05-12 13:16 και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η carpe_nochtem: #38 09-05-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:18 Ο Johnnaousa: #39 09-05-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αλλά πολύ ψηλά η βάση ρε αδερφέ ! Αν πέσει λίγο κάτι θα κάνουμε Και εγώ θα δηλώσω Αθήνα - υποθέτω - ανάλογα με τα μόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MOUMANIA Νεοφερμένο μέλος Ο MOUMANIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 05:22 Ο MOUMANIA έγραψε: #30 11-05-11 05:22 Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 10:11 Η Revekka έγραψε: #31 11-05-11 10:11 Αρχική Δημοσίευση από MOUMANIA: Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Click για ανάπτυξη... Και καλοί μου φοιτητές!!!χαχαχαχαχαχα Καλή επιτυχία παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marios88 Νεοφερμένο μέλος Ο marios88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 14:31 Ο marios88 έγραψε: #32 30-05-11 14:31 Γεια χαρα σε ολους..Ξερει καποιος που μπορω να βρω past papers για τα αγγλικα;Η καποιο βιβλιο με past papers με τις λυσεις πισω;Επισης ψαχνω καποια βοηθηματα σχετικα με την δομη μιας εκθεσης..δηλ τι εκφρασεις να χρησιμοποιω ανα παραγραφο κλπ.. Ευχαριστω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 18:41 Η Dalian έγραψε: #33 07-06-11 18:41 Καμιά πρόταση για τελευταία επανάληψη? Μάθημα αποφάσισα να μην κάνω γιατί θεωρώ πως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο ήδη και πιστεύω ότι δε θα συναντήσω ιδιαίτερο πρόβλημα. Να ρίξω μια ματιά στα είδη εκθέσεων μήπως? Formal letters, article και λοιπά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 22:26 Η Wrong έγραψε: #34 07-06-11 22:26 marie88, κυκλοφορεί βιβλίο με θέματα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών. Νομίζω θα το βρεις σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Katara, ούτε εγώ έκανα φροντιστήριο ή κάτι. Θα σου πρότεινα να ρίξεις όντως μια ματιά στις εκθέσεις και να κάνεις ένα γρήγορο πέρασμα σε γραμματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:00 Η Ondine έγραψε: #35 09-05-12 13:00 Μηπως ξερει κανεις ποτε δινουμε τα ειδικα μαθηματα και συγκεκριμενα για τις ξενες γλωσσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Elisavet21: #36 09-05-12 13:15 Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο NikoTexXx: #37 09-05-12 13:16 και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η carpe_nochtem: #38 09-05-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:18 Ο Johnnaousa: #39 09-05-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 10:11 Η Revekka έγραψε: #31 11-05-11 10:11 Αρχική Δημοσίευση από MOUMANIA: Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Click για ανάπτυξη... Και καλοί μου φοιτητές!!!χαχαχαχαχαχα Καλή επιτυχία παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marios88 Νεοφερμένο μέλος Ο marios88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 14:31 Ο marios88 έγραψε: #32 30-05-11 14:31 Γεια χαρα σε ολους..Ξερει καποιος που μπορω να βρω past papers για τα αγγλικα;Η καποιο βιβλιο με past papers με τις λυσεις πισω;Επισης ψαχνω καποια βοηθηματα σχετικα με την δομη μιας εκθεσης..δηλ τι εκφρασεις να χρησιμοποιω ανα παραγραφο κλπ.. Ευχαριστω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 18:41 Η Dalian έγραψε: #33 07-06-11 18:41 Καμιά πρόταση για τελευταία επανάληψη? Μάθημα αποφάσισα να μην κάνω γιατί θεωρώ πως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο ήδη και πιστεύω ότι δε θα συναντήσω ιδιαίτερο πρόβλημα. Να ρίξω μια ματιά στα είδη εκθέσεων μήπως? Formal letters, article και λοιπά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 22:26 Η Wrong έγραψε: #34 07-06-11 22:26 marie88, κυκλοφορεί βιβλίο με θέματα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών. Νομίζω θα το βρεις σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Katara, ούτε εγώ έκανα φροντιστήριο ή κάτι. Θα σου πρότεινα να ρίξεις όντως μια ματιά στις εκθέσεις και να κάνεις ένα γρήγορο πέρασμα σε γραμματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:00 Η Ondine έγραψε: #35 09-05-12 13:00 Μηπως ξερει κανεις ποτε δινουμε τα ειδικα μαθηματα και συγκεκριμενα για τις ξενες γλωσσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Elisavet21: #36 09-05-12 13:15 Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο NikoTexXx: #37 09-05-12 13:16 και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η carpe_nochtem: #38 09-05-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:18 Ο Johnnaousa: #39 09-05-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MOUMANIA: Καταλαβα! Πιστευω παντως πως φετος θα πεσουν τα μορια μιας και θα μπουν πιο δυσκολα θεματα. Ετσι φημολογειται μεχρι στιγμης. Τι να πω αντε και καλοι συμφοιτητες!!!!! Click για ανάπτυξη... Και καλοί μου φοιτητές!!!χαχαχαχαχαχα Καλή επιτυχία παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marios88 Νεοφερμένο μέλος Ο marios88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 14:31 Ο marios88 έγραψε: #32 30-05-11 14:31 Γεια χαρα σε ολους..Ξερει καποιος που μπορω να βρω past papers για τα αγγλικα;Η καποιο βιβλιο με past papers με τις λυσεις πισω;Επισης ψαχνω καποια βοηθηματα σχετικα με την δομη μιας εκθεσης..δηλ τι εκφρασεις να χρησιμοποιω ανα παραγραφο κλπ.. Ευχαριστω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 18:41 Η Dalian έγραψε: #33 07-06-11 18:41 Καμιά πρόταση για τελευταία επανάληψη? Μάθημα αποφάσισα να μην κάνω γιατί θεωρώ πως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο ήδη και πιστεύω ότι δε θα συναντήσω ιδιαίτερο πρόβλημα. Να ρίξω μια ματιά στα είδη εκθέσεων μήπως? Formal letters, article και λοιπά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 22:26 Η Wrong έγραψε: #34 07-06-11 22:26 marie88, κυκλοφορεί βιβλίο με θέματα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών. Νομίζω θα το βρεις σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Katara, ούτε εγώ έκανα φροντιστήριο ή κάτι. Θα σου πρότεινα να ρίξεις όντως μια ματιά στις εκθέσεις και να κάνεις ένα γρήγορο πέρασμα σε γραμματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:00 Η Ondine έγραψε: #35 09-05-12 13:00 Μηπως ξερει κανεις ποτε δινουμε τα ειδικα μαθηματα και συγκεκριμενα για τις ξενες γλωσσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Elisavet21: #36 09-05-12 13:15 Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο NikoTexXx: #37 09-05-12 13:16 και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η carpe_nochtem: #38 09-05-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:18 Ο Johnnaousa: #39 09-05-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια χαρα σε ολους..Ξερει καποιος που μπορω να βρω past papers για τα αγγλικα;Η καποιο βιβλιο με past papers με τις λυσεις πισω;Επισης ψαχνω καποια βοηθηματα σχετικα με την δομη μιας εκθεσης..δηλ τι εκφρασεις να χρησιμοποιω ανα παραγραφο κλπ.. Ευχαριστω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 18:41 Η Dalian έγραψε: #33 07-06-11 18:41 Καμιά πρόταση για τελευταία επανάληψη? Μάθημα αποφάσισα να μην κάνω γιατί θεωρώ πως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο ήδη και πιστεύω ότι δε θα συναντήσω ιδιαίτερο πρόβλημα. Να ρίξω μια ματιά στα είδη εκθέσεων μήπως? Formal letters, article και λοιπά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 22:26 Η Wrong έγραψε: #34 07-06-11 22:26 marie88, κυκλοφορεί βιβλίο με θέματα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών. Νομίζω θα το βρεις σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Katara, ούτε εγώ έκανα φροντιστήριο ή κάτι. Θα σου πρότεινα να ρίξεις όντως μια ματιά στις εκθέσεις και να κάνεις ένα γρήγορο πέρασμα σε γραμματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:00 Η Ondine έγραψε: #35 09-05-12 13:00 Μηπως ξερει κανεις ποτε δινουμε τα ειδικα μαθηματα και συγκεκριμενα για τις ξενες γλωσσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Elisavet21: #36 09-05-12 13:15 Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο NikoTexXx: #37 09-05-12 13:16 και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η carpe_nochtem: #38 09-05-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:18 Ο Johnnaousa: #39 09-05-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καμιά πρόταση για τελευταία επανάληψη? Μάθημα αποφάσισα να μην κάνω γιατί θεωρώ πως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο ήδη και πιστεύω ότι δε θα συναντήσω ιδιαίτερο πρόβλημα. Να ρίξω μια ματιά στα είδη εκθέσεων μήπως? Formal letters, article και λοιπά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 22:26 Η Wrong έγραψε: #34 07-06-11 22:26 marie88, κυκλοφορεί βιβλίο με θέματα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών. Νομίζω θα το βρεις σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Katara, ούτε εγώ έκανα φροντιστήριο ή κάτι. Θα σου πρότεινα να ρίξεις όντως μια ματιά στις εκθέσεις και να κάνεις ένα γρήγορο πέρασμα σε γραμματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:00 Η Ondine έγραψε: #35 09-05-12 13:00 Μηπως ξερει κανεις ποτε δινουμε τα ειδικα μαθηματα και συγκεκριμενα για τις ξενες γλωσσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Elisavet21: #36 09-05-12 13:15 Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο NikoTexXx: #37 09-05-12 13:16 και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η carpe_nochtem: #38 09-05-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:18 Ο Johnnaousa: #39 09-05-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
marie88, κυκλοφορεί βιβλίο με θέματα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών. Νομίζω θα το βρεις σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Katara, ούτε εγώ έκανα φροντιστήριο ή κάτι. Θα σου πρότεινα να ρίξεις όντως μια ματιά στις εκθέσεις και να κάνεις ένα γρήγορο πέρασμα σε γραμματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:00 Η Ondine έγραψε: #35 09-05-12 13:00 Μηπως ξερει κανεις ποτε δινουμε τα ειδικα μαθηματα και συγκεκριμενα για τις ξενες γλωσσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Elisavet21: #36 09-05-12 13:15 Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο NikoTexXx: #37 09-05-12 13:16 και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η carpe_nochtem: #38 09-05-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:18 Ο Johnnaousa: #39 09-05-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μηπως ξερει κανεις ποτε δινουμε τα ειδικα μαθηματα και συγκεκριμενα για τις ξενες γλωσσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Elisavet21: #36 09-05-12 13:15 Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο NikoTexXx: #37 09-05-12 13:16 και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η carpe_nochtem: #38 09-05-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:18 Ο Johnnaousa: #39 09-05-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο NikoTexXx: #37 09-05-12 13:16 και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η carpe_nochtem: #38 09-05-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:18 Ο Johnnaousa: #39 09-05-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η carpe_nochtem: #38 09-05-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:18 Ο Johnnaousa: #39 09-05-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι στις 16 Ιουνίου, 4 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:18 Ο Johnnaousa: #39 09-05-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Χαίρω πολύ,εγώ γράφω ενδοσχολικές μέχρι 18 ιουνίου Παρηγορήστε με,ότι ισχύει και σε σας το ίδιο. Γιατί έχω ακούσει από μερικούς,ότι τελειώνουν στις 10-11. Click για ανάπτυξη... Υπομονή, δεν έχεις ανάγκη εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 17:52 Η Ondine έγραψε: #40 09-05-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: και γερμανικα στις 22, ωρα 8 το πρωι Click για ανάπτυξη... Μηπως ξερεις αν ειναι και τα γαλλικα τοτε? :/ Και που θα μαθουμε που δινουμε? Αααα επισης αν ξερει καποιος αν οι εκλογες (αν γινουν 17-06) επηρεαζουν τα ειδικα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.