Κι εγώ είχα αρχικά στόχο την εγκληματολογία αλλά-κλασικά,όπως και όλοι όλοι οι άλλοι-δεν βρήκα που πρέπει να πάω για να γίνω άμεσα εγκληματολόγος.. Με ενδιέφερε ιδιαίτερα το τμήμα εγκληματολογικών ερευνών της αστυνομίας(στην οποία δεν προσπάθησα καν να μπώ γιατί δεν θα με έπαιρναν λόγω ύψους!!) Τώρα αυτό που λες για Πάντειο ισχύει γιατί όλα εκεί είναι πολύ θεωρητικά και ρευστά.. Τέλοσπάντων,εγώ τελικά πέρασα στη Νομική που έχει μαθήματα επιλογής όπως η εγκληματολογία και η ανακριτική..και όσο για αργότερα άκουσα πως υπάρχει στις Βρυξέλλες(αν δεν απατώμαι) το καλύτερο πανεπιστήμιο για σπουδές εγκληματολογίας..
Περίεργη επιστήμη διαλέξαμε πάντως..γιατί μεταπτυχιακό εγκληματολογίας γίνεται μετά απο πολλές σχολές(το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό γίνεται στην πάντειο και όπως είπα είναι καραθεωρητικό και μόνο απλά έχει το ατού οτι μπορεί να το κάνει και απόφοιτος κοινωνιολογίας και απόφοιτος Νομικής!!)Το θέμα είναι πως κανείς δεν μας λέει πώς βγαίνεις κανονικός εγκληματολόγος και όχι απλά στα λόγια..δεν ξέρω πως θα βρούμε άκρη!Εγώ πλέον δεν το έχω ως μονόδρομο,ψάχνομαι και για άλλες διεξόδους γιατί είδα πως είναι τα πράγματα με την εγκληματολογία..βέβαια επειδή δεν ξέρουμε που θα μας βγάλει,δεν λέω μεγάλα λόγια!
Εσύ προσπάθησε για οτι καλύτερο φέτος και ύστερα βλέπεις!!Καλή επιτυχία σε ότι βάλεις τελικά στόχο!!

)