monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:29 Η monaxiko brizolaki: #21 02-08-22 15:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: να πας στην παραλια κατακολου να βγαλεις την κορμαρα σου στον ηλιο και να μαζεψεις βιταμινη D .. και οτι αλλο Click για ανάπτυξη... Το ο,τι αλλο μου αρεσε… Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Για εγγραφή Click για ανάπτυξη... Αυτα χρειαζονται ακομα και αν θες να κανεις την διαγραφη απο την παλια σχολη και να κανεις εκ νεου εγγραφη στη νεα ; Ή επειδη εχουν ηδη προσβαση στα στοιχεια σου δεν απαιτουνται; Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 02-08-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Το ο,τι αλλο μου αρεσε… Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αυτα χρειαζονται ακομα και αν θες να κανεις την διαγραφη απο την παλια σχολη και να κανεις εκ νεου εγγραφη στη νεα ; Ή επειδη εχουν ηδη προσβαση στα στοιχεια σου δεν απαιτουνται; Click για ανάπτυξη... το οτι αλλο πηγαινε ...στο οτι καρδιακα και εγκεφαλικα θα δημιουργησεις. δεν θελει διαγραφες κλπ..μονοι τους θα τα κανουν το πιστοποιητικο γεννησης ειναι για τα αγορακια Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:42 Η Dr. Gl. Luminous: #23 02-08-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Το ο,τι αλλο μου αρεσε… Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αυτα χρειαζονται ακομα και αν θες να κανεις την διαγραφη απο την παλια σχολη και να κανεις εκ νεου εγγραφη στη νεα ; Ή επειδη εχουν ηδη προσβαση στα στοιχεια σου δεν απαιτουνται; Click για ανάπτυξη... Όχι τα χρειάζονται. Η εγγραφή είναι ακριβώς ίδια. TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:42 Η TheUnknown: #24 02-08-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Aυτα είναι τα δικαιολογητικά για το Πανεπιστήμιο Πατρών, υποθέτω θα είναι ίδια για τα υπόλοιπα πανεπιστήμια Click για ανάπτυξη... Τώρα έχω μια γενική εικόνα για την εγγραφή. Σ' ευ χαριστώ πολύ!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:43 Η monaxiko brizolaki: #25 02-08-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν θελει διαγραφες κλπ..μονοι τους θα τα κανουν το πιστοποιητικο γεννησης ειναι για τα αγορακια Click για ανάπτυξη... Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Όχι τα χρειάζονται. Η εγγραφή είναι ακριβώς ίδια. Click για ανάπτυξη... ουυυφφφ ευχαριστω!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 02-08-22 15:48 Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry αντε με το καλο να σε δω και φανταρο. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:53 Η monaxiko brizolaki: #27 02-08-22 15:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry αντε με το καλο να σε δω και φανταρο. Click για ανάπτυξη... θα παω εγω , η πρωτη γυναικα φανταρος . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 02-08-22 15:55 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: θα παω εγω , η πρωτη γυναικα φανταρος . Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομιζω ,,θα σε κοψουν στις εξετασεις πκε monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:56 Η monaxiko brizolaki: #29 02-08-22 15:56 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μπα δεν νομιζω ,,θα σε κοψουν στις εξετασεις πκε Click για ανάπτυξη... γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 02-08-22 15:58 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους θα σε βαλουν στα μαγειρια monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:59 Η monaxiko brizolaki: #31 02-08-22 15:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 278866740_3233318573623154_5057202547932438388_n.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 145 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-08-22 16:02 δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:04 Η monaxiko brizolaki: #33 02-08-22 16:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. Click για ανάπτυξη... Εγω και ο πουτιν Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 17:13 Η Nala έγραψε: #34 02-08-22 17:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εγω που διαβαζω ηδη λογικη σχεδιαση Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα θα στην κανει η νεα σχολη μονη της.... υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις που θα σου ζητησει η νεα σχολη να την κανεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 20:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 02-08-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Click για ανάπτυξη... Ναλα καλη μου αυτο που εγινε με εσενα και το αδελφι ειναι για τις μετεγγραφες ..εκει ναι γινεται χειτοκινητα διοτι η μετεγγραφη ειναι υπο 2η εξεταση, Στις αρχικες εγγραφες δεν μπορει να υπαρξει αμφισβήτηση και οι περισσοτερες το κανουν αυτοματα. ναι σωστα το αφμ ειναι απαραιτητο ,οι κωδικοι ταχις και οι κωδικοι e-τραπεζας βοηθουν παρα πολυ. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:37 Η Scarlett έγραψε: #36 03-08-22 13:37 Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:38 Η Dr. Gl. Luminous: #37 03-08-22 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Click για ανάπτυξη... Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. emilyfan85 Νεοφερμένο μέλος Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:53 Η emilyfan85: #38 03-08-22 13:53 Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:25 Ο Citylights: #39 03-08-22 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Irianna Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Unboxholics TheUnknown spring day Παναρας Antonius ggl Sherlockina bruh_234 oups Vickyoustgl Χάρις constansn Μαραθ22 estrela emilyfan85 sophiaa KingPoul dim6 Dion G. Ksari Απροσάρμοστη Nickt23 Nala alpha.kappa marakiloveee n1ki20 F1L1PAS theodoraooo Citylights Fofifofi78 BloodyFairy kallikd Kitana faysar rempelos42 liaiscool nicole1982 Wonderkid Don25 Marple SlimShady snowy eukleidhs1821 asterisx Eleni: Giii Kitkat2000 Jose13 kost28 Anonymous0 tsiobieman Scandal angies Specon J.Cameron Mammy Nun margik Magigi Μαρια39 ladybookworm VFD59 george777 Nikoleta_Giann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: να πας στην παραλια κατακολου να βγαλεις την κορμαρα σου στον ηλιο και να μαζεψεις βιταμινη D .. και οτι αλλο Click για ανάπτυξη... Το ο,τι αλλο μου αρεσε… Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Για εγγραφή Click για ανάπτυξη... Αυτα χρειαζονται ακομα και αν θες να κανεις την διαγραφη απο την παλια σχολη και να κανεις εκ νεου εγγραφη στη νεα ; Ή επειδη εχουν ηδη προσβαση στα στοιχεια σου δεν απαιτουνται;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 02-08-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Το ο,τι αλλο μου αρεσε… Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αυτα χρειαζονται ακομα και αν θες να κανεις την διαγραφη απο την παλια σχολη και να κανεις εκ νεου εγγραφη στη νεα ; Ή επειδη εχουν ηδη προσβαση στα στοιχεια σου δεν απαιτουνται; Click για ανάπτυξη... το οτι αλλο πηγαινε ...στο οτι καρδιακα και εγκεφαλικα θα δημιουργησεις. δεν θελει διαγραφες κλπ..μονοι τους θα τα κανουν το πιστοποιητικο γεννησης ειναι για τα αγορακια Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:42 Η Dr. Gl. Luminous: #23 02-08-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Το ο,τι αλλο μου αρεσε… Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αυτα χρειαζονται ακομα και αν θες να κανεις την διαγραφη απο την παλια σχολη και να κανεις εκ νεου εγγραφη στη νεα ; Ή επειδη εχουν ηδη προσβαση στα στοιχεια σου δεν απαιτουνται; Click για ανάπτυξη... Όχι τα χρειάζονται. Η εγγραφή είναι ακριβώς ίδια. TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:42 Η TheUnknown: #24 02-08-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Aυτα είναι τα δικαιολογητικά για το Πανεπιστήμιο Πατρών, υποθέτω θα είναι ίδια για τα υπόλοιπα πανεπιστήμια Click για ανάπτυξη... Τώρα έχω μια γενική εικόνα για την εγγραφή. Σ' ευ χαριστώ πολύ!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:43 Η monaxiko brizolaki: #25 02-08-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν θελει διαγραφες κλπ..μονοι τους θα τα κανουν το πιστοποιητικο γεννησης ειναι για τα αγορακια Click για ανάπτυξη... Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Όχι τα χρειάζονται. Η εγγραφή είναι ακριβώς ίδια. Click για ανάπτυξη... ουυυφφφ ευχαριστω!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 02-08-22 15:48 Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry αντε με το καλο να σε δω και φανταρο. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:53 Η monaxiko brizolaki: #27 02-08-22 15:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry αντε με το καλο να σε δω και φανταρο. Click για ανάπτυξη... θα παω εγω , η πρωτη γυναικα φανταρος . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 02-08-22 15:55 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: θα παω εγω , η πρωτη γυναικα φανταρος . Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομιζω ,,θα σε κοψουν στις εξετασεις πκε monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:56 Η monaxiko brizolaki: #29 02-08-22 15:56 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μπα δεν νομιζω ,,θα σε κοψουν στις εξετασεις πκε Click για ανάπτυξη... γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 02-08-22 15:58 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους θα σε βαλουν στα μαγειρια monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:59 Η monaxiko brizolaki: #31 02-08-22 15:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 278866740_3233318573623154_5057202547932438388_n.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 145 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-08-22 16:02 δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:04 Η monaxiko brizolaki: #33 02-08-22 16:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. Click για ανάπτυξη... Εγω και ο πουτιν Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 17:13 Η Nala έγραψε: #34 02-08-22 17:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εγω που διαβαζω ηδη λογικη σχεδιαση Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα θα στην κανει η νεα σχολη μονη της.... υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις που θα σου ζητησει η νεα σχολη να την κανεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 20:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 02-08-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Click για ανάπτυξη... Ναλα καλη μου αυτο που εγινε με εσενα και το αδελφι ειναι για τις μετεγγραφες ..εκει ναι γινεται χειτοκινητα διοτι η μετεγγραφη ειναι υπο 2η εξεταση, Στις αρχικες εγγραφες δεν μπορει να υπαρξει αμφισβήτηση και οι περισσοτερες το κανουν αυτοματα. ναι σωστα το αφμ ειναι απαραιτητο ,οι κωδικοι ταχις και οι κωδικοι e-τραπεζας βοηθουν παρα πολυ. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:37 Η Scarlett έγραψε: #36 03-08-22 13:37 Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:38 Η Dr. Gl. Luminous: #37 03-08-22 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Click για ανάπτυξη... Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. emilyfan85 Νεοφερμένο μέλος Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:53 Η emilyfan85: #38 03-08-22 13:53 Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:25 Ο Citylights: #39 03-08-22 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Irianna Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Unboxholics TheUnknown spring day Παναρας Antonius ggl Sherlockina bruh_234 oups Vickyoustgl Χάρις constansn Μαραθ22 estrela emilyfan85 sophiaa KingPoul dim6 Dion G. Ksari Απροσάρμοστη Nickt23 Nala alpha.kappa marakiloveee n1ki20 F1L1PAS theodoraooo Citylights Fofifofi78 BloodyFairy kallikd Kitana faysar rempelos42 liaiscool nicole1982 Wonderkid Don25 Marple SlimShady snowy eukleidhs1821 asterisx Eleni: Giii Kitkat2000 Jose13 kost28 Anonymous0 tsiobieman Scandal angies Specon J.Cameron Mammy Nun margik Magigi Μαρια39 ladybookworm VFD59 george777 Nikoleta_Giann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Το ο,τι αλλο μου αρεσε… Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αυτα χρειαζονται ακομα και αν θες να κανεις την διαγραφη απο την παλια σχολη και να κανεις εκ νεου εγγραφη στη νεα ; Ή επειδη εχουν ηδη προσβαση στα στοιχεια σου δεν απαιτουνται; Click για ανάπτυξη... το οτι αλλο πηγαινε ...στο οτι καρδιακα και εγκεφαλικα θα δημιουργησεις. δεν θελει διαγραφες κλπ..μονοι τους θα τα κανουν το πιστοποιητικο γεννησης ειναι για τα αγορακια
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:42 Η Dr. Gl. Luminous: #23 02-08-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Το ο,τι αλλο μου αρεσε… Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αυτα χρειαζονται ακομα και αν θες να κανεις την διαγραφη απο την παλια σχολη και να κανεις εκ νεου εγγραφη στη νεα ; Ή επειδη εχουν ηδη προσβαση στα στοιχεια σου δεν απαιτουνται; Click για ανάπτυξη... Όχι τα χρειάζονται. Η εγγραφή είναι ακριβώς ίδια. TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:42 Η TheUnknown: #24 02-08-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Aυτα είναι τα δικαιολογητικά για το Πανεπιστήμιο Πατρών, υποθέτω θα είναι ίδια για τα υπόλοιπα πανεπιστήμια Click για ανάπτυξη... Τώρα έχω μια γενική εικόνα για την εγγραφή. Σ' ευ χαριστώ πολύ!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:43 Η monaxiko brizolaki: #25 02-08-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν θελει διαγραφες κλπ..μονοι τους θα τα κανουν το πιστοποιητικο γεννησης ειναι για τα αγορακια Click για ανάπτυξη... Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Όχι τα χρειάζονται. Η εγγραφή είναι ακριβώς ίδια. Click για ανάπτυξη... ουυυφφφ ευχαριστω!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 02-08-22 15:48 Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry αντε με το καλο να σε δω και φανταρο. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:53 Η monaxiko brizolaki: #27 02-08-22 15:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry αντε με το καλο να σε δω και φανταρο. Click για ανάπτυξη... θα παω εγω , η πρωτη γυναικα φανταρος . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 02-08-22 15:55 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: θα παω εγω , η πρωτη γυναικα φανταρος . Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομιζω ,,θα σε κοψουν στις εξετασεις πκε monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:56 Η monaxiko brizolaki: #29 02-08-22 15:56 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μπα δεν νομιζω ,,θα σε κοψουν στις εξετασεις πκε Click για ανάπτυξη... γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 02-08-22 15:58 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους θα σε βαλουν στα μαγειρια monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:59 Η monaxiko brizolaki: #31 02-08-22 15:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 278866740_3233318573623154_5057202547932438388_n.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 145 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-08-22 16:02 δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:04 Η monaxiko brizolaki: #33 02-08-22 16:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. Click για ανάπτυξη... Εγω και ο πουτιν Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 17:13 Η Nala έγραψε: #34 02-08-22 17:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εγω που διαβαζω ηδη λογικη σχεδιαση Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα θα στην κανει η νεα σχολη μονη της.... υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις που θα σου ζητησει η νεα σχολη να την κανεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 20:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 02-08-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Click για ανάπτυξη... Ναλα καλη μου αυτο που εγινε με εσενα και το αδελφι ειναι για τις μετεγγραφες ..εκει ναι γινεται χειτοκινητα διοτι η μετεγγραφη ειναι υπο 2η εξεταση, Στις αρχικες εγγραφες δεν μπορει να υπαρξει αμφισβήτηση και οι περισσοτερες το κανουν αυτοματα. ναι σωστα το αφμ ειναι απαραιτητο ,οι κωδικοι ταχις και οι κωδικοι e-τραπεζας βοηθουν παρα πολυ. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:37 Η Scarlett έγραψε: #36 03-08-22 13:37 Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:38 Η Dr. Gl. Luminous: #37 03-08-22 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Click για ανάπτυξη... Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. emilyfan85 Νεοφερμένο μέλος Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:53 Η emilyfan85: #38 03-08-22 13:53 Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:25 Ο Citylights: #39 03-08-22 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Irianna Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Unboxholics TheUnknown spring day Παναρας Antonius ggl Sherlockina bruh_234 oups Vickyoustgl Χάρις constansn Μαραθ22 estrela emilyfan85 sophiaa KingPoul dim6 Dion G. Ksari Απροσάρμοστη Nickt23 Nala alpha.kappa marakiloveee n1ki20 F1L1PAS theodoraooo Citylights Fofifofi78 BloodyFairy kallikd Kitana faysar rempelos42 liaiscool nicole1982 Wonderkid Don25 Marple SlimShady snowy eukleidhs1821 asterisx Eleni: Giii Kitkat2000 Jose13 kost28 Anonymous0 tsiobieman Scandal angies Specon J.Cameron Mammy Nun margik Magigi Μαρια39 ladybookworm VFD59 george777 Nikoleta_Giann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Το ο,τι αλλο μου αρεσε… Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αυτα χρειαζονται ακομα και αν θες να κανεις την διαγραφη απο την παλια σχολη και να κανεις εκ νεου εγγραφη στη νεα ; Ή επειδη εχουν ηδη προσβαση στα στοιχεια σου δεν απαιτουνται; Click για ανάπτυξη... Όχι τα χρειάζονται. Η εγγραφή είναι ακριβώς ίδια.
TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:42 Η TheUnknown: #24 02-08-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Aυτα είναι τα δικαιολογητικά για το Πανεπιστήμιο Πατρών, υποθέτω θα είναι ίδια για τα υπόλοιπα πανεπιστήμια Click για ανάπτυξη... Τώρα έχω μια γενική εικόνα για την εγγραφή. Σ' ευ χαριστώ πολύ!! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:43 Η monaxiko brizolaki: #25 02-08-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν θελει διαγραφες κλπ..μονοι τους θα τα κανουν το πιστοποιητικο γεννησης ειναι για τα αγορακια Click για ανάπτυξη... Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Όχι τα χρειάζονται. Η εγγραφή είναι ακριβώς ίδια. Click για ανάπτυξη... ουυυφφφ ευχαριστω!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 02-08-22 15:48 Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry αντε με το καλο να σε δω και φανταρο. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:53 Η monaxiko brizolaki: #27 02-08-22 15:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry αντε με το καλο να σε δω και φανταρο. Click για ανάπτυξη... θα παω εγω , η πρωτη γυναικα φανταρος . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 02-08-22 15:55 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: θα παω εγω , η πρωτη γυναικα φανταρος . Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομιζω ,,θα σε κοψουν στις εξετασεις πκε monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:56 Η monaxiko brizolaki: #29 02-08-22 15:56 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μπα δεν νομιζω ,,θα σε κοψουν στις εξετασεις πκε Click για ανάπτυξη... γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 02-08-22 15:58 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους θα σε βαλουν στα μαγειρια monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:59 Η monaxiko brizolaki: #31 02-08-22 15:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 278866740_3233318573623154_5057202547932438388_n.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 145 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-08-22 16:02 δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:04 Η monaxiko brizolaki: #33 02-08-22 16:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. Click για ανάπτυξη... Εγω και ο πουτιν Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 17:13 Η Nala έγραψε: #34 02-08-22 17:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εγω που διαβαζω ηδη λογικη σχεδιαση Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα θα στην κανει η νεα σχολη μονη της.... υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις που θα σου ζητησει η νεα σχολη να την κανεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 20:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 02-08-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Click για ανάπτυξη... Ναλα καλη μου αυτο που εγινε με εσενα και το αδελφι ειναι για τις μετεγγραφες ..εκει ναι γινεται χειτοκινητα διοτι η μετεγγραφη ειναι υπο 2η εξεταση, Στις αρχικες εγγραφες δεν μπορει να υπαρξει αμφισβήτηση και οι περισσοτερες το κανουν αυτοματα. ναι σωστα το αφμ ειναι απαραιτητο ,οι κωδικοι ταχις και οι κωδικοι e-τραπεζας βοηθουν παρα πολυ. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:37 Η Scarlett έγραψε: #36 03-08-22 13:37 Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:38 Η Dr. Gl. Luminous: #37 03-08-22 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Click για ανάπτυξη... Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. emilyfan85 Νεοφερμένο μέλος Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:53 Η emilyfan85: #38 03-08-22 13:53 Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:25 Ο Citylights: #39 03-08-22 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Irianna Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Unboxholics TheUnknown spring day Παναρας Antonius ggl Sherlockina bruh_234 oups Vickyoustgl Χάρις constansn Μαραθ22 estrela emilyfan85 sophiaa KingPoul dim6 Dion G. Ksari Απροσάρμοστη Nickt23 Nala alpha.kappa marakiloveee n1ki20 F1L1PAS theodoraooo Citylights Fofifofi78 BloodyFairy kallikd Kitana faysar rempelos42 liaiscool nicole1982 Wonderkid Don25 Marple SlimShady snowy eukleidhs1821 asterisx Eleni: Giii Kitkat2000 Jose13 kost28 Anonymous0 tsiobieman Scandal angies Specon J.Cameron Mammy Nun margik Magigi Μαρια39 ladybookworm VFD59 george777 Nikoleta_Giann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Aυτα είναι τα δικαιολογητικά για το Πανεπιστήμιο Πατρών, υποθέτω θα είναι ίδια για τα υπόλοιπα πανεπιστήμια Click για ανάπτυξη... Τώρα έχω μια γενική εικόνα για την εγγραφή. Σ' ευ χαριστώ πολύ!!
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:43 Η monaxiko brizolaki: #25 02-08-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν θελει διαγραφες κλπ..μονοι τους θα τα κανουν το πιστοποιητικο γεννησης ειναι για τα αγορακια Click για ανάπτυξη... Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Όχι τα χρειάζονται. Η εγγραφή είναι ακριβώς ίδια. Click για ανάπτυξη... ουυυφφφ ευχαριστω!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 02-08-22 15:48 Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry αντε με το καλο να σε δω και φανταρο. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:53 Η monaxiko brizolaki: #27 02-08-22 15:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry αντε με το καλο να σε δω και φανταρο. Click για ανάπτυξη... θα παω εγω , η πρωτη γυναικα φανταρος . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 02-08-22 15:55 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: θα παω εγω , η πρωτη γυναικα φανταρος . Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομιζω ,,θα σε κοψουν στις εξετασεις πκε monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:56 Η monaxiko brizolaki: #29 02-08-22 15:56 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μπα δεν νομιζω ,,θα σε κοψουν στις εξετασεις πκε Click για ανάπτυξη... γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 02-08-22 15:58 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους θα σε βαλουν στα μαγειρια monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:59 Η monaxiko brizolaki: #31 02-08-22 15:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 278866740_3233318573623154_5057202547932438388_n.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 145 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-08-22 16:02 δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:04 Η monaxiko brizolaki: #33 02-08-22 16:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. Click για ανάπτυξη... Εγω και ο πουτιν Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 17:13 Η Nala έγραψε: #34 02-08-22 17:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εγω που διαβαζω ηδη λογικη σχεδιαση Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα θα στην κανει η νεα σχολη μονη της.... υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις που θα σου ζητησει η νεα σχολη να την κανεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 20:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 02-08-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Click για ανάπτυξη... Ναλα καλη μου αυτο που εγινε με εσενα και το αδελφι ειναι για τις μετεγγραφες ..εκει ναι γινεται χειτοκινητα διοτι η μετεγγραφη ειναι υπο 2η εξεταση, Στις αρχικες εγγραφες δεν μπορει να υπαρξει αμφισβήτηση και οι περισσοτερες το κανουν αυτοματα. ναι σωστα το αφμ ειναι απαραιτητο ,οι κωδικοι ταχις και οι κωδικοι e-τραπεζας βοηθουν παρα πολυ. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:37 Η Scarlett έγραψε: #36 03-08-22 13:37 Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:38 Η Dr. Gl. Luminous: #37 03-08-22 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Click για ανάπτυξη... Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. emilyfan85 Νεοφερμένο μέλος Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:53 Η emilyfan85: #38 03-08-22 13:53 Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:25 Ο Citylights: #39 03-08-22 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Irianna Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Unboxholics TheUnknown spring day Παναρας Antonius ggl Sherlockina bruh_234 oups Vickyoustgl Χάρις constansn Μαραθ22 estrela emilyfan85 sophiaa KingPoul dim6 Dion G. Ksari Απροσάρμοστη Nickt23 Nala alpha.kappa marakiloveee n1ki20 F1L1PAS theodoraooo Citylights Fofifofi78 BloodyFairy kallikd Kitana faysar rempelos42 liaiscool nicole1982 Wonderkid Don25 Marple SlimShady snowy eukleidhs1821 asterisx Eleni: Giii Kitkat2000 Jose13 kost28 Anonymous0 tsiobieman Scandal angies Specon J.Cameron Mammy Nun margik Magigi Μαρια39 ladybookworm VFD59 george777 Nikoleta_Giann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν θελει διαγραφες κλπ..μονοι τους θα τα κανουν το πιστοποιητικο γεννησης ειναι για τα αγορακια Click για ανάπτυξη... Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Όχι τα χρειάζονται. Η εγγραφή είναι ακριβώς ίδια. Click για ανάπτυξη... ουυυφφφ ευχαριστω!!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 02-08-22 15:48 Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry αντε με το καλο να σε δω και φανταρο. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:53 Η monaxiko brizolaki: #27 02-08-22 15:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry αντε με το καλο να σε δω και φανταρο. Click για ανάπτυξη... θα παω εγω , η πρωτη γυναικα φανταρος . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 02-08-22 15:55 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: θα παω εγω , η πρωτη γυναικα φανταρος . Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομιζω ,,θα σε κοψουν στις εξετασεις πκε monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:56 Η monaxiko brizolaki: #29 02-08-22 15:56 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μπα δεν νομιζω ,,θα σε κοψουν στις εξετασεις πκε Click για ανάπτυξη... γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 02-08-22 15:58 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους θα σε βαλουν στα μαγειρια monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:59 Η monaxiko brizolaki: #31 02-08-22 15:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 278866740_3233318573623154_5057202547932438388_n.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 145 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-08-22 16:02 δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:04 Η monaxiko brizolaki: #33 02-08-22 16:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. Click για ανάπτυξη... Εγω και ο πουτιν Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 17:13 Η Nala έγραψε: #34 02-08-22 17:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εγω που διαβαζω ηδη λογικη σχεδιαση Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα θα στην κανει η νεα σχολη μονη της.... υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις που θα σου ζητησει η νεα σχολη να την κανεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 20:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 02-08-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Click για ανάπτυξη... Ναλα καλη μου αυτο που εγινε με εσενα και το αδελφι ειναι για τις μετεγγραφες ..εκει ναι γινεται χειτοκινητα διοτι η μετεγγραφη ειναι υπο 2η εξεταση, Στις αρχικες εγγραφες δεν μπορει να υπαρξει αμφισβήτηση και οι περισσοτερες το κανουν αυτοματα. ναι σωστα το αφμ ειναι απαραιτητο ,οι κωδικοι ταχις και οι κωδικοι e-τραπεζας βοηθουν παρα πολυ. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:37 Η Scarlett έγραψε: #36 03-08-22 13:37 Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:38 Η Dr. Gl. Luminous: #37 03-08-22 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Click για ανάπτυξη... Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. emilyfan85 Νεοφερμένο μέλος Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:53 Η emilyfan85: #38 03-08-22 13:53 Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:25 Ο Citylights: #39 03-08-22 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Irianna Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Unboxholics TheUnknown spring day Παναρας Antonius ggl Sherlockina bruh_234 oups Vickyoustgl Χάρις constansn Μαραθ22 estrela emilyfan85 sophiaa KingPoul dim6 Dion G. Ksari Απροσάρμοστη Nickt23 Nala alpha.kappa marakiloveee n1ki20 F1L1PAS theodoraooo Citylights Fofifofi78 BloodyFairy kallikd Kitana faysar rempelos42 liaiscool nicole1982 Wonderkid Don25 Marple SlimShady snowy eukleidhs1821 asterisx Eleni: Giii Kitkat2000 Jose13 kost28 Anonymous0 tsiobieman Scandal angies Specon J.Cameron Mammy Nun margik Magigi Μαρια39 ladybookworm VFD59 george777 Nikoleta_Giann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry αντε με το καλο να σε δω και φανταρο.
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:53 Η monaxiko brizolaki: #27 02-08-22 15:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry αντε με το καλο να σε δω και φανταρο. Click για ανάπτυξη... θα παω εγω , η πρωτη γυναικα φανταρος . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 02-08-22 15:55 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: θα παω εγω , η πρωτη γυναικα φανταρος . Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομιζω ,,θα σε κοψουν στις εξετασεις πκε monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:56 Η monaxiko brizolaki: #29 02-08-22 15:56 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μπα δεν νομιζω ,,θα σε κοψουν στις εξετασεις πκε Click για ανάπτυξη... γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 02-08-22 15:58 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους θα σε βαλουν στα μαγειρια monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:59 Η monaxiko brizolaki: #31 02-08-22 15:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 278866740_3233318573623154_5057202547932438388_n.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 145 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-08-22 16:02 δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:04 Η monaxiko brizolaki: #33 02-08-22 16:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. Click για ανάπτυξη... Εγω και ο πουτιν Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 17:13 Η Nala έγραψε: #34 02-08-22 17:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εγω που διαβαζω ηδη λογικη σχεδιαση Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα θα στην κανει η νεα σχολη μονη της.... υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις που θα σου ζητησει η νεα σχολη να την κανεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 20:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 02-08-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Click για ανάπτυξη... Ναλα καλη μου αυτο που εγινε με εσενα και το αδελφι ειναι για τις μετεγγραφες ..εκει ναι γινεται χειτοκινητα διοτι η μετεγγραφη ειναι υπο 2η εξεταση, Στις αρχικες εγγραφες δεν μπορει να υπαρξει αμφισβήτηση και οι περισσοτερες το κανουν αυτοματα. ναι σωστα το αφμ ειναι απαραιτητο ,οι κωδικοι ταχις και οι κωδικοι e-τραπεζας βοηθουν παρα πολυ. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:37 Η Scarlett έγραψε: #36 03-08-22 13:37 Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:38 Η Dr. Gl. Luminous: #37 03-08-22 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Click για ανάπτυξη... Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. emilyfan85 Νεοφερμένο μέλος Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:53 Η emilyfan85: #38 03-08-22 13:53 Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:25 Ο Citylights: #39 03-08-22 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Irianna Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Unboxholics TheUnknown spring day Παναρας Antonius ggl Sherlockina bruh_234 oups Vickyoustgl Χάρις constansn Μαραθ22 estrela emilyfan85 sophiaa KingPoul dim6 Dion G. Ksari Απροσάρμοστη Nickt23 Nala alpha.kappa marakiloveee n1ki20 F1L1PAS theodoraooo Citylights Fofifofi78 BloodyFairy kallikd Kitana faysar rempelos42 liaiscool nicole1982 Wonderkid Don25 Marple SlimShady snowy eukleidhs1821 asterisx Eleni: Giii Kitkat2000 Jose13 kost28 Anonymous0 tsiobieman Scandal angies Specon J.Cameron Mammy Nun margik Magigi Μαρια39 ladybookworm VFD59 george777 Nikoleta_Giann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Με τετοια γραμματεια σε αυτες τις σχολες , better be safe than sorry αντε με το καλο να σε δω και φανταρο. Click για ανάπτυξη... θα παω εγω , η πρωτη γυναικα φανταρος .
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 02-08-22 15:55 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: θα παω εγω , η πρωτη γυναικα φανταρος . Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομιζω ,,θα σε κοψουν στις εξετασεις πκε monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:56 Η monaxiko brizolaki: #29 02-08-22 15:56 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μπα δεν νομιζω ,,θα σε κοψουν στις εξετασεις πκε Click για ανάπτυξη... γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 02-08-22 15:58 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους θα σε βαλουν στα μαγειρια monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:59 Η monaxiko brizolaki: #31 02-08-22 15:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 278866740_3233318573623154_5057202547932438388_n.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 145 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-08-22 16:02 δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:04 Η monaxiko brizolaki: #33 02-08-22 16:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. Click για ανάπτυξη... Εγω και ο πουτιν Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 17:13 Η Nala έγραψε: #34 02-08-22 17:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εγω που διαβαζω ηδη λογικη σχεδιαση Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα θα στην κανει η νεα σχολη μονη της.... υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις που θα σου ζητησει η νεα σχολη να την κανεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 20:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 02-08-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Click για ανάπτυξη... Ναλα καλη μου αυτο που εγινε με εσενα και το αδελφι ειναι για τις μετεγγραφες ..εκει ναι γινεται χειτοκινητα διοτι η μετεγγραφη ειναι υπο 2η εξεταση, Στις αρχικες εγγραφες δεν μπορει να υπαρξει αμφισβήτηση και οι περισσοτερες το κανουν αυτοματα. ναι σωστα το αφμ ειναι απαραιτητο ,οι κωδικοι ταχις και οι κωδικοι e-τραπεζας βοηθουν παρα πολυ. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:37 Η Scarlett έγραψε: #36 03-08-22 13:37 Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:38 Η Dr. Gl. Luminous: #37 03-08-22 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Click για ανάπτυξη... Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. emilyfan85 Νεοφερμένο μέλος Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:53 Η emilyfan85: #38 03-08-22 13:53 Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:25 Ο Citylights: #39 03-08-22 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Irianna Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Unboxholics TheUnknown spring day Παναρας Antonius ggl Sherlockina bruh_234 oups Vickyoustgl Χάρις constansn Μαραθ22 estrela emilyfan85 sophiaa KingPoul dim6 Dion G. Ksari Απροσάρμοστη Nickt23 Nala alpha.kappa marakiloveee n1ki20 F1L1PAS theodoraooo Citylights Fofifofi78 BloodyFairy kallikd Kitana faysar rempelos42 liaiscool nicole1982 Wonderkid Don25 Marple SlimShady snowy eukleidhs1821 asterisx Eleni: Giii Kitkat2000 Jose13 kost28 Anonymous0 tsiobieman Scandal angies Specon J.Cameron Mammy Nun margik Magigi Μαρια39 ladybookworm VFD59 george777 Nikoleta_Giann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: θα παω εγω , η πρωτη γυναικα φανταρος . Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομιζω ,,θα σε κοψουν στις εξετασεις πκε
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:56 Η monaxiko brizolaki: #29 02-08-22 15:56 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μπα δεν νομιζω ,,θα σε κοψουν στις εξετασεις πκε Click για ανάπτυξη... γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 02-08-22 15:58 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους θα σε βαλουν στα μαγειρια monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:59 Η monaxiko brizolaki: #31 02-08-22 15:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 278866740_3233318573623154_5057202547932438388_n.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 145 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-08-22 16:02 δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:04 Η monaxiko brizolaki: #33 02-08-22 16:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. Click για ανάπτυξη... Εγω και ο πουτιν Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 17:13 Η Nala έγραψε: #34 02-08-22 17:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εγω που διαβαζω ηδη λογικη σχεδιαση Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα θα στην κανει η νεα σχολη μονη της.... υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις που θα σου ζητησει η νεα σχολη να την κανεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 20:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 02-08-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Click για ανάπτυξη... Ναλα καλη μου αυτο που εγινε με εσενα και το αδελφι ειναι για τις μετεγγραφες ..εκει ναι γινεται χειτοκινητα διοτι η μετεγγραφη ειναι υπο 2η εξεταση, Στις αρχικες εγγραφες δεν μπορει να υπαρξει αμφισβήτηση και οι περισσοτερες το κανουν αυτοματα. ναι σωστα το αφμ ειναι απαραιτητο ,οι κωδικοι ταχις και οι κωδικοι e-τραπεζας βοηθουν παρα πολυ. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:37 Η Scarlett έγραψε: #36 03-08-22 13:37 Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:38 Η Dr. Gl. Luminous: #37 03-08-22 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Click για ανάπτυξη... Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. emilyfan85 Νεοφερμένο μέλος Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:53 Η emilyfan85: #38 03-08-22 13:53 Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:25 Ο Citylights: #39 03-08-22 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Irianna Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Unboxholics TheUnknown spring day Παναρας Antonius ggl Sherlockina bruh_234 oups Vickyoustgl Χάρις constansn Μαραθ22 estrela emilyfan85 sophiaa KingPoul dim6 Dion G. Ksari Απροσάρμοστη Nickt23 Nala alpha.kappa marakiloveee n1ki20 F1L1PAS theodoraooo Citylights Fofifofi78 BloodyFairy kallikd Kitana faysar rempelos42 liaiscool nicole1982 Wonderkid Don25 Marple SlimShady snowy eukleidhs1821 asterisx Eleni: Giii Kitkat2000 Jose13 kost28 Anonymous0 tsiobieman Scandal angies Specon J.Cameron Mammy Nun margik Magigi Μαρια39 ladybookworm VFD59 george777 Nikoleta_Giann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μπα δεν νομιζω ,,θα σε κοψουν στις εξετασεις πκε Click για ανάπτυξη... γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 02-08-22 15:58 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους θα σε βαλουν στα μαγειρια monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:59 Η monaxiko brizolaki: #31 02-08-22 15:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 278866740_3233318573623154_5057202547932438388_n.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 145 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-08-22 16:02 δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:04 Η monaxiko brizolaki: #33 02-08-22 16:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. Click για ανάπτυξη... Εγω και ο πουτιν Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 17:13 Η Nala έγραψε: #34 02-08-22 17:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εγω που διαβαζω ηδη λογικη σχεδιαση Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα θα στην κανει η νεα σχολη μονη της.... υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις που θα σου ζητησει η νεα σχολη να την κανεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 20:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 02-08-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Click για ανάπτυξη... Ναλα καλη μου αυτο που εγινε με εσενα και το αδελφι ειναι για τις μετεγγραφες ..εκει ναι γινεται χειτοκινητα διοτι η μετεγγραφη ειναι υπο 2η εξεταση, Στις αρχικες εγγραφες δεν μπορει να υπαρξει αμφισβήτηση και οι περισσοτερες το κανουν αυτοματα. ναι σωστα το αφμ ειναι απαραιτητο ,οι κωδικοι ταχις και οι κωδικοι e-τραπεζας βοηθουν παρα πολυ. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:37 Η Scarlett έγραψε: #36 03-08-22 13:37 Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:38 Η Dr. Gl. Luminous: #37 03-08-22 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Click για ανάπτυξη... Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. emilyfan85 Νεοφερμένο μέλος Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:53 Η emilyfan85: #38 03-08-22 13:53 Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:25 Ο Citylights: #39 03-08-22 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Irianna Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Unboxholics TheUnknown spring day Παναρας Antonius ggl Sherlockina bruh_234 oups Vickyoustgl Χάρις constansn Μαραθ22 estrela emilyfan85 sophiaa KingPoul dim6 Dion G. Ksari Απροσάρμοστη Nickt23 Nala alpha.kappa marakiloveee n1ki20 F1L1PAS theodoraooo Citylights Fofifofi78 BloodyFairy kallikd Kitana faysar rempelos42 liaiscool nicole1982 Wonderkid Don25 Marple SlimShady snowy eukleidhs1821 asterisx Eleni: Giii Kitkat2000 Jose13 kost28 Anonymous0 tsiobieman Scandal angies Specon J.Cameron Mammy Nun margik Magigi Μαρια39 ladybookworm VFD59 george777 Nikoleta_Giann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: γιατι ? στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ? Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους θα σε βαλουν στα μαγειρια
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:59 Η monaxiko brizolaki: #31 02-08-22 15:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αλλα δεν δινουν οπλο σε ολους Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 278866740_3233318573623154_5057202547932438388_n.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 145 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-08-22 16:02 δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:04 Η monaxiko brizolaki: #33 02-08-22 16:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. Click για ανάπτυξη... Εγω και ο πουτιν Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 17:13 Η Nala έγραψε: #34 02-08-22 17:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εγω που διαβαζω ηδη λογικη σχεδιαση Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα θα στην κανει η νεα σχολη μονη της.... υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις που θα σου ζητησει η νεα σχολη να την κανεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 20:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 02-08-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Click για ανάπτυξη... Ναλα καλη μου αυτο που εγινε με εσενα και το αδελφι ειναι για τις μετεγγραφες ..εκει ναι γινεται χειτοκινητα διοτι η μετεγγραφη ειναι υπο 2η εξεταση, Στις αρχικες εγγραφες δεν μπορει να υπαρξει αμφισβήτηση και οι περισσοτερες το κανουν αυτοματα. ναι σωστα το αφμ ειναι απαραιτητο ,οι κωδικοι ταχις και οι κωδικοι e-τραπεζας βοηθουν παρα πολυ. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:37 Η Scarlett έγραψε: #36 03-08-22 13:37 Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:38 Η Dr. Gl. Luminous: #37 03-08-22 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Click για ανάπτυξη... Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. emilyfan85 Νεοφερμένο μέλος Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:53 Η emilyfan85: #38 03-08-22 13:53 Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:25 Ο Citylights: #39 03-08-22 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Irianna Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Unboxholics TheUnknown spring day Παναρας Antonius ggl Sherlockina bruh_234 oups Vickyoustgl Χάρις constansn Μαραθ22 estrela emilyfan85 sophiaa KingPoul dim6 Dion G. Ksari Απροσάρμοστη Nickt23 Nala alpha.kappa marakiloveee n1ki20 F1L1PAS theodoraooo Citylights Fofifofi78 BloodyFairy kallikd Kitana faysar rempelos42 liaiscool nicole1982 Wonderkid Don25 Marple SlimShady snowy eukleidhs1821 asterisx Eleni: Giii Kitkat2000 Jose13 kost28 Anonymous0 tsiobieman Scandal angies Specon J.Cameron Mammy Nun margik Magigi Μαρια39 ladybookworm VFD59 george777 Nikoleta_Giann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-08-22 16:02 δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:04 Η monaxiko brizolaki: #33 02-08-22 16:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. Click για ανάπτυξη... Εγω και ο πουτιν Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 17:13 Η Nala έγραψε: #34 02-08-22 17:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εγω που διαβαζω ηδη λογικη σχεδιαση Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα θα στην κανει η νεα σχολη μονη της.... υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις που θα σου ζητησει η νεα σχολη να την κανεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 20:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 02-08-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Click για ανάπτυξη... Ναλα καλη μου αυτο που εγινε με εσενα και το αδελφι ειναι για τις μετεγγραφες ..εκει ναι γινεται χειτοκινητα διοτι η μετεγγραφη ειναι υπο 2η εξεταση, Στις αρχικες εγγραφες δεν μπορει να υπαρξει αμφισβήτηση και οι περισσοτερες το κανουν αυτοματα. ναι σωστα το αφμ ειναι απαραιτητο ,οι κωδικοι ταχις και οι κωδικοι e-τραπεζας βοηθουν παρα πολυ. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:37 Η Scarlett έγραψε: #36 03-08-22 13:37 Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:38 Η Dr. Gl. Luminous: #37 03-08-22 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Click για ανάπτυξη... Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. emilyfan85 Νεοφερμένο μέλος Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:53 Η emilyfan85: #38 03-08-22 13:53 Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:25 Ο Citylights: #39 03-08-22 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Irianna Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Unboxholics TheUnknown spring day Παναρας Antonius ggl Sherlockina bruh_234 oups Vickyoustgl Χάρις constansn Μαραθ22 estrela emilyfan85 sophiaa KingPoul dim6 Dion G. Ksari Απροσάρμοστη Nickt23 Nala alpha.kappa marakiloveee n1ki20 F1L1PAS theodoraooo Citylights Fofifofi78 BloodyFairy kallikd Kitana faysar rempelos42 liaiscool nicole1982 Wonderkid Don25 Marple SlimShady snowy eukleidhs1821 asterisx Eleni: Giii Kitkat2000 Jose13 kost28 Anonymous0 tsiobieman Scandal angies Specon J.Cameron Mammy Nun margik Magigi Μαρια39 ladybookworm VFD59 george777 Nikoleta_Giann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια.
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 16:04 Η monaxiko brizolaki: #33 02-08-22 16:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. Click για ανάπτυξη... Εγω και ο πουτιν Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 17:13 Η Nala έγραψε: #34 02-08-22 17:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εγω που διαβαζω ηδη λογικη σχεδιαση Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα θα στην κανει η νεα σχολη μονη της.... υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις που θα σου ζητησει η νεα σχολη να την κανεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 20:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 02-08-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Click για ανάπτυξη... Ναλα καλη μου αυτο που εγινε με εσενα και το αδελφι ειναι για τις μετεγγραφες ..εκει ναι γινεται χειτοκινητα διοτι η μετεγγραφη ειναι υπο 2η εξεταση, Στις αρχικες εγγραφες δεν μπορει να υπαρξει αμφισβήτηση και οι περισσοτερες το κανουν αυτοματα. ναι σωστα το αφμ ειναι απαραιτητο ,οι κωδικοι ταχις και οι κωδικοι e-τραπεζας βοηθουν παρα πολυ. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:37 Η Scarlett έγραψε: #36 03-08-22 13:37 Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:38 Η Dr. Gl. Luminous: #37 03-08-22 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Click για ανάπτυξη... Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. emilyfan85 Νεοφερμένο μέλος Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:53 Η emilyfan85: #38 03-08-22 13:53 Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:25 Ο Citylights: #39 03-08-22 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Irianna Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Unboxholics TheUnknown spring day Παναρας Antonius ggl Sherlockina bruh_234 oups Vickyoustgl Χάρις constansn Μαραθ22 estrela emilyfan85 sophiaa KingPoul dim6 Dion G. Ksari Απροσάρμοστη Nickt23 Nala alpha.kappa marakiloveee n1ki20 F1L1PAS theodoraooo Citylights Fofifofi78 BloodyFairy kallikd Kitana faysar rempelos42 liaiscool nicole1982 Wonderkid Don25 Marple SlimShady snowy eukleidhs1821 asterisx Eleni: Giii Kitkat2000 Jose13 kost28 Anonymous0 tsiobieman Scandal angies Specon J.Cameron Mammy Nun margik Magigi Μαρια39 ladybookworm VFD59 george777 Nikoleta_Giann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δενξερω τι ειναι αυτο σκυλακι που κλαιει? ενταξει ενταξει..ως κομπιουτερου θα σε βαλουν να εκτοξευεις πυραύλους στα πλοια θα τρως πιλαφια. Click για ανάπτυξη... Εγω και ο πουτιν
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 17:13 Η Nala έγραψε: #34 02-08-22 17:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εγω που διαβαζω ηδη λογικη σχεδιαση Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα θα στην κανει η νεα σχολη μονη της.... υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις που θα σου ζητησει η νεα σχολη να την κανεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 20:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 02-08-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Click για ανάπτυξη... Ναλα καλη μου αυτο που εγινε με εσενα και το αδελφι ειναι για τις μετεγγραφες ..εκει ναι γινεται χειτοκινητα διοτι η μετεγγραφη ειναι υπο 2η εξεταση, Στις αρχικες εγγραφες δεν μπορει να υπαρξει αμφισβήτηση και οι περισσοτερες το κανουν αυτοματα. ναι σωστα το αφμ ειναι απαραιτητο ,οι κωδικοι ταχις και οι κωδικοι e-τραπεζας βοηθουν παρα πολυ. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:37 Η Scarlett έγραψε: #36 03-08-22 13:37 Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:38 Η Dr. Gl. Luminous: #37 03-08-22 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Click για ανάπτυξη... Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. emilyfan85 Νεοφερμένο μέλος Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:53 Η emilyfan85: #38 03-08-22 13:53 Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:25 Ο Citylights: #39 03-08-22 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Irianna Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Unboxholics TheUnknown spring day Παναρας Antonius ggl Sherlockina bruh_234 oups Vickyoustgl Χάρις constansn Μαραθ22 estrela emilyfan85 sophiaa KingPoul dim6 Dion G. Ksari Απροσάρμοστη Nickt23 Nala alpha.kappa marakiloveee n1ki20 F1L1PAS theodoraooo Citylights Fofifofi78 BloodyFairy kallikd Kitana faysar rempelos42 liaiscool nicole1982 Wonderkid Don25 Marple SlimShady snowy eukleidhs1821 asterisx Eleni: Giii Kitkat2000 Jose13 kost28 Anonymous0 tsiobieman Scandal angies Specon J.Cameron Mammy Nun margik Magigi Μαρια39 ladybookworm VFD59 george777 Nikoleta_Giann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Εγω που διαβαζω ηδη λογικη σχεδιαση Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα θα στην κανει η νεα σχολη μονη της.... υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις που θα σου ζητησει η νεα σχολη να την κανεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 20:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 02-08-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Click για ανάπτυξη... Ναλα καλη μου αυτο που εγινε με εσενα και το αδελφι ειναι για τις μετεγγραφες ..εκει ναι γινεται χειτοκινητα διοτι η μετεγγραφη ειναι υπο 2η εξεταση, Στις αρχικες εγγραφες δεν μπορει να υπαρξει αμφισβήτηση και οι περισσοτερες το κανουν αυτοματα. ναι σωστα το αφμ ειναι απαραιτητο ,οι κωδικοι ταχις και οι κωδικοι e-τραπεζας βοηθουν παρα πολυ. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:37 Η Scarlett έγραψε: #36 03-08-22 13:37 Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:38 Η Dr. Gl. Luminous: #37 03-08-22 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Click για ανάπτυξη... Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. emilyfan85 Νεοφερμένο μέλος Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:53 Η emilyfan85: #38 03-08-22 13:53 Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:25 Ο Citylights: #39 03-08-22 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Irianna Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Unboxholics TheUnknown spring day Παναρας Antonius ggl Sherlockina bruh_234 oups Vickyoustgl Χάρις constansn Μαραθ22 estrela emilyfan85 sophiaa KingPoul dim6 Dion G. Ksari Απροσάρμοστη Nickt23 Nala alpha.kappa marakiloveee n1ki20 F1L1PAS theodoraooo Citylights Fofifofi78 BloodyFairy kallikd Kitana faysar rempelos42 liaiscool nicole1982 Wonderkid Don25 Marple SlimShady snowy eukleidhs1821 asterisx Eleni: Giii Kitkat2000 Jose13 kost28 Anonymous0 tsiobieman Scandal angies Specon J.Cameron Mammy Nun margik Magigi Μαρια39 ladybookworm VFD59 george777 Nikoleta_Giann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Εσύ είσαι άλλο level Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Εγώ από ιατρική Λάρισας και ό αδερφός μου από Πολυτεχνείο Ξάνθης την κάναμε εμείς, δεν έγινε από την σχολή, στείλαμε αίτηση διαγραφής και αυτοί έστειλαν την διαγραφή Σε δουλειά να βρισκόμαστε!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Λοιπόν τώρα μου φλασια, στην μετεγγραφή χρειάζεται και ΑΦΜ, τρέχαμε στις εφορίες να το βγάλουμε Γενικά όσοι δεν έχετε βγάλτε, διευκολύνει αφάνταστα στο gov για ότι χαρτί χρειάζεσαι Επίσης με κωδικούς ταχις κάνεις αναβολή στράτευσης για τα αγόρια Βγάλτε λοιπόν τώρα που έχετε χρόνο, όπως επίσης βγάλτε και κάρτα τραπέζης Αυτά είναι απαραίτητα!! Click για ανάπτυξη... Ναλα καλη μου αυτο που εγινε με εσενα και το αδελφι ειναι για τις μετεγγραφες ..εκει ναι γινεται χειτοκινητα διοτι η μετεγγραφη ειναι υπο 2η εξεταση, Στις αρχικες εγγραφες δεν μπορει να υπαρξει αμφισβήτηση και οι περισσοτερες το κανουν αυτοματα. ναι σωστα το αφμ ειναι απαραιτητο ,οι κωδικοι ταχις και οι κωδικοι e-τραπεζας βοηθουν παρα πολυ.
Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:37 Η Scarlett έγραψε: #36 03-08-22 13:37 Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:38 Η Dr. Gl. Luminous: #37 03-08-22 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Click για ανάπτυξη... Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. emilyfan85 Νεοφερμένο μέλος Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:53 Η emilyfan85: #38 03-08-22 13:53 Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:25 Ο Citylights: #39 03-08-22 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Irianna Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Unboxholics TheUnknown spring day Παναρας Antonius ggl Sherlockina bruh_234 oups Vickyoustgl Χάρις constansn Μαραθ22 estrela emilyfan85 sophiaa KingPoul dim6 Dion G. Ksari Απροσάρμοστη Nickt23 Nala alpha.kappa marakiloveee n1ki20 F1L1PAS theodoraooo Citylights Fofifofi78 BloodyFairy kallikd Kitana faysar rempelos42 liaiscool nicole1982 Wonderkid Don25 Marple SlimShady snowy eukleidhs1821 asterisx Eleni: Giii Kitkat2000 Jose13 kost28 Anonymous0 tsiobieman Scandal angies Specon J.Cameron Mammy Nun margik Magigi Μαρια39 ladybookworm VFD59 george777 Nikoleta_Giann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες;
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:38 Η Dr. Gl. Luminous: #37 03-08-22 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Click για ανάπτυξη... Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. emilyfan85 Νεοφερμένο μέλος Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:53 Η emilyfan85: #38 03-08-22 13:53 Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:25 Ο Citylights: #39 03-08-22 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Irianna Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Unboxholics TheUnknown spring day Παναρας Antonius ggl Sherlockina bruh_234 oups Vickyoustgl Χάρις constansn Μαραθ22 estrela emilyfan85 sophiaa KingPoul dim6 Dion G. Ksari Απροσάρμοστη Nickt23 Nala alpha.kappa marakiloveee n1ki20 F1L1PAS theodoraooo Citylights Fofifofi78 BloodyFairy kallikd Kitana faysar rempelos42 liaiscool nicole1982 Wonderkid Don25 Marple SlimShady snowy eukleidhs1821 asterisx Eleni: Giii Kitkat2000 Jose13 kost28 Anonymous0 tsiobieman Scandal angies Specon J.Cameron Mammy Nun margik Magigi Μαρια39 ladybookworm VFD59 george777 Nikoleta_Giann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω Αν κάνω εγγραφή τον Σεπτέμβρη στην σχολή που πέρασα (που έχει εργαστήρια)και δεν παρακολουθήσω καθόλου επειδή θα δίνω δεύτερη φορά τι γίνεται με τις απουσίες; Click για ανάπτυξη... Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος.
emilyfan85 Νεοφερμένο μέλος Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 13:53 Η emilyfan85: #38 03-08-22 13:53 Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:25 Ο Citylights: #39 03-08-22 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Irianna Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Unboxholics TheUnknown spring day Παναρας Antonius ggl Sherlockina bruh_234 oups Vickyoustgl Χάρις constansn Μαραθ22 estrela emilyfan85 sophiaa KingPoul dim6 Dion G. Ksari Απροσάρμοστη Nickt23 Nala alpha.kappa marakiloveee n1ki20 F1L1PAS theodoraooo Citylights Fofifofi78 BloodyFairy kallikd Kitana faysar rempelos42 liaiscool nicole1982 Wonderkid Don25 Marple SlimShady snowy eukleidhs1821 asterisx Eleni: Giii Kitkat2000 Jose13 kost28 Anonymous0 tsiobieman Scandal angies Specon J.Cameron Mammy Nun margik Magigi Μαρια39 ladybookworm VFD59 george777 Nikoleta_Giann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει..
Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:25 Ο Citylights: #39 03-08-22 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tιποτα απλά θα χρωστάς τα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Εάν είσαι σε σχολή με πολλά εργαστήρια δεν θα έχεις χρόνο να τα αναπληρώσεις. Μπορείς να παγωσεις το έτος και να ξεκινήσεις την επόμενη χρονιά, από πρώτο έτος. Click για ανάπτυξη... απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια?
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 14:54 Η Dr. Gl. Luminous: #40 03-08-22 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες.
Αρχική Δημοσίευση από Citylights: απουσίες μπορούν να έχουν μόνο τα εργαστήρια? Click για ανάπτυξη... Kαι σε φροντιστήρια. Βέβαια δεν βάζουν όλοι οι καθηγητές απουσίες σε αυτά. Φροντιστήρια είναι κάποιες διαλέξεις είτε επαναληπτικές είτε προετοιμασία για εργαστήρια είτε απλα κάποια σημαντικά διάλεξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από emilyfan85: Μέχρι να γίνει αποδεκτή η μετεγγραφή,δεδομένου ότι γίνεται με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην δική μου περίπτωση,είναι προτιμότερο να παρακολουθώ τα μαθήματα στο τμήμα που αρχικά πέρασα;Και αν ναι,στο Τμήμα Υποδοχής,θα αναγνωριστούν τα μαθήματα που παρακολούθησα και τι θα γίνει με τα βιβλία;Τα Τμήματα από ότι έχω καταλάβει έχουν διαφορές στα προγράμματα σπουδών.. Πολύτιμη η βοήθεια όποιου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... Εάν είσαι 100% σίγουρη ότι θα πάρεις μετεγγραφή καλύτερο να παρακολουθήσεις στην σχολή όπου θα την πάρεις. Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική οπότε θα μπορείς να δώσεις εκεί. Συνήθως τα εργαστήρια τα αναπληρώνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με απουσίες.