Εγγραφές 2024/25

yenev

Νεοφερμένο μέλος

Η yenev αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος πρωτοετής ότι όντως δεν έχουν σταλεί ακόμα τα sms με τους αριθμούς μητρώων?

τιποτα ακομα απο sms
στο ΠΑΔΑ δεν εχει ανοιξει ακομα. Ουτε λεει κατι στο site, αλλα πηρα και τηλεφωνο και μου ειπαν οχι ακομα.
Το ιδιο και στο Πολυτεχνειο Κρητης. Δεν γραφει κατι στο site τους.
Θα τρεχουμε να κανουμε αιτησεις τελευταια στιγμη?

Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος πρωτοετής ότι όντως δεν έχουν σταλεί ακόμα τα sms με τους αριθμούς μητρώων?
ε και πως να σε στειλουν sms ... ? εισαι αγνωστη για αυτους... δεν εχουν παρει ακομα στοιχεια απο το υπουργειο.

Καλησπέρα! Ερώτηση,
1727523872906.png

Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ;

Καλησπέρα! Ερώτηση,
1727523872906.png

Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ;
Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μήπως ότι δεν έχεις δανειστεί κάποιο βιβλίο και δεν το έχεις επιστρέψει μέχρι τώρα;

Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μήπως ότι δεν έχεις δανειστεί κάποιο βιβλίο και δεν το έχεις επιστρέψει μέχρι τώρα;
Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί;
Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι.

Καλησπέρα! Ερώτηση,
1727523872906.png

Απαντήθηκε πιο πριν, αλλά στο λέω πληρέστερα:

Σημαίνει ότι δεν δανείστηκες βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του Τμήματος το οποίο να μην το έχεις επιστρέψει.

Ο δανεισμός δια Ευδόξου είναι άλλο κομμάτι εντελώς και άσχετο.

Καλή αρχή!

Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back