yenev Νεοφερμένο μέλος Η yenev αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2024 στις 09:59 Η yenev έγραψε: #1 13-09-24 09:59 Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος πρωτοετής ότι όντως δεν έχουν σταλεί ακόμα τα sms με τους αριθμούς μητρώων? Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:26 Η Reader έγραψε: #2 13-09-24 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Emdenxerw: Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος πρωτοετής ότι όντως δεν έχουν σταλεί ακόμα τα sms με τους αριθμούς μητρώων? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα. EFAKIT Νεοφερμένο μέλος Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:45 Η EFAKIT έγραψε: #3 13-09-24 15:45 τιποτα ακομα απο sms στο ΠΑΔΑ δεν εχει ανοιξει ακομα. Ουτε λεει κατι στο site, αλλα πηρα και τηλεφωνο και μου ειπαν οχι ακομα. Το ιδιο και στο Πολυτεχνειο Κρητης. Δεν γραφει κατι στο site τους. Θα τρεχουμε να κανουμε αιτησεις τελευταια στιγμη? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 13-09-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Emdenxerw: Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος πρωτοετής ότι όντως δεν έχουν σταλεί ακόμα τα sms με τους αριθμούς μητρώων? Click για ανάπτυξη... ε και πως να σε στειλουν sms ... ? εισαι αγνωστη για αυτους... δεν εχουν παρει ακομα στοιχεια απο το υπουργειο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:45 Η Joji έγραψε: #5 28-09-24 14:45 Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:47 Η Reader έγραψε: #6 28-09-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μήπως ότι δεν έχεις δανειστεί κάποιο βιβλίο και δεν το έχεις επιστρέψει μέχρι τώρα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:01 Η Joji έγραψε: #7 28-09-24 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μήπως ότι δεν έχεις δανειστεί κάποιο βιβλίο και δεν το έχεις επιστρέψει μέχρι τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Click για ανάπτυξη... Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.050 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:03 Ο Micro έγραψε: #8 28-09-24 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Click για ανάπτυξη... εννοεις τα βιβλια απο την προηγουμενη σχολη σου του 1ου ετους , ή επιπλεον ; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:06 Η Reader έγραψε: #9 28-09-24 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοούσα. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:25 Ο Guest 765889: #10 28-09-24 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Click για ανάπτυξη... Απαντήθηκε πιο πριν, αλλά στο λέω πληρέστερα: Σημαίνει ότι δεν δανείστηκες βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του Τμήματος το οποίο να μην το έχεις επιστρέψει. Ο δανεισμός δια Ευδόξου είναι άλλο κομμάτι εντελώς και άσχετο. Καλή αρχή! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Joji έγραψε: #11 28-09-24 15:39 Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:49 Η vanessa99: #12 28-09-24 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching yenev Entropy24 bill09876 Γιώργος μεγ BatGuin panosT436 Maynard Giannis_19 Lia 2006 Nala Angelikaaa Unboxholics Mariek Praxis Helen06 jYanniss Τρελας123 savvas l Leo komm SlimShady Ken sakplat panaman DESPOINAMIX EFAKIT constansn Obi-Wan Kenobi Mitsaras23 UnderGroundGr Ness Corfu kitty sophiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος πρωτοετής ότι όντως δεν έχουν σταλεί ακόμα τα sms με τους αριθμούς μητρώων?
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:26 Η Reader έγραψε: #2 13-09-24 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Emdenxerw: Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος πρωτοετής ότι όντως δεν έχουν σταλεί ακόμα τα sms με τους αριθμούς μητρώων? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα. EFAKIT Νεοφερμένο μέλος Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:45 Η EFAKIT έγραψε: #3 13-09-24 15:45 τιποτα ακομα απο sms στο ΠΑΔΑ δεν εχει ανοιξει ακομα. Ουτε λεει κατι στο site, αλλα πηρα και τηλεφωνο και μου ειπαν οχι ακομα. Το ιδιο και στο Πολυτεχνειο Κρητης. Δεν γραφει κατι στο site τους. Θα τρεχουμε να κανουμε αιτησεις τελευταια στιγμη? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 13-09-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Emdenxerw: Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος πρωτοετής ότι όντως δεν έχουν σταλεί ακόμα τα sms με τους αριθμούς μητρώων? Click για ανάπτυξη... ε και πως να σε στειλουν sms ... ? εισαι αγνωστη για αυτους... δεν εχουν παρει ακομα στοιχεια απο το υπουργειο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:45 Η Joji έγραψε: #5 28-09-24 14:45 Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:47 Η Reader έγραψε: #6 28-09-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μήπως ότι δεν έχεις δανειστεί κάποιο βιβλίο και δεν το έχεις επιστρέψει μέχρι τώρα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:01 Η Joji έγραψε: #7 28-09-24 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μήπως ότι δεν έχεις δανειστεί κάποιο βιβλίο και δεν το έχεις επιστρέψει μέχρι τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Click για ανάπτυξη... Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.050 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:03 Ο Micro έγραψε: #8 28-09-24 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Click για ανάπτυξη... εννοεις τα βιβλια απο την προηγουμενη σχολη σου του 1ου ετους , ή επιπλεον ; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:06 Η Reader έγραψε: #9 28-09-24 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοούσα. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:25 Ο Guest 765889: #10 28-09-24 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Click για ανάπτυξη... Απαντήθηκε πιο πριν, αλλά στο λέω πληρέστερα: Σημαίνει ότι δεν δανείστηκες βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του Τμήματος το οποίο να μην το έχεις επιστρέψει. Ο δανεισμός δια Ευδόξου είναι άλλο κομμάτι εντελώς και άσχετο. Καλή αρχή! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Joji έγραψε: #11 28-09-24 15:39 Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:49 Η vanessa99: #12 28-09-24 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching yenev Entropy24 bill09876 Γιώργος μεγ BatGuin panosT436 Maynard Giannis_19 Lia 2006 Nala Angelikaaa Unboxholics Mariek Praxis Helen06 jYanniss Τρελας123 savvas l Leo komm SlimShady Ken sakplat panaman DESPOINAMIX EFAKIT constansn Obi-Wan Kenobi Mitsaras23 UnderGroundGr Ness Corfu kitty sophiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emdenxerw: Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος πρωτοετής ότι όντως δεν έχουν σταλεί ακόμα τα sms με τους αριθμούς μητρώων? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα.
EFAKIT Νεοφερμένο μέλος Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:45 Η EFAKIT έγραψε: #3 13-09-24 15:45 τιποτα ακομα απο sms στο ΠΑΔΑ δεν εχει ανοιξει ακομα. Ουτε λεει κατι στο site, αλλα πηρα και τηλεφωνο και μου ειπαν οχι ακομα. Το ιδιο και στο Πολυτεχνειο Κρητης. Δεν γραφει κατι στο site τους. Θα τρεχουμε να κανουμε αιτησεις τελευταια στιγμη? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 13-09-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Emdenxerw: Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος πρωτοετής ότι όντως δεν έχουν σταλεί ακόμα τα sms με τους αριθμούς μητρώων? Click για ανάπτυξη... ε και πως να σε στειλουν sms ... ? εισαι αγνωστη για αυτους... δεν εχουν παρει ακομα στοιχεια απο το υπουργειο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:45 Η Joji έγραψε: #5 28-09-24 14:45 Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:47 Η Reader έγραψε: #6 28-09-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μήπως ότι δεν έχεις δανειστεί κάποιο βιβλίο και δεν το έχεις επιστρέψει μέχρι τώρα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:01 Η Joji έγραψε: #7 28-09-24 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μήπως ότι δεν έχεις δανειστεί κάποιο βιβλίο και δεν το έχεις επιστρέψει μέχρι τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Click για ανάπτυξη... Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.050 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:03 Ο Micro έγραψε: #8 28-09-24 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Click για ανάπτυξη... εννοεις τα βιβλια απο την προηγουμενη σχολη σου του 1ου ετους , ή επιπλεον ; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:06 Η Reader έγραψε: #9 28-09-24 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοούσα. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:25 Ο Guest 765889: #10 28-09-24 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Click για ανάπτυξη... Απαντήθηκε πιο πριν, αλλά στο λέω πληρέστερα: Σημαίνει ότι δεν δανείστηκες βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του Τμήματος το οποίο να μην το έχεις επιστρέψει. Ο δανεισμός δια Ευδόξου είναι άλλο κομμάτι εντελώς και άσχετο. Καλή αρχή! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Joji έγραψε: #11 28-09-24 15:39 Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:49 Η vanessa99: #12 28-09-24 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching yenev Entropy24 bill09876 Γιώργος μεγ BatGuin panosT436 Maynard Giannis_19 Lia 2006 Nala Angelikaaa Unboxholics Mariek Praxis Helen06 jYanniss Τρελας123 savvas l Leo komm SlimShady Ken sakplat panaman DESPOINAMIX EFAKIT constansn Obi-Wan Kenobi Mitsaras23 UnderGroundGr Ness Corfu kitty sophiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τιποτα ακομα απο sms στο ΠΑΔΑ δεν εχει ανοιξει ακομα. Ουτε λεει κατι στο site, αλλα πηρα και τηλεφωνο και μου ειπαν οχι ακομα. Το ιδιο και στο Πολυτεχνειο Κρητης. Δεν γραφει κατι στο site τους. Θα τρεχουμε να κανουμε αιτησεις τελευταια στιγμη?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 13-09-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Emdenxerw: Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος πρωτοετής ότι όντως δεν έχουν σταλεί ακόμα τα sms με τους αριθμούς μητρώων? Click για ανάπτυξη... ε και πως να σε στειλουν sms ... ? εισαι αγνωστη για αυτους... δεν εχουν παρει ακομα στοιχεια απο το υπουργειο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:45 Η Joji έγραψε: #5 28-09-24 14:45 Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:47 Η Reader έγραψε: #6 28-09-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μήπως ότι δεν έχεις δανειστεί κάποιο βιβλίο και δεν το έχεις επιστρέψει μέχρι τώρα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:01 Η Joji έγραψε: #7 28-09-24 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μήπως ότι δεν έχεις δανειστεί κάποιο βιβλίο και δεν το έχεις επιστρέψει μέχρι τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Click για ανάπτυξη... Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.050 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:03 Ο Micro έγραψε: #8 28-09-24 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Click για ανάπτυξη... εννοεις τα βιβλια απο την προηγουμενη σχολη σου του 1ου ετους , ή επιπλεον ; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:06 Η Reader έγραψε: #9 28-09-24 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοούσα. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:25 Ο Guest 765889: #10 28-09-24 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Click για ανάπτυξη... Απαντήθηκε πιο πριν, αλλά στο λέω πληρέστερα: Σημαίνει ότι δεν δανείστηκες βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του Τμήματος το οποίο να μην το έχεις επιστρέψει. Ο δανεισμός δια Ευδόξου είναι άλλο κομμάτι εντελώς και άσχετο. Καλή αρχή! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Joji έγραψε: #11 28-09-24 15:39 Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:49 Η vanessa99: #12 28-09-24 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching yenev Entropy24 bill09876 Γιώργος μεγ BatGuin panosT436 Maynard Giannis_19 Lia 2006 Nala Angelikaaa Unboxholics Mariek Praxis Helen06 jYanniss Τρελας123 savvas l Leo komm SlimShady Ken sakplat panaman DESPOINAMIX EFAKIT constansn Obi-Wan Kenobi Mitsaras23 UnderGroundGr Ness Corfu kitty sophiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emdenxerw: Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος πρωτοετής ότι όντως δεν έχουν σταλεί ακόμα τα sms με τους αριθμούς μητρώων? Click για ανάπτυξη... ε και πως να σε στειλουν sms ... ? εισαι αγνωστη για αυτους... δεν εχουν παρει ακομα στοιχεια απο το υπουργειο.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:45 Η Joji έγραψε: #5 28-09-24 14:45 Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:47 Η Reader έγραψε: #6 28-09-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μήπως ότι δεν έχεις δανειστεί κάποιο βιβλίο και δεν το έχεις επιστρέψει μέχρι τώρα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:01 Η Joji έγραψε: #7 28-09-24 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μήπως ότι δεν έχεις δανειστεί κάποιο βιβλίο και δεν το έχεις επιστρέψει μέχρι τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Click για ανάπτυξη... Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.050 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:03 Ο Micro έγραψε: #8 28-09-24 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Click για ανάπτυξη... εννοεις τα βιβλια απο την προηγουμενη σχολη σου του 1ου ετους , ή επιπλεον ; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:06 Η Reader έγραψε: #9 28-09-24 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοούσα. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:25 Ο Guest 765889: #10 28-09-24 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Click για ανάπτυξη... Απαντήθηκε πιο πριν, αλλά στο λέω πληρέστερα: Σημαίνει ότι δεν δανείστηκες βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του Τμήματος το οποίο να μην το έχεις επιστρέψει. Ο δανεισμός δια Ευδόξου είναι άλλο κομμάτι εντελώς και άσχετο. Καλή αρχή! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Joji έγραψε: #11 28-09-24 15:39 Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:49 Η vanessa99: #12 28-09-24 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching yenev Entropy24 bill09876 Γιώργος μεγ BatGuin panosT436 Maynard Giannis_19 Lia 2006 Nala Angelikaaa Unboxholics Mariek Praxis Helen06 jYanniss Τρελας123 savvas l Leo komm SlimShady Ken sakplat panaman DESPOINAMIX EFAKIT constansn Obi-Wan Kenobi Mitsaras23 UnderGroundGr Ness Corfu kitty sophiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ;
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:47 Η Reader έγραψε: #6 28-09-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μήπως ότι δεν έχεις δανειστεί κάποιο βιβλίο και δεν το έχεις επιστρέψει μέχρι τώρα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:01 Η Joji έγραψε: #7 28-09-24 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μήπως ότι δεν έχεις δανειστεί κάποιο βιβλίο και δεν το έχεις επιστρέψει μέχρι τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Click για ανάπτυξη... Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.050 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:03 Ο Micro έγραψε: #8 28-09-24 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Click για ανάπτυξη... εννοεις τα βιβλια απο την προηγουμενη σχολη σου του 1ου ετους , ή επιπλεον ; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:06 Η Reader έγραψε: #9 28-09-24 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοούσα. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:25 Ο Guest 765889: #10 28-09-24 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Click για ανάπτυξη... Απαντήθηκε πιο πριν, αλλά στο λέω πληρέστερα: Σημαίνει ότι δεν δανείστηκες βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του Τμήματος το οποίο να μην το έχεις επιστρέψει. Ο δανεισμός δια Ευδόξου είναι άλλο κομμάτι εντελώς και άσχετο. Καλή αρχή! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Joji έγραψε: #11 28-09-24 15:39 Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:49 Η vanessa99: #12 28-09-24 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching yenev Entropy24 bill09876 Γιώργος μεγ BatGuin panosT436 Maynard Giannis_19 Lia 2006 Nala Angelikaaa Unboxholics Mariek Praxis Helen06 jYanniss Τρελας123 savvas l Leo komm SlimShady Ken sakplat panaman DESPOINAMIX EFAKIT constansn Obi-Wan Kenobi Mitsaras23 UnderGroundGr Ness Corfu kitty sophiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μήπως ότι δεν έχεις δανειστεί κάποιο βιβλίο και δεν το έχεις επιστρέψει μέχρι τώρα;
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:01 Η Joji έγραψε: #7 28-09-24 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μήπως ότι δεν έχεις δανειστεί κάποιο βιβλίο και δεν το έχεις επιστρέψει μέχρι τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Click για ανάπτυξη... Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.050 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:03 Ο Micro έγραψε: #8 28-09-24 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Click για ανάπτυξη... εννοεις τα βιβλια απο την προηγουμενη σχολη σου του 1ου ετους , ή επιπλεον ; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:06 Η Reader έγραψε: #9 28-09-24 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοούσα. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:25 Ο Guest 765889: #10 28-09-24 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Click για ανάπτυξη... Απαντήθηκε πιο πριν, αλλά στο λέω πληρέστερα: Σημαίνει ότι δεν δανείστηκες βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του Τμήματος το οποίο να μην το έχεις επιστρέψει. Ο δανεισμός δια Ευδόξου είναι άλλο κομμάτι εντελώς και άσχετο. Καλή αρχή! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Joji έγραψε: #11 28-09-24 15:39 Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:49 Η vanessa99: #12 28-09-24 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching yenev Entropy24 bill09876 Γιώργος μεγ BatGuin panosT436 Maynard Giannis_19 Lia 2006 Nala Angelikaaa Unboxholics Mariek Praxis Helen06 jYanniss Τρελας123 savvas l Leo komm SlimShady Ken sakplat panaman DESPOINAMIX EFAKIT constansn Obi-Wan Kenobi Mitsaras23 UnderGroundGr Ness Corfu kitty sophiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μήπως ότι δεν έχεις δανειστεί κάποιο βιβλίο και δεν το έχεις επιστρέψει μέχρι τώρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Click για ανάπτυξη... Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.050 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:03 Ο Micro έγραψε: #8 28-09-24 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Click για ανάπτυξη... εννοεις τα βιβλια απο την προηγουμενη σχολη σου του 1ου ετους , ή επιπλεον ; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:06 Η Reader έγραψε: #9 28-09-24 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοούσα. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:25 Ο Guest 765889: #10 28-09-24 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Click για ανάπτυξη... Απαντήθηκε πιο πριν, αλλά στο λέω πληρέστερα: Σημαίνει ότι δεν δανείστηκες βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του Τμήματος το οποίο να μην το έχεις επιστρέψει. Ο δανεισμός δια Ευδόξου είναι άλλο κομμάτι εντελώς και άσχετο. Καλή αρχή! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Joji έγραψε: #11 28-09-24 15:39 Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:49 Η vanessa99: #12 28-09-24 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching yenev Entropy24 bill09876 Γιώργος μεγ BatGuin panosT436 Maynard Giannis_19 Lia 2006 Nala Angelikaaa Unboxholics Mariek Praxis Helen06 jYanniss Τρελας123 savvas l Leo komm SlimShady Ken sakplat panaman DESPOINAMIX EFAKIT constansn Obi-Wan Kenobi Mitsaras23 UnderGroundGr Ness Corfu kitty sophiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί; Click για ανάπτυξη... εννοεις τα βιβλια απο την προηγουμενη σχολη σου του 1ου ετους , ή επιπλεον ;
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:06 Η Reader έγραψε: #9 28-09-24 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοούσα. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:25 Ο Guest 765889: #10 28-09-24 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Click για ανάπτυξη... Απαντήθηκε πιο πριν, αλλά στο λέω πληρέστερα: Σημαίνει ότι δεν δανείστηκες βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του Τμήματος το οποίο να μην το έχεις επιστρέψει. Ο δανεισμός δια Ευδόξου είναι άλλο κομμάτι εντελώς και άσχετο. Καλή αρχή! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Joji έγραψε: #11 28-09-24 15:39 Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:49 Η vanessa99: #12 28-09-24 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching yenev Entropy24 bill09876 Γιώργος μεγ BatGuin panosT436 Maynard Giannis_19 Lia 2006 Nala Angelikaaa Unboxholics Mariek Praxis Helen06 jYanniss Τρελας123 savvas l Leo komm SlimShady Ken sakplat panaman DESPOINAMIX EFAKIT constansn Obi-Wan Kenobi Mitsaras23 UnderGroundGr Ness Corfu kitty sophiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοούσα.
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:25 Ο Guest 765889: #10 28-09-24 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Click για ανάπτυξη... Απαντήθηκε πιο πριν, αλλά στο λέω πληρέστερα: Σημαίνει ότι δεν δανείστηκες βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του Τμήματος το οποίο να μην το έχεις επιστρέψει. Ο δανεισμός δια Ευδόξου είναι άλλο κομμάτι εντελώς και άσχετο. Καλή αρχή! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Joji έγραψε: #11 28-09-24 15:39 Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:49 Η vanessa99: #12 28-09-24 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching yenev Entropy24 bill09876 Γιώργος μεγ BatGuin panosT436 Maynard Giannis_19 Lia 2006 Nala Angelikaaa Unboxholics Mariek Praxis Helen06 jYanniss Τρελας123 savvas l Leo komm SlimShady Ken sakplat panaman DESPOINAMIX EFAKIT constansn Obi-Wan Kenobi Mitsaras23 UnderGroundGr Ness Corfu kitty sophiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα! Ερώτηση, Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ; Click για ανάπτυξη... Απαντήθηκε πιο πριν, αλλά στο λέω πληρέστερα: Σημαίνει ότι δεν δανείστηκες βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του Τμήματος το οποίο να μην το έχεις επιστρέψει. Ο δανεισμός δια Ευδόξου είναι άλλο κομμάτι εντελώς και άσχετο. Καλή αρχή!
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.975 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Joji έγραψε: #11 28-09-24 15:39 Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:49 Η vanessa99: #12 28-09-24 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:49 Η vanessa99: #12 28-09-24 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα. Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή!!