yenev
Νεοφερμένο μέλος
Η yenev αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.

13-09-24

09:59
Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος πρωτοετής ότι όντως δεν έχουν σταλεί ακόμα τα sms με τους αριθμούς μητρώων?
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 2.526 μηνύματα.

13-09-24

10:26
Εγώ δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα.Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος πρωτοετής ότι όντως δεν έχουν σταλεί ακόμα τα sms με τους αριθμούς μητρώων?
EFAKIT
Νεοφερμένο μέλος
Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 36 μηνύματα.

13-09-24

15:45
τιποτα ακομα απο sms
στο ΠΑΔΑ δεν εχει ανοιξει ακομα. Ουτε λεει κατι στο site, αλλα πηρα και τηλεφωνο και μου ειπαν οχι ακομα.
Το ιδιο και στο Πολυτεχνειο Κρητης. Δεν γραφει κατι στο site τους.
Θα τρεχουμε να κανουμε αιτησεις τελευταια στιγμη?
στο ΠΑΔΑ δεν εχει ανοιξει ακομα. Ουτε λεει κατι στο site, αλλα πηρα και τηλεφωνο και μου ειπαν οχι ακομα.
Το ιδιο και στο Πολυτεχνειο Κρητης. Δεν γραφει κατι στο site τους.
Θα τρεχουμε να κανουμε αιτησεις τελευταια στιγμη?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.004 μηνύματα.

13-09-24

16:45
ε και πως να σε στειλουν sms ... ? εισαι αγνωστη για αυτους... δεν εχουν παρει ακομα στοιχεια απο το υπουργειο.Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος πρωτοετής ότι όντως δεν έχουν σταλεί ακόμα τα sms με τους αριθμούς μητρώων?
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

28-09-24

14:45
Καλησπέρα! Ερώτηση,
Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ;
Τι εννοεί εδώ ''Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα με τη Βιβλιοθήκη του Πα.Πα. ;
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 2.526 μηνύματα.

28-09-24

14:47
Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μήπως ότι δεν έχεις δανειστεί κάποιο βιβλίο και δεν το έχεις επιστρέψει μέχρι τώρα;Καλησπέρα! Ερώτηση,
View attachment 139182
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

28-09-24

15:01
Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί;Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μήπως ότι δεν έχεις δανειστεί κάποιο βιβλίο και δεν το έχεις επιστρέψει μέχρι τώρα;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι.Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί;
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

28-09-24

15:03
εννοεις τα βιβλια απο την προηγουμενη σχολη σου του 1ου ετους , ή επιπλεον ;Ναι έχω δανειστεί από τον Εύδοξο. Και τα παρέλαβα από ένα βιβλιοπωλείο. Τα επιστρέφω εκεί;
Reader
Διάσημο μέλος

28-09-24

15:06
Ναι αυτό εννοούσα.Υ.Γ. Ααα, θα εννοούσες από την βιβλιοθήκη βιβλιοθήκη. Όχι.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.205 μηνύματα.

28-09-24

15:25
Απαντήθηκε πιο πριν, αλλά στο λέω πληρέστερα:Καλησπέρα! Ερώτηση,
View attachment 139182
Σημαίνει ότι δεν δανείστηκες βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του Τμήματος το οποίο να μην το έχεις επιστρέψει.
Ο δανεισμός δια Ευδόξου είναι άλλο κομμάτι εντελώς και άσχετο.
Καλή αρχή!
Joji
Επιφανές μέλος

28-09-24

15:39
Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Το έστειλα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- yenev
- Entropy24
- bill09876
- Γιώργος μεγ
- BatGuin
- panosT436
- Maynard
- Giannis_19
- Lia 2006
- Nala
- AggelikiGr
- Unboxholics
- Mariek
- Hased Babis
- Reader
- Joji
- Praxis
- Helen06
- jYanniss
- Τρελας123
- savvas l
- Leo komm
- SlimShady
- Ken
- sakplat
- panaman
- DESPOINAMIX
- EFAKIT
- constansn
- despoina13
- Obi-Wan Kenobi
- Mitsaras23
- UnderGroundGr
- Ness
- Corfu kitty
- sophiaa
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.