Hercret
Νεοφερμένο μέλος

παιδια δεν μου στελνεται το pin στο email! ποση ωρα εκανε σε εσας να σταλθει;
Εμένα στάλθηκε αμέσως (έχω hotmail). Προσπάθησε να το στείλεις σε διαφορετικό e-mail.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aprosarmosti
Νεοφερμένο μέλος

Εμένα στάλθηκε αμέσως (έχω hotmail). Προσπάθησε να το στείλεις σε διαφορετικό e-mail.
ετσι θα κανω αλλα σκεφτομαι μηπως μετα η γραμματεια επικοινωνει μεσω αυτου που θα χρησιμοποιησω (το οποιο θ ειναι της μανας μου) και θα μου ειναι μπερδεμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

panagiotis_7
Νεοφερμένο μέλος

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά εκεί που λέει να συμπληρωσουμε το επάγγελμα των γονιών μας και έχει τις κατηγορίες εγώ δεν ξέρω που υπάγονται οι δικοί μου.. Πού μπορώ να το βρω;
Μπορείς να τους ρωτήσεις ή μπορούμε να σου πούμε εμείς λέγοντάς μας το επάγγελμά τους

aprosarmosti
Νεοφερμένο μέλος

manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδια δεν μου στελνεται το pin στο email! ποση ωρα εκανε σε εσας να σταλθει;
πριν πατήσεις αποστολή pin είχε γίνει πορτοκαλί έτσι;

aprosarmosti
Νεοφερμένο μέλος

πριν πατήσεις αποστολή pin είχε γίνει πορτοκαλί έτσι;
ναι το πατησα και τωρα εγινε γκρι! αλλα αυτο ειναι φυσιολογικο συμφωνα με τις οδηγιες.
ουτε εμενα δεν ερχεται το pin στο email μου...
κατι εχει χαλασει στανταρ! να παρουμε κανα τηλ;

ναι το πατησα και τωρα εγινε γκρι! αλλα αυτο ειναι φυσιολογικο συμφωνα με τις οδηγιες.
κατι εχει χαλασει στανταρ! να παρουμε κανα τηλ;
τινα πω; ας περιμενουμε...

παντως αν τα πιν δεν τα στελνει μονο του το συστημα, αλλα εμπλεκονται κ υπαλληλοι(του υπουργειου;της γραμματειας

Guest 001921
Επισκέπτης

έχω κάποιες απορίες σχετικά με την διαδικασία της εγγραφής.
Αρχικά, έχω οριστικοποιήσει την εγγραφή ήδη από εχθές το μεσημέρι. Βλέπω πως πολλοί έκαναν επικαιροποίηση των στοιχείων στην βεβαίωση του ΑΜΚΑ. Εγώ δεν έχω κάνει και ως ταυτότητα αναγράφεται ο Αριθμός Οικογενειακής Μερίδας. Ως διακιολογητικό, όταν πάω στο Πανεπιστήμιο, θα χρειαστώ την Βεβαίωση του ΑΜΚΑ ή Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης;
Επίσης, αφού την εκτύπωσα την αίτηση, θα την κρατήσω και όταν χρειαστεί θα την καταθέσω στην Γραμματεία με τα δικαιολογητικά; Ή θα την αποστείλω τώρα;
Ευχαριστώ πολύ,
Βαγγέλης
aprosarmosti
Νεοφερμένο μέλος

τινα πω; ας περιμενουμε...
παντως αν τα πιν δεν τα στελνει μονο του το συστημα, αλλα εμπλεκονται κ υπαλληλοι(του υπουργειου;της γραμματειαςλογικο μου φαινεται να αργουν..
![]()
εμενα μου σταλθηκε πιν. καπου θα κολλησε ή οπως λες επειδη μαλλον μπλεκονται και υπαλληλοι! τωρα μου βγηκε αλλο θεμα :Ρ ειναι λαθος ο αριθμος δημοτη μου, αλλον εχω στην ταυτοτητα και αλλος ειναι καταχωρημενος (για ενα ψηφιο γαμω) οποτε μαλλον δεν το γλιτωνω το ΚΕΠ.
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος

st2000
Νεοφερμένο μέλος

εμενα μου σταλθηκε πιν. καπου θα κολλησε ή οπως λες επειδη μαλλον μπλεκονται και υπαλληλοι! τωρα μου βγηκε αλλο θεμα :Ρ ειναι λαθος ο αριθμος δημοτη μου, αλλον εχω στην ταυτοτητα και αλλος ειναι καταχωρημενος (για ενα ψηφιο γαμω) οποτε μαλλον δεν το γλιτωνω το ΚΕΠ.
Και μενα μου ηρθε τελικα το πιν κ οριστικοποιησα την εγγραφη! Στο ΚΕΠ πηγα σημερα το πρωι κ η διαδικασια δεν κραταει πανω απο 2 λεπτα.Καλυτερα να πας για να μην εχεις μετα καποιο προβλημα..

Hercret
Νεοφερμένο μέλος

υπαρχει τροπος να βεβεωθουμε ότι εχει γινει η εγγραφη?
Λογικά μόνο αν πάρεις στην γραμματεία της σχολής σου και ρωτήσεις αν έχει σταλθεί η εγγραφή σου. Αν σου έχει βγάλει μήνυμα ότι η εγγραφή ήταν επιτυχής δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

ΕυχαριστωΛογικά μόνο αν πάρεις στην γραμματεία της σχολής σου και ρωτήσεις αν έχει σταλθεί η εγγραφή σου. Αν σου έχει βγάλει μήνυμα ότι η εγγραφή ήταν επιτυχής δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

petmak97
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πανεπιστήμια-Πολυτεχνεία ΤΕΙ Επαγγελματικές Σχολές Καλλιτεχνικές Σχολές Εκκλησιαστική Εκπαίδευση
Κανονικα δεν πρεπει να βαλω τιποτα αφου δεν ισχυει τιποτα και να το αφησω κενο...οταν ομως παω να κανω αποθηκευση των στοιχειων δεν με αφηνει γιατι λεει αφησα κενο το 11....δλδ οτι να ναι!!!!!!! καμια ιδεα τι να κανω?
wonderfullife
Νεοφερμένο μέλος

Παιδια μια βοηθεια...εκανα κανονικα εγγραφη ηλεκτρονικα χτες και μετα μου ζητουσε υποχρεωτικα να συμπληρωσω και ενα ατομικο στατιστικο δελτιο φοιτητη...στην ερωτηση 10 εγρραφεστε για πρωτη φορα σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ εβαλα οχι αφου ειμαι αποφοιτος που ξανα εδωσε και περυσι εκανα κανονικα εγγραφη στο τμημα επιτυχιας μου...στην απο κατω ομως ερωτηση,11, λεει: Εάν όχι, είστε κάτοχος άλλου πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης;(Τσεκάρετε ότι ισχύει)
Πανεπιστήμια-Πολυτεχνεία ΤΕΙ Επαγγελματικές Σχολές Καλλιτεχνικές Σχολές Εκκλησιαστική Εκπαίδευση
Κανονικα δεν πρεπει να βαλω τιποτα αφου δεν ισχυει τιποτα και να το αφησω κενο...οταν ομως παω να κανω αποθηκευση των στοιχειων δεν με αφηνει γιατι λεει αφησα κενο το 11....δλδ οτι να ναι!!!!!!! καμια ιδεα τι να κανω?
Αυτό συνέβη και σε εμένα. Δεν έβρισκα άλλη λύση και πάτησα ΝΑΙ ενώ δεν ίσχυε. Ρώτησα και τον Χρήστο πάντως.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Marakipap!
- mariel79
- Remnant
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Dr. Gl. Luminous
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- User2350
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.