panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:28 Ο panagiotis_7: #1.681 05-09-16 21:28 Αρχική Δημοσίευση από wonderfullife: Και σε μένα αυτό έγινε πάντως. Δεν χρειάστηκα πουθενά τον αριθμό ταυτότητας. Τι εννοεις οτι δεν χρειαστικες πουθενα τον αριθμο ταυτοτητας??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:35 Ο Hercret έγραψε: #1.682 05-09-16 21:35 Ρε παιδιά όλοι λέτε για αριθμό ταυτότητας ή μερίδας. Έμενα πάλι μου έβγαλε ''ληξιαρχική πράξη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:38 Η wonderfullife: #1.683 05-09-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρχική Δημοσίευση από wonderfullife: Και σε μένα αυτό έγινε πάντως. Δεν χρειάστηκα πουθενά τον αριθμό ταυτότητας. Τι εννοεις οτι δεν χρειαστικες πουθενα τον αριθμο ταυτοτητας??? Click για ανάπτυξη... Δεν μου ζητήθηκε κάπου στη δήλωση. Μόνο το ΑΜΚΑ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:38 Η _BetterFly_: #1.684 05-09-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Ρε παιδιά όλοι λέτε για αριθμό ταυτότητας ή μερίδας. Έμενα πάλι μου έβγαλε ''ληξιαρχική πράξη''. Click για ανάπτυξη... Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:39 Η wonderfullife: #1.685 05-09-16 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Ρε παιδιά όλοι λέτε για αριθμό ταυτότητας ή μερίδας. Έμενα πάλι μου έβγαλε ''ληξιαρχική πράξη''. Click για ανάπτυξη... Βλέπω του χρόνου να επαναφέρουν το παλιό σύστημα εγγραφής Τι είναι αυτό καλέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:41 Ο Hercret έγραψε: #1.686 05-09-16 21:41 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... είχε ένα κουτί ''ΤΥΠΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ'', εκεί το έλεγε. Μάλλον με αυτό μπόρεσα παλια και έβγαλα το ΑΜΚΑ και δεν είχα κάνει επικαιροποίηση για να μπει αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:42 Ο panagiotis_7: #1.687 05-09-16 21:42 Παιδια δεν ξερω τι θα γινει με αυτο το θεμα παντως εγω εστειλα mail στην γραμματεια του τμηματος και θα παρω αυριο τηλεφωνο το υπουργειο.Αλλα εφοσον μου εγραψε μετα την οριστικοποιηση οτι ηταν επιτυχεις μηπως δεν τρεχει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:42 Ο manolis_98: #1.688 05-09-16 21:42 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:43 Ο Lancelot έγραψε: #1.689 05-09-16 21:43 Εξαρτάται από το αμκα αν σου βγάλει αριθμό ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη. Το αμκα υπάρχει από το 2009. Ταυτότητά οι περισσότεροι έβγαλαν α γυμνασίου. Κάποιοι ενημέρωσαν τα στοιχεία τους στο ηδικα με βάση τον αριθμ.ταυτότητας άλλοι όμως δεν το κάναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:43 Η _BetterFly_: #1.690 05-09-16 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: είχε ένα κουτί ''ΤΥΠΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ'', εκεί το έλεγε. Μάλλον με αυτό μπόρεσα παλια και έβγαλα το ΑΜΚΑ και δεν είχα κάνει επικαιροποίηση για να μπει αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Εμένα η αίτηση λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:44 Ο Lancelot έγραψε: #1.691 05-09-16 21:44 Από ότι είδα άλλαξαν τον αμερικανικό τρόπο ημερομηνίας. Τώρα θα πρέπει να ξαναεκτυπωσουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:45 Η _BetterFly_: #1.692 05-09-16 21:45 Αρχική Δημοσίευση από manolis_98: βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα το 'δα. Ναι κι εμένα αυτό έλεγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:46 Ο Hercret έγραψε: #1.693 05-09-16 21:46 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:47 Ο Lancelot έγραψε: #1.694 05-09-16 21:47 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Η _BetterFly_: #1.695 05-09-16 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Α ωραία τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Ο panagiotis_7: #1.696 05-09-16 21:48 Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο Lancelot έγραψε: #1.697 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... Ναι. Έτσι είμαι και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Η _BetterFly_: #1.698 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:57 Η Faihh έγραψε: #1.699 05-09-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wonderfullife: Και σε μένα αυτό έγινε πάντως. Δεν χρειάστηκα πουθενά τον αριθμό ταυτότητας. Τι εννοεις οτι δεν χρειαστικες πουθενα τον αριθμο ταυτοτητας??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:35 Ο Hercret έγραψε: #1.682 05-09-16 21:35 Ρε παιδιά όλοι λέτε για αριθμό ταυτότητας ή μερίδας. Έμενα πάλι μου έβγαλε ''ληξιαρχική πράξη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:38 Η wonderfullife: #1.683 05-09-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρχική Δημοσίευση από wonderfullife: Και σε μένα αυτό έγινε πάντως. Δεν χρειάστηκα πουθενά τον αριθμό ταυτότητας. Τι εννοεις οτι δεν χρειαστικες πουθενα τον αριθμο ταυτοτητας??? Click για ανάπτυξη... Δεν μου ζητήθηκε κάπου στη δήλωση. Μόνο το ΑΜΚΑ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:38 Η _BetterFly_: #1.684 05-09-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Ρε παιδιά όλοι λέτε για αριθμό ταυτότητας ή μερίδας. Έμενα πάλι μου έβγαλε ''ληξιαρχική πράξη''. Click για ανάπτυξη... Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:39 Η wonderfullife: #1.685 05-09-16 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Ρε παιδιά όλοι λέτε για αριθμό ταυτότητας ή μερίδας. Έμενα πάλι μου έβγαλε ''ληξιαρχική πράξη''. Click για ανάπτυξη... Βλέπω του χρόνου να επαναφέρουν το παλιό σύστημα εγγραφής Τι είναι αυτό καλέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:41 Ο Hercret έγραψε: #1.686 05-09-16 21:41 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... είχε ένα κουτί ''ΤΥΠΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ'', εκεί το έλεγε. Μάλλον με αυτό μπόρεσα παλια και έβγαλα το ΑΜΚΑ και δεν είχα κάνει επικαιροποίηση για να μπει αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:42 Ο panagiotis_7: #1.687 05-09-16 21:42 Παιδια δεν ξερω τι θα γινει με αυτο το θεμα παντως εγω εστειλα mail στην γραμματεια του τμηματος και θα παρω αυριο τηλεφωνο το υπουργειο.Αλλα εφοσον μου εγραψε μετα την οριστικοποιηση οτι ηταν επιτυχεις μηπως δεν τρεχει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:42 Ο manolis_98: #1.688 05-09-16 21:42 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:43 Ο Lancelot έγραψε: #1.689 05-09-16 21:43 Εξαρτάται από το αμκα αν σου βγάλει αριθμό ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη. Το αμκα υπάρχει από το 2009. Ταυτότητά οι περισσότεροι έβγαλαν α γυμνασίου. Κάποιοι ενημέρωσαν τα στοιχεία τους στο ηδικα με βάση τον αριθμ.ταυτότητας άλλοι όμως δεν το κάναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:43 Η _BetterFly_: #1.690 05-09-16 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: είχε ένα κουτί ''ΤΥΠΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ'', εκεί το έλεγε. Μάλλον με αυτό μπόρεσα παλια και έβγαλα το ΑΜΚΑ και δεν είχα κάνει επικαιροποίηση για να μπει αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Εμένα η αίτηση λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:44 Ο Lancelot έγραψε: #1.691 05-09-16 21:44 Από ότι είδα άλλαξαν τον αμερικανικό τρόπο ημερομηνίας. Τώρα θα πρέπει να ξαναεκτυπωσουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:45 Η _BetterFly_: #1.692 05-09-16 21:45 Αρχική Δημοσίευση από manolis_98: βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα το 'δα. Ναι κι εμένα αυτό έλεγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:46 Ο Hercret έγραψε: #1.693 05-09-16 21:46 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:47 Ο Lancelot έγραψε: #1.694 05-09-16 21:47 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Η _BetterFly_: #1.695 05-09-16 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Α ωραία τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Ο panagiotis_7: #1.696 05-09-16 21:48 Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο Lancelot έγραψε: #1.697 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... Ναι. Έτσι είμαι και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Η _BetterFly_: #1.698 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:57 Η Faihh έγραψε: #1.699 05-09-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά όλοι λέτε για αριθμό ταυτότητας ή μερίδας. Έμενα πάλι μου έβγαλε ''ληξιαρχική πράξη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:38 Η wonderfullife: #1.683 05-09-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρχική Δημοσίευση από wonderfullife: Και σε μένα αυτό έγινε πάντως. Δεν χρειάστηκα πουθενά τον αριθμό ταυτότητας. Τι εννοεις οτι δεν χρειαστικες πουθενα τον αριθμο ταυτοτητας??? Click για ανάπτυξη... Δεν μου ζητήθηκε κάπου στη δήλωση. Μόνο το ΑΜΚΑ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:38 Η _BetterFly_: #1.684 05-09-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Ρε παιδιά όλοι λέτε για αριθμό ταυτότητας ή μερίδας. Έμενα πάλι μου έβγαλε ''ληξιαρχική πράξη''. Click για ανάπτυξη... Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:39 Η wonderfullife: #1.685 05-09-16 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Ρε παιδιά όλοι λέτε για αριθμό ταυτότητας ή μερίδας. Έμενα πάλι μου έβγαλε ''ληξιαρχική πράξη''. Click για ανάπτυξη... Βλέπω του χρόνου να επαναφέρουν το παλιό σύστημα εγγραφής Τι είναι αυτό καλέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:41 Ο Hercret έγραψε: #1.686 05-09-16 21:41 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... είχε ένα κουτί ''ΤΥΠΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ'', εκεί το έλεγε. Μάλλον με αυτό μπόρεσα παλια και έβγαλα το ΑΜΚΑ και δεν είχα κάνει επικαιροποίηση για να μπει αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:42 Ο panagiotis_7: #1.687 05-09-16 21:42 Παιδια δεν ξερω τι θα γινει με αυτο το θεμα παντως εγω εστειλα mail στην γραμματεια του τμηματος και θα παρω αυριο τηλεφωνο το υπουργειο.Αλλα εφοσον μου εγραψε μετα την οριστικοποιηση οτι ηταν επιτυχεις μηπως δεν τρεχει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:42 Ο manolis_98: #1.688 05-09-16 21:42 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:43 Ο Lancelot έγραψε: #1.689 05-09-16 21:43 Εξαρτάται από το αμκα αν σου βγάλει αριθμό ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη. Το αμκα υπάρχει από το 2009. Ταυτότητά οι περισσότεροι έβγαλαν α γυμνασίου. Κάποιοι ενημέρωσαν τα στοιχεία τους στο ηδικα με βάση τον αριθμ.ταυτότητας άλλοι όμως δεν το κάναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:43 Η _BetterFly_: #1.690 05-09-16 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: είχε ένα κουτί ''ΤΥΠΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ'', εκεί το έλεγε. Μάλλον με αυτό μπόρεσα παλια και έβγαλα το ΑΜΚΑ και δεν είχα κάνει επικαιροποίηση για να μπει αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Εμένα η αίτηση λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:44 Ο Lancelot έγραψε: #1.691 05-09-16 21:44 Από ότι είδα άλλαξαν τον αμερικανικό τρόπο ημερομηνίας. Τώρα θα πρέπει να ξαναεκτυπωσουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:45 Η _BetterFly_: #1.692 05-09-16 21:45 Αρχική Δημοσίευση από manolis_98: βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα το 'δα. Ναι κι εμένα αυτό έλεγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:46 Ο Hercret έγραψε: #1.693 05-09-16 21:46 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:47 Ο Lancelot έγραψε: #1.694 05-09-16 21:47 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Η _BetterFly_: #1.695 05-09-16 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Α ωραία τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Ο panagiotis_7: #1.696 05-09-16 21:48 Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο Lancelot έγραψε: #1.697 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... Ναι. Έτσι είμαι και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Η _BetterFly_: #1.698 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:57 Η Faihh έγραψε: #1.699 05-09-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρχική Δημοσίευση από wonderfullife: Και σε μένα αυτό έγινε πάντως. Δεν χρειάστηκα πουθενά τον αριθμό ταυτότητας. Τι εννοεις οτι δεν χρειαστικες πουθενα τον αριθμο ταυτοτητας??? Click για ανάπτυξη... Δεν μου ζητήθηκε κάπου στη δήλωση. Μόνο το ΑΜΚΑ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:38 Η _BetterFly_: #1.684 05-09-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Ρε παιδιά όλοι λέτε για αριθμό ταυτότητας ή μερίδας. Έμενα πάλι μου έβγαλε ''ληξιαρχική πράξη''. Click για ανάπτυξη... Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:39 Η wonderfullife: #1.685 05-09-16 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Ρε παιδιά όλοι λέτε για αριθμό ταυτότητας ή μερίδας. Έμενα πάλι μου έβγαλε ''ληξιαρχική πράξη''. Click για ανάπτυξη... Βλέπω του χρόνου να επαναφέρουν το παλιό σύστημα εγγραφής Τι είναι αυτό καλέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:41 Ο Hercret έγραψε: #1.686 05-09-16 21:41 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... είχε ένα κουτί ''ΤΥΠΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ'', εκεί το έλεγε. Μάλλον με αυτό μπόρεσα παλια και έβγαλα το ΑΜΚΑ και δεν είχα κάνει επικαιροποίηση για να μπει αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:42 Ο panagiotis_7: #1.687 05-09-16 21:42 Παιδια δεν ξερω τι θα γινει με αυτο το θεμα παντως εγω εστειλα mail στην γραμματεια του τμηματος και θα παρω αυριο τηλεφωνο το υπουργειο.Αλλα εφοσον μου εγραψε μετα την οριστικοποιηση οτι ηταν επιτυχεις μηπως δεν τρεχει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:42 Ο manolis_98: #1.688 05-09-16 21:42 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:43 Ο Lancelot έγραψε: #1.689 05-09-16 21:43 Εξαρτάται από το αμκα αν σου βγάλει αριθμό ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη. Το αμκα υπάρχει από το 2009. Ταυτότητά οι περισσότεροι έβγαλαν α γυμνασίου. Κάποιοι ενημέρωσαν τα στοιχεία τους στο ηδικα με βάση τον αριθμ.ταυτότητας άλλοι όμως δεν το κάναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:43 Η _BetterFly_: #1.690 05-09-16 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: είχε ένα κουτί ''ΤΥΠΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ'', εκεί το έλεγε. Μάλλον με αυτό μπόρεσα παλια και έβγαλα το ΑΜΚΑ και δεν είχα κάνει επικαιροποίηση για να μπει αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Εμένα η αίτηση λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:44 Ο Lancelot έγραψε: #1.691 05-09-16 21:44 Από ότι είδα άλλαξαν τον αμερικανικό τρόπο ημερομηνίας. Τώρα θα πρέπει να ξαναεκτυπωσουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:45 Η _BetterFly_: #1.692 05-09-16 21:45 Αρχική Δημοσίευση από manolis_98: βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα το 'δα. Ναι κι εμένα αυτό έλεγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:46 Ο Hercret έγραψε: #1.693 05-09-16 21:46 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:47 Ο Lancelot έγραψε: #1.694 05-09-16 21:47 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Η _BetterFly_: #1.695 05-09-16 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Α ωραία τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Ο panagiotis_7: #1.696 05-09-16 21:48 Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο Lancelot έγραψε: #1.697 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... Ναι. Έτσι είμαι και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Η _BetterFly_: #1.698 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:57 Η Faihh έγραψε: #1.699 05-09-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Ρε παιδιά όλοι λέτε για αριθμό ταυτότητας ή μερίδας. Έμενα πάλι μου έβγαλε ''ληξιαρχική πράξη''. Click για ανάπτυξη... Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:39 Η wonderfullife: #1.685 05-09-16 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Ρε παιδιά όλοι λέτε για αριθμό ταυτότητας ή μερίδας. Έμενα πάλι μου έβγαλε ''ληξιαρχική πράξη''. Click για ανάπτυξη... Βλέπω του χρόνου να επαναφέρουν το παλιό σύστημα εγγραφής Τι είναι αυτό καλέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:41 Ο Hercret έγραψε: #1.686 05-09-16 21:41 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... είχε ένα κουτί ''ΤΥΠΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ'', εκεί το έλεγε. Μάλλον με αυτό μπόρεσα παλια και έβγαλα το ΑΜΚΑ και δεν είχα κάνει επικαιροποίηση για να μπει αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:42 Ο panagiotis_7: #1.687 05-09-16 21:42 Παιδια δεν ξερω τι θα γινει με αυτο το θεμα παντως εγω εστειλα mail στην γραμματεια του τμηματος και θα παρω αυριο τηλεφωνο το υπουργειο.Αλλα εφοσον μου εγραψε μετα την οριστικοποιηση οτι ηταν επιτυχεις μηπως δεν τρεχει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:42 Ο manolis_98: #1.688 05-09-16 21:42 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:43 Ο Lancelot έγραψε: #1.689 05-09-16 21:43 Εξαρτάται από το αμκα αν σου βγάλει αριθμό ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη. Το αμκα υπάρχει από το 2009. Ταυτότητά οι περισσότεροι έβγαλαν α γυμνασίου. Κάποιοι ενημέρωσαν τα στοιχεία τους στο ηδικα με βάση τον αριθμ.ταυτότητας άλλοι όμως δεν το κάναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:43 Η _BetterFly_: #1.690 05-09-16 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: είχε ένα κουτί ''ΤΥΠΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ'', εκεί το έλεγε. Μάλλον με αυτό μπόρεσα παλια και έβγαλα το ΑΜΚΑ και δεν είχα κάνει επικαιροποίηση για να μπει αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Εμένα η αίτηση λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:44 Ο Lancelot έγραψε: #1.691 05-09-16 21:44 Από ότι είδα άλλαξαν τον αμερικανικό τρόπο ημερομηνίας. Τώρα θα πρέπει να ξαναεκτυπωσουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:45 Η _BetterFly_: #1.692 05-09-16 21:45 Αρχική Δημοσίευση από manolis_98: βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα το 'δα. Ναι κι εμένα αυτό έλεγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:46 Ο Hercret έγραψε: #1.693 05-09-16 21:46 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:47 Ο Lancelot έγραψε: #1.694 05-09-16 21:47 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Η _BetterFly_: #1.695 05-09-16 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Α ωραία τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Ο panagiotis_7: #1.696 05-09-16 21:48 Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο Lancelot έγραψε: #1.697 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... Ναι. Έτσι είμαι και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Η _BetterFly_: #1.698 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:57 Η Faihh έγραψε: #1.699 05-09-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Ρε παιδιά όλοι λέτε για αριθμό ταυτότητας ή μερίδας. Έμενα πάλι μου έβγαλε ''ληξιαρχική πράξη''. Click για ανάπτυξη... Βλέπω του χρόνου να επαναφέρουν το παλιό σύστημα εγγραφής Τι είναι αυτό καλέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:41 Ο Hercret έγραψε: #1.686 05-09-16 21:41 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... είχε ένα κουτί ''ΤΥΠΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ'', εκεί το έλεγε. Μάλλον με αυτό μπόρεσα παλια και έβγαλα το ΑΜΚΑ και δεν είχα κάνει επικαιροποίηση για να μπει αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:42 Ο panagiotis_7: #1.687 05-09-16 21:42 Παιδια δεν ξερω τι θα γινει με αυτο το θεμα παντως εγω εστειλα mail στην γραμματεια του τμηματος και θα παρω αυριο τηλεφωνο το υπουργειο.Αλλα εφοσον μου εγραψε μετα την οριστικοποιηση οτι ηταν επιτυχεις μηπως δεν τρεχει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:42 Ο manolis_98: #1.688 05-09-16 21:42 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:43 Ο Lancelot έγραψε: #1.689 05-09-16 21:43 Εξαρτάται από το αμκα αν σου βγάλει αριθμό ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη. Το αμκα υπάρχει από το 2009. Ταυτότητά οι περισσότεροι έβγαλαν α γυμνασίου. Κάποιοι ενημέρωσαν τα στοιχεία τους στο ηδικα με βάση τον αριθμ.ταυτότητας άλλοι όμως δεν το κάναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:43 Η _BetterFly_: #1.690 05-09-16 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: είχε ένα κουτί ''ΤΥΠΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ'', εκεί το έλεγε. Μάλλον με αυτό μπόρεσα παλια και έβγαλα το ΑΜΚΑ και δεν είχα κάνει επικαιροποίηση για να μπει αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Εμένα η αίτηση λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:44 Ο Lancelot έγραψε: #1.691 05-09-16 21:44 Από ότι είδα άλλαξαν τον αμερικανικό τρόπο ημερομηνίας. Τώρα θα πρέπει να ξαναεκτυπωσουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:45 Η _BetterFly_: #1.692 05-09-16 21:45 Αρχική Δημοσίευση από manolis_98: βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα το 'δα. Ναι κι εμένα αυτό έλεγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:46 Ο Hercret έγραψε: #1.693 05-09-16 21:46 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:47 Ο Lancelot έγραψε: #1.694 05-09-16 21:47 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Η _BetterFly_: #1.695 05-09-16 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Α ωραία τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Ο panagiotis_7: #1.696 05-09-16 21:48 Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο Lancelot έγραψε: #1.697 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... Ναι. Έτσι είμαι και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Η _BetterFly_: #1.698 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:57 Η Faihh έγραψε: #1.699 05-09-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... είχε ένα κουτί ''ΤΥΠΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ'', εκεί το έλεγε. Μάλλον με αυτό μπόρεσα παλια και έβγαλα το ΑΜΚΑ και δεν είχα κάνει επικαιροποίηση για να μπει αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:42 Ο panagiotis_7: #1.687 05-09-16 21:42 Παιδια δεν ξερω τι θα γινει με αυτο το θεμα παντως εγω εστειλα mail στην γραμματεια του τμηματος και θα παρω αυριο τηλεφωνο το υπουργειο.Αλλα εφοσον μου εγραψε μετα την οριστικοποιηση οτι ηταν επιτυχεις μηπως δεν τρεχει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:42 Ο manolis_98: #1.688 05-09-16 21:42 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:43 Ο Lancelot έγραψε: #1.689 05-09-16 21:43 Εξαρτάται από το αμκα αν σου βγάλει αριθμό ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη. Το αμκα υπάρχει από το 2009. Ταυτότητά οι περισσότεροι έβγαλαν α γυμνασίου. Κάποιοι ενημέρωσαν τα στοιχεία τους στο ηδικα με βάση τον αριθμ.ταυτότητας άλλοι όμως δεν το κάναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:43 Η _BetterFly_: #1.690 05-09-16 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: είχε ένα κουτί ''ΤΥΠΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ'', εκεί το έλεγε. Μάλλον με αυτό μπόρεσα παλια και έβγαλα το ΑΜΚΑ και δεν είχα κάνει επικαιροποίηση για να μπει αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Εμένα η αίτηση λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:44 Ο Lancelot έγραψε: #1.691 05-09-16 21:44 Από ότι είδα άλλαξαν τον αμερικανικό τρόπο ημερομηνίας. Τώρα θα πρέπει να ξαναεκτυπωσουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:45 Η _BetterFly_: #1.692 05-09-16 21:45 Αρχική Δημοσίευση από manolis_98: βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα το 'δα. Ναι κι εμένα αυτό έλεγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:46 Ο Hercret έγραψε: #1.693 05-09-16 21:46 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:47 Ο Lancelot έγραψε: #1.694 05-09-16 21:47 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Η _BetterFly_: #1.695 05-09-16 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Α ωραία τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Ο panagiotis_7: #1.696 05-09-16 21:48 Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο Lancelot έγραψε: #1.697 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... Ναι. Έτσι είμαι και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Η _BetterFly_: #1.698 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:57 Η Faihh έγραψε: #1.699 05-09-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια δεν ξερω τι θα γινει με αυτο το θεμα παντως εγω εστειλα mail στην γραμματεια του τμηματος και θα παρω αυριο τηλεφωνο το υπουργειο.Αλλα εφοσον μου εγραψε μετα την οριστικοποιηση οτι ηταν επιτυχεις μηπως δεν τρεχει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:42 Ο manolis_98: #1.688 05-09-16 21:42 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:43 Ο Lancelot έγραψε: #1.689 05-09-16 21:43 Εξαρτάται από το αμκα αν σου βγάλει αριθμό ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη. Το αμκα υπάρχει από το 2009. Ταυτότητά οι περισσότεροι έβγαλαν α γυμνασίου. Κάποιοι ενημέρωσαν τα στοιχεία τους στο ηδικα με βάση τον αριθμ.ταυτότητας άλλοι όμως δεν το κάναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:43 Η _BetterFly_: #1.690 05-09-16 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: είχε ένα κουτί ''ΤΥΠΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ'', εκεί το έλεγε. Μάλλον με αυτό μπόρεσα παλια και έβγαλα το ΑΜΚΑ και δεν είχα κάνει επικαιροποίηση για να μπει αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Εμένα η αίτηση λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:44 Ο Lancelot έγραψε: #1.691 05-09-16 21:44 Από ότι είδα άλλαξαν τον αμερικανικό τρόπο ημερομηνίας. Τώρα θα πρέπει να ξαναεκτυπωσουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:45 Η _BetterFly_: #1.692 05-09-16 21:45 Αρχική Δημοσίευση από manolis_98: βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα το 'δα. Ναι κι εμένα αυτό έλεγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:46 Ο Hercret έγραψε: #1.693 05-09-16 21:46 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:47 Ο Lancelot έγραψε: #1.694 05-09-16 21:47 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Η _BetterFly_: #1.695 05-09-16 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Α ωραία τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Ο panagiotis_7: #1.696 05-09-16 21:48 Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο Lancelot έγραψε: #1.697 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... Ναι. Έτσι είμαι και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Η _BetterFly_: #1.698 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:57 Η Faihh έγραψε: #1.699 05-09-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Που το έβγαλε αυτό; Εμένα δεν θυμάμαι να μου έβγαλε κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:43 Ο Lancelot έγραψε: #1.689 05-09-16 21:43 Εξαρτάται από το αμκα αν σου βγάλει αριθμό ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη. Το αμκα υπάρχει από το 2009. Ταυτότητά οι περισσότεροι έβγαλαν α γυμνασίου. Κάποιοι ενημέρωσαν τα στοιχεία τους στο ηδικα με βάση τον αριθμ.ταυτότητας άλλοι όμως δεν το κάναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:43 Η _BetterFly_: #1.690 05-09-16 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: είχε ένα κουτί ''ΤΥΠΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ'', εκεί το έλεγε. Μάλλον με αυτό μπόρεσα παλια και έβγαλα το ΑΜΚΑ και δεν είχα κάνει επικαιροποίηση για να μπει αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Εμένα η αίτηση λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:44 Ο Lancelot έγραψε: #1.691 05-09-16 21:44 Από ότι είδα άλλαξαν τον αμερικανικό τρόπο ημερομηνίας. Τώρα θα πρέπει να ξαναεκτυπωσουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:45 Η _BetterFly_: #1.692 05-09-16 21:45 Αρχική Δημοσίευση από manolis_98: βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα το 'δα. Ναι κι εμένα αυτό έλεγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:46 Ο Hercret έγραψε: #1.693 05-09-16 21:46 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:47 Ο Lancelot έγραψε: #1.694 05-09-16 21:47 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Η _BetterFly_: #1.695 05-09-16 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Α ωραία τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Ο panagiotis_7: #1.696 05-09-16 21:48 Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο Lancelot έγραψε: #1.697 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... Ναι. Έτσι είμαι και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Η _BetterFly_: #1.698 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:57 Η Faihh έγραψε: #1.699 05-09-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εξαρτάται από το αμκα αν σου βγάλει αριθμό ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη. Το αμκα υπάρχει από το 2009. Ταυτότητά οι περισσότεροι έβγαλαν α γυμνασίου. Κάποιοι ενημέρωσαν τα στοιχεία τους στο ηδικα με βάση τον αριθμ.ταυτότητας άλλοι όμως δεν το κάναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:43 Η _BetterFly_: #1.690 05-09-16 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: είχε ένα κουτί ''ΤΥΠΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ'', εκεί το έλεγε. Μάλλον με αυτό μπόρεσα παλια και έβγαλα το ΑΜΚΑ και δεν είχα κάνει επικαιροποίηση για να μπει αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Εμένα η αίτηση λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:44 Ο Lancelot έγραψε: #1.691 05-09-16 21:44 Από ότι είδα άλλαξαν τον αμερικανικό τρόπο ημερομηνίας. Τώρα θα πρέπει να ξαναεκτυπωσουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:45 Η _BetterFly_: #1.692 05-09-16 21:45 Αρχική Δημοσίευση από manolis_98: βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα το 'δα. Ναι κι εμένα αυτό έλεγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:46 Ο Hercret έγραψε: #1.693 05-09-16 21:46 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:47 Ο Lancelot έγραψε: #1.694 05-09-16 21:47 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Η _BetterFly_: #1.695 05-09-16 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Α ωραία τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Ο panagiotis_7: #1.696 05-09-16 21:48 Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο Lancelot έγραψε: #1.697 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... Ναι. Έτσι είμαι και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Η _BetterFly_: #1.698 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:57 Η Faihh έγραψε: #1.699 05-09-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hercret: είχε ένα κουτί ''ΤΥΠΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ'', εκεί το έλεγε. Μάλλον με αυτό μπόρεσα παλια και έβγαλα το ΑΜΚΑ και δεν είχα κάνει επικαιροποίηση για να μπει αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Εμένα η αίτηση λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:44 Ο Lancelot έγραψε: #1.691 05-09-16 21:44 Από ότι είδα άλλαξαν τον αμερικανικό τρόπο ημερομηνίας. Τώρα θα πρέπει να ξαναεκτυπωσουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:45 Η _BetterFly_: #1.692 05-09-16 21:45 Αρχική Δημοσίευση από manolis_98: βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα το 'δα. Ναι κι εμένα αυτό έλεγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:46 Ο Hercret έγραψε: #1.693 05-09-16 21:46 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:47 Ο Lancelot έγραψε: #1.694 05-09-16 21:47 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Η _BetterFly_: #1.695 05-09-16 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Α ωραία τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Ο panagiotis_7: #1.696 05-09-16 21:48 Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο Lancelot έγραψε: #1.697 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... Ναι. Έτσι είμαι και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Η _BetterFly_: #1.698 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:57 Η Faihh έγραψε: #1.699 05-09-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από ότι είδα άλλαξαν τον αμερικανικό τρόπο ημερομηνίας. Τώρα θα πρέπει να ξαναεκτυπωσουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:45 Η _BetterFly_: #1.692 05-09-16 21:45 Αρχική Δημοσίευση από manolis_98: βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα το 'δα. Ναι κι εμένα αυτό έλεγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:46 Ο Hercret έγραψε: #1.693 05-09-16 21:46 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:47 Ο Lancelot έγραψε: #1.694 05-09-16 21:47 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Η _BetterFly_: #1.695 05-09-16 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Α ωραία τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Ο panagiotis_7: #1.696 05-09-16 21:48 Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο Lancelot έγραψε: #1.697 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... Ναι. Έτσι είμαι και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Η _BetterFly_: #1.698 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:57 Η Faihh έγραψε: #1.699 05-09-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από manolis_98: βλέπε σελίδα 17 Στοιχεία Ταυτότητας(Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ) Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα το 'δα. Ναι κι εμένα αυτό έλεγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hercret Νεοφερμένο μέλος Ο Hercret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:46 Ο Hercret έγραψε: #1.693 05-09-16 21:46 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:47 Ο Lancelot έγραψε: #1.694 05-09-16 21:47 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Η _BetterFly_: #1.695 05-09-16 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Α ωραία τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Ο panagiotis_7: #1.696 05-09-16 21:48 Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο Lancelot έγραψε: #1.697 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... Ναι. Έτσι είμαι και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Η _BetterFly_: #1.698 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:57 Η Faihh έγραψε: #1.699 05-09-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:47 Ο Lancelot έγραψε: #1.694 05-09-16 21:47 Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Η _BetterFly_: #1.695 05-09-16 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Α ωραία τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Ο panagiotis_7: #1.696 05-09-16 21:48 Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο Lancelot έγραψε: #1.697 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... Ναι. Έτσι είμαι και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Η _BetterFly_: #1.698 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:57 Η Faihh έγραψε: #1.699 05-09-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _BetterFly_: Εμένα λέει Ελληνική Αστυνομική. Αυτό δεν είναι το σωστό; .Λογικά πρέπει να πας στο ΚΕΠ να το αλλάξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Η _BetterFly_: #1.695 05-09-16 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Α ωραία τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Ο panagiotis_7: #1.696 05-09-16 21:48 Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο Lancelot έγραψε: #1.697 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... Ναι. Έτσι είμαι και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Η _BetterFly_: #1.698 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:57 Η Faihh έγραψε: #1.699 05-09-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hercret: Το έχω οριστικοποιήσει. Όπως είπε και ο Chris πιο πάνω που μίλησε με το υπουργείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να ζητήσουν κάποια άλλα δικαιολογητικά στα άτομα που δεν έχει μπει η αστυνομική ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Α ωραία τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:48 Ο panagiotis_7: #1.696 05-09-16 21:48 Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο Lancelot έγραψε: #1.697 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... Ναι. Έτσι είμαι και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Η _BetterFly_: #1.698 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:57 Η Faihh έγραψε: #1.699 05-09-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο Lancelot έγραψε: #1.697 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... Ναι. Έτσι είμαι και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Η _BetterFly_: #1.698 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:57 Η Faihh έγραψε: #1.699 05-09-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από panagiotis_7: Αρα δεν υπαρχει προβλημα και ειμαστε οκ γιατι εμενα πρωτα βγηκε το αμκα μου και μετα εβγαλα ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... Ναι. Έτσι είμαι και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_BetterFly_ Νεοφερμένο μέλος Η _BetterFly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Η _BetterFly_: #1.698 05-09-16 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:57 Η Faihh έγραψε: #1.699 05-09-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Μην γράφετε ότι θέλετε απλά δείτε το μήνυμα του Χρήστου που επικοινώνησε με το υπουργείο. Η κάθε αίτηση είναι έγκυρη από κει και πέρα ο αριθμός ταυτότητας ή μερίδας ή ληξιαρχική πράξη θα χρειαστούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων από την ίδια την σχολή. Για αυτό πολύ πιθανόν να ζητήσουν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά. Αριθμός ημερίδας είναι μοναδικός για κάθε άτομο . Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το ήξερα ότι το 'χει οριστικοποιήσει για αυτό του πρότεινα να πάει σε ΚΕΠ Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:57 Η Faihh έγραψε: #1.699 05-09-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από estelle_: δεν ξερω εγω εγραψα την αληθεια xd που περασες? Click για ανάπτυξη... ΦΠΨ Αθηνα Δευτερη επιλογή που στη πορεια εγινε πρωτη! Εσυ; Παντως το θεμα με το email το αντιμετωπισε και η ξαδερφη μου. Τελικα χρησιμοποιησε άλλο και συνηδειτοποιησε πως εφταιγε η διευθυνση. Ειχε yahoo οποτε εάν σας τυχει και εχετε τετοιο email πιθανότατα να φταιει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenastrav Νεοφερμένο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:58 Η elenastrav: #1.700 05-09-16 21:58 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει θέση υπογραφής στο τέλος της αίτησης. Πρέπει όταν πάμε στη σχολή να την υπογράψουμε και να την παραδώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.