dragneel
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neo_melos
Νεοφερμένο μέλος

επισης υπαρχουν και αλλα πραγματα που πρεπει να κανω μετα την εγγραφη (δηλαδη χαρτια για πασο,εστιες,σιτιση κλπ) ;;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο τη γραμματεία. Όταν ενημερώθηκα από το courie ότι έφτασε ο φάκελος, τους πήρα τηλέφωνο και μου ότι τα παρέλαβαν και πως δεν χρειάζονται κάτι επιπλέον από αυτά που έστειλα. Τους ρώτησα και για τους κωδικούς και τη βεβαίωση εγγραφής και μου είπαν ότι θα μας ενημερώσουν...μετα την ηλεκτρονικη προεγγραφη και αποστολη ολων των δικαιολογητικων στη σχολη, πώς θα ενημερωθουμε απο τη σχολη για την εγκυροτητα των οσων στειλαμε;;;
επισης υπαρχουν και αλλα πραγματα που πρεπει να κανω μετα την εγγραφη (δηλαδη χαρτια για πασο,εστιες,σιτιση κλπ) ;;;;;
Johnman97
Εκκολαπτόμενο μέλος

odysseaspan
Νεοφερμένο μέλος

Kwstass
Νεοφερμένο μέλος

odysseaspan
Νεοφερμένο μέλος

Nikos 7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kwstass
Νεοφερμένο μέλος

Το έχουν απαντήσει νομίζω πιο πάνω.![]()
Σου είναι εύκολο να μου απαντήσεις γιατί πρέπει να το κάνω τώρα;; Ευχαριστω.
TheDragon
Νεοφερμένο μέλος

LeftRev A
Νεοφερμένο μέλος

Πηγα χθες και εδωσα τα απαραιτητα χαρτια που επρεπε για να ολοκληρωσω την εγγραφη στη σχολη καθως περασα κοντα στη περιοχη μου.Εκει τους εδωσα τις φωτογραφιες,αντιγραφα ταυτοτητας,βεβαιωση προσβασης,οτι εχω τελειωσει το λυκειο και το 2σελιδο που εκτυπωσαμε και πηγαμε στο ΚΕΠ για την υπογραφη
Ετσι, τους τα εδωσα τα χαρτια , μου εδωσαν και αυτοι ενα 3σελιδο νομιζω, με μια ροζ σελιδα απο την ΕΛΣΤΑΤ και κατι αλλα χαρτια για την εγγραφη στο 1 ετος.Αυτη η διαδικασια πηρε περιπου 3 λεπτα. Εφυγα και αυτο ειναι.
Αυτο που δεν καταλαβα ειναι τι πρεπει να κανω αυτα τα χαρτια που μου εδωσαν;
Με ρωτησε αν το email μου και το κινητο μου ειναι σωστα.. Της ειπα ναι και κατι ειπε οτι θα μου στειλει κατι.
Επισης κατι ειπε να εχω ετοιμα αυτα τα χαρτια μεχρι 22 Σεπτεμβριου αλλα δεν ειμαι σιγουρος;
Ξερει κανεις αναλυτικα τι πρεπει να κανω γιατι αυριο εχει και 17 ο μηνας..... Ευχαριστω
christinachris
Νεοφερμένο μέλος

odysseaspan
Νεοφερμένο μέλος

Leftrev A αφού την ηλεκτρονική προεγγραφή την έκανες οπότε τελείωσες με αυτή (που ήταν μέχρι της 17) άρα για τα υπόλοιπα έχεις χρόνο μέχρι της 22.
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτα τα χαρτια ειναι απλα για στατιστικους λογους.Τα εδωσαν και περσι σε μας.Απλα τα συμπλρωνεις κια τα δινεις.Προφανως θα τα δωσουν και τα αλλα τμηματα αυτα αλλα μετα τις 22 Σεπτεμβριου που θα μαζευτουν και ολοι οι πρωτοετεις.Καλησπερα, εχω μια απορια και θα ηθελα λιγη βοηθεια!
Πηγα χθες και εδωσα τα απαραιτητα χαρτια που επρεπε για να ολοκληρωσω την εγγραφη στη σχολη καθως περασα κοντα στη περιοχη μου.Εκει τους εδωσα τις φωτογραφιες,αντιγραφα ταυτοτητας,βεβαιωση προσβασης,οτι εχω τελειωσει το λυκειο και το 2σελιδο που εκτυπωσαμε και πηγαμε στο ΚΕΠ για την υπογραφη
Ετσι, τους τα εδωσα τα χαρτια , μου εδωσαν και αυτοι ενα 3σελιδο νομιζω, με μια ροζ σελιδα απο την ΕΛΣΤΑΤ και κατι αλλα χαρτια για την εγγραφη στο 1 ετος.Αυτη η διαδικασια πηρε περιπου 3 λεπτα. Εφυγα και αυτο ειναι.
Αυτο που δεν καταλαβα ειναι τι πρεπει να κανω αυτα τα χαρτια που μου εδωσαν;
Με ρωτησε αν το email μου και το κινητο μου ειναι σωστα.. Της ειπα ναι και κατι ειπε οτι θα μου στειλει κατι.
Επισης κατι ειπε να εχω ετοιμα αυτα τα χαρτια μεχρι 22 Σεπτεμβριου αλλα δεν ειμαι σιγουρος;
Ξερει κανεις αναλυτικα τι πρεπει να κανω γιατι αυριο εχει και 17 ο μηνας..... Ευχαριστω
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

neo_melos
Νεοφερμένο μέλος

δηλαδη αν σταλθουν διαφορετικη ημερομηνια αλλα εντος της προθεσμιας...αυτο ρωταω
Gate4
Επιφανές μέλος

Πραγματικά εγώ είχα πει ευγενικά σε μία από την ΚΝΕ ότι δεν θέλω να με ενημερώσει για το κόμμα και μέχρι να την διαολοστείλω επέμενε.Η ΔΑΠ (νομίζω και η ΠΑΣΠ, απλώς δεν είδα) πάντως μια χαρά έχει στηθεί έξω από τις γραμματείες για όσους έρθουν για την κατάθεση των δικαιολογητικών. Το αστείο δε σταματάει ποτέ αν δεν τους διαολοστείλεις.![]()

jim2015
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Marakipap!
- mariel79
- Remnant
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Dr. Gl. Luminous
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- User2350
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.