babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex_1993
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LeftNorth
Νεοφερμένο μέλος

Επειδή λέτε οι περισσότεροι ότι πρέπει να πάμε στα κεπ ή σε αστυνομικό τμήμα για επικύρωση της φωτοτυπίας της ταυτότητας θέλω να ρωτήσω πού το λέει; Για τί στην εγκύκλιο λέει απλως : -Έξι (6) φωτογραφίες τύπου αστυνοµικής ταυτότητας δε λέει να είναι τίποτα επικυρωμένο..
Έχετε μπερδέψει το ένα με το άλλο.
Άλλο οι φωτογραφίες ΤΥΠΟΥ ταυτότητας και άλλο η φωτοτυπία της ταυτότητας.
Σου είναι βάρος να κουβαλήσεις και μία φωτοτυπία της ταυτότητάς σου σε περίπτωση που χρειαστεί;
Και αφού ούτως ή άλλως θα πας στο ΚΕΠ για να επικυρώσεις το απολυτήριο και τη βεβαίωση, επικύρωσε και αυτή.
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχετε μπερδέψει το ένα με το άλλο.
Άλλο οι φωτογραφίες ΤΥΠΟΥ ταυτότητας και άλλο η φωτοτυπία της ταυτότητας.
Σου είναι βάρος να κουβαλήσεις και μία φωτοτυπία της ταυτότητάς σου σε περίπτωση που χρειαστεί;
Και αφού ούτως ή άλλως θα πας στο ΚΕΠ για να επικυρώσεις το απολυτήριο και τη βεβαίωση, επικύρωσε και αυτή.
Σόρρυ δε πρόσεξα ότι θέλαν φωτογραφίες..

Στα κεπ δε θα πάω μιας και οι φωτοτυπίες του απολυτηρίου και της βεβαίωσης πρόσβασης έχουν υπογραφές και σφραγίδες από το σχολείο..

επειδη και εγω διαγραφηκα φετος... απλα πρεπει να κανεισ μια υπευθυνη δηλωση οτι επιθυμεις να διαγραφεις λογω της εισαγωγης σου σε αλλο πανεπηστημιο και την στελνεις στην σχολη![]()
Για εξηγησε ακριβως τον τροπο γιατι με ενδιαφερει και απο τα ΚΕΠ δεν με βοηθησαν
joann
Νεοφερμένο μέλος

. επισης πρεπει να πας στο ατυνομικο τμημα να στο επικυρωσουν .. και μετα την στελνεις με courier εγω το εστειλα την παρασκευη και την τριτη ειχε ερθει κιολας το πιστοποιιτικπο διαγραφης

Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

despoinaMD
Νεοφερμένο μέλος

danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορουσανε ,αλλα .............!!!!!!!!!!!!!!!Σε μας ταδωσαν επικυρωμεναεμενα μου εδωσαν απο το σχολειο και 2 αντιγραφα της βεβαιωσης προσβασης αλλα δεν ειναι επικυρωμενα.. δεν μπορουσαν να τα επικυρωσουν στο σχολειο?![]()
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος

Εγώ όταν πήρα τηλ. στη γραμματεία του τμήματος, μου είπαν ότι μία απλή φωτοτυπία αρκεί, γιατί στα ΚΕΠ τα επικυρώνουν αφού πρώτα κάνεις επίσημη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο ή τη μεταφραστική υπηρεσία και κάτι τέτοιο είναι χρονοβόρο και δαπανηρό, ειδικά αν διαλέξεις την οδό του μεταφραστικού. Τώρα, δε ξέρω αν αρκεί μία απλή φωτοτυπία για όλα τα τμήματα. Αυτό χρειάζεται μόνο για να πάρεις απαλλαγή από τη ξένη γλώσσα. Εγώ, βέβαια, τα έχω ήδη επικυρωμένα, οπότε είμαι ούτως ή άλλως κατοχυρωμένη.Επικυρωση πτυχιων απο ξενες γλωσσες?????απαραιτητο?![]()
p0p@k!
Νεοφερμένο μέλος

Επικυρωση πτυχιων απο ξενες γλωσσες?????απαραιτητο?![]()
χρειαζόμαστε και τα πτυχία των ξένων γλωσσών για την εγγραφή μας στην σχολή;;

tzwrtzia
Δραστήριο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

delinda
Νεοφερμένο μέλος

Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγχαρητήρια κατ αρχήν σ όλους τους πρωτοετείς!Θα ήθελα να ρωτήσω από πού παίρνουμε το δελτίο επιτυχίας γιατί το σχολείο μου έκλεισε κι αν χρειάζεται να έχουμε μαζί μας τα πτυχία στις ξένες γλώσσες!
H βεβαίωση επιτυχίας απ'όσο ξέρω αποστέλλεται από το σχολείο στην εκάστοτε σχολή επιτυχίας.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς γι'αυτό.
P.S Συγχαρητήρια και σε σένα!

delinda
Νεοφερμένο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

vili_17
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Marakipap!
- mariel79
- Remnant
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Dr. Gl. Luminous
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- User2350
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.