demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω οταν πηγα στο σχολειο για να επικυρωσω τις φωτοτυπιες του απολυτηριου και της βεβαιωσης, μου επικυρωσαν και τη φωτοτυπια της ταυτοτητας. Οταν πηρα τηλεφωνο την γραμματεια της σχολης μου ομως, δεν μου ειπε οτι θελει επικυρωση η φωτοτυπια της ταυτοτητας.
Οσοι γραφτηκατε μεχρι τωρα στις σχολες σας, πηγατε επικυρωμενη την φωτοτυπια της ταυτοτητας σας;
Οχι κανονικη φωτοτυπια....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

:iagree::iagree::iagree:Οχι κανονικη φωτοτυπια....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος

Πειραζει να παω την επικυρωμενη φωτοτυπια στη σχολη;
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

οχι καλε οτι να ναι αρκει να ειναι φωτοτυπια της ταυτοτητας..δεν νομιζω να χουν προβλημα..μη σου πω και καλυτερα..παντως σε καμμια σχολη δεν απαιτουν επικυρωμενη φωτοτυπια της ταυτοτητας ..για σενα συγκεκριμενα δεν ξερω..μπα δεν νομιζωΤοτε εμενα γιατι μου την επικυρωσαν;
Πειραζει να παω την επικυρωμενη φωτοτυπια στη σχολη;
johnakoseco
Εκκολαπτόμενο μέλος

ωωωωωωωωωωχ και εμενα μου την επικυρωσαν στο σχολειο.....οχι καλε οτι να ναι αρκει να ειναι φωτοτυπια της ταυτοτητας..δεν νομιζω να χουν προβλημα..μη σου πω και καλυτερα..παντως σε καμμια σχολη δεν απαιτουν επικυρωμενη φωτοτυπια της ταυτοτητας ..τωρα για σενα συγκεκριμενα δεν ξερω..μπα δεν νομιζω..
λετε να μην το δεχτουν??
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

οχι καλε κανε δουλεια σου ειπαμε no problemωωωωωωωωωωχ και εμενα μου την επικυρωσαν στο σχολειο.....
λετε να μην το δεχτουν??
johnakoseco
Εκκολαπτόμενο μέλος

ευτυχως γιατι βαριεμαι να παω να βγαζω φωτοτυπιες......οχι καλε κανε δουλεια σου ειπαμε no problem

razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

ευτυχως γιατι βαριεμαι να παω να βγαζω φωτοτυπιες......![]()

johnakoseco
Εκκολαπτόμενο μέλος

παντως οσο πλησιαζει ο καιρος για να παω για την εγγραφη μαθαινω οτι ολο και περισσοτερα χαρτια χρειαζονται......ελα ρε σιγα τον κοπο..ελεος..αλλα dont worry δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα..

demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος

johnakoseco
Εκκολαπτόμενο μέλος

ωωωωωχ μην με αγχωνεις.......Χαχαχα...οταν πας εκει και θα σου δωσουνε καμια 20αρια χαρτια να συμπληρωσεις θα σου πω εγω![]()

razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

Α ναι καλα..κανουν λες και θα γραφτει κανενας που θα ναι τουλαχιστον εγκληματιας ... Ελεος...και που σαι ακομα....παντως οσο πλησιαζει ο καιρος για να παω για την εγγραφη μαθαινω οτι ολο και περισσοτερα χαρτια χρειαζονται......![]()

demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος

ωωωωωχ μην με αγχωνεις.......![]()
Οχι σοβαρα τωρα... Πρεπει να συμπληρωσεις πολλα χαρτια... Πολυ σπαστικο αυτο το πραγμα...

Lady_Of_Carnage
Νεοφερμένο μέλος

καλα οι γραμματειες σε μερικες σχολες ειναι ο,τι να 'ναι...Τα νευρα μου:mad2:Πηγα σημερα στην Οδοντιατρικη να γραφτω.Η ανακοινωση ελεγε οτι δεχομαστε 12-2 τους φοιτητες.Και πηγαινω 12 παρα τεταρτο και μου λεει οι εγγραφες ειναι 10-12 και τωρα δεν μπορω να σε εξυπηρετησω!:mad2:Βρε καλη μου,βρε χρυση μου,αυτη τιποτα......Ηλιθιοι και ανικανοι πραγματικα....Αλλα,της τα εψαλλα ενα χερακι και το ευχαριστηθηκα στο τελος!Θα παω μεθαυριο με μια φιλη μου
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

who
Πολύ δραστήριο μέλος

Orlando
Δραστήριο μέλος

Οι ασπρομαυρες χρησιμοποιουνται ΜΟΝΟ για την εκδοση ταυτοτητας.Αρα εγχρωμεςόταν λέει φωτογραφίες τύπου ταυτότητας θέλει ασπρόμαυρες ή ένχρωμες?

andreas157
Εκκολαπτόμενο μέλος

alexm
Νεοφερμένο μέλος

- Αίτηση για εγγραφή (χορηγείται έντυπη από το Τμήμα της Σχολής)
- Νομίμως επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου απόλυσης (απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του σχολείου από το οποίο αποφοίτησε.
- Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία ο εισαγώμενος δηλώνει ότι δεν είναι γραμμένος σε άλλη σχολή ή τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας ή του εξωτερικού και ότι η επιτυχία πραγματοποιήθηκε με την α',β' ή γ' συμμετοχή στις Γενικές Εξετάσεις.
- Αντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης.
- Πιστοποιητικό γέννησης.
- Έξι (6) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.
- Αστυνομική ταυτότητα - Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής ταυτότητα.
- - Βεβαίωση διαγραφής από τον προηγούμενο ασφαλιστικό φορέα
- - Υπεύθυνη δήλωση
- - Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες
- - Βεβαίωση σπουδών, στην οποία να αναφέρεται η ημερομηνία πρώτης εγγραφής και το εξάμηνο σπουδών.
https://www.teihal.gr/info/inf-enroll.asp
την Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 απο που θα την παρω? απο κεπ ή απο την σχολη .
Επισης για την έκδοση σπουδαστικών βιβλιαρίων περίθαλψης αυτο ειναι προαιρετικο? Στην γραματεια καλει και δεν απαντα κανεις.
Orlando
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Marakipap!
- mariel79
- Remnant
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Dr. Gl. Luminous
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- User2350
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.