Εγγραφές πρωτοετών 2025

XRY

Νεοφερμένο μέλος

Η XRY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία ΔΠΘ. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Παρακαλω
E ειναι θεμα εργαλειων ..υπαρχουν μερικα στο site ...το πιο απλο ειναι το
Microsoft office picture manager που ειναι ενσωματωμενο στο office.
H η πιο απλη μειωση γινεται με το grop οπου μειωνεις μεγεθος ( pixel x pixel)
Και πιο απλη ειναι την βαζεις πανω σε ενα χαρτι Α4 και την φωτογραφιζεις με το κινητο (απο πανω) σε χαμηλοτερη αναλυση...να εχεις καλο ημερησιο φως.
Γιάννη, σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα!!

fortheloveofshizaya

Νεοφερμένο μέλος

Η fortheloveofshizaya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
Όχι, δεν έχει κάτι σχετικό η πλατφόρμα!!
Θα περίμενα να έχει για την διευκόλυνση των φοιτητών, ειδικά όταν οι γραμματείες δεν θέλουν να ασχολούνται. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, αν και όπως είπε ο Γιάννης, δεν πιστεύω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα από αυτό. Επειδή και εγώ είχα πρόβλημα με την αίτηση μου, θα σου πω αυτό που μου είπαν και εμένα: ολα διορθώνονται.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.798 μηνύματα.
Το Χαροκοπειο σηκωσε την πλατφορμα του που επεσε με το καλημερα ( κυριακη).
Ευγε του...τα καταφερε
https://register.sis.hua.gr

Τελευταία επεξεργασία:

UnderGroundGr

Νεοφερμένο μέλος

Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 87 μηνύματα.
Και σε μας άνοιξε η πλατφόρμα στο ΠΑΔΑ(μηχ. πληρ).
Μόνο 3 πράματα ζητάνε για την εγγραφή, πολύ τους συμπάθησα... :lol:
Τελικά ήθελε και επιβεβαίωση του ΑΜΚΑ...
Τσάμπα τους συμπάθησα...😆
Κάναμε την εγγραφή κα αναμενόμεν!

jellojina

Νεοφερμένο μέλος

Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Έχω μια λίγο άσχετη ερώτηση για την ακαδημαϊκή ταυτότητα. Εδώ πέρα:
1758031126876.png

Βάζω τον Αύγουστο που τελείωσα την πρώτη φάση των εγγραφών ή τον Σεπτέμβριο που πήρα κωδικούς; :)

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.798 μηνύματα.
Έχω μια λίγο άσχετη ερώτηση για την ακαδημαϊκή ταυτότητα. Εδώ πέρα:
View attachment 152795
Βάζω τον Αύγουστο που τελείωσα την πρώτη φάση των εγγραφών ή τον Σεπτέμβριο που πήρα κωδικούς; :)
Καποτε βαζαμε οκτωβριο ...τωρα βαλε σεπτεβριο.
δεν αλλαζει τιποτα ... μεχρι τον σεπτεμβρη του 2031 θα ειναι .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια